|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 12:23:32 GMT 2
Ще разкажа пример за колега, с който попаднахме в една група в университета. Момчето се отказа в началото на втория семестър на първи курс. Имаше очевидно доста големи финансови възможности, идваше от частно училище. Едвам връзваше двата края интелектуално. Нямаше представа от елементарна математика, правопис, история, а да не говорим за други науки. Беше кошмарно. Пепе трябва просто да обръща внимание на децата си от малки относно тема образование. Цялата работа с това "сега сме в джаза, нека имат малка разлика", често излиза през носа в много аспекти.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 12:28:22 GMT 2
Пепа какви училища за преучилищно обучение я гонят, нали това се случва в градината? Вече и затова ли трябва да им даваме акъл къде да си запишат децата на училище..бахти малоумницата. Разбирам сега да е отишла да живее в София и да не знае, а тя цял живот там и не знае училищата ли? 🙄 Иначе отивали на интервю ама пита хората, проси си и това ли да ѝ е спонсорирано, сори Пепче не съм видяла още училища да правят спонсорства на малоумни майки без професия, в частните училища е обратното ти наливаш пари, за да бъде детето ти УЖ от каймака на хайлЯйфа. Как може да пита кое е най-добро училише за датската лигла (соринотсори), естествено, че италианският лицей, жалко, че няма датски иначе ще е задължително там, всичко друго ще ѝ е под нивото. Sent from my iPhone using Tapatalk Предучилищното образование може да бъде и в училище, даже от 3-та група. Поне в моя град. Желателно е, ако исканото училище има такова, да запишеш детето, защото после е по-лесно уж за първи клас, но не е гаранция. Даже, детето ти може да ходи от 5-годишна възраст, просто кара две предучилишни две поредни години. Използва се от антиваксъри, защото в училището не се искат ваксини, за разлика от детската градина. Около мен има десетки примери, разликарта е, че детето е до обед, а не цял ден. Че, да, на Пепе й е време да се разшета за децата, даже май за София (град) е закъсняла...
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 5, 2022 12:56:10 GMT 2
Пепа какви училища за преучилищно обучение я гонят, нали това се случва в градината? Вече и затова ли трябва да им даваме акъл къде да си запишат децата на училище..бахти малоумницата. Разбирам сега да е отишла да живее в София и да не знае, а тя цял живот там и не знае училищата ли? 🙄 Иначе отивали на интервю ама пита хората, проси си и това ли да ѝ е спонсорирано, сори Пепче не съм видяла още училища да правят спонсорства на малоумни майки без професия, в частните училища е обратното ти наливаш пари, за да бъде детето ти УЖ от каймака на хайлЯйфа. Как може да пита кое е най-добро училише за датската лигла (соринотсори), естествено, че италианският лицей, жалко, че няма датски иначе ще е задължително там, всичко друго ще ѝ е под нивото. Sent from my iPhone using Tapatalk Няма да ми се изпълнят желанията да видя датската лигла в 28 в Красна поляна, видно бавачката Макфифи ще има нова трудова характеристика на личен шофьор.
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 5, 2022 13:00:09 GMT 2
Да ви кажа даже си представям, как при събиране за снимане на видео за Аманоттаякозметика сядат и започват да дрънкат трикчета, как да си просят всичко от телевизор до детска ясла/кухня. Всичко им е на аванта, но още и още искат... Това с "Красна поляна" тук е много коментирано. Честно казано не съм живяла там, обаче толкова ли е зле, колкото го описвате? Частните училища не винаги са по-добрата опция. Не са един и два случаите на деца в частни училища, които са страшно неграмотни и необразовани. За сега не мога да коментирам, но преди 10-тина години в 28 масово учеха деца от ромски произход, в което не виждам нищо лошо, но датската принцеса нещо не ми се вписва в тази среда.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 13:12:32 GMT 2
Не вярвам някога частно училище да ѝ направи отстъпка, както ме вярвам, че ражданията ѝ са безплатни. Дреме им на Токуда, че шепа идиоти боготворят някакво озъбено уонаби, че да ѝ подарят 2 раждания по 3 бона. Частно училище за без пари ще види през крив макарон.
