|
Post by The Judge on Jan 7, 2022 0:27:51 GMT 2
Таз под камък ли живее?! Що за малоумен пост?! Всичко е пламнало, защото определени хора не можаха да си седнат на задниците и да не се правят на larger than life. Еми докато е такива идиотщини виждат публика от повече от единствената колабирала мозъчна клетка, ще сме китки, щот нали "всеки сам си преценя". Ейй, Крумова държава трябва!
Офтопик: Мойто обяснение е, че като цяло да не си дебил се искат усилия. И възпитание. И още усилия. Прост народ лесно се промива, как ни пръскат, чипират, как Земята не е кръгла и тн. А като гледам как се цвъкат (без никво извинение) деца понеже "що да не си го родим, да си осмислим живота, ама ако може др да се занимава) на кило, не съм грам изненадана, че новината на деня е как 14-годишни дрисльовци бият 11 на 1. Бездуховна нация и няколко поколения, израснали с мазните кючеци, незаинтересованите родители и криворазбрана свобода. После що били тъпи хората-ми щот ги мързи да не са и е хубаво да се въртвт далаверки или да мачкаш чаршафите на некой чичко и той да ти плаща банана за 1.14, докато ти правиш ритуали. В тоя форум сигурно са една малка част от едната малка част мислещи хора!
|
|
|
Post by welt on Jan 7, 2022 0:42:39 GMT 2
В момента върлува и грип тип А, и Омикрон, но пък щом въпросната девойка смята, че я "пръскат" с нещо... Що пък не? Напълно ми е непозната както тя, така и творчеството и, май няма да се запознаваме.
Пълна скука в ютюб, от Нова година насам въобще излизало ли е нещо ново?
|
|
|
Post by The Judge on Jan 7, 2022 1:14:08 GMT 2
На руската шансонка със стила и класата турбо интелигентната сестра пак с маанета от чалготеките. Еми не можете да си избягате от селянията, толкова си можете, барабар с крилата и принцеските рокли,които бтв изглеждат турбо зле на фона на Памуккале. Никак не се е получило, явно фотографът го няма никакъв. Нито светлината, нито ъгълът, нито цветовете. Какво ли щеше да е, ао аудиторията имаше actual критерии🤣
|
|
|
Post by lina on Jan 7, 2022 1:46:59 GMT 2
Eхе какви са тия чанти по 6000 лв от Милена, явно бизнесът на Мики върви добре или телешопа в профилите й има ефект.
Вече не я следя никъде, огромно разочарование е за мен .
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 7, 2022 3:52:51 GMT 2
А тоя Датския защо не тропне на тая масата като мъж , да се вземе в ръце, да си вижда и да си взима децата при него Дания .Защо ги е оставил в ръцете на тая ненормалница Пепе и оня чехъл мъжа и . Tи пък...той него си едва гледа,какво остава да се натовари с 2 малки деца. Още ли има вид на вечно напушен прошляк? От много време не съм го виждала на снимки. Рецептите на леля ви - смях.Кисело мляко с ядки,ябълка с фъстъчено масло... Л о Л. Наистина съм възмутена какви ограничени хора съществуват,които вместо да помислят с 2-те им мозъчни клетки,бързат да спонсорират пирамиди и мошеници.Харесвам контента на Йоана,не мога да я последвам/или да й се радвам на 100% като знам какви схеми има около нея.
|
|
|
Post by ivivi on Jan 7, 2022 6:51:15 GMT 2
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 7, 2022 7:39:12 GMT 2
Гери Малкоданска е родила момиче - Белла. Да е живо и здраво!
|
|
|
Post by theaxe on Jan 7, 2022 8:28:21 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? Малко съм назад с четенето, но все пак ще отговоря. Обикновено медицинския екип те снима и решава кога да те снима, ти си легнала и ръцете са ти вързани (ако си секцио), просто си си занесла телефона в залата.
|
|
|
Post by vall on Jan 7, 2022 9:05:10 GMT 2
Каква чанта е снимала Милена, нищо не съм видяла? Гледам видеото на Евелин за Одрин, едвам я издържах хора! Толкова се задъхва, едва говори. Голямо мъчение да я слушаш. Спрях го, колкото и да ми беше интересно, не можах да го догледам. И за друго нещо исках да ви пиша, но забравих Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nomade on Jan 7, 2022 9:35:07 GMT 2
За съжаление подобни случаи ще зачестяват, тъй като куцо и сакато тръгна да стафа инфлуенсър. Гледам някакви девойки, напълно нямащи връзки с реалността ми се подвизават със спонсорирани постове във фийда. Cancel. Просто тази сфера от пренасищане започва яко да бъгва. Надявам се поне хората да станат по-малко наивни.
