|
Post by plam on Sept 28, 2021 20:34:08 GMT 2
Зъба ѝ бяга,очите ѝ бягат и те навсякъде...това момиче е урочасано от живота 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 20:34:26 GMT 2
Елица всъщност има и кулинарен профил, може там да си качва нещата, а тя не е поствала от половин година там. Май не знае какво иска да прави с този профил, хем да е инфлуенсър, хем да не е. Много грозно впечатление ми направи и на мен колко бави видеата, а като е платено веднага видео.
Пепе - не мисля, че Ф2 се е държал лошо с нея, кой знае каква глупост имаше предвид.
|
|
|
Post by tiberia on Sept 28, 2021 20:54:27 GMT 2
На мен пък тази Теди ми хареса. Днес за първи път чух за нея. Стори ми се доста приятна + обичам смелите хора, съдбата също ги обича. Дано да бъдат много щастливи заедно и ще ми е интересно да продължа да я следвам. Как и е канала?
|
|
|
Post by theaxe on Sept 28, 2021 21:04:43 GMT 2
Jay Alvarez e в България 😱😱😱 Не знам дали го знаете, ама аз в по-младите си години си падах по него 😂 Звезделина от mint.stories е споделила негова снимка на стори. Аз естесвено го столкнах, него и приятеля му… ами да, в България си е 😃 Какво ли прави тук…
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 28, 2021 21:10:55 GMT 2
Капитонова е на вечерка, нали си коментирахме, че нв в ходила скоро време😁
|
|
|
Post by Superficial on Sept 28, 2021 21:19:21 GMT 2
За Пепе - ясно е, че не са се разделили по някаква супер обективна причина щом техните са били против това да се разделят. Най-вероятно отначалото са си казали “Хайде пак несериозност и вятърничавост от нашето Пепче. Поредното нещо започнато и зарязано наполовина”. Не казвам, че не е имала основания, просто ако беше нещо обективно проблематично, техните биха я подкрепили в избора ѝ веднага и без коментар. Най-вероятно е нещо свързано с неговата безотговорност и апатичност.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 28, 2021 21:27:36 GMT 2
На мен пък тази Теди ми хареса. Днес за първи път чух за нея. Стори ми се доста приятна + обичам смелите хора, съдбата също ги обича. Дано да бъдат много щастливи заедно и ще ми е интересно да продължа да я следвам. Как и е канала? theteddie Попова с видео за Lumene. Само тя не беше правила клип за тях. Откакто се върна, не съм я гледала - прави сте, че тъмбнейлите ѝ са крийпи. Евелин и тя с реклама за онези кексчета Милкис, вече и тя може да се почувства като инфлуенсърка с ПР пратки. 😃😃 Точно никога ще си купя тези кексчета особено щом използват толкова агресивно рекламиране.
|
|
|
Post by ciaraa on Sept 28, 2021 21:39:25 GMT 2
Попаднах на някакво подобие на Галя Симеонова ( не знам дали сте коментирали): Още от първото видео, което пуснах много ми напомни на нея по маниери, начин на говорене,заснемане, обличане (и тя харесва мухата!) и реших да и разгледам канала. Още под първото качено видео има коментар "Галя Симеонова от Aliexpress". Инстаграма и също наподобява този на Галя. prikachi.net/image/zySGDЛишени са от всякаква индивидуалност и все пак се напъват да стават "инфлуенсъри"...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 21:55:32 GMT 2
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Sept 28, 2021 22:16:12 GMT 2
Случайно ми попадна този акаунт в Тик ток vm.tiktok.com/ZMRWsVgx8/Звучи познато, а? Момичето е симпатично, има много разнообразно съдържание.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 22:17:57 GMT 2
Капитонова е на вечерка, нали си коментирахме, че нв в ходила скоро време😁 На вечерка е , ама друг път. На ресторант уж, а пуснала въпрос към последователите си да ги пита какво правят. Не само това, а им отговаря даже. Чете си тя форума и се опитва да ни прилага евтини номера, но забравя , че ние не сме 3ти клас да се вържем. Очаквах по-класна драматургия от нея. Но сега въпросът е къде е Мечо? Започвам наистина да се тревожа Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2021 22:49:31 GMT 2
Попова е ходещ резил. Като снима по няколко видеа на ден, започвам все по-често да се питам, как успява диапазона между 2 видеа за един ден да е цяла седмица, за да й се вържeм, че използва дадените продукти. Абсолютно нелепа. Още в началото започва с думите, че винаги, когато пуска анкети с въпроси, кои продукти да пробва, хората отговаряли Лумене. Каза си, че всички продукти са изпратени от Моята козметика, но ми е странно, как всички й казват да ги пробва и те взели, че й изпратили Не я изтърпях и 3 минути, но със сигурност продуктите на Лумене не са за нея. Поне CC крема, който нанася няма как да прикрие петната от пъпки, които се виждат. Той е много лек и придава по-скоро натурален вид на кожата, покритието му със сигурност не е като да се омаже с 2-3 слоя True match както си знае наша Тоца. Използвам го почти година и съм много доволна, но аз целя точно естествен вид на кожата, а той не прикрива дори луничките ми, затова се съмнявам, че любителката на шпакловката ще ги ползва отново.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 28, 2021 23:39:24 GMT 2
Не мога да пропусна и да не ви споделя тоалетите на тази модна икона, Радостин Кузманов. Аутфит номер 1: Многоцветно сетче, състоящо се от тесни раирани гащета в розовата гама (май), колан с етикет и цена??, поло тениска цвят корал и шапка, която не се връзва с нищо останало. Аутфит номер 2: Риза в хубав син цвят с десен наподобяващ картината “Звездна нощ” на ван Гог, белите панталонки на Ива (ама откакто е била в топ форма) и бели маратонки тип Walkmaxx. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 29, 2021 0:00:09 GMT 2
Ауууу тази ли е госпожа Кузманова - набожната? Моля някой да ме просветли коя религия гласи че е ок да се пуснеш с такава поличка, която ако те духне малко ветрец няма да остане нищо свято непоказано? Питам, да знам другия път като ме смъмрят на работа, че съм облякла пола 1 пръст над коляното да им кажа, че е от религията..
