|
Post by questar on Jan 6, 2022 0:07:15 GMT 2
theteddie е казала верни неща за замаскираните Хербалайф продукти в предизвикателството на Леля, но ние тук тези неща ги знаем отдавна и то без да сме се купували предизвикателства. Тя Йоко е като някакъв "маман" на тези момиченца, които се опитват да зарибяват в мрежите да се включват хора в предизвикателствата. Седи на високо, обикаля света, пък тези малките купуват продуктите на Хербалайф и се опитват да ги продадат после с предизвикателства. Леля ви е женския вариант на Андрешко.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 6, 2022 0:07:24 GMT 2
Много е смешно бащата да открадне детето, но това си е реално в днешно време. Все повече мъже го правят, но нали жените са виновни според някои. Не казвам, че при Пепе е така. Ако е вярно, че ползва субстанции, как си представяте, че ще си пусне децата. Според мен него го устройва, да идва в България и не би се справил сам с тях. Той не живее с родителите и се съмнявам да му помогнат. Те не са,като българските баби и дядовци. Има си причина да не ходят там.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 6, 2022 0:07:25 GMT 2
В нейна защита: Пепе е повече стока от някои уонаби инфлуенсъри с интелигентност на полски мишки и поведение на подпийнали селяндури в кръчма- това Танев, Аниста, Никол, Деница…те да не са по-добър материал за инфлуенсъри от Антоанета?
|
|
|
Post by questar on Jan 6, 2022 0:19:31 GMT 2
Аз пък мисля, че всичките затънали в илюзии и битовизми мамчета от типа на Пепонче, Тейче и прочие са просто една излъскана версия на майката на Нийчето.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 6, 2022 0:31:03 GMT 2
Да, и аз това казвам, че причина има. И е сериозна. То е ясно, че той не може да се справи с тях и това го устройва. Въпроса е защо поне не ходят понякога там. За да не ги води толкова време е повече от ясно, че трябва да имаш основателна причина. И е съмнително и то много. И никой не твърди, че Никол, Аниста, Джулката и Сие са много стока и пример. Не виждам какво общо има това с дискусията. Естестввно, че те са в пъти по-зле от Пепа. Но това не говори и кой знае колко добре за нея, нито може да й бъде някаква защита. Защото и тя си направи обществено достояние развода и личния си живот. Не е случайно, че дори и тези, които много не са запознати и не я знаят са чули за Антоанет Пепе с Филип 1,2 и 3.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 6, 2022 1:29:58 GMT 2
От вас научих за frichic и реших да погледна профила й в инстаграм. Не бях виждала толкова неприятен, да не кажа отблъскващ, "контент". Абсолютно еднакви снимки, на едно и също място заснети, в едни и същи тъмни, подтискащи цветове. Тази жена не знам на колко е години, но нацупената й физиономия я състарява много. Как пък на една снимка не се е усмихнала. Мъжа й ми прилича ва 100кила 😄. Толкова скучен профил не бях срещала. Никаква идентичност. Все едно гледам профила на безбройните инфлуцки от Запада. Другото, което не разбирам, е обзавеждането на такава детска стая. Нищо детско не лъха от нея. От позицията на майка, го намирам за супер красиво,но нефункционално. Първо, цветовата гама е ужасна, поне за мен. Защо всички дрешки трябва да са в кафяво?Сигурно като порасне, ще купуват само играчки в кафявата гама, за да не се наруши фън шуя на мамчето. Второ, обзавеждаш така стая, но слагаш next to me кошара до спалнята ( убедена съм, че така са направили) и съответно тази стая е неизползваема. Гаранция, че бебето не спи само в инстаграмабълската си стая. Може би кърми на великия стол за кърмене, който всяка себеуважаваща се инстаграмърка има? И това ме съмнява. Още нещо, което ми е направо противно, са голите й снимки. Женското тяло по време на бременност е нещо красиво и уникално, но за личния архив. Не ми се гледат голи телеса на непознати жени, макар и бременни. Та,overall, за мен тази госпожа е голямо, огромно НЕ. За мен този профил излъчва надменност и ми създава усещане за депресия 😄 Подписвам се под всяка дума от това мнение. И аз тук прочетох за тази особа и ѝ разгледах профила. Много неприятна жена. От зор да е интересна и много арт твори тъпотии като онова за ДНК-то на мъжа ѝ, което спяло в блажена млечна кома 🤦♀️ Това стори също ме отврати, също като моцането на Сиса. Егати жените, егати изказа! ibb.co/QXFc0jN
|
|
|
Post by The Judge on Jan 6, 2022 3:22:43 GMT 2
