|
Post by carolinebingley on Jan 6, 2022 12:42:43 GMT 2
Белослава е страхотно име. На мен ми е любимо от Четирилогията за Асеневци.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 12:44:51 GMT 2
Точно пък Деа няма красиво тяло, а една торба с кокали.😄 Момичета, това, че някоя девойка е 43 кг. не означава, че има хубава фигура. 😃😃 Офтопик е това и аз също не харесвам Деа, ама после като се размрънкате в темата, че само пълничките момичета ги тормозили, спомнете си пак за такива коментари. Много грозен изказ. А по темата - Деа е казвала, че иска да качва и при нея отслабването е по-скоро обратен и нежелан ефект, така че като нищо затова да хака безобразни количества храна, колкото да качи някой друг кг.
|
|
|
Post by candygirl on Jan 6, 2022 12:46:53 GMT 2
Хубав цвят на косата има Деа.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2022 12:49:03 GMT 2
Така е, не трябва да бодишеймваме, обаче да знаеш точно каква съставка трябва да има в крема на Дж.Лорънс /примерно/ , за да изглежда кожата добре, а в същото време да бухаш трансмазнини с идеята да качиш здравословни кг не се връзва. Издиша просто като знания и претенции.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 12:54:25 GMT 2
Последно във ВидиМ или ВидиН отиват. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 6, 2022 12:58:02 GMT 2
Последно във ВидиМ или ВидиН отиват. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Офффф, чУЕк, какъв е тоя малоумен въпрос? Когато огладнеете, според зависи къде сте, там яжте. Само се чудят колко по-малоумен въпрос да зададат на аудиторията си.
|
|
|
Post by okay on Jan 6, 2022 12:58:46 GMT 2
Пепини нЕмат ли сандвичи? У ВидиМ и У Монтана нЕма кой да им даде безплатен инстраграмски обяд.
|
|
|
Post by Coconut1 on Jan 6, 2022 13:01:10 GMT 2
Точно пък Деа няма красиво тяло, а една торба с кокали.😄 Момичета, това, че някоя девойка е 43 кг. не означава, че има хубава фигура. 😃😃 Офтопик е това и аз също не харесвам Деа, ама после като се размрънкате в темата, че само пълничките момичета ги тормозили, спомнете си пак за такива коментари. Много грозен изказ. А по темата - Деа е казвала, че иска да качва и при нея отслабването е по-скоро обратен и нежелан ефект, така че като нищо затова да хака безобразни количества храна, колкото да качи някой друг кг. Аз самата съм 45 кг и спортувам за да кача м. маса, но не навирам в лицата на хората как се храня и не давам съвети. Да не говорим, че с тия боклуци няма как да има хубава кожа, освен ако не е с добри гени, а тя не е. Щом говориш за кожата и за нейната грижа, не би следвало да се пъчиш как ядеш 283 вафли и 372 пържоли. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 13:06:41 GMT 2
Точно пък Деа няма красиво тяло, а една торба с кокали.😄 Момичета, това, че някоя девойка е 43 кг. не означава, че има хубава фигура. 😃😃 Офтопик е това и аз също не харесвам Деа, ама после като се размрънкате в темата, че само пълничките момичета ги тормозили, спомнете си пак за такива коментари. Много грозен изказ. А по темата - Деа е казвала, че иска да качва и при нея отслабването е по-скоро обратен и нежелан ефект, така че като нищо затова да хака безобразни количества храна, колкото да качи някой друг кг. Права си за изказа, обаче нейното перчене води до това. Защото нейните филии и пържоли не са нищо друго, а изтъкване с капка надменност. А всъщност е момиче със средностатистически външност и интелект. Тъпо е.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 6, 2022 13:07:07 GMT 2
Хора, чудя се и имам нужда от помощ - в колко да обядвам днес, в 12:30 или в 13:00?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 13:13:07 GMT 2
Ееее Пепа как ще даде пари пък за обяд, не е свикнала тя на такива неща, трябва някоя последователка да ѝ спонсорира обяда, а тя ще го тагне и ще каже колко е вкусен. 😂😂😂
mariaflower, ти планер нямаш ли, как така не си го записала като задачка за деня? 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by aurora on Jan 6, 2022 13:25:22 GMT 2
