|
Post by carolinebingley on Sept 29, 2021 9:34:50 GMT 2
Роклята е уникална. Ей досега я гледах и й се възхищавах. Кейт ми е любимка. За разлика от другата снаха. Ама това е друга тема. Какво правят с декорациите в тези апартамнети не знам. Аз с 3 етажа и грамаден таван се чудя къде да я събирам. Ама аз съм малко луда на тема Коледа и декорации обичам, а имам и друга украса. Та не мога да ги мисля къде ги слагат. На мен ми омръзват миналогодишните неща и заменям с нови, та става още повече. Те къде ги побират не знам. Ивана го прави за трафик това. Тя е достатъчно интелигентна и четяща и вече си е избрала метод сигурна съм, че е подготвена и е чела. Просто хваща нишата покрай бебето, всички го правят. Така и така е на тая вълна, това й е на дневен ред, възползва се да поддържа интереса към себе си на аидиторията. Всички така правят.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 9:41:47 GMT 2
Роклята е страхотна, на мен обаче Меган ми е доста по-симпатична. Като цяло от кралското семейство ли е - не ми го хвали хаха. Слушах подкаста на Пепе преди няколко дни, общо взето дрънка глупости. Не вярвам Филип 2 да е упражнявал физическо насилие към нея или нещо подобно. Кой знае, каква глупост е била въпросната случка. Щом бяха заедно родителите на Пепе с Фичето и Ева на караваните, изглежда се веселяха, не вярвам, че се е случило нещо кой знае какво. В най-лошия случай сигурно са видели, че Фичо се сваля с друга жена Цитатът на думите на София беше крайййно ниска топка дори за Пепе. Стела и чичака да не са се разделили?
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 29, 2021 9:51:23 GMT 2
Абе гледам сторитата на Гана от вчера и виждам една чанта, която я пускаше многократно за продажба 🙄 Тоест продава ли ги тия чанти или просто си пуска сторита от скука🤷♀️
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 29, 2021 9:53:42 GMT 2
Eмпириня май се е вдъхновила от Баланчо, вижте какво изпрати една дама. {Spoiler} {Spoiler} {Spoiler} КиндерГлист я знаете вече от онова с буквата, а Мира е една от най-добрите приятелки на Пирина, май е кръстница на Матей, имат доста снимки в профила заедно. Много е извисена Емпириня, мда...
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 29, 2021 9:55:19 GMT 2
Какво да ви кажа.. Намерих влог от вчера в Youtube на ДЖОРДЖАНО, който отиваше до връх Ботев (мисля), обясняваше, показваше.. Ами той излезе доста по-добре от масовите родни инфлуенсърки, беше ми що-годе готино да чуя и да разгледам това, което показа. Чак ми е странно
|
|
|
Post by nomade on Sept 29, 2021 9:55:39 GMT 2
Деа отново избива рибата в стори как и е писнало “да се справя със всичко сама” и психически се е сринала. 😂 Отново прави деликатен опит /който далеч не е деликатен, защото си го казва просто със заобикалки/ да избие комплексите си, които всъщност мисля, че са повече, отколкото предполагаме… Общовзето в няколко сторита дава информация за психическото си състояние, НО, всъщност казва как изкарва много пари и може да си позволи ВСИЧКО /ама вече не и доставяло удоволствие/ 🤣 Деа, тъй като четеш тук - опитай се в мега-гига натоварения си график да вместиш един час за психиатър. Не е нормално поведението ти.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 29, 2021 10:07:46 GMT 2
Кому са нужни видеа тип "Какво получих за рождения си ден/ Какви подаръци получих" с какво е полезно това? Пинко всяка година ни държи в течение с това какво са ѝ подарили, видео от партито. Струва ми се излишно, не мисля, че някой се интересува толкова много. Коментарите под видеото са все хвалене тип "искам да си ми майка". Много ме дразни като си показва венеца, много ми е неприятно като се усмихва чак толкова широко. Моя близка приятелка посети специалист и изглежда много добре сега, но не съм запозната с процедурата.
Нямам търпение за видеото на Сиса, какво ли предстои да видим? Ето вчера беше маженето на сопол на пералнята. Търкането на очи и непрестанното прозяване на Сиса, охкане и пъшкане. Какво ли ни е приготвила за днес? (ако не е родила/ ражда в момента)
Гергана е много нелепа. Този панталон, с тези маратонки ми омръзна да ги гледам от няколко месеца насам. Панталона ѝ е огромен и стои супер зле.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 10:21:29 GMT 2
Сиса не е родила, има видео. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 10:25:19 GMT 2
Аз съм разочарована от Ралица Генчева, това през моята си камбанария, де. Харесвах именно кокетното ѝ съдържание касаещо минимализма, е, сега тя се отказва от въпросния профил по тази тема, за да залага на "печалбарският" такъв. Книгите ѝ не са ми по вкуса,не ме докосват, може би като спре със сторитата за обзавеждане, ще и ударя хикса.
