|
Post by fairy777 on Sept 29, 2021 18:12:17 GMT 2
Мама Циц точно си яде и "готви" нездравословно. Няма как да си изкривим душата, поне тези които й гледаме сеира всеки ден. Пържено, сладко, теста, сметани, захар и тн. са малка част от менюто. Нула движение и никакви активности на детето пък са само черешката на тортата. Няма режим, няма възпитание, нищо. Това го казвам само защото тя трябва да е на 100% майка, тоест няма други ангажименти. Ако имаше работа, интереси, хобита, ходеше на курсове по език или други нямаше да я съдя толкова. Но при положение че единствената ти работа е да си гледаш детето,то се предполага, че го правиш на 100%. В крайна сметка това си е инвестиция както и да го погледнеш. Инвестиция във здравето на детето, във възпитанието му, бъдещето му и тн. Тя не покрива дори и 10% от всичко това. Дори не го осъзнава като отговорност и задача. Егоист, безотговорен и груб човек е тази жена. Единствените й фенове са хора по мое мнение, които примерно не могат да си позволят да купуват тези хранителни продукти, или пък ето в чужбина могат да си позволят това и това и съответно тя им е нещо като кумир. Еми да ама лакомията не е довела до нищо хубаво,ако ще и милионер да си. И някои спомена Анелия от Англия, да и тя е простовата, но детето беше водено на басейн още като бебе,имат приятели англичани с деца и готви много по здравословно от Цица. Та там повече виждам светлина в тунела, отколкото при немските Гошко и Циц дето с нищо не можеш да свържеш, че живеят в Германия.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 29, 2021 18:15:36 GMT 2
Бях забравила чапур, чапур и наню, наню. От както Ния не моца и това спря да казва.
Анелия и тя прахосмучи, обърсва, окъпва, нагримирва.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2021 18:29:54 GMT 2
Отделно, сега се сетих, че покрай зъболекарските посещения ни показваше как Ния си мие зъбите, а скоро и това не е показала,т.е не се случва 😵 и ако има хора, които да кажат, неее не е възможно това, то да върнат лентата назад и да видят как не се сменят чаршафи по един месец, че и повече. Та и по време на пандемия покупките се слагаха директно на чаршафите да се въргалят. Използвани памперси по первазите, четката за зъби на земята и тн и тн. Тоест ние помним скопоса на тази жена и непукизма й и вярваме в нейните "способности".
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 29, 2021 18:32:44 GMT 2
Мама Циц точно си яде и "готви" нездравословно. Няма как да си изкривим душата, поне тези които й гледаме сеира всеки ден. Пържено, сладко, теста, сметани, захар и тн. са малка част от менюто. Нула движение и никакви активности на детето пък са само черешката на тортата. Няма режим, няма възпитание, нищо. Това го казвам само защото тя трябва да е на 100% майка, тоест няма други ангажименти. Ако имаше работа, интереси, хобита, ходеше на курсове по език или други нямаше да я съдя толкова. Но при положение че единствената ти работа е да си гледаш детето,то се предполага, че го правиш на 100%. В крайна сметка това си е инвестиция както и да го погледнеш. Инвестиция във здравето на детето, във възпитанието му, бъдещето му и тн. Тя не покрива дори и 10% от всичко това. Дори не го осъзнава като отговорност и задача. Егоист, безотговорен и груб човек е тази жена. Единствените й фенове са хора по мое мнение, които примерно не могат да си позволят да купуват тези хранителни продукти, или пък ето в чужбина могат да си позволят това и това и съответно тя им е нещо като кумир. Еми да ама лакомията не е довела до нищо хубаво,ако ще и милионер да си. И някои спомена Анелия от Англия, да и тя е простовата, но детето беше водено на басейн още като бебе,имат приятели англичани с деца и готви много по здравословно от Цица. Та там повече виждам светлина в тунела, отколкото при немските Гошко и Циц дето с нищо не можеш да свържеш, че живеят в Германия. Напълно съм съгласна с теб. Бих добавила, че жените, които я намират за пример, са на едно ниво с нея. Пускам 44 минутните неволи на Десислава Стоянова и нейните НОВИ придобивки. "Melani & Maxim Dm. преди 1 час имаш ли някакво хоби ? Desislava Stoyanova преди 1 час (редактиран) това е, Ютоб " лУбимуту ми хУби е да чИта кУментариДе.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 18:33:43 GMT 2
