|
Post by vivian27 on Jan 3, 2022 13:52:08 GMT 2
Ох, аз също получавам спазми от стаята на Ния и по-скоро килима. Убедена съм, че като пръсне играчките по земята, дори няма да можеш да различиш кое е играчка, кое е картинка.. Отделно Ния има прекалено много играчки. За мен не е нужна такава вещомания.. но в крайна сметка решението си е на родителите това си е просто личното ми мнение. Аз също съм фен на изчистения дизайн и не обичам излишни работи в интериора. Да ви кажа честно децата на Пепе никога не са ми били любими, нито по външност, нито по нищо. А тия насилствени усмивки от деца са ми много плашещи.. жалко, че са с изкривена психика още от малки..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 14:10:52 GMT 2
И при мен така, знам че ще прозвучи грозно, но за мен Матиас е взел най-неприветливите черти от двамата родители - изцъклени очи и голяма жабешка уста. Незнам какво му припадат всички и пращат сърчица, дете като дете.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 14:17:46 GMT 2
Алекс Петканова е качила снимка с Габриел, като в описанието е написала, че скоро ще стане на 3. Мислех, че ще стане на 4, защото е много приказлив и комуникативен. Каквото и да говорим Дани и Алекс се справят добре с него. Казвали са, че майката на Дани много помага, но няма значение според мен, защото резултата е на лице. Колкото и да ми е сладурана Сиена, няма как да се не направи драстичната разлика при съпоставка. Тя е с половин година по-голяма от него, а почти никакви думи не знае. Всяко дете е различно, дано и при нея нещата потръгнат.
|
|
|
Post by okay on Jan 3, 2022 14:22:44 GMT 2
Смятайте каква скука е настанала, че да обсъждаме детските стаи. И аз ще си дам моите 5 стотинки по темата. Нямам дете, но мисля, че се прекалява много с купуването на какви ли не боклуци за децата. В крайна сметка всички тези джунджурии не влизат в употреба. За играчките дори не искам да започвам - това пренасищане с какви ли не глупости има точно обратния ефект. Едно презадоволено дете не може да се зарадва на нищо и не играе с нищо. Братовчедка ми е така - купуват ѝ се всевъзможни неща, които не ползва. Като види, че някое друго дете получава някаква играчка, шансът тя да има същата, но да не е проявила никакъв интерес, е много голям. Нямам опит с възпитание на деца, но това поставяне на пиедестал никак не е добре. Таблетите и телефоните са ясни, но разбирам, че и родителите имат нужда от някакво време за себе си или да свършат нещо. Никой не е отгледан в идеални условия, но най-важното, което трябва да се възпита в едно дете, е дисциплина и уважение към другите. Като се "обебча" (много яка дума, благодаря на maria), тогава пак ще си кажа мнението. Отстрани изглежда лесно и чудесно, но съм напълно наясно, че не е така. Най-ценното, което един родител може да даде, е времето си, прекарано с детето. В тези забързани времена, ако не разполагаш с помощ, е малко трудно да се случат нещата, защото отмина времето, когато жената си седеше вкъщи и гледаше деца. Вече жените работим, домакинстваме, че даже и искаме нещо повече У тоя живот - я образование, я кариерно развитие.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 3, 2022 15:20:27 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 15:36:05 GMT 2
Вафлите в косите и нарисуваните вежди трябва да ги забранят със закон...
|
|
|
Post by nomade on Jan 3, 2022 15:39:00 GMT 2
Аз най-харесвам от инфлуенсърските среди детето на Йоана Темелкова. Голям е сладур, всеки път се смея с глас на сторитата с него. Много будно и забавно дете.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 15:51:27 GMT 2
nomade, това щях да пиша вчера, но се отплеснах. Филип е страхотен, на мен също ми е любимец.
|
|
|
Post by abc on Jan 3, 2022 15:54:47 GMT 2
Само тази риза със звездите ли имат оригинална, на всяка по-официална снимка са с нея, вече сме я виждали сто пъти.. Поне ще си я износят 😃
|
|
|
Post by klaudia on Jan 3, 2022 15:55:04 GMT 2
Те двете явно не обичат да се къпят, а с вафли косата издържа чиста 1-2 дни повече. Гана с плитките ми е много противна, в корена зализана и замазана, а надолу като бръкнала в контакта. Много са ми противни и двете.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 3, 2022 16:41:32 GMT 2
За много години, живи и здрави!
