|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 17:10:53 GMT 2
Чистачката с кофеинова зависимост е изхабила цели 3 омекотителя за месец декември.Мислех си,че аз пера много,ноооо явно съм се заблуждавала.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 7, 2022 17:27:00 GMT 2
Чистачката с кофеинова зависимост е изхабила цели 3 омекотителя за месец декември.Мислех си,че аз пера много,ноооо явно съм се заблуждавала. Ако и тя сипва директно с тубата като Снежана нормално да хаби толкова. Всеки ден показва по няколко перални, чистене на баня. Чудя се господин К как успява да ѝ смогва харчовете за препарати на месец. Изразходва колкото няколко домакинства, ще изтрови децата с тия препарати. Може да си направим рубрика " Да моцаме/цицаме заедно". 😄
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 17:36:50 GMT 2
Тая чистачката Севи й писах, защото знам за много качествени продукти, на светлинни години от боклуците, с които всички чистят. Само seen, нищо повече. Егати самочувствието имат някои. И то това е канал за чистене😃 Известна си с канал за чистене, не правиш нищо съществено, нито е кой знае какво интересно, нито пък е нещо оригинално, тъпи битовизми. Като почнат така да се правят на интересни ми става много смешно. Стефи книжния влог ще го прави и за теми, посветени на езика на тялото. Тема, която грам не ме вълнува. Не очаквах подобна тъпотия. Но щом я влече. Хем знам, че не е моя тип канал, хем все давам шансове. В нея обаче ми харесва това, че тя си заяви, че не желае канала да е на тичпични, тривиални теми, а за това, което нея си я вълнува. Това й харесва, това ще е. Деси толкс тъкмо я похвалиих и тя се жалва, че не носи пари канала й. Е как ще ти носи като ти не снимаш бе жена? Не е постояннна, не е снимала от сума ти време, не полага усилия да го развива. Е, какво иска, да падат от небето парите. Всички видяха, че може, и свикнаха така лесно и наглярско да е. Ами, не става. Няма как.
Гръмпи-boho soulz напиши.
|
|
|
Post by abc on Jan 7, 2022 17:41:43 GMT 2
Чистачката кога успява да събере материал за няколко перални всеки ден, сигурно с по 1-2 неща пуска всяка. Отвратително прахосничество на вода и препарати.
На Евелин й се сбъдва мечтата да получава пр пратки, пратили и на нея копринени ластици и калъфка. Много са нагли да искат 45лв за едно скрънчи, макар и копринено. В H&M има комплекти от 3 и 5 броя за под 20лв, отново 100% коприна.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 17:42:04 GMT 2
|
|
|
Post by ladybird on Jan 7, 2022 17:50:25 GMT 2
Донякъде Деси има право. Тя говореше не само за нейния канал, а като обобщение за повечето ютубъру. Сигурно това е причината Елица да снима рядко. Боряна Стефанова ме разочарова, защото изведнъж спря да снима и не даде обяснение. Поне Деси е искрена и си казва каквото и е на душата.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 7, 2022 17:53:04 GMT 2
Да, и аз идвам от сторитата на Деси. Разочарова ме малко с тези си изказвания (каквото и да е искала да каже). Всички сме съгласни, че наистина влагат време във видеата и че хлябът е с пари, НО не и след техните заявки. Значи уж всичко за нас правели, да са ни полезни, но в същото време нямаме право на глас и на критика. От друга страна - ок, трудът трябва да им се заплаща и им се плаща възоснова на гледаемостта от наша страна. Е тогава пък още повече имаме право да сме критични и да казваме, когато нещо не ни хареса. Защото ако работеха някъде на заплата, шефът няма само да ги гледа с обожание и да им казва колко са страхотни, ами ще ги критикува и ще изисква повече, когато нещо не е както трябва. Значи какво излиза - хем да си правят кефа и да си снимат когато и каквото искат, без никой да им се бърка, да има претенции и да ги критикува, хем да взимат и по 1 чанта пари за това. Ами няма как да стане!
