|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 21:40:35 GMT 2
Преувеличава се за Сиена и София. Поначало Сиена е по-свита и срамежлива, със сестра си или не тя пак ще е така. Изкарва се София, като някакво чудовище, а тя е дете. Според мен София няма да има проблеми с приятелчета в училище, вижда се че е общителна и лесно се адаптира. Датски няма нищо против снимането, даже докато бяха женени той много искаше да е център. За мен той е един нехранимайко.
|
|
|
Post by anne on Jan 5, 2022 21:41:01 GMT 2
Ако трябва да съм честна, Филип 2 не ми изглежда на чак такъв пройдоха. Затова се изненадвам, че не взима децата при него в Дания. Дали не му се занимава, дали Пепе не ги пуска или причината е, че Сиена не знае, кой е той... Вярвам, че той вижда, в какво се превръщат децата му и как изкарват повече пари от майка им и новия им баща, което е крайно ненормално. Ако той не спре този фаср, категорично не вярвам Пепон да го направи и да се лиши от тези доходи. Пепе вижда малко свое копие в София, което може би я кара да се държи с нея по-специално. Сиенка е голяма сладурана, но като средно дете макар и да изглежда пренебрегвана, ще измести Матейко, който ще се окаже последна дупка на кавала. Предимно, защото не е с датско потекло и до година-две най-вероятно няма да е със светли очи и коса. А както знаем това е сериозен фактор за г-жа Йепсон, която май още се води така по документи и не си е върнала бащината фамилия. Най тъжното от това е ,че наистина Сиена казва на оново полезно изкопаемо Чехъл 3 тати,а нейния истински баща не го вижда почти и той няма никаква комуникация с нея .Пепе още тогава удари дъното,как е позволила това да се случи на чужд мъж детето и да казва тати, нямам думи и да е горда на всичкото отгоре.Матияс няма да го коментирам милия .Като се разделят с Фитила съвсем скоро ще им пробута детето на тях сигурно,защото майката на Бургаския гларус изглежда властна жена, и Пепка там мълчи и гък не казва.По ниска от тревата е ми се струва.А на тия Датските според мен просто такова им е възпитанието и разбирането ,и от там идва целия проблем за което разбира се страдат децата.
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 21:44:52 GMT 2
Книгите на Биляна Йотовска са наистина стойностни, а и самата тя се занимава от години със спорт и здравословно хранене. Така че, на българския пазар по тази тема Йотовска е дала всичко необходимо, а Йоко е просто едно wannabe на този фон. Но пак казвам, там целта не е да се напише нещо полезно, а просто леля да си задоволи грандоманщината от "инициативи". И не виждам причина хората да дават по 30 лева за книгата на жена с лЯфстайл на новозамогнала се аграрка, която за един обяд навън харчи една средностатистическа бг заплата на висшист. Сега искам да засегна и темата за издателствата в България. Забелязвам, че в последните години много издателски къщи станаха част от евтиния инфлуенсърски и циркаджийски свят с идеята за продажби и модерност, което е за сметка на качествени чуждестранни книги, които така и не виждат бял свят на българския пазар. На Сиела отдавна правя бойкот и все повече си чета на английски електронно. Вече книжарниците се превърнаха в един храм на кича и долнопробността само като видя какви заглавия са изложени на преден план.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 21:47:03 GMT 2
Казвате, че София ще се удари челно с бързия влак като тръгне на училище, защото ще разбере, че не е центъра на света. Аз пък мисля, че ще се превърне в една малка Реджина Джордж и ще командари другите деца, така както командари Сиена.
Никой не казва, че София е "чудовище", а че е възпитана много зле от глупавата си майка.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 5, 2022 21:51:38 GMT 2
Всъщност саата Антоанета казаче Филип в началото не обичал и не иска да се снима, но с времето "започнал".
