|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 5, 2022 8:59:15 GMT 2
Аз понеже не разбирам, нека вас попитам кое е забавното да се отиде в Маями на драг парти, където драг кралици с еднакъв грим и надменни физиономии кършат тела все едно са си пред огледалото и някакви хора публика крещят йеее, йеее? Аз ли не схващам нещо? На мен ми е мечта да отида на Драг парти, та явно за някои е забавно
|
|
|
Post by pchelica on Jan 5, 2022 9:07:23 GMT 2
По темата с Драг Кралиците - направи ли ви впечатление, че бяха по-лицеприятни от една средностатистическа бг кифла с надути джуки и скули (Джулке, хай)?
|
|
|
Post by pchelica on Jan 5, 2022 9:18:22 GMT 2
Няколко страници назад някоя писа как Харесвала Йоко и как нямала нищо общо със Сиси и компания.Да,ама Сиса няма човек като Барт до себе си и ако имаше,щяхме да гледаме една сходна Йоана,но в размер ХХЛ. Съгласявам се, че може би Барт е ударил едно рамо на Йоана при стартирането на бизнесите ѝ, ама доста се съмнявам дали жена като Сиси, ако имаше мъж с възможности, щеше да прояви инициатива да стартира бизнес… Та нея я мързи да си почисти къщата и да държи дечицата в прилежен вид… Според мен не е толкова до парите на мъжа, колкото до това какво ти идва отвътре. Щото 3/4 от жените на богаташи, просто харчат парите им и си живеят живота. Йоана можеше спокойно да прави същото. Казах, че има какво да научим от нея, защото тая жена е супер инициативна - дето се вика: и в тоалетна да я затвориш, и там лафка ще отвори. 😀
|
|
|
Post by nomade on Jan 5, 2022 9:22:41 GMT 2
Въх, Балан и Надка с техните словоизлияния вече ми идват в повече. Някой път като чета постове на подобни индивиди, се чувствам като кошче за отпадъци, където се изхвърля чуждата бълвоч. Много негативна енергия ми се събира след подобни оплаквания… 🤢 Направо се чудя на средностатистическата мама с близнаци, която се качва по стълбите на блока с торбите от магазина, пищящите бебета, отделни битовите проблеми и на всичкото отгоре някой друг обадил се здравословен проблем. Как се прибира таз’ жена и продължава да бъде адекватна след като не се е оплакала в стори? 🤯
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 9:29:30 GMT 2
Бъркате при леля инициативност с избиване на комплекси, ама нейсе.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 5, 2022 9:44:08 GMT 2
И според мен лелята избива нЕкФи комплексчета от едно време. Сори нот сори ама най-малкото едно време изглеждала неугледна (не казвам грозна) и сега като се пипна й дойде самочувствието. Няма лошо, ама само да не ми се рекламира като кулинар или дизайнер, че е смешна. Не само тя а всички, които пишат по биото си : актриса, дизейнер, певица, сладкарка, писател.... Бате, то какво не си е въпросът? Ако не се лъжа Мона е нашибала няколко професии в биото си...нищо, че е бездарна във всичките. Певица е Шер,Монче, не ти. Актриса е Мерил Стрийп, Монче, не ти.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 5, 2022 9:48:18 GMT 2
Лелята ако беше инициативна нямаше да се осланя на прахчета и схеми за отслабване, пирамиди, ютуб канал и продаване на измислени рецепти. Хората къде къде по-смислени неща правят. Имам усещането, че вече расте поколение, което не може да направи разлика между някои неща и не забелязва кое е комплекс, кое е добродетел, кое е правилно и грешно / Пчелица, не става дума за теб /. Сякаш социалните мрежи промиха мозъка на толкова младежи, че да се кълчиш пред камера, да се кикотиш от неудобство и срам и да пробутваш измислени бизнеси се замаскира като УСПЕХ. Хора, не може да се правим на слепи за тези неща !
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 9:54:56 GMT 2
Йоко не може да скрие кефа си, че в момента е в кожата на различен човек. Как само невярващо се взира и оглежда в камерата...От едно време обаче ѝ е останал инфантилния смях, с който е криела простотията и неувереността си във външния вид. И сега като имаме и едни пари, които валят от небето, бившето грозно патенце се е забръмчало като машина за избиване на комплекси, няма спирка.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 10:11:24 GMT 2
Ая е супер смешна, веднага щом види в инстаграм някоя популярна дреха и си я поръчва та и тя да е модерна. Сега с едно яке се разправя, въобще никакъв собствен стил.
