|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:54:33 GMT 2
Мама Цици още не е родила, има ново видео. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 10:56:22 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Ние мусаканджийките не разбираме просто колко са "заети" горките.Ех, пусти техни задачи и преумора.Никога няма да спра да го повтарям, дори и тия инфлуцки да ме гледат накриво и да ме замерят с домати и яйца-НАМЕРЕТЕ СИ ИСТИНСКА РАБОТА и тогава ще имате право да казвате колко сте изморени и как нямате никакво време за нищо,че срам и позор да си клатите краката на дивана с лаптопа редактирайки някаква снимчица или видео и да казвате как нямате време за абсолютно нищо и сте много заети. Жалки сте всички-Гергана, Попова, Розовата Пинко и прочие.Големи хора , а с акъл на 15 в свой измислен свят .Сякаш сте в някакъв свой свят, в някаква игра и имитирате големите, които имат ангажименти. П.С Сигурно ми личи колко съм бясна на тази тема и каква лоша мусаканджийка съм , ама изнервям се като тези инфлуцки погнат тази тема.Идва ми да им забия по един шамар да се осъзнаят малко и да слязат от облаците. Едит: Относно сладоледа на Попова- супер смешно е това.Напомня ми деленето на храната в "Игри на волята" в отбора на бойците( ако някои ги гледа като мен). Супер жалко е. Като ти е скъп сладоледа- еми няма да си купуваш или добре ще си купуваш веднъж на месеца , ама нали заради това си го взел , за да ядеш.Малоумно е да делиш грамажи на сладолед, само и само да не свърши бързо ,защото е 15 лева.Аз ли съм тъпа и не схващам логиката на цялото това нещо или ...?
(Многоточието и от мен е поздрав за инфантила в някои моменти- Йокко) Един 2:Публикувам и все нещо после се сещам да допълня: Та, ако наистина един човек е зает , няма и да го обяви и в социалните мрежи колко е зает и как има купища"задачи" да свърши и ,че не е активен.Смешно е даже и да го обявяват публично какви смешни дневни задачки имат за вършене .
|
|
|
Post by komkama on Sept 27, 2021 11:13:45 GMT 2
Чета и аз писанията на Попва в Инстаграм колко е заета. Прави ми впечатление, че се оправдава за две видеа как ги е снимала, обаче не може да ги качи заради графика от спонсори. Много се изроди пъроначалната идеа на влогърството. Нали уж снимаш своите идеи и това, което ти харесва, а не което рекламодателя заяви. Несериозно ми е да си признава в прав текст, че игнорира видеа, към които явно има интерес от пибликата, за да си рекламира боклуците (не че и в другите видеа няма да е пълно с реклами) И нея вече я гледам за сеир и то не всичко, защото в взвла да ме дразни ужасно много. По-голяма промяна в излъчването на човек не съм виждала никога. За да не е само “хейт” ще кажа, че с интерес гледам бохотата. Засега са ми нещо различно и са ми интересни. Доста са ентусиазирани, малко и те са си странни птици, но на фона на “много заетите” моми са наистина интересни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 27, 2021 11:15:27 GMT 2
А най-тъпото, е, че имаш артамент за хиляди левове, обзаведен по последна мода. Ама нямаш 15 лв за сладолед. Въпреки това обаче парадираш с начина си на живот. Джош все изкарва пари, за да си позволят това жилище. На фона на тези претенции е смешно да се циганят. Страшни задачки има.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2021 11:19:28 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Но гледаме във всеки влог как готви . Имам чувството, че тя само това прави, СКУКААА. Нито помен от натовареното ежедневие.
|
|
|
Post by plam on Sept 27, 2021 11:57:38 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Забравила е да добави и къпане?? 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 11:59:52 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Забравила е да добави и къпане?? 😂😂 И да си направи кафе също 😂😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 27, 2021 12:02:24 GMT 2
Като почнат с тия смешните им “задачи” и да ми се гордеят колко много работа имат и ми идва да ги блокирам. 🙄 Тонка всеки ден ѝ е това графика, така че не знам с какво се различава от всеки един друг нейн ден в пещерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Забравила е да добави и къпане?? 😂😂 Тя не се къпе. Във влога личеше мазната и косица, и ме впечатли като отбеляза, че кърпите за лице трябвало да сменят на 4-5 дни, каза го все едно е голяма новина. Попо, злобните мусакаджийки, не си бършем лицата с кърпи на по две седмици. То и личи по кожата, колко често сменя кърпите. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 27, 2021 12:03:14 GMT 2
Не мога да разбера защо пускането пералня и миялна е някаква уникална задача... Зареждаш, слагаш препарат и пускаш. После вадиш нещата и простираш/слагаш в сушилнята или подреждаш по шкафовете. Уау, 15 минути макс!
