|
Post by maggi on Sept 28, 2021 15:46:15 GMT 2
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 28, 2021 15:49:30 GMT 2
Много жалко, че ни изтри коментарите тази повлекана. Яде като разпрана буквално и се оправдава, че е бременна. Написах ѝ, че има лоши хранителни навици и преди да забременее и тогава също си беше дебела. Бил и малък тигана, това, от днес си бяха стандартни палачинки, изобщо не бяха "малки". Тя намира най-простите оправдания, но главно се оправдава пред себе си. След време Ния ще се чуди какви диете да спазва заради тази жена..... Прясно мляко с кокосово олио? WTFF От много време гледам критиките към Сиса за това колко яде Ния. Не я следя и не знам какво е качеството, което предлага, но Ния не е дебела, хайде да не си гоговрим глупости. Освен това има лакоми деца (моето например) и ако детето е гладно и иска още хайде вие пък не му давайте. В такива случаи може да се подбира качеството и да се запълва обем с плодове и зеленчуци, но чак пък така да се критикува. Смятам, че жените пислаи ѝ под поста са доста невъзпитани.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 28, 2021 15:55:57 GMT 2
Сиса твърди, че Ния не яде нищо, но порциите ѝ са огромни. Имам наблюдение на деца на възрастта на Ния и никое не яде по толкова много храна и не е дори близо до килограмите ѝ.
Ксения на Лина е с винаги с мазна и сплъстена коса, не я ли къпят се чудя
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 28, 2021 16:04:59 GMT 2
Сиса твърди, че Ния не яде нищо, но порциите ѝ са огромни. Имам наблюдение на деца на възрастта на Ния и никое не яде по толкова много храна и не е дори близо до килограмите ѝ. Ксения на Лина е с винаги с мазна и сплъстена коса, не я ли къпят се чудя Колко килограма е Ния?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2021 16:10:42 GMT 2
Като цяло, става дума за хранителните навици на детето, аз за Ния не съм казала, че е дебела сега, но ако яде по 4-5 палачинки, ще стане. За Силвия го казах, че и преди беше дебела и си го твърдя. Детото се храни с всевъзможни боклуци, всеки ден яде сладолед, сладко, след като Сиса сама каза, че ѝ се ронят зъбите. Невъзпитано е и да се показва как детето си бърка в носа.
|
|
|
Post by fif on Sept 28, 2021 16:11:49 GMT 2
Тази чанта нали я продаваше, явно на следващата разпродажба пак ще я видим за 300 лева. 😀😀😀 Това сако е супер бабешко, направо ще припадна.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 16:18:34 GMT 2
На мен готвенето ми е хоби, често меся вкъщи и правя домашна пица, питки и какво ли още не, обаче Елица ми е много безинтересна. Според мен рецептите й не са нещо особено, нито пък заради едната красива трапеза ще ми привлече интереса.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 28, 2021 16:25:30 GMT 2
Тази чанта нали я продаваше, явно на следващата разпродажба пак ще я видим за 300 лева. 😀😀😀 Това сако е супер бабешко, направо ще припадна. Ганюш си е пълен бабушкер от към стил на "кипрене". Направо е бетер бабите в днешно време дори. Гано,Гано,ако не се освестиш ще си останеш сама като куковоца за цял живот. Ама то след рак,дом за деца,трафик на хора и т.н до безкрай...е повече от нормално да не си нормална. Смешница.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 28, 2021 16:39:07 GMT 2
Тази чанта нали я продаваше, явно на следващата разпродажба пак ще я видим за 300 лева. 😀😀😀 Това сако е супер бабешко, направо ще припадна. Тя нали “не чете тук” вчера споменах,че искам да я видя с другата чанта на диор, днес сменила с единствената налична. Жал ми е, ако има как и органите ще си продаде за да има фейк луксари стайл и да впечатлява хора, които не познава . Ганче, на никой не му пука какво имаш. Спри докато е време и се вземи в ръце. Спряха и всичките доходи откакто не прави видеа за детската аудитория. Ако питаш мен, бутай се като Рускинчето на всеки кастинг на реалити има по-реален шанс да излараш някой друг лев и спонсорство. Brw какво стана с xmilita или ккто там се пише, нещо спряха тагванията.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 28, 2021 16:46:29 GMT 2
Преди 4-5 месеца беше 15-16 кг, носи дрехи за 4-5 годишни деца, което е достатъчно, за да вземат някакви мерки, че не е нужно всеки ден да се яде сладолед, а например 1 път седмично, защото няма как да се лиши изцяло.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 16:56:01 GMT 2
За мен винаги остава въпрос, защо наднорменото тегло в масата хора не се приема за проблем?!
