ava
Junior Member
|
Post by ava on Jan 3, 2022 22:09:31 GMT 2
На Бачорски първото детенце е било на 9-10 месеца, когато той вече е бил с новата си. Може и по-рано да e било, но от тогава са им първите общи снимки заедно. А разликата между двете дечица е точно 2 години и 1-2 дни.
|
|
|
Post by okay on Jan 3, 2022 22:11:53 GMT 2
Тези апрески Ивана ги има от около две години, не ги е купила специално за тези снимки. Помня ги от едно видео от Боровец през януари 2020. Какви са тези толкова скандални сторита с якета, които са изтекли? Евтините трикове за вдигането на engagement на аудиторията на Гергуц/Валери/Елица - тъпи въпроси с възможност на избор. Примери за тъп въпрос: свалихре ли украсата на елхата, с лявото или дясното червило/цвят лак да бъда. В случая с Иванка: това или онова яке да купя. Жена на 34 да пита аудиторията си кое яке да купи, все едно няма да вземе каквото вече си е харесала. Но ние сме на тли, нали.. Бтв тези апрески не съм ги виждала, но то като се има предвид,че разходките са май само като Боби е на линия. Как пък няма веднъж как сама бута количката, случайност сигурно.. Малко смяна на темата. Този Бачорски кога се е разделил с предишната си жена, че вече има второ бебе от нова? И на колко е дъщеричката му, която вече има собствен профил? Иии, последно, някой забелязал ли е,че си е сложил в описаноето на профила на детето сайта на фирмата за почистване? ibb.co/vL3P0QpОфф, да, много са ми смешни като попнат с тези глупости. Не съм гледала отдавна видео на Ивана и не я следя в ИГ, но и мен ми е правело впечатление, че не разхожда детето сама. В един влог не съм чула, че излиза на разходка с Флори, докато Боби работи. Все си играят в стаята, за да не му пречат. Имам такива познати - навън без мъжа си не си показват носа. Чак като се прибере от работа, тогава излизат, дори в тъмницата. Това не хубаво за детето, доколкото майка ми е казвала. Дори в студа едно дете трябва да бъде извеждано навън. Още повече като са проходили - тази енергия трябва да се изразходва. Ивана не може да шофира и може би затова разчита на Боби, но не вярвам около тях да няма градинки и алеи за разходка. Ако не - хваща метрото и отива, където е най-удобно. Може и да не е така в действителност, може в новите влогове, които няма да гледам, да е различно. Отделно съм наясно, че инфраструктурата ни е отвратителна за бутане на количка, но надали присъствието на мъж магически оправя нещата. Още повече никак не е приятно чувството да си зависим от някого.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 3, 2022 22:20:15 GMT 2
Честита Нова година! Бъдете здрави и сбъдвайте мечти! Пепон и безумния и календар сте коментирали. С Филяка изобщо не виждам хармония . Гледах и Попова, със смесени чувства съм, със сигурност и е трудно, но има една арогантност в нея. На Сладкиша резултатът от ремонта ми хареса. Ивана е пълна скука. Гледах последното видео на Моника. Много тъжна и разстроена , дано причината да е сериозна само предвид възрастта и липсата на жизнен опит, напр. раздяла с Явор. За мама Сиси, въпреки коментарите, аз смятам, че се грижи отдадено за децата си и не намирам нищо лошо в това, че Ния търси близост с братчето си.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 22:35:37 GMT 2
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Jan 3, 2022 22:39:30 GMT 2
Не е ли само негова фирмата, аз от всичките му постове с такова впечатление съм останала😂
|
|
|
Post by jeri on Jan 3, 2022 22:43:40 GMT 2
Ивана според мен си излиза по кварталите градинки, в един влог в който се гримираше каза, за хората по площадките че се познават и да свикнали да я виждат или с много силен грим или без. Просто не е толкова инстаграмъл. Всеки има своите страхове, някои майки са по-неуверени. Не може всички да са супер отворени и безстрашни. Аз имам по- различно мнение за София, не виждам нищо лошо че детето има самочувствие и се мисли за центъра на вселената. Всеки си е център на собствената вселена. Има такива деца, какво се очаква да направи майката. Защо всички трябва да сме тихи и скромни и от малки да ни смачкват самочувствието. Тя ще си научи уроците, но просто си е по- отворена и нахакана. Винаги едния брат/ сестра се забелязва повече от другия.