София ветоятно ще стане от тартор децата, които обичат да командват, друг е въпросът дали ще ѝ го позволят. Детето е доста будно и развито. Време и ще се види.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 21:53:23 GMT 2
Казвате, че София ще се удари челно с бързия влак като тръгне на училище, защото ще разбере, че не е центъра на света. Аз пък мисля, че ще се превърне в една малка Реджина Джордж и ще командари другите деца, така както командари Сиена. Никой не казва, че София е "чудовище", а че е възпитана много зле от глупавата си майка. Има и такива деца, без да е виновен родителят.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 21:54:02 GMT 2
Преувеличава се за Сиена и София. Поначало Сиена е по-свита и срамежлива, със сестра си или не тя пак ще е така. Изкарва се София, като някакво чудовище, а тя е дете. Според мен София няма да има проблеми с приятелчета в училище, вижда се че е общителна и лесно се адаптира. Датски няма нищо против снимането, даже докато бяха женени той много искаше да е център. За мен той е един нехранимайко. Най-накрая адекватен коментар!!!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 21:59:21 GMT 2
Казвате, че София ще се удари челно с бързия влак като тръгне на училище, защото ще разбере, че не е центъра на света. Аз пък мисля, че ще се превърне в една малка Реджина Джордж и ще командари другите деца, така както командари Сиена. Никой не казва, че София е "чудовище", а че е възпитана много зле от глупавата си майка. Има и такива деца, без да е виновен родителят. Не съм съгласна. Първо, в конкретния случай говорим за София и да, Пепе Е виновна за това, в което се е превърнала първородната ѝ дъщеря. Второ, ако едно дете тормози другите има два варианта - или родителят (не)съзнателно е подхранил това и го е "направил" такова, или не е видял, че има такива наклонности и е допуснал с липса на възпитание то да тормози другите. И двата случая родителят е виновен - в единия, че подстрекава такова поведение и го enable-ва, в другия, че не е научил детето на обратното. Много са ме тормозили в училище и знам за какво говоря - моите родители са се срещали с родителите на другите деца... Ябълката не пада под крушата. Децата са такива каквито им се позволи да станат. Ако можеха сами да се възпитават, за какво сме им ние като родители?
|
|
|
Post by diamond on Jan 5, 2022 22:02:02 GMT 2
Благодаря за информацията, относно книгата! Съгласна съм, че Ганка няма да схване идеята, но пък мисля, че ще се изфука, че я има и я чете. Ида Магдаленова пак е активна и пак ме зарежда позитивно.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 22:11:27 GMT 2
Има и такива деца, без да е виновен родителят. Не съм съгласна. Първо, в конкретния случай говорим за София и да, Пепе Е виновна за това, в което се е превърнала първородната ѝ дъщеря. Второ, ако едно дете тормози другите има два варианта - или родителят (не)съзнателно е подхранил това и го е "направил" такова, или не е видял, че има такива наклонности и е допуснал с липса на възпитание то да тормози другите. И двата случая родителят е виновен - в единия, че подстрекава такова поведение и го enable-ва, в другия, че не е научил детето на обратното. Много са ме тормозили в училище и знам за какво говоря - моите родители са се срещали с родителите на другите деца... Ябълката не пада под крушата. Децата са такива каквито им се позволи да станат. Ако можеха сами да се възпитават, за какво сме им ние като родители? [br Аз съм против тормоза и агресията, но не виждам тя да тормози сестра си или брат си. Не вярвам Пепе да дели децата си, за мен София просто е по-отворена и комуникативна.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 5, 2022 22:22:04 GMT 2
