|
Post by scalestone on Jan 8, 2022 14:06:08 GMT 2
За много злини, вмирисани мусакаджйки! Да сте здрави, мързеливи и да сте все уморени като Валката след полети насам натам! Сега сериозно! Късно се включвам, но имах много да наваксвам с темата! Ей, нова година, старата злоба! Честито на всички именици, на бременните и родилите!
Аз последните дни на 2021 и сега гледам лелята. Чела съм какво сте коментирали за нея. Не я следя отдавна и видеата ги гледам разбъркано, но това, което ми харесва при нея е, че има енергия, живец, две деца гледа, мъж, куче и заек до момента не съм я чула да каже, че е изморена. Не ме натоварва, има интересни идеи. Скоро писахте, че ако тази Сиса била на нейно място и тя така щяла да живее, но не съм съгласна. Много хора има с финансови възможности, но не всички са с такава енергия и желание за живот според мен. Изгледах й миналогодишния Влогмас и много ми хареса албумът със снимки, който сама направи. Домът й също ми харесва как е обзавела. Нейн голям плюс е, че се възползва от възможностите, които й предоставя животът, а и тя не стои на едно място и не чака да й падне отгоре. Засега я гледам и ми харесва. Също след намесите ми харесва много в лице, в тяло си е супер, но тя е и висока и стройна, та там няма какво да се каже.
|
|
|
Post by lama on Jan 8, 2022 14:57:52 GMT 2
Валери миналата зима беше качила повече килограми. Струва ми се нормално, особено, както не вечерят по принцип, ако вкарат по празниците повече хапване вечер. Мен даже сега повече ми харесва.
Много красиво изглежда мястото, на което са. Надявам се да каже във видео колко им е излязло и къде точно са.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 15:07:15 GMT 2
prikachi.net/image/hRiqrМилена с промяна във канала си.Нямало вече да има видеа от рожденни дни и празници с децата.Не било унестно,зашото били в такава възраст.Ами то като цяло не е уместно и като са по-малки да се изтипосат в интернет,ама хайдее.Даже най-неуместно е докато са бебета още и малки,когато няма как да кажат,че искат или не искат да бъдат част от всичко това. Изтипосват ги ..Мине,не мине време ,децата порастват и после се сещат,че били в някаква възраст,в която не е уместно.Ами то като цяло не е уместно и да се ползват и за реклама ,да заработват ,ама хайде. Едит:Гледам инази лелята отново.Спечели ме отново.Да,дразнеща е ,инфантилна на моменти,ама сякаш се вижда ,че е себе си и поне показва някакво интересно съдържание,а не като сестри простачки -едната с почти оплешивала,другата скована.Някой питаш Грандето на колко е .Май е на 19-20 г. Сладкиша я отследвах и аз.Особено след муцуната й с ябълката.Още малко да се беше снимала още по-близо .Аман
|
|
|
Post by Ilieva on Jan 8, 2022 16:13:15 GMT 2
Не знам дали е коментирано, но гледах Пепе в "Преди обед" по бтв. Гостуваше на Поли Недкова. Там тя сподели, че началото на 2022 ще пуска книгата. Доста разказва за началната идея на блога си letters to A и не знам защо имам усещането, че книгата ще съдържа споделени с нея истории + нейната написана под формата на писмо, но към аудиторията. Ще видим. Също така май ще започва да го раздава все повече ляйф коуч. Искала да прави семинари, да споделя опит .... не знам как го мисли, но повечето хора си искат сеира от нея, а не да раздава акъл. Смятам, че всеки разумен и успешен човек не би приемал съвет от жена просеща си клиенти и придобивки във видеа и сторита - от маша/преса за коса, до частно училище за щерките.
|
|
|
Post by jane16 on Jan 8, 2022 16:32:26 GMT 2
Ваканцията на Валерито е толкова безсмислена, колкото и самата тя. Палми, вода, екзотика - всичко това вече сме го виждали. Инста е пълен с такива. Нищо ново под слънцето. Обаче тя добре, че успяла да дремне на плажа, милата. Дано не ѝ разтопи коктелът. Тя е във ваканция, че много се беше уморила да мисли чай лида пие или кафе! 🤯🤣 Също напрежениеот от счупен нокът си казва своето.
