|
Post by Samantha Jones on Jan 4, 2022 15:01:11 GMT 2
Здравейте, отдавна ви чета и най-сетне по случай новата година и аз реших да се включа в дискусиите.
Почти никой не следя от "родния хайлайф", но пък редовно "пътувам без билетче" из профилите им. Все пак смехът е здраве, а по-смешни от българските инфуенсъри едва ли има.
С нетърпение чакам "Ергенът", защото ми е интересно какъв асортимент жени са подбрали за този виден представител на мъжките комплексари. Капитнова изобщо не искам да я гледам на малкия екран отново, но изобщо не би ме учудило, ако се е/са я набутали и там тази готованка.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 4, 2022 15:06:35 GMT 2
Деси Толкс какво работи, запознати ли сте? Нямам спомен след раждането на Максим да е споделяла, че се е върнала на работа или аз съм пропуснала. Специалист HR, но мисля, че от раждането на Вяра насам не работи.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 4, 2022 15:08:29 GMT 2
Валериева и Меди май отдавна са заедно, после се разделиха и след това тя беше качила снимка в инстаграм и се виждаше, че си е татуирала името му. Странна ми е тая комбинация
|
|
|
Post by klaudia on Jan 4, 2022 15:11:56 GMT 2
Този на Капитонка май не е чичкото, вижда ми се по-млад. А дали е Ергенът само мога да гадая. Много се радвам как винаги някоя е направила скрийншот на стори.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 4, 2022 15:19:33 GMT 2
Други цели на Гергана:
1) Да стане мениджър в БТК 2) Да пътува до Югославия и ГДР 3) Да пее на една сцена с Майкъл Джексън
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2022 15:28:22 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Jan 4, 2022 15:42:20 GMT 2
Не е вегетарианка, но е казвала, че у дома се хранят веган и предполагам, че има най-много опит с такива рецепти. Не виждам фалш. Книгата е 24 лева, но доставката е 5, така че реалното намаление е 1 лев. Ще си я купя от физическа книжарница, не ми се занимава с Еконти. Може,аз съм я гледала как яде гюзлеме,но сигурно е било инцидентно. Тя и стекове си е поръчвала, но като цяло винаги е казвала, че предпочита без месо. Сирена си хапва, любимата ѝ салата с бурата, както и често си поръчва риба. Казвала е, че предпочита да готви безмесно. Аз не бих си купила книгата, но като имам път към Сиела, бих ѝ хвърлила око.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 15:58:44 GMT 2
Аз ще си купя книгата на Йоккото, защото съм вегетарианка от 30 години и имам нужда да разнообразя рецептите. Каза че сама е снимала всяка снимка в книгата и според мен сама е измислила всяка рецепта.
|
|
|
Post by welt on Jan 4, 2022 16:14:36 GMT 2
Не бих си купила книгата на Йоко, защото нейната пирамида за мен е по-вредна от всичките инфлуенсърки с всичките им реклами взети заедно. Корицата и изглежда като на книга на Деси Пеева.
Жалко, че спират Мастършеф. Не гледам телевизия и това беше единственото предаване, което гледах, като го пуснат в интернет.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2022 16:15:03 GMT 2
Аз не бих си купила книгата на Йоко, защото тя не е кулинар. Изобщо не вярвам сама да е измислила рецептите, а ако е, със сигурност не са кой знае какво. При такова богато разнообразие от канали и страници в нета при това безплатно със сигурност няма да се одрънкам и лев за простата леля. За справка притежавам книги на Гордън Рамзи и Силнева Роу и определено съм много доволна. И като човек, който не е строг вегетарианец, но готви основно такава храна, предложението на леля не ми е изобщо примамливо. Но това е въпрос на вкус. Все пак се надявам тези, които си купят книгата, да останат доволни.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 4, 2022 16:15:18 GMT 2
От описанието на книгата на Йоана не оставам с впечатлението, че рецептите са вегетариански.
