|
Post by The Judge on Jan 5, 2022 17:33:26 GMT 2
...
Ще получи отстъпка Пепелджийска, на нея целият ѝ живот е спонсориран и уреден. Тя просто знае как да се възползва. Въздигната в култ, лансирана от преса и бездарници като нея, неполезна с нищо и незаслужила, но такова е положението...
Златена да ѝ е честито бебето. Не ми се гледат деца, омазани в плацента, някои неща няма да ги проумея никога. Защо изобщо в соц. мрежи трябва да е първата ти глътка въздух, но е хубаво, че са добре.
Тези две сестри са ми непознати, но и на двете снимките излъчват такава грандоманщина и превзетост, че ще скипна. "Днк-то в млечна кома" също. Това е точно тоя арт тип хора, които не понасям, защото почти винаги се имат за толкова арт, че са над другите с арт-а си. Освен това фийд със 20 голи корема не ми се гледат. Явно трябва да се примиря, че няма вече нищо нормално в тоя свят и дорде подписваме декларации за поверителност, нищо лично не остана.
Йокото е по средата. От една страна с богат мъж, който ако го нямаше, животът ѝ вероятно щеше да е още някъде в Русе с неуспешния ѝ първи бранд, средностстистически и т.н. Но можеше и да си хойка като руската парцалеса по салоните само и да ѝ оставят джобни на шкафа и да лентяйства по цял ден. Не знам каква би била, но няма и значение. По-добре книги да създава, отколкото миризливи свещи за 1/3 пенсия.
Аз понеже не гледам никоя, че нямам вече нерви, някой може ли да сподели, колко от всичката инфлуенсърска сган, с платформи по 200 к човека, фукаща се колко обича животни, сподели някъв опит за кампания срещу пиратките или нещо такова? Напоследък съм мега чувствителна и агресивна като гледам как се наляха групите за животни, особено след "липсата на заря", когато целият град гърмя 1 час, та ми е интересно, освен цицането на превръзки подарък, за нещо actual полезно ползват ли ги тия регистрации?!
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 5, 2022 17:37:55 GMT 2
Частично подкрепям theteddie, макар и да ми остави горчив привкус, когато тук каза, че не е сигурна дали е доволна от Каляшева за устни, а няколко дни по-късно на стори сподели, че я препоръчва с две ръце. Slaybody очаквах да е по-интересно и ангажиращо, може да има повече примерни менюта и по-голям контакт, но то си е и до отдадеността на човек. Цената е висока, но основно заради шейка и чая, които се оказаха скъпички. Продуктите на Хербалайф са добри и доста приятни на вкус, на мен ми допаднаха и наистина имаха ефекта, който се описва. Аз не виждам лошо в това, че Йоко е успяла да интегрира продуктите, които продава в предизвикателството, което предлага. Между другото имам инфо от "втора ръка" за Леля и не разчита толкова на парите на Барт, колкото тук се изкарва. Жилището, сметките и общите почивки може да са от него, но и тя изкарва достатъчно пари, за да финансира другите си бизнеси. И нещо, което най-много ме кефи в нея - една от малкото е, които наистина обичат това, което правят, прави това, което масово се проповядва - превърни хобито си в работа.
|
|
|
Post by jane16 on Jan 5, 2022 17:41:42 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? Самите лекари предлагат да направят снимка почти веднага. За да пращаш на родата. На и при мен го измиха и повиха и тогава ми го дадоха да го целуна и ме снимаха.
|
|
|
Post by Nicole on Jan 5, 2022 17:45:44 GMT 2
Деа ми стана ясна каква селска пръчка е още когато говореше,че когато й трябват повече пари се амбицира и “бачка” повече… 😳 Та тази ми бачкаторка да се изказва толкова неподготвена кое лице е “обгрижвано” е супер смешно. Пък и тя показа своето колко “обгрижено” е -същото колкото и тялото й. С това меню от вафли и филии… И ако така се хранят жените на успелите,красиви и трудни мъже милионери- добре ,че моя си е само обикновен IT. ☺️
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 17:47:56 GMT 2
Предизвикателството на леля Йоко не е измислено от нея. Схемата с ХЛ е в България от години и още преди 10 години пак бяха с предизвикателство като при лелята. Не е открила тя топлата вода. Подкрепям мнението, че ми е далеч живота й от здравословен, предимно заради ХЛ. Но и на мен ми се струва, че не разчита толкова на мъжа до нея за финанси. По-скоро има един голям + в това отношение, защото знае, че докато й потръгне бизнеса или бизнеса й не е успешен, няма да се притеснява за сметки и други разходи в ежедневието. Това играе сериозна роля и липсата на мъж със сериозни финанси най-вероятно се страхуват и никога не предприемат стъпката за собствен бизнес.
