|
Post by pchelica on Jan 7, 2022 22:32:00 GMT 2
Хахаха, Ганка пак тръгнала по без гащи да прави шутинг дей на сред зима…Тва девойче от ден на ден все повече изтрещява… Гане, трябваше една коледна фотосесия по бански на Гребната база да спретнеш…ех, че не се сетихме по-рано да ти предложим идеята!
|
|
|
Post by plam on Jan 7, 2022 22:35:23 GMT 2
Мислих,че Джойката ще избухне с по-пищна рокля..поне от това,което все споделяше на сторита с разни "кралски" огромни рокли 😁 и с тази не е зле. Наистина изглежда променена,дано е за добро.
|
|
|
Post by mariak on Jan 7, 2022 22:36:11 GMT 2
Крайно ПОТРЕСЕНА СЪМ! Ям си аз бисквитките пред телевизора и скролвам из инстаграм и познайте, БАМ! Полинарията със сторита с рефлукса на момичето! Еми станах и си прибрах бисквитките в шкафа! Тези хора са крайно малоумни, на никого на този свят не му е приятно да гледа изцапаните с повръщано дрехи на дъщеря ти! Инфлуенцери вземете се в ръце и внимавайте малко какво качвате! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Честито на Джой! Нека бъдат много щастливи! Не обичам да правя спекулации защото съм от тийм проблеми при забременяване, но тя определено има коремче май май. Роклята ѝ според мен е красива, но деколтето ми идва малко в повече.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 7, 2022 22:41:36 GMT 2
Сладкиша един път не се приведе във вид на видео или лЯйв. Забила телефона в челото, косата вързана, вече и при нея виждам оплешивяване от връзването. Нямат ли огледала тези хора, че да се видят на какво приличат.
Деси, Деси изложи се много, като искаш пари, прави видеа. Размърдай си дупето от дивана и направи нещо. Аман от раждания, кърмения, депресии и т.н, кажете си, че ви мързи и това е. Мислех, че работи нещо, а то и тя търкала дивана от години.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 22:46:24 GMT 2
Мислих,че Джойката ще избухне с по-пищна рокля..поне от това,което все споделяше на сторита с разни "кралски" огромни рокли 😁 и с тази не е зле. Наистина изглежда променена,дано е за добро. Това сигурно не е официалната сватба, по-скоро е само подписване, предполагам, че голямата сватба ще е другата година. Тогава едва ли ще е с тази рокля, няма как да не иска някоя огромна сватба тип руска милиардерска дъщеря.
|
|
|
Post by nomade on Jan 7, 2022 22:50:54 GMT 2
Радост и Георги са сключили брак. Нека бъдат здрави. Без значение какво ми е мнението за Джойката, и пожелавам много семейно щастие. Това са хубави новини, а и двамата светят. 🍀
П.с. Сега виждам, че вече е коментирано доста преди моето включване 😀, макар че ейсега не ми се ъпдейтваше. Няма нищо де, нека такива новини да има!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 7, 2022 23:08:34 GMT 2
Аз от лайфа на Мими не разбрах защо не бива да споменава, че са карали ковида. Тя си писа постове за това, видео прави, каза, че са го карали. Аз съм съгласна с Деси, че в Бг известните инфлуенсърки са не повече от 5,най-много да са 10 човека, пряко сили. Ама такива, които изкарват едни прилични пари. Едната от тях е Пепе. Изобщо не са много тези хора. Този Георги на Радост ми е като момченце. Някой знае ли те защо не са в Русия и къде живеят?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 23:08:45 GMT 2
Джой се е омъжила! Честито! Красива булка е! Вече съм почти сто процента сигурна, че ще има и друга хубава новина. Сега я погледнах.Наистина е разкошна.Малки се учудих,че сега се е омъжила ,защото все повтаряше,че иска сватба в Царево,но може сега да е гражданско,а църковното пролетта или лятото Едит:Тия двете Кухи лейки - русата проста Скована танцьорка и псевдо Гранде-направо ужас .Само се излагат .А имаше една снимка на Грандето отзад гората с якета ,тя по голи раменв ,сякаш е лято,а нали уж отидоха в Турция за Нова година.Хубаво топло е времето няма спор,ама за по голи рамвне абсурд.Иска ми се двете пеосто да изчезнат от социалните мрежи .
