|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 11:37:47 GMT 2
Хммм дайте да го видя това сирене.Сиренето на Деси е адски вкусно и съм го правила много пъти.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 11:49:09 GMT 2
На мен цената на плесенясалия календар ми доказа, че са сложили скандална надценка и на свещите. По мое скромно мнение, няма какво да стане, ще има заник. А колко бързо ще дойде, зависи от това колко балами истински харесват Пепелю-то, за да си купят и нейната кИнига.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2022 11:49:41 GMT 2
Само една поправка - всички столчета за кола, които се продават на територията на Евтопейския съюз, трябва да имат сертификат за безопасност и да са минали crash тестове. Това се отнася и за всички бебешки и детски продукти, дрешки и т.н. И ако си мислите, че КЗП дремят с проверките, не е съвсем така, защото сигнали се пускат нон-стоп от конкуренцията и мерките са макс.затегнати. Това, че столчето не е в списъка с краш тестове, които пускат Полинини и Магисанови, за да оправдаят цена от 2к, не означава, че е без документация. Точно така, ние купихме столче на Чиполино (редовна цена около 300, на черен петък към 200 и малко) и си има сертификат. Имаме възможност за 800+ за Сайбекс, Макси Кози, Бритакс и т.н, но преценихме, че можем да дадем и нещо друго на детето за тези пари. И това столче се върти на 360 градуса, покрива си изискванията за безопасност. До момента сме возили бебто в кошница за кола също на Чиполино, но дадена от приятелка, т.е. старичка и не е имало никакъв проблем. Разбира се, че никой не е застрахован, но в крайна сметка, нито аз, нито мъжът ми шофираме така, че да застрашаваме себе си и детето ни (да, знам, че понякога чуждите грешки костват живота на невинни хора, но както казах, за нищо няма гаранция в тоя живот). Плюс това, аз активно бойкотирам почти всичко, което инфлуенсърите показват, освен няколко неща навлезли в рутината ми преди години (фдт на Катрис от Попова и коректора на Мейбълин от Ивана). Особено пък бебешките ПрОдУкТи и услуги (примерно Мамо, спи ми се), които посвеместно рекламират - не, благодаря. Как пък за всичко ще се хвърлям на скъпото, вместо да намеря това, което е окей за детето ми и след това за джоба ми. Противно на масовите хвалби по Мустела, имах един комплект мостри - ами, не ми харесват нещата, много по-доволна съм от марката на ДМ. Кремът им за дупе е с цинк, което не е препоръчително за момиченца и по-добре да се ползва такъв без - например Бепантен. Цинкови кремове е добре да се ползват при наличието на подсичане, ако няма такова - Бепантен (обожавам го, жалко, че не съм инфлуцка да ми пращат тубите по 100мл, че се "вътря" с по 20 лева всеки път). На подобно мнение съм и за съхранението на стволови клетки - недай си Боже ако на детенцето му стане нещо, неговите клетки няма да му помогнат, защото най-вероятно също са компрометирани. Щом най-големият им канал за реклама са именно инфлуенсърите... Но това си е лично мое мнение, не искам да засягам тези от вас, които са запазили стволови клетки или да започвам спор, всеки е свободен да прави каквото иска, аз споделям, че според мен е маркетинг и то за много пари - не всяко семейство може да извади 5к, а дори и да може, е възможно да решат да ги "инвестират" другаде. Плюс това ги пазят до 20тата година на детето, а после? Още 5к. Преди години имаше и драми с една такава банка, така и не разбрах какво стана с клетките на хората. Та, аз като един умерено скептичен човек им нямам вяра за (почти) нищо на наш'те инфлуенсъри.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 4, 2022 12:05:48 GMT 2
Тъкмо се чудех дали Севи от cleanh0me е коментирана тук. Лично на мен ми е симпатична, но контентът ѝ не е нищо особено. Не показва някакви хакчета и трикчета за по-бързо и лесно почистване, а само как чисти с прахосмукачката, какви препарати е купила, как събира играчките на децата от пода и чат-пат снимки "преди-след". Общо-взето нищо съществено и полезно не предлага на последователите си.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 4, 2022 12:11:48 GMT 2
Артьом и жена му са ми същите като Баланови. Преди да роди обясняваше, защо иска да бъде секцио, че много жени получават проблеми след нормално раждане, тогава разбрах и че е на 21-22 г. с такива малоумни доводи. Всичко е телешоп и при тях.
Деси Толкс какво работи, запознати ли сте? Нямам спомен след раждането на Максим да е споделяла, че се е върнала на работа или аз съм пропуснала.
Севи ми е много забавна с разхвърляните 5 играчки. И бодличките от елхата по пода. Иначе ми е симпатична и не ме натоварва, винаги когато съм писала или реагирала на стори е връщала бързо.
