|
Post by MaryPoppins on Sept 27, 2021 17:22:52 GMT 2
|
|
|
Post by lygia on Sept 27, 2021 17:30:00 GMT 2
За първи път я виждам. Уау. Просто уау!
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 27, 2021 17:46:44 GMT 2
Точно това ме дразни при Валери, не е полезен травъл влогър, а просто ходи по разни места, за да се снима и да ни обяснява колко инстаграмъбъл са. Иначе тя сама казва във влога, че ходи на нови места, за да пробва нова храна. Надявам се, че не е само това основният ѝ мотив за пътуване. Може да го е казала за храната, но да идеш в Берлин и три дни да си на дюнери - мерси. Знам,че това сигурно е най-евтино но ми се вижда странно в Истамбул преяждане, в Берлин - няма да вечеряме ще идем да пийнем коктейли, не сме гладни. Много започва да си личи колко голяма циция е. По-добре две почивки на година но all in отколкото да избирам да ям или да пия коктейли. Това с боба чая пък е абсурдно. Като си поръчаш нещо и не ти харесва или не го пиеш или го изхвърляш и поръчваш нещо ново, в Турция с картофите също имаше такава драма. Наядохме се на макс но беше много гадно?! Хелоу има как да поправиш такава ситуация. В Турция на всичко,което беше организирано не са плащали и ясно се виждаше как се плюска като за последно. В дните когато бяха сами нещо евтинко и сме готови. Грозна работа
|
|
|
Post by The Judge on Sept 27, 2021 17:46:48 GMT 2
"Инфлуенърите" ни са дебили. Само един абсолютен ритард може да се изтъпани да каже, че денят му минавал в "кафе, мейли и хапване". И онази другата, "луксозната", която ще си облича торба. Wtf?! И в ак*не минава, госпожа Янг. Мърсиш интернета с простотията си. На 27 и освен да висиш на дивана, симулирайки великата рекламна дейност с таблица в Канва и постове, бъкани с правописни грешки, скучни, еднакви видеа с абсолютно подвеждаща информация, друго не можеш. Ако публиката ти беше поне малко по-интелигентна, досега да си залязла,което е време да се случи, както и цялото ви сборище убоги бездуховни същества, побеснели за пари, за които всичко ще си продадат. Рекламистите ни са същите тъпанари, щом може да се доверяват на такива некадърници. Аз ако съм бУанд, ще умра от срам Антоанетка да ме представлява и да ме нареди до това, че плюска и мие пода. Затова пазарът е свит, избор няма, критерии - също, и сме най-назад във всичко. А ако пък на тези всичките им се наложи да работят в истинския смисъл на думата-не ги виждам. Къде е циркът и защо са ги оставили?!
|
|
|
Post by /*/ on Sept 27, 2021 17:53:37 GMT 2
А това с Тонка и меренето на сладоледа в стори ли е или от видео и кое видео? Напоследък я избягвам и не ми се иска да губя време да ровя из нещата ѝ. Заповядай, цък на 12:20мин.
|
|
|
Post by katka on Sept 27, 2021 18:03:31 GMT 2
vm.tiktok.com/ZMRn4qvxH/Ох и аз с това идвах. Стела търка дъното със шпатула. Не ѝ се отразява добре всичко това и си личи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 18:04:03 GMT 2
Галя миналата година не си ли “купи” телевизор за бюти стаята си дето изобщо не знаеше къде да го сложи? Тази година Самсунг ѝ изпратили да пробва телевизор, какво значи да пробва? Снима реклама с него, опакова го имго праща към следващият инфлуенсър ли? 😂 Били вече май спи при Галка, заряза Фемилито, май поредицата им за семейството е поредният пропаднал проект на Пепелджийска след канала с Филяка и предполагам новият проект ще е със същата съдба.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Sept 27, 2021 18:12:47 GMT 2
Галя миналата година не си ли “купи” телевизор за бюти стаята си дето изобщо не знаеше къде да го сложи? Тази година Самсунг ѝ изпратили да пробва телевизор, какво значи да пробва? Снима реклама с него, опакова го имго праща към следващият инфлуенсър ли? 😂 Били вече май спи при Галка, заряза Фемилито, май поредицата им за семейството е поредният пропаднал проект на Пепелджийска след канала с Филяка и предполагам новият проект ще е със същата съдба. Sent from my iPhone using Tapatalk Не беше купен, а отново изпратен за реклама, то стоеше толкова нелепо в тази стая…
|
|
|
Post by notacliche on Sept 27, 2021 18:19:07 GMT 2
Попова ми беше любимка, сега се конкурират с Гуца коя ми е по-неприятна..
