|
Post by Midori on Jan 1, 2022 13:36:55 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on Jan 1, 2022 13:56:28 GMT 2
За много години, момичета! Бъдете здрави, вие и семействата ви! ❤️
Голяма суша напоследък покрай нашите инфлуцки. Сега януари ще е пълна скука, всички ще си вземат едномесечна почивка🤷🏼♀️
|
|
|
Post by plam on Jan 1, 2022 14:01:59 GMT 2
Ей,кога мина и тази година. Да ни е честита новата 2022!! Да бъдем все така градивни или както биха казали инфлуцките ни злобни лелички 🤣
Бъдете много здрави всички 🥳🍷🎀🎁
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 14:04:25 GMT 2
Честита Нова Година и честита нова тема! Нека бъдем здрави, все така забавни, най-приятната компания и многооо щастливи! Да пребъде!Снощи беше абсолютно фиаско, над Варна имаше заря може би над 10 минути. Очакваше се, защото Портних не се отказа, както направиха в много други градове, но като четох в миналата тема май ще се окаже, че отказа от заря е бил само на теория. 10 минути шоу, а толкова много последици... Галчето просто няма стил, все тая дали роклята е нова или не. Толкова си може жената, ако ще и да е в Патриция Пепе от горе до долу. Искрено ме разсмя нейно стори от вчера, в което беше снимала кутия от кафе "Davidoff" с надпис на кутията за стил/вкус от жена, която има визия на ретро чалга дива и Джефри Стар. Роклята на Пепе също не ми хареса, макар лилавото да е любимият ми цвят. Но тя като цяло рядко успява да се облече добре. За роклята на Елица се каза много, определено не ми хареса. Днес пак е качила сторита от трапезата. В темата за декември в последните коментари имаше такива, че е кичозно украсено, според мен украсата не е правена от Елица, а от майката на Майкъл. Тоалета на Ивана също не ми допадна.
|
|
|
Post by zahir on Jan 1, 2022 14:19:53 GMT 2
Честита нова година, момичета. Пожелавам ви да сте здрави и 2022 година да сбъдне мечтите ви ❤️ На инфлуенсърките пожелавам да обърнат внимание на стойностните неща в живота, различи от ПР пратчици, продукти и фалшивo luxirious lifestyle. И да не са толкова безумно мързеливи и мрънкащи. Не знам защо, но Гана изглежда е посрещнала НГ сама вкъщи. Не че е лошо, аз също смятах да го направя. Просто при нея всичко е голям фалш. Снощи наистина бяха страшни гърмежи в София. Добре, че моето куче е перде, но съм сигурна, че е имало много ужасени животинки, наистина не го разбирам. Eто ги тия хубавици:
|
|
|
Post by zahir on Jan 1, 2022 14:23:15 GMT 2
И една Гана, маркова разбира се.
|
|
|
Post by lon on Jan 1, 2022 14:36:21 GMT 2
Честита нова година ,момичета!Нека тя бъде по-хубава и по-успешна за всички ни!И честит имен ден на празнуващите. 😊
|
|
|
Post by pchelica on Jan 1, 2022 14:50:55 GMT 2
Идвам от на Гана тик тока с монетата…сетих се на какво ми прилича английският ѝ - на английският на Божинката! Поне той не го говори за да се прави на интересен, а по пресконференции и чуждестранни интервюта… И Ганче-Калпазанче, не си мисли, че като носиш детски Гучита, не си личи, че са за деца 😉 Ако беше адекватно всяка слаба жена да носи детски дрешки, това животно “размер ХS” нямаше да съществува 😉
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 1, 2022 15:02:58 GMT 2
Честита Нова Година и честит празник на всички именници 🥳🥳🥳 Желая здраве, щастие и сбъднати мечти на всички!🍀
Попова изглежда добре на снимката. На Пепе роклята би и отиваша повече, ако беше с тъмна коса. И все пак е доста къса за моя вкус. Повече би отивала на Капитонова сякаш. Гана опънала Диор чаршафа на заден фон и сложиша всичкото Диор, което притежава 🤦🏻♀️ Леле, колко празен живот живее..