|
|
|
Post by plam on Jan 8, 2022 16:33:57 GMT 2
Не знам дали е коментирано, но гледах Пепе в "Преди обед" по бтв. Гостуваше на Поли Недкова. Там тя сподели, че началото на 2022 ще пуска книгата. Доста разказва за началната идея на блога си letters to A и не знам защо имам усещането, че книгата ще съдържа споделени с нея истории + нейната написана под формата на писмо, но към аудиторията. Ще видим. Също така май ще започва да го раздава все повече ляйф коуч. Искала да прави семинари, да споделя опит .... не знам как го мисли, но повечето хора си искат сеира от нея, а не да раздава акъл. Смятам, че всеки разумен и успешен човек не би приемал съвет от жена просеща си клиенти и придобивки във видеа и сторита - от маша/преса за коса, до частно училище за щерките. Божее..и какви съвети ще ми дава точно Пепе? Как да раждаме деца през година,две от различни мъже ли..пфф ай сиктир 🤭
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 8, 2022 17:05:46 GMT 2
Ако Пепе те посъветва нещо, с чиста съвест можеш да направиш точно обратното и в 80% от случаите ще си взел правилното решение
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 8, 2022 17:17:57 GMT 2
За мен е смешно да се оплакваш, че не изкарваш пари от Ютуб. Не сме 2010. Светът на Ванката прави по 24000 долара на месец и не са дошли от небето, а с усилия. Проблемът на тази Деси е, че не е интересна и съответно не е успешна. Алекс Петканова без усилия си разви канала, защото е известна отпреди него, но Деси ще трябва яко да се озори... да не говорим, че вече в Ютуб клипчета за гримове и haul-ове не се гледат особено, та и за контент трябва да помисли. Но трябва да качваш много, да си активен и постоянен. Спомням си Капитонова как проби, тя просто беше навсякъде. Сега й гледам статистиките на Виктория и печели жълти стотинки от Ютуб, но не го е зарязала, защото отлично знае, че успешният инфлуенсър ангажира всички канали.
|
|
|
Post by questar on Jan 8, 2022 17:23:46 GMT 2
На Милена канала нали е именно семеен и е странно, че няма да показва семейните празници, а през останалото време май пак ще снима семейни влогове. Не разбирам рождените дни например с какво са по-различни от останалото ежедневие?
|
|
|
Post by Nicole on Jan 8, 2022 18:29:18 GMT 2
На Милена канала нали е именно семеен и е странно, че няма да показва семейните празници, а през останалото време май пак ще снима семейни влогове. Не разбирам рождените дни например с какво са по-различни от останалото ежедневие? Предполагам ще бъде както е в последно време. Качва само когато има платено съдържание, и тя намери мекото. Аз я отдавна я отследвах, и не разбирам защо е толкова харесвана тук. Пример със Сиса. Вечно нападана дори за килограмите които качва мъжа й, а пък мъжа на Милена е опасно пълен,но не е обвинявана ,че се хранят с боклуци и т.н…
|
|
|
Post by klaudia on Jan 8, 2022 19:00:42 GMT 2
Милена и Мики са ми крайно неприятни, тя намира време само като има парички и рекламки. Той пък винаги на някакъв режим, а в крайна сметка дори 1 кг не знам дали сваля. Милена просто не показва какво готви и не можем да видим, че и те ядат боклуци. Мики ми прави впечатление, че нищо не прави като е вкъщи, само рови в телефона с вдигнати крака на масата, което ми е крайно гнусно. Отследвах я доста отдавна
|
|
|
Post by The Judge on Jan 8, 2022 19:08:16 GMT 2
Тази Милена не съм я глвдала повече от 2 пъти, но ми е супер неприятна, защото ми е по-пълно копие на Галя Симеонова. Същия фейс, същите очи. Осве това е със също яко криви зъби, но не помня да съм виждала хейт колкото към Гана. Но според мен вс са решили, че трябва да започнат да получават мн кинчи от "хобито" си и така. Истината е, че им се получава. Тъпи снимки, тъпи въпроси, но колкото по-розово и разтоварващо, толкова по-добре. Никой не ще да гледа тежки истории и иска да вярва, че животът е хубав и лесен и това е възможно. Друг е въпросът, че това е лъжа. Фактически тези, които разбират от нещо са мн малко, че да ти носят полезност. Примерно Миро е такъв тип, пивечето са просто рекламни посредници, но понеже са супер много и доста кухи... баста за нещо оригинално. Ето примерно невероятната танцьорка, ако имаше малко мозък, можеше доста як канал да направи с интересно съдържание,дори уроци да включи, щеше да е готино, ако наистина беше талантлива. Аз съм виждала поне 10 сторита как танцуват и ми се струват абсолютно еднакви, честно. Отделно няма никаква химия между нея и онзи, посмъртно няма да реша, че са инструктори. Трябва баланс, а почти никой го няма. Ако не е полезно, поне да е красиво. А то често е изкривено. Според мен полека върви към залязване ютюбърството си в тоя формат, то вече повечето мигрираха към скапания ИГ и още по-скапания Тик ток, толкова се навъдиха на клона, че се изтощи. Отдавна ориентиралите се навреме си направиха бзинесите, почти никой не снима като в началото (за западните говоря). Вчера гледах, че Пюдипай има 111 милиона фолърс. Направо не е реално🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 19:08:43 GMT 2
Елица с поредните малоумни и скучни сторита. Как си мечтаели с Майкъл за съдомиялна, ами не виждам проблем да си купят, имат шкаф под мивката, доста лесно може да се сложи, а не само да пуска сторита как търка като Пепеляшка. После как си поливала цветята, как си била изчистила кафмашината, ами всички го правим, не е нужно през няколко дни да снимаш едно и също..