Има и такива деца, без да е виновен родителят. Не съм съгласна. Първо, в конкретния случай говорим за София и да, Пепе Е виновна за това, в което се е превърнала първородната ѝ дъщеря. Второ, ако едно дете тормози другите има два варианта - или родителят (не)съзнателно е подхранил това и го е "направил" такова, или не е видял, че има такива наклонности и е допуснал с липса на възпитание то да тормози другите. И двата случая родителят е виновен - в единия, че подстрекава такова поведение и го enable-ва, в другия, че не е научил детето на обратното. Много са ме тормозили в училище и знам за какво говоря - моите родители са се срещали с родителите на другите деца... Ябълката не пада под крушата. Децата са такива каквито им се позволи да станат. Ако можеха сами да се възпитават, за какво сме им ние като родители? Наистина ли твърдим, че София, която преди няколко месеца казваше на майка си да не се плези, защото не е възпитано, ще се превърне в хулиганка, която тормози останалите деца? I don’t think so. А за “фалшивите” усмивки на София, ще кажа само, че и аз през 90-те се зъбех на камерата, когато леля ми се правеше на фотограф и ме снимаше ежедневно с цветята на двора, въпреки че снимките не виждаха бял свят. Повечето възрастни също се усмихват, когато биват снимани, а за тези, които не се - чийз.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 13:25:38 GMT 2
Излагация, но какво ще правят двамцата у ВидиМ? Да не освобождават контейнери със свещички на границата, хаха
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 13:26:25 GMT 2
Права си за изказа, обаче нейното перчене води до това. Защото нейните филии и пържоли не са нищо друго, а изтъкване с капка надменност. А всъщност е момиче със средностатистически външност и интелект. Тъпо е. Че е надменна и самоизтъкваща се (да се чуди човек точно за какво) - спор няма. Ама това не извинява грозния изказ. Лошото при Деа е, че реално може да е полезна и Е, информацията, която дава за козметичните продукти е вярна, аз ползвам много от нещата, които и тя е препоръчвала, и също ги намирам за страхотни, макар и да съм си ги купувала от самосебе си, без да я следя. Обаче с този изказ и парадиране ми опротивява бая. На същия принцип се напрегнах на един български профил за учене (@study.aquarius в Инстаграм). Мадамата учи същата специалност като мен и затова я последвах, но с времето започна да говори с един мега назидателен тон и напоследък има сторита тип "Защо висите в социалните мрежи, сядайте да учите, знанието е сила". Жена, ти за 24 часа си нахакала 17 сторита със записките си, кога ти остава време да учиш, като само спамиш, че и сипеш акъл на килограм? Имаше и един пост, в който твърдеше, че е "изнасяла проект на научна конференция" (да, добре ) и даваше съвети как да говорим добре пред публика. Съвет 1: Познавайте темата си. Съвет 2: Не използвайте автоматично превключване на слайдовете. То и аз мога да напиша, че водата е мокра, ама не означава, че съм направила кой знае какво откритие...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 6, 2022 13:46:54 GMT 2
Не съм съгласна. Първо, в конкретния случай говорим за София и да, Пепе Е виновна за това, в което се е превърнала първородната ѝ дъщеря. Второ, ако едно дете тормози другите има два варианта - или родителят (не)съзнателно е подхранил това и го е "направил" такова, или не е видял, че има такива наклонности и е допуснал с липса на възпитание то да тормози другите. И двата случая родителят е виновен - в единия, че подстрекава такова поведение и го enable-ва, в другия, че не е научил детето на обратното. Много са ме тормозили в училище и знам за какво говоря - моите родители са се срещали с родителите на другите деца... Ябълката не пада под крушата. Децата са такива каквито им се позволи да станат. Ако можеха сами да се възпитават, за какво сме им ние като родители? Наистина ли твърдим, че София, която преди няколко месеца казваше на майка си да не се плези, защото не е възпитано, ще се превърне в хулиганка, която тормози останалите деца? I don’t think so. А за “фалшивите” усмивки на София, ще кажа само, че и аз през 90-те се зъбех на камерата, когато леля ми се правеше на фотограф и ме снимаше ежедневно с цветята на двора, въпреки че снимките не виждаха бял свят. Повечето възрастни също се усмихват, когато биват снимани, а за тези, които не се - чийз. Никъде не съм написала, че София ще стане хулиганка. Разсъжденията ми в цитирания пост са по принцип във връзка с изказването, че някои деца просто си били "такива".
