|
Post by questar on Jan 4, 2022 18:54:41 GMT 2
Изобщо не бих си купила книгата на някаква селска пръчка, която с пари от пирамиди изведнъж забогатява и започва да демонстрира, че може да прави каквото си иска и да ходи където си иска. Тази кулинарна книга не е издадена с някаква смислена цел, а е поредната прищявка, с която леля да си докаже на себе си как може всичко и всичко е възможно. Тя и Барт са перфектна партия селски тарикати.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 4, 2022 18:57:34 GMT 2
Упорито отказвам да гледам тв,но покрай мм и аз понякога заглеждам разни предавания и бях потресена от характера на този Виктор Ангелов.Много гневен и злобен човек,а да не казвам как със замах изхвърляше храна(при това доста скъпа). За сценарий чувала ли си? Сценарий или не, това не оправдава отношението му към храна! Точно той няма право да говори за отношение към храна, предвид това, което прави без значение дали се води по сценария! Но нека не отиваме в друга тема, тук обсъждаме инфлуенсъри. Доколкото си спомням някои инфлуенсъри бяха коментирали това отношение, но не си спомням кои.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 19:19:49 GMT 2
За сценарий чувала ли си? Сценарий или не, това не оправдава отношението му към храна! Точно той няма право да говори за отношение към храна, предвид това, което прави без значение дали се води по сценария! Но нека не отиваме в друга тема, тук обсъждаме инфлуенсъри. Доколкото си спомням някои инфлуенсъри бяха коментирали това отношение, но не си спомням кои. В подобни предавания последното нещо е храната. Затова питам дали сте чували за сценарий. Сеирът е на почит, а не прецаканият телешки стек, нали се сещаш? И заради това Ути Бъчваров няма да го видиш в праймтайма на БНТ. Това е предаване със състезателен характер, не готварски. Може би не е ясно, затова да поясня позицията си. Исках да кажа за храната, че много малко вероятно е действително да отива на боклука. Разбира се, че е инсценирано да се кефят тъпаните пред тв-то.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 4, 2022 19:32:10 GMT 2
Надявам се да не е спам, но Ангелов всъщност е много мил и възпитан човек. Франчайзът и поведението на Гордън Рамзи в оригинала изискват да се държи така А за храната - няма как да знаем дали се хвърля.
|
|
|
Post by veereto on Jan 4, 2022 19:42:09 GMT 2
Из несвързаните брътвежи на Деа Велика (за която съм сигурна, че има най-малкото биполярно разстройство). 1. Оценяваме състоянието на кожата на Дженифър Лоурънс, чиято работа е всеки дрн да е с тежък макиаж, плюс че последно четох,че е бременна, т.е. може да има всякакви хормонални бомби в момента. Анализът идва от индивид, който 2 години не смее да си покаже лицето. ibb.co/mrj3TBq2. Обяснения за някакви хранителни добавки, които приемала и как свалила цели 2 кг. От тях. Включва примерно меню. Някой още вярва ли,че може да мухаш по 3 "обикновени вафли" на ден и кожата да ти е ок от толкова сладко,мазно и т.н. ibb.co/Hnc5TYVТази Деа май вече е свикнала да гледа жените през филтрите на инстаграм. Кожата на Дженифър Лоурънс си е чудесна. Доста е смешно, че не си показва лицето, но се изказва за чуждите. Книгата на лелчето аз бих я погледнала, когато минавам през някоя книжарница. Стана ми интересна, защото каза, че всички рецепти са с достъпни продукти.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 20:05:20 GMT 2
Точно защото не си показва лицето, не вярвам и на дума от казаното от нея по какъвто и да е въпрос. В реалния живот най-вероятно е същата луда жена като Гането, ама се крие, защото е силно комплексирана.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 4, 2022 20:25:02 GMT 2
За мен е странно да правиш анализ на нечия кожа по снимка. Ми ако е била пред цикъл и се е опъпчила? Всички имат лоши дни. Да не говорим, че идва от човек, който не се показва. Бонанза Бачорски чисти в Азис и Софка. Не питайте що знам. Много намаан коцкар го играе, ама за мен е поредния мутрафоноподобен тарикат на едро. А тия патици, които му люпят дечурлята и си мислят, че са се осигурили, са на по-ниско ниво от персонала му. И не го казвам, щото е срамно да си чистач, а защото с вс претенции тях ги сменят като носни кърпи, другите поне достойно се трудят.
