|
Post by okay on Sept 26, 2021 21:34:01 GMT 2
Сега гледах представянето на Поли в Гласът на България. Невероятно изпълнение. Дори не подозирах, че е толкова талантлива. Пожелавам ѝ успех и да стигне до финала.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 26, 2021 21:39:14 GMT 2
Джой пак се превъзнася по храни, сега кефира ѝ напомня за баба ѝ. Баба ѝ само кефир е правила 😄
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 26, 2021 21:45:14 GMT 2
И аз останах впечатлена от гласа на Поли. Макар и да е досадна със сторитата нон-стоп, беше УАУ. 😳
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 22:00:03 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 22:02:12 GMT 2
При Джой това е викторината за всеки пост, свързан е с: А) баба Б) село В) детството Г) България или Враца Д) Гоги
Няма друго
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 26, 2021 22:22:59 GMT 2
Малко като с Ели: А. Майкъл Б. Мама Бирч В. Котки Г. Храна Д. Цветя Е. Чашки от РК
Толкоз.
|
|
|
Post by 3apa on Sept 26, 2021 22:31:44 GMT 2
Попова и сладоледа ... Аз също винаги деля, на око, нещата за хапване за да има за МП, ама чак с везна да тегли сладоледа ... Не, не, не! В първия момент помислих Валери за Пепелджийска
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 26, 2021 22:33:30 GMT 2
И аз не гледам кафето в инстаграм следя Ромина и други от екипа и там я видях.Също имах съмнение,че може да е показаната пола от Зара,но не бях сигурна.Щом и вие потвърждавате значи е тя. ******,бъди здрава!Всичко друго можеш да го имаш! Още не съм гледала Попова с делбите на сладолед 😀.Имам много в общи линии за преглеждане Сладкиши,Ивана,Бохо семейството, от леля не съм гледала приключението в Италия,Петканова също. Гледах един влог на Йоана със семейството и' на един басейн, защо е решила да го качи тава видео още се чудя 😂. То нямаше никакъв смисъл и нищо не се разбираше.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 26, 2021 22:42:45 GMT 2
Попова и сладоледа ... Аз също винаги деля, на око, нещата за хапване за да има за МП, ама чак с везна да тегли сладоледа ... Не, не, не! В първия момент помислих Валери за Пепелджийска По стечение на обстоятелствата преди години ми се наложи за кратко да деля квартира с една двойка. Деляха си по равно пържени картофи (под бройка). Вал наистина прилича на Пепе, ама да не забравяме, че втората вече е блонди, докосната от Дания.
|
|
|
Post by diamond on Sept 26, 2021 22:44:31 GMT 2
В кое видео г-жа Продукт дели сладоледа си? Гането е... аут ъф спейс. Тоалетът ѝ не ми харесва изобщо, само ботушите ми допадат.
|
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 26, 2021 23:02:07 GMT 2
******, честита да си! Много здраве и енергия да съскаш! 💐
Гледах на Петканови новото видео. Тая Ива вечно без сутиен. Ама не е от тези, на които им стои добре. Същите муцунки като Ганените. Как се харесват така тези жени? Искрено се надявам Александра да не си е пипала носа. На някои кадри в профил беше много красива именно заради формата на носа,,който й придава индивидуалност. Толкова да съм ги намразила тези носове конфекция в последните години... Сашето като бил на 7-8 скочил в движение от туристическо влакче, баба му го хванала инстинктивно, но той все пак се влачил по земята докато влакчето спре и му се удряла главата... Това обяснява много неща.🤣
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 23:06:32 GMT 2
По-назад в темата се обсъждаше за затворени групи във фейсбук, в които се дават кодове за реплики в алиекспрес. Може ли някакъв линк или да ме насочите как се казват?
