|
Post by healthy1 on Sept 29, 2021 13:15:25 GMT 2
Пуснах си я и аз Сиса днес. Иска да каже , че не си е бръснала краката откакто вече й пречи корема ли? За други места не ми се мисли.... Все повече се чудя как Гошко е с нея, сори. И само на мен ли ми се видя, че косата й е суха под кърпата 🤣
Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Sept 29, 2021 13:16:24 GMT 2
Поне няма да се налага да стискаме палци да роди в събота или неделя, Гошко ще почива. Пък щом се е избръснала всичко е точно, нищо, че се наплюска с чесън, когато знае, че всеки момент може да роди. Боже, боже, ужас на ужасите
|
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 29, 2021 13:46:20 GMT 2
Много се забавлявам с разказите за Мама Сиси. Коя е тая копирачка на Галя Симеонова? Супер неприятен мъжки тембър има. Понеже се коментираше за Галя и начина й на живот, че ни било чудно, че е доволна.
Аз никъде не съм казала, че тя е върлата интелигенция. Твърдя само, че е доволна от живота си, такъв какъвто е. При Лелята също го виждаме, въпреки, че тя е с комплекси. Галя не работи. Лелята работи здраво. И едната е в мир със себе си, енергична, доволна от живота си. Ето, че може. При Пепе обаче го няма. Тук си струва да си зададем въпроса- защо? При всичкия лукс, розов живот, "блестяща кариера", хубав дом, успехи, здрави и помагащи родители, популярност, екскурзийки, 3 хубави деца и мъж тя не е доволна и не е в хармония със себе си. За мен това е хубав въпрос и е интересен от гледна точка на психологията. И за Бохотата да питам-тия хора вярно ли сами си правят всичко? Аз съм изумена. Изглежда само двамцата си действат, бавно и славно. За да направиш качествен ремонт за мен си трябват майстори, които да разбират. Това е основен ремонт на истински стара, селска къща. Явно мъжа разбира(забравих му името). Евала, големи ентусиасти, аз не бих се захванала с такова начинание. Тука се искат много знания за да стане като хората. Те сами тавани правят, ями копаят, контакти прекарват, браво.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 29, 2021 13:57:03 GMT 2
Не ги знам как издържат бохотата на целия ремонт. Аз не бих се захванала с това начинание.
Тедито ми изглежда леко налята в областа на корема на едното и стори 😉
Пепе може би е от типа хора, които никога не намират щастието и винаги искат още и още, вечно недоволни и мрънкащи.. така я усещам😁
Сиса се надявам не само краката да е избръснала 🤦🏻♀️ може ли пък чак такива детайли🤷♀️
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 29, 2021 14:03:20 GMT 2
Ааа съмнявам се друго да е избръснала - щеше да се похвали. Бохотата изглежда всичко правят сами, да. Захладня, дано скоро са готови с банята, защото показваха, че се къпят на открито. Четат доста, допускат си някои грешки, но никога не са твърдели, че са топ майстори и знаят всичко. Следя ги с интерес.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 29, 2021 14:10:56 GMT 2
Ааа съмнявам се друго да е избръснала - щеше да се похвали. Бохотата изглежда всичко правят сами, да. Захладня, дано скоро са готови с банята, защото показваха, че се къпят на открито. Четат доста, допускат си някои грешки, но никога не са твърдели, че са топ майстори и знаят всичко. Следя ги с интерес. Другото ще е материал за следващ влог. Не може всичко така наведнъж.
|
|
|
Post by lygia on Sept 29, 2021 14:21:10 GMT 2
Отивам и аз след малко да се осведомя за Мама Сиса какво са яли и пили и кой какво си обръснал, но преди това се включвам само да вметна, че не следя всички сторита на Dea но има добри съвети за козметика и на няколко пъти доста добри попадения съм имала. Интересни са ми постовете ѝ с рутини и тн. Със сигурност ѝ имам много повече доверие от колкото на Попова.
|
|
|
Post by plam on Sept 29, 2021 14:28:57 GMT 2
Мама цица е трагична.. Хазелнуте,термѝна ужассса на ужаситИ!! 😀 Като са руди ТУЙ БЕБИ щяло да моца!
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 29, 2021 14:33:18 GMT 2
Моца ми е любимата нейна дума 🤣 или като каже на Ния лапай, лапай направо припадам 🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2021 14:47:50 GMT 2
Ако българският език беше същество, щеше да се е обелил, поръсил със сол, разпрал и обесил се сам, точно след 6 минути от рандъм влогогледане, начело с тая отвратителна, проста селяндурка- пиявица, намъкнала се в чужда държава, да МОЦА пари от нея. То бива гнусотии, ама това човекоподобие с мйекането си, голите кълки, пръхтене, тъпотията и мажещото си сополи дете, просто не знам. И това ми било майка, моля ви се. Мен ме е срам, че такава сган се появява като "представител" на бг Ютюб, пък било то и за подигравка.
