|
Post by carolinebingley on Jan 31, 2022 12:40:03 GMT 2
Ади, то, че не е, не е. И не може да се сравни с истинска работа. Ама не е и съвсем като да не прави нищо. Иначе Ивана не е казвала, че е точно в депресия, говореше за тревожност, изнервност, недоспиване, психически проблеми най-основно и щом е потърсила помощ значи е имало защо и не е могла сама да се справи. Факт е,че всяка втора прави видео по темата. Но освен Попо не мисля, че са много полезни с това, защото и не мисля че проблемите им са големи. И не мисля, че опита на повечето е много богат и разбират толкова от темата, колкото си дават вид. Ама не мога и да омаловажа. В такова общество живеем, много хора са така. Просто остава едно наум и малко гадно чувство,главно заради начина по кокто е поднесено във видео. Монетата винаги има две страни.
Туал, силно се надявам да не се окажеш права за монетизирането.
Аз нали наивно така, ама де да знам. Все си мисля, че не е само това, така поне се надявам да е, щото иначе е жалко и недостойно. Тя и Сладкиша беше в депресия. Сега се сетих, че и при нея го имаше това.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 12:52:17 GMT 2
На Златена рийлса имитира тик ток видеа, вече няколко такива видях. Във всички разпределят адаптирано мляко с карта и го заравняват, все едно е дрога. 🙄 А тази дебитна карта, с която го "заравняват", в колко ли мръсни банкомати е влизала преди това, ама няма проблем, давайте му го това мляко на бебето. Ясно е, че децата изграждат имунитет, срещайки се с бактериите, ама бива ли сега умишлено да му пълнят организма с микроби?
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 12:56:30 GMT 2
Представете си че : 1. Адаптираното мляко е такова, което детето е отказало да яде и един вид не му го дават. 2. В ситуация на пандемия може да са измили/дезинфекцирали картата. 3. Млякото може да се изхвърли.
Само предполагам.
|
|
|
Post by lyra on Jan 31, 2022 13:08:37 GMT 2
Принципно Ивана е права за психичното здраве. Няма нищо лошо човек да потърси помощ. Обаче тя го прави за вниманието и не ми е ОК това. То сега е модерно всеки да е с проблеми и да мрънка. И на мен ми прави впечатление, че е както тя иска. Боби, горкия, поне за телевизор се е преборил. Ние вкъщи не гледаме телевизия като цяло, ама си имаме, ако баткото се присети, че му се гледа детско. Май вярно ще стане, че Ивана ще е разочарованието на 2022. На Валката косата наистина добре е станала, браво. Сторито на Златена е тъпо без значение дали са дали млякото на бебето или не. Сладкиша що не вземе да измисли нещо сама, че взе да става досадна с имитирането на Милена.
|
|
|
Post by nomade on Jan 31, 2022 13:09:34 GMT 2
Коментарът за ✨шугардадито✨ е там, под видеото с чантата и Фенди. Има и още коментари за произношението и, както и други подигравателни. Нашето Гане се зъби, а на един коментар, че парадира със скъпи придобивки е отговорила, че щом един човек се развивал основно го правил, за да подобри стандарта си на живот. Смях в залата. Гане, ти наистина ли си мислиш, че имаш някакво развитие? Аз, откакто те помня си все една хахава, все тъпчеш на едно място, правиш си Шутинг дейс и после явно слагаш снимките в рамка и ги подаряваш на баба си в Дупница.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 13:12:32 GMT 2
