|
Post by carolinebingley on Jan 30, 2022 20:48:57 GMT 2
Когато така брутално ти пипнат снимките, че нямаш нищо общо с реалността. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Мале гледах, гледах едва я разпознах Пепе. Другата Гери-Никол ли е? Майко мила, ми те са неузнаваеми. Не можеш ги позна😃😃😃 Ей, изкушавам се силно за първи път да пиша на Пепе, че не прилича на себе си. Ама, няма шанс да й пиша на тази розова мами лЯйфстайл.[br[br Чудех се тия дни дали пък мамите с повече деца не се вдъхнивяват от Анна Саконе? Не знам защо, но това си помислих. Пепа дразни все повече. Не, знам дали има по-дразнеща от нея.[br А... Има-Пиринче и Радостна мама. И Савинито дето изскача отвсякъде😃 На фона на тия все повече се кефя на Ида и други малки инфлуенсъри,които останаха себе си. И последно-писна ми да гледам червената барета на Стефани! То бива, бива 2 сезона вече само това.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 30, 2022 20:54:30 GMT 2
Когато така брутално ти пипнат снимките, че нямаш нищо общо с реалността. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Предусещам, че най-търсената професия до няколко години ще е психолог. 🙆♀️ После що изперквали... Че то това няма нищо общо с реалността. Сигурно в тях огледала няма, че да не се сблъскват с реалния си образ 🙈
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 30, 2022 20:54:38 GMT 2
Когато така брутално ти пипнат снимките, че нямаш нищо общо с реалността. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Мале гледах, гледах едва я разпознах Пепе. Другата Гери-Никол ли е? Майко мила, ми те са неузнаваеми. Не мож ги позна😃😃😃 Ей, изкушавам се силно за първи път да пиша на Пепе, че не прилича на себе си. Ама няма,няма шанс да й пиша на тази розова мами лЯйфстайл.[br Чудех се тия дни дали пък мамите с повече деца не се вдъхнивяват от Анна Саконе? Не знам защо, но това си помислих. Пепа дразни все повече. Не, знам дали има по-дразнеща от нея. А... Има-Пиринче и Радостна мама. И Савинито дето изскача отвсякъде😃 На фона на тия все повече се кефя на Ида и други малки инфлуенсъри,които станаха себе си. И последно-писна ми да гледам червената барета на Стефани! Не, не е Гери-Никол - едно много красиво младо момиче, което не ми е известно и не намирам Инстаграма в момента. На снимките зад кулисите изглеждаха като принцеса и конярче, на свръхобработената снимка се е запазил същият ефект.
|
|
|
Post by lina on Jan 30, 2022 20:55:27 GMT 2
Снощи Мелена играеха карти, тази вечер наш’та Сладкишка и тя извадила картите,че и стори подобно на Милениното направила. Порке ? Тая и тя да не види нещо от някого.Сладкиша копирвачката🤐🤐😑😑Ако не копира няма да е тя. Сладкиша е супер смешна... 😃 Особено с къщата копие на тази на Милена. Толкова пък да нямаш собствен вкус. Една разлика обаче има. И Милена е близка с нейните родители, ама Мимито пък от тях не се дели, не съм видяла досега почивка само с мъжа й... Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 30, 2022 20:56:45 GMT 2
Сладкишката освен че копира и в сторито вафли и бисквити, после да не разправя, че е устояла на питката. Не и вярвам!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 30, 2022 20:57:22 GMT 2
Тая и тя да не види нещо от някого.Сладкиша копирвачката🤐🤐😑😑Ако не копира няма да е тя. Сладкиша е супер смешна... 😃 Особено с къщата копие на тази на Милена. Толкова пък да нямаш собствен вкус. Една разлика обаче има. И Милена е близка с нейните родители, ама Мимито пък от тях не се дели, не съм видяла досега почивка само с мъжа й... Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk 😃😃😃 Видях го сторито с картите. Вярно ли копира от Милена? Ех, Миме, Миме, голяма жена си. Бъди индивидуалист. За къщата имам спомени, че е доста сходна, но някой снимка да покаже? Видеото не знам дали го има запазено. Аз много се кефя на Милена. Имат страхотна къща, браво, не се вдига лесно такава къща и то в чужбина. Оправни са, хубаво семейство, сладки деца, стабилен мъж😃 Три деца, хубава къща, и жената не работи, ами браво на Мики. Милена си я харесвам аз. Сладкиша като тийновете се държи. Иска да е като големите и тя. Може само да й диша прахта на Милена. Не е нужно да копира толкова.Всеки е различен, всеки е себе си,покажи себе си. Това е хубавото и интересното, че сме различни хора. Иначе няма лошо, че я харесва. Вдъхнови се, но не взаимствай толкова всичко чуждо. Аз ги харесвам Сладкишите донякъде, ама ей така като почнат такива изпълнения и никаква оригиналност твоя си и си викам язък. Иначе браво, че играят карти. Аз така и не се научих цял живот. Позабравиха се тези занимания в днешно време и е готино.r]Сещам се едно време нашите се събраха всяка седмица с приятели у дома.