|
|
|
Post by plam on Jan 5, 2022 13:13:36 GMT 2
Златена е родила 🥰🥰
|
|
|
Post by okay on Jan 5, 2022 13:15:11 GMT 2
Въйй, как смеете и д аси помислите, че децата ше учат в Красна поляна! Тованса полу-датчанки, няма как те да учат в нищо по-малко от частно училище. Частното училище не гарантира абсолютно нищо, освен ако не става въпрос за Американския колеж. Ако си малко лекенце, а родителите ти имат пари, то и ще си такова и в общинското училище. Досега и аз не съм видяла реклама на училище от някоя инфлуцкя, но повярвайте, и това ще стане. Еле пък Пепа - до дни ще са се свързали с нея. Има изключително малоумни хора, които биха избрали училището на детето си ня база това къфе ходи едно полу-датчанче на някаква софийска кифла.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 13:19:37 GMT 2
Да е живо и здраво детенцето, много хубаво име, но снимката просто... Да беше качила краче, ръчичка, но така в кръв и с емотикон на главата... Не го разбирам това. Моето като се роди, първо го аспирираха и забърсаха, и след това ми дадоха да го целуна (също секцио) и на снимката (личен архив) вече е розово.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 13:24:17 GMT 2
Честита рожба на Златена! Имено Христина е много хубаво! Да им е живо и здраво момичетцето! Снимката, с която го е обявила обаче е ужасна... Детето и тъкмо излязло, а тя е закрила главата му с емотикон....
В последното стори на Галя, устата й е отвратителна. За жена с нейните претенции няма да е зле да потърси по-кадърен дерматолог или поне да не си показва устата в този вид.
От Американския колеж знам за момче, което паралелно, докато учеше там имаше цял апартамент, в който продаваше наркотици, нает под наем и е с условна. Така че... Качествено образование може да се получи и в обикновено държавно училище.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 5, 2022 13:25:09 GMT 2
Аз на нейно място със сигурност не бих оповестила в кое училище учи детето ми, но като се замисля това важи и за 95% от решенията, които тя взима…
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 13:30:02 GMT 2
Аз на нейно място със сигурност не бих оповестила в кое училище учи детето ми, но като се замисля това важи и за 95% от решенията, които тя взима… На нея домашният ѝ адрес е публично достояние в Търговския регистър, защото Плесен са го регистрирали там, дали няма да знаем в кое училища са децата, коя паралелка и кой номер в клас?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 13:30:25 GMT 2
Гледах сторитата на Пепе, в които задава въпрос за препоръки за училища. София през цялото време си подаваше главата през мястото между седалката и облегалката за глава, само и само да е в кадър... Видях, че Елица е качила нови снимки и си помислих, че са ходили някъде, а то се оказа, че снимките са от Норвегия от преди 1 година. Чудя се и аз защо я следвам, като предлага съдържание, качено вече поне 3 пъти в профила си, само чисти и готви (дори рецептите не си струват).
|
|
|
Post by yoooobooo on Jan 5, 2022 13:36:24 GMT 2
Честита дъщеричка на Златена! Прекрасно име са избрали. Наистина снимката не е хубава, но аз лично бих предпочела такава raw снимка, отколкото професионална фотосесия на бебе на 2 дни с куп осветление или типичните снимки на краче или ръчичка, които вече се изтъркаха толкова много.
|
|
|
Post by diamond on Jan 5, 2022 13:37:47 GMT 2
Честито на Златена! Най-после едно хубаво и нормално име да чуя сред инфруенсърските деца. И преди съм казвала, че Люси ми изглежа добър човек и мога само да си представя колко е щастлив в момента. Да са живи и здрави им желая!
А някой знае ли какво стана с фейсбук групата, която Деа Велика щеше да лансира? И някакъв свой продукт щеше да пуска (Дейке, понеже четеш тука, дай ни малко информация за тези си планове, а не да ми коментираш Байко Рашков).
