|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 0:17:03 GMT 2
На Златена рийлса имитира тик ток видеа, вече няколко такива видях. Във всички разпределят адаптирано мляко с карта и го заравняват, все едно е дрога. 🙄 Да да . И аз го видях , не знам дали първи го е направил ,но него видях първи -онзи танцуващия италианец (секси дядката) Джан Лука не знам си какъв…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 0:34:03 GMT 2
Що за адската тъпотия трябва да е влогдон ? Много оригинално, човек, няма що. Как пък го измисли и защо трябва да ми излиза в ютуб 😡 Влогдон, моля ти се. Може би само коронмас на КухалериЕто беше по-смотано хрумване. Ама кво да очакваш от озъбена неадекватница позираща пред Аушвиц...
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 31, 2022 0:45:54 GMT 2
Знам, че е късно, но бързо налазвайте новото тик ток видео на Гането, където показва какво има в нейната любима чанта към момента. Пп. издавам - вътре носи "хенд крЍм".
|
|
|
Post by sunny94 on Jan 31, 2022 0:58:20 GMT 2
На Златена рийлса имитира тик ток видеа, вече няколко такива видях. Във всички разпределят адаптирано мляко с карта и го заравняват, все едно е дрога. 🙄 Идвам само да ви накарам да се възмутите още повече като ви споделя, че миналата седмица гледах как някакви малоумници в Тик Ток "готвят" използвайки тоалетните си. Изсипваха храна вътре и бъркаха някакви бълвочи.
|
|
|
Post by The Judge on Jan 31, 2022 1:55:22 GMT 2
|
|
|
Post by morkovelka99 on Jan 31, 2022 6:34:47 GMT 2
Аз ви казвам,че Петканови ще обявят раздялата след участието на което ще бъдат водещи. А може и след развода, Джулка чака 2 месеца за дело, може и при тях да е толкова, но то не остана те от началото на декември не са заедно поне по инстаграм данни. Кой крив, кой прав при тях те си знаят,но Алекс имаше среща с Кобилкина и от тогава се чална и почна публично да изисква от Даниел и започнаха патардийте да си показват.
|
|
|
Post by stelsko on Jan 31, 2022 7:08:04 GMT 2
Благодаря за споделените канали на рускини, добавих ги! Видях на Златена "забавния" тик ток.. наистина след онова видео, в което звъняха на непознати и си правеха шеги, нямам особени надежди за нея и Люси. Независимо от възрастта и двамата са ми еднакво елементарни. Дори факта,че бяха само приятели и изведнъж забременя от приятеля си... абе нямам думи. Леле не бях гледала NJ много отдавна и сега ми се пусна, след Евелин(абсолютно съм съгласна с всичко написано тук..),някакво видео от вчера за лазерно изгаряне имам само една дума УЖАСНО. Кога се превърна в такава жаба в лицето и как може на 25(мисля,че е там някъде) да има такава изтормозена кожа. Олицетворение на това как парите понякога развалят повече отколкото да помагат..
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 9:17:05 GMT 2
Още ви дочитам, но исках да се включа по драмата на Ивана. Според мен си слага много високи цели, които автоматично пораждат тревожност. Това е начин тялото ни да ни алармира навреме, че нещо не е както трябва. Искам да съм модел на виктория сикрет и си го поставям за цел. Да, ама не съм, нямам ръста или капацитета и като не се получи - тъжна, тревожна, депресивна...?!?! При нея виждам ето този негативен ефект на книгите за самопомощ : www.fastcompany.com/90380191/why-self-help-books-can-be-harmfulАко чете, нека прочете и статията и да спре с глупостите. Натоварва ме тази жена. Боби е под чехъл и според мен. Аз един път не чух той да е проявил инициатива за нещо, все каквото тя каже той се съгласява.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 31, 2022 9:21:47 GMT 2
Йоанна Петрова в едно видео се изказа против Абаут ю и как била спряла да работи с тях, били ѝ изпратили очила без калъф… явно са спрели работа с нея и им е била ядосана. Сега са ѝ предложили и както винаги думите на тази руса бомба, не струват нищо.