|
|
|
Post by kalimera on Jan 30, 2022 21:13:31 GMT 2
Пеньо (Йетие) как се издава, че чете тук.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 30, 2022 21:42:38 GMT 2
А аз повече се чудя Пепе, как се е съгласила на такава обработка! Та това трябва да е подсъдно! Абсолютна липса на естетика… тя дори и гримирана не изглежда така. Все повече намразвам соц. мрежи. Пълен фалш…
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 30, 2022 21:55:55 GMT 2
А аз повече се чудя Пепе, как се е съгласила на такава обработка! Та това трябва да е подсъдно! Абсолютна липса на естетика… тя дори и гримирана не изглежда така. Все повече намразвам соц. мрежи. Пълен фалш… Е как се е съгласила,че тя цялата е фалш, ти се чудиш за това. И аз ги намрязих, и ми е още по-непонятно, че това се харесва и то е тенденция. На мен до гуша ми дойде от кифли, китосани, филтрирани, неприличащи на себе си момичета и жени. Ето и Николета с филтър беше на сторито,а очите й като на Бела от Здрач😃
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 30, 2022 22:03:15 GMT 2
Йетето нали е близка с Алекс, що така датчанките форевър не са на партито на Габриел? 😄
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jan 30, 2022 22:07:07 GMT 2
На мен Пепе на тази снимка много ми прилича на Михаела Маринова, не знам дали сте споменали. 😂
Днес пуснах Валката и бързо приключих, тъй като тръгна да се обяснява как си оставяла задължително парче краставица и луканка, за да е най-вкусна последната ѝ хапка. 😵💫 Вал, вече не сме 99-та година и ти не си втори клас. Порасни малко! 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 30, 2022 22:10:47 GMT 2
Пеньо (Йетие) как се издава, че чете тук. По какво съдиш, че чете тук? Как точно се е издала? Иначе да, малко прилича на Михаела. Валката яко оряза косата, и е по-руса в краищата сякаш. Ама много й отива и много добре й стои тази прическа. Сега което е така, така е. Направили са я много добре косата й.
|
|
|
Post by kalimera on Jan 30, 2022 22:17:01 GMT 2
Подразни се, че я оприличаваме на Пеньо и хоп одма публикува фото за да видим колко е красотна.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jan 30, 2022 22:34:29 GMT 2
На мен ми направи впечатление на едно стори на Петканова, че Габриел е в столче, но не видях да е с колани... Другото дете си стоеше свободно на задната седалка. Всичко друго, но не и умна и интелигентна ми е тя. Той е хитър манипултор, който го играе клоун, но си знае интереса.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2022 22:34:32 GMT 2
Пепе и другото момиче смело можем да ги сбъркаме с Джулката Гани на тази снимка... По повод Пепе - забелязвам, че все по-често държи да отбележи пред аудиторията си, че прави нещо САМА. Днес е на кино сама, преди това беше на хотел сама... Може и да ми се струва, но нещо не звучи много нормално. В същото време изведнъж изцепва "вечеряме всички заедно". Че нали живеете заедно, логично е... Алекс е качила сторита от РД на Габриелчо. Видях на сторитата Ваня Щерева, както и още една дама, явно майка на едно от децата. Няма лошо, но ЗАЩО Даниел не е на рождения ден?! Все пак му е син. Ето Филип 2 идва за рождените дни на момичетата и празнува редом до бившата си и новото й гадже. Много странна ситуация...