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 28, 2021 17:26:17 GMT 2
Не съм засякла някой да казва, че Ния е дебела. Обсъждаме, че Сиската ѝ сервира все едно слага чиния за Гошко, а не за малко дете. Разбира се, че има по-лакоми деца. Но майка ѝ твърди, че "Ния пак нищо не е яла" очаквайки това момиченце да омете огромно количество храна. Отделно стои въпросът и какво точно е съдържанието на менюто им - няма ден, в който да пропуснат пържено и/или сладко. Преди време Сиси беше споделила, че Ния е редовно със запек. Детето само си казваше, че иска супа, ама на нея не ѝ се готви всеки ден това. Еми като вижда, че детето я харесва и очевидно коремчето му има нужда от това, как може да не ѝ прави?
|
|
|
Post by emmilie on Sept 28, 2021 17:37:15 GMT 2
Много ми е странно, когато някой каже, че Галя е доволна от живота си. Е как няма да е, след като e финансово облекчена, не върши никакви домакински “задачки”, ежедневието ѝ през по-голямата си част е свободно, харчи цяла заплата (както се изказа една съфорумка👍🏻) ходи си по почивки, наляво-надясно, повечето от проблемите и битовизмите ги няма при нея, семейството ѝ е здраво… Общо взето всичко си ѝ е наред🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 17:49:08 GMT 2
Има жени, които работят, гледат си децата и пак са щастливи и доволни от живота. В главата ми за такъв пример изниква Зорница. Галя не е интелигентна и си е ограничена личност щом при наличието на тези финанси единственото, което прави с тях е да се затрупва с по 2-3 цвята от дадена дреха или чанта, понеже много я кефи. Има хора с нейните възможности, които оползотворяват финансите си за стойностни начинания.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 28, 2021 17:52:48 GMT 2
Има жени, които работят, гледат си децата и пак са щастливи и доволни от живота. В главата ми за такъв пример изниква Зорница. Галя не е интелигентна и си е ограничена личност щом при наличието на тези финанси единственото, което прави с тях е да се затрупва с по 2-3 цвята от дадена дреха или чанта, понеже много я кефи. Има хора с нейните възможности, които оползотворяват финансите си за стойностни начинания. Абсолютно. Ади, всъщност коментара ми беше ироничен. Понеже ние сме все недоволни от живота “женички”😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 18:07:54 GMT 2
На мен това за Галя не ми е релевантен коментар. Защо розовата Йоана постоянно си показва грозния венец? Моят се виждаше на 1/4 от нейния и го оправих при дерматолог защо тя не го оправи? Даже стои бял ужасно е
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 28, 2021 18:08:13 GMT 2
На мен готвенето ми е хоби, често меся вкъщи и правя домашна пица, питки и какво ли още не, обаче Елица ми е много безинтересна. Според мен рецептите й не са нещо особено, нито пък заради едната красива трапеза ще ми привлече интереса. И аз съм като теб, любител ентусиаст ама по-скоро към сладките неща. Иначе обичам да експериментирам и ми е приятно да готвя, когато ми е кеф. Най-вече нещо по-ново за мен, по-интересно и от чужда кухня. Имам афинитет и към стари бабини рецепти,също така турска кухня. Отделно съпруга ми пък е върл любител готвач, отвъртре му идва, та доста често си готвим, просто обичаме. Обаче и на мен Елица не ми е интересна. Евала за желанието да бъде така подредена и старателна домакиня, да реди красива маса-мен ме кефи това, харесвам такива жени, всичко дето им е от до и цветенца и украса на масата. Аз нямам мерак и нерви за такива неща. Тя не е кулинарен влогър. Но...до там, тя няма живец. Ако видеата бяха по-различен формат, някак представени по-интересно, като на повечето кулинарни влогъри, така от кухнята, обяснения, старание, да показваш интересни рецепти. Прави една пица със салата отгоре и айде. Не показва интересни рецепти. А тя хем не е баш кулинарен влогър, хем само манджи бърка, хем не е към грима насочена вече, нито бюти,нито нищо. Тя няма насоченост на тоя канал, там няма нищо вече за гледане, нищо което да ни покаже. Станала си е баш личен профил. Мен много ме отблъсна и видеото с интимностите и шептенето, мяукането с Майкъл. Също и от момента, в който беше коментирала там със Силвена Роу, та беше създала мистерия около това дали ще участва в Мастър шеф. Оттогава мнението ми се промени. Има страшно готини кулинарни влогове, аз следя 3-4 не повече, и не ми и трябват повече. Тя за мен не е кулинеране влогър. Няма ниша,каналът й какво е-дейли влогове ли е, грим ли е,пътуване ли е,готвене? Какво точно?
