|
Post by Libelle on Jan 10, 2022 14:13:14 GMT 2
Мона Гочевата:
2 януари-заявка за тази година: профил без нагласен снимки, естественост, без поза бла бла бла
8 януари: топ кроп, кърпа на главата и тая изкуствена коса (сигурно от бала й през 2009!) , реклама на лидл
Знам, че може би е издребняване ссссссссссссссъскам, ама много ми опротивя тази персона след giveaway с награда БАЛСАМ ЗА УСТНИ....
|
|
|
Post by diamond on Jan 10, 2022 14:32:25 GMT 2
Деа велика не спря да мрънка и да отбелязва профилът на Лили Дрогерие вече повече от месец, защото получила съобщение, че поръчката й няма да бъде доставена заради липсващи продукти. Видиш ли, на други дали кодове с отстъпки, а на Деа - не. Е, днес най-после, след 100 мрънкания и прочие някой й се обадил и утре ще получи пратката си с един липсващ продукт. Деа, можеше ти сама да се свържеш и да потърсиш обяснение, а не да занимаваш останалите с простотията си, сещаш се, нали? Оу, да! Това щях да коментирам и аз. Толкова жлъч изсипа върху Лили, а сега, след като ще си получи продуктите, пише "С постояннство се получават нещата... 3 момичета няма как да се справят с този наплив...". Ето за какво беше цялото ѝ мрънкане - да си получи продуктите или поне код за отстъпка! Егати наглото и бедно по душа същество. Едит: Вижте какво ми изскочи като реклама в групата на Атанас Узунов. Не мисля, че Пепе е запозната с това, но при нея положението като цяло е без коментар. Attachments:
|
|
|
Post by stelsko on Jan 10, 2022 15:23:44 GMT 2
Мима сладкиша отдавна ѝ писах коментар,че е гнусно да снима пепелника с цигарите на масата,на която празнуваха нещо. Тогава Емо беше бебе още,та не мисля,че ще си вземе поука. Отдавна не я гледам, прекалено..натурална ми е. Още докато тя беше бременна, в първия форум много се коментира това, че милото и маминка не спират да турлят у тях. Взела си е едиствено поука да не слага такива кадри. Ако човек сам няма достатъчно в главата, че да си пази собственото дете, каквото и да му напишеш, няма да се трогне. Ужасно противни и неприятни са цялото семейство. Неисках аз да го кажа,но след като не е само мое мнение, противни смятам,че е най-точното определение. Миналото лято ги видях в един Бургаски мол тя, Сава, маминка и малкия. Пиеха кафе в старбъкс и пушеха,докато хранеше малкия...
|
|
|
Post by komkama on Jan 10, 2022 16:39:37 GMT 2
Гледах бохотата. Всичко добре, но споменаха, че кученцето им често обикаля из селото, заедно със съседското куче. Много неща толерирам, но не и хора, които не си кастрират животните и рискуват раждането на още нежелани бездомничета. В един лайф бяха споменали, че ще кастрират котките, понеже те си обикалят свободно, което е похвално, но не и кучето, защото то си стояло при тях, което явно не е съвсем така. Писах им и коментар, изглеждат разбрани, дано се замислят. Иначе все повече ми се набива мърлявщината. Косата е покъртителна, гледала съм всяко видео, следвам ги и в инстаграм и никога не съм виждала Мони с чиста коса. Оправдавах ги с ремонта и липса на баня, но баня вече има. Опитвам се да я оправдая сега с това, че има много мазна коса и ако я оставя да съхне на въздух, дори и измита тя пак изглежда мръсна, случвало ми се е. Но в този клип ми се наби на очи и мръсната тава, която с малко търкане с тел за чинии ще светне, мръсната маса, мръсният шкаф. Бляк.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jan 10, 2022 17:03:09 GMT 2
Къде се изгуби пак Попо? От две седмици видео няма,в инстаграм 4 дни липсва,ни стори,ни пост..
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 10, 2022 17:31:28 GMT 2
Аз лично смятам, че е много по-добре Елица да работи с Майкъл във фирмата, отколкото като професионален гримьор. Ъпгрейдва се като фотограф. И какво лошо има, че мие прозорци и чисти преди отварянето на някой магазин? И аз бих го направила за моя мъж. Нали сме семейство? Това с обувките и за мен е леко прекалено, но всеки си има своите странности.. 😄
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 10, 2022 17:35:30 GMT 2
Къде се изгуби пак Попо? От две седмици видео няма,в инстаграм 4 дни липсва,ни стори,ни пост.. Попо всяка година "почива" през януари и не публикува. В Инстаграм уж е активна, но досега само със спонсорирано съдържание, вероятно по договор.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 18:17:47 GMT 2
Къде се изгуби пак Попо? От две седмици видео няма,в инстаграм 4 дни липсва,ни стори,ни пост.. Попо всяка година "почива" през януари и не публикува. В Инстаграм уж е активна, но досега само със спонсорирано съдържание, вероятно по договор. Че тя плюс това инстаграм само за това го използва, тук там някоя снимка сама или с Джош колкото да се каже, че има нещо, което не е реклама. На последната си снимка такава талийка си е избичила, че може спокойно да кандидатства за сестра на Кардашиян.