Честно, такива простотии ме отвращават. Толкова е преекспонирано едно по принцип хубаво нещо, така гротескно е комерсиализирано, че ти става гадно. Бременни кореми по бельо и без него, цицащи, моцащи, смучещи, петна по памперси, детайли за физиологиите им и всякви кретении. Големият контент! Толкова превземки и глупости и накрая след всичките мега съвети, лиготии и Монтесорита, за децата най-щастливите преживявания са ходенето в мола и новия айфон. Гади ми се от тая реалност.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 6, 2022 7:54:10 GMT 2
Ей това се казва майка героиня. Не знам дали я знаете, но Буба е моят пример за справяща се майка и такава която не реве че сама си е избрала да има вече 6 деца. linkИ аз идвах с тази новина... 😊😇 Бях последвала Бубето от Bubolinka cakes преди време с възхищението, че е мама на 4 момчета и малко момиченце, но понеже от много време не беше публикувала нищо, и съвсем бях забравила, че я следвам. И днес - виждам пост с малко бебче - момиченце Аврора-Серафима. Много се зарадвах и изкефих! Да им е живо и здраво, семейство с 6 дечица сигурно е огромно предизвикателство, но и изключителна благодат! Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by anne on Jan 6, 2022 8:31:56 GMT 2
В нейна защита: Пепе е повече стока от някои уонаби инфлуенсъри с интелигентност на полски мишки и поведение на подпийнали селяндури в кръчма- това Танев, Аниста, Никол, Деница…те да не са по-добър материал за инфлуенсъри от Антоанета? Със сигурност е така.Аз не понасям това в което превръща децата си, а то е една Реклама.Пепе много ми харесваше в началото супер свежа и готина , и затова сега като я гледам в какво самата тя се е превърнала и в какво превръща децата си...Едно самочувствие без покритие.Очевидно и Датския не е стока , не знам какво ползва или не ,но и Пепе съвсем не е в час вече... само реклами и пари са и в главата.Колкото до София никой не казва, че е чудовище.Да тя е точно детенце и това е жалкото защото майка и я превръща за мен е едно не много добро дете за възптиание няма и да говоря там липсва .Тя е станала лигава,надменна самия и поглед е различен като я снимат,и да според мен мачка Сиена не физически ами психически дори и само с надмощието от това като по голяма сестра.Отделно и с поведението си.Пепе не веднъж е казвала че София не оставя Сиена да говори? И смята че затова Сиена има проблеми защото София и довършва изречениета.Фактите са си факти София мънича или не се мисли за център на вселената поне в тяхното семейство.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 6, 2022 8:34:17 GMT 2
Следвате ли Кристина Георгиева? Известна е в тик ток, но има и канал в ютуб. От Пловдив е, около 25 год., има момченце, родено е недоносено. Е тази има зъби, които са мноооооого по-зле дори от тези на Гуци. Когато в коментари ѝ пишат да си ги оправи, винаги оправданието ѝ е детето, че всички пари отиват за него, но пък се облича марково, с дрехи на Алеса, използва скъпа козметика и т.н. Често виси по салоните за красота. Защо тези хора не гледат първо здравето си, след това да се контят? Винаги едни здрави и прави зъби правят повече впечатление, от колкото с коя марка си облечен. Със смесени чувства съм за нея, не мога да преценя дали я харесвам.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 6, 2022 9:15:07 GMT 2
Може ли линк към тази Кристина? Че не мога да намеря нейния Тик Ток. Midori , @kristinna_georgieva ѝ е инстаграма. На около 21-22 години е и май предимно подрастващи са ѝ последователи. Нищо интересно и вълнуващо не предлага. На мен мш е странно не само за зъбите, а това, че видмо детето има проблем, а тя многократно е заявявала, че му няма нищо. А от снимките си личи, че е кривогледо и май със забавено развитие.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2022 9:30:02 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 6, 2022 9:40:05 GMT 2
Детето на Кристина го водят на рехабилитации в София доста често, както и на логопед.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 6, 2022 9:40:41 GMT 2
Може ли линк към тази Кристина? Че не мога да намеря нейния Тик Ток. Midori , @kristinna_georgieva ѝ е инстаграма. На около 21-22 години е и май предимно подрастващи са ѝ последователи. Нищо интересно и вълнуващо не предлага. На мен мш е странно не само за зъбите, а това, че видмо детето има проблем, а тя многократно е заявявала, че му няма нищо. А от снимките си личи, че е кривогледо и май със забавено развитие. Детето мисля, че е родено в 6-месец, ходи на рехабилитация, може би затова понякога са в София. В началото е бил с очила, но започнал да си ги маха. Видимо не е добре, не говори, винаги е с количка, така, че не знам дори дали ходи.