Деа-мисля, че мъжът до нея не е много сериозен. 24/7да мислиш как да си подсигуриш мат. придобивки(понеже визира бижута, кола и т.н)си е запълване на липси. Материалното е средство да живееш по-добре, ама основна цел в живота да ти е.. Отделно си мисля, че въпросният господин вероятно не създава комфорта, не дава упора за да изяви тя "женската" си енергия. Не говоря за финансиране даже, а за отношение. Ама кой знае...
|
|
|
Post by okay on Sept 29, 2021 10:47:53 GMT 2
Бахахаха, тази Деа наистина е за психиатър. На никого не му дреме колко е водещ мъжът до нея и как мислелаза работа. Психически била рухнала, нали... Ако беше истина, нямаше да го пише в ИГ, а горко да плаче над Шанела си. Тия хора тотално изперкаха. Мислел как да си позволи всичко материално сама, пък някъв Доганчо.. Бич, плийз.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 11:00:48 GMT 2
Деа май е интересна сама на себе си и до там. Нормален човек, който е с всичкия си няма да пише подобни писания. Дори се чудя на тези, които я следват. Информацията, която дама може да се намери с 2 клика в други профили или в нета. Напълно безинтересна.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 29, 2021 11:02:28 GMT 2
Чесно казано силно се съмнявам да има мъж до Деа.вибрация. Прилича ми на незадоволена жена мечтаеща за 50 нюансния в български вариант. Също и в ролята си на много успешна бизнес дама не ми се вписва, най-малкото няма да има време за сторитата които бълва денонощно. 😉
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 11:05:49 GMT 2
Сиса била намерила Активия, която нямала захар, подсладители, имало малко нишесте ама като цяло било добре за плодови мляко. 🤦🏻♀️😂 Отвори по едно за нея и Ния ама било много кисели и незнаела Ния дали ще го яде. Ти я тъпчи с още захар всеки ден от сладоледи,сладка, подобия на мед и искай да яде нещо, което няма подсладител. За обяд Ния яде филия с лютеница, кренвирш (на който вика наденичка) и топло мляко. 🤢🤢🤢 Сиса пък пие СтарбАкс с хазелнуте (разбирайте лешник) ама не знам на английски или на немски го прочете. 😂😂 Пак е с захабена тениска или по-скоро мръсна и неизпрана. 😂 Пита Ния дали обича бебето и тя директно я отряза, но Сиса продължи “дааа, обичаш го”. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ За две седмици бебето било станало от 2 800 на 3 400, не знам това дали е възможно ама пък то с нейното плюскане като нищо. Гошу вече си бил вкъщи, че да ѝ било по-спокойно и вече той щял да готви и познайте какво ще ядат.. пържени тиквичкии и Сиса щяла да мирише на всички доктори на чесън, ако почнела да ражда🤦🏻♀️ Ния иска кроасан да яде за вечеря и Сиса каза, че не може и тя почна да пищи. Сиса била готова да ражда, защото се изкъпала и си обръснала краката. 😂😂😂
|
|
|
Post by mariak on Sept 29, 2021 11:18:24 GMT 2
Сиса била намерила Активия, която нямала захар, подсладители, имало малко нишесте ама като цяло било добре за плодови мляко. 🤦🏻♀️😂 Отвори по едно за нея и Ния ама било много кисели и незнаела Ния дали ще го яде. Ти я тъпчи с още захар всеки ден от сладоледи,сладка, подобия на мед и искай да яде нещо, което няма подсладител. За обяд Ния яде филия с лютеница, кренвирш (на който вика наденичка) и топло мляко. 🤢🤢🤢 Сиса пък пие СтарбАкс с хазелнуте (разбирайте лешник) ама не знам на английски или на немски го прочете. 😂😂 Пак е с захабена тениска или по-скоро мръсна и неизпрана. 😂 Пита Ния дали обича бебето и тя директно я отряза, но Сиса продължи “дааа, обичаш го”. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ За две седмици бебето било станало от 2 800 на 3 400, не знам това дали е възможно ама пък то с нейното плюскане като нищо. Гошу вече си бил вкъщи, че да ѝ било по-спокойно и вече той щял да готви и познайте какво ще ядат.. пържени тиквичкии и Сиса щяла да мирише на всички доктори на чесън, ако почнела да ражда🤦🏻♀️ Ния иска кроасан да яде за вечеря и Сиса каза, че не може и тя почна да пищи. Сиса била готова да ражда, защото се изкъпала и си обръснала краката. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Божее, Божее! (Хай Сиси) Останах без думи! Тази жена просто е меко казано малоумна, с извинение към хората с психичното заболяване! Как може да е толкова елементарна и да не може да прецени ситуацията и какво да показва и не пред аудиторията си?! До колкото знам, не съм раждала, но децата наддават най-много в последните седмици, но няма и да се изненадам ако почти този кг+ се дължи на отвратителното хранене с боклуци на Сиса. Искам да попитам мамите, нормално ли е бременна жена да пое толкова кафе? На моя позната ѝ бяха казали че ако иска да пие нека е безкофейново и кока колата също и т.н
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 29, 2021 11:24:05 GMT 2
Още се чудя защо въобще продължават да пращат пратки на Гането, компании като Сефора. И те са толкова луди като нея 🤷♀️
Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 11:37:26 GMT 2
Сиса била намерила Активия, която нямала захар, подсладители, имало малко нишесте ама като цяло било добре за плодови мляко. 🤦🏻♀️😂 Отвори по едно за нея и Ния ама било много кисели и незнаела Ния дали ще го яде. Ти я тъпчи с още захар всеки ден от сладоледи,сладка, подобия на мед и искай да яде нещо, което няма подсладител. За обяд Ния яде филия с лютеница, кренвирш (на който вика наденичка) и топло мляко. 🤢🤢🤢 Сиса пък пие СтарбАкс с хазелнуте (разбирайте лешник) ама не знам на английски или на немски го прочете. 😂😂 Пак е с захабена тениска или по-скоро мръсна и неизпрана. 😂 Пита Ния дали обича бебето и тя директно я отряза, но Сиса продължи “дааа, обичаш го”. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ За две седмици бебето било станало от 2 800 на 3 400, не знам това дали е възможно ама пък то с нейното плюскане като нищо. Гошу вече си бил вкъщи, че да ѝ било по-спокойно и вече той щял да готви и познайте какво ще ядат.. пържени тиквичкии и Сиса щяла да мирише на всички доктори на чесън, ако почнела да ражда🤦🏻♀️ Ния иска кроасан да яде за вечеря и Сиса каза, че не може и тя почна да пищи. Сиса била готова да ражда, защото се изкъпала и си обръснала краката. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Бхаххахахах ще падна ,изкъпала се и си избръснала краката наша Сиса🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Ох от тая жена ми лъха яко на простотия и нехигиеничност , а и често явно наистина не знае какво да отреже от видеото ,което още повече доказва ,че тя това го намира за абсолютно нормално. На Пинко ми харесва прическата и се замислям дали и аз да не си скъся дължината след като родя . Показания аутфит от Гергана е кофти . Забелязвам ,че все ходи с едни и същи дрехи . Явно само тях си е оставила .Чантата на Boss се опитва всеки път да я пробута за 300 лв. , но уви никой не я купува. Забелязвам ,че идиотката Dior и тя изчезна нещо, вероятно вече я е върнала.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 29, 2021 11:39:23 GMT 2
Eмпириня май се е вдъхновила от Баланчо, вижте какво изпрати една дама. {Spoiler} {Spoiler} {Spoiler} КиндерГлист я знаете вече от онова с буквата, а Мира е една от най-добрите приятелки на Пирина, май е кръстница на Матей, имат доста снимки в профила заедно. Много е извисена Емпириня, мда... Това си е за профила. Поне да беше някой новосъздаден фалшив private профил, а не тези, които е тагвала многократно.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 29, 2021 11:40:54 GMT 2
Аз от както съм бременна не пия кафе, защото ми става лошо от миризмата, но ако се чувствам добре пия по 1. СтарбАкс изобщо не пия, особено тези от магазина и бензиностанциите. При мен не минава толкова безпроблемно като Сиса, по-скоро като Полина.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 29, 2021 11:51:09 GMT 2