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 10:25:12 GMT 2
На Алис видеото в ТикТок с торбичката Шанел е толкова нелеп. И какво е това масово отваряне на тези усти... Не се усещат каква са пародия. Алис я харесвах преди, но с този върл материализъм и разглезен начин на живот ми идва туу мъч.
|
|
|
Post by abc on Jan 5, 2022 10:49:21 GMT 2
На лелята "бизнесите" са ми типични за всички, хванали богаташ, когото да цоцат. Всички пускат своя марка парцалки, дрънкулки, за да си имат занимавка за уплътняване на ежедевието и да се водят работещи жени.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 5, 2022 10:53:54 GMT 2
Гуци пак на шуутинг дей 😂😂 Толкова много напъваници и шуутинги, а една реклама няма. Или поне аз не забелязвам някакви реклами да прави тая, всичко й е #notsponsored Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lyra on Jan 5, 2022 11:03:17 GMT 2
На Алис видеото в ТикТок с торбичката Шанел е толкова нелеп. И какво е това масово отваряне на тези усти... Не се усещат каква са пародия. Алис я харесвах преди, но с този върл материализъм и разглезен начин на живот ми идва туу мъч.
Ох, като ги видя тия зяпнали усти и ми идват 2 асоциации..на шаран и труженичка..Кой им каза, че изглеждат добре?
|
|
|
Post by ☀ on Jan 5, 2022 11:05:29 GMT 2
" Няма друг коректор, който да прикрива толкова добре ! " или с други думи " Щастието е в малките неща /гримове/ " Ей толкова безгрижна година ви пожелавам
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 5, 2022 11:12:46 GMT 2
Да ви питам,жеста на Даниел според вас става ли за добрия пример в профила ? Според мен ДА. Независимо какво "се крие" зад него, това е един позитивен пример. И без това рядко има такива.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 5, 2022 11:24:41 GMT 2
Да ви питам,жеста на Даниел според вас става ли за добрия пример в профила ? Според мен да. Добър пример е.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 5, 2022 11:26:53 GMT 2
Добро утро "мои момичета"😉♥️ Все си мислех че никой не може да бие Пирина по фантастика в изреченията, обаче тази frichic леле мале.. Смея се с глас на високопарните изреченийца,пълни с фантастика : Каквато съм си логическа 🤣🤣🤣 Цицерене 🤣🤣🤣🤣 Иван похърква от ляво, днк-то му в блажена млечна кома от дясно...😀 Стана ми интересно да видя кой е този Иван и не можах да му намеря профила. Ами то той е инкогнито - на нито една снимка не е тагнат. Затова пък бебето от рентгенова снимка го виждаме в перфектния фийд.Иван явно не се вписва в каталожния живот на госпожата,а бебето засега няма право на избор и личен живот. 🤐🤐🤐
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 11:32:48 GMT 2
Пепа какви училища за преучилищно обучение я гонят, нали това се случва в градината? Вече и затова ли трябва да им даваме акъл къде да си запишат децата на училище..бахти малоумницата. Разбирам сега да е отишла да живее в София и да не знае, а тя цял живот там и не знае училищата ли? 🙄 Иначе отивали на интервю ама пита хората, проси си и това ли да ѝ е спонсорирано, сори Пепче не съм видяла още училища да правят спонсорства на малоумни майки без професия, в частните училища е обратното ти наливаш пари, за да бъде детето ти УЖ от каймака на хайлЯйфа. Как може да пита кое е най-добро училише за датската лигла (соринотсори), естествено, че италианският лицей, жалко, че няма датски иначе ще е задължително там, всичко друго ще ѝ е под нивото.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Samantha Jones on Jan 5, 2022 11:35:37 GMT 2
По повод на книгата на Йоко, аз категорично не бих си я купила, за сметка на книгата на Миро, която вече си поръчах. Има нещо много селско в Йоко, което ме отблъсква да си я пусна независимо от всички хвалби тук.
Ако трябва да обобщя мнението си за българските инфлуенсъри то би било - хвани едния, удари другия.