|
|
|
Post by abc on Jan 5, 2022 17:48:17 GMT 2
Честито на Златена. Снимките веднага след раждане са ми повече за личен архив, в моя случай не съм се сещала, но акушерките сами предлагат и даже настояват да те снимат, за да пращаш на близките😀
Бохотата като нищо им е паднал някой имот за продажба тук и затова са се върнали и са отишли на село, за по-евтино. Ако са били успешни в Канада, нямаше да се въргалят в мизериите си сега.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 17:49:17 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? Аз по принцип не исках такава снимка, даже на влизане в операционната, дадох телефона ми на една акушерка да го остави в реанимация, но тя каза "Не, не, ще ви снимаме, такъв хубав момент!!" и аз свих рамене, викам добре, щом искате. Имам потресаващи снимки на бебето току-що излезнало, но и една много мила как го целувам по нослето, вече повито и с цвят на човек. Не съм показвала тези снимки на никого, освен на мъжа ми.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 5, 2022 17:57:45 GMT 2
Бохотата в лайфа си казаха, че в момента са се отдали на ремонта и нямат работа. Вдигат къща от парите, които са спечелили в Канада, както и от книгата. За компотите, билките, рубриката и др. ги даде за пример, защото я питаха как може да се издържаш на село. Като цяло говореше врели некипели, защото и тя не знае какво ще работи след ремонта. Уточни, че не знае как ще им протече живота и дали няма да ги отвее вятъра другаде. Тя се чудеше на повечето въпроси, какво да отговаря, защото не са все още в етап да търсят работа. Аз харесвам theteddie,но и тя си гледа интереса. Работата ѝ е свързана със социалните мрежи и според мен внимава,за кой какво да каже.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 18:11:20 GMT 2
Да, точно, говореше ей така, само като идеи, каквото е чула. И аз мисля че ремонта го плащат от изкараните в чужбона пари. Но пък тя каза, че всичко им е отивало за сметки и от заплата до заплата, та не знам как точно са спестили. После обясняваше схемите с ексела и бюджета. Искам да кажа, нереално ми звучи историята им. Кажи си, че с готови пари правиш ремонта. Но те нали са купили и къщата без заеми, колко да евтина тази къща? Казаха, че имали 100 хиляди заем там, продали са и караванта, та и оттам също. Абе, не знам. Като цяло толкова ала бала беше всичко, дърва винаги щяло да има. Абе, моме, дърва купуваме всяка година в огромни количества като за 3 етажа къща, едвам ги уреждаме, поголовна сеч е в гората. Дървата намаляват, масово се минава вече на друго. Има сеч, а залесяване няма. Дърва много скоро няма да има. Списъците за дърва са още за година напред и се чака много. Щяла няколко съчки да си събере и пак да се стоплят. Нещо много романтични представи. А като дойдат и децата. 😊 Хич не е в час, така стават тия работи. Така се отоплява къща. Радвам им се, възхищавам им се, че всичко сами си правят полека-лека, че се радват на малките неща и живеят просто, ама вятър ги вее на бял кон.