|
|
|
Post by yoo on Sept 28, 2021 18:26:25 GMT 2
Тази чанта нали я продаваше, явно на следващата разпродажба пак ще я видим за 300 лева. 😀😀😀 Това сако е супер бабешко, направо ще припадна. Ганюш си е пълен бабушкер от към стил на "кипрене". Направо е бетер бабите в днешно време дори. Гано,Гано,ако не се освестиш ще си останеш сама като куковоца за цял живот. Ама то след рак,дом за деца,трафик на хора и т.н до безкрай...е повече от нормално да не си нормална. Смешница. Леле, как мразя панталона да се слива с обувките и да няма някакво малко разстояние м/у тях. Верно си е като някаква бабичка. Панталона и стои пък като чувал😂 Сакото ми харесва, но ако е правилно съчетано, а тя прави страшни съчетания на дрехите и всичко и стои като на някоя баба.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 18:31:42 GMT 2
Гергуца сигурно много иска да бъде на нейното място ама за жалост нито е красива, нито известна, нито някога ще в забележат от някоя марка.
Герганке, знаем че четеш тук редовно, душице златна предлагам ти да дойдеш на шопинг до Дунав мост, ще има разпродажба, 100% оригинали, доволна ще останеш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 28, 2021 18:55:50 GMT 2
Отварям си инста и какво да видя.. поредните нелепо снимки от Гергана. Добре де, наистина, толкова ли не може да се види, че нито стойката и е стойка, нито погледа и е поглед, нито нищо. Има вид на избягала от психиатрията. Качвам малко снимки за блокираните: prikachi.net/image/BfXfWprikachi.net/image/BfkWEprikachi.net/image/Bf7c6После се натъкнах на Елица, която също е изплискала легена; prikachi.net/image/Bfoa4Не го разбирам това, хем качваш снимка, хем стори, че си качил снимка, и си слагаш нелепи емоджита отгоре.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 19:00:51 GMT 2
|
|
|
Post by theaxe on Sept 28, 2021 19:19:41 GMT 2
Mariamonny се оплаква, че постовете ѝ имали цитирам “скандално нисък рийч напоследък”. Ми да, мацка, ти спамиш само със стари снимки от чужбина и сватбени такива, какво искаш… Като искаш рийч, епа измисли нещо ново, интересно..
|
|
|
Post by haladriel on Sept 28, 2021 19:34:46 GMT 2
Съжалявам, че ще го кажа, но Гергана е крайно нелицеприятна. Трябва супер много да поработи над външния си вид, да отиде на очен лекар, също на зъболекар и т.н. Колкото и да си плаща за реклами ще е безполезно.Не е приятна.
Не съм слушала подкаста на Пепе, но не мисля че е накротици или насилие. Ако бяха наркотици, щеше много по-рано да го зареже, нямаше да му ражда деца. Ако е било насилие е щяла на може да го докаже на родителите си, синини и т.н.
Попова-Янг как очакваш да ти гледаме видеата като всяко е с един и същ тъмбнейл и заглавието му съдържа думата продукт. Ами не ми е интересно, стараеш се уж, но си супер безинтересна.