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 27, 2021 18:26:38 GMT 2
Само Гергуци да те попитам, верно ли си мислиш,че хората, които могат да си позволят артикули от LV ще си направят противопраховата торбичка (поздрав) на риза ? За пропорционалност е ясно,че не си чувала. Чакам да видя г-жа Гущерова или друга подобна, кога и тя ще си направи такава риза като твоята 😂 дънооооооооооо
|
|
|
Post by The Judge on Sept 27, 2021 18:38:54 GMT 2
Гано, Гано, как ли нвма да си чистя ролона с кадифена закачалка. Да не говорим, че това работи само при сатен и може би полиестер. А там, където е заголила бедро, ми е толкова неудобно да я гледам, че чак ми става гадно. С тая структура на 13 годишна, опряна на тоя фенер, или каквото е там...
|
|
|
Post by ladybird on Sept 27, 2021 18:56:32 GMT 2
Попаднах на този канал в ю туб. Тя живее в Германия, показва рецепти и говори за живота там.Прегледах някои видеа, засега ми допада.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 19:04:29 GMT 2
Точно това ме дразни при Валери, не е полезен травъл влогър, а просто ходи по разни места, за да се снима и да ни обяснява колко инстаграмъбъл са. Иначе тя сама казва във влога, че ходи на нови места, за да пробва нова храна. Надявам се, че не е само това основният ѝ мотив за пътуване. Може да го е казала за храната, но да идеш в Берлин и три дни да си на дюнери - мерси. Знам,че това сигурно е най-евтино но ми се вижда странно в Истамбул преяждане, в Берлин - няма да вечеряме ще идем да пийнем коктейли, не сме гладни. Много започва да си личи колко голяма циция е. По-добре две почивки на година но all in отколкото да избирам да ям или да пия коктейли. Това с боба чая пък е абсурдно. Като си поръчаш нещо и не ти харесва или не го пиеш или го изхвърляш и поръчваш нещо ново, в Турция с картофите също имаше такава драма. Наядохме се на макс но беше много гадно?! Хелоу има как да поправиш такава ситуация. В Турция на всичко,което беше организирано не са плащали и ясно се виждаше как се плюска като за последно. В дните когато бяха сами нещо евтинко и сме готови. Грозна работа Абсолютно права си! И на мен вече ми се набива твърде много на очи как наистина като е на аванта вечеря като за трима, като си плащат те "Аз не вечерям попринцип"...И само тая боба във всеки влог. Ивана не ми беше много интересна, но малкия е много сладък, копие на Боби. Видях, че Евелин има ново видео, още не съм я гледала. Чудя се Наумче като замине Тейче дали ще качва някакви видеа или Наум ще качва сам. Не ми се вярва да им замре канала ама ако Наум е много ангажиран не виждам как ще има време и видеа да обработва, а Теа е малко мързелива и не знам сама ще се занимава ли, но се надявам да се и да има готини идеи, да изпъкне малко без Наум, да се отпусне. Много ме дразнят, но най-вече Наум, на Теа мога да ѝ дам шанс .
|
|
|
Post by ☀ on Sept 27, 2021 19:33:12 GMT 2
Елица нали обеща клип с грим визия скоро? Не качи. Обеща влог от пътувания, поне 2. Не качи. Ама като я спонсорираха от Никс веднага намери време за едно грим клипче?
Още ли някой вярва на тази лисица и скача в защита 'ама може да преминава през нещооо...' ?
Преминава или не, факт е че няма 'вдъхновение', пардон, заплащане...
Личи, че е прекарала време с Галя, базата и фон дьо тена били фантастични 😄
|
|
|
Post by klaudia on Sept 27, 2021 19:37:10 GMT 2
Елица е качила спонсорирано видео в Инстаграм, значи като плащат има време да снима, редактира и качи, но влоговете от преди няколко месеца още не.