|
|
|
Post by lama on Jan 5, 2022 18:11:35 GMT 2
Аз намирам тези снимки за много красиви и емоционални. Особено сега, както не пускат близките заради короната. По принцип не харесвам снимки с емотикони, но в случая, щом са я снимали преди измиването, по-добре така. Хубаво име е избрала, да им е живо и здрава!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 18:14:26 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? Самите лекари предлагат да направят снимка почти веднага. За да пращаш на родата. На и при мен го измиха и повиха и тогава ми го дадоха да го целуна и ме снимаха. Ох, аз всеки път имах снимаща акушерка, която въоръжавах с почти професионален апарат и бързи уроци докато ме събличат 🤣🤣🤣. Имам мнооооого натурални снимки на децата и всякакви с екипите. Много се смея, особено на анестезиолозите, които все се падаха майтапчии. Обаче и на бащатата, и на мен не ни се гледат често 🤣. Бременните и родилките са много особени в решенията им 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by lyra on Jan 5, 2022 18:20:24 GMT 2
Честито на Златена, най-накрая нормално име. Моите бебета ми ги носиха вече измити и повити след секциото за снимки. Иначе снимката е мила, но за личен архив. Йетие Йепсон верно ли си е изплякала домашния адрес за адрес на Плесен? Ужааас, ама никак не мислят тез хора..Да не реват после от нежелани гости. Боховците в началото много ме кефеха, ама вече почва да ме напряга мазната коса на девойката.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 5, 2022 18:24:24 GMT 2
Няколко пъти питам нещо Севи и получавам единствено seen. Писала съм си с Ивана, Мона, че дори и Пепе - винаги са много отзивчиви, при положение че имат в пъти повече последователи.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 19:05:33 GMT 2
Бохотaта преди да си дойдат в България са направили опит да обикалят и снимат с ван пригоден за живеене от мъжа, обаче ги хваща големия сняг и зима, та се провалят. Не знам как не са се сетили, че ван кемпинга е предимно за топлите региони. Там влоговете им са потресаващи, неговия английски е зле, а тя прави измислена йога и ретриит. Продали са вана и са спестили малко пари за къщата в това село. До колкото съм гледала се изхранват предимно с туршийте и сладката, които баба й е пратила. Съседите им помагат също доста защото двамата са местната атракция в селото.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 19:09:12 GMT 2
Момичета, кои свещи бяхте хвалили, че са хубави и Пепините приличат на тях?
|
|
|
Post by okay on Jan 5, 2022 19:18:18 GMT 2
Боже, ако някой иска да снима мен или детето ми току-що родила, ще си изяде шамарите моментално. Ясно, че всичко е по желание, но цялата идея ми е много чужда. Аз просто така разбирам нещата. За Бохотата - още не съм гледала нищо тяхно. Струва ми се ужасявящо да живееш ня туршии и сладка. Няма лошо, щом така са решили. Аз допускам, че това, което сте разказали от лайфа, е истина, защо им е да лъжат? Но същевременно ми е странно, защото отоплението и ремонта, каквито и да са, не са евтини.
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 5, 2022 19:30:38 GMT 2
Мен не ми пречи Дея как говори за работата си, честно казано предпочитам го пред това, да знам Капитонова с коя част си изкарва "заплатата", по-добре мъжка работа, от това да си забавление за някой мъж.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 19:36:47 GMT 2
Върти ми се някакъв спомен, че Елица беше споделила на лайф, как е дошла на гости в София на Пепон и някой е оставил пред вратата на апартамента (този, в който живееха с Филип 2 на квартира) някакви неща за Пепе. Което според Елица е нарушаване на личното пространство и т.н. Все пак по думите на Елица и Пепе явно не е била очарована. (отварям скоба, че това, което ми се върти в главата е различен от случая на мъжа на Зорница - Гена, който е бил с децата им на разходка и някакви деца са го проследили до дома им и са оставили подаръци) Е как е възможно при такава ситуация да са толкова малоумни, че да дадат адреса, на който живеят за адрес на измислената им фирма...
