|
Post by minimoi on Sept 28, 2021 12:15:29 GMT 2
Хаха, Пистачо, и аз това си помислих, но не го написах, за да не съм груба 😄 Веички знаем каква е любовта през първите месеци и след 5-6 години 😄 Ели можеше да е българската Андреа Али, но предпочете да си бърка манджите и да оправя педикюра на Майкъл. Андреа сподели, че си търси асистент и ще наеме офис, до сега всичко е складирала утях, но вече с бебе ще им е нужно повече място и съответно детска стая. Прилича ми малко на Виктория Бекъм на определени снимки, но в по-нисък вариант😄 На мен много ми прилича на Хилария Болдуин. Направо като я видях за първи път и начина и на говорене същата 😂😂. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 28, 2021 12:18:12 GMT 2
Много жалко, че ни изтри коментарите тази повлекана. Яде като разпрана буквално и се оправдава, че е бременна. Написах ѝ, че има лоши хранителни навици и преди да забременее и тогава също си беше дебела. Бил и малък тигана, това, от днес си бяха стандартни палачинки, изобщо не бяха "малки". Тя намира най-простите оправдания, но главно се оправдава пред себе си. След време Ния ще се чуди какви диете да спазва заради тази жена..... Прясно мляко с кокосово олио? WTFFFF Не е изтрила нищо. Излизат ми на мен.
|
|
|
Post by hriems on Sept 28, 2021 12:20:09 GMT 2
На Виктория не й ли пристигна новата кола много отдавна?
|
|
|
Post by klaudia on Sept 28, 2021 12:32:26 GMT 2
И при мен коментарите при Циц ги няма, излизат само 3-ри(хай Гане) и то хвалене каква домакиня е и Ния колко е послушна. Ния и трите палачинки ме изумиха, пък на Сиса 7-8 още повече. Ния изяжда порция колкото мъжа ми, без значение леща, боб, палачинки и др. И тримата се хранят ужасно, надявам се след време Ния да няма здравословни проблеми заради майка си, въпреки, че те вече са започнали с рушащите зъби, а Циц можеше да се постарае поне малко. Не я ли е грижа, че съсипва здравето на детето си с постоянните тесто, сладоледи и чиСкейкове. Скоро не е готвила макарони със сметана, бекон и гъби.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 12:34:56 GMT 2
Би ли споделила, какво е казала бившата жена на Стефан за Мари? Аз също имам лошо впечатление от нея, затова може и да не са лъжа думите й. Пепе-малоумното изобщо не се замисля,че едва ли щерките й ще искат цяла България да им разнася цялата драма,особено като попораснат. И тук в голяма степен теорията,че Пепа е "добра майка" тотално издиша. Една добра майка първо мисли за благополучието на децата си, не за китни. Реално не трябва да живеем за хорското мнение. И родителите ни правят грешки и не са идеални. На първо време се сещам за Мари на Гала. Жената на Стефан такива истории разказа за нея, ама това не се отразило на Мари. Хората не я харесват, защото е скучна и превзета, не заради историите на майка й. Дано мнението не прозвучи като защита на Пепе, ама чак пък толкова да се отрази на децата й, не мисля, ще има бум докато издаде книгата и докато станат тийн, ще се забрави. Това са решения на майката, децата са самостоятелни личности. А и другите деца винаги ще намерят за какво да ти се подиграват, стига да решат. Според мен номера е да обясниш на детето си кои са важните неща, а не да живее в златна клетка.
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 28, 2021 12:38:46 GMT 2
Капитонова да покаже някоя снимка с Мечо, че се притеснявам, да не си е намерил по-красива от нея, че с тази "писта" за чело е възможно. Аз точно това подозирам от около две седмици. Не се показват никакви “вечерки” по ресторанти. Новата кола се бави. Мечо , защо така ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз забелязвам, че напоследък Оливия прекарва доста време при Анастасия, а по снимки и сторита не личи да са заедно с Капитонова. Може и да си втъплявам, ама е странно. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 12:41:52 GMT 2
Сигурно пак се е набутала в някое предаване....