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 26, 2021 23:19:19 GMT 2
Пиши hidden links aliexpress/ luxury brands aliexepress и подобни. Излизат групите и са много.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 27, 2021 5:47:46 GMT 2
Хора, намерих Мама Сиси номер 2 Каналът се казва Готви с Жули, домакиня, има 2 деца и показва рецепти, как готви, чисти и пазарува. Женена е за румънец. Живеят в Австрия. Говори супер бавно и тихо, все едно ще заспи всеки момент. Май поне е една идея по-полезна от мама Циц, показва рецепти и споделя за операцията си, отслабнала е 95кг www.youtube.com/channel/UCqcSCQkEuRd7BWaW_rDFu0g
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 27, 2021 7:52:23 GMT 2
Идвам от видеата на Сладкиша и Ивана. Ей тази Ивана веднъж не сготви нещо само за Боби. Тя не готвела кюфтета със сос, така каза като седнаха в Гроша. Ми сготви де, мъжа ти щом ги обича. На вас прави ли ви впечатлвние, че почти винаги у тях се готви основно каквото тя яде, а Боби дояжда със салами и мезенца? Прибраха се, ядадт паста, Бобчо турил върху пастата един голям резен месце. Ивана тръгна да показва рецепта.Казах си ето, ще му сготви нещо на човека-и бам! Пак леща. Ще взема да пратя една, две манджи за Боби, да си хапне човека като мъж, че го ожалих. Да, той си готви също, доста и помага за всичко. Ама покажи малко грижа, сготви само на него,каквото той яде, а ти яж една салата. А Боби се съобразява главно с нея. Пица постна, всичко постно. Иванке, това красиво дете да го беше кръстила на мъжа си. Заслужил е. Това само като вметка, просто ми хрумна, един Борис да беше, хубаво и нормално име, на баща си. Ми сготви му на човека веднъж една тлъста, хубава манджа с месо бе Иванче! Само треволяци и веган. И Боби си готви сам ако иска нещо по-така. Сладкиша-с нейните вълнуващи неща не показа нищо вълнуващо. И като кажат "надяваме са да е полезно". Е какво е полезното в това да покажеш как минава един обикновен ден на майка с дете, ходене на кино, ходене на фризьор? Добре, че поне оправиха на малкия прическата, много е сладък. Поли Моли беше страхотна в Гласът. Страхотен и оригинален избор на песен. Не подозирах, че тя има чак такъв глас и талант.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 27, 2021 8:20:40 GMT 2
Е, това ми е малко прекалено. Но все пак аз винаги съм била малко с по-особено мнение за тези хора, та не знам. Скептична съм и са ми една идея досадни. Имам чувството, че голяма част от това веганство е малко поза и лигавщина, с лек фанатизъм и парадиране. Все пак, при Ивана не ми се струва да е така. Но малко ми е крайно, толкова пък да не може една манджа с месо да сготвиш на мъжа си, защото не ядеш месо.
Та не съм сигурна, че това е причината, защото й е неприятно, гадно и прочие. Не знам, може и така да е. Нямам много такива познати и нямам наблюдения.
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Sept 27, 2021 8:25:50 GMT 2
Хубав влог от Валерѝ. Определено по-добър от този на Йоана. А и Мартин беше някак по-отпуснат пред камерата. Харесаха ми, браво! 🙃
|
|
|
Post by tiberia on Sept 27, 2021 8:46:05 GMT 2
Ох Валери ще ме умори. Представих си аз като свърша някоя задача на работа и да пратя на шефовете този пърформънс хахахаха Иначе ще разочаровам Вал, че още не е свършил сериала и декември излизат последните 5 епизода. Ей тогава ще има рев във влогмас сигурно. Ден 5 от влогмас с клип - Скъсах се от рев! Edit : Ох тя щяла да се разплаче от щастие, че е завършила влога. Не мога хора хахахах. Моля ви представете себе си във вашата работа да реагирате така ежедневно не, ами ежеминутно. И ако колежка се разплаче или подскача в офиса от щастие да не се чудите дали е невменяема вече 😂 Чудя се мъжа и как я търпи тази инфантилка.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 27, 2021 8:55:46 GMT 2
Мартин мрънкаше повече от Валерѝ в новият влог, рибата щяла да бъде гадна, не знам още какво..
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 27, 2021 9:20:03 GMT 2
Advent календари през септември, не е ли прекалено рано? Чудя се Попова от къде ги е намерила...