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 5, 2022 19:37:59 GMT 2
Деа с тези филии, вафли и т.н. вярва ли си? Съвсем си пролича каква селска пръчка си е, особено с този ланец на всяко стори.... Много е зле това момиче. Правилно я сравниха с чалга звезда от зората на поп фолка. Иначе на всяко гърне мерудия и си позволява да коментира сякаш и компетентна. Дива комплексарщина е при нея.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 5, 2022 19:46:22 GMT 2
Честито на Златена, ама точно такива снимки в интернет са ми голямо не!
|
|
|
Post by komkama on Jan 5, 2022 19:51:31 GMT 2
Бохотата, че са с романтични представи е напълно така. Но представете си, че има хора, които не искат да работят по 16 часа и не искат да градят криера. Те са казвали, че им е ок да живеят с малко пари и че на село имат по-малко разходи, държат на спокоен живот извън града и според мен спокойствието им е приоритет пред изкарването на пари. Къщата са я купили за 20хил лева, което на фона на цените в градовете е нищо. Според мен ще живеят просто с много малко пари, месо не ядат, на фризьор не ходят, дрехите и те са кът, забавлянията им се изчерпват с гости у съселяните или пътуване из горите в България, тоест не виждам много разходи. Ако имат деца, вече разходите ще се вдигнат наистина, но пак ще е скромно съществуване. Имат планове и да градинарстват, тоест се надяват по-голямата част от прехраната да идва оттам, предполагам(това пак е романтична представа, но както и да е) На мен все още са ми интересни, единственото, което не разбирам и ми е чудно, е как на 24 и на 30 години ще се забиеш на такова място и няма да правиш всички интересни неща, които младостта предлага. Защото можеш да си хортуваш със съседите и да копаеш градината и на 50. Но пък всеки човек е различен и има различни приоритети и техните са такива.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jan 5, 2022 20:02:42 GMT 2
От Канада мн хора се прибират с избомбени банки. Разправяше ми една приятелка, която живее там, как се натеглят кредити, накупуват се неща и се прибират тука, без да ги изплащат. Писле черните печати и приключваме. Тези явно не са този тип, но като чета яко номадшина без цел и посока. В Бг да разчиташ да се издържаш от земята не е като там. На 24 да се забиеш някъде безперспективен ми е странно много. Но да, има хора, които това мечтаят.
Тя Йоана си е казвала как си делят разходите и какво поема Барт във видео. И това, което поема си е една солидна сума. Живеят в Лозенец, в нов апартамент, който е и голям. Само от тука 2 к поне са лишени от измисляне,а с толкова живеят цели семейства. Но тя наисъина се забавлява с това, което прави.
|
|
|
Post by diamond on Jan 5, 2022 20:03:33 GMT 2
Вани Христова е публикувала пост за някаква кника на Наташа Лестър със заглавие "Тайната на Диор". Нещо като биографична е, но по-скоро център на сюжета е Карън, сестрата на самия Диор. Сега да видим Гането (хелоУ, Ганке!) кога ще я вземе и ще ни я бута в очите. Тя не би пропуснала подобно нещо на любимия си бУанд.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 20:22:36 GMT 2
Комката, съгласна съм с теб. Аз ги разбирам Бохотата. И аз не искам кариера, нито искам работа от 9 до 18 и повече не мисля да работя такава (дай Боже да ми се сбъдне в един момент). И ние избрахме живот на село, и на нас ми е по-важно спокойствието, забавения ритъм, живот извън офиси, претъпкана София, панелка и мол. Но ние сме на коренно различно място, с много млади хора, уредено, близо да голвми градове, пътуваме и си обичаме всички удобно, имамв нужда от контакти, от почивки и такива неща,нормални за млади хора Ама тя така го изкарва все едно е много лесно и всеки може да работи всичко на село. А не е така. А и по къща има много работа и разходи. Не е само до птичките и идилията. Аз разбирам, че всичко може да се случи, че казват, че не знаят къде ще ги отведе живота и дали ще им се получи. Но съм много далече от мисълта, че са зарязали досегашния си живот в чужбина, само заради единия авантюризъм. Човек не си зарязва и не си променя живота ей така. За мен по-скоро е вътрешно убеждение, потребност, търсене на щастие, друга представа за живот. И не са си тръгнали от Канада щото им е било много хубаво. Тяхното решение си е добре обмислено и са го искали наистина според мен. Не е ей така, да се пробваме. И не мисля, че сега ще се трудят, ще вдигат къща, пък утре ще решат да идат някъде другаде.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 20:27:12 GMT 2