|
|
|
Post by suede on Jan 6, 2022 10:18:30 GMT 2
Като Датски е най-добрият баща, защо не направи компромис и остане в България. Ето, първият белгиец на леля Йоко работи от София и според мен тази стъпка е направил, заради децата. Тука положението пак е чул-недочул. Никаква стъпка не е направил на Йоко бившия мъж. Човекът е имал бизнес в БГ още преди да се запознаят, така и се намират. Тя самата го е разказвала няколко пъти, що се правят пак разкази по картинки, не разбирам.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 6, 2022 10:24:39 GMT 2
Като Датски е най-добрият баща, защо не направи компромис и остане в България. Ето, първият белгиец на леля Йоко работи от София и според мен тази стъпка е направил, заради децата. Тука положението пак е чул-недочул. Никаква стъпка не е направил на Йоко бившия мъж. Човекът е имал бизнес в БГ още преди да се запознаят, така и се намират. Тя самата го е разказвала няколко пъти, що се правят пак разкази по картинки, не разбирам. Въобще не е по картинки. Те са се запознали в България, но през брака са живяли в Белгия. Той ако е искал щял е да остане в Белгия.
|
|
|
Post by welt on Jan 6, 2022 10:50:13 GMT 2
Ехеее, Буболинката умора няма. Да им е жива и здрава втората девойка! Тоя път обаче ме шашнаха с име на фона на нормалните имена на останалите им деца. Даже си спомням, че като са мислили име за първото момиченце, тя е мислила за Кармен-Магдалена, но писа, че мъжа и не си падал по изчанчени имена. Тяхна си работа, де, аз много и харесвах и торите, за времето си бяха наистина шедьоври, а на статиите съм се заливала от смях, пише наистина забавно.
Честита да е и Христина на Златена. Правят снимки в родилното, може да не е първото, което хрумва на майката, но персоналът го предлага. Не виждам нещо толкова лошо, макар че и за мен са снимки за личен архив.
frichic толкова се мъчи да е оригинална, че в повечето случаи звучи нелепо. Долу-горе на едно ниво ми е като оригиналничене с дамата, която пише в средата на изречението името на кучето си с главна буква, а това на мъжа си с малка.
Филип 2 не само че не го смятам за добър баща, а го смятам за по-скоро никакъв баща. Баща не се става с четири посещения за по три дни в годината, съжалявам. И ако Пепе си дели децата на бургазлия и датчанки, той прави същото със София и Сиена - едната при него, другата при майка си. Грозна работа е за мен цялото нещо, не знам кой би бил добрият вариант, но със сигурност не смятам, че този в момента е такъв. Вярно, че той работи в Дания и не е влЬОгър, който да си вдигне шапката във всеки един момент и да литне до България, но да идва за по един уикенд и да се тагва от Хилтън. Иначе по темата защо не са си наели детегледачка в Дания - недейте въобще да намесвате семейството на Филип, Пепе много пъти е казвала, че не са им помагали, а те хич не са били в цветущо финансово състояние, тъй като още в блога имаше статия, че за да се подготвят за София са теглили някакъв малък кредит. И сега знаем, че Пепе е по-датчанка от датчанките и там порядките са други, но за мен жена с добри финанси, няма в осми месец да сгъва и разгъва маси в магазина на Бодишоп.
