|
Post by plam on Jan 8, 2022 22:38:26 GMT 2
Момичета имам въпрос към тези с миялни машини, виждам че чистачката Севи е изхабила кутия от 100 таблетки за месец декември, как е възможно? Смисъл и аз имам миялна машина, вярно е че сме двама, но по празниците бяхме повече хора вкъщи и съм пускала по 1 на ден, 2 в по-тежките дни. Тази жена е ужасен консуматор! Тази нормална ли е...аз с толкова таблетки карам по 2,3 месеца макс.. Двама човека сме,всяка седмица се пуска по един път поне..
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 8, 2022 22:40:48 GMT 2
Мама Сиса има ли платени видеа, ПР пратки и т.н? Загледах се наскоро в някои нейни видеа, след като видях че я коментирате😁
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 22:58:15 GMT 2
Милена и Мики са ми крайно неприятни, тя намира време само като има парички и рекламки. Той пък винаги на някакъв режим, а в крайна сметка дори 1 кг не знам дали сваля. Милена просто не показва какво готви и не можем да видим, че и те ядат боклуци. Мики ми прави впечатление, че нищо не прави като е вкъщи, само рови в телефона с вдигнати крака на масата, което ми е крайно гнусно. Отследвах я доста отдавна Да не забравим да споменем също, че децата й все още не говорят правилно нито български, нито шведски. Много ми става гнусно като започне да готви, а те се качат с краката върху кухненския под или остров, с цяло тяло. Превъзнасянето й по Ивчо, който до скоро си мислех, че й е интимен приятел в някаква откачена шведска тройка, е просто непоносимо. То брат да беше нямаше така да интимничи. Аз залагам на още едно дете след около 3-4 години. Жената просто ще се възпроизвежда, за средата в която живеят е характерно и тя няма да тръгне в офис от 8 до 5.
|
|
|
Post by lama on Jan 8, 2022 23:17:39 GMT 2
Гледах видеото на Любо. Според мен му е готина идеята, реално другите правят същото - рекламират козметика и взимат пари за това. При него общо взето е същото, но показа български артисти. Дивинитас са наистина добри, виждала съм ги на сватбени изложения. Приятели са били на Жокера и бяха останали много впечатлени. Не е лошо да се популяризират и поне им дава по 100 лв за разходите им.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 23:35:48 GMT 2
Вкъщи пускаме миялна всяка вечер, но тя е малките и се събират бързо нещата, но 100 таблетки дори всяка вечер са за поне 3 месеца. Много се смях на Бачорски и "тати пика", тоя е уникален идиот. Пепе пак е с приятелка на заведение, каквото ѝ да говорят двамата с Филип май не са в много цветущи отношения. Скоро очаквам и Свещяка да му писне да е детегледачка и да го унижават и да си вземе чукалата и да напусне картинката.
|
|
|
Post by kalea on Jan 8, 2022 23:39:24 GMT 2
БалаМови сигурно стратегически заявяват 2023 като дата, за да си подсигурят спонсършип хем за роклА, хем за ресторант. Дотогава очакват експоненциален растеж на последователите си. 😃
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2022 23:42:20 GMT 2
БалаМови сигурно стратегически заявяват 2023 като дата, за да си подсигурят спонсършип хем за роклА, хем за ресторант. Дотогава очакват експоненциален растеж на последователите си. 😃 Абсолютно, щом за цял апартамент успяха да си намерят спонсори що за една сватба да не могат. Що да си бъркат у джоба като затова са инфлуенсърЛи! БалаМ (много добро!) много ме дразни с всекидневните си сторита как се лигави на бебето. Един, два, три пъти добре, ама той всеки ден пуска едни и същи лигавщини.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 8, 2022 23:56:25 GMT 2
Попада ми днес профила на Миглена Ангелова (да , да ,знам ,че не е инфлуц)... та тя си качва снимки от преди 100г и ви ги прикачвам да погледнете... Назъбена изкуствена усмивка... еротичен поглед с леко отворена уста... няма да ви мъча... тотален Пепон ми е .. Кажете ми, че и вие виждате прилика и не съм само аз .. поне vibe ми е много подобен... prikachi.net/image/hRHIpprikachi.net/image/hRajqP.s.не е руса, ама не и датчанка...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 9, 2022 0:31:12 GMT 2
Милена и Мики са ми крайно неприятни, тя намира време само като има парички и рекламки. Той пък винаги на някакъв режим, а в крайна сметка дори 1 кг не знам дали сваля. Милена просто не показва какво готви и не можем да видим, че и те ядат боклуци. Мики ми прави впечатление, че нищо не прави като е вкъщи, само рови в телефона с вдигнати крака на масата, което ми е крайно гнусно. Отследвах я доста отдавна Да не забравим да споменем също, че децата й все още не говорят правилно нито български, нито шведски. Много ми става гнусно като започне да готви, а те се качат с краката върху кухненския под или остров, с цяло тяло. Превъзнасянето й по Ивчо, който до скоро си мислех, че й е интимен приятел в някаква откачена шведска тройка, е просто непоносимо. То брат да беше нямаше така да интимничи. Аз залагам на още едно дете след около 3-4 години. Жената просто ще се възпроизвежда, за средата в която живеят е характерно и тя няма да тръгне в офис от 8 до 5. Няма да има 4 то. Така е отговорила в стори на въпрос. За Ивчо, явно им е много близък. Чак пък превъзнасяне, те така си се лигавят и малко пресилват нещата във влоговете, един вид"вижте кой е тук", по-ентусиазирано. Откъде ви хрумват такива неща, че задължително пък трябва да има нещо.? Децата, за живеещи в Швеция българчета си говорят и двата езика съвсем добре. Има какво да се желае, но все пак, чак да не говорят добре. Единствено за Мики съм съгласна, че е доста пълен и трябва да направи нещо по въпроса. Не вярвам Милена сама да се оправя с тия деца. Помагат си.