Вани Христова е публикувала пост за някаква кника на Наташа Лестър със заглавие "Тайната на Диор". Нещо като биографична е, но по-скоро център на сюжета е Карън, сестрата на самия Диор. Сега да видим Гането (хелоУ, Ганке!) кога ще я вземе и ще ни я бута в очите. Тя не би пропуснала подобно нещо на любимия си бУанд. Книгата изобщо не е биографична за Диор или сестра му. Името подвежда, но това е книга за войната и жените пилоти, страхотен роман. Да, има я и сестрата на Диор и едни диорски рокли, но акцентът изобщо не е Диор. Гана не е толкова умна да схване нищо от тази книга, по-добре да не я чете. 😁
|
|
|
Post by emmilie on Jan 5, 2022 20:47:19 GMT 2
|
|
|
Post by anne on Jan 5, 2022 21:12:56 GMT 2
Аз не мога да разбера Пепе защо е решила че София е нещо повече от другите деца на нейната възраст,освен разбира се че е превърнала това дете от симпатично в една малка глезла със злобен поглед.Заради тая кукувица децата и ще страдат за жалост. В това което превръща София ще бъде не само в нейн минус ,но и за Сиенка милата.Толкова сладко дете а вече според мен смачкана до някаква степен от сестра си ,която има самочувсвие като за трима благодарение на тъпата и майка ,която очевидно прави разделения между децата си.Не мога да я трая.А тоя Датския защо не тропне на тая масата като мъж , да се вземе в ръце, да си вижда и да си взима децата при него Дания .Защо ги е оставил в ръцете на тая ненормалница Пепе и оня чехъл мъжа и .
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 21:23:46 GMT 2
Ако трябва да съм честна, Филип 2 не ми изглежда на чак такъв пройдоха. Затова се изненадвам, че не взима децата при него в Дания. Дали не му се занимава, дали Пепе не ги пуска или причината е, че Сиена не знае, кой е той... Вярвам, че той вижда, в какво се превръщат децата му и как изкарват повече пари от майка им и новия им баща, което е крайно ненормално. Ако той не спре този фаср, категорично не вярвам Пепон да го направи и да се лиши от тези доходи. Пепе вижда малко свое копие в София, което може би я кара да се държи с нея по-специално. Сиенка е голяма сладурана, но като средно дете макар и да изглежда пренебрегвана, ще измести Матейко, който ще се окаже последна дупка на кавала. Предимно, защото не е с датско потекло и до година-две най-вероятно няма да е със светли очи и коса. А както знаем това е сериозен фактор за г-жа Йепсон, която май още се води така по документи и не си е върнала бащината фамилия.
|
|
|
Post by ariel on Jan 5, 2022 21:26:35 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето? Първата ти мисъл е да питаш дали всичко му е наред, четох проучване,че почти 80% от хората го правят. Ако е раждала в "Надежда", там имат навика да правят подобни снимки, за мен е излишна показност, една от причините да реша да не съм при тях, а след като изслушах историята на Попо и дриги познати, врче имам и други. По нощницата й съдя, че е раждала в Селена. Там държат на техните нощници и техните дрехи за бебета, така че ги разпознавам. Акушерката ми направи снимки с нейния телефон по нейна инициатива и после ми ги прати веднага. В Торакс имаше и възможност за професионално заснемане с видео. Мисля 200 лв беше. Много ме беше впечатлило хаха сега не знам има ли. Раждах преди три години
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 21:27:27 GMT 2
Сутринта по Нова ТВ гледах репортаж за школа по балет и съм 99% сигурна, че беше същата в която Пепе водеше преди двете момичета. Имали са представление за Коледа и сега рестартират след празниците. Явно спонсорството й е свършило и не й се дават сега пари, или пък децата са в Рударци и логистично не е удобно да ги водят до София докато тя развива бизнес със свещи и календари. При нея всяко чудо за 3 дни. Учуди ме само, че спомена как децата ходели на детска след 9:30 сутрин. Това при нас посмъртно го няма. Дефакто, децата й пропускат целия сутрешен ритуал по закуска, приготвяне за деня, обсъждане с приятелчетата и "стопляне в екипа". Чудно ми е като започне училище и неможе да си позволяват с Фифи такива волности дали ще остави Сиена на грижата на баба й и дядо й.
|
|