Милена Джоргова качила нов влог. Някой знае ли какво работи? Спомена за 12 часови нощни смени и хоум офис, но не и каква точно е работата. Преди си мислех, че работи по дискотеки, но явно е сменила работното място.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 15:10:12 GMT 2
В декемврийската тема някой спомена за Джойката ,че може да е бременна,я дайте снимки ,че да не й трупам трафик.Макар,че ако е им пожелавам това щастие от сърце.А,ако сега не е и е просто преяла ,някой ден дано им се случи без проблем. Леле какъв сън снощи сънувах ..🤐В предният пост не го споделих,защото исках да е само пожелания .Та ,сънувах Ганюшка с ученическа униформа в синьо елече и пола минижуп в зеленикаво-сини райета и се зъбеше насреща.Продаваше вафли пред училишето и викаше с тези пари щяла да си купи автомобил,забележете с марка"Гучи" и кожен салон пак на Гучи 🤣🤣.Също и книжката щяла да си купи.И аз бях отишка до нея и взех всички пари и ги бях дала на някакво детенце и майка му,които бяха н улицата и Ганюшка ми се ракрещя и викаше" Аз знам как се родили тези хора,бащат н детето се измил ,ама майката пак забременяла" 🤐🤐Типично в нейн стил естествено
|
|
|
Post by abc on Jan 1, 2022 15:14:17 GMT 2
Честита нова 2022 година, нека бъде по-добра от предишната 🥳 Гледам сторитата на Адри, показва празненство с кукери от Разлог, интересно е.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 1, 2022 15:37:15 GMT 2
За много години! Здраве, късмет и благополучие на всички ви! Нито един от тоалетите на инфлуенсърките не ми хареса с изключение роклята на Попова. Ивана беше облечена много зле за мен. Джойката не видях как се е накиприла.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jan 1, 2022 15:41:00 GMT 2
За много години на всички! Желая на вас и семействата ви здраве, спокойствие и щастие!
Моят инфлуц детокс продължава, само от вас се информирам.
Снощи мернах Алекс Петканова при Цитиридис. Ами не, не и не за новия нос.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 1, 2022 15:42:58 GMT 2
За много години! Здраве, късмет и благополучие на всички ви! Нито един от тоалетите на инфлуенсърките не ми хареса. С изключение роклта на Попова. Ивана-много зле, Валери е готина, не ми допада тоалета й, но си е в нейн си стил. Ивана и Елица печелят приза знай-зле облечени за мен. Джойката не видях как се е накиприла.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 15:44:22 GMT 2
Петканова като я видях на сторитата с Ивчето как се мъчат на Бяла роза да играят право хоро с двата леви крака и лошо ми стана. Поне да не се излагат с такива сторита..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 1, 2022 15:47:34 GMT 2
Честита нова година! Благодаря ви сърдечно за форума, едно от любимите ми открития за 2021 година, и се радвам, че има много разумни хора! Пожелавам на всички здраве, щастие и късмет ! Да сме по-човечни и добри (инфлуцки и за вас също!) За по-несериозното: Да сме обляни в Гучита, Диори , (Х)Ермеси, ръкавици, свещи и календари,ПР пратки и много мусаки да сготвите!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 1, 2022 15:49:43 GMT 2
Джойката е бременна. По лицето й личи. Корема също е доволно пораснал, с тази пола доста личи. Също така е разкрасена в лице, сияе, вижда се в очите. Това е хубаво, тя имаше проблеми с тромбофилия и си каза, че искат да имат дете. От Пепа отново изкуствени и позьорски снимки. Полина заспала с децата. И тя ще става мастър астролог. Но там поне интереса е още от самото начало.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 15:59:22 GMT 2
Когато си на участие и няма фотошоп. 😆 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 1, 2022 16:01:11 GMT 2
Честита Нова Година! ✨ Да бъде здрава и успешна за всички ни!
Някой коментира Джулката, че правила парти без детето…тотална кукувица. И каква е идеята да разопакова и показва подаръците?! Като на циганските сватби, дето обявяват по микрофона кой колко пари е дал. 🤦♀️ 😁 Джулката ясно, че не е на център и е разбираемо защо мъжът ѝ не ѝ дава детето, обаче принципно възможно ли е това той да ѝ отказва достъп до детето и никоя институция да не направи нищо?? Или просто тя не си дава зор да го вижда и само разтяга драми в ИГ? Чувала съм за такива случаи, но когато единия родител крие децата и другия въобще няма идея къде са, но при тях случая не е такъв. Ако беше друга жена, света ще обърне да си види детето, а тя си гледа само дискотеки и кафенца. 😬 Жалко за детенцето.
Много е грозна роклята на Йетето. Това е възможно най-кофти нюанса на лилавото. Твърде циганийка. Интересно, че никъде не се забелязва Фифитко…. и в неговия профил няма нищо, да не би да е празнувал с баба и дядо на Рударци? 😏
Наскоро ми попаднаха сторита от Адри, че е наела някакво помещение и ще започва свой бизнес. Обяви ли вече с какво ще се занимава? Гледах, че често пътува до Истанбул, но не каза нищо.
|
|
|
Post by plam on Jan 1, 2022 16:12:56 GMT 2
Абе тая Джулиана може ли да е такава шафрантия без извинение... Събрала там катуна си от изкуственяци и обляква някакво подобие на рокля пак с изкарани гърди...това ли е пример за майка? Смисъл,не казвам да се облича като лелка,но от нея лъха на такава евтиния,чеееее...ми се повръща. Големи кълчотения,пъчения на цици и чудо. Съжалявам,че ще го кажа,но май си е по-добре детето да е при Илиян.
