|
Post by nomade on Jan 1, 2022 17:57:28 GMT 2
Джулиана беше кротка, скромна, даже по едно време бях започнала да и симпатизирам - някак искрена ми се виждаше. Е^ати бълвоча е в момента. Заради един мъж да се направи на мармалад, само и само да му натрие носа. 🤢 Пожелавам им на висшето общество малко повече самоуважение през новата година.
|
|
|
Post by abc on Jan 1, 2022 18:07:23 GMT 2
Е, как, то такива циркове бяха, ето това е истинска инфлуенсърска изцепка. Илиян беше качил множество записи, на които се чува как Джулиана го нарежда, бие и заплашва как ще остави детето им в дом, само за да му е гадно и да няма достъп до него. А тя щяла да си направи ново след няколко години, защото била още млада и хубава.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 1, 2022 18:42:30 GMT 2
Ивана според мен грешно е съчетала горната с долната част. Отделно, че Боби рязко се различава с облеклото от останалите. Кумът им с риза и дънки, Боби изглежда сякаш е по нощница 😄 ама честно казано не ми пречат, важното е да са си изкарали добре вечерта и да се забавляват. Защото и с всичкото Диор да си облякан, ако нямаш приятели с които да споделиш мига, то се обезмисля Не ми допадат тия твърдения коя бременна, коя не. Жените пълнеят от много други фактори, не само бременност. Капитонката сложила на стори снимка с муж, естествено емотиконка на лицето му, но явно си нов 😄 Милена и Мики са празнували с Ивчо в Амстердам. Страхотно приятелство си имат, пожелавам на всеки по един такъв приятел. Фичо Датски на стори с Ева 😉
|
|
|
Post by Foxy on Jan 1, 2022 18:43:12 GMT 2
Доколкото си спомням, имаше същите коментари за Радост и при предишното обличане на същата рокля.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 18:55:43 GMT 2
Не следвам Попова и сега като видях роклята се оказа, че аз бях със същата рокля снощи. Роклята е от Mango. Според мен й стои добре.
Алекс и Дани явно са заедно, защото имаха сторита, че празнуват снощи. А предаването на Цитиридис май е заснето преди поне седмица-две.
|
|
|
Post by okay on Jan 1, 2022 19:42:37 GMT 2
На мен на никоя инфлуцка не ми харесва тоалета. Според мен роклята на Попова не е за нейното телосложение. Прилича на наденица и е прекалено къса, но най-важното е човек да си изкара весело. Пепа, ако не позира, няма кой да го направи.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 1, 2022 20:05:15 GMT 2
Щастлива Нова Година, дами! Желая на всяка от вас да е здрава, да има поводи за усмивки, да е обичана и да ви е споделена годината! 🎉❤️🥂
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 1, 2022 20:13:20 GMT 2
Хора… не се сдържах… коментирах поредната тикток излагация на Ганюш… даже и преводача не може да ѝ помогне. Убедена съм, че си е била сам-самичка на НГ. Жалко… язък за тъпите ѝ luxury постове. 🥲
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 1, 2022 20:24:55 GMT 2
Антланет е сменила шукаритетната роклА. Обаче от Фифиткото ни следа. Толкова много се обичат, как така да не пуснат поне едно селфи… странна работа. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 20:31:18 GMT 2
Антланет е сменила шукаритетната роклА. Обаче от Фифиткото ни следа. Толкова много се обичат, как така да не пуснат поне едно селфи… странна работа. Sent from my iPhone using Tapatalk И аз забелязах, че Свещака няма сторита, няма снимки, няма нищо. Да не го е зарязала да си гледа бургаското чедо, а тя да е с датчанките на женско парти?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 20:31:19 GMT 2
Алекс и за мен е голяма чаровница. Но за съжаление е изтъкана от комплекси и чак ме хваща яд, че при тези тяло и лице не спира да се чуди, кое по себе си да промени. Дани тук не е долюбван, но аз го намирам за готин и симпатичен. На фона на повечето инфлуенъсрски половинки като Наум, Боби и Филиповците си е направо топ. Харесвам Фичо и Ева като двойка, ще се радвам ако са се събрали. Започвам обаче да си мисля, че Филип 2 е винаги във връзки, в които си дава пауза с партньорката си за известно време, а после са отново във вихъра на любовта.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 1, 2022 20:53:55 GMT 2
Не знам защо пачаври с ментална хигиена на парцал на Централна гара продължават да са известни. Вече ми става гнусно даже като чуя за тях, камо ли да ги гледам. Натъпкани със силикон, безмозъчни простачки, гадория от началото до края и това е ВИП. Че то си личи, че до онзи ден е била на поръчки, защо за Бога това е нещо, на което някой да симпатизира?! Бая поквара се иска, за дастанеш толкова nasty, че чак да иска човек да извърне поглед. Аре моля ти се! Тоя ИГ направо е за закриване.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 1, 2022 21:28:08 GMT 2
Идвам с "прясна" новина от около 21 часа. Стела (Щерева-Сандева) е извадила песен. 😂 В момента не мога да чуя песента, ако може да се нарече такава, но ви я пускам на вас, защото не сте го отразили днес.