|
|
|
Post by jeri on Jan 4, 2022 20:28:40 GMT 2
Тази Деа е тотална откачалка. Пък в мъжки бизнес била, пък как бачкала. Беше се включила в лайфа на Капитонова и беше казала, че.е 92 набор. Това с филиите и вафлите вече е върха, тя ако наистина яде толкова много за денонощие и то захар и тесто, представям си в какво състояние е кожата и'. Откакто и видях косата на фолкпевица от 90те съм убедена, че е абсолютна селска пръчка. И винаги се снима като идва към София и на фризьор. На леля книга не бих купила, най- много да я разгледам в книжарница. Бих подкрепила микроинфлуенсъри- хора с отношение към храната като Миро, купувала съм книга и на едно момиче Нели Павлова с десерти.
|
|
|
Post by abc on Jan 4, 2022 20:31:28 GMT 2
При толкова силен зуум, никоя кожа няма да изглежда добре. А точно пък Дж. Лоурънс е с много хубава кожа, на мен ми е любимка. Излязла й е веднъж пъпка, голяма работа, да се покаже деята да я видим каква е принцеса неземна. Ама не е, затова и трепери да не я разберем коя е.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 4, 2022 21:39:38 GMT 2
Не знам защо влезе в темата Бачорски, но преди 2-3 години близо до Кауфланд-Дружба около един месец имаше билборд по случай неговия рожден ден и отдолу пишеше "От патето" или нещо от сорта. Тогава ми стана интересно, разгледах му Фейсбук профила и не можах да различа коя е въпросната жена, защото намерих снимки и постове от две различни. Може би е било точно по време на "преструктурирането" Доколкото си спомням преди време имаше негов пост по повод заведение, което държи и как му викат проверки за няма нищо, така че освен почистващата фирма, явно е и ресторантьор.
|
|
|
Post by okay on Jan 4, 2022 21:53:36 GMT 2
Да, помня този пост на Бачорски за механата му. Не съм ходила след като я е взел, но преди това беше място с голям потенциал, но нямаха добри готвачи според мен. Хубаво е, че върти два бизнеса, човек не бива да разчита на доходи от едно място. Това не го прави по-малко противен.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:02:55 GMT 2
Вчера Тейче нещо се оплаква , че Амая им късала нервите . Днес Баланчо се оплаква , че имали неприятности около нова година и не било всичко рози . А те какво очакват ? Че ще родят и ще валят пратките и децата ще се грижат сами за себе си ли ? Тепърва им започват мъките така да се каже . Малко съм злобничка , ама всички познаваме една дето разказваше , че децата се гледали между другото… и тя не изглежда в цветущ вид в последно време .
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:09:34 GMT 2
Вчера Тейче нещо се оплаква , че Амая им късала нервите . Днес Баланчо се оплаква , че имали неприятности и не било всичко рози . А те какво очакват ? Че ще родят и ще валят пратките и децата ще се грижат сами за себе си ли ? Тепърва им започват мъките така да се каже . Малко съм злобничка , ама всички познаваме една дето разказваше , че децата се гледали между другото… и тя не изглежда в цветущ вид в последно време . Абсолютно! Амая била инат, ами има на кого да се метне, баща ѝ не е никак цвете за мирисане. Баланови все много заети, нямали време да си наготвят за Коледа и за Нова година, а по цял ден спят с детето, разходчици и отварят пратчици.. много заети хора, живи да ги оплачеш. Точно Надежда е мега гига търтей, не съм я видяла откакто е родила да сготви една манджа, все бабите като дойдат готвят или Калоян или от магазина, много е заета да кърми и да се лигави на детето...
