mon
Junior Member
|
Post by mon on Jan 9, 2022 14:03:45 GMT 2
Еми не съм била в Англия и оттам идва объркването. 😀 😀 Стана ми интересно за кои обувки говори, ама май няма как да са други ,просто им е объркала името.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 9, 2022 14:07:32 GMT 2
Имам въпрос понеже малко се зачудих, Евелин във видеото за придобивки от намаленията говори за някакви обувки ю джи джи ,които се носят с вълнени чорапи. Това Ъгс ли са или аз пак не знам тенденциите? 😀 Да не са тези www.ugg.com/?Тъкмо вчера за пръв път чух марката от приятел, иначе Евелин не я следвам. :/ Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Jan 9, 2022 14:10:25 GMT 2
Точно тези ,или поне тях съм виждала да ги носят в дебели чорапи.Мерси за линка 😍
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 14:33:49 GMT 2
Валери на последните снимки със зелената риза какво го крие тоя корем все едно е качила 20 кг. Като е с цял бански се снима, като е с половинки голямо криене.
Иначе за пореден път се убеждавам, че тези техни екзотични дестинации са просто, колкото да идат до някъде. Не се възползват от никакви допълнителни (платени) услуги, екскурзии и т.н. Всичко е изчислено до последната стотинка. Влоговете и снимките едни и същи. Голяма работа като е била в Занзибар, Камбоджа и не знам си къде като не вижда нищо друго освен плаж.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Jan 9, 2022 14:40:37 GMT 2
Благодаря, че сподели. Никога не чета коментари. Шопов е злобна и малка душица, за пореден път го доказа. Мен и поведението му в клипове, винаги ми е детско и позьроско, с едно самочувствие на готин мъж, а хич не е. Ще им видя q&a, сигурно пак ще въртят едно и също. Дано да са намерили вече спонсор за сватбата. Дани и Алекс дано не се разделят окончателно, аз си ги харесвам. Повече нея, след видеото за апартамента и бб си правя извода, че той е доста манипулативен в отношенията им. И дървен философ понякога. Уау, Наум великия мотиватор, ебати самочувствието. Точно, когато си мислиш, че не може да ти опротивее един човек повече и ново дъно...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 14:42:51 GMT 2
Много ми е странно Валери как пътува. Не се ли отегчава? Само лежане и снимки… аз за всичките години съм имала една такава почивка- 2021 пролетта бяхме изморени от всичките ковид мерки и безсъние от депресии и на екзотичното имахме точно два дена екскурзии и то първите, 8дена само се кефехме на слънце и лежахме, спахме,ядохме, пихме и т.н, но определено не мога да си представя всяка екскурзия така като нея. На следващите ми доста се обикаляше и гледаше и така наистина усещаш, че пътуваш, поне за мен. Щом пътуващи хора не са й в кръга .. то е защото тя не е пътешественик, а е кифла на път и не предоставя никаква стойност в акаунта си
Освен това тя е с приятеля си, та може където си иска да обикаля с него без притеснения
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 9, 2022 14:52:09 GMT 2
Валери на последните снимки със зелената риза какво го крие тоя корем все едно е качила 20 кг. Като е с цял бански се снима, като е с половинки голямо криене. Иначе за пореден път се убеждавам, че тези техни екзотични дестинации са просто, колкото да идат до някъде. Не се възползват от никакви допълнителни (платени) услуги, екскурзии и т.н. Всичко е изчислено до последната стотинка. Влоговете и снимките едни и същи. Голяма работа като е била в Занзибар, Камбоджа и не знам си къде като не вижда нищо друго освен плаж. Валери е слаба и има хубаво тяло, но според мен си е отпусната. Винаги си крие корема и носи дрехи с висока талия, за да го прикрива. Имаме сходна структура и мен ми е проблемна зона, ама не знам защо от Дерма Акт не са и предложили една криолиполиза все още. Не знам защо се изненадваме като тя отиде на Малдивите в хотел с по-голяма прилика с някой по родното черноморие само и само да е на Малдивите и да не развържат кисията. За мен лично тези дестинации, ако не си с много голям ежегоден бюджет са - един път в живота и бих предпочела да не съм на забит остров с шатра ресторант тип Китен, а на плажна вила или такава във водата. Даже на Кузманови хотела беше по-добър избор отколкото този на големите пътешественици.
|
|
|
Post by plam on Jan 9, 2022 15:22:35 GMT 2
Като толкова я срам Валката да тренира...и без това по цял ден са си вкъщи. Ама всяко чудо за три дни при нея.
