|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 17:21:11 GMT 2
Новата книга на Йокко с рецепти ще струва 30 лева, издават я от Сиела. На мен лично цената ми се струва много завишена за рецепти, които не са авторски от човек, който не е готвач. Харесвам я иначе лелчето.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 2, 2022 17:26:37 GMT 2
От топ трендс са качили снимка на обици в близък план. Е няма такива тенекета, то криви камъни, различни цветове метал, ужасно качество. А Полина обясняваше, че първо тества тя, след това поръчват за сайта, че има много бракувани артикули. За обици в това състояние бих платила само цената в Али експрес, но не и 20+ лв за тези при Поля ресурса.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 2, 2022 17:35:51 GMT 2
Дамата с червено червило от снимка от предната страница ми напомни за приказката, че на някои жени червеното червило им стои като секс, а на други - като лютеница... Не разбрах само бебе ли им се е родило - май да, ако е така - да им е живо и здраво и те покрай него!
|
|
|
Post by flowerr on Jan 2, 2022 18:01:07 GMT 2
Честита 7-годишна кариера на нашето Гуци! 😁 Отбелязва я с фотосесия, заснета в асансьора…. 😂😂😂 много креативно. Трябва да отбележим, че и Моета най-после е отворен! Наздраве! 😁
|
|
|
Post by klaudia on Jan 2, 2022 18:03:42 GMT 2
Тя Гуци нали не пие алкохол, този Моет от повод, до повод и вече не е пенлив
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 18:13:21 GMT 2
Честита 7-годишна кариера на нашето Гуци! 😁 Отбелязва я с фотосесия, заснета в асансьора…. 😂😂😂 много креативно. Трябва да отбележим, че и Моета най-после е отворен! Наздраве! 😁 Добре де, каква работа, какъв content creator, като тя реално не получава никакви пари нито за фотосесиите си, нито за рийлсове, реклами и т.н. Получава пр пратки отвреме навреме и си спомням едно сътрудничество с Logitech (ако не се лъжа). Няма никакви колаборации, партньорства, доходи от рекламодатели. Това момиче живее за съжаление в голяма заблуда. И ми изглежда, че на НГ е била сама, което е жалко тъй като представя нещата по друг начин.
|
|
|
Post by Cherry on Jan 2, 2022 18:28:46 GMT 2
Хорааа, Гергана е отворила Моет-а!!! Доживях 😂
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 2, 2022 18:30:55 GMT 2
Гуцито обаче я принавам- всеки ден изкача с някоя небивалица 😄 Днес ново 20- започнала си кариерата преди 7 години и това било най-прекрасното нещо в живота и.. Смятайте колко празен живот има, щом това е най-прекрасното.. Снимки в асансьора? С балони и шампанско, а Алфа чака отвън 😂 Гуци, признавам те за страхотен “контент криейтър”😄
За сравнение, леля Йоко за последните 2 години създаде не знам си колко бизнеса и непрекъснато расте и се развива на някъде си, не е спряла да пътува по света, отглежда и възпитава две деца, грижи се за мъж и куче.. а нашата Гуца какво направи за последните 7 години? И пак едно слова, едни излияния, че не била забравила от къде е тръгнала- а къде си стигнала питам аз..