Kalea, и аз правех сигнатури, аватари.. добри времена бяха. 😋
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 9:41:22 GMT 2
Ужас.Полата от едната снимка ми прилича на подплата на пола или като нощница.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 9:45:41 GMT 2
Хора, какво мислите за Лили Гелева? Изглежда адекватна, обаче като вземе да прави антиваксърски и вегански намеци, много ме агресира. Не съм ѝ слушала подкастовете, нямам нерви и време. Там говори ли на тези теми и какво точно казва, някой слушал ли я е?
|
|
|
Post by abc on Jan 31, 2022 9:56:13 GMT 2
Още ви дочитам, но исках да се включа по драмата на Ивана. Според мен си слага много високи цели, които автоматично пораждат тревожност. Това е начин тялото ни да ни алармира навреме, че нещо не е както трябва. Искам да съм модел на виктория сикрет и си го поставям за цел. Да, ама не съм, нямам ръста или капацитета и като не се получи - тъжна, тревожна, депресивна...?!?! При нея виждам ето този негативен ефект на книгите за самопомощ : www.fastcompany.com/90380191/why-self-help-books-can-be-harmfulАко чете, нека прочете и статията и да спре с глупостите. Натоварва ме тази жена. Много точно. По този повод да приложа една картинка, мисля че перфектно илюстрира напъните на инфлуцките да се надскочат. Колкото и големи цели да имат, нахъсани от кухи позитивни книжки, просто нивото им е твърде ниско.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 9:58:19 GMT 2
Видях стори на Пепе, в което е споделила същата кофти снимка, но директно от профила на фотографа. Отворих профила му и видях снимките, които е качвал. Никой почти не приличаше на себе си... На първата снимка беше Гала. Знаете, че я харесвам и гледам често, а тук определено се зачудих, дали е тя. Ето снимката, няма нищо общо с Гала от екрана всеки ден или със снимки в нейния профил. http://instagram.com/p/CZWKeDFtySD
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 10:10:09 GMT 2
Аз и в тубата отследвах Стефи, книжния влогър, след като говори за книга на Наталия Кобилкина То и не чета нейните предложения, но заедно с всичките спойлери, които дава и развалят удоволствието от четенето това ми дойде в повече.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 31, 2022 10:31:41 GMT 2
Изгледах видеото още вчера и много съм раздвоена за Ивана. Много неща сте изписали. Ще дам и моето мнение от гледна точка на човек, който е минал през това. Ще споделя само това, което аз видях в това видео. Не мисля, че Ивана е със сектантско поведение, не мисля, че е супер вторачена в детето(и да е, не мога да я виня затова). Като родители правим грешки,нещата се променят, в движение се учим. А тяхното детенце е дълго чакано, 5 години някъде. Те са още млади родители. По-скоро ми се вижда просто увлечена от временните моди във всичко и малко се престарава може би. И даааа, определено Боби е такава душичка и се съобразава изцяло с нея. Също така е видно, че иска всяко едно модно нещо, че готви главно за себе си, вманиячава се по модните течения, за да има какво да показва във видеата. Това с ТВ ми беше странно, но аз като чуя, че някой не гледа ТВ и съм като в ступор. За мен е крайно странно да нямаш телевизор у дома, а не мога да си представя един мъж вечер да не може да си гледа мача с биричката на голям екран. Прищявката да нямат тв също е заради модата. За съжаление имам такова чувство. Но "Боби искаше много и аз склоних" ми направи изключително лошо впечатление. Склонила била.Сякаш последната дума е нейна. Тоя мъж там за какво е?
С доста неща казани от вас съм напълно съгласна.
От друга страна е похвално, че подхваща темата за менталното здраве. Каза много неща, които забелязвам и аз. Спомена социалните мрежи и влиянието им.
Депресията и тревожността не са лигавщина и мода. И ми се иска повече хора да разберат това. Ивана пак казвам за мен не е лабилна и слаба. И знам какво говоря. Даже ми се вижда много целеустремена. Но това със закона ми е такава глупост, че няма накъде. Прави сте и за книгите, които чете и те й повлияват на психиката. Иска това и онова, хванала се е да прави 100 неща,високи цели си поставя, но издиша в един момент. Вероятно в момента е силно емоционална, чувствителна, насъбрало се е.Ако чете и тук вероятно допълнително това е повлияло.
