|
Post by mrsg1986 on Jan 6, 2022 15:55:48 GMT 2
Някой питаше какво е правил Пепон в ДанияТА преди да срещне Фичкатадве. Имаше един влог с Елица и тази третата мома, стилистката- в някакъв магазин/ мол се прехласваха пред чанти от нивото на Фурла. А! У! Кога и ние с такава?- нещо подобно беше. За съжаление, не мисля, че още го има този влѝог, но пък има няколко на Инглийски. Не помня в кой от тях се споменава, че в момента има проблеми с ФичоДъФърст, та приятелките й страдаха заедно с нея. Явно всичко се ръзвива буквално дни/ седмици, преди да срещне Йепсон.
Действително или проблемите с Филип Датски са от самото начало, или тя просто е забременяла на първа среща. По мои спомени София е родена септември 2016 г., а влогът е от декември 2015 г. Гледайте бързо, защото имам усещането, че тези клипове ще бъдат изтрити скоро след като бяха публикувани отново тук.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 6, 2022 15:58:39 GMT 2
Нямате изчитане, ей!
Някой питаше как се е озовала Антланета Датска у Дания-та? Ми как… с Филип, разбира се. Заминала е там с номер 1, не била щастлива с него и като пчеличка от цвят на цвят, се е прехвърлила на Филип 2. Той па се оказа греда. В първите си видеа разказва за това. Близките ѝ не били очаровани от избора ѝ. Разбираемо. Да си наемела детегледачка в Дания… те едвам са свързвали двата края. Живяли са в кутийка. Тя е работила като продавачка. Филипчо като “хидроинженер” по инстаграмабъл напудрено, иначе разбирай водопроводчик. Каквото е изкарвал, е минавало през носа. Затова и набързо си е стегнала куфарите за България. Не мисля, че Филип дели децата. Просто Сиена не го познава и като по-стеснително дете най-вероятно трудно се адаптира в друга среда и с непознати хора. Фичката изглежда забавен и грижовен, но повече от два-три не може да изкара с децата. Други са му интересите. Абсурдно ми звучи предположението, че щял да ѝ вземе децата, ако отидат в Дания. Той със себе си не може да се оправи, камо ли да се грижи за две малки деца. Според мен просто не може да им покрие билетите и престоя и му е по-изгодно да идва той тук.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 16:27:43 GMT 2
Окау, а представяш ли си какъв обем от безценна информация те очаква, когато излезе книгата на Пепа?😀 Офтопик, не очаквах да видя Къци в подобна реклама. В първия момент си помислих, че предаването се завръща!😀 *Този пост не е спонсориран!👀😆 Sent from my iPhone using Tapatalk В действителност предаването наистина се завръща, мисля, че от март ще има нови епизоди, а сега дават повторения. И аз се чудя защо мислите, че Дани и Алекс са разделени?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 6, 2022 16:37:25 GMT 2
Някой би ли ми обяснил защо Пепон постоянно пуска тия тъпанарски сторита, на които върви към камерата и се хили като ряпа? Смисъл...Пепо, площада във ВидиМ или градинката пред народния не са ти подиума на Виктория Сикрет. Ама понеже по манталитет и бройка навяваш на някои асоциации, следващия път може да дефилираш на главната на Филиповци или Столипиново. Тъкмо и публика ще имаш та туко-виж най-накрая таз жажда за слава се утоли от някой леген с вода от някоя от фенките. Тъкмо къпането ще на аванта, точно както ти обичаш.
|
|
|
Post by okay on Jan 6, 2022 16:41:51 GMT 2
На Пепон за едно мога да ѝ кажа "браво" - че е успяла да се наложи като инфлуцка. Това ѝ е била идеята, за да се върне в България. Ако не се беше прибрала У майкини, щеше с дипломата си от Англия да продава козметика в скъпата ѝ Дания, след като не знае езика.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 17:09:47 GMT 2
Напишете й на Пепон, че може да обядва на пазара в кебапчийницата. Няма да й излезе скъпо.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 17:35:08 GMT 2
|
|
|
Post by candygirl on Jan 6, 2022 17:42:39 GMT 2
Може дa иска да и препоръчат ресторант ,eдвa ли очаква дa е безплатно 😅 На Йокко книгата не бих купила ,много рецепти има онлайн.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 17:45:56 GMT 2
Ммммммм, уау. Това даже не могат да се нарекат аламинути. На лелята представата за готварство подходящо да бъде в книга, са като на децата, които хапват едно бананче с фъстъчено, докато стане време за вечеря. Потресена съм истински от съдържанието. Прекалено опростени рецепти, само и само да се впише под десетолевката. Не ме кефи, не защото съм предубедена.
|
|
|
Post by okay on Jan 6, 2022 17:49:32 GMT 2
Каква е тази книга половината снимки? Аз и повече не очаквам от Йокото. Не блести с особен ум, но пък е хитра.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 17:56:03 GMT 2
Ябълка с фъстъчено масло.