|
|
|
|
Post by emma on Jan 7, 2022 18:09:11 GMT 2
Елица нали щеше да си сменя името на профила, вече тотално не се връзва със съдържанието. Нещо в стил станиДатчанинБътХау Да бе, да вземат да се скарат със "сестра ѝ". Все пак всички знаем, че единствената и неповторима пътеводна звезда, що се отнася дo всичко датско, е Пепе. Еличка може да се преименува на бъдещата Mrs. Birch, а в биото като описание да напише нещо от рода на "Как напълно да изгубим себе си, докато се опитваме да угодим на един мъж?" Ще ѝ пасне идеално. Елица сериозно ли смята съсипването на някакъв пуловер за значимо събитие през изминалата година? И на следващо стори споделя, че загубила дядо ѝ през тази година. Някак ми остава горчив привкус, едва ли не, съсипаният пуловер и загубата на любим човек са еднакви по значимост.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 7, 2022 18:11:49 GMT 2
Значи, Деси ме разочарова страшно много!!! Наглост пълна и от нея.. харесвам е и ми е била полезна, ама защо всичко се върти около пари!!? ‘Ми и аз не изкарвам пари от канала… шок и ужас!!!!! Ама за мен ако ти носи удоволствие и ти харесва, то няма да има значение… Деси правеше впечатление, че ѝ харесва, ама явно не! Щом иска пари да изкарва да се върне на работа, а не да се оплаква как и това не е за нея!!!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 7, 2022 18:21:35 GMT 2
Деси никога не съм я харесвала, прекалено пренавита, бях ѝ гледала едно видео, в което беше похарчила страшно много пари за глупости от Икея и припадаше от вълнение. Консуматорка е и тя, като Евелин, и не знам защо е толкова харесвана тук, може би защото говори по сторита нещата, които се пишат тук? Не знам, не знам.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 18:33:20 GMT 2
Донякъде Деси има право. Тя говореше не само за нейния канал, а като обобщение за повечето ютубъру. Сигурно това е причината Елица да снима рядко. Боряна Стефанова ме разочарова, защото изведнъж спря да снима и не даде обяснение. Поне Деси е искрена и си казва каквото и е на душата. Оф, Боряна и тя рязнасяше Ленори.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 18:40:57 GMT 2
Жената на Бачорски е снимала къщата, в която живеят, защото извикала почистващата фирма да направи основно почистване, а не тя да се правела на перфектната жена.. Пхахаха точно тя дето по цял ден е някъде по улиците или някъде на почивка, никак не я виждам да търка тая огромна къща. Къщата ми идва малко кич и не знам защо навсякъде са сложили тия мъхести килими. 🤷🏻♀️
P.S Честит имен ден на всички именнички! Бъдете живи и здрави, много щастливи, обичани и обгрижвани! 🥂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by abc on Jan 7, 2022 18:44:52 GMT 2
Със сторитата на Деси не съм съвсем съгласна. Казва, че не било вече 2009г. и трябвало да се отървем от романтичните си очаквания, че всички снимат само за кеф и без да очакват да получат нещо срещу усилията си. Ами тя вече качва 2 пъти годишно, каква възвръщаемост иска? А и нали я хвалехме, че е жена с професия, сега и тя иска само кремчета да показва и от това да печели. Ново разочарование се задава май..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 18:50:08 GMT 2
Аз много харесвам Деси и твърдо смятам, че е на светлинни години от почти всички инфлуенсърки, но тук не мога да се съглася с нея. Изненадана съм, че тя очаква възвръщаемост от нещо, което самата тя твърди, че е ХОБИ. И в сторитата си, и преди това във видеа тя твърдеше, че за нея снимането на видеа е хоби. А сега казва, че няма никакви доходи от това си начинание. Поне аз не правя нещо, което ми е хоби, за да очаквам пари за това, а го правя за чистия кеф. Плюс това, как се очаква да изкарва пари от канала си, като тя не качва никакви видеа?! Ако качваше повече видеа, щеше да получава ПР пратки, което си е един вид доход, което важи и за партньорства. Не съм съгласна и с твърдението й, че в България добре платените инфлуенсъри се броят на едната й ръка. Абсолютна глупост! Ако беше така, защо маса народ напуснаха работа, за да се занивамат с това?! Нека не съм крайна, но тя като HR не може да изкара за месец и половината, които ще изкарат поне 10 от популярните инфлуенсъри. От думите й си вадя извода, че по-скоро тя се дразни на това, че масово си продават живота, за да имат популярност и по-добри доходи. Тя не би го направила, затова е разочарована, че хората явно се интересуват повече от това, с кой спиш, отколкото от стойностното съдържание.