Edit: Някой знае ли кое е това момиче дето снима с Пепе за Дерма Акт?
Пепе до нея изглежда кат Уенсдей от сем. Адамс, само че с руса коса, иначе мега изпита, зализана коса, бледа, но съм сигурна, че след филтрите няма да има нищо общо.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 10, 2022 18:27:12 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 18:30:03 GMT 2
аууу жестока е просто и какви пъпки има и мазнала 3 пръста кит отгоре им.. отврат
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 18:42:13 GMT 2
Точно за тази снимка наскоро бях казала ,че разголена плешивата "Гранде" и,че отазд хората наметнали се,облечени тя нали да е "от студ умри, гъзар бъди". Ужас.Като се доближи снимката и си личи ,че сякаш има маска и самият и фон дьо тен е като напукан .Абе ужас.Колко ли слоя ще е сложила ?😬🤐🤡Поресаващо е.Айде пъпките както и да е ,на всеки му излизат,ама някои като нея отгоре така замазала.Иууу Грозно. Няма мозък това е.Като Гергуша.Същите са по обличане.Не са наред. Това ми попадна току-що и се сетих за нашите инфлуцки 😂 prikachi.net/image/hCjOJ
|
|
|
Post by zahir on Jan 10, 2022 19:14:43 GMT 2
Интересно ми е кой и защо би гледал Попо? Толкова е нелицепроятна и безинтересна, с какво привлича публика?
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 10, 2022 19:27:40 GMT 2
Още докато тя беше бременна, в първия форум много се коментира това, че милото и маминка не спират да турлят у тях. Взела си е едиствено поука да не слага такива кадри. Ако човек сам няма достатъчно в главата, че да си пази собственото дете, каквото и да му напишеш, няма да се трогне. Ужасно противни и неприятни са цялото семейство. Неисках аз да го кажа,но след като не е само мое мнение, противни смятам,че е най-точното определение. Миналото лято ги видях в един Бургаски мол тя, Сава, маминка и малкия. Пиеха кафе в старбъкс и пушеха,докато хранеше малкия... На мен ми направи впечатление, че и дъртата маман "тумняви" (както казват възрастните в наше село). В Коледното видео я видях. Забелязала съм, че Сава ходи и на тераста и на прозореца. Еми беше в другата стая, не мога да кажа дали се пуши около него, не съм обърнала такова внимание. Аз съм толерантна, нека си пушат, но да не е около детето. Мими не пуши мисля. Тя като цяло все повтаря, че й е писнало да се гледа така, неоправена, но пак така си ходи😃 Иначе ми хареса влога, харесва ми, че са така близки с нейното семейство. Народни хора, натурални, задружни, сплотени. С брат й си приличат много. Но от друга страна ми е малко съмнително как пък един път не казаха нещо за семейството на Савата, никога ме са ги споменали до този момент, не ги поздравиха. Малкият също е кръстен дословно на баща й. Няма лошо, всяко семейство си преценява такива неща. Но са празници, а един път не съм видяла да говорят за другите баба и дядо, да се виждат с тях, да им ходят на гости. След като ежедневно и непрекъснато снимат нейните родители, все са с тях, как пък един път не снимаха като отидат при другата рода.? Какво като са далече? И моите свекъри са на 400 км км от нас, но откакто се е родила малката всяка година по Коледа се редуваме къде да празнуваме и при всяка възможност сме там. А и те приятели нямат ли да празнуват с нят НГ, не им ли омръзва все с родителите, не им ли е скучно? Иначе са приятни, не мога да кажа в никакъв случай, че са ми противни. За мен това е силна дума. Предпочитам ги пред другите фалшименти с претенции за изветеност, уникалност и розови животи.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 10, 2022 19:29:20 GMT 2
Склонна съм да мисля, че това изкривяване на лицето на Елеонора се е получило от филтрите, за да се постигнат сините цветове. Но като цяло гримът на последните й снимки е много зле. Момичето, с което Пепе е снимало е... уау!!! Наистина красавица. Пепа се губи до нея, но ще видите как ще ги изфилтрират, за да са равностойни.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 10, 2022 19:58:14 GMT 2
[На мен ми направи впечатление, че и дъртата маман "тумняви" (както казват възрастните в наше село). В Коледното видео я видях. Забелязала съм, че Сава ходи и на тераста и на прозореца. Еми беше в другата стая, не мога да кажа дали се пуши около него, не съм обърнала такова внимание. Аз съм толерантна, нека си пушат, но да не е около детето. Мими не пуши мисля. Какво значи дали се пуши около детето? В един дом или се пуши, или не. Имам предвид вътре в стаите като тях, не по тераси и т.н. Какво значение има, че детето не е стаята в конкретния момент, като всичко се пропива с дим. Поне да имаше някакво уважение към хляба и да не пуши докато разчупват питката. За детето ясно, че не ги е грижа. В същото време Мичка го вика да види къде е паричката. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jan 10, 2022 20:16:40 GMT 2
Попо всяка година "почива" през януари и не публикува. В Инстаграм уж е активна, но досега само със спонсорирано съдържание, вероятно по договор. Че тя плюс това инстаграм само за това го използва, тук там някоя снимка сама или с Джош колкото да се каже, че има нещо, което не е реклама. На последната си снимка такава талийка си е избичила, че може спокойно да кандидатства за сестра на Кардашиян.