|
|
|
Post by scalestone on Jan 30, 2022 22:35:44 GMT 2
И какво стана сега? Всичките звИзди сдадоха багажа с психиката. А всичко беше толкова розАво. Ама то до там се стига като всичко ти е фалшиво... Само Гането е бетон! Ох, ши почина! Много ме разсмя с този коментар!!! За Дани и Алекс... не знам. Все пак не я мисля за идеална, защото и тя си има негативи, но съм я запомнила с това, че все се хвали колко стриктна, изпълнителна и какъв професионалист е. Струва ми се мега амбициозна и наистина готова на всичко само и само да вземе повече работа. Не съм много сигурна това дали е добре чак в такива мащаби. Даниел аз го харесвам. Има дар слово, струва ми се и добър човек като цяло. То и Алекс така я усещам. Помня след негов репортаж за наводнението в Мизия, Милен, лека му пръст, го разпитваше и той много се разчувства. Милен каза, че няма да го мъчи повече. А и тези сторита на Алекс за жената на 96, която работела, малко се подминават, а неговият пост веднага манипулативен се определи. Не казвам, че е стока на 100 % и той, но никой не е идеален. Понеже бях писала, че Лаура Бадура няма филър, днес гледах последните им видеа и каза, че има. Аз разлика от началото на видеата им и сега не намирам в устните и на двете. Казвали са, че и майка им е имала доста плътни устни, Клаудия каза, че нямала все още. При тях не виодам необходимост, но и те само се чудят какво да правят по цял ден.
|
|
|
Post by lama on Jan 30, 2022 22:37:15 GMT 2
Гледах видеото на Цанов с Митко Димитров, много удобно се пропусна защо е лежал в затвора и интересно дали, ако убитият беше негов близък, щеше да го представя така геройски. Ако аз давах пари в Пейтриън и той реши да ги похарчи, за да плати на Митко и Биляна, бих била адски разочарована.
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 30, 2022 22:37:33 GMT 2
Добре де и аз имам по-лежерна професия и не мога да се оплача, че някой ме гони от 9 до 5, ама Кухалерие и Мрънтин избиха рибата. Жена на 30 години си разделя краставичките в чинията, ходи на чайче, после на сандвич, на тортичка и накрая едва е намерила време да си оправи косичката. И аз почвам да се замислям да стана една инфлуенсърка, ако ще мога да ходя 10 дена на Занзибар и после да мога спокойно да се разхождам и климатизирам на снежец. Какво ми трябва - бебе, потенциално мъж, който да се прави на маймуна, канва и креативно мислене за реклами, като например да отида на разходка в парка с една туба омекотител и да се щракна ( Хай Ивана).
|
|
|
Post by lama on Jan 30, 2022 22:44:47 GMT 2
За мен амбиция е да се развиваш, при нея има алчност. По никакъв начин няма да се развие професионално, ако вземе 100 реклами на месец,напротив, ако ги намали, може да има време да научи нещо ново. Спорът им с Дани беше, че тя реклама не отказвала, докато той го правел. За мен е по-нормално да отказваш, защото дори и така доходите ще са им 5-цифрена сума, но ще имат време да бъдат семейство, да се разтоварят вечер, да се развиват заедно. Семейството изисква също време и поддържане, иначе се разпада.
|
|
|
Post by ddv on Jan 30, 2022 22:48:04 GMT 2
Евелинката тъгува, че ѝ излезнали бели пъпчици и черни точки около брадата, благодарение на десетте часа носене на маска, докато работела в Еконт. Разбирай, за три месеца. Муци, някои от нас, вече работим две години с маска по 10 часа на лицата си, ти къде живееш? Аз продължавам да недоумявам колко не са в час с обстановката тия мързелани.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 30, 2022 22:48:50 GMT 2
Златена просто изби рибата с тъпотия, аз по-голяма простотия не съм виждала през живота си!
Неадекватно тъп рийл, в който с Люси се правят на интересни, че са недоспали и броят памперси, а тя отсипва АМ с мерителна лъжичка и заравнява количеството с ДЕБИТНА КАРТА! Колко пък да е дезинфекцирана тая дебитна карта, която се допира до десетки пос терминали, оставя се на повърхности в магазини, влиза в банкомати и какво ли не?!
Ясно ми е, че дори да има нещичко, шансът да мине към бебето е нищожен, но не там е въпросът. На бебчето сигурно нищо няма да му стане от няколко микроба повече, но тоя цирк говори за такава фундаментална липса на акъл, че просто съм сразена.
Освен това какво точно се опитва да каже с това? Как това е смешно? Как трябва да се засмея на заравняването на бял прах с дебитна карта? Как може в контекста на едно невръстно бебе, това да е приемлив опит за шега?
Изпаткаха всички тотално, не знам какво да кажа вече...