Във влога на силно вярващите, просветени, неопорочени Кузманови, от Коледа, около 10тата минута се чува как майката или сестрата на Фики /а.к.а Радостин/ обсъждат Айде Бг и се чува “Жената е много красива ама тоя другия..” Грозно, грозно.. толкова грозно, че и Ива видимо е погрозняла. И да си спестят молитвите пред хранене, видяхме ги, че като правиха “прочистване” или квото е там, 3 дни да не се хранят, беше само, за да свалят кг. Мислят сама за пари. Габриел е страхотно, будно дете. Ноеми на Милена е много сладка. А когато видя сторита с Амая ги пускам поне по 3 пъти, уникално детенце!
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 3, 2022 17:05:57 GMT 2
Жал ми е за Сиена и за Матиас. За Сиена, защото е типичното средно дете, за което всичко се случва “между другото”, и не е изградила силна връзка с баща си. А за Матиас, защото няма кралско потекло и горкият цял живот ще слуша за тая Дания.
За едно обаче съм съгласна с Пепе - добре, че това дете не е момиче, тогава делението щеше да е още по-грубо.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 3, 2022 18:20:11 GMT 2
Айде и на Бохото й задават въпроси за децата. Качила е лайф за финасовата независимост, на който аз ще хвърля едно око за да видя казва ли реално как ще си изкарват парите тука на село или ще е ала-бала. Ивана наистина ли ще се държи по този жалък начин? Пита за някакво яке, щяла утре да каже кое е избрала. Защо поддържат този изкуствен начинда си вдигат рейтинга? Не ми е ясно това. Повече би отивало на тийновете това поведение, а не и на жена на 33 години. Зорница с поредно хубаво и полезно видео. Но ако може по-лесни пшрактично да го обясни, а не така научно, ще е супер. На Сладкиши те ремонта на вилата се е получил наистина добре. И в декора им се е получило, станало е хубаво.
Ноеми е наистина много сладко дете. И струва ми се повече ще прилича на Мики. Много симаптични деца. И Еми на Сладкиша е много сладък.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 3, 2022 18:30:46 GMT 2
Галя реклама на Неспресо ли прави? Купила си нещо коренно различно - машина с капсули и не била сигурна дали е нейното нещо…. При положение, че до преди това имаше Долче густо и е показвала, че пие тяхното кафе. 😏 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 3, 2022 18:31:32 GMT 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 18:38:25 GMT 2
И според Галчето само тя има буркан за капсули, Божеее, тия хора къде живеят не знам и защо постоянно си мислят, че те откриват топлата вода...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 3, 2022 18:40:53 GMT 2
И Ивана с 5 сторита, след това, с розовото яке…😅
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 3, 2022 18:42:05 GMT 2
Първата познала коя е тази инстаграм звезда ще спечели мусака 🤣 а може и същото клинче ако иска 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 18:46:31 GMT 2
Първата познала коя е тази инстаграм звезда ще спечели мусака 🤣 а може и същото клинче ако иска 🤣🤣🤣 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk Ганината сестрица не е ли 😂
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 3, 2022 19:01:45 GMT 2
Имаш мусака утре от мен 🤣 ботички и клин навън, ама в инстаграма диора 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 19:10:01 GMT 2
Айде и на Бохото й задават въпроси за децата. Качила е лайф за финасовата независимост, на който аз ще хвърля едно око за да видя казва ли реално как ще си изкарват парите тука на село или ще е ала-бала. Ивана наистина ли ще се държи по този жалък начин? Пита за някакво яке, щяла утре да каже кое е избрала. Защо поддържат този изкуствен начинда си вдигат рейтинга? Не ми е ясно това. Повече би отивало на тийновете това поведение, а не и на жена на 33 години. Зорница с поредно хубаво и полезно видео. Но ако може по-лесни пшрактично да го обясни, а не така научно, ще е супер. На Сладкиши те ремонта на вилата се е получил наистина добре. И в декора им се е получило, станало е хубаво. Ноеми е наистина много сладко дете. И струва ми се повече ще прилича на Мики. Много симаптични деца. И Еми на Сладкиша е много сладък. Ивана е на 34 години дори, не на 33. Тя ми е най-голямото разочарование последно време.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 19:29:46 GMT 2
И аз видях сторитата на Ивана с якетата от вчера. Идеше ми да й напиша нито едното, защото и двете якета не й стояха добре и не бяха хубави като модели.