Искам да отбележа нещо, което виждам като тенденция все по-често. Не съм съгласна с пропагандирането на това, че всеки трябва едва ли не да е силен, смел, борбен, много уверен, да търпи всичко, иначе е еди какъв си. Ами не, не е така. Това се натрапва все повече като мислене съм забелязала. Ако не си уверена е лошо. И защо? Всички ние ли сме все уверени? Едва ли.
Ако не търпиш критика-ми не снимай. Ако си слаб психически - лигавиш се. Ако си в депресия- пак се лигавиш, работи. И още и още куп неща. Мога да кажа много по темата, но няма.
Ще кажа, че ми се иска хората да са по-толерантни и по-човечни.
Ивана в крайна сметка работи. Това са фактите. Колкото и да се изкарва, че това не е работа.
За изолацията - не е без причина, тя беше в процедури, а после бременна. Те се изолираха напълно съзнателно и аз разбирам това. И бяха от малкото наистина спазващи мерките. Това също е похвално на фона на останалите кифли, които се изказваха вещо по темата и си ходеха където си искат.
Пандемията се отрази на всички ни. Ивана стоеше главно в тях, и сега също - да, така е. А някой замисля ли се, че просто се е страхувала?
Също така не мисля, че намекваше, че сами гледат детето с цел да се изтъкне и оправдава, а просто го спомена. Да, има хора и с две деца, които си ги гледат сами. А защо винаги трябва да се споменава и изтъква това.? Сякаш е много лесно и 1 дете да се гледа, защо винаги трябва да се противопоставят тези с едно и тези с две и повече деца?
Това го виждам и по площадките. Майките на две деца, към тези с едно гледат с превъзходство и само се жалват колко са изтощени, ама така не с искреност, а да се изтъкнат и да намекнат, че видиш ли "какво знаеш ти с едно дете".
Сега и негативите(някои по-горе вече споменах). За да сме обективни трябва да споменем и тях. Видеото ми хареса от една страна, но не ми хареса, че сега го качва-точно в този момент. Не ми харесва, че инак всичко е ок нагледно, рекламите си вървят, усмихнати и щастливи, заливаме с тъпотии аудиторията, критиката почва и хайде Ивана с видео Много удобно, оправдателно някак звучи. Не мога да съм сигурна, че е така и силно се надявам да не е. Не мога да я съдя най-малко точно аз. Вярвам й, че е тревожна, тя имаше много трудности. Много жени минават през следродилна депресия. Била съм в подобно състояние, знам какво е, виждам ясно нещата.
Не ми харесва, това, че дава заявки, а после нищо. А най-много не ми харесва непрекъснатото намекване, че нещо ново предстои(както обичат да правят всички инфлуенсърки).
Идеята с читателски клуб е нещо много яко. Ама дали ще стане? Вероятно колкото стана и рубриката.
Всички пускат бомбата, вкарват драмите, после се покриват. Защо ли? Как да вярваш?
Ето и Сладкиша обяви, че подготвя нещо вълнуващо и тази седмица се покри. Това е доста жалко поведение. И е нарочно, ние не ядем пасти. Момичета, те нямат какво да снимат, не е лесно все идеи да имаш. Думите ми не са с цел защита към Ивана подчертавам го дебело. Както казах раздвоена съм. Не са и критики на вашите коментари(моля, не го приемайте така). Това е само още едно мнение по темата. Ще наблюдавам Ивана накъде ще поеме. За съжаление нямам големи очаквания. И съм почти сигурна, че ще напише книга🙂
|
|
|
Post by pringles on Jan 31, 2022 10:33:29 GMT 2
Някъде назад се обсъждаше Веселка Маринова от Miss +Size, та да ви кажа, че от доста месеци някъде в Кауфланд, ту на каса, ту на информация, ту да чисти покрай зеленчуците, забелязвах млада жена, позната отнякъде, но не знаех откъде, ама тия дни се загледах в баджа и е тя. Доста приветлива и усмихната е била винаги на каса.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 31, 2022 10:43:38 GMT 2
Отидете в тикток да четете коментарите на Гана ако не ги е изтрила вече. Щяла да съди момиче,което ѝ пише коментар,че има шугър дади 😂😂😂 това било клевета 😂
Подкаста на Тото с Башар Рахал беше много свеж. Ако имате време, пускайте ! Башо ми е любимец и доста се смях.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 31, 2022 10:50:57 GMT 2
Отидете в тикток да четете коментарите на Гана ако не ги е изтрила вече. Щяла да съди момиче,което ѝ пише коментар,че има шугър дади 😂😂😂 това било клевета 😂 Подкаста на Тото с Башар Рахал беше много свеж. Ако имате време, пускайте ! Башо ми е любимец и доста се смях. Успех, Гане. Тя и няколко човека от форума щеше да съди, но все още чакаме от умрял писмо.
