|
Post by ivkasmile on Jan 11, 2022 0:03:56 GMT 2
Понякога ми става жал като коментираме така Елица,но бях втрещена като видях текста на сторито с обувките, нещо в стил беше, че много се вълнувака от днешния си проект! Оле майко. Ама табиетлийската постлала, извадила принадлежности.. А тази вечер пък се бърка супа.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 0:05:56 GMT 2
Патрахил 😂😂 Днес кифлите са ми на дневен ред. Всичките са откачили яко, ама явно и много пипат, щот иначе как ще ти дойде това на акъла?
|
|
|
Post by pchelica on Jan 11, 2022 0:55:37 GMT 2
Тая Елица, не я следя, но по това което разказвате, звучи като да не е особено щастлива от живота си. И въпреки това да не променя нищо…не знам…Дано не е от онези жени, които са забравили, че могат да съществуват като отделна от мъжа единица и да не стои на място, където не е щастлива, само защото я е страх да не остане сама.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 8:57:11 GMT 2
Новата дневна доза криндж ми е тази. Гането ряпа да яде. Деа, и на теб ще ти кажа една малка тайна. Светът не се върти около теб, а с такива смотани констатации още повече ще се отдалечиш оттам, където ти се иска да бъдеш. Многоооо наперено същество. Ако ще и хора да пращаш на Марс, пак няма никой да го бърка, ако си такава егоцентричка неприятна. Ок? Не се ли сещаш?
|
|
|
Post by grigorova on Jan 11, 2022 9:21:22 GMT 2
А тази девойка Елеонора Гранде кой я е излъгал, че прилича на Ариана Гранде? Единствената прилика, която аз виждам, е вързаната на конска опашка коса и очната линия, която пишман Грандето си слага като Ариана. Жената на Бачорски си продава роклите и ще дари парите от продажбата им за инициативата "Данък добро". Хубаво е решила. Тази Джан Христова преди се подвизаваше като ангел на Мегз и имаха кампания, в която "ангелите" ги бяха снимали без грим. Еми Джан няма нищо общо със снимките, които качва в Инстаграм, а да не говорим, че е два 150 см. висока. Страшно безлична и посредствена е. Ако успея да ги намеря тези снимки, ще ги прикача.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 9:26:06 GMT 2
Аз харесвам Елица, приятна ми е, но е в постоянен режим на доказване. Тя го нарича грижа, но отстрани се вижда, че идва от вътрешната й несигурност. Затова и дразни толкова "зрителя". Поставила е датчанина на пиедестал. И аз съм минавала през нещо подобно и мога да кажа, че е супер изморителна,неблагодарна и обезценяваща роля. Тя не може да се отпусне - иска да е перфектна жена като "майката на Майкъл" (тая жена няма ли си име, направо като го чуя това и вече се изприщвам). Всички виждаме колко е различна като се прибере сама при Пепе.
Все пак, ние не виждаме всичко, а само това, което тя реши да ни покаже. Вероятно много неща не знаем, но ако Майкъл я дондуркаше както тя него, дали нямаше да бъде показано?!
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 9:45:57 GMT 2
ЧНГ, май ловЕли как беше Ганче ? Фрийендс, май!
За пушенето и децата - с мм като деца на 90-те си пушим у нас както беше едно време когато и ние бяхме деца и никой не се съобразяваше с този факт- във всяка къща се пушеше, ако помните. Пердета,стени и т.н не са ми по-важни от здравето и комфорта ни,които бива развален когато идем у свеки и излизаме на терасата през 10 мин и сме се разболявали и простудявали от цялата тази гимнастика. Да не говорим,колко е не неудобно 10 мин да се обличаш докато вечеряш и тече разговор, търсят се чехли за терасата, пък няма за всички и се почват едни смени 2-ма по 2-ма да излизат и е просто кошмар. Свеки и тя като Севи е с ОКР и е по-важно у тях да е музей пред това да им е комфортно и излизат на терасата за по 2 мин. За мен това не е удоволствие от цигара, а направо трагедия,по-добре да не пуша. В къщата на родителите ми се пуши преди да дойдат семейството на брат ми с децата,като предварително се проветрява, а всички пушачи се редят около аспиратора в кухнята и децата не идват там.Това е,не е толкова сложно. При Сладкишка да не си бяха отваряли помещението и там да ходят да къдят и да не дават на Еми да влиза в кухнята и щеше да е една идея по-добре. Постоянно са с родители ѝ според мен защо те плащат всичко и помагат за детето. Приятели май нямат но как да имат като винаги са с тях.