|
|
|
Post by okay on Jan 7, 2022 19:00:42 GMT 2
Нямах време да гледам сторитата на Деси, но съм съгласна с вашите мнения. Аз ще бъда малко гадна, съжалявам. Тя не снима видеа. Децата ѝ по цял ден са на градина от поне 2 години. Тя е бивша ейчарка. Първо някаква депресия я беше ударила. После майчинство и не знам какво си. Последното ѝ видео е от преди година. По цял ден седи вкъщи и търка дивана и тя. Да, по-интелигентна е от масата, но явно не е по-малко алчна. Ако иска пари, да се хване на работа. Ако иска допълнително доходи - да си напъне задника и да снима видеа. Със сторита не става, да, колко разочатоващо. Да не можеш да изкарваш по 1000 кинта от стори, което седи 24 часа в профила при положение, че нито някоя я знае, нито я познава. Даже се чудя как има и толкова пр пратки за пълния мързел, който я е налегнал. Ако си в депресия, не снимаш. Ако си заета с децата, не снимаш. Толкова е просто. Мисля да изгледам сторитата и да я отследвам. И без това по принцип не следя сторитата на тези, които съм последвала. Всеки вика "дай пари" без да иска да си мръдне задника от дивана. Еми, не става. Мислех, че има по-трезва преценка за себе си. Ай, чаЛ.
|
|
|
Post by lilitu on Jan 7, 2022 19:05:06 GMT 2
Полина рекламира книгата на втория си баща, як комуняга и агент на ДС. Докога тези ченгета от един мракобесен период ще бъдат в центъра на събитията.
‘когато дядо ти е разузнавач’ написала…е много е глупава!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 19:19:27 GMT 2
Те си имат доходи, къща и ремонти така не се плащат, от нищото. Та едва ли мрънка за пари, да. Но хем е хоби, хем иска и пари. То няма нищо лошо, но като искаш снимаш, демек работиш го това.
|
|
|
Post by imasurvivor on Jan 7, 2022 19:44:58 GMT 2
Някой видя ли днес как Деа обясняваше в стори, че е изкарала вируса за 5 дни от първи положителен тест до отрицателен, леко с някакви си капки, супер нелепо ми се видя, малко тип Йоанна...
|
|
|
Post by Vanillia on Jan 7, 2022 21:07:20 GMT 2
Гането- лятото с дълги панталони и пуловери. Зимата с голи крака и шорти. Логика- никаква.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 7, 2022 21:08:27 GMT 2
Отследвах Деси преди около година, сега изгледах сторитата, какво да кажа - поредната, която я мързи да работи и търси на баницата мекото. Децата ѝ са на детска градина, тя си стои вкъщи, не качва видеа, не пише постове, пее си в хора, не работи, току качи някое стори със смешките на Вяра и Максим, или с някоя джунджурия от ИКЕА и очаква възвръщаемост от това?! Няма как да стане. Личи си, че е приятелка с Мери Бери, направо получих дежа вю от тези сторита с едни предишни на Мерито, в които с други думи обясняваше същото, та накрая се покри. Знам за новата къща, явно някой трябва да я изплаща и се опитва това да стане по бързата процедура. Деси имаШЕ потенциал да се различава от масата, но лампти за пратки и лесни пари и явно накрая ѝ дойде в повечко да не ги получава. Нейните деца също са на фокус и стига да имаше предложения за спонсорства подозирам, че щяха да играят главни действащи лица. Твърде многото свободно време явно има своите последствия. Ако хобито ти е да снимаш видеа на определена тема ще го правиш и за собствен кеф, без да очакваш да се издържаш от 1 видео годишно. Един приятел има YouTube канал на много специфична тематика, момчето качва по 2-3 видеа на седмица, а имат по 4-5 гледания всяко, ето това е хоби, правиш го на първо място за собствено удоволствие.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 21:09:00 GMT 2
Джой се е омъжила! Честито! Красива булка е! Вече съм почти сто процента сигурна, че ще има и друга хубава новина.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 21:12:19 GMT 2
Мимозата има лайф в момента. Успиваме се и не мога да го пусна. Това с ябълката беше.... Абе нмямам думи, само глупости. Как й е хрумнало не знам. Снима лайф, но не е на живо да се покаже нея си, а само снимка и около нея се чува Еми и всякакви други шумове, от телевозор, гласове разни, какво ли не. Ама сигурно я е мързяло са се пооправи малко от малко поне. И затова не се показва "на живо". Сега се сещам като обсъждахме тука преди време, че косата й е много изтощена, след известно време каза във видео "тя моята естествената коса отдолу е много здрава". Ми, тя и моята, която расте от корена е здрава бе Миме. Ние говорим като цяло за краищата и за цялата коса в момента, а не за новоизрастващата. Чудела се дали по 2 видеа или едно, но по-дълго да прави. Ми то за едно няма идеи,камо ли за две. Аз ако продължава да ми показва само музика и фон и как бели и ръфа ябълка няма и да ги гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 21:12:25 GMT 2
Радост е хубава, честито да им е и за мен има и още една новина, то си ѝ личи колко е променена и под букета се забелязва. А и щом правят сватба по никое време, ясна е работата! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 21:21:36 GMT 2
Радост е хубава, честито да им е и за мен има и още една новина, то си ѝ личи колко е променена и под букета се забелязва. А и щом рпавят сватба по никое време, ясна е работата! Sent from my iPhone using Tapatalk Точно. Тя сияе. Вижда се. И аз го казах с най-добри чувства още преди дни. Много е хубава. Прическата й е семпла и аксесоара за коса е красив, роклята не е нещо уау, но на фона на лошия й вкус е хубава. За мен е изненада, че така се покри и не го раздуха. Тя обича вниманието. Но според мен заради предполагаема бременност, просто е искала да го запази за тях си. Това е хубво.