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 9, 2022 15:44:09 GMT 2
Да не би пък Валери да е бременна и затова да си крие корема? Каза че има много цели през 2022 в личен план
|
|
|
Post by sunn on Jan 9, 2022 15:48:09 GMT 2
Като толкова я срам Валката да тренира...и без това по цял ден са си вкъщи. Ама всяко чудо за три дни при нея. Ами, да тренира, ама то с толкова мързел как да стане. Нали вечно е уморена, мързи я, та 2 не вижда. Как да обиколи малко забележителности, нали на 2-та крачка ще се измори? По-лесно е да лежиш на плажа. Елица сериозно ли търка обущата на Бърчовия? 🤣🤣 Горката, само г*за не му е целувала на стори.
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Jan 9, 2022 15:53:12 GMT 2
Аз не харесвам сторита с хранещи се деца. Ясно е, че има цапане, мазане и ползване на ръце. Деца са, така се учат и го разбирам. Ама предпочитам да не ги гледам онлайн. Предпочитам и да не чета оплаквания от родители, за дето им се е наложило да хванат метлата и да почистят. Ако може също и без повърнато, пълни памперси и освобождаване на газове.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 9, 2022 16:15:01 GMT 2
Чудно ми е инфлуенсърите, кога аджаба ще научат точните значения на думите “проект” и “задачки” Не можеш да наричаш чистенето на обувки “today’s project” и кисненето в сауна за “задачка” 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 16:18:14 GMT 2
Днес е ден за излагации на Елица. Освен, че прави мани-меди на Майки му търка обувките, чисти и боядисва.. Ай стига вече, това е прекалено за мен, той какво прави за Бога в тая къща като даже и обувките му чисти това момиче, което се е превърнало в тотална изтривалка. Всеки нормален мъж може да си лъсне обувките и да си ги боядиса, аз него един път не съм го видяла да ѝ помогне в нещо, все тя търка, подрежда, готви, а той какво прави през това време?
|
|
|
Post by sunn on Jan 9, 2022 16:25:24 GMT 2
Като се замисля, освен да позира с костюмчета, друго не съм видяла да прави мистър Грей.. 😂😂😂
|
|
662 posts
Member is Online
|
Post by zahir on Jan 9, 2022 16:27:49 GMT 2
И аз съм в шок от Елица. Всеки от нас чисти, далеч съм от мисълта, че тя единствена лъска и бърше, но Бога ми, защо споделя всяка тъпотия, която прави?! На кой му е интересно, че мие чинии, търка обувки и се лакира? Недоумявам как това може да е ежедневието на млада жена.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jan 9, 2022 16:33:13 GMT 2
За мен Елица си е един съвременен женски Ристу от един небезизвестен разказ на Алеко ...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 16:38:29 GMT 2
@mi6kap, радвам се, че има още някой възмУтен като мен. "Вещерът" ми е голяма слабост и щях да припадна като я видях тази натопорчена реклама. Ох, ми да си кажа, то Хенри мъ инфлуенЦна и не се оплаквам. Но ролята му залепна, мамин златен 🤣 В нашата действителност, обаче, посредственото винаги е пред всички. Визирам кулинарните напъни на сичко, де снима. И свещарските, и календарските.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 17:11:03 GMT 2
Леле! Елица наистина съвсем е изперкала. И вече съм абсолютно убедена в това! Да чистиш обувки - окей, но да го снимаш и показваш на хиляди хора... За съжаление ми се струва, че цял живот Елица ще прави това - педикюр на mr birch, величаена на mama birch, търкане на де що има и пей сърце.
|
|
|
Post by wintersmile on Jan 9, 2022 17:32:30 GMT 2
Здравейте, следя няколко Инстаграм страници с рецепти и попаднах на това видео в което Деси Пеева rawfoodbulgaria критикува книгата на Йоана, както и Хербалайф пирамидата. www.instagram.com/tv/CYdjbknol_9/?utm_source=ig_web_copy_linkСпоред мен е права, но по-интересно е дали ще има реакция от страна на лелята.
|
|
|
Post by ddelyani on Jan 9, 2022 17:44:46 GMT 2
Меди за мен е едно голямо wannabe, даже и в годишните номинации я бях предложила. Постоянно виждам нейни милички коментари под публикации на нашите "звИздички", драпа яко. Явно и в тубата вече ще се изявява, то беше въпрос на време..
|
|
|
Post by klaudia on Jan 9, 2022 17:47:49 GMT 2
Мили злобни мусакаджийки, станах мама отново, черпя ви за наше здраве.