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 12:43:26 GMT 2
И при мен коментарите при Циц ги няма, излизат само 3-ри(хай Гане) и то хвалене каква домакиня е и Ния колко е послушна. Ния и трите палачинки ме изумиха, пък на Сиса 7-8 още повече. Ния изяжда порция колкото мъжа ми, без значение леща, боб, палачинки и др. И тримата се хранят ужасно, надявам се след време Ния да няма здравословни проблеми заради майка си, въпреки, че те вече са започнали с рушащите зъби, а Циц можеше да се постарае поне малко. Не я ли е грижа, че съсипва здравето на детето си с постоянните тесто, сладоледи и чиСкейкове. Скоро не е готвила макарони със сметана, бекон и гъби. И при мен ги няма коментарите освен 3 коментара на една неграмотница , пишеща с големи букви на шльокавица. Аз в едно видео и бях писала да започне да се храни здравословно, защото е като прасе и тя веднага изтри коментара ми.Толкова жалка жена, че няма накъде.Вместо да й светне лампичката( след толкова много еднакви коментари), че наистина може нещо да не е наред, тя сее злоба и после ние сме били злобните.Хубаво не ни е поискан съвет, но особено, когато тя е от тези майки, които дай да родим дете , пък то само ще се гледа и ще го храним с каквото ти падне като куклите ( може и с кал) и майка , която наистина и е грижа за едно дете даде съвет и сподели опита си е хубаво да се замисли човек, че може да иска чисто човешки да помогне .Нали затова сме хора да бъдем добри и да си помагаме едни на други, да споделяме и обменяме опит.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 12:47:36 GMT 2
Страхотна е! Желая и успех, колкото и да не харесвам този тип формати. Защо не ги харесваш? Стана ми интересно 😅 Защото идеята на подобен тип формати е да се търси някаква сензация зад образите, не толкова да се набляга върху музикалните им дарби и възможности. Като всяко риалити. Шоу и пари 🤷🏼♀️ За съжаление без тях обаче реализацията в България е направо невъзможна. Неслучайно Невена Цонева се явяваше на всякакви кастинги и след като спечели първото такова риалити.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 28, 2021 12:49:08 GMT 2
Е, не е изненадващо да изтрие коментар, ако е така поднесен. Тя винаги сервира на Ния количество, подходящо за възрастен (че и повече), а после цъка "нищо не яде туй дете, нищо не яде, Боже, чудо, чудо".
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 12:52:26 GMT 2
Как трябва да е поднесен един коментар, за да може да се възприеме от Сиси? Написах и в прав текст, че има лоши хранителни навици, смятам, че и тя го знае много добре, затова така иронично го отрича и се оправдава с бремеността. Фактите са факти, в прав текст или заобиколено, за да не се наранят на някой чувствата-не се променят.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 12:52:44 GMT 2
Пепе е готова да продаде всичко лично за пари. Тя няма никакъв свян и притеснение да развява всичко от любовния си живот до децата си по плацента. И винаги излиза с номера, че го прави, за да обменяме опит. Тя е толкова вятърничева, че не виждам, какъв акъл и съвет може да даде на нормална жена. Още повече, че блога, с който е стартирала всичко, в който уж обменя опит с последователите си е закрит и заменен от профил, в който се бълват само реклами.
Елица много ме разочарова с това, че качи видео, което е спонсорирано с грим от Лили, но не и влогове и грим визия, които каза, че ще качи и уж обработваше. Има ли пари явно се задействат, но ей така за слава няма шанс. Може би ще я отследвам, макар да ми беше доста симпатична в началото.
*не е много за тук, но ще бъда много благодарна за инфото. Знаете ли, дали цените в dougles във физическите магазини са като тези в интернет? Видях, че в сайта им има намалени артикули и се чудя, дали важат и за физическите магазини?
|
|
|
Post by amelie on Sept 28, 2021 12:54:10 GMT 2
Гледах първия епизод на Караджов. Тази, майката, беше ми много неприятна. Уж апартамент за сина, а тя го прави като за себе си. Иначе самото предаване ми хареса.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 28, 2021 13:03:13 GMT 2
Как трябва да е поднесен един коментар, за да може да се възприеме от Сиси? Написах и в прав текст, че има лоши хранителни навици, смятам, че и тя го знае много добре, затова така иронично го отрича и се оправдава с бремеността. Фактите са факти, в прав текст или заобиколено, за да не се наранят на някой чувствата-не се променят. Моето мнение беше към: "Аз в едно видео и бях писала да започне да се храни здравословно, защото е като прасе и тя веднага изтри коментара ми." Така написано не виждам ни една иг или ют звезда, която ще го понесе 😁
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 13:07:45 GMT 2