Съгласна съм с okay, че тия позьорски снимки на шоф. място по заголен баджак от смотли като Гергана, които дори не могат да я подкарат тая кола, са просто абсурдни. А това с трафика на хора аз съм го пропуснала. Явно трафикантите са били по-зле от нея, щом са я оставили. (Уточнение-не се подигравам с проблема, а с това, че ганините ужасяващи и преувеличени истории винаги са прекалено прекалени, колкото да звучат като шок и ужас, а реално жълта страница в скапан сайт, та затова). Но то там нищо неабсурдно няма. Btw мернах някаква снимка, че песът пак е разкъсал нещо. Определено не е ок след толкова време да прави така, явно не го възпитават хич,или изобщо не им се подчинява.
Иначе абсолютно на никого на му пука за сватбата на онези сектанти-явно и тя е правена "да се покажем". Като се има првдвид, че върлава вярваща с поли-покани е на 20,нещо взех да се съмнявам в тоз брак. Тия помпозни високопарни глупости, грам не ме впечатляват.
Грация пръскат криейтива верно с черно-белите снимки - даже mugshot-овете са цветни.
Въобще...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 14:52:02 GMT 2
Faith Georgieva е с нова прическа във видеото Q&A по случай 52К абоната и много й отива и без миглите е кукла.
|
|
|
Post by welt on Sept 29, 2021 14:52:43 GMT 2
Деа отново избива рибата в стори как и е писнало “да се справя със всичко сама” и психически се е сринала. 😂 Отново прави деликатен опит /който далеч не е деликатен, защото си го казва просто със заобикалки/ да избие комплексите си, които всъщност мисля, че са повече, отколкото предполагаме… Общовзето в няколко сторита дава информация за психическото си състояние, НО, всъщност казва как изкарва много пари и може да си позволи ВСИЧКО /ама вече не и доставяло удоволствие/ 🤣 Деа, тъй като четеш тук - опитай се в мега-гига натоварения си график да вместиш един час за психиатър. Не е нормално поведението ти. И аз ги четох тия сторита и се чудих. На мен ми е много грозно и комплексарско постоянното говорене за пари и натякване кое колко струва и кое как си купил. Веднъж да беше, два пъти да беше, но то е ежедневно при Деа. Чудя се какво компенсира с тия излияния на тема "колко съм успешна". Не разбирам защо една щастлива жена, която е удовлетворена от живота и връзка си в момента, би продължила да дълбае в старата. Честно казано, ако мъжът ми постоянно говореше за бившата си и тя заемаше такава централна роля в цялото му битие/разкази/теми/работа, много щеше да ми е писнало. На теория поне, ние сме заедно от ученици и нямаме такива значими бивши, ама предполагам се разбира какво имам предвид. Още повече, че Филяка демонстрира по най-добрия възможен начин, че е приел бившия и, живейки и отглеждайки децата като втори родител, а не просто като някакво присъствие, което го има, ама не играе никаква роля.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 29, 2021 14:54:01 GMT 2
Това интервю на бившата на Стефан на Гала аз да го бях дала, по-правдоподомно сигурно щеше да звучи. Не знам, може и да е истина, но самият изказ.... Малко.... Гала му пишела до 1-2 посред нощ. Та тя много пъти е казвала, че става супер рано сутрин. А и не ми се вярва да е толкова глупава и да обижда така, предвид, че е публична личност. Не казвам, че не може, но това по принцип може да се докаже и да я представи в лоша светлина. Пък бащата на Мари се чудел как Стефан оставил жена си, която е върла моралистка. Въобще от интервюто става ясно как бившата на Стефан е повече и от светица, а Гала по-черна от дявола....
Пепе е много повече от дъно и позор! Да си развяваш семейните драми.....