Дойдох също така да изкажа разочарованието си от Цанов, не ,че преди му бях фенка но имаше няколко интересни видеа на политическа тематика, чак се бях абонирала заради няколко такива клипа. Пълен минус е този, последното му видео дори не го догледах но снощи попаднах на подобно в канала на Insider News, хората си дават обснение за всичко и не правят спекулации и конспирации. Пускам линк, за тези,на които им е инстересно, а за останалите, които през глава вярват на всичко казано от него ще кажа ,че всеки сам си преценя. Случвало ми се е да отида на кафе и отстрани да се коментира този, като последна инстанция с нещо което дори не засяга България и за пореден път хващам, че манипулира зрителите си, които може би не знаят английски или не проверяват информацията и в чуждестранните канали.
И последно гледах Кристина Ян или както там се пише- нищо общо с нахилената Пепа и изкуствената Попо- за първи път си пускам нейн клип но ми се строи много натурална и естествена. Дано да е така.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 11, 2022 10:14:04 GMT 2
Дами, видяхте ли поредната простотия на инфлуенсърите? Не знам, не знам....За мен - всякакви венозни процедури извън строго медицински контекст, т.е. предписани от лекар, са доста криминална история.
|
|
|
Post by plam on Jan 11, 2022 10:27:45 GMT 2
Новата дневна доза криндж ми е тази. Гането ряпа да яде. Деа, и на теб ще ти кажа една малка тайна. Светът не се върти около теб, а с такива смотани констатации още повече ще се отдалечиш оттам, където ти се иска да бъдеш. Многоооо наперено същество. Ако ще и хора да пращаш на Марс, пак няма никой да го бърка, ако си такава егоцентричка неприятна. Ок? Не се ли сещаш? View AttachmentТъс и тя като Тейчева,пишела фактурки,документациики 😂😂 я слезте на земята....
|
|
|
Post by nomade on Jan 11, 2022 10:32:58 GMT 2
Деа е щастлива вече, че ще и пратят нещата от Лили, затова сън не я хваща. 💁🏻♀️
|
|
|
Post by zahir on Jan 11, 2022 10:36:28 GMT 2
От Наука и критично мислене вече са им сипали на тия патици. m.facebook.com/story.php?story_fbid=491927228947257&id=100043899531001На мен пушенето ми е болезнена тема, понеже това са ни основните скандали със семейството ми. Аз не пуша и полудявам като ми лапнат цигарите вкъщи, даже ми е гадно да сесе прибирам в родния ми град, защото почваме разправиите. За мен е нетърпимо да го дишам, да не говорим колко гнусно се омирисва всичко. Те основно също се тикат под абсорбатора, което според мен не помага по никакъв начин. Ако пък в картинката има дете, вече агресирам. Изобщо не мога да си представя как някой ще лапне гадната цигара в присъствието на дете. За мен пушачите трябва да са вън и мен лично грам не ме бърка студено ли им е, неудобно ли им е.. Те са избрали тоя порок за себе си и толкова. Но са вечно някакви пазарлъци като ми се качат в колата да запалят, ама само една цигара, вкъщи се тикат под абсорбатора.. С мъжа ми не пушим, на мен лично ми вони ужасно като попият тия цигари, на цигаия мирише и не желая да търпя такива гадости. Наистина не разбирам някои хора.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 10:47:16 GMT 2
Темата за и против пушенето не мисля, че е за тук и решавам да подмина. Само искам да попитам с какво цигарите се различават от вайб или айкос, защото от тях също смърди ужасно но имаме приятели,които заради детето спряха цигарите и вътре около него пушат тези гадости? Аз като пушач не понасям тези “био цигари” но някои хора дори като кърмят ги дърпат и издишат не към детето но все пак то е върху теб… темата е доста обширна всеки сам си прави избор но такова заклеймяване на пушачите ми граничи с дискриминация. Преди като нямаше закони по заведенията не съм срещала някой да не ходи по кафета защото се пуши…. Само казвам.
|
|
|
Post by abc on Jan 11, 2022 10:57:24 GMT 2
Видях ремонта на Мими, холната част е добре, но коридора и стълбището имат още много работа. Типична стара къща, наредили някои новички тренди мебели и аксесоари, малко боичка, и го нарекли ремонт. За да заприлича на къщата на Милена, трябва да избушат всичко до тухла и да започнат от нулата. А в новата кухня са сложили миниатюрна, кръгла, черна мивка.Няма по-непрактично нещо. И е с онези огромни извити батерии, като за тройно по-голяма мивка.