|
|
|
Post by magica on Jan 3, 2022 22:45:19 GMT 2
Евтините трикове за вдигането на engagement на аудиторията на Гергуц/Валери/Елица - тъпи въпроси с възможност на избор. Примери за тъп въпрос: свалихре ли украсата на елхата, с лявото или дясното червило/цвят лак да бъда. В случая с Иванка: това или онова яке да купя. Жена на 34 да пита аудиторията си кое яке да купи, все едно няма да вземе каквото вече си е харесала. Но ние сме на тли, нали.. Бтв тези апрески не съм ги виждала, но то като се има предвид,че разходките са май само като Боби е на линия. Как пък няма веднъж как сама бута количката, случайност сигурно.. Малко смяна на темата. Този Бачорски кога се е разделил с предишната си жена, че вече има второ бебе от нова? И на колко е дъщеричката му, която вече има собствен профил? Иии, последно, някой забелязал ли е,че си е сложил в описаноето на профила на детето сайта на фирмата за почистване? ibb.co/vL3P0QpОфф, да, много са ми смешни като попнат с тези глупости. Не съм гледала отдавна видео на Ивана и не я следя в ИГ, но и мен ми е правело впечатление, че не разхожда детето сама. В един влог не съм чула, че излиза на разходка с Флори, докато Боби работи. Все си играят в стаята, за да не му пречат. Имам такива познати - навън без мъжа си не си показват носа. Чак като се прибере от работа, тогава излизат, дори в тъмницата. Това не хубаво за детето, доколкото майка ми е казвала. Дори в студа едно дете трябва да бъде извеждано навън. Още повече като са проходили - тази енергия трябва да се изразходва. Ивана не може да шофира и може би затова разчита на Боби, но не вярвам около тях да няма градинки и алеи за разходка. Ако не - хваща метрото и отива, където е най-удобно. Може и да не е така в действителност, може в новите влогове, които няма да гледам, да е различно. Отделно съм наясно, че инфраструктурата ни е отвратителна за бутане на количка, но надали присъствието на мъж магически оправя нещата. Още повече никак не е приятно чувството да си зависим от някого. Не излиза без Боби, защото няма да има кой да я снима с ленора в чантата 🤣🤣🤣 Децата е хубаво да се извеждат всеки ден освен когато има мъгла или проливен дъжд Ако тротоарите са проблем, може да си ползва ергораницата. Мисля си, че имат такава, не я следя вече особено съсредоточено. Ако нямат, да се самосезират от Сгушени и да им пратят 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 3, 2022 22:46:17 GMT 2
Гледам Бачорски са получили като подарък екзотична екскурзия до избрана от тях дестинация от техни приятели. В най-скоро време очаквам да стегнат куфарите и да зарежат децата за енти път. Иначе ми стана супер странно (при всичките им пари с които видимо разполагат) защо са си взели полет на 31.12срещу 01.01 сутринта от Занзибар наобратно. Това е супер тъпашко и мегааа неудобно. Само хора,които биха искали да спестят пари биха го направили...ама те нали са ларж и главата ми не подбира как така са се минали. 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 22:55:36 GMT 2
Не е ли само негова фирмата, аз от всичките му постове с такова впечатление съм останала😂 Аз за първи път чух за този Бачорски ,когато гледах "Шеф под прикритие".Беше участвал там с неговата фирма.
