|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 20:12:14 GMT 2
Джъстис, понеже много от тях четат тук, бих се радвала този път (защото често го правят) да откраднат тази идея и да има някакъв смисъл в постовете им. Идеята ти е супер, наистина се надявам да има отзовали се.
Наумче горкия ако му се налагаше да работи като лекар, сигурно щяха да са умрели прави. Как не го е срам човек, който само с търкане на дивата и прозяване пред камерата, успява да осигури почти всичко за домакинството им?! В такива моменти, като мрънкат, много ми се иска да видя Телешопов на работа в някоя болница, било то и частна и Тъпотейче с майчинството й от работата с фактурките...
Елица нещо видимо е изплискала легена отново. Това е норално за нея, често й се случва.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 20:21:39 GMT 2
Елица кога има рожден ден, че Пепе и другата ѝ приятелка са ѝ пратили подарък? А за коледа Майкъл ѝ подарил класически черни лачени обувки на Лоботин, но тя отишла в магазина, за да смени размера и да пробва и нюд (че бежово не е достатъчно инстаграмабъл да го каже) и да си поръча нейният размер и все още не знаела дали черните или бежовите ще си вземе (каква драма и колко трудно). Тя не знаела кога ще ги обуе, защото не искала да ги съсипе. Ами да, Еличке, ти си купуваш всеки месец някакви обувки или палта за една камара пари, които нито имаш къде да носиш, нито ти отиват, но за да избиваш комплекси и да запълваш емоционални липси харчиш само пари. Тия елементарни нейни си драми не знам защо трябва да ги разказва по сторита и никой не го интересува дали носи 34-35-36 номер и само показва колко безхарактерна и нерешителна е като не може да взима елементарни решения.
|
|
|
Post by Vanillia on Jan 6, 2022 20:25:54 GMT 2
Хаиах Гането ще ме убие щ. Нова година, ново описание в инстаграм а.к.а няма нищо вярно в тях/в мечтите ми/ Гери- дневна доза от лукса/разбира се на английски, а просто си превеждам 🤣🤣🤣🤣/ Ииии сега дневни приключенията на едно обикновенни момиче. Гери, мила, седенето на дивана в Пловдив лукс и приключение ли е? Не ходиш никъде, не снимаш нищо освен shooting days?
|
|
|
Post by abc on Jan 6, 2022 20:29:23 GMT 2
Елица носи 34.5 номер обувки?? Съществува ли изобщо такъв номер в дамската номерация? Тя колко е висока, под 150 ли, за да е с толкова малък крак?
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 20:32:36 GMT 2
Аз да си похейтА-напоследък мн по групите с животни стоя, няма да коментирам съдържанието. Днеска се мислех пак, значи Пепелджийска Датска има 178 к в ИГ. 178 хиляди хора. Представете си, ако каже "знаете ли какво-искам да направя нещо смислено - е ви тоя ЧЕЛИНДЖ - всеки мой фолър да дари 1 левче. Нито повече, нито по-малко. Тагвам 3 колежки да предам нататък". Вие представяте ли си каква промяна може да направи с това? Дори половината да се отзоват. На фона на вс им купища ПР боклуци, какви търгове и разпродажби могат да направят - дори намалени да ги продадат - колко мн помощ би било? Йоана, с нейните простотии за 3те плъха-колко много помощ би било... За която и да е кауза. И тук, въпреки вс, което съм казала за Попова, пак подчертавам, че все пак прави някаква благотворителност и е помогнала на животинки. Да му се не знае... Това ще е чудесно, но ти гарантирам че основни негативизъм, плювни и хейт ще получат. Пример жеста на Даниел. Толкова хейт отнесе за това че е направил добро и то такова което изобщо не засяга тях че чак ме хвана жал за него. А пари от друг не е искал. Да ще има и дарили, но повече ще е помията. За съжаление си права. То на толкова простаци, не е чудно. Но пък те хейт и сега отнасят. Той Даниел според мен доста си е послал за тия неща. Друг е въпросът какъв е човекът. Аз не съм му фен, особено откакто снимаше на жена си междукрачието