От вас научих за frichic и реших да погледна профила й в инстаграм. Не бях виждала толкова неприятен, да не кажа отблъскващ, "контент". Абсолютно еднакви снимки, на едно и също място заснети, в едни и същи тъмни, подтискащи цветове. Тази жена не знам на колко е години, но нацупената й физиономия я състарява много. Как пък на една снимка не се е усмихнала. Мъжа й ми прилича ва 100кила 😄. Толкова скучен профил не бях срещала. Никаква идентичност. Все едно гледам профила на безбройните инфлуцки от Запада. Другото, което не разбирам, е обзавеждането на такава детска стая. Нищо детско не лъха от нея. От позицията на майка, го намирам за супер красиво,но нефункционално. Първо, цветовата гама е ужасна, поне за мен. Защо всички дрешки трябва да са в кафяво?Сигурно като порасне, ще купуват само играчки в кафявата гама, за да не се наруши фън шуя на мамчето. Второ, обзавеждаш така стая, но слагаш next to me кошара до спалнята ( убедена съм, че така са направили) и съответно тази стая е неизползваема. Гаранция, че бебето не спи само в инстаграмабълската си стая. Може би кърми на великия стол за кърмене, който всяка себеуважаваща се инстаграмърка има? И това ме съмнява. Още нещо, което ми е направо противно, са голите й снимки. Женското тяло по време на бременност е нещо красиво и уникално, но за личния архив. Не ми се гледат голи телеса на непознати жени, макар и бременни. Та,overall, за мен тази госпожа е голямо, огромно НЕ. За мен този профил излъчва надменност и ми създава усещане за депресия 😄
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 22:22:41 GMT 2
Голямото дърво децата на Пепе ще го захапят. Не съм специалист, не знам точно в кои години от развитието им, но ще стане. Стига само да видиш майка им и сие, ти става ясно къде вероятно ще отидат нещата. А като включиш и двамата бащи (засега, хихи), става още по-интересно.
Книгата на леля. Даже не знам как може да се нарече книга нещото по идея на Йоана Йоко. На мен ми е ясна още отначало и лицемерието ѝ така прозира, че не мога даже да я гледам за секунди, камо ли цяло видео 🤢 хитрее и маже, само дотам ѝ стига акъла. Какво стана със ставането в 5 и всекидневното ходене сутрин в библиотеката за половин час? Нищо, нали, всичко изчете за 30 Мин? Next level, please, а?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 22:35:17 GMT 2
Голямото дърво децата на Пепе ще го захапят. Не съм специалист, не знам точно в кои години от развитието им, но ще стане. Стига само да видиш майка им и сие, ти става ясно къде вероятно ще отидат нещата. А като включиш и двамата бащи (засега, хихи) става още по-интересно. Книгата на леля. Даже не знам как може да се нарече книга нещото по идея на Йоана Йоко. На мен ми е ясна още отначало и лицемерието ѝ така прозира, че не мога даже да я гледам за секунди, камо ли цяло видео 🤢 хитрее и маже, само дотам ѝ стига акъла. Какво стана със ставането в 5 и всекидневното ходене сутрин в библиотеката за половин час? Нищо, нали, всичко изчете за 30 Мин? Next level, please, а? Всички ще го ядат, най-вече Пепе. Представям си Сиена, че би ѝ направила проблем, че раждането ѝ е качено онлайн, че заради майка си, като малка не е знаела кой е баща ѝ (все някога ще порасне и ще разбере и ще може да общува с него). За всичко това си е виновна само и единствено Пепе, феновете колкото и да я защитават, не може да се каже на черното бяло.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 22:41:42 GMT 2
Като Датски е най-добрият баща, защо не направи компромис и остане в България. Ето, първият белгиец на леля Йоко работи от София и според мен тази стъпка е направил, заради децата.