|
|
|
Post by abc on Jan 31, 2022 11:07:16 GMT 2
Изключени са коментарите на последния й тик ток, жалко. Някой сети ли се да ги снима😁 ? Еххх, ще й се да има шугар дади на Гането, тогава вече ще си навири носа до небето. Ама с нейния вид и хахавост, има само да си мечтае.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 31, 2022 11:20:33 GMT 2
Аз скоро преоткрих подкаста на Тото, но тези дни само това гледам. С Башо го чаках с нетърпение. И аз препоръчвам
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 11:22:05 GMT 2
Изгледах видеото още вчера и много съм раздвоена за Ивана. Много неща сте изписали. Ще дам и моето мнение от гледна точка на човек, който е минал през това. Ще споделя само това, което аз видях в това видео. Не мисля, че Ивана е със сектантско поведение, не мисля, че е супер вторачена в детето(и да е, не мога да я виня затова). Като родители правим грешки,нещата се променят, в движение се учим. А тяхното детенце е дълго чакано, 5 години някъде. Те са още млади родители. По-скоро ми се вижда просто увлечена от временните моди във всичко и малко се престарава може би. И даааа, определено Боби е такава душичка и се съобразава изцяло с нея. Също така е видно, че иска всяко едно модно нещо, че готви главно за себе си, вманиячава се по модните течения, за да има какво да показва във видеата. Това с ТВ ми беше странно, но аз като чуя, че някой не гледа ТВ и съм като в ступор. За мен е крайно странно да нямаш телевизор у дома, а не мога да си представя един мъж вечер да не може да си гледа мача с биричката на голям екран. Прищявката да нямат тв също е заради модата. За съжаление имам такова чувство. Но "Боби искаше много и аз склоних" ми направи изключително лошо впечатление. Склонила била.Сякаш последната дума е нейна. Тоя мъж там за какво е? С доста неща казани от вас съм напълно съгласна. От друга страна е похвално, че подхваща темата за менталното здраве. Каза много неща, които забелязвам и аз. Спомена социалните мрежи и влиянието им. Депресията и тревожността не са лигавщина и мода. И ми се иска повече хора да разберат това. Ивана пак казвам за мен не е лабилна и слаба. И знам какво говоря. Даже ми се вижда много целеустремена. Но това със закона ми е такава глупост, че няма накъде. Прави сте и за книгите, които чете и те й повлияват на психиката. Иска това и онова, хванала се е да прави 100 неща,високи цели си поставя, но издиша в един момент. Вероятно в момента е силно емоционална, чувствителна, насъбрало се е.Ако чете и тук вероятно допълнително това е повлияло. Искам да отбележа нещо, което виждам като тенденция все по-често. Не съм съгласна с пропагандирането на това, че всеки трябва едва ли не да е силен, смел, борбен, много уверен, да търпи всичко, иначе е еди какъв си. Ами не, не е така. Това се натрапва все повече като мислене съм забелязала. Ако не си уверена е лошо. И защо? Всички ние ли сме все уверени? Едва ли. Ако не търпиш критика-ми не снимай. Ако си слаб психически - лигавиш се. Ако си в депресия- пак се лигавиш, работи. И още и още куп неща. Мога да кажа много по темата, но няма. Ще кажа, че ми се иска хората да са по-толерантни и по-човечни. Ивана в крайна сметка работи. Това са фактите. Колкото и да се изкарва, че това не е работа. За изолацията - не е без причина, тя беше в процедури, а после бременна. Те се изолираха напълно съзнателно и аз разбирам това. И бяха от малкото наистина спазващи мерките. Това също е похвално на фона на останалите кифли, които се изказваха вещо по темата и си ходеха където си искат. Пандемията се отрази на всички ни. Ивана стоеше главно в тях, и сега също - да, така е. А някой замисля ли се, че просто се е страхувала? Също така не мисля, че намекваше, че сами гледат детето с цел да се изтъкне и оправдава, а просто го спомена. Да, има хора и с две деца, които си ги гледат сами. А защо винаги трябва да се споменава