|
|
|
Post by mariak on Jan 6, 2022 11:01:20 GMT 2
Тази Буболинка ли каква е не знам, може да е готина, не я бях чувала, но името със сигурност е дооооста изчанчено, ОБАЧЕ! Другата “оргинална” Frichic е кръстила детето както едни приятели кучето си 😅😅
Каквото и да си говорим София е крайно неприятно дете блгодарение на майка си и баща си, който допринася с нищоправене 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2022 11:09:38 GMT 2
Прахчето/добавката, които хвали Деа били внос от същия човек, който пуснал Хербалайф на бг пазара? Защо една толкова успешна, супер-дупер вървежна руса мадама има нужда от подобни схеми се питам. Оф да бе, те вафлите са с пари в този живот
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 11:12:50 GMT 2
Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, обичани и щастливи! Някоя от дамите тук беше питала за хляба с квас на Елица. Качила е стори, че в момента редактира видеото. Може би скоро ще го качи. Казвам може би, защото е имало случай да го прави след месец...
|
|
|
Post by abc on Jan 6, 2022 11:20:17 GMT 2
Името, което Frichic е избрала, набира популярност сега, около мен вече има няколко Кай/ Кая. На мен ми допада, макар да не е съвсем за българските ширини. Двойното име на Буболинката- Аврора - Серафима, няма никаква хармония. Такива непасващи имена ми създават усещане, че е трябвало да се угоди на едната баба/дядо, и майката да си получи желаното от нея.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Jan 6, 2022 11:21:55 GMT 2
Ей това се казва майка героиня. Не знам дали я знаете, но Буба е моят пример за справяща се майка и такава която не реве че сама си е избрала да има вече 6 деца. linkИ аз идвах с тази новина... 😊😇 Бях последвала Бубето от Bubolinka cakes преди време с възхищението, че е мама на 4 момчета и малко момиченце, но понеже от много време не беше публикувала нищо, и съвсем бях забравила, че я следвам. И днес - виждам пост с малко бебче - момиченце Аврора-Серафима. Много се зарадвах и изкефих! Да им е живо и здраво, семейство с 6 дечица сигурно е огромно предизвикателство, но и изключителна благодат! Sent from my SM-A725F using Tapatalk Ох, да им е живо и здраво детенцето, но като прочетох името буквално се изсмях 😄 Просто си представих след време как се представя на хората по 5 минути 😀 То не ми е и благозвучно, понякога в стремежа си да измислят оригинално и рядко срещано име отиват в другата крайност.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 6, 2022 11:25:03 GMT 2
Аз следя от време на време Кристина Георгиева и ми е много симпатична. Много естетвена и мила изглежда. Веднъж я бях питала нещо и ми отовори почти веднага. Да, зъбите й не са първа хубост, ама Пепон като има хубава и подредена усмивка кво от тва? За сметка на зъбите обаче, има невероятна гъста и дълга коса, която е страхотна. Ако не се лъжа май прави и скрънчита за коса, които хич не са лоши на вид и са на приемлива цена.
|
|
|
Post by Samantha Jones on Jan 6, 2022 11:42:01 GMT 2
Не знам дали е коментирано, но името на новото бебе на Ася Капчикова е ужасно,ОТНОВО! Бебока се казва Ириан. Да, това е личен избор и всеки родител сам си преценЯ, но имената им звучат като нескопосан опит да сме оригинални.
Относно Пепе и семейство, сутуацията е много объркана, но тази каша Пепе сама си я е забъркала и сега ще си я сърба. Жалко, защото ощетени са децата по един или друг начин.