|
|
|
Post by jane16 on Jan 7, 2022 9:42:05 GMT 2
Оф, Фрикчик с това “цицене” номрална ли е? Еййй, голямо навиране на цици в обектива! И Кай как засукал с глава в гърдата… “син на майка си”. Как правят заключения от два дни? Ще види тя сега, че при бебетата всеки ден е различен. И тя ще стане майка-кърмилница.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 7, 2022 9:42:37 GMT 2
Каква чанта е снимала Милена, нищо не съм видяла? Гледам видеото на Евелин за Одрин, едвам я издържах хора! Толкова се задъхва, едва говори. Голямо мъчение да я слушаш. Спрях го, колкото и да ми беше интересно, не можах да го догледам. И за друго нещо исках да ви пиша, но забравих Sent from my iPhone using Tapatalk На последната си снимка в профила е с чанта Dior Saddle bag, но може да не е оригинална.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 7, 2022 10:11:16 GMT 2
Едно голямо БРАВО на Даниел Петканов!!! Качил е в профила си видео, в което "казва", че ще заделя по 10% от всяко спонсорство в инстаграм, фейсбук и ютуб и в края на 2022 ще дари събраната сума за някоя кауза. Това е добрият пример и дано да стане практика! За добро утро наистина ме зарадва много.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 10:38:29 GMT 2
ИнфлуенсърЛите Сириъслиии? Вярно от километри си личи, че двамата с Надка не са много умни ама да не може да си напишеш професията, с която се биеш в гърдите.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 11:07:16 GMT 2
Каква чанта е снимала Милена, нищо не съм видяла? Гледам видеото на Евелин за Одрин, едвам я издържах хора! Толкова се задъхва, едва говори. Голямо мъчение да я слушаш. Спрях го, колкото и да ми беше интересно, не можах да го догледам. И за друго нещо исках да ви пиша, но забравих Sent from my iPhone using Tapatalk О, Евелинка в Одрин ли е била? Отивам да гледам, че аз харесвам видеа от Одрин и съм фенка на този град. Даже онзи ден си взех книга за Одрин. Обичам да гледам атмосферата, кой какво си купил(в редки случаи харесам такива видеа). Да вифим Евелинка за какво е отишла, с консуматоркса цел или поне ще разгледа някоя забележителност. Тя и без това е снабдена с продукти за година напред от майка си.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 7, 2022 11:07:51 GMT 2
Баланчото нали все пак и той е пишман инфлуенсър, бива ли така да обижда себе си 😄
Случва се нещо с Даниел в личен план, дано той и семейството му са здрави. Изглежда сякаш нещо го е разтърсило из основи..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 11:20:08 GMT 2
Елица е качила купища сторита като събития през 2021. Не видях нито едно, което да е нейна заслуга, освен да си хване самолета до България и да се види с приятелки... Най-нелепото бяха зеленчуците от градината на майката на Майкъл и това, че е съсипала при пране вълнения пуловер, който майка му й е подарила. На 100% това вече е личен профил в моите очи. Най-добре да спре през 3-4 месеца да качва спонсорирани постове, като и без това не е имала време изобщо да тества продуктите. За разлика от Зорница, която каза, че си е купила някаква терапия за коса и ще сподели след месец използване впечатления и ще има видео по темата за домашни терапии за коса, които е използвала.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 11:27:08 GMT 2
0чаквах гледки от Одрин и влог от Евелин. То нишо такова. Елица серизоно ли е качила съсипан пуловер на стори като едно от събитията на изминалата година? Смешна работа. На мен й говора й вече ми е крайно неприятен. Едно монотонно мрънкне, повлачено. Какви цели си е поставила тя за 2022? Ще ми е особено интересно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 11:36:54 GMT 2
Каролин, е какви може да са й целите? Да си подобри кваса за хляб и да търка повече прозорци за по-малко време...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 12:11:56 GMT 2
Щях да кажа да направи още 100 вида печен домашен хляб. Или да пробва всеки един цвят от новата колекция лак за нокти на Еси. Аз нямам против. Обичам да пека, хоби ми е. И това може да е цел реално, ама Елица е толкова скучна, че няма накъде вече. Тя отива към залязване. Много смотани снимките с крилата на девойките Йоана и Нора. Някак неестествено ми стоят. Как им хрумна това не знам? Еазгледах стеаничката на Буболина с тортите. Приятна страничка е, евала на тази жена! Как се справя не зная. Такива жени са за възхита.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 7, 2022 12:17:18 GMT 2
Даниел си е в къщата, а Петканова в апартамента в София..