Ели беше отговорила в коментар род снимка, че ще качи и двата влога.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 15:41:49 GMT 2
Оххх паднах да се хиля с вашите коментари за мама Цици.. особенно с коментара на plam: Като са руди ТУЙ БЕБИ щяло да моца! 😂😂😂 Но наистина така го каза. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 29, 2021 15:54:19 GMT 2
Само Гергуци да те попитам, верно ли си мислиш,че хората, които могат да си позволят артикули от LV ще си направят противопраховата торбичка (поздрав) на риза ? За пропорционалност е ясно,че не си чувала. Чакам да видя г-жа Гущерова или друга подобна, кога и тя ще си направи такава риза като твоята 😂 дънооооооооооо Това видео е от ТикТок. В Америка много хора (тинейджъри) правят подобни неща- с торбички на LV / Gucci или стари платове?.... На мен ми харесват, защото показват креативност и умение за работа с шевна машина 🤔 В YouTube - Амбър - Amber Scholl правеше подобни видеа... Къде мога да го видя това видео, че уж сталкнах Гуца, ама пак не го намирам
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 29, 2021 16:18:55 GMT 2
И аз много се забавлявамс разказите за мама Сиси, но честно, не мисля че е малоумна или психично болна, както се коментира тук. Превъртях набързо няколко видеа - в едното се водя мюслито, тук имаше коментари защо го наричала мюсли. Ами на пакета пише мюсли и е на DM bio серията. Един път сложи за вечеря леща пак на DM bio, в друго видео се видя джолан на фурна, леща прави, на Ния мляко с кокосово олио. Сигурност дава и не здравословни неща, но пък излиза че ние тук сме от най - здравословно хранещите се ли? Само да вметна, че на децата ни които ходят на градина се дават сокове от кутия и бисквити, а кремовете са просто... нишестета На Активия десерта е приемлив да кажем вие какъв десерт бихте дали, всички подквасвате и пасирате плодове и това ли ядат децата ви? Ния е сладурана с малко коремче, като пораснеше се издължен и ще изчезне. Честно предпочитам леко простоватата мама Сиса пред лустрисаните Пепета и тем подобни. Да, пръхти и пъшка, речника ѝ е беден, сигурно ядат имного сладко, ама е натурална поне. Ния размазала сопол, голяма работа, лекция ли да тегли пред камера, казала е вземи си кърпичка и толкова. Не мисля, че е нещо скандално. Това в защита на мама Сиси /Циц/.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 29, 2021 16:21:06 GMT 2
Да кажа, че изгледах видеото на Бохотата в "Да хванеи гората". Много бяха приятни, много ми харесаха. Казаха, неща, които и аз си мисля и засегнаха въпроси, които и аз съм си задавала неведнъж. Сега, малко ми е ту мач тяхното село,откъм това, че е твърде малко населено и една идея по-забутано,но им се кефя определено ще ги следя какво ще сътворят. Даже тази поредица ме запали и ще изгледам и други такива истории.
|
|
|
Post by mariak on Sept 29, 2021 16:22:13 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Sept 29, 2021 16:24:20 GMT 2
Сега изгледах сторитата на Деа, че ми стана интересно за какво говорите. Хич не й вярвам, толкова да е успешна и самостоятелна. Работела по не знам си колко часа на ден, да бе..нямала време за фризьор и козметик, ама има време да пише за новата на бившия си. Аман от превземки.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 16:35:13 GMT 2
Някой да прати на Галя видеото, което беше споделила една съфорумка за Ламер, че продължава да ги превъзхвалява и как ѝ били пратили лично на нея пратка. Малко не разбрах защо тагва Делириум като уж пратката ѝ билс лично от Ламер? 🤷🏻♀️ Още малко ще се разреве от кеф. 🤦🏻♀️
За мюслито на Сиса, не е това от ДМ, което ѝ дава то наистина си е мюсли, а едно от кутия купено от Едеката си е точно зърнена закуска. Не знам колко здравословно може да е да даваш на детето си за обяд филия с лютеница, кренвирш и прясно ТОПЛО мляко? 🤷🏻♀️ И освен това тя редовно всички манджи са ѝ пържени, със супер много сметани, долнопробни салами, замразен хляб полуфабрикат, сладоледи, кроасани, мляко с ориз, пици, пържени картофи, бургери, макарони и какви ли не още неща, които ама грам не са здрависловни за едно 2 годишно дете. Аз разбирам да си позволява да ѝ ги дава по два-три пъти в месеца.. окей, ни тя ги дава ден през ден.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Sept 29, 2021 16:38:32 GMT 2
Well, well, никъде не съм видяла някого да казва, че мама Циц е психично болна. Но е супер нагла, правеща се че разбира много неща, не приема никаква критика или съвет, живее в друга държава, без да знае и една дума на немски, но иска да си отглежда децата там, снима всеки ден едно и също, едно и също, само и само да има там някакво си видео, пухтяща и офкаща до безобразие. Права сте, тя не е малоумна, тя е много хитра.