Пепеляшке, ти няма ли да помрънкаш за бебето, бива ли такова нещо, сега ти се е паднало.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:20:35 GMT 2
Вчера Тейче нещо се оплаква , че Амая им късала нервите . Днес Баланчо се оплаква , че имали неприятности и не било всичко рози . А те какво очакват ? Че ще родят и ще валят пратките и децата ще се грижат сами за себе си ли ? Тепърва им започват мъките така да се каже . Малко съм злобничка , ама всички познаваме една дето разказваше , че децата се гледали между другото… и тя не изглежда в цветущ вид в последно време . Абсолютно! Амая била инат, ами има на кого да се метне, баща ѝ не е никак цвете за мирисане. Баланови все много заети, нямали време да си наготвят за Коледа и за Нова година, а по цял ден спят с детето, разходчици и отварят пратчици.. много заети хора, живи да ги оплачеш. Точно Надежда е мега гига търтей, не съм я видяла откакто е родила да сготви една манджа, все бабите като дойдат готвят или Калоян или от магазина, много е заета да кърми и да се лигави на детето...
Пепеляшке, ти няма ли да помрънкаш за бебето, бива ли такова нещо, сега ти се е паднало. Не не . Няма да мрънкам .🤣 Но тези последни месеци се замислям колко добри пари си спестява родния инфлуенсър ,плюс колко подаръци получават . Да си ползват всичко с кеф , но като започнат и да си просят ,стават съвсем смешни. Какво да кажем ние простосмъртните , които плащаме от джоба си ?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2022 22:24:23 GMT 2
Абсолютно! Амая била инат, ами има на кого да се метне, баща ѝ не е никак цвете за мирисане. Баланови все много заети, нямали време да си наготвят за Коледа и за Нова година, а по цял ден спят с детето, разходчици и отварят пратчици.. много заети хора, живи да ги оплачеш. Точно Надежда е мега гига търтей, не съм я видяла откакто е родила да сготви една манджа, все бабите като дойдат готвят или Калоян или от магазина, много е заета да кърми и да се лигави на детето... Пепеляшке, ти няма ли да помрънкаш за бебето, бива ли такова нещо, сега ти се е паднало. Не не . Няма да мрънкам .🤣 Но тези последни месеци се замислям колко добри пари си спестява родния инфлуенсър ,плюс колко подаръци получават . Да си ползват всичко с кеф , но като започнат и да си просят ,стават съвсем смешни. Какво да кажем ние простосмъртните , които плащаме от джоба си ? Пепеляшке, ние може да нямаме безплатни памперси, мокри кърпи и какво ли не, но имаме нещо много по-ценно - ЛИЧЕН живот.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:27:45 GMT 2
Ами давай, отваряй един канал или почвай в Инстаграм с постовете, знаеш как става, тагваш всички марки дето използваш (докато те забележат) +сладка снимка на бебчето+малко филтри и воалааа ставаш известна бг мама инфлуенсърка. Не е късно, бебето е малко ще избиеш изхарчените пари за нула време. А и ние ще те подкрепим веднага първите 300-400 последователки ги имаш само от форума.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:30:29 GMT 2
Не не . Няма да мрънкам .🤣 Но тези последни месеци се замислям колко добри пари си спестява родния инфлуенсър ,плюс колко подаръци получават . Да си ползват всичко с кеф , но като започнат и да си просят ,стават съвсем смешни. Какво да кажем ние простосмъртните , които плащаме от джоба си ? Пепеляшке, ние може да нямаме безплатни памперси, мокти кърпи и какво ли не, но имаме нещо много по-ценно - ЛИЧЕН живот. А всъщност отглеждането на деца е толковс добра ниша за информативни видеа. Щеше ми се да имаше една , която да обясни в сбит вариант доста неща тематично , но уви брънчове и търкане на дивани явно са по печеливши за Пр пратки.
|
|
|
Post by okay on Jan 4, 2022 22:31:44 GMT 2
Въй, въй, въй. Снежана щяла да прави nobuychallenge. Аз никога не съм предполагала, че можеш да купиш нов продукт, чак след като изхабиш такъв, който вече имаш. За първи път чувам за подобно нещо. Можело да се прави и с дрехи, и с всякакви неща. Не мога да повярвам! Да не си помислите, че няма да публикува ПР пратки. Ще има "Знаете, че три месеца няма да купувам нищо излишно, но...ми изпратиха новия си скраб за лявата буза на дупето." Да продължават да купуват боклуци, но после да не се чудят защо от години не могат да си покрият разходитв по кредитните карти (Гане, и за тебе става въпрос).