Марче, съгласна съм с теб. Мустела такъв обрив докара на сина ми, че нямаше оправия, за Бепантен ти препоръчвам аптека Гален, много често там е по 16 лв/100мл.+ измивно гелче. За столчето ние взехме Лорели и съм страшно доволна използваме го вече 2г. и е страхотно. Сега с бебето заложихме на същия модел. Не е нужно да се дават хиляди левове за колички и столчета, когато доста по-евтино върши работа, а и съм на мнение, че ако е писано нещо лошо да се случи, то ще стане и в стол на Сайбекс, Бритакс и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 12:19:30 GMT 2
Севито е толкова зациклила,милата,че не знам изобщо как издържа на това монотонно ежедневие.Става сутрин,пие кафе,чисти,праща детето на градина,пие кафе,чисти,готви,чисти,пие кафе,чисти,пие кафе,чисти.Аз ще се побъркам.Уж кърмеше,а кафетата едно след друго ги прави.Сигурно трепери по цял ден.Как няма да чисти после,та тя е предрусала с кофеин почти постоянно и няма с кой да си обели една приказка.Какво стана с ютуб канала й?Изобщо публикувала ли е нещо?Не я следя от дълго време.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2022 12:23:09 GMT 2
klaudia, за съжаление не са ми удобни като локации, а ако поръчам по интернет, то с доставката се обезсмисля. Хващала съм го под 18 лева в Медея на намаление, гледам да следя, но все пак една опаковка ми отива за над 2 месеца (в раницата имам малка опаковка). Но и на пълна цена ще го взимам, колкото и да струва, страхотен е! Даже проверих сега, в Медея в момента е 17,18 лв. Май ще се разходя и до там да заредя.
|
|
|
Post by mira on Jan 4, 2022 12:26:02 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 12:30:57 GMT 2
Ууу уау,та тя не е вегетарианка!Нямаше ли някаква нормална снимка,на тази изглежда като дружка на Гергучи.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2022 12:31:13 GMT 2
Чистачката ми е изключително антипатична още от едно време, когато пускаше подигравателни сторита със съобщенията на жени, които я питаха за съвет. Един вид им се смееше как не се справяли и какви "близко до ума" въпроси й задавали. След тези случаи не я следя. Профила й имаше идея, но личността й е прекалено кофти за моя вкус. Плюс че има безкрайно много по-полезни профили на английски, от които човек наистина може да научи нещо, което да му влезе реално в употреба. Защото полезността на това да гледаш как някой лъска по цял ден от кенеф до лампи е точно 0.
|
|
|
Post by diamond on Jan 4, 2022 12:32:50 GMT 2
Ако не припадна от смях... Определено е направен с умисъл календара. Умишлено да хваща на въдицата завеяни скумрии...🤣 Повръщам! Лошото е, че може да е идва от истински човек, а не фейк профил. В Инстаграм следвам една инфлуенсърка, показваща своята трансформация със сваляне на килограми - molsinspire. Роди точно на първи януари. По принцип Моли споделя всичко с аудиторията си. Но бях шокирана, че сега, покрай момента с раждането, сподели как ѝ били изтекли водите преди няколко часа, пък чакали в болницата, после снимки на бебето от болницата... С две думи: от момента на раждане започна с подробна информация и ъпдейт за бебето.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2022 12:33:22 GMT 2
По мое скромно мнение Сиела в последните години издават доста бълвочи. На мен не ми е интересно, но на сектантите от хербалайф ще е добре дошло да препоръчват И ТОВА...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 12:33:49 GMT 2
С две ръце подкрепям това мнение! Имам познати от родния ми град, които се обличат от втора употреба и какви ли още не мизерии, а са фрашкани с пари. Това че си богаташ не означва ,че не може да си стиснат 😁И съм забелязала, че при повечето богаташи колкото повече пари имат толкова са по скръндзави.А от тоя Бачорски лъха такава простотия и пошлост заедно с новата му жена ,че думи нямам.И с всичките пари на света това няма да се промени😅
|
|
|
Post by mira on Jan 4, 2022 12:43:55 GMT 2
По мое скромно мнение Сиела в последните години издават доста бълвочи. На мен не ми е интересно, но на сектантите от хербалайф ще е добре дошло да препоръчват И ТОВА... Явно търсят актуални неща и да хващат вълната. Дали Пепе ще е самиздат или към някое издателство също ми е любопитно сега!