Пуснах си видеото на Ивана.Не се сдържах.Щях да не й въртя трафик,но като чета вашите коментари и викам да погледна. Хубаво нали,че говори за менталното здраве,но защо по ягодите 40 мин запълни с някакви неща,които за мен лично можеше и да не ги казва-излишни обяснения.В колко си лягали,до колко гледали сериал,пък колко серии ,пък съня и се рапокъсвал ,пък не знам си какво+ за целите й да успява да чете по едеси колко книги .Някои неща си бяха оълнеж сякаш си ги записва за себе си ,за да гледа видеото и да бе забрави после някои неща. Кратко,сбито,точно и ясно трябваше да го направи видеото. Хубаво,че е потърсила помощ.В днешно време ,ако някой каже,че търси психолог и айде мислят го за луд,побъркан ,изтрещял и т.н.Аз също имах проблеми преди години и потърсих помощ ,разбира се не помогна при мен и спрях.Накрая сама си помогнах просто -взех се в ръце и успях някак.Не винаги помага психолога.Но пък е хубаво да се опита,ако не е психолог също и разговор с близък или близки приятелки също помага.Говоренето(комуникацията) като цяло помага. Но и наистина този живот вътре определено и се е отразило ,както и на всеки друг.А ,дано да се оправят нещата и с тази пуста пандемия и да можем повече да общуваме с хората очи в очи,а не скрити зад устройствата -онЛяйн. Малко кофти това за телевизора ,че "склонила " да го вземат.Какво и пречеше телевизора преди.Нека да го има,пък тя ако не иска няма да го пуска изобщо. Абе,да сме здрави всички психически и физически, пък другото "здраве да е". За Ганка-мързеланка-тя ,ако тръгне да съди за " клевета" ,адвокатите ще се хванат за главата и ще й се изсмеят ,че не знае какво означава клевета.Тези,които й казват,че има чичко-паричко гадже (възрастен ) май много вярват,че нейните дрешки и чантички са скъпи,а не ментета.
|
|
|
Post by haladriel on Jan 31, 2022 13:16:54 GMT 2
Гергана е спонсорирана от приятелката/гаджето си. Мисля че покрай чорап гейт някой се беше включил с думите, че тази нейна приятелка има доходоносна работа. Тя си е купила жилище и Гергана се е натресла без да плаща наем, но мисля че готви често за нея. Скъпата козметика идва от ПР пратки или от сестрата на Гергана, както и скъпите неща. Самата Гергана представяше жилището за нейно като постна един скрийншот как и дърпали пари от банката, там се видя, че е на минус. Предполага се, че е теглила кредити и ги изплаща. Гергана каза тогава “след 10-20 години ще го изплатя” една форумка отбеляза, че човек, изплащащ апартамент знае много добре 10 или 20 години е. Това е накратко. Гергана ми е дневната доза криндж.
Почти не гледам вече родните ютуб звезди, много мързеливи станаха. Дори Евелин, мързеланката, качва по-често от тях. Те споделят само спонсорирано съдържание в инстаграм. И когато решат да качат видео се оправдават, депресии, някой им взимал идеите и т.н. Ами кажи си, че не се чувстваш добре и няма да постваш месец например, а не всяка седмица да има оправдания.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jan 31, 2022 13:26:24 GMT 2
Почти всички инфлуенс дами са с чехльовци, които служат на “великите” си жени, а те пък от своя страна са им поставили топките в дамските си чанти от Абаут Чу! Да ги изборявам ли ? Иванка,Кухалери,Пепа,Деница,Евелин,Сладкишка,Мони от Бохотата, давайте още примери.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 13:32:35 GMT 2
Коментарът за ✨шугардадито✨ е там, под видеото с чантата и Фенди. Има и още коментари за произношението и, както и други подигравателни. Нашето Гане се зъби, а на един коментар, че парадира със скъпи придобивки е отговорила, че щом един човек се развивал основно го правил, за да подобри стандарта си на живот. Смях в залата. Гане, ти наистина ли си мислиш, че имаш някакво развитие? Аз, откакто те помня си все една хахава, все тъпчеш на едно място, правиш си Шутинг дейс и после явно слагаш снимките в рамка и ги подаряваш на баба си в Дупница. Освен всичко описано от теб, Гана отбеляза, че парадирането с чантата Фенди, кремът Шанел, огледалото Шанел, козметичната чанта Диор и тн., е същото като да си купиш нова кола и да я караш или да си купиш нов апартамент и да живееш в него (facepalm). Гане, ползвай си придобивките, показвай ги, това ти е контентът, ама наистина няма нужда на всеки артикул да отбелязваш "буанда". Виждаме големите лога, така или иначе. Не ядем доматите с колците, и ние знаем що е то Шанел, ЛВ, Ермез и тн. В този ред не мисли, Гане, ти нямаше ли да купуваш Ермез Кели 30 за рождения ден? Какво стана? Или кредитните инситуции не ти отпуснаха овърдрафт този път?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 13:37:07 GMT 2
