|
Post by Kristalna on Sept 28, 2021 7:05:27 GMT 2
Не мисля, че е насилие. Бих предположила липса на амбиция. А коя е Теди?
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 28, 2021 8:19:51 GMT 2
Гледам си аз сторита и бам гледам Гана, викам си тази пък от къде се взе, а то спонсорирано стори. Нещата явно са се закучили щом почна да си плаща рекламки.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 28, 2021 8:40:43 GMT 2
И аз не смятам,че драмата Пепе-Ф2 е нещо сериозно като наркотици или побой. Ако това беше случаят, дедакът Джовани нямаше да позволи на Ф2 да припари до щерка му или децата. Каквато и да е драмата ще бъде преекспонирана като в някой индийски сериал. Не бих повярвала и на дума от прочетеното. И съм меко, меко казано потресена как в днешно време за пари човек е готов сам да си извади най-кирливите ризи. Само не знам как Ф2 се е съгласил името му изобщо да бъде замесвано така. Ако изобщо се е съгласил де. Пепе-малоумното изобщо не се замисля,че едва ли щерките й ще искат цяла България да им разнася цялата драма,особено като попораснат. И тук в голяма степен теорията,че Пепа е "добра майка" тотално издиша. Една добра майка първо мисли за благополучието на децата си, не за китни. Пепе,ти си ПОЗОР.
|
|
|
Post by jeri on Sept 28, 2021 8:48:43 GMT 2
Пепе-малоумното изобщо не се замисля,че едва ли щерките й ще искат цяла България да им разнася цялата драма,особено като попораснат. И тук в голяма степен теорията,че Пепа е "добра майка" тотално издиша. Една добра майка първо мисли за благополучието на децата си, не за китни. Реално не трябва да живеем за хорското мнение. И родителите ни правят грешки и не са идеални. На първо време се сещам за Мари на Гала. Жената на Стефан такива истории разказа за нея, ама това не се отразило на Мари. Хората не я харесват, защото е скучна и превзета, не заради историите на майка й. Дано мнението не прозвучи като защита на Пепе, ама чак пък толкова да се отрази на децата й, не мисля, ще има бум докато издаде книгата и докато станат тийн, ще се забрави. Това са решения на майката, децата са самостоятелни личности. А и другите деца винаги ще намерят за какво да ти се подиграват, стига да решат. Според мен номера е да обясниш на детето си кои са важните неща, а не да живее в златна клетка.
|
|
|
Post by minimoi on Sept 28, 2021 8:57:22 GMT 2
Добро утро, момичета кокичета . Реших, че ще променя малко дневната си рутина 😂😂 и ще започна да слагам поне базов грим обаче нали съм с две леви ръце и започнах да търся видеа из тубата . Попаднах на една гримьорка Andreea Ali се казва за сега ми е доста интересна. Видеата и са изцяло за грим и грижа за кожата. Не съм виждала да е коментирана тук оставам линк за канала и за тези на които би им било интересно . Хубав ден и малко по-малко задачки да имате, че в планерите ви няма да остане празно местенце
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 28, 2021 9:08:11 GMT 2
Пепе-малоумното изобщо не се замисля,че едва ли щерките й ще искат цяла България да им разнася цялата драма,особено като попораснат. И тук в голяма степен теорията,че Пепа е "добра майка" тотално издиша. Една добра майка първо мисли за благополучието на децата си, не за китни. Реално не трябва да живеем за хорското мнение. И родителите ни правят грешки и не са идеални. На първо време се сещам за Мари на Гала. Жената на Стефан такива истории разказа за нея, ама това не се отразило на Мари. Хората не я харесват, защото е скучна и превзета, не заради историите на майка й. Дано мнението не прозвучи като защита на Пепе, ама чак пък толкова да се отрази на децата й, не мисля, ще има бум докато издаде книгата и докато станат тийн, ще се забрави. Това са решения на майката, децата са самостоятелни личности. А и другите деца винаги ще намерят за какво да ти се подиграват, стига да решат. Според мен номера е да обясниш на детето си кои са важните неща, а не да живее в златна клетка. Разбирам и донякъде съм съгласна. Въпросът същност тук обаче е: Защо Пепон търси да създава излишна драма? Или както казват хората, въпросът е принципен ( не че Пепон има такива). Тази излишна драма е никому ненужна освен на банковата й сметка. И точно това е гнусното в цялата книжна пародия. Всеки родител право грешки,но Пепе прави умишлени такива в името на парите.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 28, 2021 9:13:24 GMT 2
Опитах да изгледам Галя, защото видеа на тема ремонт са ми интересни, но с превъртане едвам стигнах до края. Мислех, че ще е нещо различно, а тя пак "ремонтира" бюти стаята си - е колко пъти? Пак е хвърлила една средна заплата за боклучки Детето и'се включва доста досадно и постоянно. Няма лошо да участва, но се прекалява, тя да си го снима, просто после да остава за личен архив. Аз също съм с питане коя е Теди? П.С. днес съм зла, а си пия в момента кафето
|
|
|
Post by jeri on Sept 28, 2021 9:42:27 GMT 2