|
|
|
Post by suede on Sept 29, 2021 16:42:05 GMT 2
Днес бих поредния ънфолоу, тоя път на FriChic. Кво им става на тия хора като забременеят? Що си мислят, че трябва да ги пъчат тия кореми 24/7 пред камера. Всеки ден някакъв абсолютно безсмислен спам кво била купила за бебето. Най - смешното е, че тя беше обявила, че е бременна около 6м, а всичко е наредено все едно всеки момент ще иде да ражда. Стаи, дрехи, столове, фитнеси, шезлонги. Яко криндж.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 29, 2021 16:42:45 GMT 2
Днес Сиса първо каза, че не е взела някакъв документ, след което пак се опита да изкара ЛЕКАРКАТА виновна, че разбирате ли тя е забравила да го даде на Сиса... Тя никога не е виновна, за нищо..
|
|
|
Post by FugeeLa on Sept 29, 2021 17:13:58 GMT 2
Моца ми е любимата нейна дума 🤣 или като каже на Ния лапай, лапай направо припадам 🤣🤣 Аз пък припадам като почне с гъци гъци (като гъделичка Ния), наню наню и чапур чапур Село, селооо .. Сещам се и за Анелия английска. От нея разбрах, че се прахосмучи, нагримирва и също така близалките били смукалки, а желираните бонбони жилибонки. 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Sept 29, 2021 17:29:05 GMT 2
Момичета, здравейте!!! ❤️❤️❤️ Много ми липсвахте през тези седмици, но бях много заета и не съм гледала нищо. Работата ме погна много яко, но изпитвам огромно удовлетворение. Ще се опитам да наваксам чрез вашите разкази. Искрено ваша, воксимокси! 😘😘😘
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 17:47:42 GMT 2
Момичета, здравейте!!! ❤️❤️❤️ Много ми липсвахте през тези седмици, но бях много заета и не съм гледала нищо. Работата ме погна много яко, но изпитвам огромно удовлетворение. Ще се опитам да наваксам чрез вашите разкази. Искрено ваша, воксимокси! 😘😘😘 Sent from my iPhone using Tapatalk Йеее, здравей, Вокси ❤️
|
|
|
Post by kpop19 on Sept 29, 2021 17:55:14 GMT 2
Това видео е от ТикТок. В Америка много хора (тинейджъри) правят подобни неща- с торбички на LV / Gucci или стари платове?.... На мен ми харесват, защото показват креативност и умение за работа с шевна машина 🤔 В YouTube - Амбър - Amber Scholl правеше подобни видеа... Къде мога да го видя това видео, че уж сталкнах Гуца, ама пак не го намирам
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2021 18:02:33 GMT 2
Аз пък не мисля, че чиито и да било сополи, размазани или не, имат място в сайт за видеоСЪДЪРЖАНИЕ. Незнам и защо трябва да търсим "нещо позививно" в тая мърлячка, чието място въобще не е на клип, достояние за публика, различна от мъжа ѝ. Живееш в Германия, имаш дете и второ на път, ако не беше такава (тука ще спестя), можеше тоя канал всъщност да е много полезен и приятен. Така че - само чист хейт за нея и за извънмерната ѝ простотия.
Гано, знаем, че ти само марката гледаш - от всички накупени боклуци, едно читаво и красиво нещо от теб не съм видяла.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 29, 2021 18:09:34 GMT 2
Пуснах си видеото на Мариета за 10 те задължителни есенни дрехи. Наз 10 пъти повтори думата супер. Има малко дразнещ маниер на говорене, аз не я гледам редовно, общо взето като цяло не беше лошо видеото. Не знам дали слушате подкасти, но аз си открих един исторически-не помня дали и някой тук не ми го е препоръчал, защото по едно време ви питах. Българска история е подкаста, вече втори ден слушам различни теми и научавам много нови неща, припомням си стари и така, много са ми приятни, чувствам се в свои води, става ми още по-любопитно, искам да знам още повече неща. Ще ги проучвам тепърва кои са тия дето го поддържат, май са основно студенти колеги от ИФ. Забелязвам, че се вметва понякога името на Пламен Павлов, който главно пише за Средновековие. Говорят за най-новата му книга като за "нашата книга", та ми стана интересно кои са и какви са. Харесаха ми, много е увлекателно. На който му е интересно да ги погледне. Силно се надявам да не ви досаждам с моите локуми за интересите ми тука, но ми се искаше да споделя, понеже е нещо хубаво, различно и смислено от което можеш и да научиш нещо, а на мен ми се иска да има повечет такива канали, с определена насоченост, с нещо, което любопитно и ти носи нещо, разбира се в зависимост от интересите. Като си готвя манджите си ги пускам и ми е добре. Подхващат и много основни теми от историята, но и такива с факти и събития, които са малко известни. Абе, с една дума,похвалвам ги тук, че трябва и да се хвали, не моше само змийски подходи.
|
|