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 0:10:59 GMT 2
От раз се сещам за Пепе, Телешопови, Попова, Ивана, Валери, Слави Клашъра, Мъци, Баланови, Галя, Мона, Петканови и още кой знае колко народ. Повечето от тях са напуснали работата си, за да се снимат в парка с Ленор. На Деси просто не й харесва реалността, а именно, че стойностното съдържание в България не се търси. Любимка ми е, но нека сме реалисти - при нея не може да се каже, че изобщо има съдържание, за да го разглеждаме като стойностно или не. Да, гледам й сторитата всеки ден и е много готина, но на фона на видео всяка седмица и малко сторита, няма как да има очаквания за каквото и да е. Аз от лайфа на Мими не разбрах защо не бива да споменава, че са карали ковида. Тя си писа постове за това, видео прави, каза, че са го карали. Аз съм съгласна с Деси, че в Бг известните инфлуенсърки са не повече от 5,най-много да са 10 човека, пряко сили. Ама такива, които изкарват едни прилични пари. Едната от тях е Пепе. Изобщо не са много тези хора. Този Георги на Радост ми е като момченце. Някой знае ли те защо не са в Русия и къде живеят?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 0:34:54 GMT 2
Деси няма нищо общо с масата инфлуенсърки. Жената е интелигентна, ерудирана, а когато снимаше видеа определено не показваше всичко, което й пратят и да го възхвалява. С риск да прозвучи грубо, но от това, което съм видяла от Вяра в сторита и видеа, тя е на светлинни години от инфлуенсърските деца. Момиченцето говори и на английски, много е сладка, възпитана и интелигентна. Максим е същия сладур. Не знам, с какво се занимава в момента Деси, но преди живееха в София и тя работеше като HR. След това беше споделила, че София не е град за хора с деца и се преместиха в апартамент в Пловдив. Имам някакъв спомен, че апартамента беше под наем, докато в това време търсеха къща. Скоро се нанесоха в къщата и не вярвам съвсем да бездейства, но потвърждавам, че по време на майчинството в един момент май беше изпаднала в депресия.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 8, 2022 2:16:49 GMT 2
Тази Джой е писала, че ще ѝ правят 3 рокли сватбени. Така че...
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 8, 2022 2:22:54 GMT 2
Тази Джой е писала, че ще ѝ правят 3 рокли сватбени. Така че... Аууу, циганска сватба ли ще вдигат 🤔😅
|
|
|
Post by theaxe on Jan 8, 2022 9:15:25 GMT 2
Някой беше писал, че Деси била направила 10 видеа. То хубаво преувеличаваме понякога, за да осмиваме инфлуенсърите, ама една бърза проверка нямаше да е излишна - има 87 видеа, качени в YouTube. Аз не мога да я разбера напълно, въпреки че казва, че говори генерално за инфлуенсърството. Не мисля, че очаква пари за “усилията” си, тя също знае, че нищо не прави. Вероятно в някакъв момент е била пред дилемата дали да продължи или да се откаже, но като е видяла колко хищни са инфлуесърския свят и очакванията на последователите, се е отказала. Хоби ѝ е и затова остава с видеата в Instagram.
|
|
|
Post by /*/ on Jan 8, 2022 9:16:38 GMT 2
Честито на Джой, много дълги години семейно щастие и късмет. Сиея, макар и визията и да не е моята снимките са хубави. Аз обаче изпаднах в потрес като разгледах снимките на двете танцуващи гранде дами. Норето на колко години е? На втората снимка бюста и изглежда толкова голям и увиснал, как успява да танцува, не и ли тежи, гръб не я ли боли? За цялостната им визия...... както и някой друг беше написал язък за похабените хубави рокли.
|
|
|
Post by magica on Jan 8, 2022 9:50:34 GMT 2
Аз за Деси съм на кантар. Мен ми стана тъпо когато преди време каза, че се завръща, качи две видеа и после пак спря. Ами прави каквото искаш, ама не давай заявки. Иначе, аз как помня историята. Ражда тя двете деца, майчинства едно след друго, казва че не иска повече да се завръща към ЧР позицията си. Заминават в Пловдив, където живее майка ѝ, първоначално са под наем. Купуват апартамент, който е за ремонт и стават някакви неуредици и проблеми със съседи (Деси казва, че ще разкаже един ден във видео, но не към този момент). Мъжът ѝ по това време пътува и работи в София, мисля се прибираше само уикендите при тях с децата. Тааа, ето тук тя си каза, че е изпаднала в нещо като депресия и е тръгнала и на терапевт, Макси още не посещаваше градина. После изпуснах как точно купиха къщата, какво се случи … явно не са успяли да се оправят с неуредиците с апартамента, ноо всяко зло за добро и сега са се наредили нещата. Мен не ми се гледат сторита от нея, няма да я отследвам, но съм разочарована.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 8, 2022 10:32:24 GMT 2