Викат ми Джъджи, phd по ядрена физика. И съм и астроном.
|
|
111 posts
Member is Online
|
Post by gorgeous on Jan 6, 2022 18:04:56 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? При мен поне не беше 😉
|
|
132 posts
Member is Online
|
Post by emma on Jan 6, 2022 18:15:15 GMT 2
Целина с фъстъчено масло И аз ще издавам готварски книга с единствени по рода си рецепти като: 1. Препечена филия с накълцано месо "Princess" 2. Сандвич "2 в едно" (яйце и сирене) 3. Филия с лютеница и артистично поръсено бяло сирене В графа десерти мога да включа измити ягоди и слайсове диня. За вас змийчета ще има специална отстъпка. Stay tuned! Darostinta от два дена не е спряла да показва Диор-а. Чантата е хубава, ама нейното вече ми бие на яка комплексарщина. А с аутфита от днес ми прилича на клошар, пък било то и с чанта Диор.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 18:15:25 GMT 2
Точно нея гледам и аз. Личи си, че Билалов не я понася. Накара го да повтори въпроса, а той попита неможе ли да си го прочете сама. Върви й обаче.
|
|
|
Post by plam on Jan 6, 2022 18:17:30 GMT 2
Айде Валката и Мрънтинчо пак на почивчица заминаха...брех тос тежък живот. Толкова се уморила от работа и ангажименти а е само 6ти ден от новата година 😁
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 6, 2022 18:25:10 GMT 2
Пари да ми дават няма да купя тая книга. Останах шокирана като каза, че първият тираж е изчерпан и се очаква втори 😳
|
|
|
Post by magica on Jan 6, 2022 18:26:12 GMT 2
Омг, какви рецепти, какво нещо. Ама какво да се очаква от човек пробутващ хербалайф за нещо здравословно. Теди пак имаше сторита днес по темата, явно са я нападнали някакви Йоко фенове. Много благодаря за старите видеа на Пепка, доста се посмях. Престореният английски акцент ме довърши 😁 и тогава си е била доста досадна, не я бях гледала, защото я открих като се прибраха със София в България …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 18:26:27 GMT 2
И аз идвам от "Стани богат". Тази дама е доста неприятна, а Мишо Билалов определено не й е почитател. Въпроса с инфлуенсърите беше право в десетката за темата ни. Пепе с тези разсъждения цял живот ще изпада в тъпи ситуации, заради неадекватното си поведение. Не мисля, че познавам или знам за по-вятърничав човек от нея, който живее без грам мисъл да се вкарва...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 6, 2022 18:29:18 GMT 2
Да на Пепа това и аз й признавам! Наложи се като инфлуенсър и е известна! Не й пука, нахална е, пробивна е, нагажда се, има си самочувствие, видно печели от това. В момента е на върха на славата си. С драма и клюки разбира се, с розови очила, бласкава фасада и розов живот. Иначе тя си знае колко е така и каква цена плаща. То не е лесна и тая работа. Но не нека да не е така високопарна, и да се изкарва супер успяла и с голяма кариера, защото не е. Впечатлих се от историята за съфорумката с 4 те момчета и две момичета(не зная дали правилно съм разбрала). Да е жива и здрава, тя и семейството й.! Обичам имена, давани със смисъл, различни и отличаващи се, със символика и история.
|
|
|
Post by iris on Jan 6, 2022 18:32:04 GMT 2
Някой питаше какво е правил Пепон в ДанияТА преди да срещне Фичкатадве. Имаше един влог с Елица и тази третата мома, стилистката- в някакъв магазин/ мол се прехласваха пред чанти от нивото на Фурла. А! У! Кога и ние с такава?- нещо подобно беше. За съжаление, не мисля, че още го има този влѝог, но пък има няколко на Инглийски. Не помня в кой от тях се споменава, че в момента има проблеми с ФичоДъФърст, та приятелките й страдаха заедно с нея. Явно всичко се рАзвива буквално дни/ седмици, преди да срещне Йепсон.
Инджой!
Таз видна мома да беше написала Еlfs - Elves правилно цена нямаше да има.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 6, 2022 18:53:57 GMT 2
Коя е тази Кристина с хубавата коса, която обсъждате?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 18:55:30 GMT 2
Значи рецептите не ме впечатляват изобщо. А ябълка с фъстъчено масло ям от преди лелчИ да забие Барт.