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 22:45:16 GMT 2
Тъпотейче да се радва, че Амая е още малка и не разбира, че баща й сменя нови коли през няколко месеца, коя от коя по-бърза, а Амая носи умалели дрехи и срязани бодита...
|
|
|
Post by dilinika on Jan 4, 2022 22:51:12 GMT 2
Единствения инфлуенсър, когото съм подкрепила с покупка на мърч/книга е Миро. Абсолютно оправдана покупка, книгата я използваме вкъщи и сме доволни колко простичко са представени нещата. Отделно той като човек е много мил, отговарял ми е многократно на запитвания. Ето такива хора трябва да се подкрепят.
|
|
|
Post by questar on Jan 4, 2022 23:17:29 GMT 2
Аз не мисля, че скъпите удоволствия на Телешопови са за сметка на дрехите на Амая. Те няма да оставят детето си босо и без дрехи, нека не преувеличаваме. Вижда се, че целият им свят се върти около Амая, сънят на Амая и винцето вечер ...
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 4, 2022 23:45:50 GMT 2
Аз не мисля, че скъпите удоволствия на Телешопови са за сметка на дрехите на Амая. Те няма да оставят детето си босо и без дрехи, нека не преувеличаваме. Вижда се, че целият им свят се върти около Амая, сънят на Амая и винцето вечер ... Все тая, те ни лъжат и ни правят на маймуни с рекламите си. Та и ние може да си измисляме, било то безплатно, за тях всякакви истории. 😊 Пито-платено. Алъш-вериша да върви, на кой му пука. 🙈
|
|
|
Post by jeri on Jan 5, 2022 0:36:29 GMT 2
Аз мисля, че Телешопови доста преувеличават нещата. Амая се вижда по сторита и влогове, че не е палаво дете. Направо не ги виждам, ако беше. Може да е инат, но да се радват, че не е комбинация. Полина и тя се жалва,че не можела да си направи сутрешната рутина. Струва ми се, че изкараха празниците без помощ и затова ореваха света. На нея и' вярвам повече, откакто роди 2ро изглежда изтормозена.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 5, 2022 1:02:14 GMT 2
За мен палаво дете е Никола на Мона и честно, питала съм се как ли издържа 😄 видно е, че детето е пълно с енергия и не се измаря. А Мона добре си го гледа, не е като да има две баби и шест комшийки да и помагат, ама се справя сама с мъжа си. Не ми е баш любимка, но за тях се сетих като казахте палави деца 😄
Децата на Милена и Деситолкс са много възпитани, те са ми любимци😻
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 1:17:03 GMT 2
Мона възпитава разглезено дете по мое мнение. Но и тя самата е разглезена. Човек, който не се е е занимавал с нищо сериозно през живота си и се чуди всеки ден какво тъпо стори да публикува, защото нали много са нестандартни и уникаааални инфлуенсърите ни. Затънали в битовизми до гуша. И не се усещат колко са затъпели.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2022 2:15:39 GMT 2
Деа наистина не знае къде се намира. не харесвам Дженифър Лоурънс и не я намирам за красавица, въпреки това е недопустимо да се правят такива малоумни постове и да обижда толкова успешна жена. Не се усеща всички колко сме заслепени от филтри или филъри до ниво поничка и налива масло в огъня. Не съм виждала жена, която да няма някоя линия или пора. Дори корейките имат някаква текстура. На Лоурънс на снимката има точно няколко пъпка и малко пори+фини линии. Чудесна кожа и естествено лице, а Риана има много мазна кожа с огромни пори и просто са запълнени с добър силикон и е матирана- много по- лесно се гримира мазна от суха кожа и изглежда по-добре с тежък грим и на агресивна светлина както на такива събития. Пълно избиване на комплекси и създаване на нови са подобни снимки. После се чудим защо всеки се омазва във филтри и прилича на травестит с нарисувана кожа с флумастери. А и на нейна снимка от процедура видяхме колко далеч от идеална кожа има. Седнала да се подиграва на световноизвестна жена с три видими пори, две фини линии и пъпка :д