Деси няма нищо общо с масата инфлуенсърки. Жената е интелигентна, ерудирана, а когато снимаше видеа определено не показваше всичко, което й пратят и да го възхвалява. С риск да прозвучи грубо, но от това, което съм видяла от Вяра в сторита и видеа, тя е на светлинни години от инфлуенсърските деца. Момиченцето говори и на английски, много е сладка, възпитана и интелигентна. Максим е същия сладур. Не знам, с какво се занимава в момента Деси, но преди живееха в София и тя работеше като HR. След това беше споделила, че София не е град за хора с деца и се преместиха в апартамент в Пловдив. Имам някакъв спомен, че апартамента беше под наем, докато в това време търсеха къща. Скоро се нанесоха в къщата и не вярвам съвсем да бездейства, но потвърждавам, че по време на майчинството в един момент май беше изпаднала в депресия. Да, точно така е. И моите спомени са такива. Спомням си, че гледах точно това видео, в което обясняваше за местенето, за работата си, депресията и т. н. Тогава ми направи впечатление, че е много различна от масовите влогъри, интелигентна, ерудирана,много близка до себе си я почувствах, с много сходни възгледи, като типаж доста си приличаме. И ми хареса много. Нищо, че съдържанието й е предимно неща, които не ме вълнуват особено. Според мен тя вижда, че ако иска да успее и да печели ще трябва да си показва семейството, а тя ме желае и има по-различни виждания. Вижда се, че е разочарована, защото се лансират хора, много по-незаслужили от нея, които нямат този потенцил, но са нагли, нахални пробивни, котират се с драмите си. Но хем иска възвращаемост, хем пък не прави нищо. Малко си противоречи. За мен също така видно не й се снима, колебае се накъде да тръгне и в професионален план и с кариерата си на инфлуенсър. Иначе да, това са хората известни и успешни в Бългрия. Ами не са много, около 10, плюс-минус. Изобщо не е много. И не смятам, че това е голяма бройка.
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Jan 8, 2022 11:09:18 GMT 2
Честито на Радост. На мен много ми харесва като булка. Мимозка да си измисли друга прическа, че с това чело не е баш за така опъната коса. Иначе ми хареса ремонтът на вилата им. Те май се отказаха да строят къща като гледам. Ораторката и плешивата ѝ сестра верно ли са мъкнали тея криле..Сигурно са били интересна гледка.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 8, 2022 11:19:29 GMT 2
За крилете беше писал Йонко, че на място ги предлагат и само техен фотограф може да ги снима с тях. Просто било прекрасно съвпадение, че цветовете съвпадали с роклите им...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 8, 2022 11:21:44 GMT 2
Не са се отказали. Даже искат да почнат строеж тази година, но едва ли ще стане. Те само ремонти правят. За една къща се иска много пари, даже саюо за започването й. Мими каза, че са "народни хора" и нямало какво да се лъжем, много пари трябвали. Тя иска къща като на Милена, това по снимките,които е полазвала. Проучвали, и искали да почнат,събирали информация. Тя и без това няма хубава коса и ако продължава с това връзване ще си докара проблеми. Иначе са симпатични, нормални хора. Аз съм 50 на 50 при нея, Савата придава свежест.
|
|
|
Post by magica on Jan 8, 2022 11:28:05 GMT 2
Мими и девойката от бохо соулз не мога да ги гледам, признавам, че е заради косите 🤣 Да, кофти звучи, ама предпочитам да се развличам с неща приятни за окото … Дадох им шанс на Мими и Савата, но нещо не са ми интересни, детето не ме интересува, както казах не се прехласвам по чуждите деца. Милена отдавна няма никакво полезно съдържание и само покрай раждането на Ноеми се размърда, за да вземе някоя и друга пратчица …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jan 8, 2022 11:37:42 GMT 2
Снимките са супер зле. И двете изглеждат като некъпани туристки, попаднали случайно на поредната атракция в Турция. Това ако има за цел да представи роклите, мн тъпо. От тях нищо не се вижда, приличат на шаферки на ромска сватба. А не са лоши, просто адски, зле представени. Смотано е цялото от начало до край. И тия тъпи криле са тотален нонсенс в цалата работа.
Но се смях на няква снимка на Йоанна и мъжо ѝ под ръка като немска баба голфаджийка и той с палтенце как се разхождат на кея. Толкова нелепо изглеждат, неадекватно за 28-те си години. Никакъв вкус няма това момиче.
Тази Деси ако е дедитолкс, съм я пускала 1, 2 пъти, никога не съм задълбавала. Не я знам какво е говорила, но не мисля, че при нея може да се говори за инфлуенсърство, камо ли кариера. Едно е вярно за тях-ако не са редовни, губят всички позиции много бързо. Те затова обливат постоянно с тъпотии, щото изплюе ли ги алгоритъма, толкоз. А да си толкова активен толкова редовно, според мен изисква ultimate ниво на креативна мисъл, която нито една от тях не притежава. Ако трябва да се сравняват, най-ок в това отношение е "лелчи", защото тя е и без реклами. Съдържанието ѝ е сякаш най-оригинално откъм идеи.
|
|
|
Post by abc on Jan 8, 2022 12:14:50 GMT 2
Деси е много сладкодумна, със сладки деца, а сега и с нов инстаграмабъл дом, и ако се хване да качва веднъж в седмицата видео, бързо ще натрупа още последователи и ще текнат спонсорства, щом това й е целта. За апартамента аз помня и че дълго време бяха при нейните родители, докато търсеха/строяха къщата.