Елица ме изумява със сторитата си. Кой изобщо се интересува дали лъска обувките на Грей? Какъв лак си прави, дали в пицата има варен картоф или тиквичка? Само не е снимала как му лиже задника на Майкъл.
Меди е същата мързелана като останалите. Освен да стои вкъщи и да се гримира не съм видяла да прави друго. Типична инфлуцка.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 17:49:25 GMT 2
Да не би пък Валери да е бременна и затова да си крие корема? Каза че има много цели през 2022 в личен план Тя нали пиеше някакви хапчета за акне, които са много тежки и не се препоръчва бременност поне две години, доколкото знам. Сестрата на Мартин какъв пост на съветник е получила, кой ще съветва, гледам, че ѝ честитят, но не ми стана ясно?
|
|
|
Post by The Judge on Jan 9, 2022 17:50:05 GMT 2
Klaudia, честито! Здраве и щастие ви желая❤️
Едно клипче не те прави youtuber, миличка. Хубаво е да спрат да се самотитуловат с неща, от които нямат представа.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 17:59:30 GMT 2
Мили злобни мусакаджийки, станах мама отново, черпя ви за наше здраве. Елица ме изумява със сторитата си. Кой изобщо се интересува дали лъска обувките на Грей? Какъв лак си прави, дали в пицата има варен картоф или тиквичка? Само не е снимала как му лиже задника на Майкъл. Меди е същата мързелана като останалите. Освен да стои вкъщи и да се гримира не съм видяла да прави друго. Типична инфлуцка. Честито обебчване, както стана модерно в форума! Пожелавам ви на цялото семейство много здраве и много щастливи и радостни моменти! Бързо възстановяване!
|
|
|
Post by emma on Jan 9, 2022 18:03:52 GMT 2
Слугинчето Еличка търка обувките на Mr. Birch. В тази двойка виждам огромен дисбаланс. Не знам, дали Майкъл обича Елица, но му е удобна със сигурност. Покорна, обгрижваща го, боготворяща го, той не трябва да полага много усилия спрямо нея, достатъчно е от време на време да отпуска кесийката, за да си купи Еличка някое скъпо палтенце и тя да му е вечно благодарна. Дори и да реши той да кривне, тя ще си затвори очите, защото е зависима от него, и емоционално, и финансово. Може да звучи малко по-грубо, но аз наистина не виждам влюбен и грижовен мъж в лицето на Майкъл.
Честито, klaudia! Да ви е живо и здраво мъничето и бързо възстановяване на теб!
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 9, 2022 18:10:52 GMT 2
Здравейте, следя няколко Инстаграм страници с рецепти и попаднах на това видео в което Деси Пеева rawfoodbulgaria критикува книгата на Йоана, както и Хербалайф пирамидата. www.instagram.com/tv/CYdjbknol_9/?utm_source=ig_web_copy_linkСпоред мен е права, но по-интересно е дали ще има реакция от страна на лелята. Деса първо да научи какво е Мукбанг, после да коментира...
|
|
|
Post by nomade on Jan 9, 2022 18:16:49 GMT 2
Klaudia, честито да ти е бебчето. 🍀❤️ Много моцане, цоцане, ПР пратки от-до ти пожелавам, но най-вече да сте много здрави! 😁
Оф, Меди… не мога да отделя поглед от устните и. Като я гледам ме заболяват моите. Имам чувството, че всеки момент ще експлодират и ще разпръсне филър навсякъде. Иу.
|
|
|
Post by diamond on Jan 9, 2022 18:43:26 GMT 2
Честито бебче! Живо и здраво да е! Меди, милата, драпа да е разпознаваема и известна. На 30 години е, а като я видя ми идва да кажа, че това е жена на 45+, която се опитва да младее отново. Нито веждите, нито устните ѝ са хубави. Някои знае ли как се казва и от какво е съкратено това "Меди"?
|
|
|
Post by ddelyani on Jan 9, 2022 18:51:33 GMT 2
Честито обебчване klaudia, да е живо и здраво! Медито е казвала, че това и е цялото име и уж не е съкратено от друго. Била кръстена на някаква нейна братовчедка, беше отговаряла на въпроси в Instagram.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 18:56:52 GMT 2
Честито бебче, Клаудиа! Да е здраво, щастливо и много да ви радва цялото семейство! Бързо възстановяване!
|
|