“Между кориците на тази книга ви очакват 50 лесни и здравословни рецепти от Йоана Йокко
В изданието ще откриете още любопитни факти и полезна информация за здравословното хранене, както и кулинарни изкушения, подходящи за вегетарианци.”
Не бих си купила книга, или каквтото и да е от нея, но определено е далеч по-смислено и продуктивно от плесен-а. 😁
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2022 16:27:54 GMT 2
Дейчето ще си остане само с коментара за Дженифър Лоурънс, която е на светлинни години напред с материала. Ужасно сладка е с и без пъпки, за разлика от Дейчето, която и да не си и да си показва фейса, е еднакво противна. Иначе Дженифър е бременна, но тази снимка е стара.
|
|
|
Post by okay on Jan 4, 2022 16:29:28 GMT 2
Тази Деа сейчас трябва да се свърже с психиатър. На никого не му дреме дали и колко яде, дали е слаба и т.н. Жена с такова хранене ли ще дава съвети за кожата? Не била обгрижена кожата на Дженифър Лоурънс, хора! Део, вземи се скрий и никога повече не излизай, моля те.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 4, 2022 16:39:13 GMT 2
Тази Деа ми е противна и без да съм ѝ виждали лицето, представям си да я видя.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 4, 2022 16:40:03 GMT 2
Деси Толкс какво работи, запознати ли сте? Нямам спомен след раждането на Максим да е споделяла, че се е върнала на работа или аз съм пропуснала. Специалист HR, но мисля, че от раждането на Вяра насам не работи. Да, и аз така мисля, че беше. Гледала съм видео, в което обясняваше, че няма да се връща на работа в тази сфера-ЧР.
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 4, 2022 16:55:50 GMT 2
Мен това с тези безсмислени цели за всяка нова година много ме напряга, в тази връзка не мога да понасям напоследък Силвия Дамянова, общо взето, от както се раздели с приятеля си е много досадна.
За Дея съм изумена как яде по 6-7 филии хляб, наистина е слаба, но това да си слаб не е признак на здравословен живот. Или е резултат на лишения, или е някакъв хормонален проблем, ако ядеш така и си клечка.
Меди с тая уста и нокти не мога да я приема на сериозно и да я гледам, сори.
Иначе някой има ли представа как са цените на имотите в Пловдив? Къщата на Деси става страхотна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 4, 2022 17:09:19 GMT 2
Леле, тази Деа вярно ли яде на закуска 1 кофичка кисело мляко и 6, 7 обикновени фавли, 5 палачинки, по 3 пържоли на ядене? И не е 100 кила? И има хубава кожа? Сега, това с каква цел го споделя? За да св хвали, че яде колкото ди поиска и е клечка ли? Какви неща пишат хората. Книга ли има Йоко? Абсурд да си я купя. Няма да подпомагам псевдо диетоложки, псевдо писатели и пирамиди. То все едно да си купя книга на Юли Тонкин. Не, мерси.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 17:11:20 GMT 2
Не мисля, че лелчето сама е измислила рецептите. По-скоро е взимала от интернет и си ги е доукрасявала. Все пак евала за начинанието. Дали ще си я купя, не знам, малко скъпа ми се струва честно казано, но ще я разгледам в Сиела и ако ми хареса ще я взема.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 4, 2022 17:15:19 GMT 2
Мен мв дразни това издаване на книги с рецепти, режими и за хранене на дульо и пульо. Наскоро даваха една такава в Преди обед.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 17:16:28 GMT 2
Хахаххахахаха, с глас се смях на вечерята на Деа 😂😂😂 изяла три котлета, 8 филии хляб, 11 мандарини, салата и не можела да заспи от глад 😂😂😂😂😂 душа, ако нагло не лъжеш, иди си провери хормоните на щитовидната. Това определено не е нормално, ако снимките на тялото ти са реални.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 17:27:11 GMT 2
Каква е причината Филяка да ни честити Нова година 4 дни по-късно? Нервен срив може би? Бърн аут в усилие да изпрати всички Блесцент поръчки? Хранително натравяне на връх празника или заглушителен скандал с любимата, майка на датски принцеси и един бъдещ бъргаски гларус?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 17:48:14 GMT 2
Каква е причината Филяка да ни честити Нова година 4 дни по-късно? Нервен срив може би? Бърн аут в усилие да изпрати всички Блесцент поръчки? Хранително натравяне на връх празника или заглушителен скандал с любимата, майка на датски принцеси и един бъдещ бъргаски гларус? Искренно ме разсмя.. Но съм 90% сигурна, че не бяха заедно на Нова година, сигурно Филяка е предпочел да отиде на Бургас да си види детето, те ако бяха заедно нямаше да пропуснат сторита и снимки на розАвото фемили. Вече усещам в новото видео как Пепе ще се оправдае, че е решила да празнува по женски, защото толкова много е имала нужда от това..