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 5, 2022 13:37:57 GMT 2
Ежедневието на Виктория е скандално.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 5, 2022 13:54:42 GMT 2
Ежедневието на Виктория е скандално. Абослютно! И за секунда дори не бих заменила работата си и социалните си контакти за това да бездействам или да обикалям салоните за красота… Сутринта гледах някакво стори, в което питаше с какво ако не на газ, се отопляват останалите хора🙆🏼♀️
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 5, 2022 13:57:54 GMT 2
Как беше инстаграма на сестрата на Фричик, че не го намирам?
|
|
|
Post by magica on Jan 5, 2022 14:18:13 GMT 2
Как беше инстаграма на сестрата на Фричик, че не го намирам? Edgycuts Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dareangel on Jan 5, 2022 14:19:46 GMT 2
Да си дам 5те стотинки за Йоко и книгата. Не бих я взела, защото според мен в днешно време е трудно, да не кажа почти невъзможно да имаш "авторски" рецепти, които ги няма някъде из интернет пространството. В сравнение имам част книгите на Биляна Йотовска, много са полезни чисто от събирателна гледна точка, всичко ти е на едно място, прости съставки, не много на брой и лесни за изпъление. И тъй като следя Биляна от много време нямат никаква база за сравнение, Йокото води подобен начин на живот от сравнително скоро предполагам и е облъчена от HB, което за мен автоматично я компрометира като човек живеещ здравословно. Относно цялостната ѝ визия, много ми е противоречива, хем е непринудена, не просеща PR пратки и спонсорства, хем много лъха на селяния...та не мога да определя колко я харесвам и колко не.
|
|
|
Post by jeri on Jan 5, 2022 14:23:44 GMT 2
И аз идвам от сторита на Капитонова. Много е ангажирана, направо. Аз тези неща ги вмествам в работния си ден или взимам отпуска. Толкова безсмислено ежедневие, после казват колко са уморени. Смях се с глас на коментара, как се събират за видеата на аманотмоятакозметика да споделят начини за аванта. Няма да се учудя Пепе да си издейства отстъпка от таксата.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 14:43:23 GMT 2
Биляна Йотовска е на светлинни години от лелята. В книгата очаквам, че ще има рецепти с добавките от ХЛ, а останалите най-вероятно за взети от други места и просто са с промени в съставките. Лелята ми се струва, че послъгва за някои от историите си, но гледам видеата й, защото представя различно от масовото съдържание. От една страна ми се вижда, че e оправна, за което евала. От друга си е абсолютна селска пръчка и много й личи, че има доста комплекси, които си носи от едно време преди корекциите. Историята, в която тя и децата са вървели километри на ден до училище и обратно, а баща им имал 2 коли ми се стори поизмислена. Също това, че децата са спали на надуваеми дюшеци, а баща им е живеел на същата улица. Историята за запознанството й с Барт мааалко и тя не изглежда реална. От снимките, които съм виждала на Йоко от преди, ами със сигурност не е била жена, която да привлече от пръв поглед вниманието на мъж.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 15:02:44 GMT 2
Малоумницата Капитонова един път отишла в банка и изчакала 5 минути и вече сторита, чакала по опашките.. пфф я се скрий бе момее. Един път в годината ѝ се наложило да отиде да узакони парите дето получава от чичо, че му е притурка и вече драмите..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jan 5, 2022 15:16:39 GMT 2
Валери-кралицата на тъпите рийлсове. 😂 В последното си видео говори още по-превзето. Ружът ѝ е нанесен върху буквално целите бузи, но тя напоследък прекалява с тежкия грим и филтри.
Йоко е противоречива личност и съм съгласна с всичко, което сте казали. Не е мързелива, това е ясно, но все пак може да се радва на осигурения комфорт на Барт, не знам дали без неговата финансова подкрепа би била толкова оправна. Факт е, че сега изглежда много добре, но това определено се базира се на няколко операции и процедури за хиляди левове. Иначе стилът ѝ на обличане многократно съм казвала, че е мега зле-в последното видео пак беше на ресторант с онзи къс гащеризон с дракона, голям кич, въпреки парите, които има. И чантата на Гучи не помага цвлостният ѝ тоалет да изглежда стилно, пак евтинее.