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 4, 2022 12:49:21 GMT 2
Чистачката ми е изключително антипатична още от едно време, когато пускаше подигравателни сторита със съобщенията на жени, които я питаха за съвет. Един вид им се смееше как не се справяли и какви "близко до ума" въпроси й задавали. След тези случаи не я следя. Профила й имаше идея, но личността й е прекалено кофти за моя вкус. Плюс че има безкрайно много по-полезни профили на английски, от които човек наистина може да научи нещо, което да му влезе реално в употреба. Защото полезността на това да гледаш как някой лъска по цял ден от кенеф до лампи е точно 0. Вярно, бях забравила това как се подиграваше на хората. Много ми падна в очите тогава. Честно казано, разбрах за нея от вас (от старото място) и в началото ми беше много интересна - показваше нещо ново, споделяше трикчета, а и аз съм си фен на подредената и чиста къща. Сега също я харесвам, защото наистина прави всичко от сърце и за семейството си, но не бих казала,че ми е полезна с нещо, даже напротив, писнало ми е да гледам едни и същи сторита (кафето, котлона, банята, новата прахосмукачка, която чисти чистия вече под). А и все още чакам видеата, за които даде голямата заявка. Реално тя ако няма материал за снимане, другите живи да ги ожалиш 😅
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 12:53:25 GMT 2
Книгата на леля Йоко в момента е намалена на 24лв. Не бих си я купила, но вярвамм, че има желаещи ако съдим по това, колко бързо се изкупиха дрехите й (които също не бих носила и купила). Тези рецепти откъде са всъщност? Бях чела коментари тук, че това не са нейни рецепти, а май е събирала, каквото й е харесало от тук и там?
Любо Жечев ще прави отоново реалити. Предаването ще е за млади предприемачи, като победителя ще спечели най-малко 50 000лв., с които да стартира начинанието си. Процеса на стартиране на бизнеса също ще бъде заснето и това ще е част от епизодите. Заглавието е "Предприемачът".
Календарът на Плесен е наистина едно от най-безсмислените неща, които инфлуенсър е пускал в продажба. Очаквам много скоро свещите и календара да бъдат подаръци за роднини и приятели просто, защото Свещяците имат много бройки, а никой не ги купува.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 4, 2022 12:53:57 GMT 2
Не бих дала 30 лв за книгата на нашата леля, но евала на жената, че с толкова начинания се е заела! Пък и деца отглежда! Тя и шеф Роу са ми любимите инфлуенсърки, защото и двете са успели жени, от които човек има какво да научи и за какво да се инфлуенсне! На фона на Антоанети, Сисита, Магита и Милени, на които най-голямото постижение в живота е, че са родили бебета!
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 4, 2022 12:57:18 GMT 2
Ууу уау,та тя не е вегетарианка!Нямаше ли някаква нормална снимка,на тази изглежда като дружка на Гергучи. Не е вегетарианка, но е казвала, че у дома се хранят веган и предполагам, че има най-много опит с такива рецепти. Не виждам фалш. Книгата е 24 лева, но доставката е 5, така че реалното намаление е 1 лев. Ще си я купя от физическа книжарница, не ми се занимава с Еконти.
|
|
|
Post by okay on Jan 4, 2022 13:21:06 GMT 2
Лелята е последният човек, от когото бих взела рецепта. Не че съм и голямата готвачка, но не бих наляла и един лев в джоба на нито една инфлуцка. Не съм гледала на лелята последните няколко влога, защото ме напряга простотията ѝ, макар че има интересен живот. Хареса ми видеото ѝ за историята ѝ с Барт и с бившия ѝ съпруг, но да се инфлуенсна от нея, няма как да стане.
|
|
|
Post by sisi91 on Jan 4, 2022 13:31:42 GMT 2
Нещо не ми допада десенът на роклята и муцката, която е направила лелче на корицата на кулинарната книга.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2022 13:49:04 GMT 2
Ууу уау,та тя не е вегетарианка!Нямаше ли някаква нормална снимка,на тази изглежда като дружка на Гергучи. Не е вегетарианка, но е казвала, че у дома се хранят веган и предполагам, че има най-много опит с такива рецепти. Не виждам фалш. Книгата е 24 лева, но доставката е 5, така че реалното намаление е 1 лев. Ще си я купя от физическа книжарница, не ми се занимава с Еконти. Може,аз съм я гледала как яде гюзлеме,но сигурно е било инцидентно.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 4, 2022 13:50:42 GMT 2
Някой направи ли скрийншот на Капитонова и младият мъж, от сторито ѝ?