Влоговете от пътувания на Валери не ги гледам, защото всеки път е едно и също, ядене и снимки. Циция, която се чуди дали да яде или да пие коктейли, защото не може и двете. Скука.
Мама Циц само беше опитала чиСкейка, не е яла много, и след вечеря само мъъънички парченца, защото те сладко не ядат.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 27, 2021 19:54:57 GMT 2
Момичета, на фона на поредната помия откъм съдържание дето ни предлагат обичайните заподозрени, качвам изпълнението на Поли /Поли Моли/ от Гласът на България, все пак да си изпълним окото и ухото с нещо качествено.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 27, 2021 20:13:53 GMT 2
|
|
|
Post by kpop19 on Sept 27, 2021 20:21:40 GMT 2
Само Гергуци да те попитам, верно ли си мислиш,че хората, които могат да си позволят артикули от LV ще си направят противопраховата торбичка (поздрав) на риза ? За пропорционалност е ясно,че не си чувала. Чакам да видя г-жа Гущерова или друга подобна, кога и тя ще си направи такава риза като твоята 😂 дънооооооооооо Това видео е от ТикТок. В Америка много хора (тинейджъри) правят подобни неща- с торбички на LV / Gucci или стари платове?.... На мен ми харесват, защото показват креативност и умение за работа с шевна машина 🤔 В YouTube - Амбър - Amber Scholl правеше подобни видеа...
|
|
|
Post by ☀ on Sept 27, 2021 20:27:36 GMT 2
Трябва ли да обясняваме защо такова видео от Гането точно изглежда нелепо? Не мисля. Едно е да имаш възможности, друго е да ги фантазираш публично и то така комично.
|
|
|
Post by ddv on Sept 27, 2021 20:46:32 GMT 2
Напоследък нямам много време да чета, че бая задачки, особено откакто започна новата учебна година. Но, много обичам да зяпам видеа за нови дрехи от втори употреби, та така, случайно, попаднах на канала DianaoffDuty. youtube.com/c/DianaoffDutyОпределено е симпатага, жалко, че изгледах видеата ѝ съвсем за кратко време. Също, ЮТ ми предлагаше някакво видео, как да направим бюджетна сватба. Wtf, хич не ми е в любопитни темата, но отворих канал на Maria Monny. youtube.com/c/MariaMonnyНай-много ми допадна видеото за поканите на сватбата. Момичето само си направи печатите и опакова поканите. И двете девойки са със смешен брой абонати, така че, дано ви допаднат и да им ударите по едно рамо. По повод онова изказване Наум и Теа за билетите, да споделя - аз не съм се абонирала за нито един канал или харесала дори една страница във Фейсбук. Карам си гратис.
|
|
|
Post by plam on Sept 27, 2021 21:51:45 GMT 2
Ужасно изглежда...по-зле и от Леля Гинче,комшийката. Не е нужно да се качват в такъв гнусен вид постоянно само и само да натякват коооолко много "работа" са свършили 🤮 Косата пак мазна та чак на клечки стои..
|
|
|
Post by pistachio on Sept 27, 2021 22:02:45 GMT 2
Всъщност правилно го е написала Попова. Заспала по средата на 4то означава 3 завършени + 0,5 = 3,5(половината на 7). Понякога в стремежа си да “изкритикуваме” някого сами допускаме грешки.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 27, 2021 22:13:35 GMT 2
Всъщност правилно го е написала Попова. Заспала по средата на 4то означава 3 завършени + 0,5 = 3,5(половината на 7). Понякога в стремежа си да “изкритикуваме” някого сами допускаме грешки. Приемам забележката, наистина е така. По начина, по който беше написано го разбрах погрешно. Иначе не се "стремя" да критикувам, просто в случая аз не съм разбрала, на всеки се случва.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 27, 2021 22:15:16 GMT 2
Тази снимка дори и за бабите ѝ не става какво да говорим за аудиторията ѝ….