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 2, 2022 18:33:35 GMT 2
Хора, край съм!!! Преди буквално няколко минути коментарите ми под на Ганюш тиктока си бяха там. Сега поглеждам - ИЗТРИТИ! И качен нов тикток на тъпата ѝ годишнина 😂😂 Трябва да ѝ се напише “7 години мъки” Сега най-вероятно ще тагва различни винени компании, че да изпроси нова бутилка. 😂😂😂
|
|
|
Post by The Judge on Jan 2, 2022 18:35:07 GMT 2
7 години и още не е зацепила, че въобще не става за това. И какъв е тоя асансьор, в който се е завряла? Ти представяш ли си нЕкоя баба чака с 1 кило лук и кисело зеле и изскача Гана с балон колкото нея, Гучита, парцали и с Моета с чаша.. пълен цирк.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 2, 2022 18:38:42 GMT 2
Имам топ ИДЕЯ! Понеже Ганюш трие на всички ни коментарите, понеже хиииич не избива комплекси. ХАЙДЕ, да ѝ репортнем дружно видеото! Има алкохол на него и ще обърнат внимание и леле мале как ще го преживее това Ганюш. Аз и в инстаграм и в тикток ще го репортна 😂😂😂😁😁😁
|
|
|
Post by pchelica on Jan 2, 2022 18:57:21 GMT 2
Ганка много правилно е избрала да празнува партито си в асансьора…той побира до 4 човека, така че преспокойно ще може да събере всичките си (въображаеми) приятели, та и място ще остане 😀
|
|
|
Post by abc on Jan 2, 2022 19:00:47 GMT 2
Ганка искала да отбележи случая със снимка на някое различно място, ама никъде не може да отиде. И се сетила за асансьора🤣
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 2, 2022 19:02:22 GMT 2
Fricchic я отследвах откакто е бременна, макар че и на мен ми е актуална тема, но стана мега досадна. Беше ми направило впечатление,че беше готова със стаята много рано може би около 20-та седмица, а сега видях на фийда й,че вече е купила и сложила на кухненската маса детско столче за хранене. Явно е ентусиазирана ама на мен ми звучи адски сбъркана цялата история.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 2, 2022 19:22:41 GMT 2
Отворих я тази Frichic, ох пресвети Пинтерест!
Сглобила е ТрипТрапа още преди да се е родило бебчето и то не със седалката за новородени, а тази за сядащи бебчета. Плюс това се е заредила с 23 биберона за бебе, което още не е решило дали изобщо иска биберон. Обмислям да я абонирам за cringe insta-minimalism съдържание.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 2, 2022 19:36:22 GMT 2
Хайде, дърпах много котката по опашката и резултатът е такъв- блок от Ганюш 😂😂😂 милата, такива комплекси не съм виждала. Намерила ми е инстаграма през тикток и айде. Нищо де, приятеля ми не е блокирала, а аз вече си ѝ репортнах постовете 🥴🤪
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 2, 2022 19:43:38 GMT 2
А някой видя ли,че за 2 дни Ралица успя да продаде 500 абонаментни кутии само за януари. Няма лошо, добри пари прави с тях.
|
|
|
Post by loraiv on Jan 2, 2022 19:58:46 GMT 2
А тая Гергуца, с тази "официална" снимка в асансьора?! Припадвам 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by anikr on Jan 2, 2022 19:59:46 GMT 2
Гергана пак не може да измисли нещо сама и имитира. Големи напъни да е classy, но изобщо не се получава. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on Jan 2, 2022 20:00:38 GMT 2
Frichic беше първата блогърка, която започнах да следя преди 12 години. Обличаше се от new yorker и hm. Наистина си беше нещо първо за България тогава (fashion blogger). После спрях и години не се бях сещала за нея. Междудругото около сватбата ѝ някъде тя направи тоя трик с follow unfollow в инстаграм и така ми напомни за съществуването си. Супер досадна е с тая бременност (сега и новородено)и ще се опита да изцоца всичко. Много беше странно това с толкова ранното обзавеждане и купува е на бебешки дрехи … абе има нещо криндж в нея …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 2, 2022 20:06:32 GMT 2
А някой видя ли,че за 2 дни Ралица успя да продаде 500 абонаментни кутии само за януари. Няма лошо, добри пари прави с тях. И то, защото няма повече бройки от книгата. Смятай ако имаше още..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 20:12:34 GMT 2
На мен от цялата работа на Гана ми е интересно, кой се навива на акъла й да я снима постоянно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 2, 2022 20:22:00 GMT 2
А някой видя ли,че за 2 дни Ралица успя да продаде 500 абонаментни кутии само за януари. Няма лошо, добри пари прави с тях. И то, защото няма повече бройки от книгата. Смятай ако имаше още.. Специално отидох на сайта, за да видя каква е тази прословута кутия. Ралица може да си завре "минимализма" там където слънце не огрява. Пълна простотия. Идея нямам що за хора копуват подобни безсмислени неща пълни с излишни вещи. Ганюш е скандална както винаги. Не ме изненадва поредната ѝ простотия.