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 27, 2021 9:44:29 GMT 2
Гледах видеото на Валката. Значи първо, тя не вечеряла горката, обаче нямало как да не опита от всичко. Не знам как не вечеря, като тя ако не говори за гримове и дрешки, то говори за хапване. После каза за един музей, че много се наслаждавала на плочките и обожавала това изкуство. Откога мозайките са "плочки"? На храната се радва повече, отколкото на забележителностите, беше в екстаз, че ще яде картофи. Защо никъде не каза, че е спонсорирано, а само, че била там с други инфлуенсъри? Спрях го. Дразня и се, напълно откровено. Нищо не каза за забележителностите, за музеите, обаче за местата, на които можеш да си направиш яки снимки - 10 минути информация. Еми сори, не е това идеята на травъл влоговете. Не всеки е кух на кубик и не всеки ходи по екскурзии, за да може да си направи 2-3 снимки за инста.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 9:45:51 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:03:28 GMT 2
Искрено ме забавляват като почнат да споделят колко са заети и какви графици имат. Заетите хора нямат време да си качват нещата за деня по сторита. Розовара Йоана пак с малоумни сторита и трансфериращи с филтри. Аз имам филър в устните , сини очи и малък нос с тези филтри от техните сторита приличам на травестит или извънземно, не е сигурно. Тя и капитонова са пълна промяна с филтър
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 27, 2021 10:04:41 GMT 2
Advent календари през септември, не е ли прекалено рано? Чудя се Попова от къде ги е намерила... Аз гледам отваряния от края на август в канала на Eltoria. Пускат ги по-рано, а хубавите се изкупуват доста бързо😁Попова ги поръчва или от Англия, или от Германия.😊
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:17:24 GMT 2
Гана ни показва как да си направим тениска от торба за съхранение на чанти Louis Vuitton... Не мога да си обясня, кой нормален човек, имащ елементарно чувство за естетика, би си закърпил торбата за съхранение в тениска, само и само да е "Louis Vuitton".... Тая не спира да ме изумява с всеки изминал ден. Няма такава проста, куха кофа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:21:48 GMT 2
Да, Гергана беше постнала снимка на стори, уж как плаща ипотека и как банката ѝ дърпа парите. От скрийншота се видя, че след това е на минус и предположенията са, че плаща кредит, а не ипотека хахахаха За Попова нямам думи, тя нали рекламираше хиалуроновата киселина на нивеа, сега използвала на друга марка. Имаше едно видео в, което каза, че съжялявала на няколко колаборации и отсега нататък ще прави само колаборации с брандове, които харесва. Ами явно не е така, но нали апартамент има да изплаша. И това за етеричните масла направо ме съсипа хахах. Как ще каже такова нещо?! Нямам думи. Слабо! Някой не го ли пази този пост, да го видя, че ми стана интересно? Жалка работа (massive facepalm)
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 27, 2021 10:25:44 GMT 2
Гледах видеото на Валката. Значи първо, тя не вечеряла горката, обаче нямало как да не опита от всичко. Не знам как не вечеря, като тя ако не говори за гримове и дрешки, то говори за хапване. После каза за един музей, че много се наслаждавала на плочките и обожавала това изкуство. Откога мозайките са "плочки"? На храната се радва повече, отколкото на забележителностите, беше в екстаз, че ще яде картофи. Защо никъде не каза, че е спонсорирано, а само, че била там с други инфлуенсъри? Спрях го. Дразня и се, напълно откровено. Нищо не каза за забележителностите, за музеите, обаче за местата, на които можеш да си направиш яки снимки - 10 минути информация. Еми сори, не е това идеята на травъл влоговете. Не всеки е кух на кубик (здравей, съфорумке!) и не всеки ходи по екскурзии, за да може да си направи 2-3 снимки за инста. Наистина е кухо ВалериЕто...Веднъж да ми хареса и, хоп, пак се дъни. Тя просто НЕ може да се държи нормално, зряло.. И е дразнещо, че не каза, че е спонсорирано/платено и т.н, Ами само в описанието под видеото благодари за ПОКАНАТА от Турция. 🙂🙂🙂 Поне някой по-адекватен да бяха поканили. Лигава ми беше и това е. Имаше един период, в който се беше кротнала и видеата й бяха ок, но бързо превключи. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 27, 2021 10:28:50 GMT 2
Попо ми е крайно нелицеприятна, буквално и преносно. Има нещо изключително отблъскващо в нея подобно на Ганюш. Винаги съм се чудила какво намират хората в нея. Това със сладолед е смехотворно. Ще кажеш,че са някви разорени прошляци, ако я чуеш. Но като се замисля са точно такива,поне по душа.
Валката ми е колкото сладка и разтоварваща,токова и нелепа. Живее си в един детски свят тип "Малкото пони" и вятър я вее на бял кон.
Теа ми се толкоооваа скучна. Милата е напълно ограничена откъм идеи за съдържание и не само.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:40:57 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Е кажи честно ,колко трябва да си тъпа и заблудена ? Това ли са ви задачите бе мили инфлуенсъри ? Какво да кажат работещите жени ,водещи децата си на градина и училище и после бързащи за работа ,да изпълняват прищевките на кофти шеф. ? После изтормозени се прибират в къщи и се залагат с приготвяне на вечеря ,домашни работи с децата , разтребване на дома , и прекарване на някакво време със съпруга . Нееее , това не са задачи ... българката е длъжна да го прави . Обикновената жена е злобна мусакджийка. Оф бяс ме хваща с тези тъпанарки , печелещи толкова много пари от още по глупавите си последователи . Попова ми е една от най противните , от нея ми лъха на духовна и лична мърлявщина . Винаги я асоциирам с евтин фондьотен.
|
|