и лапат като пиявици неоповестени реклами на кило. Не му вярвам много на безкористността, но пък когато края е добър, дори аз ще млъкна. Когато е ок, е ок. 1, 2,10 пъти ще е хейт, ама после ще се наслои и ще стане практика, поне така си мисля, де. Примерно американските филми, в които обезателно има азиатец, чернокож и латинос, за да толерират равенство. Както и гейове, нвма сериал вече без тях(аз не съм фен), но въпреки хейта го имплементират. Гледах днес пак поста на Стефи отпреди с 300 кг дарена кучешка храна. Това колко пълни коремчета са... Абе готино е, със сигурност повече смисъл има от кучешка количка, рокля, лъскава актерица и 400 метра лампи в розово. Just sayin', тфа, щот съм ХАТЕР. И да, знам, че всеки сам си преценЯ, ама да си кажа пък 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 20:33:20 GMT 2
Аз да си похейтА-напоследък мн по групите с животни стоя, няма да коментирам съдържанието. Днеска се мислех пак, значи Пепелджийска Датска има 178 к в ИГ. 178 хиляди хора. Представете си, ако каже "знаете ли какво-искам да направя нещо смислено - е ви тоя ЧЕЛИНДЖ - всеки мой фолър да дари 1 левче. Нито повече, нито по-малко. Тагвам 3 колежки да предам нататък". Вие представяте ли си каква промяна може да направи с това? Дори половината да се отзоват. На фона на вс им купища ПР боклуци, какви търгове и разпродажби могат да направят - дори намалени да ги продадат - колко мн помощ би било? Йоана, с нейните простотии за 3те плъха-колко много помощ би било... За която и да е кауза. И тук, въпреки вс, което съм казала за Попова, пак подчертавам, че все пак прави някаква благотворителност и е помогнала на животинки. Да му се не знае... Това ще е чудесно, но ти гарантирам че основни негативизъм, плювни и хейт ще получат. Пример жеста на Даниел. Толкова хейт отнесе за това че е направил добро и то такова което изобщо не засяга тях че чак ме хвана жал за него. А пари от друг не е искал. Да ще има и дарили, но повече ще е помията. Какъв жест е направил Даниел? И за Даниел на Алекс ли става въпрос?
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 6, 2022 20:44:26 GMT 2
За Даниел Петканов, да. Дарил е кръв и показва добрия пример. След това дари и пакета, който му дадоха след като даде кръв. Отдолу обаче в коментари го съсипаха, че бил позьор и не знам си още какво.. и аз отнесох една обида в опит да напиша нещо в защита 🤦🏻♀️ За мен това е добър пример, но в манталитета ни е дамо да мрънкаме, а в същото време с нищо да не сме полезни на обществото. Честно казано се надявам да не се разделят, тъй като за мен да хубаво семейство.
Елица имаше рожден ден през декември, но явно все още получава подаръци. Аз бих избрала обувки в черно- класика са. Аз не нося токчета де, ама в мечтите си ако носех😄
Пепето много грозно се обръща към нейния- Филипе 😄 в последното стори “Филипе ти дрехи за Матиас ли избираш?”. Личи им колко да влюбени😄
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 6, 2022 20:56:53 GMT 2
Елица още сутринта като каза, че отива на фризьор и после пусна полето за отговори си представих, че днес ще ни залее със сторита. Забелязала съм я, че винаги след фризьор е много активна. Даже преди и лайф е правила. Явно това й е висше изживяване в живота... Много е предсказуема, поне за тези, които я следим по-дълго време. 🤯🤯🤯
|
|
|
Post by okay on Jan 6, 2022 21:08:36 GMT 2
Аз не виждам никакви Диор-и в на Даростина профила, който отварям за първи път. Къде е тоз Диор? Клое-то го видях - а биг нои фор ми. Елица... На кого му пука за дилемите ти с обувките, това не мога да разбера. Какво ѝ бил подарил Майкъл, голяма работа.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 21:25:01 GMT 2
Благодаря за разяснението за Даниел. Определено е много хубав жест и има нужда от повече такива примери.
