|
Post by MaryPoppins on Jan 11, 2022 14:23:15 GMT 2
При Даниел и Александра ми е много странна ситуацията, имам чувството, че Петканова не дава на Даниел детето. А и много странно, защото тя преди нямаше толкова сторита с Габриел, а Даниел при всяко скарване с Алекс, започва да дарява, да прави "добри" дела и някакви... много ми е нагласено. Не коментират нищо, нон-стоп сторита на Алекс с детето, Даниел не поства нищо, привличат внимание.
|
|
|
Post by lolla on Jan 11, 2022 14:33:53 GMT 2
Не само не сме във форум за правопис, ами и не сме инфлуци 😀. Мисля че такъв е аератора на Севиту. www.masterhaus.bg/bg/product/206991-udylzhitel-za-kuhnenski-smesitel-gyvkav-nakrajnik-za-cheshma-cherenКак ще ти отговори като не си припаднала по нея ? Ако беше написала следното : Здравей прекрасна Севи. Само искам да ти кажа, че ти се възхищавам колко съвършена домакиня си и каква вдъхновителка си. Благодаря ти че те има. Ще ми споделиш ли каква е марката и модела на смесителя който показа и ако може да покажеш как го почистваш до съвършенство.Благодаря ти вдъхновителке.. Гарантирам че отговора щеше да е факт. Хахахахха, уби ме. Всъщност ми благодари, че съм я отследвала. 🤣 Ама пак не даде инфо. Чудя се защо въобще си правят труда да пишат за някакви продукти, а при въпроси да мълчат като.. нали. Всъщност я попитах за този от Икея, за който "фенка" и е споделилa. Надявах се тази фенка да каже и тук, че няма да мога да спя втори ден поред. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by amelie on Jan 11, 2022 14:40:30 GMT 2
Обаче забелязахте ли как някой онзи ден писа, че Гана е спряла да показва кучето и тя избухна с 40 негови сторита? Но не чете, нееее!
|
|
|
Post by nomade on Jan 11, 2022 14:43:57 GMT 2
Пепе с опитите си да изглежда начетена си е направо трагична. 😂 Все пак “Лаудър” звучи не толкова инстаграмабъл, колкото “Льо’уд’р” 😂😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 11, 2022 14:47:14 GMT 2
Не зная защо, но забелязвам, че всички инфлуенсъри внезапно решиха да правят въпроси и отговори тези дни. По едно и също време. Елица в стори, Милена, Сладкиша, сега и Ивана.
|
|
|
Post by emmmyyy on Jan 11, 2022 14:56:34 GMT 2
Защото няма какво да покажат. Това съм го забелязала, особени при ония,които уж гонят график на качване
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 11, 2022 15:07:07 GMT 2
Само мен ли ме дразнят супер много сторита на инфлуенсъри, които стават на обяд или се снимат как спят на обяд... Наум и Теа и Виктория, която още по-нагло обясняваше как, за да си успешен трябва да ставаш рано, като после някой я беше питал тя защо спи до обяд и отговора беше нещо от сорта, че не се отнася за нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 15:07:33 GMT 2
Много работа,много задачки,забързано ежедневие, договорчета, имейлчета и накрая.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by grigorova on Jan 11, 2022 15:15:19 GMT 2
А тези тримата Шопови кой ги е снимал като уж всички спят?
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 11, 2022 15:16:41 GMT 2
Ето това е инфлуенсърски живот! Изведнъж се отзоваваш в Доминикана. Вие работете и завиждайте, злобни мусакаджийки! 😂🐍
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 15:18:03 GMT 2
А тези тримата Шопови кой ги е снимал като уж всички спят? Вероятно готвачката им - тоест сестра Минкова
|
|
|
Post by abc on Jan 11, 2022 15:21:36 GMT 2
Деа нали наскоро се обсъждаше, че е около 29 годишна, пуснала е стори, че си изкарва парите сама едва от година и половина. Нали е хипер амбициазна, какво е правила досега? Ясно защо са честите подхвърляния къде и колко много работи, това и е комплекс.
|
|
|
Post by sweet96 on Jan 11, 2022 15:29:41 GMT 2
Деа нали наскоро се обсъждаше, че е около 29 годишна, пуснала е стори, че си изкарва парите сама едва от година и половина. Нали е хипер амбициазна, какво е правила досега? Ясно защо са честите подхвърляния къде и колко много работи, това и е комплекс.