Така ме агресира тази Пирина... Пазарувам от този магазин/ сайт и съм меко казано разочарована. Не стига че играчките и игрите им са скъпи, не стига че рядко се правят намаления и то с код на някой инфлуц с грандиозните -10%, не стига че сигурно им се плаща за тази "реклама" или най-малко вземат безплатни "продукти", а накрая и приятели и близки да се облажат. Е аман! То хубаво живот на аванта, но тяхното е вече прекалено. То не е аванта, то е на гърба на потребителя. Спрях да поръчвам от bambuki, защото такива като Пепе и Полина си изгледаха децата с ПР пратки от тях, а аз чинно си плащам до последно стотинка, че и с доставка, но сега ще отсвиря и Happy days.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 29, 2021 11:51:49 GMT 2
Сиса била намерила Активия, която нямала захар, подсладители, имало малко нишесте ама като цяло било добре за плодови мляко. 🤦🏻♀️😂 Отвори по едно за нея и Ния ама било много кисели и незнаела Ния дали ще го яде. Ти я тъпчи с още захар всеки ден от сладоледи,сладка, подобия на мед и искай да яде нещо, което няма подсладител. За обяд Ния яде филия с лютеница, кренвирш (на който вика наденичка) и топло мляко. 🤢🤢🤢 Сиса пък пие СтарбАкс с хазелнуте (разбирайте лешник) ама не знам на английски или на немски го прочете. 😂😂 Пак е с захабена тениска или по-скоро мръсна и неизпрана. 😂 Пита Ния дали обича бебето и тя директно я отряза, но Сиса продължи “дааа, обичаш го”. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ За две седмици бебето било станало от 2 800 на 3 400, не знам това дали е възможно ама пък то с нейното плюскане като нищо. Гошу вече си бил вкъщи, че да ѝ било по-спокойно и вече той щял да готви и познайте какво ще ядат.. пържени тиквичкии и Сиса щяла да мирише на всички доктори на чесън, ако почнела да ражда🤦🏻♀️ Ния иска кроасан да яде за вечеря и Сиса каза, че не може и тя почна да пищи. Сиса била готова да ражда, защото се изкъпала и си обръснала краката. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Не могаааа Тази жена е страшнаа, СТРАШНАА Чудо, чудо! Явно и Гошку е същият мизерник, аз не си представям иначе как ще я търпи, та и второ дете от нея. Обаче, колкото по-голяма става Ния, толкова повече си личи, че е адски невъзпитана. Съжалявам бъдещите й госпожи в градината!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 11:55:03 GMT 2
Тейчеви всяко ядене ли вече им е спонсорирано? Трябва ли да знаем от къде ядат суши,пица,закуска?? Явно вече се чудят от къде да изсмучат някое спонсорство след като Наум не му се занимава и ще си вземе тлъстия хонорар от Ергенът.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 29, 2021 12:02:58 GMT 2
Ния си е дебеличко дете, стига. Моя син е на 4г.и е 15 кг.(няма коремче, нито бузи). Освен , че яде боклуци според мен се дължи и на това , че не тича и играе достатъчно. Нека тя си яде пържените неща ама да готви на Ния отделно, ама така е по-лесно явно. Много ме дразнят такива майки като нея. И Гошко е същия като нея , иначе нямаше да я търпи. Иначе аз пиех в някои дни по 2 кафета на ден ама аз ги пия с доста мляко. Вино също си пиех 😃С нетърпение очаквам да я видя как ще се оправя като роди.
Наум май е заминал вече. Сутринта беше пуснал стори от чата му с Теа преди лягане 😃
Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 12:07:15 GMT 2
Е как да не трябва?! То ядене ли е ако не е спонсорирано?! При телешопови май само тока и водата си ги плащат те...
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 29, 2021 12:20:07 GMT 2
Мама Сиси трябвало пак да ходи до болницата, защото нейната докторка била забравила да ѝ даде един документ. Минута по-късно каза, че всъщност било нужно да изчака на регистратура да си го получи, ама тя си тръгнала. И пак пържени тиквички.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 29, 2021 12:31:55 GMT 2
Любителката на шпакловката( Попова ) 🤣 Аdelina 👌 🔝 коментар
|
|
|
Post by theaxe on Sept 29, 2021 12:36:45 GMT 2
Мама Циц достигна нови висини в речника си дори и след “Оф Боже, Боже, ко’й туй, бье? Чудуу, чуду!”