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 22:43:34 GMT 2
Това с библиотеката беше толкова фейк! Отиде да чете Шарма в библиотеката, хаха. Нали я питат какво би желала и тя понеже е чувала само Шарма (съвременния Коелю) и какво да чете, ами Шарма. Човек, който на близо 40 години за първи път си издава карта за библиотека, не ми го хвалете. Знаем, че никога не е късно и бля бля, но за някои неща е късно и виждаме как масово са непоправими дупките в неслучилото се себевъзпитание у някои. Та леля ви е един фаст и джънк продукт. За пълнеж на един влог отива в библиотека, после за пълнеж на егото си хаби страници от отсечени дръвчета, ходи по някакви дестинации набързо да позяпа Сефората и тоалетните на заведенията. Ама гледам немалко народ ѝ се връзва на кухия пълнеж.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 22:48:30 GMT 2
Щом поведението на София е докарало Сиена до там, че да я удря (има го в едно от видеата им), явно положението с отношението на София към Сиена не е най-милото. Агресията не е задължително да е физическа, а може да бъде и вербална. Повечето сме гледали видеото, в което София се разциври и веднага отиде при майка си, за да обясни, как Сиена й е развалила чаеното парти. А в този момент Сиенка просто стоеше с чашките и не изглеждаше да прави нещо лошо. Не съм убедена, че София ще намери много приятели, които да си играят с нея. На пръв поглед е будно и комуникативно дете, но като ги изкомандори няколко пъти, като изръси нещо надменно, не вярвам да е любимката в компанията.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 22:53:44 GMT 2
Като Датски е най-добрият баща, защо не направи компромис и остане в България. Ето, първият белгиец на леля Йоко работи от София и според мен тази стъпка е направил, заради децата. Може ли цитат кой и кога е казал това тук във форума, защото аз нямам спомен някой да е правил подобно твърдение. Плюс това той беше тук, ама явно му писна на да-не-казвам-кое и си би камшика.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 23:04:55 GMT 2
А за мен си е баш пройдоха. Аз като срамежмиво дете, без самочувствие, крайно плаха съм по-скоро за децата да са със такова, да им е създадено поначало, да вярват в себе си и да са пробивни. Не казвам, че е верен подходода и начина на Пепе в никой случай. Но за едно дете е по-добре да е като София в живота. Също мисля, че се преувеличава. Ние не виждаме цялата картина и реално нищо не знаем, освен това, което ни се показва. Тя и видеа вече не качва почти никакви. От едно стори и една детска караница(че се оплакала на майка си за чаеното парти) не можем да си правим такива генерални изводи. Всяко дете се оплаква, реве на майка си, всички малки деца(братя и сестри) се карат, хленчат, клеветят и отиват да се оплачат на майките си от другия. Това са напълно нормални неща, които се случват ежедневно по къщите на всяко нормално семейство. Нито знаем точно колко са давани на бабите и гледани от тях, нито дали София е действително злобна, нито реалните им отношения с Фичо. С тези мои писаници не искам в никой случай да я защитавам Пепа(аз съм от тези, които силно я недолюбват и никога не съм я харесвала), но се старая да съм обективна. По същата логика не мога да оправдая и да мисля за сериозен баща, който не настоява да си вижда по-често децата и не е направил всичко, на всяка цена, така че поне да ги взима от време навреме. И не е, защото ако беше, те щяха да пътуват поне понякога натам. Пепе каквато и да е, не може да му забрани това. И не можем вечно да го оправдаваме Фичо, с това, тя не ги води и не му ги дава. Не е сериозно. Аз даже се чудя при целия интерес, който уж го има около Пепината особа как още никой не е зачеркнал тая тема и не я е попитал защо не ходи в тая така възхвалявана Дания, защо не дава децата на баща им? Оправдания с това, че Матиас е малък, че нямт време или е скъпо, нека се пробутват на други. Ми, не е норнално един баща да не иска да си вземе децата при него и да му идват на гости понякога. Има нещо гнило тука. И това нещо или е нещо много сериозно като причина или той просто не иска(което пък аз не мога да си предатавя). Фичо точно си показва живот на лентяй, който това положение напълно си го устройва. Видя се и с Ева колко изкара.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 23:05:07 GMT 2