Представете си че : 1. Адаптираното мляко е такова, което детето е отказало да яде и един вид не му го дават. 2. В ситуация на пандемия може да са измили/дезинфекцирали картата. 3. Млякото може да се изхвърли. Само предполагам. Представете си, че не всеки има време и желание да си представя сценарии, с които да оправдае глупавите рийлсове на инфлуенсърите. Допирането на дебитна карта до бебешка храна ми е гнусно по всички параграфи и каквито и средста за дезинфекция да са приложени, лично аз го намирам за отвратително. Мое мнение, представете си, че не ви се налага да се съобразявате с него
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 13:42:29 GMT 2
В момента гледам интервюто на Юлиян Вергов при Пипи. Много неприятно впечатление ми направи държанието му. Много го харесвам, но се държа доста грубо с нея. Факт, че Пипи не става за журналист и е глуповата, но след като си приел поканата и си в предаването, дръж се на положение...
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 13:42:56 GMT 2
Представете си че : 1. Адаптираното мляко е такова, което детето е отказало да яде и един вид не му го дават. 2. В ситуация на пандемия може да са измили/дезинфекцирали картата. 3. Млякото може да се изхвърли. Само предполагам. Представете си, че не всеки има време и желание да си представя сценарии, с които да оправдае глупавите рийлсове на инфлуенсърите. Допирането на дебитна карта до бебешка храна ми е гнусно по всички параграфи и каквито и средста за дезинфекция да са приложени, лично аз го намирам за отвратително. Мое мнение, представете си, че не ви се налага да се съобразявате с него Честно казано този тренд, както и всички подобни, произлизащи от тик-ток са ми супер тъпи. В случая не обсъждам това, а че не показват как дават това мляко на бебето, за да ги критикуваме по този параграф. Дори съм изненадана, че толкова ясно написано мога да бъда погрешно разбрана.
|
|
|
Post by candygirl on Jan 31, 2022 13:46:51 GMT 2
Повечето трендове от ток ток сa много тъпи , но сa нс шега и сa aктуaли в момента
|
|
|
Post by stelsko on Jan 31, 2022 13:51:52 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jan 31, 2022 13:53:18 GMT 2
Като цяло трендовете са тъпня. И логично-идеята повече идиоти да ги следват. Като цяло Тик ток се основава на простотия, то затова и там е пика на идиотщините. Мен би ме било срам да се чеплезя там, като знам нивото какво е. И не само-не остана топла вода за откриване, та да.
Самият рийлс е идитоски, няма нищо забавно в него, освен ако чувството ти за хумор не е на някой след лоботомия.
Да ви кажа, писна ми от тоя абсурд Гергана. Винаги ми е била крайно отблъдкваща, най-вече с откровената си простащина, липса на всякакъв усет къде, какво и как, ама вече като я видя и чесън и сребърен кръст. То бива да си имунизиран от самоосъзнаване, ама нейното е тотана ритардщина.
Ако го няма тоя форум, сигурно няма да се сетя за тая тиня, наречена бг ютюбърство. То даже ниво няма.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 31, 2022 14:05:06 GMT 2
Евелин качва редовно, защото драпа сега за това, което са постигнали тези преди нея и, защото е в началото. Ще видите после какво ще стане, само да дръпне малко с ПР пратките и да се обебчи. Тя взаимства от всички влогъри наред, от този малко, от онзи малко. Не е нищо ново каналът й. А е поредния еднакъв, с нищо неотличаващ се от останалите такива. Като по учебник е. Коса и грижа, апартамент, покупки, джуки, чистене, аутфитчета, декори.