Edit: Някой знае ли кое е това момиче дето снима с Пепе за Дерма Акт?
Пепе до нея изглежда кат Уенсдей от сем. Адамс, само че с руса коса, иначе мега изпита, зализана коса, бледа, но съм сигурна, че след филтрите няма да има нищо общо.
На Пепка не ѝ ли се схваща устата от това зяпане...толкова е смешна до това момиче,което просто си стои естествено.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 20:31:24 GMT 2
Пепе май скоро ще коментира заради рекламата с Дермаакт, че има филър, според мен си е сложила на 100%
|
|
|
Post by jane16 on Jan 10, 2022 21:18:04 GMT 2
Сторитата и видеата на Валерито от Занзибар обаче са с мноого добро качество! Иначе са тъпи 😂 коктейл, Валката във водата, храна..
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 10, 2022 21:33:16 GMT 2
[На мен ми направи впечатление, че и дъртата маман "тумняви" (както казват възрастните в наше село). В Коледното видео я видях. Забелязала съм, че Сава ходи и на тераста и на прозореца. Еми беше в другата стая, не мога да кажа дали се пуши около него, не съм обърнала такова внимание. Аз съм толерантна, нека си пушат, но да не е около детето. Мими не пуши мисля. Какво значи дали се пуши около детето? В един дом или се пуши, или не. Имам предвид вътре в стаите като тях, не по тераси и т.н. Какво значение има, че детето не е стаята в конкретния момент, като всичко се пропива с дим. Поне да имаше някакво уважение към хляба и да не пуши докато разчупват питката. За детето ясно, че не ги е грижа. В същото време Мичка го вика да види къде е паричката. Sent from my iPhone using Tapatalk Ами да не пушат когато детето е с тях при никакви обстоятвлства, това значи. Да излизат на терасата, вътре да не се пуши изобщо. Това съм имала предвид. Но пак казвам, не съм следила толкова и не съм обърнала внимание, сега като показа снимката вече е пределно ясно, защото като запали бабата Еми беше в кухнята и след малко влезе при тях. А там стаите са малко преходни, което значи, че баш си пушат и когато Еми е там. Ужас. А като запалят всички наведнъж то ще стане лисичарник вътре. Имат двор и тераси, какво ще им стане ако излязат за 5 минути там. Аз преди мислех, че малко преувеличавате и в другия форум, ама сега вече виждам, че не е така. Само не знам при всичките си претенции защо Сладкиша позволява това. Хайде вънка иди дойди, ама вътре. Аз наистина си мислех досега, че те излизат навън и не пушат вътре при Еми. Явно съм била в заблуда. Сигурна съм, че ако се постави въпроса преди Мими тя или ще отрече или няма да отговори. Хем аз съм била толкова време пушач и все още припалвам от дъжд на вятър. Ама детето като е там не мога да си представя да запаля. Ако имам и гости ще излизат навън и това е. Не е много трудно. Са вземем да я питаме Сладкиша, ама нали не е отговорила.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 10, 2022 21:38:43 GMT 2
Мега скука. Даже и Сиса излезе в творческа почивка 😄 Гледах Надежда Велкова. Нямам идея защо има малко гледания, няма фенси живот и явно не е интересна на хората.
Това с пушенето не го разбирам и не го приемам. Спрях цигарите наскоро, но си имам вечно правило да не се пуши вкъщи. Пердета, стени, килими всичко се пропива с миризма.. а да гледаш дете в същото помещение- абсурд! Пушенето на терасата и толкоз. Имам една позната, която нон стоп качва снимки във фб от маса с ядене и пълен пепелник- отврат🤦🏻♀️
|
|
|
Post by scalestone on Jan 10, 2022 21:39:46 GMT 2
При Пепе единственото естествено беше визията, но и там вече е изкуствена...