Като Датски е най-добрият баща, защо не направи компромис и остане в България. Ето, първият белгиец на леля Йоко работи от София и според мен тази стъпка е направил, заради децата. Може ли цитат кой и кога е казал това тук във форума, защото аз нямам спомен някой да е правил подобно твърдение. Плюс това той беше тук, ама явно му писна на да-не-казвам-кое и си би камшика. С точно тези думи никой не е казвал нищо, но се обсъжда,че той е по- добрият родител, че майката трябва да ходи в Дания и тя разваля децата. Едва ли не, той си е тръгнал, заради нея. Защо пък жените постоянно да правят компромиси? Затова дадох пример с първият мъж на Йоана Йоко.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 23:19:02 GMT 2
Може ли цитат кой и кога е казал това тук във форума, защото аз нямам спомен някой да е правил подобно твърдение. Плюс това той беше тук, ама явно му писна на да-не-казвам-кое и си би камшика. С точно тези думи никой не е казвал нищо, но се обсъжда,че той е по- добрият родител, че майката трябва да ходи в Дания и тя разваля децата. Едва ли не, той си е тръгнал, заради нея. Защо пък жените постоянно да правят компромиси? Затова дадох пример с първият мъж на Йоана Йоко. И това не вярвам някой тук да го е казал - не сме малоумни да мислим, че родителят, който живее в чужбина и НЕ дава покрив над главата, ежедневна грижа и храна на децата е по-добрият. Обсъжда се, че само той идва до тук да вижда децата си, а Пепе не ги води в Данията, по която се прехласва и не спира да споменава във всяко видео и ТВ изява.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 23:29:10 GMT 2
Това пък с Данията е мн интересен феномен за мен от гледна точка на психологията. И в него има психологическа причина. Освен, че стои добре до" СВ" то. Св в кавички щото Пепа такова няма. Гръмкко, интересно, избива комплекси, символ е на разбитите надежди тая пуста Дания. Излъсква образа, прави го по-интересен. Друго си е да си живял в Дания. Много хора години живеят в Англия. Ама не са пили чай с Кралицата. Наша Пепа поживяла там малко и вече вовеки веков датчанка и само го споменава непрекъснато, така измежду другите неща. Ама иначе там не се вясва.
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 23:35:23 GMT 2
А Пепон преди да срещне Фичката в бара какво е правила в Дания? Представям си ги двечките с Еличка как са ръшкали и злототърсели. Факт, че без мъже там не са можели да си устроят живота, та явно някой тиндър вятър първоначално в отвел Пепето в Датско. За Елица знаем, че в Обзор е забърсала чичкото датчанин и айде на самолета да поеме в Дания ролята на Лолитка...
|
|
|
Post by The Judge on Jan 5, 2022 23:37:45 GMT 2
Точно, защото не виждаме цялата картина, аз не мисля, че Ф2 не иска да му ходят на гости,нито, че е такъв пройдоха. Просто за мен и двамата са станали родитвли по бързия начин, без много мисъл и живеят на момента, а сега нещата сатолкова изкривени, че и те самите сигурно не знаят какви са. Првди Ф2 е работила в Бодишоп мисля.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 5, 2022 23:42:59 GMT 2
Чудя се нещо: Пепе се върна в БГ уж, за да има кой да ѝ помага със София, добре де ама колко му беше в Копенхаген да си наемат детегледачка? Датски беше от що годе заможно семейство (баща му има бизнес, той самият на 25 години в собствен апартамент живееше)…не мисля, че щеше да им е проблем да плащат за детегледачка…
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 23:47:05 GMT 2
Да де, ама защо не ходят тогава? Аз това не го разбирам. При все, че го играят модерно семейство, идваха, събираха се всички, разделиха се уж интелигентно. Не вярвам причината, че те не ходят в Дания и не остават там с баща си да е някаква тривиална. Иначе, че не се познаваха, станаха набързо семейство и млади родители, това никой не го оспорва. Самия факт,че Пепе има трето дете от друг, с който се събира по същия начин така набързо говори още повече. Но тя си гледа децата,каквато и да е. Сама обаче не би се справила, но няма нищо лошо в това. Напротив, добре е, че има на кой да разчита. За мен е странно да не ходят в Дания. Не го разбирам наистина. Не мисля, че я е страх, че може да й ги вземе. И това се спрягаше по едно време. Ами нека ходи с тях, то сами няма как, нека ги води. За да не го прави трябва да си има причина.