и изтъква това.? Сякаш е много лесно и 1 дете да се гледа, защо винаги трябва да се противопоставят тези с едно и тези с две и повече деца? Това го виждам и по площадките. Майките на две деца, към тези с едно гледат с превъзходство и само се жалват колко са изтощени, ама така не с искреност, а да се изтъкнат и да намекнат, че видиш ли "какво знаеш ти с едно дете". Сега и негативите(някои по-горе вече споменах). За да сме обективни трябва да споменем и тях. Видеото ми хареса от една страна, но не ми хареса, че сега го качва-точно в този момент. Не ми харесва, че инак всичко е ок нагледно, рекламите си вървят, усмихнати и щастливи, заливаме с тъпотии аудиторията, критиката почва и хайде Ивана с видео Много удобно, оправдателно някак звучи. Не мога да съм сигурна, че е така и силно се надявам да не е. Не мога да я съдя най-малко точно аз. Вярвам й, че е тревожна, тя имаше много трудности. Много жени минават през родилна депресия. Била съм в подобно състояние, знам какво е, виждам ясно нещата. Не ми харесва, това, че дава заявки, а после нищо. А най-много не ми харесва непрекъснатото намекване, че нещо ново предстои(както обичат да правят всички инфлуенсърки). Идеята с читателски клуб е нещо много яко. Ама дали ще стане? Вероятно колкото стана и рубриката. Всички пускат бомбата, вкарват драмите, после се покриват. Защо ли? Как да вярваш? Ето и Сладкиша обяви, че подготвя нещо вълнуващо и тази седмица се покри. Това е доста жалко поведение. И е нарочно, ние не ядем пасти. Момичета, те нямат какво да снимат, не е лесно все идеи да имаш. Думите ми не са с цел защита към Ивана подчертавам го дебело. Както казах раздвоена съм. Не са и критики на вашите коментари(моля, не го приемайте така). Това е само още едно мнение по темата. Ще наблюдавам Ивана накъде ще поеме. За съжаление нямам големи очаквания. И съм почти сигурна, че ще напише книга🙂 Много точно написано, особено за частта с менталното здраве. Депресията не подбира работещи,безработни,с деца или без! В повечето случаи човек изпада в такова състояние месеци след като е преминал през труден период, тогава тялото и ума се отпускат и депресията връхлита. За съжаление виждаме и тук доста дами, които подигравателно се отнасят към този проблем, но за съжаление никой не е застрахован. Напълно подкрепям инфлуенсърите да говорят за това и да споделят за своя опит, за да не се притесняват хората да търсят професионална помощ.
|
|
|
Post by jeri on Jan 31, 2022 11:32:53 GMT 2
Каролин, благодаря ти за коментара, това имах предвид и аз вчера, но ти си го написала много точно. Да, има хора, които успяват да вършат 100 неща, да са уверени и винаги да правят нещата правилно и както се очаква, но това че не си, не трябва да те вкарва в депресия. Както казват - оценявай своя собствен напредък, а не се сравнявай. Деа е споделила някаква снимка пак с коса, която не ми харесва. Според мен тя скоро ще се покаже, хем иска, хем не й стиска. Според мен за всичките грижи, които полага няма да сме очаровани.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 11:38:04 GMT 2
vessy, извърташ думите, дори и когато подкрепяш пост. Никой не се е подигравал или умаловажавал психичното здраве. Големи хора сме се събрали тук, не сме тийнове с безпроблемно ежедневие. Нищо чудно да има и съфорумки на антидепресанти, така че, много моля. Подигравките отдавана ги надраснахме. Хубаво е да се чете с разбиране.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 11:45:39 GMT 2
Мен като ме заболи нещо или чувствам неразположение и отивам на лекар. Ако не се чувствам добре психически и изпитвам нужда да поговоря с психолог - ще отида, както като при лекар. Последното, което ми трябва е 46мин видео на жена, която ще ме накара да си обърна внимание на МОЕТО здраве, при положение, че тя не може да даде пример за такова. С месеци ще е фалшива, а накрая 'погрижете се' ....е как ?!