|
|
|
Post by abc on Jan 9, 2022 1:06:43 GMT 2
Хаха, приличат си определено. Слагаме едно ретро костюмче и малко обем в косата и е съща Миглена Ангелова🙂 Която също е с много деца и от различни мъже. Само с един брой й остава на Пепе да я застигне.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 8:13:12 GMT 2
А, така, мен Фифитко ми беше ок от "Типично" - насам, знаех си че ще даде отбой все някога. Давай, Свещячко, да живее Съпротивата! Хора, потресена съм... Сега по Нетфликс излезе втори сезон на "Вещерът". Който не знае или не е чувал за него, значи или няма абонамент, или не цъка Плейстейшън. Магазините се наводниха с мърч по темата, дори в Reserved гледах нощници с Гералд (Reserved, хора). И тези тъпанари от Сиела ми излизат с реклама на това..Е, кАжи честно.. при условие, че те са издателите на книгите и сега, когато се филмират, е най-подходящото време да правят луда, луда реклама. Все повече се уверявам, че в България маркетингът е на плачевно ниво. ibb.co/WnD7CfQОф, къде е Йокото, къде е Хенри/Гералд.. Тя го е ударила в земята по по популярност с една ябълка и чифт цици.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 8:57:21 GMT 2
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 9, 2022 9:05:00 GMT 2
Мисля че, Петканови са се разделили или поне са си дали почивка. Картината над дивана от сторито на Дани е от къщата, онзи ден Алекс имаше сторита как техни приятели са им на гости и отново Дани го нямаше. А и ми прави впечатление, че тя все по-често е при техните. Дано не сме прави, въпреки всичко според мен са хубава двойка.
|
|
|
Post by jeri on Jan 9, 2022 9:14:09 GMT 2
Благодаря, че сподели. Никога не чета коментари. Шопов е злобна и малка душица, за пореден път го доказа. Мен и поведението му в клипове, винаги ми е детско и позьроско, с едно самочувствие на готин мъж, а хич не е. Ще им видя q&a, сигурно пак ще въртят едно и също. Дано да са намерили вече спонсор за сватбата. Дани и Алекс дано не се разделят окончателно, аз си ги харесвам. Повече нея, след видеото за апартамента и бб си правя извода, че той е доста манипулативен в отношенията им. И дървен философ понякога.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 9, 2022 10:06:48 GMT 2
Малко на шега, но... Все пак да попитам - ако се разделят Петканови,то при кого ще остане паролата за достъп до инстаграм профила на Габриел?🙈Ейй какви времена доживяхме.
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 9, 2022 10:07:50 GMT 2
Явно и тук мъжа чисти и оправя(почти всеки ден има сторита как Амая закусва или й прави закуска), като при Балан и Надя. Явно Тейчето е много затрупана с фактурки, че и за косата си няма време. Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 9, 2022 11:22:29 GMT 2
Ивана пак ли няма видео?