Тази Дея, дето от вас я чух за пръв път, да вземе да се гръмне. Не стига, че няма куража да се покаже, тръгнала да дава съвети на хората как да си поддържат кожата. Разби ме с тези “седем-осем” филии, които поглъща за едно ядене. Да не говорим, че си позволи да коментира Дженифър Лоурънс. Смешница!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jan 5, 2022 15:39:15 GMT 2
В последните си сторита theteddie говори за Йоко и какво не й допада в цялата работа с предизвикателството. Съгласна съм с мнението й.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 5, 2022 15:56:27 GMT 2
Рийлсът на Кухалери е тъп, като всички останали нейни, но не говори тя, явно не всички са запознати как работи тик-тока
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jan 5, 2022 16:03:15 GMT 2
Рийлсът на Кухалери е тъп, като всички останали нейни, но не говори тя, явно не всички са запознати как работи тик-тока Мисля, че не си ме разбрала, може би и и аз не съм се изразила правилно. Наясно съм, че Валерѝ говори с гласа на Ники Минаж (май) в последния си рийлс. Превзетото говорене коментирах, понеже гледах последното ѝ качено видео в YouTube и там сякаш се превзема повече от обикновено, нямах предвид рийлс-а. 😃 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 16:30:33 GMT 2
За мен остава мистерита какво работи Виктория, за да зе издържа и да стои по цял ден по салони и вечеринки? Няма шанс да си изкарва парите само от канала й. Честито на Златена! Името Христина на мен ми е остаряло. Има за мен много, много по-нежни, модерни и хубави имена. Кристина например. Разбира се, това са си мои виждания.
|
|
|
Post by okay on Jan 5, 2022 16:59:28 GMT 2
Честито на Златена, да им е живо и здраво бебенцето. Някоя от вас, която е раждала, може ли да отговори дали първата мисъл след раждане, е да се снима детето?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 5, 2022 17:17:16 GMT 2
В последните си сторита theteddie говори за Йоко и какво не й допада в цялата работа с предизвикателството. Съгласна съм с мнението й. Каза theteddie, която оплюва Сами Хосни и след това имаше 6575 снимки с него.. Не защитавам Йоко, но и Теди говори във форума едно, а на стори е друго. Честито на Златена, но посинели бебета, не ми се гледат.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 5, 2022 17:29:32 GMT 2
Гледах Моника с лайфа за финансовата независимост, Бохотата. И не мога да повярвам, че хора които идват от Канада ми говорят за билки, правене на сладка и компоти, колко много неща можело да работиш от село. Целит лайф е ала-бала. Очаквах да чуя какво рабоят тук. Но съм крайно изненадана, че нито тя, нито Цеци работи. Каза си, че дохода им е основно от видеата. Само с това се издържали. Никой не им помага, никой не им дава пари. Ясно е, че и те искат да се издържат само с видеа. И това много неприятно ме изненада. Какви компоти, сладка, какви дърводелци, билки, какви 5 лева? Така се прави ремонт на къща с доходи от канал с нищожни абонати и гледания. Нещо бая послъгват. А Моника през цялото време се почесваше по косата. Нали направиха банята, тая коса все мазна ли ще е? Като разказа за живота им в Канада, колко много са работили, на по 3 места, как от малки се издържат сами и се чудя... Абе, това са хора живяли над 10г в Канада. Работили толкова много, образовани,трудолюбиви. И са се върнали тук да безделничат и да монетизират канал. Не ми го побира главата това. Имах доста по-различно мнение за тях. Хайде да не се лъжем, че събирането на билки, хенд мейд плетките и сладката са бизнес и работа, която вдига къща. Беше ми наистина интересно да чуя нещо ново, иноватовно, някоя добра идея, от хора, които са живяли в чужбина, дошли са тук и сами се оправят. А то какво било? Разчитат на канала и те. Ако й трябвали допълнителни пари за диван щяла да измисли някоя нова рубрика в канала да добави и да си изкара. Не и не. Всеки да провел каквото му се отдава и му е на сърце, и работа и парите щели сами да дойдат. Да, бе! Така ако ставаше, щях да бълвам по 1 книга на ден. И да правя дидеми и аксесоари за коса или каквото там всеки умее, с които да си вдигна къща. Що ли не стана и аз един влогър? Хем съм на село, хем земя имам, животни имам, зеленчуци имам, хубава коса имам😃 И сладко мога да правя и сиропи. Ми колко му е? Да взема да а стана и аз инфлуенсърка, че да си направя ремонта на апартамента от you tube. 😊😊😊😃
|
|