Новото попълнение е: “Ей пак ми съ запуши носа начи. Ужас на ужасите!” 😂 Това последното си го добавям и в моя речник.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 29, 2021 12:51:18 GMT 2
Мама Циц достигна нови висини в речника си дори и след “Оф Боже, Боже, ко’й туй, бье? Чудуу, чуду!” Новото попълнение е: “Ей пак ми съ запуши носа начи. Ужас на ужасите!” 😂 Това последното си го добавям и в моя речник. И не само. Ния се родила пухена, със сланинки по ръцете. Дано и бебето се роди ПУХЕНИЧКО🤣🤣🤣🤣🤣Пиша го и си се смея сама😁🤷🏻♀️
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 29, 2021 12:58:52 GMT 2
Мама Циц достигна нови висини в речника си дори и след “Оф Боже, Боже, ко’й туй, бье? Чудуу, чуду!” Новото попълнение е: “Ей пак ми съ запуши носа начи. Ужас на ужасите!” 😂 Това последното си го добавям и в моя речник. И не само. Ния се родила пухена, със сланинки по ръцете. Дано и бебето се роди ПУХЕНИЧКО🤣🤣🤣🤣🤣Пиша го и си се смея сама😁🤷🏻♀️ + 1 (1-на, Гергучи, Здравей!) няма как да не си го пусна този кринч да се разсмея малко в това мрачно време. Оносно на Гането пр пратките от Сефора, тя нали там беше работила все една позната колежка ѝ е останала, която да не я изтрием от списъка за пр пратките . Това е причината все още да получава.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 29, 2021 13:04:14 GMT 2
При Сиси положението е "Мани,мани чудо и половина и ужас на ужасите". Описва животът си с едно игречение, а дори не го подозира.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 13:04:46 GMT 2
Сиса била намерила Активия, която нямала захар, подсладители, имало малко нишесте ама като цяло било добре за плодови мляко. 🤦🏻♀️😂 Отвори по едно за нея и Ния ама било много кисели и незнаела Ния дали ще го яде. Ти я тъпчи с още захар всеки ден от сладоледи,сладка, подобия на мед и искай да яде нещо, което няма подсладител. За обяд Ния яде филия с лютеница, кренвирш (на който вика наденичка) и топло мляко. 🤢🤢🤢 Сиса пък пие СтарбАкс с хазелнуте (разбирайте лешник) ама не знам на английски или на немски го прочете. 😂😂 Пак е с захабена тениска или по-скоро мръсна и неизпрана. 😂 Пита Ния дали обича бебето и тя директно я отряза, но Сиса продължи “дааа, обичаш го”. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ За две седмици бебето било станало от 2 800 на 3 400, не знам това дали е възможно ама пък то с нейното плюскане като нищо. Гошу вече си бил вкъщи, че да ѝ било по-спокойно и вече той щял да готви и познайте какво ще ядат.. пържени тиквичкии и Сиса щяла да мирише на всички доктори на чесън, ако почнела да ражда🤦🏻♀️ Ния иска кроасан да яде за вечеря и Сиса каза, че не може и тя почна да пищи. Сиса била готова да ражда, защото се изкъпала и си обръснала краката. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Божее, Божее! (Хай Сиси) Останах без думи! Тази жена просто е меко казано малоумна, с извинение към хората с психичното заболяване! Как може да е толкова елементарна и да не може да прецени ситуацията и какво да показва и не пред аудиторията си?! До колкото знам, не съм раждала, но децата наддават най-много в последните седмици, но няма и да се изненадам ако почти този кг+ се дължи на отвратителното хранене с боклуци на Сиса. Искам да попитам мамите, нормално ли е бременна жена да пое толкова кафе? На моя позната ѝ бяха казали че ако иска да пие нека е безкофейново и кока колата също и т.н Тя е повече от психично заболелите. Тя не е малоумна, тя е върха на глупостта и е срам да се нарече родител.Хората като нея за млеката "Активия" не мога да разбера защо си мислят, че като дават, че уж помагат за отслабване- те вярват и ,че са толкова полезни и нямат никаква захар.Напротив точно тези боклуци( млекца) не са за предпочитане , нямат нищо общо с домашно подквасеното мляко, което е една идея много по-добро и по- предпочитано. Значи бъдещи мами да знаете, че оправите ли си краката и се изкъпете, значи сте готови за раждане и да искате да родите в събота.Забранявайте на бъдещите си дечица, че не може ще се родят в почивен ден и точка. То, ако ставаше така .... Много се погнусих за сополите на Ния и това, че ги слага, където й падне .)пуснах си влога , за да видя и се хванах за главата) .Сиса само й каза : "Е, не така, кърпичка вземи , вземи кърпичка" и това е. На такова малко детенце, за да се научи ,кое е правилно- трябва от рано да му се показва чрез нашите действия , защото те самите попиват от нас и действия и думи( подражават на по-големите около тях и копират). Не е само да кажеш " не прави това и това", ами покажи му- подай му салфетката навреме и му покажи , обясни му, че не се прави по този начин и че не е редно.Най- много се дразня, когато такива като Сиса за такива неща отговарят с изречението "Ами то е дете , не разбира".Напротив детето си разбира и то много добре, но стига ти като родител да имаш желание да му покажеш и обясниш.
|
|