|
|
|
Post by noclue on Jan 7, 2022 12:19:35 GMT 2
А за тая Чукова, нека носи дрехите, пък били и крадени. Аватарът й крещи "пикла без покритие" отвсякъде. Сторила им се мило момиче, моля ви се. Копи-пейстнала стандартните 3 изречения и вече я преценили. Докато такива баламурници, пишман рекламодатели,не спрат да захранват родната инфлуенс машина, ще има и такива мърлячи с 35к индийчета да се възползват. Да, точно, благодаря! Не е луд тоз, който яде баницата, а който им я дава, нали тъй? Искали да подкрепят млади и амбициозни хора. Как па я разбраха Божидара, че е амбициозна? Като написала 3 реда клишета с грешките и запетайките, и емоджитата, разпратила ги на 100 баламурника и някой се хванал на въдицата. И после пишем по групите, че някой си присвоил два китайски парцала, а не направил видиу и унбоксинг. Да им имам и бизнесмените, дето се навъдиха. И инфлуенсърлите ни са един дол дренки, но, откакто сульо и пульо стана предприемач и гради бизнес, стана ужасно неприятно. Фришик/чик, или каквато е там, е крайно неприятна и безлична от край време. Напънът да се прави на интересна и забавна е покъртителен. Снимай си там парцалките и недей се мъчи да симулираш капацитет, дето го нямаш. Представяте ли си с това чудо как се общува в ежедневието с вечната ѝ поза и претенция? Но иначе изкупила всичко най-скъпо и излишно на бебешкия пазар, да не вземе някой да реши, че няма възможност.
|
|
|
Post by welt on Jan 7, 2022 12:21:43 GMT 2
frichic от дразнеща ще ми стане крайно противна. Бременността, раждането, кърменето са естествени и нормални неща, но има хора, които могат да те отвратят от всичко с голите си кореми и приказки за цици, цицки, цицене, цокане, моцане и какво ли не. Направо лошо ми става като чуя/прочета някои известни изразни средства. Детската стая визуално изглежда много добре според мен, но на втори поглед е ужасно непрактична. Надявам се, че хавлийката, която бива снимана на закачалката от 30 г.с., е била изпрана преди детето да бъде подсушавано в нея.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 7, 2022 12:23:01 GMT 2
Когат'речниковият ти запас стига до 3 пъти "цица" в едно изречение. И пак голи кореми без бельо, нааквания, напикавания, егати дебилщините, честно. И това е "съдържание". Как па народиха всички Оникалните бебета, които ЦИЦАТ и акат по-специално, че да трябва всеки да е запознат. Ненормалници пълни с още по-откачено его. Най-лошото е, че има толкова тъпи хора, че да го лансират това и да се прехласват по арта на госпожата.
Тази по снимките изглежда като поредната кифла без никаква индивидуалност, драпаща за слава. Не са се разбрали, и пак циркове и махленски разправии.
Никога няма да проумея притежанието на чанта на стойност, равна на една кола,която чанта върши същата работа като тази от 200 и тази от 20 (ама айде).
|
|
|
Post by Vanillia on Jan 7, 2022 12:30:13 GMT 2
Даниел си е в къщата, а Петканова в апартамента в София.. Аз пък нещо си мисля, че това апартамента. Не помня да имат такъв идвам в къщата. В къщатат не им ли беше цветен дивана(жълт нещо такова)?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 7, 2022 12:31:51 GMT 2
От както споменахте биото на Гана не съм спряла да се смея 😂😂 Дейли доза Лукс )) И пак на шутинг дей, за кой бе, Гане? И в дискусията за чанти, качвам последната снимка на Биляна Лазарова, която се обясняваше как “не й бил порастнал г*за за чанта Шанел, и по-добре да си купи чанта от среден клас, от колкото да си купи менте чанта* 😂😂 Моя близка я наля, когато на сторита се присмиваше на жени, носещи реплики чанти, а същевремнно Биляна поства снимки с ментета 😂😂 Аз лично съм виждала наистина добри реплики чанти,почти еднакви с оригинал, но лично предпочитам да не си купувам такива. Нито осъждам кой какво носи, личен избор си е, но да се правиш на баровка, и да ми обясняваш, че жените с ментета са смешни, и после и ти изскачаш с “Бъркин” чанта.. и сега с крива Шанел чанта😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 7, 2022 12:34:29 GMT 2
Аз по картината се ориентирам, тя е в къщата.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 7, 2022 12:41:44 GMT 2
Тази Биляна не се ли води някаква богаташка, че да се перчи с ментета?
|
|
|
Post by anikr on Jan 7, 2022 12:51:21 GMT 2
Тази CAN дето си мисли, че я пръскат, не я знам каква е, но си е избрала много хубав и подходящ псевдоним, защото е куха като алуминиево кенче
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 7, 2022 13:06:47 GMT 2
Даниел изглежда много тъжен, даже ми стана мъчно като го гледах. Смятам, че наистина обича Алекс и най-вече Габриел. Онзи ден имаше пост, че не бил активен от месец в социалните мрежи, защото му се случвали събития, които ще променят живота му неизбежно. Дано не са се разделили.
Харесва ми инициативата му, точно това е работата на инфлуенсърите да дават добър пример. Да, може да се определи като позьорско, но то всичко в инстаграм е такова. Нека стане модерно доброто!
|
|