|
|
|
Post by morkovelka99 on Jan 8, 2022 20:57:00 GMT 2
Честита Нова Година, момичета!Бъдете здрави, смели, обичани и сбъдвайте мечти!
И според мен Дани и Алекс този път окончателно са се разделили. И аз видях неговия пост и си мисля,че даже и може да да в развод.Скоро май ще имат общо участие, ще са водещи (забравих на какво и не бъркам,но май се върти такава реклама по ТВ-то) и сигурно след това ще съобщят новината. Не знам заради операцията ли така изглежда,но Дани след нея ми е странен и някак тъжен и нещастен въпреки усмивката. Харесвах ги и малкия ми е сладък,но ако са нещастни по-добре да се разделят.
На Деси мъжа с какво се занимава? Купуване на жилища, обзавеждане, издръжка на семейство, това са все огромни разходи, а и тя се глези със скъпа козметика, нови скъпи придобивки.Стана ми интересни и любопитно иначе да са здрави и винаги да си имат каквото желаят.Тя ми мила и сладкодумна харесва ми много.
|
|
|
Post by mariak on Jan 8, 2022 21:13:31 GMT 2
Момичета имам въпрос към тези с миялни машини, виждам че чистачката Севи е изхабила кутия от 100 таблетки за месец декември, как е възможно? Смисъл и аз имам миялна машина, вярно е че сме двама, но по празниците бяхме повече хора вкъщи и съм пускала по 1 на ден, 2 в по-тежките дни. Тази жена е ужасен консуматор!
|
|
|
Post by The Judge on Jan 8, 2022 21:26:36 GMT 2
Как 100 таблетки бре😀 Според мен на тази ситуацията си е болестно класическо ОКР и никой не обръща внимание. Така че полезният ѝ канал е всъщност опит да оправдае психическите си аномалии. И не, не се подигравам, окр е нещо доста гадно, но това просто не е нормално.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 8, 2022 21:31:32 GMT 2
И аз мисля, че този път раздялата на Петканови ще е окончателна. Дори очаквах, че по-бързо ще се разделят. Не знам дали е от ринопластиката, но Даниел напоследък изглежда доста тъжен и умислен. Определено нещо се случва между тях двамата.
|
|
|
Post by peacock on Jan 8, 2022 21:32:36 GMT 2
Тя мисля, че ги ползва и за отпушване на канали и чистене на пералня. Ама 100 таблетки за месец са... Много! От последния пост на Щолена си мисля, че загатва, че пак е бременна , според хаштаговете.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 8, 2022 21:34:36 GMT 2
Момичета имам въпрос към тези с миялни машини, виждам че чистачката Севи е изхабила кутия от 100 таблетки за месец декември, как е възможно? Смисъл и аз имам миялна машина, вярно е че сме двама, но по празниците бяхме повече хора вкъщи и съм пускала по 1 на ден, 2 в по-тежките дни. Тази жена е ужасен консуматор! Ние сме 4-членно семейство и пускам по 1 на ден, много рядко да заредя втора. Доколкото помня от "трикчетата" и, слага таблетка на сифона на мивката и залива с гореща вода. Но да, съгласна съм че е голям консуматор. Толкова химия и миризми всеки ден, като нищо ще докара някоя алергия на децата си.
|
|
|
Post by lyra on Jan 8, 2022 21:36:55 GMT 2
Ъ, излиза, че Чистачката е пускала по 3 миялни на ден..поне? Смисъл, нейната миялна да не е за 2 чинийки? Ние сме 3-ма (на бебето мия отделно) и пускам през ден-два, рядко се случва всеки ден. И голямата кутия ми стига за дооста време. Тази Севи хаби препарати и хартия за цял блок..
|
|
|
Post by morkovelka99 on Jan 8, 2022 21:38:25 GMT 2
Тя тази Севи тези таблетки май ги използваше и за други цели освен съдомиялната.Май пускаме и в каналите за дезинфекция или отпушване,май и пералня почистваше.Имаше нещо странно с тези таблетки.Ведниж попаднах на стори да я осмива мъжа на Ния от Инфлуенсър.бг.