Пепе е готова да продаде всичко лично за пари. Тя няма никакъв свян и притеснение да развява всичко от любовния си живот до децата си по плацента. И винаги излиза с номера, че го прави, за да обменяме опит. Тя е толкова вятърничева, че не виждам, какъв акъл и съвет може да даде на нормална жена. Още повече, че блога, с който е стартирала всичко, в който уж обменя опит с последователите си е закрит и заменен от профил, в който се бълват само реклами. Елица много ме разочарова с това, че качи видео, което е спонсорирано с грим от Лили, но не и влогове и грим визия, които каза, че ще качи и уж обработваше. Има ли пари явно се задействат, но ей така за слава няма шанс. Може би ще я отследвам, макар да ми беше доста симпатична в началото. *не е много за тук, но ще бъда много благодарна за инфото. Знаете ли, дали цените в dougles във физическите магазини са като тези в интернет? Видях, че в сайта им има намалени артикули и се чудя, дали важат и за физическите магазини? Намалението на Douglas е валидно само онлайн ,до четвъртък 30ти септември Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Sept 28, 2021 13:09:26 GMT 2
Някой ще ме светне ли по каква причина Гането прави тия shooting days освен, че очевидно няма какво друго да прави? Снима се в тоя брутален вид и тагва де що има марка. Но това не е спонсорирано. Т.е все едно да ида аз да се снимам някаде с някакви парцалЯи да тагвам наред. И нарича това "работа". Просто си разсъждавам за малоумното и ежедневие, нейното и на другата кукувица, която тагва, че и прави снимките. Стават сутрин, Гана се наглася и се емват по разни т.нар "локации", където наше Гане се чекноти. И защо?!?? Attachments:
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Sept 28, 2021 13:18:45 GMT 2
На Grazia измислените награди за инфлуенсъри има ли причина да са черно-бели като некролози? Неприятно чувство ми остави като прецъквах категориите. Най-големите рандъми общо взето са събрали. Прецъках и профила на Мария Жекова - ми и той е някакъв повяхнал. Лошо впечатление ми направи и няколко пъти използване на дума "охльови" по този начин написана в един пост. След това в коментарите всеки писал "охлюв", но тя не го е оправила.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 13:23:38 GMT 2
Как трябва да е поднесен един коментар, за да може да се възприеме от Сиси? Написах и в прав текст, че има лоши хранителни навици, смятам, че и тя го знае много добре, затова така иронично го отрича и се оправдава с бремеността. Фактите са факти, в прав текст или заобиколено, за да не се наранят на някой чувствата-не се променят. Моето мнение беше към: "Аз в едно видео и бях писала да започне да се храни здравословно, защото е като прасе и тя веднага изтри коментара ми." Така написано не виждам ни една иг или ют звезда, която ще го понесе 😁 Дори и да е поднесен по друг начин, тя пак не приема нищо, освен" много си хубава", "искам те за майка" и прочие. И какво като съм казала "храните се като прасе","изглеждате като прасе", то си е самата истина.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 13:24:48 GMT 2
Някой ще ме светне ли по каква причина Гането прави тия shooting days освен, че очевидно няма какво друго да прави? Снима се в тоя брутален вид и тагва де що има марка. Но това не е спонсорирано. Т.е все едно да ида аз да се снимам някаде с някакви парцалЯи да тагвам наред. И нарича това "работа". Просто си разсъждавам за малоумното и ежедневие, нейното и на другата кукувица, която тагва, че и прави снимките. Стават сутрин, Гана се наглася и се емват по разни т.нар "локации", където наше Гане се чекноти. И защо?!?? Как защо? За да я забележат от световноизвестните бУандове. Нея да забележат, моля ти се 😂😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 28, 2021 13:27:31 GMT 2
Момичета, след това, което споделихте за Ели мен ме сърбят ръцете да й го напиша в прав текст, ама не си заслужава,защото просто ще се приеме за хейт и това е. Не ми се занимава с тях, да се вземат за по-важни отколкото са. Значи, за пореден път се видя, че единственото за което вече се снима са парите. Изкривена работа, изкривени представи за живота. Нямам против, прави реклами, обаче по този начин да залъгваш последователите си, да си баш като фурнаджийска лопата, да се превъзнасяш, обясняваш и вълнуваш в 5436 сторита за новото видео и накрая да не го качиш изобщо. Но платеното такива да качиш за отрицатепно време е повече от жалка работа. Несериозно, тъпо и безсмислено. Ели вече за мен няма нищо общо с момичето, което беше преди. На мен не ми дреме за нейното видео. Не ми пука къде е била. Но... Не се заявявай като инфлуенсър, не обещавай нещо, което не можеш да изпълниш, не се насилвай да правиш нещо, което не искаш и очевидно не ти е важно. За какво е цялата тая работа?
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 28, 2021 13:41:10 GMT 2
И на мен не ми излизат коментарите на Сиса. Показва, че има 11, но реално виждам само 5. И аз не знам какво е това мляко с кокосово олио и изобщо какво прави там това олио, ама...
Последните дни ми се набиват на очи безумните рийлсове на Руми. Просто нелепо и се получават - хич я няма да танцува и да се прави на забавна. На крачка съм да я отследвам.