|
|
|
Post by diamond on Jan 2, 2022 20:30:57 GMT 2
Вече дори не знам какво да кажа за Гана. По принцип не се подигравам на никого за това как говори чужд език, но при нея на фона на претенциите ѝ и посещаването на езикова школа, е направо непростимо. И аз вече се замислям това момиче има ли връзка с главния мозък и наистина ли толкова празен живот живее. Порових се из профила ѝ в инстаграм - ами от преди 2 години има много прилични снимки, които далеч не са с нейната поза на динозавър, очакващ комета (както каза една съфорумка) и не тагва десет хиляди марки. Не знам от къде се е прецакала толкова, но да вземе да потърси професионална помощ. Някой даде за пример леля Йокко - тя дори метални брекети си сложи, а наша Гана още не ще да се погрижи за зъбите си. А си мисля, че ако оправи зъбите си и работи с логопед, целият фасон ще ѝ се смени. Като скрити файлове ще прикача стари снимки от профила ѝ, на които според мен изглежда прилично. {Spoiler} {Spoiler}
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 2, 2022 20:36:16 GMT 2
Тая малоумница безподобна Гергана има късмет, че не живее в една сграда с мен. Само да я бях хванала да ми държи асансьора да се снима с фалшивото си шампанско и тъпия балон, а аз да чакам с количката с бебето да се кача... Щях да ѝ оскубя трите косъма от празната глава. Ама иначе тя прави само добрини на хората... Нещастие пълно.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 2, 2022 20:37:07 GMT 2
Значи аз много протестирам срещу “минимализма” на Ралица и искрено съчувствам на хората, които дават пари за тоалетното ѝ творчество!!! За нищо не става, честно… Преди година-две се влачеше дрипава, пропавядвайки “вярванията” си, сега ми се хвали, че 500 кутии продала..
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 2, 2022 20:50:34 GMT 2
Значи аз много протестирам срещу “минимализма” на Ралица и искрено съчувствам на хората, които дават пари за тоалетното ѝ творчество!!! За нищо не става, честно… Преди година-две се влачеше дрипава, пропавядвайки “вярванията” си, сега ми се хвали, че 500 кутии продала.. Аз съм от тези, които много я харесваха в този и период, защото има дар слово и не говори празни приказки. Нямам нищо против да прави кутии щом това и доставя удоволствие и има желаещи за тях, НО не и в този им вид - с безполезни стикери, ключодържатели, финтифлюшки и прочие. Има толкова български брандове и творци, с които може да се свърже и да предлага нещата им - кафе, свещи, ръчно правени сапуни, бижута, чаши от полимерна глина и какво ли още не. Нека да предлага и книгите си, но поне останалото съдържание на кутията да е полезно и стойностно, а не просто баластра за запълване. Хаха, Вени, опасна си ей! Сторито е веднъж
|
|
|
Post by veereto on Jan 2, 2022 21:18:10 GMT 2
|
|
|
Post by vall on Jan 2, 2022 21:25:30 GMT 2
И аз така мисля за Ралица, проповядва минимализъм, а в същото време предлага толкова излишни и никому ненужни финтифлюшки. Въпросът е, че всичко го обръща в пари…изостави масажите, видеата за организация и цялостно и поведение говори за комерсиализъм, не минимализъм!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 21:29:23 GMT 2
Гана с поредната доза криндж.. като видях снимката и първо си помислих ааа бутилка от Моет пълна с шампанско Иска. Тя не се ли снима отдавна с тая бутилка, мислех си, че отдавна е отворена. Какви 7 години, какви 5 лв, бе Герганче, ти и твоите измислени шутин дейс и измислените ти постове с измислени лъжливи истории на това ли викаш content creator?
|
|