|
Post by Libelle on Jan 9, 2022 22:48:57 GMT 2
Честито бебче Клаудия ! Да ти е живо и здраво ! Не мога да я разбера Елица . И да и доставя удоволствие чистенето и пърхането около Майкъл , не смятам че това трябва да бъде показано в интернет . Нека поне мслко да си пази реномето и достойнството като дама . Когато е в България с Пепе е друг човек . Смее се , кълчи се …. абе сияе . В Дания си е баш Пепеляшка Слугиняшка. И мен това ме бърка, че е една в Дания и друга при Пепон. Затова съм сигурна, че едно от двете поведения е яко поза ...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 9, 2022 22:51:51 GMT 2
Честито обебчване, Клаудия! Много усмивки и малко колики!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 9, 2022 22:58:48 GMT 2
Умирам от смях от сторито с обувките. На кой човек ще му хрумне да си качи стори как чисти обувки? Само на Елица. Кой като нея, маска сутрин, чистене, кафенце. То и аз съм с това ежедневие в момента ама не се чувствам слугинаж. А нейния много важен бе! Ще му лъскам колекцията с обувките. Важен е щото я е страх да не го изпусне. Върти му се на пети и около него и около Маминка. Съфорумка назад писа 3 теории. За мен са и трите. Също така видно се цели да наследничка и на къщата и на Маминка да е копие, затова й само те са по сторитата. Тя затова копнее. Крайно или не, кофти или не, ще кажа само: Жалко, че все още има само един гол пръстен. А и тия сторита какво точно следва да покажат? Колко е примерна, как се грижи за златното петле(Майкъл), как е перфектна, колко е успял той-костюмар, с чаша шампанско в ръка и лъскави чипици. Добре Елица, разбрахме колко сте успешни, колко си грижовна и каква перфектна датска снаха и годеница си. То вярно сторитата на нашите приятелки са по-вълнуващи.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2022 23:24:13 GMT 2
Гането, когато не се усмихва дори мога да кажа, че е симпатично момиче. Имаше една снимка, качена тук преди дни, на която имаше филтър се, но си беше доста добре изглеждаща. Позата на Елица е по-скоро в Дания. Изглежда, че наистина не смее да направи/каже нещо грешно, защото ми се струва, че Майкъл няма да му мигне окото ако реши, че вече не иска да е с нея. За разлика от Елица, на която целия й настоящ живот изглежда, че се крепи на връзката й с него. Семейството е негово, работата е негова, дома им е негов, социалните й контакти пак са негови... Елица нали е завършила английска филология? Можеше да се хване на работа в българското училище в Копенхаген. Можеше да стане професионален гримьор и дори да си направят общ бизнес с приятелката й Преслава. Толкова много възможности е имала, я тя мие прозорци в студа, прави педикюр и лъска обувки...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 0:06:07 GMT 2
Лека нощ 🐒🙈🙊🙉 Малее така се изпищях,че се надявам да не съм събудила съседите около мен. Ама,че стряскаша снимка 😱👽🤡 Имаше преди едно Момо ..По-добре изглеждащо е от Гера и по-малко плашещо
|
|
|
Post by haladriel on Jan 10, 2022 2:00:09 GMT 2
Започвам да мисля, че Елица прави сторитата нарочно да ги види мр Бирк. Беше написала преди няколко дни на стори, че искала съдомиялна. Та и този пръстен го снима, явно за да му напомни за сватбата. Той сигурно работи, а тя цял ден си стои вкъщи и чисти. Много скучен живот.
На мен Меди не ми е голямо wanna be. Гримьорка е и е решила да си направи ютуб канал. Би била полезна на хората, обичащи драг гримовете. За мен Кьосина е уонабито за тази година, с някакви консуматорски видеа, правеща се на успешна, а всъщност родителите ѝ плащат всичко. Искала да привлече внимание по тъп начин, за да говори да важни неща. Няма какво да науча от нея, ако имаше идеи е беше креативна, досега да го е показала.
|
|
|
Post by Adoralova on Jan 10, 2022 2:11:33 GMT 2
Не Майкъл,а свекървата да ги види. Най-великото постижение на Елица в живота е потупване по рамото от мама Бирк.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Jan 10, 2022 4:42:08 GMT 2
Меди,уж отиде да си преправя устата,уж докторката много добра,а напоследък е много странна пак в устата.От грима ли изглежда така, не мога да преценя обаче не ми харесва.Без патешките устни беше 100 пъти по-хубава.
|
|
|
Post by lina on Jan 10, 2022 6:28:33 GMT 2
И аз да се присъединя към мненията за Милена, която гледах много още преди да забременее, а след това и с Браян и Амели. Постепенно обаче се промени към рекламен блок, стана ми скучно ежедневието й на майка и домакиня. Освен че имат трето детенце, в нея няма никакво развитие като личност, иначе записваше разни уроци...