Дайте да не бъркаме реалната грижа с монетизация на лични драми, а?
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 31, 2022 11:48:37 GMT 2
Сега видях хора,ми, че тя Сладкиша дословно е изкопорала Милениното стори. Даже и надписа е същия. Game night мигащо 😃😃😃досмеша ме, направо да я беше и тагнала Миленчето.
|
|
|
Post by zahir on Jan 31, 2022 12:11:12 GMT 2
Бау ... Физиономии да искаш. Какъв sugar daddy, какви 5 лева. Тая девойка живее в имагинерен свят и ме е с всичкия си.
|
|
|
Post by sunny94 on Jan 31, 2022 12:13:10 GMT 2
Не съм гледала видеото на Ивана, но имам чувството, че някои хора не правят разлика между тъга и депресия. Възможно е Ивана да е била в следродилна депресия, като много други жени, НО е факт, че адски много хора твърдят, че страдат от депресия, само и само да бъдат актуални. Депресията не трябва да бъде мода.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 12:30:26 GMT 2
Бау ... Физиономии да искаш. Какъв sugar daddy, какви 5 лева. Тая девойка живее в имагинерен свят и ме е с всичкия си. View AttachmentПонеже не следя Гана, тя с какво изкарва парите си? Все пак, има наистина скъпи придобивки, каквито имат други момичета, коменирани тук, но за тях всички знаят, че имат гаджета на 50 години. Гана богати родители ли има?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 12:31:50 GMT 2
Съгласна съм! Не знам, защо "депресия" се е превърнало в нарицателен израз, за всеки, който не се чувства добре повече от 2-3 дни. В случая на Ивана ми се струва, че проблемите са основно в това, че тя не излиза никъде и не общува с никого. Ивана и Боби общуват помежду си и с кумовете им. Не, че има лошо, но човеците сме социални животни и имаме нужда от комуникация, било то и в интернет. Не съм искала да омаловажа това, че те си гледат детето сами. Има деца и деца, родители и родители. Ето Пепе беше с 2 деца и цяла гвардия помощници, но пак не й беше окей. Със сигурност еднообразното ежедневие съвсем съсипва нещата. Не я намирам за човек със сектантско поведение, просто се вглъбява прекалено много, както прави и Зорница. Не мога да се съглася, че Ивана работи. Не го казвам, защото е инфлуенсърка, а защото това да снимаш постове само за реклама ей така и да задаваш тъпи въпроси, за да въртиш трафик, не е особено заработване. Както казах в предишен мой пост - ако това й е работа, нека го прави както трябва или изобщо да не го прави. Работи Попова, Ивана отбива номера. На мен ми е симпатична като външност, обаче тези рийлсове я представят в ужасна светлина. Просто изглежда нелепо. Не знам, не го ли вижда, но по-добре да се спре. Има много профили с голям брой последователи, които изобщо не правят рийлс. Ще си пусна видеото днес за фон, стана ми любопитно предвид, че много се коментира тук.
|
|
|
Post by zahir on Jan 31, 2022 12:39:46 GMT 2
На Гана и бях писала коментар, понеже всички публикации са и #not sponsored, пък иначе твърди, че "работи" създател на визуално съдържание (shoot me), та тя ми се сопна, че можела да си позволи да избира бУандовете,които да рекламира и за декември мисля беше писала, че има 6 колаборации. Един бърз преглед на инстаграма и показва липса на каквито и да било колаборации, тя сама се снима и тя не знае за какво. Боклуците, които има според мен са ментата, почти 100%. Доста е жалка. Един празен живот, обсебен от логота и марки.
|
|