|
|
|
Post by marbella on Jan 3, 2022 22:56:03 GMT 2
Изгледах видеото на Попова за аборта.Преживяла е нещо ужасно. НО.. отново се показва неграмотна.Как може да не знаеш , че се нарича ембриоН, а да казваш през целия клип .. ембриоМ.Потрес!Тотално ми падна в очите.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 23:00:13 GMT 2
Не е ли само негова фирмата, аз от всичките му постове с такова впечатление съм останала😂 Доколкото знам е семейна фирма и се управлява от него и брат му.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 23:25:09 GMT 2
Скоро нали коментирахме,че минималистлата,вече изобщо не й е нищо в минимализъм и бас ловя,че това е към нас . prikachi.net/image/hN73XСлОчайност?Не мислА! Ах, това въртене на нещата, да не казвам друга дума. Ейййй, как ме дразнят, като почнат с ваденето на вода от хиляди кладенеца, само и само да се изкарат жертвения агнец на уж великата им мисия на живота. Абе, Ралица, ти сама се наричаше минималист, нали? Айде, бегай оттука и ти. Язък за хубавото име, което носиш 😛
|
|
|
Post by The Judge on Jan 4, 2022 0:06:48 GMT 2
img321.com/view/image/3c685141-5070-4834-a9bb-7fcd02ad2293Много е важно да се даде съвет. Децата са такива, каквито ги възпитат. Щерките на Пепелджийски няма да са нищо по-различно от родителите им. Тя прилича на Джовани, те на нея. Шляпнати по дифолт за старта в живота, с бомбастично его и така... Може да си тих и пак да си със самочувствие. Обикновено способните хора не е нужно да са център на каквото и да е-те просто са си способни публично или инкогнито. Аз поне в София виждам една малка кокона, която повтаря буквално поведението около нея. Антоанета вероятно е забавна майка-от тези, които те водят на яки места, изненадват те и всичко е приятно с тях. От тази гледна точка малките ще са свикнали да са снимани и вероятно ще им носи и удоволствие. От страната на Пепелджийска си представям, че живее с убеждението, че докато тя задоволява всичките им нужди, животът е топ. Спорт, екскурзии, глезотии, че те са виждали повече почивки за 4те си години живот, отколкото някои деца изобщо. Така че не са за ожалване. Друг е въпросът, че мамА им гради империя благодарение на тях, защото сама е пълна 0 и е "контент криейтър" колкото зарзават на пазара. Без челядта си, госпожата просто няма да има нищо за снимане. Но те друг живот няма и да познават.
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 4, 2022 3:08:34 GMT 2
Никога не съм виждала Сиена да се противопоставя.София просто е изключително доминантна и фалшива и Сиена е разбрала,че винаги ще бъде избутваната и по-малко важната.Все една стеснителна,натъжена дори бих казала,тиха. Не е хубаво така да се говори за деца,но София ми е най-противното дете в целият ни ют свят и не е то виновно де.
Oтносно видеото на Попова за аборта..Гледах го,защото ЮТ ми го препоръча.Забелязахте ли,че на снимката,където показва сака има дата 17 февруари,което е датата на видеозона? Предполагам,че сте го обсъдили в предишната тема,чийто край пропуснах поради липса на време.
|
|
|
Post by magica on Jan 4, 2022 8:15:34 GMT 2
Никога не съм виждала Сиена да се противопоставя. София просто е изключително доминантна и фалшива и Сиена е разбрала,че винаги ще бъде избутваната и по-малко важната.Все една стеснителна,натъжена дори бих казала,тиха. Не е хубаво така да се говори за деца,но София ми е най-противното дете в целият ни ют свят и не е то виновно де. Oтносно видеото на Попова за аборта..Гледах го,защото ЮТ ми го препоръча.Забелязахте ли,че на снимката,където показва сака има дата 17 февруари,което е датата на видеозона? Предполагам,че сте го обсъдили в предишната тема,чийто край пропуснах поради липса на време. Според мен тази снимка на сака беше примерна от интернет, не показа своята. Не се връзва иначе да е февруари, а и нямаше някъде да пише mbal nadezhda, така са им техните снимки. Аз ще се въздържа от коментирането на София и Сиена, защото ще бъда доста гадна, а и мен не ме трогват толкова чуждите деца 😁😁😁 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by theaxe on Jan 4, 2022 8:17:22 GMT 2
Крисинка, тя показва как би следвало да излежда една нормална бременност - плоден сак с ембрион, а при нея е било кухо яйце, т.е. без ембрион. Снимката е от интернет вероятно.
|
|
|
Post by zahir on Jan 4, 2022 8:20:49 GMT 2
Вчера бях в Борисовата градина и видях Бачорските, децата и лилавия джип 😁
Циркаджии са ми те.