|
|
|
Post by astoycheva on Jan 4, 2022 13:52:58 GMT 2
За лелята мнение: - Модата и поначало ми идва малко селска пръчка, но поне не претендира с много… - един ден баща ми я гледа с мен (точно епизода за Белгия с Барт) и той съвсем леко коментира “охо, тая лелка дали не е видяла по витрини в Белгия? Какъв мъж какви 5 лева 😅” - как да е, не вярвам да е имала такава работа там, но ми стана смешно колко добре влиза в рамката на живота на една такава дама… - верно английския и е мн зле - браво за книгата, прави пари жената. Няма да си я купя, щото съм хищник. Иначе корицата мн постна и с тая рокля за 15 годишна…
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 4, 2022 13:53:42 GMT 2
Голяма фенка съм на планери и органайзери, записвам си всичко от малка (е не кога трябва да си изкъпя косата като Кухалери), но този календар никога не бих взела (а съм давала доста повече пари за планери и календари). С нищо не е интересен, буквално можеш да си принтираш същия в Пинтерест и да го направиш доста по-добре. Убедена съм, че и двете начинания няма да просъществуват. Толкова пък безидейни хора, чак се дразня
|
|
|
Post by rachel on Jan 4, 2022 13:59:30 GMT 2
Не е вегетарианка, но е казвала, че у дома се хранят веган и предполагам, че има най-много опит с такива рецепти. Не виждам фалш. Книгата е 24 лева, но доставката е 5, така че реалното намаление е 1 лев. Ще си я купя от физическа книжарница, не ми се занимава с Еконти. Може,аз съм я гледала как яде гюзлеме,но сигурно е било инцидентно. Беше споменала, че вкъщи се хранят здравословно, предимно веган и вегетарианско, а на ресторант като са с децата всеки ди поръчва каквото поиска, дори да е месо.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2022 14:15:14 GMT 2
Една от целите на наша Гергана за тази година било участие в мастършеф. Язък, че го спряха предаването, голям смях щеше да падне.
Силвена Роу официално слиза от малкия екран в България за неопределено време. Феновете на топ кулинарката занапред ще могат да я гледат единствено в интернет. Причината – в Би Ти Ви взеха окончателно решение да спрат излъчването на шоуто „Мастършеф”, в което блондинката бе най-голямата звезда. Кога ще върнат предаването в ефир? Това в момента не се обсъжда.
А защо няма да има „Мастършеф” следващата година? Телевизията е заложила нови скъпи формати в програмната си схема, както и два сериала, които финансира. Риалититата са „Сървайвър” и „Ергенът”, а сериалите – „Съни бийч” и „Татковци”. За кулинарни състезания не останали нито пари, нито ефирно време, пише „Уикенд“
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 4, 2022 14:27:11 GMT 2
Еее, няма ли да има повече Мастър шеф? Тя явно затова го е сложила като цел, после ще има добро оправдание 😄 Явно тая година няма да се мести да живее в Милано, но пък ще тормози Тик Ток с видео всеки ден 😂
Пепе беше споделила някакъв коментар към така наречения календар.. големи хвалебствия, голямо чудо.. сама ли си ги пише Пепето тия коментари, кой нормален ще изтерясва на тема календар..
Бих купила кулинарната книга на Миро, защото е с традиционни български рецепти за 4те сезона и смятам, че всяка кухня има нужда от това. Книгата на леля бих я разгледала. Хубавото е, че рецептите ще са с продукти с ниски цени. Ако ми допаднат идеите бих купила и нея, но не вярвам😄
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 4, 2022 14:28:46 GMT 2
Мама Сиси май още реанимира от ядене и пиене по празниците, че няма влог. Чакам я с нетърпение да офка и мрънка. Хващам се на бас, че Ния не иска да ходи на градина тия дни. И то само защото в тях има един чувал със сладко което трябва да се изяде... Нали знае детето, че ако отиде на градина, майка й ще омете всичко. 🙈🤐
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2022 14:47:44 GMT 2
Някой направи ли скрийншот на Капитонова и младият мъж, от сторито ѝ? И никой да не е направил няма страшно. То и без това освен една глава на тигър и малко кожа,друго не се виждаше. Ще видим дали ще се окаже "Ергенът" или ще остане поредното забулено в тайна "мъжленце". Малко офф топик, но се оказа, че Моника Валериева има връзка с чалгаджията Меди. Ще кажеш, че покрай него няма жени/фенки, че да се хване с това бустанско плашило Моника....Ама то толкова явно и му е акъла на момчето.
|
|
|
Post by magica on Jan 4, 2022 14:53:58 GMT 2
Еееее, много тъпо за Мастър Шеф Дали и историята с Токев не е дала отражение? Не бих си купила книгата на Йоко. Да, аз признавам, че тя за разлика от другите има свежи идеи. Харесвам поредицата с ресторантите, непланираните пътувания също. Но! Видеото, в което се изкара многострадалната Геновева, дето децата спали на пода ... ами за мен яко си измисли. Просто не ѝ вярвам. Пирамидата Хербалайф мега ме дразни също. Няма рекламни видеа, добре, ама вечно там загатнат бълвоча в някакво шише на хербалайф.
|
|