А Елица сама не може ли да реши кои обувки ѝ харесват, та чак анкета.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 6, 2022 21:25:14 GMT 2
Сладкиша със стори как яде ябълка толкова ли няма какво да качи, че трябва да я гледаме как мляска и дъвчи. Или голи баджаци, аман.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 6, 2022 21:26:56 GMT 2
Ивана е разочарованието за 2021.... Елица от сега си е заплюла призванието за 2022...чак ме е яд.. тя е първата бг, която следвах сигурно от преди над 10г...и сме си писали и е много мила, ама мега скука и first class problems...мерси...да си меси хляба и да не се занимава с нас
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 21:28:27 GMT 2
Тази Буболинка ли каква е не знам, може да е готина, не я бях чувала, но името със сигурност е дооооста изчанчено, ОБАЧЕ! Другата “оргинална” Frichic е кръстила детето както едни приятели кучето си 😅😅 Каквото и да си говорим София е крайно неприятно дете блгодарение на майка си и баща си, който допринася с нищоправене 🤷🏼♀️ За мен пък е много сладко момиченце, както и повечето дечица
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 21:34:34 GMT 2
Елица е в това положение на безсмислени постове от поне 2-3 години. Както беше канал за грим основно, рязко премина на видеа, които са турлюгювеч от майката на Майкъл, чистене, готвене на едно и също, малко Майкъл и ноктите й. А в инстаграм профила й освен същите безсмислени сторита, редовно качва едни и същи снимки, които вече е качвала и са снимани преди 1-2 години и повече... Ивана е разочарованието за 2021.... Елица от сега си е заплюла призванието за 2022...чак ме е яд.. тя е първата бг, която следвах сигурно от преди над 10г...и сме си писали и е много мила, ама мега скука и first class problems...мерси...да си меси хляба и да не се занимава с нас
|
|
|
Post by sofi on Jan 6, 2022 21:36:12 GMT 2
Аз не виждам никакви Диор-и в на Даростина профила, който отварям за първи път. Къде е тоз Диор? Клое-то го видях - а биг нои фор ми. Елица... На кого му пука за дилемите ти с обувките, това не мога да разбера. Какво ѝ бил подарил Майкъл, голяма работа. Има. Чантата е 2900 евро и мъжът и я подари за Коледа. Тя разопакова и после каза, че може да спи с нея, показа и снимка. На другия ден беше върху палтото и.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 6, 2022 21:40:17 GMT 2
Елица е в това положение на безсмислени постове от поне 2-3 години. Както беше канал за грим основно, рязко премина на видеа, които са турлюгювеч от майката на Майкъл, чистене, готвене на едно и също, малко Майкъл и ноктите й. Ивана е разочарованието за 2021.... Елица от сега си е заплюла призванието за 2022...чак ме е яд.. тя е първата бг, която следвах сигурно от преди над 10г...и сме си писали и е много мила, ама мега скука и first class problems...мерси...да си меси хляба и да не се занимава с нас Точно...аз май от сантимент я държа във feed-a. Днеска Dessytalks говори за следване на само тези,които истински ни харесват..и съм пред дилема... хем е права (следвам основно ,тези които ми допадат), но от др страна, как ще съм в час да коментирам тука... А скоро се връщам на работа след майчинство и ще има да си цъкам във форума.. очаквайте ме с ново включване понеделник, вторник и сряда ..поне по веднъж на ден. Като няма време за мусака, поне докато работя да съм активна : D
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 21:40:54 GMT 2
Джъстисче не е само защото е Даниел. Случвало ми се е да чета такива коментари дори в кулинарните групи. Веднъж преди години една майка продаваше домашни сладкиши, за да купи обувки на дъщеря си. Сринаха я със земята.Вместо да давала пари за продукти можело да ги остави за обувки. Имало и обувки по 10 лева... Като продавала сладкишите си популяризирала профила и искала да трупа печалби и още подобни глупости. Под всеки един пост с добро дело има такива гнусни коментари. Катрин Тасева си дари бухалките преди време. Няма да казвам какви страшни глупости прочетох. Едната тъпотия беше, че ги е дарила за да се говори за нея и да и подарят медал, че иначе сама не можела да си спечели, а така като се изтъква щели да се смилят над нея... Мда, просто племе сме като цяло. Не знам дали повече от другите, или просто понеже сме малко, изпъква така. Нз и как може да се излекува така болен народ.
|
|
|
Post by kalea on Jan 6, 2022 21:42:48 GMT 2
Последно във ВидиМ или ВидиН отиват. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk За тебе вече съм от Виииииидин (невидим) 😂
|
|
|
Post by candygirl on Jan 6, 2022 21:51:23 GMT 2
Ох много сa злобни хората , хубав пример е дал Дaниел, но дaй дa търсим все лошото ..
|
|
|
Post by welt on Jan 6, 2022 21:58:48 GMT 2
За съжаление, не само 10-годишни ще купят "книгата" на г-жа Йоко. Днес бях с две приятелки и обсъждаха на Хербалайф шейковете, чайовете и режимите. Аз имам невероятна непоносимост към всички пирамиди - май само увлечението по хазарта ми е по-противно от тези схеми. Не виждам с какво повече ще допринесе техният шейк пред всеки друг протеинов шейк, но... Купуват хората. Сигурна съм, че наредени и за книгата ще има. А Йоана доволно ще потрива ръце колко шарана има.