П.п честита нова година, момичета (и момчета)! Пожелавам на всички много Гучита, Диори и само почивки в онези скъпите хотели, които коментираше Гането! 😜😅
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 21:46:37 GMT 2
Идвам с "прясна" новина от около 21 часа. Стела (Щерева-Сандева) е извадила песен. 😂 В момента не мога да чуя песента, ако може да се нарече такава, но ви я пускам на вас, защото не сте го отразили днес. П.п честита нова година, момичета (и момчета)! Пожелавам на всички много Гучита, Диори и само почивки в онези скъпите хотели, които коментираше Гането! 😜😅 Тая кой ѝ каза, че може да пее и какви са тия диви чалготии..ужасТ!!!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 21:47:56 GMT 2
Колкото и са се опитват медиите да изкарат Джулката скромна, наивна и добродушна ми се струва, че тя е истинска кобра и май ще се окаже най-добре детето да не е при нея, а при Илиян. Цялата история с раздялата им е покъртителна. Не изключвам и да се съберат в един момент. Горкото дете... Стела не бих си я пуснала и пари да ми дават. Очаквам, че ще е поредната Лидия или подобна, която след 2-3 години няма да прилича на себе си и дори майка й ще се чуди, коя е тази. На мен ми е любопитно само едно и това е какво се случва с Щерев? Заедно ли са? Разделени ли са? Там е голем панаир... След снимката, която сте качили на Гергана, човек трудно може да коментира каквото и да е.
|
|
|
Post by lon on Jan 1, 2022 21:52:29 GMT 2
Ужас...каква е таз "песен", какво е това чудо?! 🙄 А коментарите все едни хвалебствени ,тези хора глухи ли са 🥴
|
|
|
Post by diamond on Jan 1, 2022 21:54:32 GMT 2
Момичета, качете тик-тока на Ганка тук, ако може, че някои не може да го гледаме по друг начин.
Едитвам се за Стела: Ма много мазно и фалшиво, бееееее! Не ми харесва как ѝ е направен силиконът - от километри личи, че гърдите са изкуствени.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 1, 2022 22:01:02 GMT 2
Момичета, качете тик-тока на Ганка тук, ако може, че някои не може да го гледаме по друг начин. Изпращам ти линк, не е нужна регистрация или да имаш приложението - vm.tiktok.com/ZM8KGp2RC/Бтв, моя приятел също ѝ коментира и познайте какво - веднага блокиран… а нищо обидно не ѝ написа, просто я е*авахме с него и той вика “чакай да ѝ прасна един коментар”, ей така, за смях, написа ѝ че рекламира фалшиви неща и хоп, блокажа. Моят коментар не изтри, защото аз предварително ѝ написах, че го очаквам и тя явно реши да се прави на важна, все едно не я знаем какво кухо парче е. 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by dynanamite on Jan 1, 2022 22:18:41 GMT 2
Хай гайс! (хехе🤭) Честита нова година! Пожелавам ви да сте много здрави и да постигате мечтите си с лекота. 🍀
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jan 1, 2022 22:49:13 GMT 2
Тик тоците от днес ме убиха 😂 Мерси, Ганюш! Тук все едно снима едни други видеа, но те са категория 18+..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 1, 2022 22:53:25 GMT 2
vm.tiktok.com/ZM8KtQ7tW/ последният тикток на Ганюш. 😂😂😂 С този Инглиш просто ми оправя деня. Чуден сеир. Споделям и един коментар, харесва ми как се обяснява точно като 11 годишно момиче. Едитването й ми бърка в здравето просто, нз за мен тя живее някъде в 2015 на моменти 😂 “Тейк а койн, да сайс ис но метър…” Стела трагедия, и аз не бих я пуснала и за пари. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Libelle on Jan 1, 2022 22:59:49 GMT 2
Да си хвърля и аз моите 5 стотинки по темите...