|
|
|
Post by gabby09 on Sept 29, 2021 0:04:03 GMT 2
Абе Гането от известно време се влачи с нова "приятелка". Милита или там каквато беше рязко изчезна като всички останали. Нова жертва си е намерила да й прави малоумните снимки, но и тя скоро ще избяга с 200. А на тези последните снимки тоалетчето е просто потресаващо. То едно с едно не си отива и я прави дори по-ниска отколкото е. И аз като вас смятах, че коментарите под снимките на Гана си ги пише тя самата или са от някакви много заблудени личности. За мой шок, обаче, преди малко под последните снимки ми излезе коментар на моя колежка, вече дипломиран лекар. Превъртях надолу и се потресох. Това момиче пише под всяка снимка на Гана колко е прекрасна, колко е чаровна, как всички дрехи са съчетани до съвършенство и валят едни ми ти сърца, та пушек се вдига. Колко трябва да си социално глупав (да не кажа по-остри думи) да се възхищаваш на това недоразумение Гана ? За тази колежка бях чувала само не добри неща, но сега вече наистина ми падна в очите.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 0:06:25 GMT 2
Хахахаха тесни дънчици вдигнати до коляното облечени на мъж, чудя се как е успял да го обуе и събуе после🙈 и двамата не блестят с кой знае какъв моден усет, обаче той всеки път успява да се докара до карикатурен вид, особено на втората снимка. Радостине, поне си ги взимай по-големи дрехите, щом не държиш да са ти по мярка, стафидке сладка. Заради модела дънки, който предпочиташ ли си се написал radostin_fit 😛
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 29, 2021 2:20:28 GMT 2
Мона щеше да прави видео с въпроси относно къмпинга и караваната ,обещаваше,обещаваше и накрая нищо не направи и тя .Лъжла 😂! Никола (детето им ) е уникално, толкова е красив,чаровен,изписан,игрив абе страхотен бонбон.Мога да го гледам нон стоп.Да им е здрав и да сбъдне всичките си мечти!
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 29, 2021 4:43:11 GMT 2
Абе Гането от известно време се влачи с нова "приятелка". Милита или там каквато беше рязко изчезна като всички останали. Нова жертва си е намерила да й прави малоумните снимки, но и тя скоро ще избяга с 200. А на тези последните снимки тоалетчето е просто потресаващо. То едно с едно не си отива и я прави дори по-ниска отколкото е. И аз като вас смятах, че коментарите под снимките на Гана си ги пише тя самата или са от някакви много заблудени личности. За мой шок, обаче, преди малко под последните снимки ми излезе коментар на моя колежка, вече дипломиран лекар. Превъртях надолу и се потресох. Това момиче пише под всяка снимка на Гана колко е прекрасна, колко е чаровна, как всички дрехи са съчетани до съвършенство и валят едни ми ти сърца, та пушек се вдига. Колко трябва да си социално глупав (да не кажа по-остри думи) да се възхищаваш на това недоразумение Гана ? За тази колежка бях чувала само не добри неща, но сега вече наистина ми падна в очите. На Гергана малоумните гивауей са нещо от сорта коментирай и харесай последните три снимки😁Та, многото коментари се дължат на това, а не че някой я смята за фешън икона и иска да я подкрепи😁В интерес на истината не винаги Гергана пуска лоши неща за гивауей(беше пуснала една мишка от Логитех, което мен лично ми допадна), но с тия изисквания ме отказа да участвам😂Пък и не съм сигурна,че ако спечеля ще си получа печалбата🤷🏻♀️😁
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 7:08:02 GMT 2
Отврат е тази мода с впити дънки, нарежда се до бос крак в мокасина и емблематичните- полупотник, 7/8 дънки, сандал с чорап. И на Радостин му се иска да е фешън като пастора, ама при него е смешничък резултата. П. п Май виждам етикета на белия колан втъкнат зад него.. Защоо?