Ораторката и систъра й са като полегнали Тодорки на снимките с роклите.😀
Честит брак на Радост, и лека бременност. Дано като роди не й щукне да използва бебето, за да печели, мъжът й изкарва предоволно, а тя си има аудитория и без бебешката тематика.
|
|
|
Post by lolla on Jan 8, 2022 12:26:33 GMT 2
Излъгах се да поръчам книгата на Йокко. Видях ябълка с фъстъчено масло и се вбесих. Верно ли?! А, чакам трети ден да ми се обясни как да откажа поръчката си и да ми върнат парите. Глас в пустиня засега...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 8, 2022 12:26:48 GMT 2
Аз не мога да разбера защо инфлуцките и всичките уонабита определят "работата" си като хоби. Хобито е нещо, което ти доставя удоволствие и в което наливаш пари, за да го развиваш. В някакъв момент може и да започне да връща пари, ако например говорим за изработка на бижута или нещо такова, защото може да се продава, но далеч не важи за всяка дейност.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 12:32:12 GMT 2
Новите сторита на Палина са по-гнусни от нормалното даже. Какво ни интересува какво е налепило дете на огледалото и наистина продължава да нарича Амалия момичето. Това не е нормално. Гади ми се от тази жена
|
|
|
Post by nomade on Jan 8, 2022 12:47:16 GMT 2
Излъгах се да поръчам книгата на Йокко. Видях ябълка с фъстъчено масло и се вбесих. Верно ли?! А, чакам трети ден да ми се обясни как да откажа поръчката си и да ми върнат парите. Глас в пустиня засега... Ти пък и ти, мусакаджийке… ябълка с фъстъчено масло е висш пилотаж в здравословното хранене. Не отменяй поръчката. Сигурно има велики съвети вътре от типа на как да режеш ябълка, колко милиметра да е слайсът ти за междинно хранене и т.н. 😂😂😂
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 8, 2022 13:38:34 GMT 2
Случайно попаднах на канала за чистене "Merry Sweet Home". Е няма такива мизерии. Тук ще се поизложа малко, защото не различавам японец/китаец/кореец, но действието се развива някъде там. Подобно е на aurikatarina, но докато при нея повечето са натрупани боклуци, тук мръсотията е на некст левъл - навсякъде разлята и омазана храна - под, стени, таван, абе яка мизерия. Какъв прах разтваря този човек - всичко светва за минути. С две думи - китайска му работа. И клипчетата са много кратки, зарибих се. Е това си е точно мотивация за чистене, не търкането на чист под и мивка.
|
|
|
Post by jane16 on Jan 8, 2022 13:44:25 GMT 2
Новите сторита на Палина са по-гнусни от нормалното даже. Какво ни интересува какво е налепило дете на огледалото и наистина продължава да нарича Амалия момичето. Това не е нормално. Гади ми се от тази жена Бозе, Бозее 🤣
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 8, 2022 13:51:20 GMT 2
Валери ми се струва леееко понапълняла. Добре си е иначе, на плажа с коктейлче..😊 Честито на Радост! Да се обичат все така и ако наистина е бременна да има една лека бременност и живо и здраво бебче. Тя споделяше че има проблеми с тромбофилия и т.н. Като жена, преминала през подобни проблеми, мога да кажа че трудно се забременява и износва едбо бебе. Постоянно са изследвания, страхове, а също и загуби. Тя може и да не споделя всичко през което е преминала, но предполагам, че не ѝ е било лесно. Някой спомня ли си кога си прави хистероскопията? Беше наскоро и беше споделила в стори.
|
|
|
Post by plam on Jan 8, 2022 13:58:28 GMT 2
Валери ми се струва леееко понапълняла. Добре си е иначе, на плажа с коктейлче..😊 Честито на Радост! Да се обичат все така и ако наистина е бременна да има една лека бременност и живо и здраво бебче. Тя споделяше че има проблеми с тромбофилия и т.н. Като жена, преминала през подобни проблеми, мога да кажа че трудно се забременява и износва едбо бебе. Постоянно са изследвания, страхове, а също и загуби. Тя може и да не споделя всичко през което е преминала, но предполагам, че не ѝ е било лесно. Някой спомня ли си кога си прави хистероскопията? Беше наскоро и беше споделила в стори. Дааа...и на мен ми се струва,че е поналяла в дупе и кръстчето...ама нека на нея ще ѝ отива малко иначе е само едни крака и това е. Никакви извивки нищо няма.
|
|