|
|
|
Post by jeri on Jan 7, 2022 21:22:48 GMT 2
Джой не ми харесва как си е показала половината бюст на снимката. Честито! Аз не я харесвам, но дано си успокои нервите с хубавите събития. Изгледах сторитата на една мини инфлунс с 20к последователи - Константина Костадинова. Работеща иначе, после се сетих, че ми е позната отнякъде. Намерих я във фб, та тя си е променила изцяло външния вид. И приятеля и' не е случаен. Никога мъж не и' бил помагал, айде бе. Иначе не ми изглежда надменна и надута.
|
|
|
Post by diamond on Jan 7, 2022 21:45:33 GMT 2
Честито на Джойката! Не обичам семпли сватбени визии, но тя е много красива на снимката. Личи, наистина, че може би е бременна, ако е така - дано има лека и безпроблемна бременност. Май само с деклотето наистина е прекалила, но като цяло е много нежна.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2022 22:10:17 GMT 2
Инстаграм експеримента досега показва само едно-докато цокат, моцат и цицерят децата са им номер едно. Ама дойде ли време да пораснат малко и да стане време за възпитанието - всички дружно се хващат за главата и май осъзнават че безплатните памперси и активни гимнастики не са си заслужавали инфлуенсърското им усилие. Просто масово това се наблюдава и в Бг и чуждите инстаграмърки. Тежка е инфлуенс короната🤐🙈
|
|
|
Post by kalea on Jan 7, 2022 22:16:06 GMT 2
Не знам какво да кажа за Петканови. Александра наистина лесно печели симпатиите на доста хора, точно заради земното поведение, самоиронията (много обичам това качество). Даниел печели точки с добрите каузи напоследък. И двамата изглеждат като хора, с които лесно и приятно се общува. Поне смях ще има. Представяте ли си да прекарате един ден с Теа? Или с Розовата? Или с Попова (у тях, разбира се)?
После пък, като се сетя за гледащата надолу, виновата Алекс, която е изневерила на Даниел над 10 пъти (макар това да не значи непременно 10 различни мъже, пак е супер грозно), не мога да повярвам, че това е една и съща жена! А и той не е бил верен - по негови думи, но си мисля, че преувеличи, за да не е валат. 😃 То само с целувки на рандъм заснети дами в ефир на улицата не става. Амбициозността също я харесвам като качество, но тя можеше да инвестира в образование и да се подсигури извън шоубизнеса. Да имаш партньор, не толкова амбициозен, колкото си ти. Ами кофти е. Не мога да кажа, че заради това се разделих с бившия ми, в никакъв случай; но чувството е като студена кофа на моменти. Но не го сравнявам с Даниел, защото Даниел е по-напред от въпросния индивид, доколкото знам.
А сагата с пръста, линча срещу Алекс и бурната раздяла с последвала сватба със сигурност не е първият такъв случай, но това беше направено зрелищно и в ярка светлина осветено. Нормалните хора не се женят в Биг Брадър 😃
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 22:20:42 GMT 2
Честито на Джой! Дълъг и щастлив семеен живот им пожелавам! Преди ми беше много симпатична, но като и тя яхна вълната на инфлуенсърството, рязко ми опротивя с поведението си. Не мога да кажа, дали е бременна, но на последните 10-20 снимки има видима промяна в лицето й и изглежда супер. Преди това определено имаше кофти вид от корекции.
От Нова година все се каня да го напиша и забравям. Противно на коментарите тук, Зейнеб и Гала не са скарани, празнуваха заедно Нова година.
|
|