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 4, 2022 17:55:47 GMT 2
Хахаххахахаха, с глас се смях на вечерята на Деа 😂😂😂 изяла три котлета, 8 филии хляб, 11 мандарини, салата и не можела да заспи от глад 😂😂😂😂😂 душа, ако нагло не лъжеш, иди си провери хормоните на щитовидната. Това определено не е нормално, ако снимките на тялото ти са реални. Това не знам дали и едър трениращ мъж може да го изяде без да се търкаля под масата. И аз ям доста и съм слаба, ама 8 филии хляб ги ям поне 4 дни. Мислех си, че Попо яде много хляб, но официално имаме нов победител в класацията.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 4, 2022 18:04:20 GMT 2
. Иначе някой има ли представа как са цените на имотите в Пловдив? Къщата на Деси става страхотна. Около Пловдив (Марково, Белащица и околности) цените са около 170 000+ евро, зависи какво търсиш. Апартаментите на зелено в града вървят около 600+ евро на квадратен метър. Общо взето има 4-стайни апартаменти, струващи колкото средна къща в покрайнините на Пловдив. 😊
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 4, 2022 18:11:34 GMT 2
Извинявам се, че се включвам отново, но да се доизкажа. 😄 Според мен Леля ще е сложи и рецепти, които ще са включени онези прахчета и чайчета на ХБ. И на мен не ми харесва корицата, изглежда ми като селска пръчка, а я харесвам много. Относно Мастър Шеф се радвам, че го спират от екран, защото за мен в това предаване се разхищаваше доста храна, предвид обстановката в България и света! На същото мнение съм и за предаването на Виктор Ангелов - Хелскитчън, което между другото се почиства от познайте коя фирма - Бонанза-Бачорски. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 18:26:33 GMT 2
Упорито отказвам да гледам тв,но покрай мм и аз понякога заглеждам разни предавания и бях потресена от характера на този Виктор Ангелов.Много гневен и злобен човек,а да не казвам как със замах изхвърляше храна(при това доста скъпа).
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 18:29:15 GMT 2
Упорито отказвам да гледам тв,но покрай мм и аз понякога заглеждам разни предавания и бях потресена от характера на този Виктор Ангелов.Много гневен и злобен човек,а да не казвам как със замах изхвърляше храна(при това доста скъпа). За сценарий чувала ли си?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 18:38:00 GMT 2
Като споменахте Мастър Шеф... Отскоро последвах Шеф Марко Лукиари и много ми харесва, че видеата му са кратки и сбити. Има реклами на варива и продукти, но поне обяснява интересно и рецептите му са лесни за изпълнение. Има ютуб канал и рубрика в БТВ http://instagram.com/p/CYKc61bozBe
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2022 18:45:11 GMT 2
Шеф Ангелов го изтраях точно един сезон. Сценарий или не, като сядам на масата за вечеря не ми се слушат викове и не ми се гледат летящи тигани и омазани с храна стени. Плюс това всяка вечер е едно и също. Абсолютно безполезно шоу. 🤬
А като почнат да канят Тейче, Науче и Валката рязко ми се сменя кухнята с друго помещение в апартамента...където да чета опаковките на шампоаните.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 4, 2022 18:53:36 GMT 2
|
|