Реално не трябва да живеем за хорското мнение. И родителите ни правят грешки и не са идеални. На първо време се сещам за Мари на Гала. Жената на Стефан такива истории разказа за нея, ама това не се отразило на Мари. Хората не я харесват, защото е скучна и превзета, не заради историите на майка й. Дано мнението не прозвучи като защита на Пепе, ама чак пък толкова да се отрази на децата й, не мисля, ще има бум докато издаде книгата и докато станат тийн, ще се забрави. Това са решения на майката, децата са самостоятелни личности. А и другите деца винаги ще намерят за какво да ти се подиграват, стига да решат. Според мен номера е да обясниш на детето си кои са важните неща, а не да живее в златна клетка. Разбирам и донякъде съм съгласна. Въпросът същност тук обаче е: Защо Пепон търси да създава излишна драма? Или както казват хората, въпросът е принципен ( не че Пепон има такива). Тази излишна драма е никому ненужна освен на банковата й сметка. И точно това е гнусното в цялата книжна пародия. Всеки родител право грешки,но Пепе прави умишлени такива в името на парите. Абсолютно съм съгласна. Излишно е, всеки решава как да изкарва парите си...драмите продават... Аз не съм гледала и чела от доста време, сигурно сте обсъдили Полина и Теа, не знаех че са приятелки, тя Полина сякаш често ги сменя. Има нещо много лукаво в тази жена, което не ми понася, иначе виждам, че се старае за децата си. Видях и на Теди сватбената рокля, изобщо не ми харесва отгоре, като бельо е. Иначе тя ми е симпатична.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 9:47:38 GMT 2
Леля Тонка и тя рекламира Лумене, само не ми е ясно човек, който не харесва фондьотени, които не са покривни как е харесала Лумене? 🤔
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 9:54:07 GMT 2
Пуснах си и аз Галя, не знам как изтраях до края на видеото, все едно и също-купува, купува и пак купува.Голям "ремонт" , няма що, един комод мръднала на мястото на стария скрин.Кликбейт, та да си реализира платеното партньорство. Лъха ми на чалга тази жена, не знам, не ми е классс(както казваше една откачалка). Да, има си кинти жената, запълва си живота с фризьори, шопинг, задачки, сбирки. Хубаво, ама нещо не ме трогва съдържанието ѝ, май няма да я пускам повече.
П.п.Теди е една инфлуенсърка, май само с Иг, която се включи във форума и беше писала, че е подела някаква инициатива за необявените платени партньорства(ако не ме лъже паметта). Ама май нищо не стана.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 28, 2021 10:05:04 GMT 2
Галя не ме дразни. Приятна е. Радва се на живота и прави неща които и доставят удоволствие.
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 28, 2021 10:26:11 GMT 2
Добро утро, момичета кокичета . Реших, че ще променя малко дневната си рутина 😂😂 и ще започна да слагам поне базов грим обаче нали съм с две леви ръце и започнах да търся видеа из тубата . Попаднах на една гримьорка Andreea Ali се казва за сега ми е доста интересна. Видеата и са изцяло за грим и грижа за кожата. Не съм виждала да е коментирана тук оставам линк за канала и за тези на които би им било интересно . Хубав ден и малко по-малко задачки да имате, че в планерите ви няма да остане празно местенце Sent from my iPhone using Tapatalk Няколко пъти сме я коментирали тук. Прави много хубави видеа и показва различни техники за грим. На мен много ми харесва, че въпреки че е бременна, не се превъзнася, за разлика от всички родни бременни/мами "инфлуенсъри".
|
|
|
Post by wonderwoman on Sept 28, 2021 10:26:17 GMT 2
Галя в последното видео се е гримирала много зле. Едната вежда по-тъмна от другата, бронзанта едно към гьотере. 🤦♀️🤦♀️ Огледала няма ли в тая бюти стая. 🤣
|
|
|
Post by Foxy on Sept 28, 2021 10:35:45 GMT 2
В новото видИо на Сиска, може да видите, освен че още не е родила, но и Ния как си бърка в носа, казва, че има сополи, вади един, показва го на майка си и го замазва върху пералнята 👌
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 28, 2021 10:39:42 GMT 2
В новото видИо на Сиска, може да видите, освен че още не е родила, но и Ния как си бърка в носа, казва, че има сополи, вади един, показва го на майка си и го замазва върху пералнята 👌 За първи път си пуснах нейно видео и съм в шок То не беше мрънкане, офкане и 18 безсмислени минути хахаха. Много добре си описала съдържанието на видеото в едно изречение.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 28, 2021 10:42:15 GMT 2
Пропуснах, че не яде от палачинките за закуска, което също трябва да се отбележи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 10:42:46 GMT 2
В новото видИо на Сиска, може да видите, освен че още не е родила, но и Ния как си бърка в носа, казва, че има сополи, вади един, показва го на майка си и го замазва върху пералнята 👌 И миналата седмица имаше нещо подобно само, че Ния си бръкна в носа и после си облиза пръстите. 🤢 Не се притеснявайте Ния ще стане като майка си същата мизерница просто тя на елементарни неща не я учи. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 10:44:25 GMT 2
Капитонова да покаже някоя снимка с Мечо, че се притеснявам, да не си е намерил по-красива от нея, че с тази "писта" за чело е възможно.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 11:05:21 GMT 2
В новото видИо на Сиска, може да видите, освен че още не е родила, но и Ния как си бърка в носа, казва, че има сополи, вади един, показва го на майка си и го замазва върху пералнята 👌 Без коментар съм.Просто нещата са потресаващи и плачевни.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 28, 2021 11:05:25 GMT 2
На въпроса “Коя е Теди?” - в инстаграм се пише theteddie, иначе е по-известна в тик-ток, където се пише the_teddie. Супер свежа е, има страхотно чувство за хумор според мен. Изненада ме колко бързо се случиха нещата при нея, но щом се обичат младите, нека се вземат!