Попова Профешънала-чувах само"естествено, естествено, естестено" ... как пък не отвори да прочете някой друг синоним. Отделно, защо не взима пример от Мариета, нейните видеа по биха ме накарали да купя нещо, по-информативна е. Цапа там Попова нещо и "о, дааа, да, да". Ни текстура, ни суоч,тук-таме някой близък кадър. След носенето на грима и тя не знае какво снима, на полу-светлина. Не разбрала кое е с озаряващ ефект, ама пудрата я спасила.Сто про пак е намацала фдт под очите. Даже вече си мисля, не харесвам Лозанова, че козметиката ѝ обаче не е толкова зле, а просто Попова е мега ръб в тази сфера. Хикен Щикен с право я подиграваше Попова. След лафовете за етеричните масла, начина ѝ на снимане-не,за мен не става за бюти влогър.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 29, 2021 7:33:08 GMT 2
Радостин изглежда като карикатура. Много му е трудно да подбира подходящи за фит-тялото си дрехи.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2021 7:44:10 GMT 2
Тя е ръб във всяка сфера. Просто е мърлява, елементарна и скучна и колкото и да се опитва да го промени -не става, защото е и зле възпитана-с бомбастично самочувствие, ехидна и егоцентрична. С Гана много си приличат в някои неща. Като видя мъж в тесни гащи и ми иде да повърна-никога няма да го проумея и не знам защо има някой да го намира за естетически издържано.
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 8:36:35 GMT 2
Вдигната якичка освен при стария козел на Стела съм виждала и при мъжа на Галя.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 29, 2021 8:58:02 GMT 2
Всичко добре ама аз едно не разбирам. Нали имаше едно неписано правило, че когато се обличаш с outfit под дадена марка, то целият тоалет следва да е с дрехи от тази марка + аксесоарите, иначи изглеждаш все едно си сложил анцунг, на който по всяка част има изписано различно лого - nike, puma, adidas.
За мен това да сложиш чанта на диор и ботуш на гучи, с палто шанел или там както беше на Гана конфигурацията е смешно, пък даже го сложила и в outfit guide.
|
|
|
Post by hriems on Sept 29, 2021 9:04:16 GMT 2
Правилото за анцузите аз го знам като шега по-скоро, тъй като са конкурентни марки адидас, найк и пума. Доста е сложно човек винаги е да е облечен в една и съща марка, било то Гучи, Найк или Зара. Гергана не съм я виждала добре облечена, ако иска да се развива в тази сфера, може да сее обърне към стилист. Иначе тя преди не беше толкова дразнеща и неприятна, гледала съм я още като живееше на общежитие със съквартирантка и беше едно нормално момиче, което работи, учи и се развива без претенции за луксозен живот. Сега не дразни толкова външния й вид, а по-скоро поведението и претенциите, които има.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Sept 29, 2021 9:08:59 GMT 2
Момичета, къде мога да чуя подкаста на Пепе?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 29, 2021 9:25:17 GMT 2
Момичета, къде мога да чуя подкаста на Пепе? Заповядай една Антланет open.spotify.com/episode/34NLSpR2yIoDDQuO4mEgQgВдигнатата якичка ми е на ниво със сандалите с чорапи и смъкнатите панталони, показващи една цепка там, т.е. бляк!. Разбирам да са граф Дракула, но 2021 година има други начини да се направят на готини - като не ходят с вдигната яка например.
|
|
|
Post by okay on Sept 29, 2021 9:27:05 GMT 2
За мен са непонятни снимките в чужди коли на шофьорското място, където в опит да изглежда небрежно, се е тропнала някаква фльорца, която дори няма книжка.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 9:27:06 GMT 2
Като говорим за стил и класа (където Гергучито и да иска не може да се впише и след 50 години) снощи останах изумена от роклята на Кейт Мидълтън за примиерата на новият филм Бонд. Не съм фен на златните рокли обаче тази е феноменална и стои просто перфектно. 😍 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 29, 2021 9:31:33 GMT 2
Семейство Кузманови все едно са първите хора, направили сватба - супер смешни стават вече (всеки си се радва да,ама да качиш видео с тъмбнейл "ТОВА БЕШЕ ЧУДО" и да гледате видео от сватбата е прекалено, след 2-3 месечното натякване за нея).
Не съм фенка на ВалериЕ съм казвала и преди, но я предпочитам пред останалите безсмислици, та едно не разбирам... Качила е есенна снимка и ми е много интересно какво правят после цялата тази безумна декорация за дадени празници (тиквички, листенца, мини камина, елхички, снежни човеци и тн). Аз също обичам да ми е уюутно вкъщи, но не обичам затрупването с боклуци събиращи прах.
|
|