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 23:49:26 GMT 2
Ами така, както Пепон не може и сега да продава свещи и календарчета в Дания, така навремето там никой не я отразявал с нейната липса на всякакви умения и летене в облаците. Не е можела да продава тези краставици там, които ги продава тук, ако ме разбирате. В Абсурдистан обаче летвата е ниска и Пепонче може да се въобразява като успешна мами лайфстайл кифлоч.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 23:51:54 GMT 2
Хахаха, да. Спомням си, че личната защита на Пепе тук я оправдаваше, че не води децата в Дания от страх да не ѝ ги вземат. Голям смях. Явно само с такива небивалици може да бъде оправдана Пепа, реалността боли май.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 23:58:21 GMT 2
Ами така, както Пепон не може и сега да продава свещи и календарчета в Дания, така навремето там никой не я отразявал с нейната липса на всякакви умения и летене в облаците. Не е можела да продава тези краставици там, които ги продава тук, ако ме разбирате. В Абсурдистан обаче летвата е ниска и Пепонче може да се въобразява като успешна мами лайфстайл кифлоч. Ей тука е разковничето. Тука е лесно. Може да се печели с рекламки и сторита. Мама и тате помагат. Там няма кой. Аз не я съдя,че е избрала да й е лесно. Дразни ме, че се има за много успяла, че се изкарва като много можеща, а няма и ден трудов стаж. Не е работила, учила там нещо само за престиж. Какво толкова е постигнала ми кажете? Изкарват нещата сякаш са егати свръх хората, талантливи, пробивни, умни, мадами, секси майки с бизнеси. И това са идеалите в съвремвнното общество. Ето затова ме яд. Включително Фичо 3. Той ка тоопритурка някаква в бизнеса, като кукла на конци покрай нея.
|
|
68 posts
Member is Online
|
Post by whynot on Jan 6, 2022 0:05:19 GMT 2
Джулката е гротесна драг кралица.
Пепе може да се страхува, че ако пусне децата в Дания може и да не ги види повече. Има много такива случаи и Джовани със сигурност я е предупредил.
Нормално е Сиена да казва тате и на двамата си бащи. Ф3 я гледа, а Ф2 я е създал.Около мен има доста такива примери.
Познавам много софиянци, които се изнесоха на село. Аз съм в процес на изнасяне. София вече не става за живеене и отглеждане на деца. (мое ина детето ми мнение).
Като човек, който си купува био зеленчуци, плодове ядки и зимнина от земеделски прозводители съм склонна да повярвам, че можеш да се издържаш със земеделие. (Цените са много високи)
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2022 0:05:51 GMT 2
Не мисля, че само Ф2 трябва да идва да си вижда децата. Може и Пепе да ги води в Дания, да, сигурно е трудно с малки деца, но не е невъзможно пътуването. Също така защо пък Ф2 да остава в България, ако в Дания си има работа, нова жена и приятели? Като е тук все едно Пепе ще му дава всеки ден децата, да, да. Между другото отношението на датчаните към семейство, брак, деца и т.н. не е като нашето тук и хората са как да кажа, по-студени, по си гледат себе си, не приемат толкова навътре нещата, женят се, развеждат се и не им дреме хич.
На лелчето не ѝ вярвам на сълзливите снимки как спят на земята, ходели пеша от девет планини в десета и т.н. Малко драматизира и си извърта. Да, има снимки на матраци на пода, но както става ясно бързо са се нанесли и при Барт.
|
|