Да, интересно. И аз бях останала с впечатление как видиш ли се труди от детската градина.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 11, 2022 15:45:01 GMT 2
Когато се отвори тема за пари,разходи и тютюнопушене и всички ставате много докачливи! Явно днес и аз … написала съм преценя- КРАЙ,някой да ме докладва! Не е нужно в няколко поста надолу да чета думата отново и отново. За протокола, никъде в правилата не пише,че тук разговаряме официално защото преценя е разговорна. Цитирам за тези,които не го знаят: Правилно е да се пише преценявам. Думата преценям е разговорна и не бива да се употребява при официално общуване. Надявам се само от липсата на изцепки от родния инфлуенс и нищо за гледане, търсейки с кой да се заядем да не превърнем това спокойно и забвно място в предходното. Ако някой админ счита за нужно нека ми промени поста с обърката дума но аз мисля,че не сме във форум за правопис. Понеже аз писах прецеНЯ: написала съм го така, за да подчертая, че такъв е лафът. Много добре знам как се пише и никога в разговорна реч не казвам преценям, намалям и т.н. Последното, което съм имала предвид е да те апострофирам или да поправям правопис. Изразих мнение във връзка с пушенето вкъщи съвсем вежливо, без да се заяждам, без да употребявам епитети и без дори да отговарям директно на теб, така че моля без обвинения за заяждане, защото от моя страна, такова няма.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 15:46:14 GMT 2
Жива да не бях.. то бива,бива да си сакат ама да се подредиш така с портокал.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 16:13:09 GMT 2
Когато се отвори тема за пари,разходи и тютюнопушене и всички ставате много докачливи! Явно днес и аз … написала съм преценя- КРАЙ,някой да ме докладва! Не е нужно в няколко поста надолу да чета думата отново и отново. За протокола, никъде в правилата не пише,че тук разговаряме официално защото преценя е разговорна. Цитирам за тези,които не го знаят: Правилно е да се пише преценявам. Думата преценям е разговорна и не бива да се употребява при официално общуване. Надявам се само от липсата на изцепки от родния инфлуенс и нищо за гледане, търсейки с кой да се заядем да не превърнем това спокойно и забвно място в предходното. Ако някой админ счита за нужно нека ми промени поста с обърката дума но аз мисля,че не сме във форум за правопис. Понеже аз писах прецеНЯ: написала съм го така, за да подчертая, че такъв е лафът. Много добре знам как се пише и никога в разговорна реч не казвам преценям, намалям и т.н. Последното, което съм имала предвид е да те апострофирам или да поправям правопис. Изразих мнение във връзка с пушенето вкъщи съвсем вежливо, без да се заяждам, без да употребявам епитети и без дори да отговарям директно на теб, така че моля без обвинения за заяждане, защото от моя страна, такова няма. Не съм разбрала, извинявам се. Даже се изненадох,че така влезна с бутонките но грешката е моя.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 11, 2022 16:14:25 GMT 2
Понеже аз писах прецеНЯ: написала съм го така, за да подчертая, че такъв е лафът. Много добре знам как се пише и никога в разговорна реч не казвам преценям, намалям и т.н. Последното, което съм имала предвид е да те апострофирам или да поправям правопис. Изразих мнение във връзка с пушенето вкъщи съвсем вежливо, без да се заяждам, без да употребявам епитети и без дори да отговарям директно на теб, така че моля без обвинения за заяждане, защото от моя страна, такова няма. Не съм разбрала, извинявам се. Даже се изненадох,че така влезна с бутонките но грешката е моя. Давиз днес нз какво ми става и аз като Гана да се оправдая, пак не съм разбрала. Тези дни само ще чета да не правим пак панаири без причина 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 16:17:46 GMT 2
Оф тая Ганка е болен мозък. Прави си нашата планер с картинки. Няма лошо ама навсякаде освен картинките наплякала и разни марки. Има си тракер на изпитата вода (! ?!?) и под него Louis Vuitton. Припадам. Тотал щета, то английски, то бУандове: <button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button><button disabled="" class="c-attachment-insert--linked o-btn--sm">Attachment Deleted</button> Това, да си купиш планер на ЛВ за 500-1000лв (варират в зависимост от размера), ама да не извадиш 100лв да си купиш оригинален рефил, ами да чакълиш на лаптопа цяла сутрин, поради липсата на реална работа, за да си направиш рефил сам, пък после да ходиш да го принтираш, пък да го изрязваш, пък да му правиш дупки, за да го вкараш в спиралата, говори достатъчно адекватно за това, колко си лъкшъри. Не ме разбирайте погрешно, аз също няма да си купя рефил за 100лв, поради простата причина, че няма да си купя и планер за 1000лв. Това са луксозни стоки, които държат на имиджа си и неслучайно не пускат никога нещата си на намаления, защото не искат всеки да ги притежава. И ако не ти се вадят 100лв за рефил, това показва достатъчно ясно, че нито той ти е по стандарта, нито самия планер.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 11, 2022 16:25:32 GMT 2
Горкото Тейче, нямаше ли я Ая да ѝ нареже портокал, та се е наложило сама. Ужас, ужас. Толкова е саката в кухнята, че няма накъде повече.
Деа се чудя кога ги изкарва тези пари, като постоянно виси в Инстаграм?
|
|
|
Post by The Judge on Jan 11, 2022 16:26:37 GMT 2
Гана да иде при Пепе на уроци по льонглийски.
|
|
|
Post by lama on Jan 11, 2022 16:54:03 GMT 2
Всеки сам си преценя не е инфлуенсърки лаф, но не се знае откъде точно е тръгнало май и преди се коментираше, но се наложи покрай Ковид и най-вече ваксините.
И на мен ми е гнусно влогове с цигари на масата, докато се хранят. По принцип не го разбирам и не бих присъствала, пък какво остана да си го причинявам да гледам такива неща. Сладкиша никога не съм я следвала.