Аз продължавам да съм все така блокирана от Гането, но като Ви чета изобщо не съжалявам. 😃
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 11:12:10 GMT 2
Предвид времето, финансите и спокойствието, с които Галя разполага, е скандално да показва такова празно ежедневие. И да, тя показва само някви си влогчета и снимчици, но те са показател за интересите ѝ явно свеждащите се до това да отиде до някой магазин на пазар, да хапне и да се намаже с крем за 300 лв. Тъпотия до шия.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 28, 2021 11:20:39 GMT 2
Е, да Галя е шапка на тояга. Може да си позволи да не бачка и да обикаля молове, барчета и да има безгрижен живот. Вероятно това я устройва.
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 28, 2021 11:25:21 GMT 2
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 28, 2021 11:38:26 GMT 2
Wow, Теди е много бърза, само за 3-4 месеца и сватба 😳 не е за мен тая работа 😄 Иначе тя има и подкаст, който префи слушах и ми беше интересен, но много рядко качваха. Казва се Zdr kpr.
Андреа Али сме я коментирали тук, но покрай нея няма кой знае какво. Мъжът и е фотограф. Живеят в Париж от 5-6 години. Румънци са. Тя е гримьор. В момента е бременна. На мен ми е симпатична и я следя, понякога ми идва малко в повече с престореното говорене 😄
|
|
|
Post by okay on Sept 28, 2021 11:38:29 GMT 2
Тази Теди за първи път я виждам. Анти-инфлуенсър била... Пхахаха. Никак не ми харесват хора, които се напъват да са различни и да го натякват. Бич, плиииййз.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 11:44:32 GMT 2
Капитонова да покаже някоя снимка с Мечо, че се притеснявам, да не си е намерил по-красива от нея, че с тази "писта" за чело е възможно. Аз точно това подозирам от около две седмици. Не се показват никакви “вечерки” по ресторанти. Новата кола се бави. Мечо , защо така ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by minimoi on Sept 28, 2021 11:58:26 GMT 2
Wow, Теди е много бърза, само за 3-4 месеца и сватба 😳 не е за мен тая работа 😄 Иначе тя има и подкаст, който префи слушах и ми беше интересен, но много рядко качваха. Казва се Zdr kpr. Андреа Али сме я коментирали тук, но покрай нея няма кой знае какво. Мъжът и е фотограф. Живеят в Париж от 5-6 години. Румънци са. Тя е гримьор. В момента е бременна. На мен ми е симпатична и я следя, понякога ми идва малко в повече с престореното говорене 😄 Сега с това румънка и Париж ми изплуват разби спомени, че се е коментирало тука обаче пусто не помня имена 😂😂😂. Голяма скука няма нищо за гледане направо си е суша да идват Влогмасите с бисквитки и календари 😂😂 , че да се раздвижат малко . Толкова се изхабиха от към идеи че няма на къде. Като ги гледам колко ги мързи да дишат нищо чудно да прескочат Влогмас Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pistachio on Sept 28, 2021 12:01:40 GMT 2
Теди е писала, че копнеела да е лудо влюбена на сватбата си. Изглежда е избързала, че да не ѝ мине 😅
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 28, 2021 12:11:12 GMT 2
Хаха, Пистачо, и аз това си помислих, но не го написах, за да не съм груба 😄 Веички знаем каква е любовта през първите месеци и след 5-6 години 😄
Ели можеше да е българската Андреа Али, но предпочете да си бърка манджите и да оправя педикюра на Майкъл. Андреа сподели, че си търси асистент и ще наеме офис, до сега всичко е складирала утях, но вече с бебе ще им е нужно повече място и съответно детска стая. Прилича ми малко на Виктория Бекъм на определени снимки, но в по-нисък вариант😄
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 12:13:47 GMT 2
Много жалко, че ни изтри коментарите тази повлекана. Яде като разпрана буквално и се оправдава, че е бременна. Написах ѝ, че има лоши хранителни навици и преди да забременее и тогава също си беше дебела. Бил и малък тигана, това, от днес си бяха стандартни палачинки, изобщо не бяха "малки". Тя намира най-простите оправдания, но главно се оправдава пред себе си. След време Ния ще се чуди какви диете да спазва заради тази жена..... Прясно мляко с кокосово олио? WTFFFF
|
|