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2022 8:36:07 GMT 2
На Бачорски бившата жена (която на мен ми изглежда много по-симпатична) и настоящата са си правили коледни фотосесии на едно и също място. 😀 Като едно голямо и сплотено семейсто са. 😀 На първата снимка е новата, на втората - старата жена. Като с бившата снимката е качена февруари месец миналата година, гледайте само за една година как се сменя жена, че и дете се прави и ражда. Хората нямат време за губене. 😀
|
|
|
Post by nomade on Jan 4, 2022 8:53:15 GMT 2
Меди щяла да прави 31?! 31, а с този грим и постоянните и филтри изглежда като застаряваща лелка с последен лъч светлина във вапцането като шпакловка. На едни от последните си сторита беше плашеща. Устните и още малко ще ме докоснат през телефона, миглите и ще пръхнат до мен и ще се порежа на скулата и. Ужас.
|
|
|
Post by anne on Jan 4, 2022 9:11:26 GMT 2
Гледам Бачорски са получили като подарък екзотична екскурзия до избрана от тях дестинация от техни приятели. В най-скоро време очаквам да стегнат куфарите и да зарежат децата за енти път. Иначе ми стана супер странно (при всичките им пари с които видимо разполагат) защо са си взели полет на 31.12срещу 01.01 сутринта от Занзибар наобратно. Това е супер тъпашко и мегааа неудобно. Само хора,които биха искали да спестят пари биха го направили...ама те нали са ларж и главата ми не подбира как така са се минали. 🤣 Това че си богаташ не означва ,че не може да си стиснат 😁И съм забелязала, че при повечето богаташи колкото повече пари имат толкова са по скръндзави.А от тоя Бачорски лъха такава простотия и пошлост заедно с новата му жена ,че думи нямам.И с всичките пари на света това няма да се промени😅
|
|
|
Post by welt on Jan 4, 2022 9:46:22 GMT 2
За много години, скъпи дами! Бъдете здрави, упорити и щастливи!
Не съм гледала последните дни много, ама май има доста голяма затишие като цяло. За мен видеото на Антоанет беше искрено и направено по нейн си начин. Не смятам за уместно да се коментира искала ли наистина, как е взето решение, защо не е направила това или защо не е направила онова и пр. Особено последните два въпроса със сигурност си ги задава всяка жена загубила бебе, "Какво направих грешно?", което е ужасяващо. Факт е, че при налична бременност е искала, но е срещнала неадекватно лекарско отношение и естествено, изживяла е травма. Аз на нейно място също бих казала "сега не планираме", защото иначе ще е още по-страшна върхушката от идиотски коментари и честитки. Дано вторият път нещата са успешни, когато са готови за това, всяко семейство заслужава такова щастие, ако го желае. Но ми прави впечатление и от нейния разказ, и от този на Ивана, че в Надежда понякога е въпрос на късмет на кого ще попаднеш, което е жалко. Не че навсякъде не е така, но болницата е реномирана в областта на женското здраве и е жалко, че пак късметът играе роля.
Новият артикул на Блесент ми идва доста непрактичен, а аз съм му точно в целевата група. Обожавам планери и календари - почнала съм от тетрадки за по 80 ст. в девети клас и от тогава вече над десет годни си купувам всяка година. На мен ми е хубаво да си записвам какви ли не глупости от изпити и ангажименти до пране и часове за маникюр и лекар. Всичко е вътре, а планерът все ми е в чантата, като изляза. Календари предпочитам настолни за бюро, които имат доста повече място за писане. В техния случай според мен щеше да е много по-добре даже т.нар. Familienplaner да издадат - месец за месец за няколко души, който би дал доста по-голяма прегледност на ежедневието на всеки член на домакинството. Тяхното нещо е адски непрегледно и става само за записване на рождени дни. Да не говорим, че прилича на готов темплейт от пинтерест и е доста странно да не са вписани българските официални почивни дни. Разбирам, че не за всеки са буквално почивни, но от организационна гледна точка е важно да знаеш кога всички почиват дори и ти да работиш. На мен това ми липсва в моя Leuchtturm. Хубава идея, но недоизмислена. За такова нещо не бих дала 20+ лева, нито по-малко, макар че не ми свидят - ползвам много активно цяла година, а като ходех на работа даже два.