|
|
|
Post by zahir on Jan 3, 2022 19:32:20 GMT 2
Виктория Глупитонова има късмет, че е слаба. Защото "тренировките", които е качила са толкова смешни, че ако разчита на това.. Пази боже.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 3, 2022 20:00:51 GMT 2
xdec, и аз се позамислих, че юай беше 87, та значи е 34. Давиз, това семейство не ги знам.
|
|
|
Post by magica on Jan 3, 2022 20:17:13 GMT 2
Толкова съм я харесвала Ивана, плакала с нея, съчувствах им наистина с цялата си душа … точно щях да коментирам сторитата им от планината, пльоснала се веднага там където са паркирали и да се снима с moon boots. Седнала с дънките и шубата на снега, толкова е нелогична и изпаткала в постовете си. Според мен имаше как лекичко да балансира, хем да си изкарва пари, но не баш всеки пост да е спонсориран и включващ Флориан.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jan 3, 2022 20:45:48 GMT 2
Тези апрески Ивана ги има от около две години, не ги е купила специално за тези снимки. Помня ги от едно видео от Боровец през януари 2020. Какви са тези толкова скандални сторита с якета, които са изтекли?
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 3, 2022 21:25:06 GMT 2
Ох, не знам за драмата съа София. Все ми се иска да не е така,както казвате. Аз никога не съм разбирала деленето на децата. Не знам дали действително толкова повече внимание с обръща на София,но щом го казвате и забелязвате толкова дами тука, значи веротно е така. Матиас е най-малък, реално вниманието сега е към него основно. София пък е първородната, явно е любимка и винаги толерирана. И Сиенка остава някъде междудругуто, минава между капките. Когато идва Фичо 2 отново София е на първо място и това си личи, че връзката им е много силна. Нещо такова ли е? Аз не я следя изобщо редовно и никога не съм и не ми се е набило на очи, но ще бере ядове за в бъдеще с щерките. Сиенка обаче ще даде отбой.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 22:01:52 GMT 2
Скоро нали коментирахме,че минималистлата,вече изобщо не й е нищо в минимализъм и бас ловя,че това е към нас . prikachi.net/image/hN73XСлОчайност?Не мислА!
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 3, 2022 22:07:10 GMT 2
Тази не беше ли писателка, защо пише толкова грешно? Прочетох 2 изречения от въпросното стори и затворих.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 22:09:29 GMT 2
Малко смяна на темата. Този Бачорски кога се е разделил с предишната си жена, че вече има второ бебе от нова? И на колко е дъщеричката му, която вече има собствен профил? Иии, последно, някой забелязал ли е,че си е сложил в описаноето на профила на детето сайта на фирмата за почистване? ibb.co/vL3P0Qp Бачорски се е загаджил и направил сина си като дъщеричката е била новородено бебе. Малка разлика имат, около 1.4-1.6 години. Сайта с фирмата - до колкото разбрах и майката на Емели работи там като управител. Може би тя управлява профила на детето.
|
|