|
|
|
Post by abc on Jan 8, 2022 21:39:43 GMT 2
Да не би просто кутията да е свършила тогава, а не че я е употребила цялата за 1 месец? И ние сме с тези таблетки и ми трябват няколко месеца, за да я приключа.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 8, 2022 21:41:28 GMT 2
Аз пък чак сега видях, че чистачката има клип, сниман за "Филипс България". ОТ кадрите не изглежда домът ѝ да е много голям, не мога да разбера какво чисти по цял ден тази жена в тези 60 квадрата? Представям си каква химия и миризми е по цял ден у тях и се чудя децата ѝ как издържат. Не е възможно да е използвала 100 таблетки за съдомиялна за месец, а по-скоро е отворила пакета по-отдавна и чак декември месец са ѝ свършили. В противен случай трябва да е пускала по 3 съдомиялни на ден.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 8, 2022 21:46:08 GMT 2
Ми тя така убива и пилезбите бактерии. Никой не живее в стерилна среда. Много глупава жена е явно и няма представя колко повече вреди нанася. И на природата, и на тях. Добър канал за такива неща е Clean my space. Не изпадат в извращения.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 21:49:44 GMT 2
При Севи и на мен ми изглежда като ОКР.
Елица с тези сторита закопава и дъното вече. Не знам, как от такова симпатично момиче, което имаше много хубави видеа за грим още от зората на влогърите стигна до една Пепеляшка, вечно чистеща и губеща си времето...
Галя Симеонова ми попадна със снимка, под която имаше големи обяснения, че годината не е започнала добре за семейството й, а големия й оптимизъм я бил понапуснал. Не споделя, какво се е случило, защото не цели да привлича интерес към себе си по този начин. Казва, че не разбира, как може хората да правят публично достояние проблемите си.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 8, 2022 21:50:13 GMT 2
Не знам какво се случяа при Петканови, те са ми крайно безинтервсни. Но преди време(лятото май беше) в една от телевизиите казаха, че плануват много скоро 1 ро дете.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 8, 2022 21:52:21 GMT 2
Аз една голяма кутия таблетки за съдомоялна имам от повече от година.😳 Всеки ден се готви, но сме двама в домакинството и я пускам един път в седмицата, горе-долу като е пълна на двата етажа. Не знам просто как се пуска съдомоялна с две кафени чаши например 🤐 това не е замисъла на миалната машина...
|
|
|
Post by mariak on Jan 8, 2022 21:52:26 GMT 2
Не знам, метнала е кутията в “празни от месец декември”, аз подразбирам че кутията е свършила за този месец, колкото и да ги използва за канали и т.н пак ми изглежда прекалено много. За ароматизатори (знам че е нелогично) да ги използва пак не ми се връзва 🤷🏼♀️
Аз купувам на Amazon Prime day няколко пакета от 70 и ми стигат и от прайм до прайм дей че и остават, а тя е написала че е изхабила кутия от 100 за декември 🤦🏼♀️ Отделно че премива абсолютно всичко което за мен няма смисъл от миялна в такъв случей, нищо не премивам и всичко излиза бляскаво и чисто като ново!
|
|
|
Post by grigorova on Jan 8, 2022 21:55:31 GMT 2
Балан и Надка са отговаряли на въпроси и са ги питали дали ще правят сватба. Отговорили са, че 2023 г. ще правят. Любопитно ми е дали ще изпросят пак от някъде спонсорство или този път ще бръкнат в собствения си джоб? А междувременно ще пускат влогове от обзавеждането на апартамента им, защото щяло да бъде много полезно за тези, които обзавеждат в момента или ще си купуват апартамент. Книжната Стефани сякаш започва да насочва профила си в друга посока. Все по-често качва бебето и постовете ѝ вече не са съвсем книжни. Качила е и клип, в който говори за езика на тялото. А преди това споделя, че ще има промени в канала ѝ, което за мен не е много окей. Продължавам да я следвам, но май няма да ми е особено полезна за книги и ще си разчитам на Хриси от @hrisilandia и Лили от @booksguidebg. Одеве из Инстаграм засякох профилите на Бачорски и жена му. Публикувал клип, в който е в тоалетната, а жена му и двете деца висят на вратата, а селтакът вика: "Тати пика."
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 8, 2022 22:37:52 GMT 2
Тази Милена не съм я глвдала повече от 2 пъти, но ми е супер неприятна, защото ми е по-пълно копие на Галя Симеонова. Същия фейс, същите очи. Осве това е със също яко криви зъби, но не помня да съм виждала хейт колкото към Гана. Е, Милена къде ще я стигне Гергана по лукшъри ляйфстайл, че да бъде коментирана наравно с нея. 😄 Тя беше с алайнери преди време, не знам дали още носи.
|
|