Тя и Сиса не си мие зъбите, то е повече от очевидно, тя като стане прави си кафе сяда да обработва, после прави закуска на детето и после се обличат и излизат. Ако детето си миеше зъбите то със сигурност щеше да се вижда захвърляната четка на земята. А и преди няколко видеа Сиса беше казала, че Ния не давала да ѝ се мият зъбите и смятайте, че не се е и мъчила да го прави.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2021 18:35:36 GMT 2
Отделно щеше да покаже как Ния е "замазала" нова паста за зъби, а такава не е купувала от месеци. 😐
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 29, 2021 18:45:36 GMT 2
Мале.. как живеят тези хора, в такава мизерия? Как не им прави впечатление? Чак се чудя..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 18:47:36 GMT 2
И аз много се забавлявамс разказите за мама Сиси, но честно, не мисля че е малоумна или психично болна, както се коментира тук. Превъртях набързо няколко видеа - в едното се водя мюслито, тук имаше коментари защо го наричала мюсли. Ами на пакета пише мюсли и е на DM bio серията. Един път сложи за вечеря леща пак на DM bio, в друго видео се видя джолан на фурна, леща прави, на Ния мляко с кокосово олио. Сигурност дава и не здравословни неща, но пък излиза че ние тук сме от най - здравословно хранещите се ли? Само да вметна, че на децата ни които ходят на градина се дават сокове от кутия и бисквити, а кремовете са просто... нишестета На Активия десерта е приемлив да кажем вие какъв десерт бихте дали, всички подквасвате и пасирате плодове и това ли ядат децата ви? Ния е сладурана с малко коремче, като пораснеше се издължен и ще изчезне. Честно предпочитам леко простоватата мама Сиса пред лустрисаните Пепета и тем подобни. Да, пръхти и пъшка, речника ѝ е беден, сигурно ядат имного сладко, ама е натурална поне. Ния размазала сопол, голяма работа, лекция ли да тегли пред камера, казала е вземи си кърпичка и толкова. Не мисля, че е нещо скандално. Това в защита на мама Сиси /Циц/. Затова мислите по този начин, защото сте превъртяли няколко видеа набързо.Вижте по-задълбочено видеата и внимателно.Никой не е казал и твърдо заявил,че ние сме съвършени .Хубаво няма лошо да е натурална, а не превърцунена като Пепе и прочие, но нали затова е монтажа, за да махне някои кадри от видеата си.Преди много видеа във всяко едно видео( подред ) показваше как прави спагети със сметана, поръчват пица , картофки и прочие.Това според вас нормално ли е ( оставяме тях като големи хора) за едно дете да яде всеки божи ден нещо такова.При положение, че е млад човек Сиса и по цял ден на дивана( още преди да забременее с второто) и да пъшка и охка колко я мързи да сготви и колко и е мило и драго, че няма какво да яде дъщеря й. За мен не е ок млад човек толкова да го мързи и да е едва ли не отчаян от живота, да няма енергия. И също така относно езика , вместо да вирне глава надолу за това, че не знае немски ( чудно ми е как се оправя изобщо) и не разбира какво и казаха нито в детската градина, нито когато ходеше при лекаря или зъболекаря.Би трябвало като млад човек да има ентусиазъм да научи поне езика, а не цял ден с телевизора.Винаги човек може да намери време да научи език ,стига да има желание.А, когато живееш в чужда държава поне е задължително да знаеш поне малко и да си направиш труда да го научиш, а не в чужда държава да комуникираш само със сънародници.И каква е логиката да живееш в чужбина като можеш по тази логика да живееш и в собствената си държава.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 18:51:04 GMT 2