П.П. Видях хубавите форумни новини - честити да са рожбите на Йогурина! Да растат здрави, палави, любознателни о обичано! Честита хубава новина и на Велина - желая ти безоблачна бременност, на която да се насладиш изцяло, леко раждане и най-хубавата награда в края и!
|
|
|
Post by pchelica on Jan 4, 2022 9:52:32 GMT 2
Вторник, 10 сутринта - нормалните хора на работа, Ганка спортува на пода…
|
|
|
Post by grigorova on Jan 4, 2022 10:00:05 GMT 2
Само на мен ли Балан и Надка ми са крайно неприятни и дразнещи? Само те имат дете, само те са щастливи, само техният живот е прекрасен. Като го чуя Балан с тежкия му акцент и ми става лошо, а лигавото и инфантилно поведение на Надка е страшно противно и натоварващо. Преди време публикуваха клип, в който пазаруваха неща за бебето, а "Cangaroo" им бяха спонсор и те благодаряха на марката цитирам: "за възможността да преминемЕ по-леко през това пътешествие.". И накупиха почти всичко (нужно и ненужно) за детето. Спряха се на количка 3 в 1, но ми стана интересно, че рекламираха този продукт, който реално няма краш тестове на столчето за кола. Клипчето е озаглавено "Какво взехме за бебето", а май по-скоро трябваше да е: "Какво ни подариха за бебето". Калоян заемаше доста твърда позиция по отношение на блогъри, влогъри и т.н., че рекламират най-различни неща за пари, ама като от "Cangaroo" като му спестиха едни 2000-3000 лв. и нищо не каза.
|
|
|
Post by welt on Jan 4, 2022 10:19:38 GMT 2
И мен дразнят, grigorova, не само теб. Намирам и двамата за простовати, преиграващи и дразнещи, а тя ми е откровено противна на моменти. Той също. Почнаха да ми излизат много често, откакто аз забременях и си търсех нещо против стрии. Надежда рекламира някакво мазило и много често ми излиза една нахилена снимка във фейсбук, чак ми е зловеща с тая широка усмивка тип Пепе. Гледала съм само две-три техни видеа, едното е споменатото от теб. Изглеждаха все едно никога не са чували/прочитали какво е необходимо за едно бебе, говореха някакви абсолютно несвързани глупости. Една дама в коментарите беше писала, че не е ок столчето на детето да струва по-малко от дамската чанта на Надежда. Видеото им имаше нулева добавена стойност освен да се разбере колко са им малки мозъците. Иначе да са живи и здрави и те, и детето им, което също заработва от самото си раждане.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 4, 2022 10:33:10 GMT 2
Надежда е адски простовато същество, беден речник, лиготия до няма и къде, но пък с напомпано самочувствие. Една озъбена на снимките, тя се оприличаваше на Петканова помня, мислеше си, че си приличат, може би затова и тя така се усмихва, но при втората изглежда някак по-приятно. И двамата са ми много противни
Аз може би бях от хората тук, които много харесвах София като по-малка, обичам като цяло децата, но тя беше от тези деца, дето ги гледаш и искаш да ги нагушкаш. Сега не е така, такова чувство имам към Сиена.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 4, 2022 10:36:02 GMT 2
За мен семеен календар, на който всички месеци са на един голям лист е крайно непрактичен, защото 1. е прекалено голям и 2. За никого не е нужно да има цялата година пред очите си, особено към края на годината. Ако го ползваш редовно към ноември вече ще имаш една голяма драсканица пред теб, с вече ненужна информация, а евентуално ще ти трябва вече следващия календар, за часове през януари/февруари например.