Да ви имам "задачките", търтеи такива...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 27, 2021 12:09:14 GMT 2
За тях и ходенето по малка и голяма нужда сигурно са си задачки,ама не върви да ги пльоснеш в планера с масажа,маникюра и шопинга. 💩
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 12:25:39 GMT 2
Попова си сменя кърпите за лице на 4-5 дена, ами аз пък ги сменям през ден и може и затова кожата ми да е по-добре или защото не мажа по 5 пръста фондьотен и коректор почти всеки ден на лицето си. За къпането ни е ясно, че тв не го обича и редовно е с мазна косица и като цяло изглежда доста мизерен човек.
Баланови отбелязват цяла седмица на Матей, разбирам, че им е радост ама на кого е нужно чак пост в Инстаграм да правят. Всяка седмица ли да очакваме новината на колко дни е детето? Едно време техните майки като са нямали Инстаграм и Фейсбук как ли са отбелязвали на колко седмици/месеци/години са? 🙄
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 12:48:34 GMT 2
Гането с новото селфи изби рибата. Зъбките й са мръсни. Разбирам да са криви и да не искаш брекети- аз също , но елементарна хигиена. Припадам. Голямо събитие е иначе,че Ана бей й е отговорила на стори, в което е отбелязана пак припадам
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 27, 2021 12:55:16 GMT 2
Мама Сиси сподели в новото видео, че днес (като по изключение) имат десерт - чийзкейк. Тя си "боцнала" да го опита и снима как е обиколила четвърт от кейка 🤣
Някой по-рано препоръча мама Сиси 2 - прехвърлих две видеа, но е голяма скука. Свалила 65кг след операция за намаляване на стомаха (байпас на стомах ли е това? Тя не успя да го каже на български). Трудно говори, мисълта ѝ тече бавно, думите ѝ липсват. Иначе е на 22 години с вече две дечица. Пепе има да ги гони днешните млади майки.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 27, 2021 13:01:22 GMT 2
Дайте линк към страницата във ФБ, Моля 🙂
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 27, 2021 13:03:43 GMT 2
Сколасах и аз да се включа в темата!😃 Мноооого задачки днес, ша ма извинявате!👀🤓 Както и предположих още януари, Пепка ще издава книга. То тоя бурен живот, как да не го пласираш на всички възможни пазари. Виждам я вече как ще се изживява като поредното фейк-гуру. Според мен ще я промотира чрез някакви семинари, може би онлайн, предвид ситуацията. Новата Кобилкина, ама вместо за секс, ще дава акъл за разводи и нови любови. То и друго не ѝ остана, всичко вече е експлоатирано на 1000%. Подозирам също, че ще разкаже в детайли грозната истина за развода с Фичката. Дано само не е нещо свързано с насилие или наркотици. И не за друго, а защото никоя жена не заслужава подобно отношение и искрено се надявам да не е била в подобна токсична връзка. Много моля, последният абзац да не се приема като факт, това са си мои хипотези, на база чутото в подкаста. Никого не ангажирам с мнението си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 13:21:16 GMT 2
Момичета ,не е с темата много ,но Патрашкова отдавна не е писала . Надявам се ,че е заета с истински задачки ,а не нещо негативно.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 13:22:09 GMT 2
Точно пък от Пепе ще вземам пример за връзки и отношения. Тя дето не знае какво е контрацепция и от приятелчето Фифи се превърна в тати Фифи на две доведени и едно негово си дете. 5 месеца след като започнаха връзка и тя вече беше бременна,ревеше за бившият и се чудеше къде да живее и за най-лесно при мама и тати, ммм страхотен пример. 100% ще извади кирливите ризи на Ф2, тя от кога го планира това...
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 27, 2021 13:36:16 GMT 2
Попова да си коригира графика, защото от безполезния влог канал виждаме, че яде по 5 пъти на ден пържени маджички и печени ядки с фъстъчено масло и соев сос, защо има само едно хапване за деня 😂 Все пак ние феновете имаме нужда от изчерпателен график на натовареното и' ежедневие. А някоя книжка кога ще прочетеш, Тонке? Имаш голяма нужда. Или Емма ти каза, че книгите се купуват по 3-4 само за украса на рафта?