Благодаря на съфорумката, която сподели статията с интервюто на бившата жена на Стефан. Честно казано обаче и аз не съм особено убедена, че това е истина. Като цяло самите Гала и Стефан не веднъж са казвали, че действително са си пишели смс-и денонощно. Гала да се държи така елементарно предвид, че беше в национален ефир всеки ден - съмнявам се. Също съм забелязала, че доста често дъщерята на Стефан (Никол) е заедно с тях на екскурзии, на празники, излизат заедно. Включвали са се и в предаването, не изглежда като да приема Гала за причина да отрасне с разделени родители. Елица това, че ще качи видео го е писала и казвала толкова пъти, колкото Пепон повтори Дания в хоумтура, но така и не качва нищо. Това интервю на бившата на Стефан на Гала аз да го бях дала, по-правдоподомно сигурно щеше да звучи. Не знам, може и да е истина, но самият изказ.... Малко.... Гала му пишела до 1-2 посред нощ. Та тя много пъти е казвала, че става супер рано сутрин. А и не ми се вярва да е толкова глупава и да обижда така, предвид, че е публична личност. Не казвам, че не може, но това по принцип може да се докаже и да я представи в лоша светлина. Пък бащата на Мари се чудел как Стефан оставил жена си, която е върла моралистка. Въобще от интервюто става ясно как бившата на Стефан е повече и от светица, а Гала по-черна от дявола.... Пепе е много повече от дъно и позор! Да си развяваш семейните драми..... Ели беше отговорила в коментар род снимка, че ще качи и двата влога.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 29, 2021 18:52:42 GMT 2
Да, Да Елица каза, че ще качи, писа го също, ама видео няма, така, че това не е в нейна защита. Аз нямам нерви да изтрая Сиса, иначе бих поизгледала повечко видеа, за да видя реално наистина ли е баш такава, каквато се описва тук. Просто аз не виждам и каква е идеята на нейните видеа, освен може би някакви пари да изкарва. Ама евала, щом има и хора, които я гледат, че даже й се възхищават,значи тя дефакто зрители си има. Луда работа, чудо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 18:57:02 GMT 2
Уви, не смятам че ще променят хранителните си навици и след появата на бебето . Колкото и грубо да звучи ,смятам че се задава четвъртото прасенце.
|
|
|
Post by muffin on Sept 29, 2021 19:04:46 GMT 2
Ох, Наум и Теа са толкова сладки. Ако не е платен пост нищо няма да качат във инста. Същата работа и с ютюб. Мега зле са. Дори не мога да се сетя, кога за последно са качили нещо без да е реклама.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:10:15 GMT 2
Това е абсолютно несериозно за мен! Сори, ама такива теми в ютуб и то от канали като на Евелин не мога да ги възприема.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2021 19:14:43 GMT 2
И това ли е добрата майка?! Ще има яко да тегли това един ден от стомах и наднормено тегло, защото "майка му" е безмозъчна. На колко 3(?!) години супер е да набива мазньочите, сосовете, пържилките и консервантите на полуфабрикати и бланширани картофи...
Евелин и тя воюва с граматиката яко.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:17:26 GMT 2
То човек да не направи забележка Елица качи влога от Париж.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:20:11 GMT 2
Момиченцето е много чаровно, но тази Сиса е абсолютен дебил. КАК може да храни 3 годишно детенце с подобна храна.... Уви, не смятам че ще променят хранителните си навици и след появата на бебето . Колкото и грубо да звучи ,смятам че се задава четвъртото прасенце. View Attachment
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:26:06 GMT 2
Момиченцето е много чаровно, но тази Сиса е абсолютен дебил. КАК може да храни 3 годишно детенце с подобна храна.... Уви, не смятам че ще променят хранителните си навици и след появата на бебето . Колкото и грубо да звучи ,смятам че се задава четвъртото прасенце. View AttachmentМай доста често си имат такава Cheat вечеря . Лошо няма от време на време,,ако иначе се храниш здравословно ,но те на цялото им "нормално" ядене ,си позволяват и такова ядене и то доста често.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2021 19:29:40 GMT 2
То пицата и бланшираните картофи са направо здравословни, пред пържените тиквички, плодови млека и картофи с майонеза... Всеки божи ден. Някой ако се прежали да разкаже на Елица влога. Аз няма да й въртя трафик и ще я отследвам ей сега още. То това нейното е супер подигравка.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 29, 2021 19:33:54 GMT 2
Това, че е давала овесени ядки и леща, не означава, че не ядат ежедневно мазно, пържено и сладко. Сиси нарича зърнената закуска на Ния "мюсли". Предвид, че не работи нищо, може да отдели едни 15-20 минути ежедневно за нещо занимателно и образователно с детето - хем ще има интересно съдържание за клипа, хем детето ще "намаже" качествено време с мама, хем ще научи нещо ново. Пинтерест прелива от идеи.