Аз съм направила един Layout на Indesign, на който всеки месец е на А3 лист. Всички месеци са един зад друг, закрепени за една от тези канцеларски подложки за писане със щипка (не знам дали се сещате), и съм го забила на стената в кухнята. Взела съм и стикери за децата - например всеки вторник е залепен стикер с футболна топка, така големият син вижда, че тогава има футбол. С него сега учим календара/дните от седмицата и е удобно да му е нагледно.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2022 11:00:59 GMT 2
За календара не бях се изказала. Първото, което ми хрумна като чух безумната бизнес идея е " Вие последователите си за баламурници ли ги имате?" Май да. Първо, че това нещо е практично за много малко хора (евентуално за тях) и второ цената е в пъти завишена, защо ? Защото трябва да платя издръжката на децата от двама мъже за 5 години ли ? За мен е необмислена, дори обидна идеята за този принтиран розАв лист, който няма как да погледнеш, ако си навън и толкова забързан в ежедневието нали... Ми сложи на календара на телефона напомняне за ВСИЧКИ важни събития и даже с мелодия ще ти напомни. Хората вървят към прогрес, тя ни кара да си драскаме по стените на блудкав лист срещу 23лв...айййй не.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 4, 2022 11:11:33 GMT 2
Да, и на мен са ми много противни Балановци. И Артьом и жена му също. За мен това са хора, които с нищо не са известни, а се имат за такива, с огромно самочувствие, без никакво покритие(особено жените им), пълни циркаджии, готови на всичко за слава и пари. Видяха, че бебетата са начин да изкарват пари. Ще ги питам като се отчетат с децата какво ще снимат, какво ще правят и какво ще работят. То вероятно ще народят още, ще слеят майчинства и определен брой годинки така ще си я карат. При Пепе особено ще е интересно когаро децата й порастнат. При нея най-много ме дразни секси нацупените устни, които напоследък постоянно ни показва. Не знам как се живее с такава пренавита жена,командорка. Деси Толкс от майките ми харесва най-много. След Милена. Ама тя е на съвсем друго ниво. Там децата не са за реклама и тя има съвсем другивиждания.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 4, 2022 11:31:28 GMT 2
Ивана много хора я питали за якето, шейната и т.н. Или ще е кой аутфити ви харесва повече 1,2,3, или ще е много хора ме питаха. Чудят се вече какво да качват, реклами и простотии на кг.
Мама Сиси ми е много странна на всяка снимка с нацупени джуки, как един път не се усмихна и не застана нормално на снимка. Даже Ния е обучена да цупи джуки.
Баланови и аз не ги харесвам. Надка преди я харесвах, но от както забременя не я понасям. Озъбена стил Пепе, чак плашеща по снимки. Бебето е рекламно лице от първата си ехографска снимка. Спомням си видеото с покупките за бебето, колко ненужни неща събраха, ама нали са без пари, защо да не грабят колкото могат. Балан беше много щастлив, когато майка му им беше на гости и колко много неща им сготви. Надка милата е толкова мързелива, че да сготви не я търси. Цяло лято ходиха с измачкани дрехи от мързел да ги изгладят.
Същата работа е и богаташката Деница, марка до марка, а всичко измачкано. Даже няколко пъти е показвала, че има ютия, но няма време да глади, а за да се кълчоти в тик ток винаги намира време.
Меди преди корекциите изглеждаше много по-добре. Когато замина за Англия нещо се чална и залитна много по подобренията. Явно се видя с пари и както повечето,които са нямали бързаше да се направи на маймуна.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 4, 2022 11:36:10 GMT 2
Айде...и Пиринчето ще яхва вълната с абонаментните кутии - щяла да ни направи специална селекция на детски книги за възрастни + още нещо 😅😅😅
Севито с нейните реалити чек е направо смешна - прибира елхата и показва няколко паднали иглички на земята, едва ли не - ето вижте, че и при мен е мръсно. Или като почне да снима разпилените 5-6 играчки по дивана в хола, същата работа. Голяма скука е вече и при нея, нищо ново и интересно не показва.
|
|