Джойчето отменя часовете и за януари. Надявам се да е добре и всичко да е свързано с хубава новина накрая.
Валката и Мартин традиционно зимата забягват на някъде, но тя вече ми е толкова банална, че и на луната да иде влогът ѝ ще изглежда като всички останали нейни. Не ми носи вече наслада дори за окото, имам чувство, че гледам един и същ влог от което и място да са.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 19:03:26 GMT 2
А сега де?! Отговор А и Д въобще не са задължителни. 😁 Тая простакеса я хванах накрая с последният въпрос, който беше какъв скъпоценен камък е годежният пръстен на Кейт Мидълтън и изброени сапфир,рубин,изумруд и аметист. Билалов я попита знае ли камъните какви цветове са и тя каза НЕ! И аз не се интересувам от скъпоценни камъни особенно ама знам какви са цветовете на най-известните. Това за мен е елементарен въпрос и беше за сума от 2500 лв. май, колкото и да не се интересуваш от кралското семейство, все някога си попадал на снимката на пръстена ѝ, който за мен е много красив. Е, девойката реши, че е рубин и каза, че не знае точно какъв цвят е ама маркира него и се изцепи, че си мислела, че е седеф ама го нямало в отговорите..направо бях..
Предлагам на това девойче да стане инфлуенсърка, за там не се изисква акъл изобщо и може да се излагаш на воля, да нямаш елементарна обща култура ама поне няма да е в национален ефир.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 6, 2022 19:11:29 GMT 2
|
|
|
Post by umma on Jan 6, 2022 19:12:34 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Jan 6, 2022 19:22:42 GMT 2
Наумче и той реве от цените на газта. Нелепо ми е. Щял да рекламира дамски превръзки, ако продължава така. Толкова за искреното им мнение. Предпочитам да се мълчат по тези проблеми. Понякога ми изкача Даростина най-вече заради красивите снимки от пътувания. Какво работи мъжа и'? Надявам се Венелина да направи видео за бременността, би ми била полезна историята и'. Наскоро пак гледах видеото на Ивана.
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 6, 2022 19:23:12 GMT 2
В Диор да не е имало намаление. Милена и тя с диор, Радостина, Гергана отваряше някакво мини чанте онзи ден. В бг някъде продава ли се или само в сайта им?
Иначе на Радостина, мъжът ѝ след бърз рисърч - търговски директор на IBM e.
|
|
|
Post by candygirl on Jan 6, 2022 19:28:30 GMT 2
Продава се в Trend box.
|
|
|
Post by Superficial on Jan 6, 2022 19:34:23 GMT 2
Darostinta и аз мислех да я коментирам с новата чанта Диор, която тя, разбира се хич не е държала да има, защото предпочита изживявания, ама като ѝ я подарил мъжа ѝ, какво да прави тя, милата - ще си я носи и показва. Тази жена непрекъснато ме кара да се хихикам под мустак. Опитва да се хвали деликатно, деликатно, ама никога не ѝ се получава и винаги е супер прозрачна. Chloe-тата се подават срамежливо почти на всяка снимка от последната година - белите кецове и кафявата чантичка. Сега тръпна да видя колко сторита с Диор чанта до чаша кафе ще видя в следващите месеци. Но любимото си ми остава онова стори с Ботегата (специално беше споменато, че е Ботега) до плетените вълнени чорапки в чекмеджето. Толкова скромна, толкова рилейтъбъл 😂 Много ме забавлява.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 19:57:17 GMT 2
Аз да си похейтА-напоследък мн по групите с животни стоя, няма да коментирам съдържанието. Днеска се мислех пак, значи Пепелджийска Датска има 178 к в ИГ. 178 хиляди хора. Представете си, ако каже "знаете ли какво-искам да направя нещо смислено - е ви тоя ЧЕЛИНДЖ - всеки мой фолър да дари 1 левче. Нито повече, нито по-малко. Тагвам 3 колежки да предам нататък". Вие представяте ли си каква промяна може да направи с това? Дори половината да се отзоват. На фона на вс им купища ПР боклуци, какви търгове и разпродажби могат да направят - дори намалени да ги продадат - колко мн помощ би било? Йоана, с нейните простотии за 3те плъха-колко много помощ би било... За която и да е кауза. И тук, въпреки вс, което съм казала за Попова, пак подчертавам, че все пак прави някаква благотворителност и е помогнала на животинки. Да му се не знае...
|
|