Стела е май още с Щерев. На едно от последните видеа някакво детенце й пише, че я била видяла еди къде си в София и тя си снимала тик ток, а той я чакал в колата. На мен лично не ми се струва невъзможно...
За Пепка, според мен книгата ще е за нея ( егооо) , но няма да е фактология. По скоро ще е с емоционална насоченост. Например , няма да е "разделихме се с Фичо 2 ,защото...." , ами " преди раздялата се чувствах 1,2, 3... като се разделихме се чувствах 4,5,6"...
|
|
|
Post by elanli on Jan 1, 2022 23:04:17 GMT 2
"Мис Диор" погледни пак кое според теб е важно в снимките и кое привлича неприятно вниманието. Не се харчи, марките бледнеят пред проблемните зъби.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jan 1, 2022 23:09:47 GMT 2
Тази жилетка така носена от Гергуца прилича на детска жилетка от Пепко, пък ако ще да е Гучи... Всичко евтинее върху нея.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 1, 2022 23:12:45 GMT 2
Гледах сторитата на Пинко. То едно кълчотене, едно чудо, играе го секси изкусителка. Стъни с тъпа физиономия. И тези хора ще ме учат да танцувам, не мерси. Личи си, че Пинко чете тук, защото много преиграва с чупките в кръста, белким си помислим, че може да танцува, а то е смешно.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 1, 2022 23:13:49 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2022 23:17:22 GMT 2
Нe следя Звезди, но пък следя Елица и тя също се държи доста странно по тази тема. Какво пък толкова се вживяват, че ще посетят това място, изкарват го едва ли не са деца на 10 години и вярват, че Дядо Коледа съществува. Съгласна съм, че изглежда приказно, но те преиграват прекалено много. Също започвам да си мисля, че Елица е бременна, но е само предположение, заради сторито, което е написала, че един ден, когато децата й пораснат, също ще ги заведе тук. Наистина намирам за хубаво мястото, но ако е семейно с деца, а това няколко двойки млади хора на по 30+ години да се вживяват като деца не ми е много по вкуса. Стелето има да избива инвестицията в силиконя. А като видях клипа, първата ми мисъл брше: "Я, роклята на Валката". По принцип много харесвам фийда на min.stories,да знам, че малко преиграва, докато го играе артистична съпруга на талантлив фотограф, но нрщо и тя започна да пресолява манджата напоследък.. първо, що се криха, че отиват на почивка с Ели и Лора, то за всички беше ясно..Второ, била да види Дядо Коледа. Един ферман мрън-мрън,че бил през защитно стъкло. Най-обичам такива вкиснати още на 1-ви. Ми, напиши нещо позитивно веднъж няма да ти се отрази на "комплексната личност".
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 1, 2022 23:25:45 GMT 2
vm.tiktok.com/ZM8KtQ7tW/ последният тикток на Ганюш. 😂😂😂 С този Инглиш просто ми оправя деня. Чуден сеир. Споделям и един коментар, харесва ми как се обяснява точно като 11 годишно момиче. Едитването й ми бърка в здравето просто, нз за мен тя живее някъде в 2015 на моменти 😂 “Тейк а койн, да сайс ис но метър…” Стела трагедия, и аз не бих я пуснала и за пари. Sent from my iPhone using Tapatalk Hahahahha, I was exposed 😂 #sorrynotsorry
|
|
|
Post by amourrr on Jan 2, 2022 0:17:41 GMT 2
Момичета, аз ли съм сляпа или не сте коментирали последните сторита на Щерев? Беше се качил с Натали Трифонова, даже беше написал “русото изкушение” 😃 Стела пък ми се струва, че се е събрала с Илиян. Бих се радвала за тях, изглеждат готино заедно. Изкефиха ме последните видеа с бъзици по телефона, смях се много. Там се вижда как тя се обляга на бедрото му, постоянно има някакъв физически контакт.
Пепето не знам какво прави, но на последния reels с толкова много момичета, тя ми се набива на очи... много ми е смешна и ми изглежда нелепо. Не знам какво има в нея, но нещо много ме отблъсква.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 0:37:42 GMT 2
Тъпотейче беше отвята от лудото Йоми, което беше на фитнес до раждането на второто дете... Като спомена Тейче, отворих й профила и последната им снимка, която тя смята, че е в ретро стил искрено ме разсмя. http://instagram.com/p/CYKCvskoc1b
|
|