Не бях чувала за Кристина Георгиева и й метнах едно око. Зъбите й наистина са в доста по-лош вид от тези на Гергана, но за сметка на това косата й е като на кукла Барби.
|
|
|
Post by welt on Jan 6, 2022 11:51:42 GMT 2
Люба, както е истинското име на Буболинката я знам от много години. Видях я в мамата и бях впечатлена от тортите ѝ и от имената на момчетата ѝ. Давид, Девин Денис, Дамян. Очаквах и че първото момиченце ще е с Д но супер много ми харесва Белослава. На бебето името му е странно но пък е красиво. Чакам да разкаже символиката, защото съм сигурна че има. Писала съм си много пъти за торти с нея и винаги е била отзивчива и мила. Страхотно семейство са. Да, определено, Люба създава впечатление на много отворен, симпатичен, сърцат човек и семейството им е страхотно. На мен името не ми харесва, но аз съм пристрастна, понеже я/ги харесвам и както и да го беше кръстила, нямаше да ми направи някакво впечатление. Много голяма роля играе това какво мислиш за човек в това как възприемаш решенията му, аз въобще не го крия за себе си. Деа, съобщавайки, че закусва по осем вафли и обядва три пържоли с пет филии хляб, какво цели? Да скокнем и да възкликнем "Аууу, Дейчеееее, как се храниш така и имаш така чудна фигурааа!" Хич не ме впечатлява факта, че човек, който следи и има 1001 изисквания какво има в серума му за лице, си тъпче тялото с каквото му падне. Не мога да се възхитя. По-скоро ще се възхитя на някоя закръглена жена, която полага грижи за тялото си, отколкото на някоя стройна мадама, която яде без да подбира. Иначе кожата на Дженифър коментира и дава компетентно мнение...
|
|
|
Post by klaudia on Jan 6, 2022 11:57:33 GMT 2
Да Кристина има много гъста и хубава коса. Сега Пинко се изяжда от яд като види косата на Кристина, дори с екстеншъни нейната не изглежда така.
Тази с лютеницата за червило ми е много странна. Стаята скучна, дрехите и те. Никога не съм харесвала кафявата цветова гама, особено за бебе. Някой питаше за годините ѝ, на около 40г. Много досадна стана с голите си снимки, че аз по-често виждах нейния корем от моя. За Ася четох, че бащата на децата е чужденец и затова имената са такива. На мен също не ми харесват. Онзи ден отговаряше на въпроси и каза, че искали 6 деца.
При мама Сиси е голямо затишие, дали изядоха сладкото
|
|
|
Post by Coconut1 on Jan 6, 2022 11:57:49 GMT 2
Люба, както е истинското име на Буболинката я знам от много години. Видях я в мамата и бях впечатлена от тортите ѝ и от имената на момчетата ѝ. Давид, Девин Денис, Дамян. Очаквах и че първото момиченце ще е с Д но супер много ми харесва Белослава. На бебето името му е странно но пък е красиво. Чакам да разкаже символиката, защото съм сигурна че има. Писала съм си много пъти за торти с нея и винаги е била отзивчива и мила. Страхотно семейство са. Да, определено, Люба създава впечатление на много отворен, симпатичен, сърцат човек и семейството им е страхотно. На мен името не ми харесва, но аз съм пристрастна, понеже я/ги харесвам и както и да го беше кръстила, нямаше да ми направи някакво впечатление. Много голяма роля играе това какво мислиш за човек в това как възприемаш решенията му, аз въобще не го крия за себе си. Деа, съобщавайки, че закусва по осем вафли и обядва три пържоли с пет филии хляб, какво цели? Да скокнем и да възкликнем "Аууу, Дейчеееее, как се храниш така и имаш така чудна фигурааа!" Хич не ме впечатлява факта, че човек, който следи и има 1001 изисквания какво има в серума му за лице, си тъпче тялото с каквото му падне. Не мога да се възхитя. По-скоро ще се възхитя на някоя закръглена жена, която полага грижи за тялото си, отколкото на някоя стройна мадама, която яде без да подбира. Иначе кожата на Дженифър коментира и дава компетентно мнение... [b Точно пък Деа няма красиво тяло, а една торба с кокали.😄 Момичета, това, че някоя девойка е 43 кг. не означава, че има хубава фигура. 😃😃
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 12:18:28 GMT 2
А всъщност откъде знаете, как изглежда Деа, като тя се крие?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 12:23:05 GMT 2
А всъщност откъде знаете, как изглежда Деа, като тя се крие? Ето я. Хубавото тяло. Ел Макферсън.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 6, 2022 12:30:22 GMT 2
Ая наистина скролва по цял ден инстаграма и си харесва дрешки, щото еди коя си ги има. Толкова да няма свой стил това момиче
|
|