Фейт Георгиева, милата, колкото и да се опитва, ами не й се получава. Снощи направих пореден опит да я гледам, но отново неуспешен. Отделно не ми се слуша колко много се е постарала при положение, че личи колко повърхностна е информацията, която представя. Ако някой си пада по подобен тип контент, смело препоръчвам канала на MrBallen. Невероятен разказвач, който просто те омагьосва с думи.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 5, 2022 11:39:37 GMT 2
Тя е инфлуенсър, ние нея трябва да питаме. Пак се започна с просенето. Аман.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 11:46:38 GMT 2
Категорично да! За мен това е много по-смислен пост от това, кой шампоан използва. Както ще има десетки купили си шампоана, нека има и десетки, които ще дарят кръв. Много харесвам Дани и Алекс, за съжаление и аз мисля, че се разделят окончателно. Даниел не веднъж е бил добрия пример. Няма да забравя един негов лайф, в който отново с Алекс бяха разделени и беше сам в къщата им. Направи лайф, събра пари за едно момче, намери работа на безработен баща с две деца, който ги гледа сам. Лайфа беше може би 3 часа, но беше доста по-смислен от многоо от видеата през годината, направени от инфлуенсърите. Да ви питам,жеста на Даниел според вас става ли за добрия пример в профила ?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 5, 2022 11:47:17 GMT 2
Пепе дали знае, че в София вече се кандидатства за училище и най-много точки се получават по район? Ако не ги прати в частни училища, то да си брои точките за Красна поляна.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 11:55:11 GMT 2
Йоко не може да скрие кефа си, че в момента е в кожата на различен човек. Как само невярващо се взира и оглежда в камерата...От едно време обаче ѝ е останал инфантилния смях, с който е криела простотията и неувереността си във външния вид. И сега като имаме и едни пари, които валят от небето, бившето грозно патенце се е забръмчало като машина за избиване на комплекси, няма спирка. Съгласна съм, хем, че много я харесвам, просто си личи, че не може да се нарадва на новия си нос, скули, опънати очи, устни и т.н. В момента е във вихъра си, има пари, което ѝ помага да създава готино съдържание тип купувам самолетен билет за Зимбабве и т.н. Финансовата свобода и променения външен вид я карат да се чувства без никакви комплекси и с високо самочувствие.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 5, 2022 11:57:44 GMT 2
Деница определя "алчността" си като роботохолизъм. Нормално ли е да ти кажат да намалиш работата си, а ти да я увеличиш? Да си прекратиш болничния, с невъзстановената ти ръка, за да не си изгубиш клиентите. Ми, изгуби си ръката, за кво ти е?
И когато позитивно нещо в живота ти е , че си се запознал с Никол ДБ.....
|
|
|
Post by magica on Jan 5, 2022 11:58:58 GMT 2
Пепе си проси частно училище според мен 😂😂😂 Все пак са по над 5000 евро на година, а има три деца …
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 12:01:52 GMT 2
Да ви кажа даже си представям, как при събиране за снимане на видео за Аманоттаякозметика сядат и започват да дрънкат трикчета, как да си просят всичко от телевизор до детска ясла/кухня. Всичко им е на аванта, но още и още искат... Това с "Красна поляна" тук е много коментирано. Честно казано не съм живяла там, обаче толкова ли е зле, колкото го описвате? Частните училища не винаги са по-добрата опция. Не са един и два случаите на деца в частни училища, които са страшно неграмотни и необразовани.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 12:07:27 GMT 2
И аз съм на същото мнение като Ади за частните училища. За мен там децата се имат за нещо повече от децата от обикновенните училища, но реално само, защото мама и тате имат пари и са те пратили там не те правят нещо повече. Да не говорим, че децата от тези училища са доста често с доста проблеми ти наркотици, поведение и т.н. Децата на Пепа не ги виждам в държавно училище, на нея ще ѝ е под нивото, може би само Матиас може да попадне там, все пак няма синя кръв..
|
|
|
Post by abc on Jan 5, 2022 12:11:30 GMT 2
Пепе едва ли някой си мисли, че ще запише децата в кварталното училище. Пуска запитвания сега, за да привлече вниманието на частните, да й направят солидна отстъпка от таксите срещу реклама. Все пак най-важното е да сме инстаграмабъл
Видяхте ли новите снимки на бозавата Йоанка и сестра й, помъкнали са огромни англески крила, за да се нащракат с тях в Турция
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 5, 2022 12:15:21 GMT 2
На малкото Нори започва да ѝ личи Макдоналдс-а.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 5, 2022 12:16:20 GMT 2
Шок и голяма драма!!! Стика на Валери се е счупил и превърта😱 давайте идеи как да го оправи, защото няма още 4667882552 стика, какво ще прави кралицата на ваканциите ако пропусне една стъпка от грима си. Много се притесних за нея. После как да я вземем насериозно, като е такава кукувица
|
|