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 22:20:14 GMT 2
Момичета, на фона на поредната помия откъм съдържание дето ни предлагат обичайните заподозрени, качвам изпълнението на Поли /Поли Моли/ от Гласът на България, все пак да си изпълним окото и ухото с нещо качествено. Страхотна е! Желая и успех, колкото и да не харесвам този тип формати.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 22:33:38 GMT 2
Момичета, на фона на поредната помия откъм съдържание дето ни предлагат обичайните заподозрени, качвам изпълнението на Поли /Поли Моли/ от Гласът на България, все пак да си изпълним окото и ухото с нещо качествено. Страхотна е! Желая и успех, колкото и да не харесвам този тип формати. Защо не ги харесваш? Стана ми интересно 😅
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2021 22:37:48 GMT 2
Мария Жекова успява да направи дори любимия ми град да изглежда тъп и депресиращ като някое забутано село с изоставени къщи и обрасло в плевели опустяло някогашно училище. Доста хора сме били мачкани от живота ама при нея толкова да личи… не съм виждала друга персона толкова съсухрена и смачкана да ми изглежда. А за чесън в Париж не ходи само тя, там има много известни улички и пазари само за сезонна фермерска храна на смешни цени. Валери като пътешественик не мога да я гледам според мен е повърхностна и не добавя нищо интелигентно като съдържание. Тя наистина както и вие споменахте пътува само да се снима и са каже че е била някъде, както и да яде ако може евтини дюнери нали. Много елементарно момиче ми е, ама пък не ми е неприятна макр и видеа не мога да й гледам. Представяте ли си в реалния живот как скучно протича разговор с тях? “Миме, ако знаеш какви яки снимки си направих около някакъв там музей, не знам какъв, инстаграм ще гърми” 🤣🤣🤣
Капитонова пък сега био трейд рекламира… сигурно другата седмица пак ще има емека и после постове как да сме истински жени, най- добре да съчетае, че при нея все едно и без това :Д
Десислава Стоянова пак ми излезе, толкова ме е яд за това момиче. Много си беше хубава и нежна сега с този нос е като извънземно. Малко момичета имат толкова много физически дадености пък тя ги захвърля с лека ръка. Аз много бих дала за нейните коси и кожа, красива усмивка, хубаво фино тяло.. наистина ми се иска по-малко такива хубави момичета да се поддаваха на социалните мрежи
И аз не харесвам такива формати, скучни и изкуствени са ми, но пожелавам от все сърце успех на поли и дано внесе малко разнообразие!!
|
|
|
Post by The Judge on Sept 27, 2021 23:32:06 GMT 2
Снимката на Попова на мен ми е ок - изглежда си като анимационен герой, но с тия филтри не е ясно косата ѝ каква е. Доста по - неприятни е качвала. Но тя е абсолютна бита карта за мен, колко тъжно като се има предвид в началото какво отношение имах. Иначе видеАТА ясно, че са на килограм, но who cares anyway. На тази зъбите са ѝ brighter than her future просто. Супер нелепа снимка. Иначе класното Йоанче, което е много хай и всичко, рекламира на келешите - шарани, които я следват vape продукти. Мамина златна моралистка! Светъл пример за бъдещето на България Но пък трябва да се признае, че аудиторията ѝ добре познава "същността" ѝ.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 28, 2021 0:50:46 GMT 2
Снимката на Попова на мен ми е ок - изглежда си като анимационен герой, но с тия филтри не е ясно косата ѝ каква е. Доста по - неприятни е качвала. Но тя е абсолютна бита карта за мен, колко тъжно като се има предвид в началото какво отношение имах. Иначе видеАТА ясно, че са на килограм, но who cares anyway. View AttachmentНа тази зъбите са ѝ brighter than her future просто. Супер нелепа снимка. Иначе класното Йоанче, което е много хай и всичко, рекламира на келешите - шарани, които я следват vape продукти. View Attachment Мамина златна моралистка! Светъл пример за бъдещето на България Но пък трябва да се признае, че аудиторията ѝ добре познава "същността" ѝ. Въй, венеца е по-бял от ризата ѝ. Йонко, Йонко пак греда.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 28, 2021 0:53:57 GMT 2
На какво толкова да са станали свидетели родителите на Пепе,че да и се извинят.Аз само за насилие се сещам.Не се съм и слушала последната изява където ги е говорила тези неща,дори не знам къде е,но ми много ми се наби това от коментарите ви. С тези книги банални станаха, цяла България книги написа ,толкова много творци да живеят на нашите земи. Теди се омъжила.Много са ми странни толкова бързи решения в една връзка,но щом се обичат.Пожелавам им дълги години любов,хармония и разбирателство.
|
|