За книгата на Йоко, според мен е много смешно как за почти същата сума взимаме книга от нея, а от онова грозноваткото лист хартия… даже снимка няма на смешния лист, ако ще и неадекватен избор като на йоко, но аз вероятно ще си я купя. Харесвам лелята макар и вече да виждам недостатъците след четене в темата и е мой тип човек. падам си по хора, които много се смеят и са широкоскроени, не по депресирани имащи се за номер едно Карън-и като Попова примерно. Със сигурност не е на нивото на Силвена роу и няма база за сравнение, но пък и моите възможности като готвач и време за експерименти са несравними с на Роу :д
|
|
|
Post by questar on Jan 5, 2022 3:18:32 GMT 2
Аз понеже не разбирам, нека вас попитам кое е забавното да се отиде в Маями на драг парти, където драг кралици с еднакъв грим и надменни физиономии кършат тела все едно са си пред огледалото и някакви хора публика крещят йеее, йеее? Аз ли не схващам нещо?
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 5, 2022 4:01:43 GMT 2
За мен също Амая е инат, но в никакъв случай не е палаво дете. Никола на Мона определено е палав и пълен с енергия, а не разглезен. Едно към едно е като големия ми син вкъщи преди година, сега е на 4г. и още е такъв, но една идея по-послушен. Не се изморява въобще, на обяд трудно ляга, като яде и говори не се спира, все прави чупки и стойки 😄 Не един или два пъти съм си писала с Мона и съм оставала приятно изненадана как веднага ми отговаря и ми пише като на приятелка.
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 5, 2022 7:59:28 GMT 2
Oт храните,които съм виждала в нейните влогове,Йокото прави все разни бъркочи с каквито намери продукти в хладилника и със сигурност не бих си купила нейната книга,дори да я продаваха за по 2 лв. Корицата е нелепа,всъщност ако държеше кошницата по-ниско и не беше направила тази глупава физиономия(която никак не се връзва на кулинарна книга),щеше да е приемлива.Наресуваните зеленчуци са чудесна идея за разчупеност в корицата.
Дразни ме при нея това,че уж детайлите важни,уж много заета,а всъщност харчи едни пари на един богат мъж.Захваща се с разни "бизнеси",колкото да върши нещо(или да изпере някоя и друга банкнота)..така ги виждам нещата.Няколко страници назад някоя писа как Харесвала Йоко и как нямала нищо общо със Сиси и компания.Да,ама Сиса няма човек като Барт до себе си и ако имаше,щяхме да гледаме една сходна Йоана,но в размер ХХЛ.
И докато съм на лелинска вълна,изгледах 3 видеа (от Белгия и 2те от Маями).Маями не ми беше интересно (освен часта с къщата на Джани,в която не съм била),но видеото за Белгия ми хареса,защото показа Белгия точно такава,каквато и аз я помня със същите впечатления.
Потърсих инфо за Master Chef Щатите.Не е кансъл при нас,макар че си го помислих,след като видях,че го спират в България и още повече,че Рамзи тъкмо стартира ново кулинарно състезаниe Next Level Chef пак по Fox.
|
|
|
Post by Nicole on Jan 5, 2022 8:57:50 GMT 2
Изгледах прословутия ремонт на Слдкишите. За кой ли път се убеждавам,че боядиШващата жена връзка с мозъка няма, само с пинтерест. Бива ли на толкова едри хора (родителите й) да избере подобни столове,ми вземи подобаващо голями кресла които да са удобни за тях. Не ми хареса как се получи,поне да беше избрала и следвала един точно определен стил…
|
|