По темата за цигарите- аз съм израснала сред много страстни пушачи, но никога не съм била аз самата. Даже ги ненавиждам. А най-гадното е когато хора, които даже не са ти в дома, ти го вмирисват. При пушене до абсорбатора или вентилатора в банята, всичко отива при съседите! Много пъти ми се налагало да проветрявам заради такива нагляри, направо издивявам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 11, 2022 11:06:03 GMT 2
Всеки има право да налага правила, които да се спазват в къщата му и ако някой иска да е добре дошъл втори път - ще ги спазва. Както никой не може влиза с обувки вкъщи, така и не може да пуши в дома ми, защото това е моят дом и аз така съм преценила. И при мен приятелите с айкос се правят на интересни и искат да ми димят в хола, ама няма как да стане - на прозореца в кухнята. Да не кажа, че тия изгъзици миришат по-зле от нормални цигари.
Както са казали "Всеки сам си прецеНЯ" - и този, който е решил да пуши, и този, който не иска да се пуши в дома му.
Всичко това го казвам като бивш пушач.
|
|
|
Post by zahir on Jan 11, 2022 11:08:11 GMT 2
Разбира се, че е дискриминация. А не е ли дискриминативно към мен, че съм избрала да не пуша, но трябва да дишам мизериите на някой си, който видиш ли да не му е студено и да не му развалям рахата, си пуши вътре?
Като се сетя само каква гняс беше преди по заведения и барове и ми се повръща. Измиваш си косата и до час смърдиш на кенеф. Отврат. Толкова се радвам, че забраниха пушенето. Това е личен избор. Нямам против хората да си дават парите, за да се тровят, но да не тровят околните.
Електронните цигари са също толкова гнусни, не виждам разлика, затова не ги разделям.
Оф тая Ганка е болен мозък. Прави си нашата планер с картинки. Няма лошо ама навсякаде освен картинките наплякала и разни марки. Има си тракер на изпитата вода (! ?!?) и под него Louis Vuitton. Припадам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 11, 2022 11:39:39 GMT 2
Оф тая Ганка е болен мозък. Прави си нашата планер с картинки. Няма лошо ама навсякаде освен картинките наплякала и разни марки. Има си тракер на изпитата вода (! ?!?) и под него Louis Vuitton. Припадам. Тотал щета, то английски, то бУандове:
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 11:43:03 GMT 2
Точно щях да споделям и аз за Ганка и се мъчих да разбера как да прикача снимка. Това същество съвсем изплиска легена. Когато си купиш дизайнерски калъф за планер, но дрехи от алито
За пушенето преди аз бях пушач (социален) и давах да пушат на приятели и бивши у нас. Така смърдеше, че по два-три дена трябваше да проветрявам хола. Изумява ме защо масово пушачите се налагат да е на тяхната и непушачите да правим компромиси и да дишаме мръсотия, мерси. А пред деца за мен е гаранция за отрицателно IQ. Нищо нямало да им стане, така или иначе де пушело навън съм чувала. Да, то въздухът в задимения ти гнусен хол и южен парк е един и съм. И докато ние като възрастни можем да направим избор и да си ПрЕцЕнИм, децата не. Пълен дебилизъм. А и отговорни родители често и спират цигарите заради децата си. Пушещите айкос ме изумяват също, нима наистона смятат, че е био едва ли не? 😀
Не знам видяхте ли, капитонова в груповия чат в телеграм всеки ден проси да пишат коментари, че е най-добрата в някакъв конкурс. Тъкмо щях да я похваля, че отделя от времето си (макар и за глупости) за фенове без да очаква нищо от тях
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 11:43:31 GMT 2
Дами, видяхте ли поредната простотия на инфлуенсърите? View AttachmentView AttachmentНе знам, не знам....За мен - всякакви венозни процедури извън строго медицински контекст, т.е. предписани от лекар, са доста криминална история. Доколкото помня ,май и Джулияна и нейният правиха такива процедури преди в Истанбул обаче.
|
|
|
Post by abc on Jan 11, 2022 11:56:37 GMT 2
И какво ще пише в планера Гането- днес шуутинг дей на гребна база, утре- в старият град, в събота -в асансьора И прескачане до пощата през ден, за да събира пратките от алиекспрес.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 12:24:36 GMT 2
Охх Пепе и нейният убийствен английски в новите сторита.. Есте ЛЬОУдър.. 😆🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 12:49:54 GMT 2
Тази процедура и мен ме ужаси още преди няколко месеца, когато видях за първи път Биляна Йотовска да си я прави. Ако не бъркам и съпруга й Димитър Димитров също се беше подложил. Изненадах се много, защото Биляна е голяма красавица и да си прави подобни процедури ми се видя много странно. За мъжа й бях още по-изненадана... Не бих си направила нещо подобно. Преди ми допадаше в Пепе, че беше естествена (не говоря за фалшивата усмивка, а за липсата на каквито и да е естетически намеси). В Дермаакт май точно освежаващи процедури си правеше, а не корекции. При нея се вижда коренна промяна и желание да се прави на секси мацка. За съжаление вида й и поведението й са смешни и по-скоро изглежда състарена и занемарена.