На мен много ми липсва в ют Mrs NelieBee - какво стана с това момиче, че спря да снима, не знам. На мен лично много ми допадат темите, които засяга; поднася информацията структурирано и съдържателно и засяга важни и актуални теми като минимализъм, устойчив начин на живот, осъзнато родителство, козметика и др. Често си пускам отново нейни видеа, то и без това няма нищо интересно за гледане.
Чакам с нетърпение завършения тур от къщата на Рали, харесва ми като цяло как се е получило, с малки изключения.
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 28, 2021 13:54:47 GMT 2
Тия инфлуцки все се ВКЛЮЧВАТ набързо само да ни споделят за еди каква си кампания, ама иначе за полезни сторита, нерекламна информация и т.н не ги търси. Теа сложила очилата и пуска стори от дивана да изглежда много работна, ама реално е активна само ако някой плаща. С видеата им същата работа. Големи работяги са всички, въх. Сигурно сега е заета да пуска фактурки и да отговаря на имейлчета.🙂 А видеа сигурно не пускат, защото то отнема време да предоставят такава кинематографска наслада на всички последователи, всичко е прецизно, пипнато, специално ефекти, каскадьори, костюми, грим, дублаж. Неслучайно втората им фамилия е Спилбъргови. Но то това важи и за всички останали реализирани безделници.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by jeri on Sept 28, 2021 13:55:27 GMT 2
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 28, 2021 14:18:25 GMT 2
... На мен много ми липсва в ют Mrs NelieBee - какво стана с това момиче, че спря да снима, не знам. На мен лично много ми допадат темите, които засяга; поднася информацията структурирано и съдържателно и засяга важни и актуални теми като минимализъм, устойчив начин на живот, осъзнато родителство, козметика и др. Често си пускам отново нейни видеа, то и без това няма нищо интересно за гледане. Чакам с нетърпение завършения тур от къщата на Рали, харесва ми като цяло как се е получило, с малки изключения. В Инстаграм видях, че Нели вече е родила, вероятно затова не качва. Домът на Рали и на мен много ми харесва.
|
|
|
Post by lygia on Sept 28, 2021 14:30:20 GMT 2
На мен пък тази Теди ми хареса. Днес за първи път чух за нея. Стори ми се доста приятна + обичам смелите хора, съдбата също ги обича. Дано да бъдат много щастливи заедно и ще ми е интересно да продължа да я следвам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 14:35:38 GMT 2
Капитонката да не се е записала за Ергенът. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 28, 2021 14:52:49 GMT 2
Нов ден, ново тесто от Елица. Отследвах я. Не мога повече с нейния кулинарен профил makeupbuthow. Прости не ми е интересна тази тема.
Винаги съм се чудила и аз на порциите на Ния. Реално не съм сигурна, че и яз бих могла да изям нейната порция. Кокосово масло има в предвид, ама му вика олио, защото е малоумна. Да ражда вече и да спира да снима😄
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 28, 2021 14:54:14 GMT 2
... На мен много ми липсва в ют Mrs NelieBee - какво стана с това момиче, че спря да снима, не знам. На мен лично много ми допадат темите, които засяга; поднася информацията структурирано и съдържателно и засяга важни и актуални теми като минимализъм, устойчив начин на живот, осъзнато родителство, козметика и др. Често си пускам отново нейни видеа, то и без това няма нищо интересно за гледане. Чакам с нетърпение завършения тур от къщата на Рали, харесва ми като цяло как се е получило, с малки изключения. В Инстаграм видях, че Нели вече е родила, вероятно затова не качва. Домът на Рали и на мен много ми харесва. Да, тя роди, но много преди това спря да качва и се загуби от социалните мрежи. Преди месеци (може и година да има)започна минималистично предизвикателство, което беше подобно на това на Рали. Тогава някой спомена, че е откраднала идеята на Рали, нищо чудно и да са и писали и тя изтри всичко. Много мъчно ми стана, защото отдавна говори на тази тема, не е нито първата, нито последната с такова предизвикателство, а и какво значение има - всеки допринася с по нещо от себе си, важна е идеята и крайната цел. Та оттогава тя спря с видеата и съм сигурна, че не е случайно.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 28, 2021 15:08:07 GMT 2
Много ме разсмя това "нов ден, ново тесто от Елица" 😄. Тя явно много бавно и трудно взема решения, защото преди време се чудеше дали да смени името на канала си, което е нелепо към днешна дата с оглед на съдържанието м, ама си стои така. Ами... ще чакаме сватбата, а дано е 2022ра!😆
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 28, 2021 15:35:04 GMT 2
Евелин се радва, че дошъл и нейният ред да се снима с брандирана кутия с цел реклама. Колкото и да ми харесват видеата й, личи си от километри, че го прави, защото иска да бъде истинска инфлуцка, т.е да си клати краката и да й плащат за това 😊
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|