|
|
|
Post by maggi on Sept 29, 2021 19:34:42 GMT 2
Тя, ако махне част от видеата си, те ще са само по 10 мин. максимум 😀😀😀😀 И аз много се забавлявамс разказите за мама Сиси, но честно, не мисля че е малоумна или психично болна, както се коментира тук. Превъртях набързо няколко видеа - в едното се водя мюслито, тук имаше коментари защо го наричала мюсли. Ами на пакета пише мюсли и е на DM bio серията. Един път сложи за вечеря леща пак на DM bio, в друго видео се видя джолан на фурна, леща прави, на Ния мляко с кокосово олио. Сигурност дава и не здравословни неща, но пък излиза че ние тук сме от най - здравословно хранещите се ли? Само да вметна, че на децата ни които ходят на градина се дават сокове от кутия и бисквити, а кремовете са просто... нишестета На Активия десерта е приемлив да кажем вие какъв десерт бихте дали, всички подквасвате и пасирате плодове и това ли ядат децата ви? Ния е сладурана с малко коремче, като пораснеше се издължен и ще изчезне. Честно предпочитам леко простоватата мама Сиса пред лустрисаните Пепета и тем подобни. Да, пръхти и пъшка, речника ѝ е беден, сигурно ядат имного сладко, ама е натурална поне. Ния размазала сопол, голяма работа, лекция ли да тегли пред камера, казала е вземи си кърпичка и толкова. Не мисля, че е нещо скандално. Това в защита на мама Сиси /Циц/. Затова мислите по този начин, защото сте превъртяли няколко видеа набързо.Вижте по-задълбочено видеата и внимателно.Никой не е казал и твърдо заявил,че ние сме съвършени .Хубаво няма лошо да е натурална, а не превърцунена като Пепе и прочие, но нали затова е монтажа, за да махне някои кадри от видеата си.Преди много видеа във всяко едно видео( подред ) показваше как прави спагети със сметана, поръчват пица , картофки и прочие.Това според вас нормално ли е ( оставяме тях като големи хора) за едно дете да яде всеки божи ден нещо такова.При положение, че е млад човек Сиса и по цял ден на дивана( още преди да забременее с второто) и да пъшка и охка колко я мързи да сготви и колко и е мило и драго, че няма какво да яде дъщеря й. За мен не е ок млад човек толкова да го мързи и да е едва ли не отчаян от живота, да няма енергия. И също така относно езика , вместо да вирне глава надолу за това, че не знае немски ( чудно ми е как се оправя изобщо) и не разбира какво и казаха нито в детската градина, нито когато ходеше при лекаря или зъболекаря.Би трябвало като млад човек да има ентусиазъм да научи поне езика, а не цял ден с телевизора.Винаги човек може да намери време да научи език ,стига да има желание.А, когато живееш в чужда държава поне е задължително да знаеш поне малко и да си направиш труда да го научиш, а не в чужда държава да комуникираш само със сънародници.И каква е логиката да живееш в чужбина като можеш по тази логика да живееш и в собствената си държава.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:35:29 GMT 2
Елица май само като чете тук как я хейтим ,та само тогава си размърдва дупето да качи нещо най накрая . Случайност ... Гледам лелята ,има много хубава кожа ,все ѝ е смешно на тая жена ,лошо няма ,но като я отвори тази уста и заговори ...🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 29, 2021 19:38:42 GMT 2
Някой да прати на Галя видеото, което беше споделила една съфорумка за Ламер, че продължава да ги превъзхвалява и как ѝ били пратили лично на нея пратка. Малко не разбрах защо тагва Делириум като уж пратката ѝ билс лично от Ламер? 🤷🏻♀️ Още малко ще се разреве от кеф. 🤦🏻♀️ За мюслито на Сиса, не е това от ДМ, което ѝ дава то наистина си е мюсли, а едно от кутия купено от Едеката си е точно зърнена закуска. Не знам колко здравословно може да е да даваш на детето си за обяд филия с лютеница, кренвирш и прясно ТОПЛО мляко? 🤷🏻♀️ И освен това тя редовно всички манджи са ѝ пържени, със супер много сметани, долнопробни салами, замразен хляб полуфабрикат, сладоледи, кроасани, мляко с ориз, пици, пържени картофи, бургери, макарони и какви ли не още неща, които ама грам не са здрависловни за едно 2 годишно дете. Аз разбирам да си позволява да ѝ ги дава по два-три пъти в месеца.. окей, ни тя ги дава ден през ден. Sent from my iPhone using Tapatalk Аз й го пращах. 😃 Но нямаше отговор 😂
|
|
|
Post by ladybird on Sept 29, 2021 19:39:57 GMT 2
Леля е качила влог с нейната история.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2021 19:44:39 GMT 2
Тази на цялата фамилия ли ще разказва историята?