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 30, 2022 22:49:18 GMT 2
Пепе тагва хотел Марково с най-миниатюрния възможен надпис, все едно е платено/уговорено да ги тагне, но реално не иска да се види. После пише, че е на кино сама (къде, в Пловдив?). What the hell
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2022 22:49:22 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2022 22:59:05 GMT 2
Когато така брутално ти пипнат снимките, че нямаш нищо общо с реалността. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Леле изглежда нереално и нелепо.И оосле тръгни и вярвай ,че едеси какъв пеодукт има едеси какъв ефект .Съшото и с процедурите,които рекламира дадена фирма или козметипен салон.Еми няма как да се вярва.Особено като знаеш какво лице има в действителност Пепелонка или която и да е на снимката 🤐🤐🤐😑😑Ужас,ужас НДжейката ще прави реалити в ютюб с мъжа си 😂😂😂.Поредната простотия
|
|
|
Post by kalea on Jan 30, 2022 23:04:12 GMT 2
Ъх, навремето, в 5 клас, бях единствената, която работеше с Фотошоп. Уикендите на пълни обороти правех сигнатури, банери, анимирани аватарчета с Animation Shop, даже в един форум се надпреварвахме кой ще дръпне по-тайнствен и невероятен плъгин за ефекти. 🤔😅 Съответно когато се появи фейсбук на хоризонта, първо не качвах снимки, но после почнах да правя експерименти с мои такива. Слагах си космически пейзажи за фон, снимах се със слънчеви очила и слагах в отражението им пейзажи от мегаполиси например. 🌉🌆 И идва едно гадже в живота на моята най-добра приятелка и отсече - тиии си изкуствена, виж тука на тая снимка еди си какво. А аз си бях обещала твърдо, че няма да си пипам наследствените красоти (и недотам) с фотошоп. Разчитах на ъгъл, осветление, грим дори (не съм фотограф, имах сапунерка). Не разбрах какъв му е проблемът, като основно със цветове и фон се занимавах. После в 11-12 клас моите приятелки пощуряха и заваляха поръчки към мен - главно оправях носове, обем на косата, криви гърбове (?!), скромни вторични полови белези също искаха да augment-вам; а - и зъби избелвах. Изобщо малък ДермаАкт си бях. После някои от тях набараха фотошоп от алиекспрес и един ден зърнах и себе си странно променена на снимка с тях. А себе си се бях зарекла да не ретуширам! Предадоха ме. 😂 Но бога ми - такъв култ към масковидни лица нямаше! Още откакто се видях без пъпки на Huawei P9, първия ЖиСиЕм, който сама си купих - скоро разбрах, тя камерата имала бюти филтъъъър... Пепка не е чак толкова неузнаваема, но представете си да сте Надка Баламова и да ви изменят до онова състояние. Ами то чак е обидно. Оставиха я без бенки, къде са ги сложили, не знам. Ама грам не ме е грижа за такива. Да му мислят мъжете, които излизат с натокания контингент тип Нора Недкова, Джугани и Златка Райкова (последната фотошипираше дори бебето си 😏)
|
|
|
Post by abc on Jan 30, 2022 23:05:21 GMT 2
На Златена рийлса имитира тик ток видеа, вече няколко такива видях. Във всички разпределят адаптирано мляко с карта и го заравняват, все едно е дрога. 🙄
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 30, 2022 23:11:31 GMT 2
На Златена рийлса имитира тик ток видеа, вече няколко такива видях. Във всички разпределят адаптирано мляко с карта и го заравняват, все едно е дрога. 🙄 Но... Това е толкова ТЪПО!
|
|
|
Post by abc on Jan 30, 2022 23:19:04 GMT 2
Явно го намират за забавно. Освен с адаптирано мляко, има същите клипчета и с котешка храна, прахчета против простуда, протеинов шейк и др.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 30, 2022 23:21:27 GMT 2
Явно го намират за забавно. Освен с адаптирано мляко, има същите клипчета и с котешка храна, прахчета против простуда, протеинов шейк и др. В такива моменти съм толкова щастлива, че нямам ТикТок, защото мъжът ми ме убеди да не си давам данните на китайците.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2022 23:35:07 GMT 2
Вече разбирам защо толкова инфлуенсъри са с плачеща нужда от психолог. Свалих някакъв ап на име персона- мислех се за хубава на някои снимки, сега се видях с тези филтри и виждам само какво трябва да си оправя (много е), за да изглеждам така. Харесвам си по принцип веждите и очите, както и устните, сега с това приложение си видях очите и веждите по-големи, устните по- вирнати нагоре, носът с отрязан връх и без бузи и каквито и да е черти около усмивката (назолабиални гънки, имам от дете) , кожа без пори и ми прилоша :д Това от три снимки сега за тест просто, не съм ги качвала и в рамките на 5 минути. Представяте ли си всеки ден и постоянно и само това да показваш на хората..някаква несъществуваща версия, която и хирург едва ли ще докара. Новата снимка на мис дерма акт ме накара да опитам колко мога да променя себе си. Пълна загуба на връзка с реалността после се чудят защо не приемат критика и се държат сектантски :д
|
|