Не знам, но масово ми се струва, че всички инфлуенсъри са едни обикновени скучни хора, които си придават важност и внушават, че живеят прекрасно и трябва да ни бъдат пример за семейни отношения. 😃
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Libelle on Jan 10, 2022 7:40:50 GMT 2
Не Майкъл,а свекървата да ги види. Най-великото постижение на Елица в живота е потупване по рамото от мама Бирк.
Ooo тя ако има инстаграм, 10000% са за нея сторитата...
|
|
|
Post by zahir on Jan 10, 2022 8:35:58 GMT 2
|
|
|
Post by ggvt on Jan 10, 2022 8:59:11 GMT 2
Гергуц по-вероятно да е настинала след шутинг-дея на вън по ризка и без панталони. Нямаше да пропусне да ни го сподели, не мисля, че й е дошъл акъла след чаршафите и още там каква простотия беше
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 9:01:43 GMT 2
И аз да се присъединя към мненията за Милена, която гледах много още преди да забременее, а след това и с Браян и Амели. Постепенно обаче се промени към рекламен блок, стана ми скучно ежедневието й на майка и домакиня. Освен че имат трето детенце, в нея няма никакво развитие като личност, иначе записваше разни уроци... Не знам, но масово ми се струва, че всички инфлуенсъри са едни обикновени скучни хора, които си придават важност и внушават, че живеят прекрасно и трябва да ни бъдат пример за семейни отношения. 😃 Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Направо в десетката е изказването ти.То си е така,ще повечето си придават важност.Особено след като станат"популярни личности".Правят клипове ,разпознае ги някой и айде "Вижте ни ,защото сме Кралски особи".Това най-много важи за Скованата руса Йоанна.Ама и за всички разбира се драпащи инфлуцки за внимание и пр-пратчици,докато търлат диваните и си попълват планерчетата със задачкиот типа на "Да хапна тост с авокадо и да си лакирам ноктите,ама да бе забравя да пусна инстаграм стори,че го правя .Да има доказателство,че се лакирам.Накрая да си почина,защото много задачи отметнах и много се изморих(Хай, Валери) Между другото на Попова снимките в инстаграм (в частност описанията) няма една ,в която описанието да не пише " спонсорирано съдържание " или "колаборация с".Поне е хубаво ,че опоменава ,че повепето не го правят никъде ,но пък това с този тип описания ,мен лично вече ми се е втръснало .И после как да им вярваш и да си кажеш"Тази,този е искрен/а" Не знам за вас ,ама заучени описания ме нервят много ,особвбо такива описани под инстаграм снимките им ,където пишат уж някаква истоеря тяхна,че уж видиш ли станало нещо и изведнъж продукта се вкл ,че как видиш ли са го ползвяли години наред ,кк не могат без него и прочие.Може да звучи пресилено,но ми се повръща от такива романчета един тон. Ох,щях от няколко дни да ви казвам и все забравям.Гледах последното видео на АйдеБг.Май беше с въпроси и отговори .Та ,бяха казали,че ще си наемали и те помещение като офис да "работели"там.Поне бе изтъкнаха пеичината като Плесен Couple ,Че да разграничават живота у дома с тази на работа 😂😂.На Айде бг беше отговора,че дъщеря им естествено расте и с цялата техника там ще е трудно с малко дете,което наистина е нормално това.Тъй като порастват ли децата и искат навсякъде да пипнат,да опознават.Но и те щели да наемат помещение за работа и ,за да може у дома едиствено да обръщат внимание на детето.Иначе гледах и "влога им " от празниците и за прощапулника на детето.Сладко и миличко е този тип моменти на всяко едно детенце.А и имаше въпрос (във видеото им с въпроси и отговори)от рода на "Нали нямаше да показвсте Ерика?Какво промени мнението ви?" Отг беше нещо от сорта на"Да преди мислехме ,че не искаме да я показваме,но в течение на времето стана така,че тя посрасна и влиза в кадър и няма как да не я показваме .Мнението ни се промени ,защото е трудно ние ,когато снимаме да опазим да не влиза в кадър".И аз стоя и се пуля на чутото .Преди нали докато снимаха все някой я е гледал и нее била в кадър.Хубаво няма как всеки път това да става ама има начин .Ама нали трябва и те да не останат по-назад с пр-пратките и да не остане детето единственото незаработвашо. Струва ми се ,че ще влезе и той в техните предизвикателства ,които правят като участник.Може да греша де,ама ..