И Юлиан и Башар са ми любимци.
|
|
|
Post by muffin on Jan 31, 2022 14:31:14 GMT 2
Тази Евелин изобщо не я следя, ама ако ще копира всички наред, да я светна, че каките ѝ поне имат дипломи за висше образование, та не са хич без нищо. А и все пак човек с диплома ще блесне малко повече пред този който е без нищо.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 14:31:57 GMT 2
В тик ток има много хубави канали, не са само идиотщини. А какъв е тикток фийда е различно за всекиго. Ако на някого му излизат много простотии, То значи ги е лайквал. Аз следя много психолози, историци, антрополози, филолози, пътешественици, животни, имам дори една девойка от България с много хубави рецепти и прекрасен глас. Не виждам трендоветена някакви мърли дето ми напомнят на Никол и не ми излизат, защото в началото като са излизали, съм натискала, че не съм заинтересована и не се показват повече. Йоко ми излизаше по едно време, но избрах тази опция и вече не. Факт е, че масово българските ^известни^ в тикток само простотия и селяния.. или някакви freaks във въображаем свят (Гана, ти ли си)
|
|
|
Post by rona on Jan 31, 2022 14:41:13 GMT 2
Относно това, че Ивана “работи” - ако да си пуснеш камерата за половин-един час на ден или да щракнеш 10 снимки е работа, ок… За мен не е. Погледнахте ли например сторитата от вчера на лелчето? Беше качила графика си, който включваше интервюта, ходене до Сиела, зуум срещи, оперативки с треньори и т.н. На нея вярвам, че бачка. И си заслужава напълно стандарта на живот. С кеф да гледаш такива хора. Не критикувам Ивана ей така… Даже ми е много неприятно, защото много я харесвах, дори купих лосиона ѝ за тяло миналата година. Имаше период, в който Ивана сериозно се занимаваше с инфлуенсърство, но истината е, че той отмина. Жалко.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 14:51:13 GMT 2
Аз тотално съм се бъгнала. Харесвам мама Сиси преди няколко месеца случайно ми попадна в полезрението и след първите ѝ думи се чудех кой, по дяволите, гледа това? След това обаче не можах да откъсна очи от видеото. Цялото семейство са ми симпатични, действат ми много успокояващо. Напоследък съм се зарибила и по влогърите, които отварят непотърсени пратки в Америка. Няколко са, Funny 4 са ми най-любимите.
|
|
|
Post by lol4e on Jan 31, 2022 15:02:01 GMT 2
Здравейте, включвам се за първи път в темата. Гледах, но май не сте споменавали. Чудно ми е на Пепе тридневният ретрийт, който не пропусна да документира в двайсе сторита, как се отразява на творческите ѝ пориви. И каква е тая книга, дето я пише то-о-о-олкова време...
|
|
|
Post by abc on Jan 31, 2022 15:11:52 GMT 2
Мисля си, че донякъде и ние тук имаме голям принос Гергана да няма никакви колаборации и ПР пратки, агенциите малко или много ни четат. А няма друг, който да буди до такава степен съжаление и да осмиваме толкова много, затова и никой не би си сложил главата в торбата като рекламира чрез нея. Не че я съжалявам, да ходи да си търси работа далеч от камери, инфлуенсърството не е за нея.