Изглежда ми приятно мястото, на което са Валери и Мартин с тези маймуни и костенурки. Мразя зоопаркове и с удоволствие бих се сблъскала с животните, пуснати на свобода. Особено с такива, за които се и грижат и нямат зарази като в Индия. Ако човек отиде дотам, си заслужава да се направи и сафари. Видях, че и някакво масайско селище са посетили.
|
|
|
|
Post by komkama on Jan 11, 2022 17:15:58 GMT 2
Попова се спука днес да снима хляб 😂 Вторият пост, есетествено реклама, е как не искала да се променя, а да се отдаде на нещата, които обича и едно от тях било готвеното и снимала как пресъздала, забележете, три вида брускети. Голямо готвене е да нарежеш франзела и да си я намажеш и наредиш с каквото имаш в хладилника. Талант! Нещо като с на Елица пиците. Ама и рекламодателите много лесно се впечатляват явно. И аз много обичам да рисувам, ей сега отивам да оцветя детска книжка, много съм добра!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 17:34:46 GMT 2
Най-малоумното видео,само и само да включат детето"Детето контролира деня ни за 24 ч" на Айде Бг.🤐Що за малоумие?Някакви играчки и трябва детето да избира една от тях като всяка нещо означавало-Да излязат на разходка или не,да ядат у дома или навън ,да ядат на крак или не🤨Малоумие.
|
|
|
Post by anne on Jan 11, 2022 17:51:45 GMT 2
Най-малоумното видео,само и само да включат детето"Детето контролира деня ни за 24 ч" на Айде Бг.🤐Що за малоумие?Някакви играчки и трябва детето да избира една от тях като всяка нещо означавало-Да излязат на разходка или не,да ядат у дома или навън ,да ядат на крак или не🤨Малоумие. Никога не са ми били интересни,даже напротив дразнещи са .Дъщеря им е сладка ,но за жалост ще бъде поредното въвлечено детенце в инфлуенсърският живот на родителите си .
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 18:04:29 GMT 2
Най-малоумното видео,само и само да включат детето"Детето контролира деня ни за 24 ч" на Айде Бг.🤐Що за малоумие?Някакви играчки и трябва детето да избира една от тях като всяка нещо означавало-Да излязат на разходка или не,да ядат у дома или навън ,да ядат на крак или не🤨Малоумие. Никога не са ми били интересни,даже напротив дразнещи са .Дъщеря им е сладка ,но за жалост ще бъде поредното въвлечено детенце в инфлуенсърският живот на родителите си . Аз също не ги следя,но това ми излезе на началната страница и рещих да го видя,що за малоумие.От време на време някой опът само превъртам ,за да видя какво пак ще измъдрят като простотия и изказване.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 11, 2022 18:11:14 GMT 2
Никога не са ми били интересни,даже напротив дразнещи са .Дъщеря им е сладка ,но за жалост ще бъде поредното въвлечено детенце в инфлуенсърският живот на родителите си . Аз също не ги следя,но това ми излезе на началната страница и рещих да го видя,що за малоумие.От време на време някой опът само превъртам ,за да видя какво пак ще измъдрят като простотия и изказване.
Аз Айде БГ ги харесвам, защото доста от видеата им са образователни, а подрастващите им се кефят. Но клипчетата им от рода на: "Бебе контролира деня ни за 24 часа", "Тестваме 5 бургери в София" и т.н. не са ми интересни. И те майзапочнаха да използват бебето за набиране на последователи и получаване на лайкове. Тейче с две леви ръце ли е, че един портокал не може да обели? Наистина ли сестра ѝ им готви в тях?
|
|
|
Post by lama on Jan 11, 2022 18:16:36 GMT 2
За Джаферович не мисля, че се показва богаташка в случая, а напомня, че е гримьор и че купува често гримове. Някои гримьори не си ги подменят често и реално гримират клиентите си с такива с изтекъл срок на годност. Аз й бях писала веднъж на личния профил след като бях видяла нейно стори с грим, да ме гримира за повод и не ми отговори. Явно е трябвало да звънна в салона, но докато я чакам си намерих друга. Все пак ми е на удобно място, така че някой път бих я пробвала. Не ми харесва тя как се гримира, но съм виждала други, гримирани от нея, й наистина ги беше разкрасила. Мен последният път така ме загрозиха, че съжалих сто пъти, че не се гримирах сама.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2022 18:21:56 GMT 2
Всеки сам си преценя не е инфлуенсърки лаф, но не се знае откъде точно е тръгнало май и преди се коментираше, но се наложи покрай Ковид и най-вече ваксините. Дойде от един репортаж на Нова, в който една циганка обясняваше на камерата, че ваксините са опасни и експериментални, та не бива да ги слагаме. Същата даде пример с комшийското дете, което светкало лампи след поставена ваксина.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 11, 2022 18:25:00 GMT 2
Мисля си, че следващото, което Пепе ще коригира по лицето си е тази трапчинка на брадичката. Да си призная доста ме заблуждават, че са в прекрасни отношения с Филип , но с 3 малки деца и то в такава конфигурация няма как да няма напрежение.
|
|