|
|
|
Post by stelsko on Jan 10, 2022 9:49:33 GMT 2
Абе , не че искам да издребнявам,ама Пепе не беше ли обещала да сподели профилите на първите ,които са поръчали свещите, та някой даже беше качил шот от някаква група,как се вълнуват душичките,че ще са тагнати от Пепка,а пък тя милата само снимки с коментари качва. Имам две теории , като и двете са силно вероятни -или си ги пише сама,или за пореден път неглижира аудиторията си.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jan 10, 2022 9:52:45 GMT 2
|
|
|
Post by suede on Jan 10, 2022 10:30:25 GMT 2
Гледам сега Сладкиша. Много сме домашни, много сме натурални, всички пушат в стаята около детето. Мизерници. Да, Сладкишче, знам, че четеш. Такива сте. Също знам, и че ще се стараеш повече да не влиза в кадър отговорното ви отношение. Пак ще сте мизерници. Направо ми се повдига от такива хора. Трови себе си колкото искаш, ама няма нужда да правиш същото и с 2 годишно дете. Стига му, че цял ден върви някаква малоумна анимация. Не знам защо я гледам тая.
|
|
|
Post by iris on Jan 10, 2022 10:59:35 GMT 2
Сладкиша удари Бингото с BAY BAY 2021.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 10:59:57 GMT 2
Забелязвам и аз често, че Елица държи да покаже пръстена. Дори в рийлсовете й за GRWM накрая го слага и показва... Пепе няма какво да покаже, защото почти всички сторита с нейните свещи, които е изпратила за били пр пратки към нейни колеги и приятели. С календара не е качила нито едно стори. Разбира се, може да приемем, че никой не й е изпратил снимка/видео, но по-скоро бизнеса им е в канала. Това се очакваше още при цените, които обявиха. Любопитно ми е, дали изобщо ще си избият вложението.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 10, 2022 11:07:38 GMT 2
Имаше май едно стори с календара, но според мен освен 20тината им най-върли фена, друг не ги поръчва тези бъдещи дизайн класики.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 10, 2022 11:15:58 GMT 2
Карина Илиева се изживява като българската Кайли Дженър Хубаво момиче е, но влоговете й са много безполезни. Все пак е една от малкото инфлуцки, които ми харесват на външен вид - за нея, Деница и Валери се сещам.
|
|
|
Post by stelsko on Jan 10, 2022 11:35:01 GMT 2
Пепа според мен няма кой знае каква инвестиция в календара, най-вероятно го е разпечатала при мама в Office one.