Да ви попитам, някой следи ли atina.ivanova? Интересна ми е, с доста разполага, но не мисля че е от стандартните "моделки". Има и дете на около 4-5 години, изглежда рано е родила, но на колко ли е тя самата?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 15:23:37 GMT 2
В тик ток има много хубави канали, не са само идиотщини. А какъв е тикток фийда е различно за всекиго. Ако на някого му излизат много простотии, То значи ги е лайквал. Аз следя много психолози, историци, антрополози, филолози, пътешественици, животни, имам дори една девойка от България с много хубави рецепти и прекрасен глас. Това щях да кажа и аз ТикТок е базиран на блестящи алгоритми на изкуствена интелигентност и след време започва да ви познава по-добре отколкото сами се познавате. Взимат се предвид всякакви фактори - колко време гледате, дали харесвате, дали оставяте коментар, кои типове клипове и тренди хаштагове сте склонни да прескочите с бърз скрол нагоре и т.н, и т.н. Даже съм забелязала известен синхрон между моя фийд и този на приятелки, с които имаме сходни интереси или се тагваме/пращаме си на лични някакви клипове. Така че ако гледате простотии - простотии ще ви излизат. На мен ми излизат котки, италианци, рецепти и пътувания, както и американци, дошли да живеят в Германия и правещи сравнения между живота там и тук. Тук-таме се прокрадва някой друг руски ТикТок, защото искрено се забавлявам на @torryhermann, например реакцията ѝ по повод NFTs.
|
|
|
Post by ddv on Jan 31, 2022 15:25:54 GMT 2
Как сте, момичетаааа? Тичам до Парадайс за нови диоптрични очила, избирам рамка и чувам зад гърба си някакво развалено говорене. Шефката ми е украинка, а имах колежка рускиня, та не се впечатлих. Но чувам, че въпросната обяснява, че имала лазерна корекция и идва на очен преглед. Обръщам се и кой да видя? Наша Капитонка! Изненадах се, че е мой ръст и с бая голямо дупе и краченца, няма много общо със снимките в ИГ май. Да я похваля, поне носеше правилно маската. Не разбрах какъв ѝ беше случая, чух за някакви овлажняващи капки. Не плати нищо. Чудя се, защо аз си плащам като бавнярка прегледите? prikachi.net/image/56Jq0prikachi.net/image/56vLh
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2022 15:30:21 GMT 2
Един от новите членове на борда на директорите на „Булгаргаз“ е майката на Теа и Ая - Анжела.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 15:35:55 GMT 2
Ddv, душата, ако на това викаш голямо дупе и краченца, то всички в тая тема сме слонове, стига бе. Или ти просто си я заснела от хубав ъгъл, защото нито краката са ѝ дебели, нито дупето ѝ, даже то си е направо мъничко.
|
|
|
Post by eve44 on Jan 31, 2022 15:36:04 GMT 2
За книгата на Пепе трябва търпение, на нея само за едни свещи ѝ е била нужна година и половина. Страх ме е да пусна Сиса да видя какви ги върши Ния с бебето. Ако нещата са толкова сериозни, тази жена спешно трябва да вземе по- строги мерки. Това не е просто тръшкане за сладолед или играчка, а в случая има риск за живота и здравето на беззащитно същество.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 31, 2022 15:40:57 GMT 2
Пепето към Матиас- Мати, како прайш мама, кой са нанани, еййй 😄 Явно взима пример от Сиса по правоговор 😂
Капитонката къде и е дългият крак и оформеното дупе, че нещо не ги виждам😆
|
|
|
Post by rona on Jan 31, 2022 15:41:51 GMT 2
Как сте, момичетаааа? Тичам до Парадайс за нови диоптрични очила, избирам рамка и чувам зад гърба си някакво развалено говорене. Шефката ми е украинка, а имах колежка рускиня, та не се впечатлих. Но чувам, че въпросната обяснява, че имала лазерна корекция и идва на очен преглед. Обръщам се и кой да видя? Наша Капитонка! Изненадах се, че е мой ръст и с бая голямо дупе и краченца, няма много общо със снимките в ИГ май. Да я похваля, поне носеше правилно маската. Не разбрах какъв ѝ беше случая, чух за някакви овлажняващи капки. Не плати нищо. Чудя се, защо аз си плащам като бавнярка прегледите? prikachi.net/image/56Jq0prikachi.net/image/56vLhЛеле, страшен аутфит… 🤭😵💫 Не отговаря на жена+ 😁😁😁
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 31, 2022 15:44:33 GMT 2
Хммм и аз не я виждам дебела на тези снимки.
|
|