Браво на Петканови, че са решили да направят няколко мини влога, а не един 50 минутен.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 28, 2021 19:37:25 GMT 2
Честно да ви кажа, като малка мноого исках да спортувам, но майка ми не искаше да ме записва никъде, тъй като всичко "беше далеч", а аз - малка. Казвам го във връзка с Ния, ако майка и' наистина не предприеме някакви мерки, има опасност детето да затлъстее, да израсне с проблеми (психически освен физически). На мен ми отне доста време и труд, за да вляза в норма и сега за нищо на света не бих се върнала към тези килограми и години. Като гледам как храни Ния, как се държи от малка, не знам.. Навяват ме кофти спомени и СИЛНО се надявам тази жена да се усети малко, как може детето ти да има проблеми със зъбите и да не предприемеш нищо? От вас научих за тази Сиса, ами аз едно цяло видео не мога да изгледам... То не са тъпи погледи, не са малоумни приказки, не е ядене, уфкане, пуфтене.. Защо правят деца, когато единственото, което ще правят след това е да се оплакват? Направо не знам..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 19:44:25 GMT 2
Mrs NelliesBee днес ми излезе в Инстаграм, че си е сменила името на профила и сега е 'laforetshop' и снима и предполагам продава меки играчки, които тя изработва. Изтрила си е всичките публикации от преди това,но няма представа защо.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 28, 2021 19:54:10 GMT 2
Една мацка, която много харесвам-облечена от горе до долу в Диор, та се сетих за нашето Гане колко нелепо изглежда с нейните “Диори”. То или го имаш, или го нямаш, Гане, ти определено не ставаш с каквото и да се облечеш, една усмирителна риза ще ти ходи повече!!😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 20:03:19 GMT 2
Където се е снимала мацката нашата грозновата Гана ако иде ще й се смеят и мислят за луда. Била съм на няколко седмици на модата там и по заведенията по които моделите ходят. Аз нося евтини дрехи но модели, които ми отиват и не са ме връщали от никъде даже напротив, а нашето Гане ще бере срам там сред нормалните и хубавите . С парите за чанта може да иде да й почистят и избелят зъбите,евентуално и брекети , офтамолог, логопед, частни уроци по български и английски и терапия с психолог . Ще е нов човек
|
|
|
Post by The Judge on Sept 28, 2021 20:13:36 GMT 2
Тсзи мацка е bomb. От горе до долу - това е лукс. Но излъчването е тотално различно.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 28, 2021 20:23:59 GMT 2
Продукта трябва спешно да се прегледа при психиатър. Преди 3 видеа - не вярва на продукти за грим, в които има грижа /фдт Тру мач на Лореал с хиалуронова киселина /. Днес - видео с продукти на Лумене, в които е прекрасно, невероятно и уникално, че освен грим, има и грижа. И Мариета Мърфейшън какво се пъне да й е приятелка - устенцата й ще залпенат от медовинка да я хвали. На всеки би му било от полза да не дружи с Продукта. Направо, крайно неприятна жена.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 20:27:44 GMT 2
Ах щях да падна Ния как най мазно си залепи сопола на пералнята . 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Сиса вижда си щерката, че и тя ще е същата бъдеща простакеса ,не можа ли да го отреже това при така наречения монтаж ? За мен Ния си е пълна ,ръцете и са пухкави и си има тумбак. И пак питам това дете кога ли ще го видя в рокля ? Все клинове и бодита/блузки,най вероятно защото са най евтини.
Елица е мега ,гига скучна . Още ѝ чакам втория влог от Норвегия хаххах . Влог от Португалия ще чакаме към Коледа ,то е ясно . Такава лисица е и тя ,в България се размърда малко със сторита , които са по интересни и сега айде пак с манджарето и мама Бърчи и колко е секси Мистър 50 нюанса .
Гергана с нейните шуутинг Дейс все повече ме навява на мисълта ,че не е добре психически . Коя нормална жена ще му вика на това работа ,ще ѝ се занимава с часове да се конти ,снима и после качва в Инстаграм за дефакто едното нищо . Нито е красива ,нито е от търсените и силни инфлуенсърки,нито някой я търси за колаборации или ѝ праща пратки ,тоест си снима за едното собствено удоволствие. Абе пълно Куку.
И да не се взима за кой знае на сериозно ,че Ама Бей ѝ е отговорила . Това ѝ е работата ,на мен също ми е отговаряла адски мило и вежливо .
|
|