Мима сладкиша отдавна ѝ писах коментар,че е гнусно да снима пепелника с цигарите на масата,на която празнуваха нещо. Тогава Емо беше бебе още,та не мисля,че ще си вземе поука. Отдавна не я гледам, прекалено..натурална ми е.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 11:38:07 GMT 2
Абе , не че искам да издребнявам,ама Пепе не беше ли обещала да сподели профилите на първите ,които са поръчали свещите, та някой даже беше качил шот от някаква група,как се вълнуват душичките,че ще са тагнати от Пепка,а пък тя милата само снимки с коментари качва. Имам две теории , като и двете са силно вероятни -или си ги пише сама,или за пореден път неглижира аудиторията си. Как сама бе? Нали цял Creative corner народ са се събрали да работят за тях и маркетинговата им концепция. Сама... Пепе е заета бизнес дама.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 10, 2022 11:47:28 GMT 2
Леле какво прочетох вместо ..the birch 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 10, 2022 12:24:27 GMT 2
Личи си, че Севи чете тук - започна да разнообразява сторитата, поздравления за което (че извлича полза от градивната критика, а не го отчита като хейт), но мисля че може и повече. То е ясно, че в тях никога няма да е кочина и мръсотия, но все пак.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 10, 2022 12:29:40 GMT 2
Евелин на кое вика бретон, че не схащам? Тя няма бретон, колкото косата й е. Аз такъв не виждам. Снимката й е ужасна. На мен му е груба в лице, слага много грим. Не е красавица според мен в класическия смисъл на думата, но се има за такава. Да, малко змийско ама аман от прекалено самочувствие.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 10, 2022 12:37:08 GMT 2
Личи си, че Севи чете тук - започна да разнообразява сторитата, поздравления за което (че извлича полза от градивната критика, а не го отчита като хейт), но мисля че може и повече. То е ясно, че в тях никога няма да е кочина и мръсотия, но все пак. Севи следва и профила на темата в Инстаграм 😀 Поне си взема поука, въпреки че самочувствието ѝ е до небето. На няколко пъти я питах нещо - получавам само seen. Получи ли хвалби обаче... Познайте дали не отговаря 😂
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 10, 2022 13:06:03 GMT 2
Евелин на кое вика бретон, че не схащам? Тя няма бретон, колкото косата й е. Аз такъв не виждам. Снимката й е ужасна. На мен му е груба в лице, слага много грим. Не е красавица според мен в класическия смисъл на думата, но се има за такава. Да, малко змийско ама аман от прекалено самочувствие. Отрязала е 2 кичура по 15 см, които 2 пъти преправя. Мен ми харесва на външен вид, но без грим положението не е цветущо, ужасни тъмни кръгове и обезобразените устни, които преливат. При нея самочувствието ми е фалшиво, от типа имам страшно много комплекси, но за да не си проличат се правя на голямата работа. От няколко дни на хоризонта виждам бъдещите Баланови номер 2, chole x ronsy. Бях ги мервала в тикток, ама вече се подготвят бебето да заработва, а е само в 5 месец и говори толкова провлачено и заспало, че Елица рязко ти се струва, че бърза. Издържах точно първите 5 мин от един клип и то с превъртане на митове за пола на детето, като за нищо не беше сигурна и не можеше да прецени за момиче или момче да даде точка. Смисъл= нула.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 10, 2022 13:06:05 GMT 2
Мима сладкиша отдавна ѝ писах коментар,че е гнусно да снима пепелника с цигарите на масата,на която празнуваха нещо. Тогава Емо беше бебе още,та не мисля,че ще си вземе поука. Отдавна не я гледам, прекалено..натурална ми е. Още докато тя беше бременна, в първия форум много се коментира това, че милото и маминка не спират да турлят у тях. Взела си е едиствено поука да не слага такива кадри. Ако човек сам няма достатъчно в главата, че да си пази собственото дете, каквото и да му напишеш, няма да се трогне. Ужасно противни и неприятни са цялото семейство.
|
|
|
Post by mariak on Jan 10, 2022 13:18:27 GMT 2
Личи си, че Севи чете тук - започна да разнообразява сторитата, поздравления за което (че извлича полза от градивната критика, а не го отчита като хейт), но мисля че може и повече. То е ясно, че в тях никога няма да е кочина и мръсотия, но все пак. Севи следва и профила на темата в Инстаграм 😀 Поне си взема поука, въпреки че самочувствието ѝ е до небето. На няколко пъти я питах нещо - получавам само seen. Получи ли хвалби обаче... Познайте дали не отговаря 😂 В коментарите на прословутата снимка с изхабените 100 капсули имаше момичета които питаха за съвет кое от къде е и т.н познайте, беше отговорила само на коментара на някаква си с над 10К последователи, а той дори не е въпрос!
|
|
286 posts
Member is Online
|
Post by imasurvivor on Jan 10, 2022 13:54:31 GMT 2
Деа велика не спря да мрънка и да отбелязва профилът на Лили Дрогерие вече повече от месец, защото получила съобщение, че поръчката й няма да бъде доставена заради липсващи продукти. Видиш ли, на други дали кодове с отстъпки, а на Деа - не. Е, днес най-после, след 100 мрънкания и прочие някой й се обадил и утре ще получи пратката си с един липсващ продукт. Деа, можеше ти сама да се свържеш и да потърсиш обяснение, а не да занимаваш останалите с простотията си, сещаш се, нали?
|
|