Намирам всеки добър пример за един огромен плюс за нашето общество. Дали от Попова, дали от Даниел Петканов, Стефи или някой друг. И някого, когото не харесвам, бих поздравила за доброто дело. На един човек да повлияеш - свършил си голяма работа. Но daviz е права, че често се излива огромна помия.
|
|
|
Post by candygirl on Jan 6, 2022 22:00:49 GMT 2
Мен Хербалайф не ме дразнят , aко не ми ги нaтрапвaт aгресивно . Всеки си има глава на раменете и си решава .
|
|
|
Post by Superficial on Jan 6, 2022 22:17:14 GMT 2
Така е, всеки сам си преценЯ.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 6, 2022 22:19:57 GMT 2
Залагам един авокадо тост, че Пепе е пратила свещи Плесеннн на Елица! 😂 Може и календар да има, все пак Елица е заета личност!🤔😌
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 22:46:37 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 6, 2022 23:06:53 GMT 2
Джъстичето, зададе много актуален и хубав въпрос. И аз все по-често се замислям над него. Трудно е да подадеш ръка на някой, лесно е да заклеймиш и оплюеш. Злоба ли е, завист ли е, комплекси ли е, болест ли е, характрни черти, народопсихология? Не знам. Факт е, че все лошото се гледа. Във всичко, даже и в най-доброто се търси лошото, някакви подбуди, под вола теле. Хората във всичко се съмняват. Народа и много се овълчи напоследък. Във всяко едно отношение. Все всичко знаем, от всичко разбираме, от всичко се оплакваме. Не се обръща внимание на доброто и хубавото, на положителното. Не знам защо е така.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 23:22:41 GMT 2
За бавачката Макфифи мога да кажа, че съм останала с добро впечатление за него още от Типично. Струва ми се, че е добре възпитан, сдържан, добряк е, скромен и любезен. Факт е, че не е най-големия красавец, но и не съм видяла да се прави на Аполон. Гледах Типично още, когато излезе и според мен цялата тази драма с видеото, което той засне с минорния тон и обясненията, записите и т.н. с колегите му, е изцяло идея на Пепе. Виждам го като един добряк, с който Пепе злоупотребява и се държи отвратително. Не знам, кой я е излъгал, че освен за Джовани, за някой друг може да бъде принцеса и светът да се върти около нея. Не мога обаче да изпитам съжаление към Чехли, защото сам се е набутал в тази игра.
За Дани изпитвам съжаление, защото го харесвам още от "Часът на Милен Цветков" и виждам, че е добър човек. Не са 1 и 2 примерите за неща, които той прави и действително помага на хора. За съжаление обаче Алекс всиячески се опитва да го промени и прекрои така, че да отговаря на нейните изисквания и виждания. Харесвам ги и двамата, но мисля, че нещата вървят към раздяла. Алекс е силно вманиачена по идеализиране на всичко - визия, доходи... А Дани май си живее, както му е кеф. Струва ми се, че се разделят, защото от доста време двамата не качват сторита заедно, не си харесват особено снимките. Личи си, че положението е както лятото, преди да гръмнат с видеото им за апартамента. Не знам, с какъв акъл й се върза Дани, че да си преправи една маса неща по себе си. И преди беше чаровен. Ако наистина се разделят и Дани си направи собствен канал, в който да прави лайфове като онзи, в който включваше зрители и говореше с тях, ще бъде много успешен, убедена съм.
|
|
|
Post by abc on Jan 6, 2022 23:26:36 GMT 2
Е как защо е така. Човек с опита си през годините няма как да не стане циник. Повечето намират начин да извлекат някаква изгода за себе си, дори и когато правят добро дело. Сравнително пресен пример е собствениците на хелпкарма-станали милионери и вдигнали палати с даренията на хората. И после защо хората са увълчени и не вярват на никого.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 6, 2022 23:53:15 GMT 2
Харесвам момичето, но като чуя подобни твърдения и теории, че ни пръскат с нещо и ми иде да 🤮. Не, не ни пръскат с нищо, сезонът е такъв и е нормално да се разболееш. Днес беше 16 градуса, а утре го дават максимум 4, което е фактор за разболяване! alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1641505888x.png
|
|
|
Post by kalea on Jan 7, 2022 0:06:38 GMT 2
Тази Кан Христова получава сигнали от космоса май.
|
|
|
Post by sunn on Jan 7, 2022 0:21:57 GMT 2
Тази Кан май трябва да я пръснат с малко мозък 🤣
|
|