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 27, 2021 13:51:51 GMT 2
Гането с новото селфи изби рибата. Зъбките й са мръсни. Разбирам да са криви и да не искаш брекети- аз също , но елементарна хигиена. Припадам. Голямо събитие е иначе,че Ана бей й е отговорила на стори, в което е отбелязана пак припадам Може ли да го споделиш, и аз съм от блокираните от Гането.
|
|
|
Post by lyra on Sept 27, 2021 14:11:19 GMT 2
Ние вкъщи пък имаме отделни кърпи за ръце и лице. И ги сменям през ден най-много. Баси мърлите има, че и се показват в нета..Попо обаче яко падение, чак не мога да повярвам. Почна годината като едно от по-харесваните, а сега..Дъно, дъно. Гледах поредното видео на Петканови от Италия. Честно не ги знам как го издържат Кадиев..Един път ще преглътна, че е закъснял, ама на второ и го зарязвам..много ме дразнят такива хора. Гледах девойката женена за румънец. Страшен диалект вади, а кооолко баааааавно говорииии..ужаааас.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 27, 2021 14:17:34 GMT 2
Сколасах и аз да се включа в темата!😃 Мноооого задачки днес, ша ма извинявате!👀🤓 Както и предположих още януари, Пепка ще издава книга. То тоя бурен живот, как да не го пласираш на всички възможни пазари. Виждам я вече как ще се изживява като поредното фейк-гуру. Според мен ще я промотира чрез някакви семинари, може би онлайн, предвид ситуацията. Новата Кобилкина, ама вместо за секс, ще дава акъл за разводи и нови любови. То и друго не ѝ остана, всичко вече е експлоатирано на 1000%. Подозирам също, че ще разкаже в детайли грозната истина за развода с Фичката. Дано само не е нещо свързано с насилие или наркотици. И не за друго, а защото никоя жена не заслужава подобно отношение и искрено се надявам да не е била в подобна токсична връзка. Много моля, последният абзац да не се приема като факт, това са си мои хипотези, на база чутото в подкаста. Никого не ангажирам с мнението си. Sent from my iPhone using Tapatalk Ама напротив, точно и за секс може. Те тея деца не се хващат от въздуха и щъркелите! Сега, надявам се да не се сметне за заяждане, ама ме сърбят пръстите да си напиша! Имаше коментари, че Валчето не било вредно и ац написах, че не съм много сигурна. Та хич не е вредно на 30 години да си с поведение на 3! То даже 3-годишните сигурно не се лигават толкова, колкото нея!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 14:24:54 GMT 2
Тая и тя много работната за 30 минути колко ли пък работа може да свършиш? Ааа да, те не работят и се селфят за инстаграм сторита и го наричат работа. 😂😂 Но е много важно да се похвалиш в социалните мрежи за безделничеството си! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by smurfina on Sept 27, 2021 14:26:04 GMT 2
Привет, рядко се включвам, но много задачки, много нещо Успях да погледна Валката - хареса ми, но не сподели кой знае каква информация. Турция е в списъка (дори преди няколко години ми се размина едно ходене до Кападокия точно) и щеше да ми е полезно. Само не мога да разбера защо винаги се вълнува толкова за храната - аз също съм фууди и обичам да хапвам различна храна,на различни места, но тя малко прекалява. Може грешката да е само в моя тв, но така го усетих този влог Гледах и Ивана - скучна, но пък не ме напряга, от време на време ще и' поглеждам видеата Йоко - получи ънфолоу от мен, сори лелче, ама от толкова напъни грозна стана картинката Мариета - много приятно видео, отдавна я гледам, първоначално ми беше леко странна, но сега свикнах. Структурирано, добре поднесено, носи ми уют по някакъв начин Едит: ****** - честит рожден ден и от мен, с малко закъснение! Жива и здрава, щастлива, много поводи за мусака
|
|
|
Post by lygia on Sept 27, 2021 14:45:41 GMT 2
А това с Тонка и меренето на сладоледа в стори ли е или от видео и кое видео? Напоследък я избягвам и не ми се иска да губя време да ровя из нещата ѝ.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 27, 2021 14:51:54 GMT 2