|
|
|
|
Post by nomade on Jan 6, 2022 14:06:21 GMT 2
Алекс и Дани, и според мен безвъзвратно са приключили отношенията си. За съжаление, миналата година, когато излязоха с цирка за апартамента, знаех, че рано или късно ще се разделят, макар и след като нещата утихнаха да го раздаваха видимо щастливи и разбиращи се. Аз сякаш ги харесвах като двойка - разбира се, имаше моменти, в които рязко ми опротивяваха, но като цяло бяха сладури. Жалко, дано да успеят поне да балансират някак покрай Габриел. И дано Дани вече намери себе си… в последната година, година и половина просто си личеше как е изгубен, как прави някакви неща без реално да иска, луташе се постоянно.
|
|
|
Post by plam on Jan 6, 2022 14:08:08 GMT 2
Последно във ВидиМ или ВидиН отиват. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Офффф, чУЕк, какъв е тоя малоумен въпрос? Когато огладнеете, според зависи къде сте, там яжте. Само се чудят колко по-малоумен въпрос да зададат на аудиторията си. То щото много трудно да чукнеш в гугъл ресторанти в Монтана или ВидиМ...ще ѝ се счупят ръчичките..сакън
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 6, 2022 14:15:14 GMT 2
Не мисля, че трябва да се засягаме от някакви изрази. Все пак всеки може да си изрзява мнението свободно, а и реално този израз си съществува от панти век и съм чувала не малко хора да го използват. Дайте да го гледаме от комичната страна, че и без това сметките за ток и парно са достатъчно плачевни.
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 6, 2022 14:16:11 GMT 2
Деа трябва да се прекръсти на Алф с това ядене, ако наистина е 43 кг. Но съм напълно съгласна с вас, че не може да претендираш, че много разбираш от кожи и да се храниш по този начин. Откровено побеснявам като човек, който се е борил с акне и се е чудил как да не фотосинтезира, защото му се наложило да изключва цели групи храни с идеята да се пооправи състоянието на кожата си. Не може да говорим как с кремчета всичко ще е наред като гъкаме всички несметно количество въглехидрати. Съставът на крема е много важен, ама какво има във вафли Ная примерно не е никакъв проблем.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 6, 2022 14:23:15 GMT 2
Иначе по темата защо не са си наели детегледачка в Дания - недейте въобще да намесвате семейството на Филип, Пепе много пъти е казвала, че не са им помагали, а те хич не са били в цветущо финансово състояние, тъй като още в блога имаше статия, че за да се подготвят за София са теглили някакъв малък кредит. И сега знаем, че Пепе е по-датчанка от датчанките и там порядките са други, но за мен жена с добри финанси, няма в осми месец да сгъва и разгъва маси в магазина на Бодишоп. Аз пък защото помня като слон и следя де що има блогъри и влогъри от години, си спомням колко шокирана бях, когато прочетох, че Пепе и Филип са взели бърз онлайн кредит за фенси бебешка количка. Обааааааче като поразгледах поста ѝ по-подробно, забелязах тогава (преди около 5 години) с тогава все още "девственото" си и непредубедено око, че твърде подробно е описано и линкнато всичко (вид кредит, институция). Та, мили дами, това е една от първите спонсорирани лъжи на Пепе (дано съм се справила с линка -> явно не съм се справила):
"КАК ДА СЕ СПРАВИМ ФИНАНСОВО ПРИ НЕПЛАНИРАНА БРЕМЕННОСТ
4. september 2017
3. Краткосрочен заем от семейство или надеждна институция
Въпреки всичките ни усилия да планираме разходите си по време на бременоста ми, се появиха и някои непредвидени. Наложи ни се да намерим алтернативен вариант, в който да си набавим средства, за да ги покрием. И въпреки, че по принцип не съм фен на кредите, с Филип взехме решение да изтеглим бърз кредит, тъй като срокът, в който ни пазеха Bugaboo Buffalo,* изтичаше. Всъщност количката беше най-скъпата вещ, която купихме, но за сметка на това се оказа страхотна инвестиция.! Избрахме количка, която да бъде олекотена, да може да се движи off-road и да ни служи дълго-дъгло време.
Избрах компания, която предлага онлайн кредити, за да не се налага да се редим по гишета и да водим разговори с банкови служители. До този момент не бях взимала кредит, така че избрах възможно най-краткия срок на погасяване, съобразен също с получаването на първото ми майчинство.Това ни позволи да покрием заема в срок и да не обременяваме допълнително семейния бюджет. Ще си позволя да назова и компанията, защото разбрах, че ги има и в България, а аз останах доволна – Ferratum кредити.