|
|
|
Post by diamond on Jan 1, 2022 16:14:04 GMT 2
Снощи и аз гледах Петканова при Цитиридката. Уааааааау, тази жена е толкова висока! Нямах представа за ръста ѝ, докато снощи не я видях до останалите. Красива е, много е красива. Да, сякаш изгуби част от себе си с новия нос, но пак я намирам за красавица. Ивет Лалова също беше много красива и очите ми останаха в нея. Цветът на роклята на датската принцеса не ми хареса. Нито визията ѝ - поне да я беше направила нещо тази коса и повечко грим да имаше, ама нА.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 1, 2022 16:34:02 GMT 2
Гергучи надянала всичко на “Dior”, дето има, и демонстрира лукс, ама това не може да промени факта, че е посрещнала Нова година сама у дома. Това момиче изобщо има ли приятели?
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 1, 2022 16:41:18 GMT 2
Ами мисля си, че е. Все пак не съм тръгнала на нея да й го казвам, коментирам си тук. И не само аз правя такива коментари. Хайде, по-леко и със забележките вече че ми става досадно. Нека всеки пише каквото намери за добре, аз се старая на никого да не правя забележки тук, не желая да ми се правят и на мен. Сякаш съм някаква супер зла, и съм казала кой знае какво. Няма нужда от морална полиция, ако може 😊 Нека не създаваме поводи за работа на модераторите.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 1, 2022 16:45:14 GMT 2
Имам молба, ако може да заковете темата най-отгоре, че по навик отварям тази за декември? 😁
|
|
|
Post by klaudia on Jan 1, 2022 16:50:52 GMT 2
Честита нова година! 🥂
Ивана и Боби са най-зле облечени според мен. Тя е облякла някаква фуста, която на село я носят бабите под фустаните, а той с чорапи с лицето на Ивана и спортен панталон.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 16:56:52 GMT 2
~Честита нова година,девойки!~ Лилавата рокля е покъртителна.Пепе с изрусена коса,тъмно лилава рокля и с нейните филтри прилича на току-що сгодена циганка.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 17:10:26 GMT 2
Сега погледнах Ивана и имам същата пола само, че черният вариант. Факт е, че тази дължина много се наложи в последно време и не на всеки допада и дори и аз си мислех, че няма да се харесам, но като обуеш висок ток си стои много елегантно, можеше да обуе поне за снимките едни обувки, за да е по-стилна, а не с тия шарените чорапи, които не се връзват на нищо. Малко не ми допада късият топ, с който го е съчетала, иначе не мисля, че полата ѝ седи зле.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by jeri on Jan 1, 2022 17:20:33 GMT 2
Честита нова година, момичета! Пожелавам ви здраве и спокойствие! Ивана не е толкова зле облечена, просто трябваше да сложи едни обувки, а не по чорапи. И аз много обичам лилаво, но това на Пепе нещо не ми допада. Алекс Петканова пак си е хубава жена, с времето започна да ми харесва носа и'. Може би и спадна. Кефят ме, че си имат приятелска компания и се забавляват от сърце, не е само поза и снимки. Джой и аз смятам, че има хубава новина, не мисля че има лошо да си коментираме тук, нито сме тръгнали да я питаме, нито да и' пишем коментари с честитки. Лицето наистина е променено, сияе. Все пак никой не я кара да пуска снимки в цял ръст. Дано всичко е наред с нея , независимо от причината.
|
|
|
Post by abc on Jan 1, 2022 17:26:06 GMT 2
Джойката е качила килца заради лечението, затова е поокръглила лицето. Дали е бременна не бих могла да кажа.
Джулиана Гани се е съгласила на този фарс с детския рожден ден без детето, вероятно защото вече е приела ангажименти от различни фирми като спонсори. Можеше поне да избере някоя по-малко гнусна рокля, като слязла от червените витрини е. На едната снимка даже е легнала на масата, готова за..🤐
Адри и на мен ми е интересно за какво го е наела това помещение, когато пускаше сторитата с обиколката ,нямах възможност да гледам със звук какво обяснява, да не би да прави своя инфлуенсърска агенция?
|
|
|
Post by pchelica on Jan 1, 2022 17:39:51 GMT 2
Чакайте, Джулиана е празнувала рождения ден на детенцето, без то въобще да е на празненството? Нямаше ли как да му се спретнат две партита в два различни дни, така че да може да празнува веднъж с майка си, веднъж с баща си (щото е ясно, че родителите му не биха се изтраяли да са на едно и също място)?
Между другота каква е там историята - май Илиян се грижи основно за Давид, но знаем ли защо? На Джулката ли не ѝ се занимава или Илиян настоява детето да е при него и не ѝ го дава?
|
|