Банда и тя ще се изключва за 10 дни - без телефон, социални мрежи + здравословно ядене. Заминала е на някаква вила на морето, имаше и стори с нейната кръстница Биляна Савова от списания Ева, която явно ще я подложи на тази "терапия". Хайде, даноо да има ефект, чее Бандито само се оплаква от постоянен бърн-аут.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 15:02:06 GMT 2
Точно това ме дразни при Валери, не е полезен травъл влогър, а просто ходи по разни места, за да се снима и да ни обяснява колко инстаграмъбъл са. Иначе тя сама казва във влога, че ходи на нови места, за да пробва нова храна. Надявам се, че не е само това основният ѝ мотив за пътуване.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 27, 2021 15:19:54 GMT 2
Точно това ме дразни при Валери, не е полезен травъл влогър, а просто ходи по разни места, за да се снима и да ни обяснява колко инстаграмъбъл са. Иначе тя сама казва във влога, че ходи на нови места, за да пробва нова храна. Надявам се, че не е само това основният ѝ мотив за пътуване. Точно това й е основния мотив-яките снимки и храната. Защото сега така е модерно. Защото от това се вълнуват хорат(масовката, разбира се имавсе още и много хора, които отиват да видят нещо). То си личи, че не я вълнува друго. Хапнах толкова вкусотии в Истанбул, ама си скъсах маратонките от ходене по забележителности. Тя във видеата си не говори на такива теми. И мен ме дразни това. Защото тя има възможност да обикаля на толкова места, колко интересни неща може да види, аз само като си помисля и ми става лошо,ама тя не търси това. Нея нея интересува, че преди столетия легенди са се разхождали из някоя земя, къде какво има, че тези места събират по земите си толкова история. Нея й е за Сефора и инстаграмълските ястия. Дреме й примерно за Константин Велики🙂на Валчето. Сега, има и нещо друго-аз съм промит мозък, историята ми е страст, това съм учила, умирам да гледам, да обикалям, да чета. Не съм критерий, защото мен това много ме вълнува. И аз изхождам от моята си гледна точка, тоест за мен е престъпление да не ти е поне малко интересна култура, история на различно място, на което отиваш. Да снимаш молове, бутици, гледки и манджи в Цариград. Има хора, които просто не ги вълнуват такива неща. И все пак, кифленска работа си е нейното малко. Видеата й обаче носят наслада, просто не са баш травел влогове в типичния смисъл на думата. И малко по-имформативни да са, за да си полезен на хората, които ще те гледат.
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 27, 2021 15:20:39 GMT 2
Джойката ми е малко като Балан - псевдо родолюбци. Толкова са фалшиви, че чак ме напрягат в стремежа си да се правят на много земни и от село (в което ппц няма нищо лошо, да не ме разбере някой погрешно), ама на единя му подариха вс за детето и прави гивауей, който печели брат му, а другата "троши паричките" и се хвали с марковите дрехи,които научихме наизуст. Айде мерси, ама сте изкуствени.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 27, 2021 15:24:04 GMT 2
Мама Сиси сподели в новото видео, че днес (като по изключение) имат десерт - чийзкейк. Тя си "боцнала" да го опита и снима как е обиколила четвърт от кейка 🤣 Някой по-рано препоръча мама Сиси 2 - прехвърлих две видеа, но е голяма скука. Свалила 65кг след операция за намаляване на стомаха (байпас на стомах ли е това? Тя не успя да го каже на български). Трудно говори, мисълта ѝ тече бавно, думите ѝ липсват. Иначе е на 22 години с вече две дечица. Пепе има да ги гони днешните млади майки. Ее, жалко, не и се изпълни мечтата на мама Циц - да роди през уикенда, че да може Гошко да си е вкъщи
|
|
|
Post by mariak on Sept 27, 2021 16:40:48 GMT 2
Мама Цици уж не ядяха сладко ама купила чиСкейк и си чупнала малко да го пробвала пък тя омаала 1/5 от чиСкейка. Уж щеше да сложи малко на нея и на Ния а тя отрязала огромни парчета на нея едно и на Ния едно.
За това, че Ивана не готви месо защото е вегетарианка/веган не е задължително това да е извинението, може наистина да не ѝ понася, но кумата ми е вегетарианка а мъжа ѝ не и си му готви месо, дори за котката им която е болна готви месо.
|
|