Евелин ще ремонтират/предекорират спалнята. Накупила нашата продухти, боклуци... Абсолютно човек без работа. Свекърва й щяла да шие пердетата, та само 180 лв щели да излязат. Ако бях на мястото на свекърва й, такава майна щях да й тегля на нея и претенциите й...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 11:24:02 GMT 2
Оххх видяхте ли рийлса на Звезделина (mint stories) със свеща на Пепе. Запалва я сред снега и си топли ръцете на нея, голяма логика да запалиш ароматна свещ навън. http://instagram.com/p/CYgECbmAhS-
|
|
|
Post by plam on Jan 9, 2022 11:28:50 GMT 2
Оххх видяхте ли рийлса на Звезделина (mint stories) със свеща на Пепе. Запалва я сред снега и си топли ръцете на нея, голяма логика да запалиш ароматна свещ навън. http://instagr.am/p/CYgECbmAhS- Големи лигавщини и подмазвания по тос плесен...пфффф
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 9, 2022 11:43:55 GMT 2
Честно ви казвам, омръзна ми от сторитата на Елица, в които прави палачинки.. сигурно има 20 такива минимум..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 12:34:37 GMT 2
Елица горката като я гледам, съвсем е мръднала. Майката на Майкъл има повече енергия и живец от нея, а е сигурно с 30 години по-възрастна. Сторито с пуловера, а след това стори, че е загубила дядо си... Сериозно?! Надявам се, че наистина са имали взаимоотношения, които са били добри с баба й и дядо й. Просто ми е някак странно, как от всички пъти, в които е идвала до България, само веднъж е била във Враца. Естествено, че не на всеки близките са в София, докъдето се лети или във Варна. Кръстникът ни се прибра от Англия за 10-15 дни и обиколи бабите и дядовците си без значение от локацията. Има хора и хора, но в моите очи не изглежда, че Елица е имала контакт и е била близка със семейството си. Това пак ще кажа не е проблем в моите очи, проблем е, че го е качила в стори до пуловера, които й е подарила майката на Майкъл и тя е съсипала.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 9, 2022 12:38:45 GMT 2
3-те задачи за днес на Капитонова: -тренировка -сауна -масаж Хора, ще припадна… това не може да е сериозно, не може живота на млади хора, да се върти около фризьорските салони, масажите и нищоправенето…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 12:41:03 GMT 2
Ах, тези инфлуцки и техните ЗАДАЧКИ... Все си мисля, че те просто не осъзнават значението на тази дума. Как е възможно това да бъде сложено в ЗАДАЧИ за деня, както и къпането на Валери. Любопитно ми е, как ли си мислят, че минава ежедневието на простолюдието, което ходи по 8, че и повече часа на ден на работа?!
|
|
|
Post by The Judge on Jan 9, 2022 12:41:30 GMT 2
Хахахаха така, така-добре, че е Пепа с нейните свещи да стопли народа. Този до таз "Кало" ли е, че нали имаше драма...?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 12:44:03 GMT 2
Да, Джъстис, той е. Те май са като Филип 2 и Пепе на времето - събират се и се разделят през определени периоди от време.
|
|
|
Post by welt on Jan 9, 2022 12:47:51 GMT 2
Последните дни с мъжа ми си пускаме седмия сезон ма Мастършеф, по този повод: "Абе, ти знаеш ли, че тази Виктория има дете на три години?" "Какво дете, няма дете." "Е, има, казва се Оливия, тука го казват." "Мило, Оливия е померан." "Офффф, бе, ами, какво да си помисля, като кажат "Виктория е майка на Оливия". Загубени в превода с това мамосване. Между другото, какво става с кучето на Гергана? Скоро не съм ви чувала да го споменавате или и то изчезна вече след няколко сторита и видео, както се случи със заека? И без да се заяждам, но какво лошо има, че Балан, Гошко или Наум чистят и готвят, че с такъв тон се пише "явно и за това няма време/само кърми/само...". Ами, те не могат да хванат детето да го накърмят, та какво лошо има да свършат нещо друго? А даже и за некърмените вече деца - защо пък мъжът да не прави нещо, жена му докато си почива?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 13:13:04 GMT 2
|
|
|
Post by kalea on Jan 9, 2022 13:28:47 GMT 2
Нека чисти Шопов, няма да му се счупят ръцете. 😃 Теа нали "едвам не потроши лаптопа му", понеже нали се беше нагърбила да вади сума багаж от колата им сама. Ама мене като малка преди снимка ме сресваха и привеждаха в добър вид, а сега се снимат с манджите като на**ани. За личния архив няма лошо, ама разпилян кускус, доматен сос от Зимбабве и облизана канела от Мадагаскар (или квито там тъпотии има Савина), както и Никола на Мона, който яде от тавата - ми не е яко! 😃😃
А БалаМови наистина ли са си купили апартамента със инфлуенсършип?! То и на кредит да е, пак им е много. 😁 туй инфлуенсърството по-rich от акции на Пфайзер по време на пандемия бе.
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Jan 9, 2022 13:52:27 GMT 2
Имам въпрос понеже малко се зачудих, Евелин във видеото за придобивки от намаленията говори за някакви обувки ю джи джи ,които се носят с вълнени чорапи. Това Ъгс ли са или аз пак не знам тенденциите? 😀
|
|
|
Post by emmilie on Jan 9, 2022 13:59:54 GMT 2
Имам въпрос понеже малко се зачудих, Евелин във видеото за придобивки от намаленията говори за някакви обувки ю джи джи ,които се носят с вълнени чорапи. Това Ъгс ли са или аз пак не знам тенденциите? 😀 Еееее, моля те, ти колко пъти си била в Англия? Не ги разбирате тези работи, ей😀 Edit: тъкмо гледах на Джулиана Гани сторитата, тя е в Париж, показва някаква чанта на марката Ganni, коят струвала 295 ПАУНДА? Паунда?! В Париж? 😀
|
|