За тютюнопушенето - никога не съм опитвала цигара в живота си и миризмата я ненавиждам. ММ също не пуши, а в дома ни не даваме на никой да пуши вътре, без значение дали електронна или истинска цигара. Двора и терасите са достатъчно приветливи за всеки гост на нашия дом, но вътре - не. В колата също не даваме. Лично за мен iqos и други подобни имат по-отвратителна и неприятна миризма от обикновените цигари.
|
|
|
Post by Nicole on Jan 11, 2022 12:53:22 GMT 2
Ох,незнам какво им става на всички. Корейската мама ни показва корейски десерти и възхвалява 10 минути Dunkin Donuts. WTF? Коерйското обаче се изчерпва само с местонахождението на обекта от който са купени. 🤷🏼♀️ И да (Ели,здравей) има ги в Бълагария,повече от 20 години. (Шок)
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 11, 2022 13:14:58 GMT 2
Дами, видяхте ли поредната простотия на инфлуенсърите? <button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button><button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button> Не знам, не знам....За мен - всякакви венозни процедури извън строго медицински контекст, т.е. предписани от лекар, са доста криминална история. Нашите инфлуенсърки сега откриват топлата вода, толкова сме назад във всичко, че не е истина. По разни фестивали в щатите това е много модерно, да ти вливат банки витамини та да ти мине махмурлука и по-бързо да се възстановиш. Също сега гледах разни американки го правиха при лек ковид си поръчваха да и дойде някой да им влее такива банки.
|
|
|
Post by lolla on Jan 11, 2022 13:57:30 GMT 2
Вчера Севи беше споделила за "джаджа" за смесител, която го удължава (може би с аератор). Та, бяха и писали, че в Икеа има много хубави. Питах я за информация кой е артикула от Икра- отговор няма, ъфкорс. (Ако някоя от вас знае, да подскаже, че едва ли ще ми се отговори на нищожния въпрос)
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 14:10:33 GMT 2
Когато се отвори тема за пари,разходи и тютюнопушене и всички ставате много докачливи! Явно днес и аз … написала съм преценя- КРАЙ,някой да ме докладва! Не е нужно в няколко поста надолу да чета думата отново и отново. За протокола, никъде в правилата не пише,че тук разговаряме официално защото преценя е разговорна. Цитирам за тези,които не го знаят: Правилно е да се пише преценявам. Думата преценям е разговорна и не бива да се употребява при официално общуване.
Надявам се само от липсата на изцепки от родния инфлуенс и нищо за гледане, търсейки с кой да се заядем да не превърнем това спокойно и забвно място в предходното.
Ако някой админ счита за нужно нека ми промени поста с обърката дума но аз мисля,че не сме във форум за правопис.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 11, 2022 14:10:56 GMT 2
Аз искам да попитам защо условията за участие в новия гивауей на Гергана са различни за българската и английската аудитория.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 11, 2022 14:11:05 GMT 2
Май ни се дават знаци - да не си мислим, че нещо розАвият лЯйф не е на лице (дори да не са били на Нова година заедно и пр.), там си е, розАв си е. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Attachments:
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 14:13:28 GMT 2
Охх Пепе и нейният убийствен английски в новите сторита.. Есте ЛЬОУдър.. 😆🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Пет минути мигах на парцали... За бога, тази да не се е объркала и да е проговорила на френски... Голям смях е тази жена. Също и Джо Мальон … не ползвала тази марка до сега, събят ме ръцете да ѝ пиша да им пробва и свещите 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 14:14:54 GMT 2
Опитах се да си извъртя езика и да го кажа като Пепе, но не успях. Лоауедер.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 11, 2022 14:16:59 GMT 2
Севи е публикуала стори, в което обяснява, че прословутата опаковка със 100 таблетки е отворена юли месец, а просто сега. Аз не знам защо ѝ пишете, за да я питате някакви неща като тя отговаря избирателно и почти винаги те оставя на seen. Балан и Надка ги няма за живи да публикуват постове и да пускат сторита. След 2-3 дни очаквам да пуснат в пост, в който се обясняват колко им е било трудно с детето, как нямат време за нищо и едва успяват да си сготвят да ядат и т.н. Алекс Петканова доста време прекарва при родителите си, а очевидно Даниел не е там. В последните сторита тя и детето май са в апартамента, за който така се караха с Дани. Явно нещата наистина са доста обтегнати при тях. Любопитно ми е дали обаче ще пуснат пак клип, в който ще се обясняват защо са се разделили, или вече няма да мине номера, защото веднъж направиха така, а после се събраха. Ето и снимката, за която писах по-рано на Джан Христова – тя е тази, която е в рамката. Няма нищо общо с това, което качва в Инстаграм.
|
|