Горди сме, че се справихме, защото първоначално и двамата имахме резерви към тегленето на кредит онлайн, но пък взаимно си доказахме, че при добро планиране и финансова дисциплина, бързите кредити помагат и не са рисков вариант. Kоличката я ползваме и до сега, a София е супер щастлива в своята Bugaboo Buffalo, особено от както я обърнахме да гледа напред и да опознава света! Ferratum e вече в България, така че ако и ако вие имате непредвидени разходи покрай бременноста ви, може да се запознаете с условията на Ferratum кредити за бързи заеми онлайн, описани подробно на www.ferratum.bg."
КАК ДА СЕ СПРАВИМ ФИНАНСОВО ПРИ НЕПЛАНИРАНА БРЕМЕННОСТ
Колкото до Лелята и бившия ѝ мъж, тя във видеото за нейната история каза, че просто е имала късмет, че бившият ѝ решил в един момент да се върне в България и да започне отново бизнес. Едва тогава тя е имала възможност да си изведе децата да живеят извън Белгия. Преди това не ѝ е позволявал и дори са ѝ били отнети паспортите на децата (както казах помня като слон).
|
|
|
Post by hriems on Jan 6, 2022 14:30:49 GMT 2
Защо мислите, че Алекс и Дани са се разделили? Надявам се, че не са.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 14:36:31 GMT 2
Па яжте в Макдоналдса на магистралата, дъъъ. Егати простотиите правят за енгейджмънт.
Принципно като се покажеш като безпочвена фукня и лъсне каква надувка си и как смяташ всички за някви плебеи, освен себе си, която си свръхчовек, щото и красива, и умна, и успяла бизнесарка, и, и, и, и... е все тая каква си реално. Никой не обича грандомани и много бързо ги отсвирва, пък ако ще мнението им да е топ. В случая госпожата може да е всипко, ковто твърди, но така се е компрометирала, че и съвършена да е, няма значение.
К Харесват ми и Аврора, и Серафима, и Ириан. Аз съм фен на странните имена. Аз и на пепините дечурля харесвам имената.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 6, 2022 14:47:21 GMT 2
След скандала за апартамента, Даниел започна да бълва реклами на килограм, за да може алчността на Петканова да бъде задоволена и да влизат пари и от двете страни. Спря да прави лайфове, превърна се в Кен, сигурно, защото Александра пак е имала мнение по въпроса. Личише си, че не е неговото нещо и не е на себе си.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2022 14:58:03 GMT 2
Даниел не бях го виждала след като се оперира и сега като му прегледах профила е доста променен. С времето се наместват нещата и определено младее с тази визия, докато при Алекс само разваления чар от носа виждам. Тя му оправи коса, зъби, брадичка, нос, подтиква го да прави повече реклами...Все едно тя иска да го направи по свой вкус, а после да каже ' ами промени се, не си като преди '. Не знам дали са заедно, но нищо чудно да си хванат нови половинки с новите визии.
|
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 6, 2022 15:07:39 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Jan 6, 2022 15:33:12 GMT 2
Въй, въй, въй...Пепа от къде тръгна до къде стигна. С Филип 2 са се познавлаи от 2 месеца преди тя да забременее. Как за 2 месеца (8 седмици) намираш време често да обсъждаш дали да имаш деца? Това сериозно ли е? Да нямаш пукнат лев, но да се хвърлиш на количка за един бон - ето това е финансово планиране. Вадя лист и химикалка, за да си запиша, защото толкова мъдрост аз не съм чела никога.
|
|
|
|
Post by umma on Jan 6, 2022 15:45:22 GMT 2
Някой питаше какво е правил Пепон в ДанияТА преди да срещне Фичкатадве. Имаше един влог с Елица и тази третата мома, стилистката- в някакъв магазин/ мол се прехласваха пред чанти от нивото на Фурла. А! У! Кога и ние с такава?- нещо подобно беше. За съжаление, не мисля, че още го има този влѝог, но пък има няколко на Инглийски. Не помня в кой от тях се споменава, че в момента има проблеми с ФичоДъФърст, та приятелките й страдаха заедно с нея. Явно всичко се рАзвива буквално дни/ седмици, преди да срещне Йепсон.
Инджой!
|
|