За Ели сте казали, но все пак търкаше и нейни обувки да сме максимално обективни. Не знам какво й става от 3 години, но изобщо, ама изобщо не е същата. Даже и видеа с рецепти няма вече. Всички спонсорства са в инстаграм, а така да ми се гледа нейно видео в youtube.... Вчера си пуснах едно старо от Коледа и се сетих, че много пъти я е показвала датската свещ с изобразени от 1 до 24. Е как баш датчанката не се сети да направи такава свещ? А, забравих, тя е датчанка, но от Алиекспрес....
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 10, 2022 21:50:21 GMT 2
А съм учудена колко малко “датски” елементи имаше в брандинга на свещите, май Филип се е възпротивил, нали е co-founder все пак.
|
|
|
Post by loraiv on Jan 10, 2022 22:23:44 GMT 2
Не знам дали се брои за инфлуенсърка, ама.. От няколко дни засичам сторитата на Моника Валериева. И преди съм я засичала. Така и не мога да разбера какво работи тая коза?! 🤷♀️🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 22:37:18 GMT 2
Не знам дали се брои за инфлуенсърка, ама.. От няколко дни засичам сторитата на Моника Валериева. И преди съм я засичала. Така и не мога да разбера какво работи тая коза?! 🤷♀️🤷♀️ Каквото и тази. Попадна ми някак 😂 не мое си затвори устенцата, не само от колосалното количество материал в тях. {Spoiler}
|
|
|
Post by loraiv on Jan 10, 2022 22:41:07 GMT 2
Какво е това нещо 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 22:45:26 GMT 2
Как какво? Подържана жена, красавица. Това работи 😛
|
|
|
Post by vall on Jan 10, 2022 22:58:20 GMT 2
Петканови обаче май наистина се разделят?!? От НГ насам нищо не са качвали заедно. Александра е с детето и с нейната рода, а Дани със сигурност не е при тях. Гледах видеото на Кристина Ян, въпреки че не смятам повече да раждам ми беше интересно. Тя ми е много симпатична. Видеото на Сладкиша за ремонта също гледах. Добре им се е получило, само че те явно не общуват с други семейства, освен с тяхното си. Много еднообразно и скучно за млади хора с малко дете. И на почивки дори заедно с техните ходят. Нещо сбъркано има там! Общо взето След толкова много качествени и интересни видеа Януари ще е почивен за повечето инфлуенсъри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 10, 2022 23:14:18 GMT 2
При Пепе единственото естествено беше визията, но и там вече е изкуствена... За Ели сте казали, но все пак търкаше и нейни обувки да сме максимално обективни. Не знам какво й става от 3 години, но изобщо, ама изобщо не е същата. Даже и видеа с рецепти няма вече. Всички спонсорства са в инстаграм, а така да ми се гледа нейно видео в youtube.... Вчера си пуснах едно старо от Коледа и се сетих, че много пъти я е показвала датската свещ с изобразени от 1 до 24. Е как баш датчанката не се сети да направи такава свещ? А, забравих, тя е датчанка, но от Алиекспрес.... Ти пък сега, защо даваш хляба им в ръцете. Аз от това бях най-учудена, че не се е сетила. Хем в България го няма това и ще е една идея пред всички. Ама откъде толкова акъл...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2022 23:29:22 GMT 2
Еййй Гането и тая поза си е откраднала, не че съм си мислила, че тя я е открила.. 😂 При нея обаче каквото и да направи е супер нелепо.. И ако престане да си показва детският корем и как “тренира” с Памела ще е доста по-добре. Защото това, че е хърбава и корема ѝ е изпит не значи, че има хубав и стегнат кoрем, с който да се гордее. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jan 10, 2022 23:49:46 GMT 2
Грандето е качило някво съори как денсят Станислав, сестра ѝ по средата и тя зад нея. Няма да го коментирам на ниво криндж, накар че е юбер. Обаче така брутално изпъква колко по-пластична е Елеонора сравнено русата Йоанна, че... Иначе за мен и двете нямат вкус. Кари Брадшоу е ок в НЙ. Не в Бг, изглеждат просто нелепо. И тоя патрахил обезформен 40 м. Нали работи с Кондаков, да хване да ѝ оформи няква адекватна прическа. Тия неща стил подледовател на Чарлз Менсън без форма и такава дължина като нея и Тея, не са на мода от 30 год.
Този изрод силиконов трябва да се ползва да гони духовете. Тия жени с ума ли са сиии!!!
|
|