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 29, 2021 19:45:32 GMT 2
Хахаха, хайде и пиринчето ме е блокирала. Жалко същество, замете под килима и нищо не е станало. Бях сигурна, че така ще стане, и киндерлист ме блокна след буквагейт, повече от ясно беше какво ще стане и сега.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 29, 2021 19:48:12 GMT 2
Това е абсолютно несериозно за мен! Сори, ама такива теми в ютуб и то от канали като на Евелин не мога да ги възприема. View AttachmentНадявам се Евелин да няма репродуктивни проблеми, поне не е казвала (поправете ме, ако греша) и ако това е поредната стратегия да се привлекат повече последователи и гледания, искрено ще се ядосам…
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 29, 2021 19:55:17 GMT 2
Това е абсолютно несериозно за мен! Сори, ама такива теми в ютуб и то от канали като на Евелин не мога да ги възприема. View AttachmentНадявам се Евелин да няма репродуктивни проблеми, поне не е казвала (поправете ме, ако греша) и ако това е поредната стратегия да се привлекат повече последователи и гледания, искрено ще се ядосам… Беше споделяла в едно видео,че има ендометриоза и заради това е спряла цигарите и приема лекарства. За новото видео на Ели. Изключително скучно, говореше адски монотонно. Това, което ме подразни е,че говори за места, които са посетили, а в същия момент кадри от мол или някакъв магазин🙄Не че е 15 мин, ама постарай се малко… Вярно,че не е платена колаборация с Лили, ама все пак…
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2021 19:57:20 GMT 2
Това, че е давала овесени ядки и леща, не означава, че не ядат ежедневно мазно, пържено и сладко. Сиси нарича зърнената закуска на Ния "мюсли". Предвид, че не работи нищо, може да отдели едни 15-20 минути ежедневно за нещо занимателно и образователно с детето - хем ще има интересно съдържание за клипа, хем детето ще "намаже" качествено време с мама, хем ще научи нещо ново. Пинтерест прелива от идеи. Както би казала една прекрасна съфорумка - трябва по начало да имаш капацитета, за да се разтърсиш МИНИМУМ в интернет, когато не знаеш нещо, а не да се мислиш за най-знаещия и можещия или още по зле, въобще да не ти пука как расте детето ти.. Евелин, дори и да има подобни проблеми, така пляснато ни в клин, ни в ръкав, не изглежда изобщо окей. Още повече като се има предвид повърхностното ѝ съдържание.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 29, 2021 20:01:02 GMT 2
Надявам се Евелин да няма репродуктивни проблеми, поне не е казвала (поправете ме, ако греша) и ако това е поредната стратегия да се привлекат повече последователи и гледания, искрено ще се ядосам… Беше споделяла в едно видео,че има ендометриоза и заради това е спряла цигарите и приема лекарства. За новото видео на Ели. Изключително скучно, говореше адски монотонно. Това, което ме подразни е,че говори за места, които са посетили, а в същия момент кадри от мол или някакъв магазин🙄Не че е 15 мин, ама постарай се малко… Вярно,че не е платена колаборация с Лили, ама все пак… Ясно, мерси. Ами в такъв случай, да, малко по-приемливо е видеото с Калчев, ама и аз все пак не мога да я приема много на сериозно. Дано все пак стане полезно видео. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Sept 29, 2021 20:02:01 GMT 2
Пуснах си видеото на Мариета за 10 те задължителни есенни дрехи. Наз 10 пъти повтори думата супер. Има малко дразнещ маниер на говорене, аз не я гледам редовно, общо взето като цяло не беше лошо видеото. Гледам Мариета и аз забелязах същото в последното видео. Досега не ми беше правило впечатление да повтаря толкова думата.
|
|