|
Post by ☀ on Feb 15, 2022 12:40:16 GMT 2
Джуганито вече е Търновска булка 😁 Видях я хванати за ръчичка с едно момче,което учеше в моето училище. И той естествено е фитнес инструктор. Тази...'дама' стана като слогана ' да боднем в хепи ', като тя замества името на заведението... Патраши, липсваше душа Аз спрях да следвам Ксени, превзема се доста вече и не ми е интересна.
|
|
|
Post by ddelyani on Feb 15, 2022 12:46:07 GMT 2
Хора някой друг тук следи ли Хеni asmr? Преди доста ми допадаше обаче напоследък ми идва доста превзета и ми кифлее нещо. Направо рязка промяна от първите й видеа и като визия и поведение. Имам чувството, че свали няколко килца и вече и тя се помисли за повелителка на инстаграм.Превзетите мимики няма да ги коментирам освен,че си върти очите като центрофуга напоследък. 🙄 И се е заринала в очила,парфюми и гримове и има наглостта да казва на хората да си купуват само това,което им е нужно и да не си купуват излишни работи 😂😂😂 Аз я следя от самото начало и има нещо такова, да. Мисля си, че вече е необвързана.. Струва ми се, че с приятеля и живееха заедно, сега като че ли е винаги сама, за коледните празници си дойде в България сама, и тези self care теми и кристали.. Не че има нещо лошо, може и да греша с предложението си. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by l4444 on Feb 15, 2022 12:53:19 GMT 2
Гледам, Гергана share-нала сторито на няква, която си била направила енергийни бонбони по рецепта на Гана и били страшни. Цъкам да я видя (krissy_dimitrova) - селска пръчка със забележителните 157 последователя, но и тя - изживяваща се като инфлуенсърка със задължителните: “последвайте ме за съвети как да бъдете успешна жена”, “какъв тип жена си - зима, лято, огън, дъжд...”, иии, разбира се, “ПОЖЕЛАХТЕ ДА ВИ СПОДЕЛЯ КОЯ Е ЛЮБИМАТА МИ...”. Кой е пожелал да му спиделят нещо такива, бе - вчерашни кифли, дошли до София да се наснимат на всеки ъгъл, че да качват цяла година безсмислени снимки, които да допълват безсмислените им брътвежи. Реве ми се ... не заради друго, естествено, че всеки може да бъде, какъвто си поиска, ами заради това, че тооолкова много момичета искат да бъдат точно такива - безполезни, безинтересни, невежи и посредствени клишета? Как, за Бога, този модел може да се възприема за готин и успешен, та толкова да драпат да го възпроизвеждат
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 12:55:07 GMT 2
Хора някой друг тук следи ли Хеni asmr? Преди доста ми допадаше обаче напоследък ми идва доста превзета и ми кифлее нещо. Направо рязка промяна от първите й видеа и като визия и поведение. Имам чувството, че свали няколко килца и вече и тя се помисли за повелителка на инстаграм.Превзетите мимики няма да ги коментирам освен,че си върти очите като центрофуга напоследък. 🙄 И се е заринала в очила,парфюми и гримове и има наглостта да казва на хората да си купуват само това,което им е нужно и да не си купуват излишни работи 😂😂😂 Патраши добре дошла, липсваше ни❤️ Аз спрях от първото видео за “съседски клюки” да я следя. Някак не обичам обсъждане на каквито и да е хора, без те да знаят, че някой им размята керливите ризи в ютуб. Освен, че стана превзета, постоянно се изтъква с пътувания, скъпи вещи и подобни глезотии. Според мен също се раздели с приятеля си и сега е или с някой шугър дади, който да угажда, или си е намерила по-богат приятел. Искам да кажа, че много я харесвах, но тези кристали, как да бъдем положителни и как си купува само хай енд козметика, ми идва доста в повече.. също много лош вкус ми остави, когато в едно от последните видеа, които гледах, някакво момиче, беше написало история и беше кръстило героинята от историята на Ксени, тя вместо да каже благодаря и някак искрено да покаже благодарност и радост, че някой е посветил нещо такова, тя “радвам се, че съм вдъхновила някой”…общо взето и тя копае дъното.
|
|
|
Post by emmilie on Feb 15, 2022 13:00:03 GMT 2
Каква ѝ е идеята на Капитонова?! С това участие какво точно цели? Хонорар? Известност? Може да е нечия любовница, може мъжа ѝ да е по-възрастен, по-млад, грам не ме вълнува. НО защо показваш, че имаш някой до себе си и в същото време участваш в предаване за евентуално някаква връзка? Не мога да ѝ хвана спатиите, както се казва. Веднъж показва, че има някой до себе си, в следващия момент е в предаване АМА “няма да ви давам обяснения, не ми пишете” what the… повтаря, че няма да коментира личния си живот, обаче на всяка вечерка прави бумеранг с мъжлето и чашите вино?? 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 15, 2022 13:01:37 GMT 2
Хора някой друг тук следи ли Хеni asmr? Преди доста ми допадаше обаче напоследък ми идва доста превзета и ми кифлее нещо. Направо рязка промяна от първите й видеа и като визия и поведение. Имам чувството, че свали няколко килца и вече и тя се помисли за повелителка на инстаграм.Превзетите мимики няма да ги коментирам освен,че си върти очите като центрофуга напоследък. 🙄 И се е заринала в очила,парфюми и гримове и има наглостта да казва на хората да си купуват само това,което им е нужно и да не си купуват излишни работи 😂😂😂 Аз я следя от самото начало и има нещо такова, да. Мисля си, че вече е необвързана.. Струва ми се, че с приятеля и живееха заедно, сега като че ли е винаги сама, за коледните празници си дойде в България сама, и тези self care теми и кристали.. Не че има нещо лошо, може и да греша с предложението си. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk Аз бях останала със същото впечатление,че вече не са заедно. Не знам защо, но звездите така ми го говорят - ходи често на шопинг сама до Италия, прибра се за празниците в Бг. Иначе да,както Nidda спомена се има за вдъхновителка 😂 малко са жалки нашите ютюбъри, защото като получат някой и друг комплимент от 2-3 15 годишни деца в нета и се взимат много насериозно като последна инстанция.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 13:08:22 GMT 2
Най-накрая успях да гледам лайфа на МЪрито и Гала. Темата е по-нестандартни процедури за лице, които човек си е правил. МЪри казва даден метод и всяка от тях казва мнението си и дали е правила това или не е. Страшна излагация стана, когато МЪри спомена теорията, че спермата е полезна и има твърдение, че прави кожата много мека. Гала видимо умря от срам и опита да я накара да спре да говори, но малката видимо не знае, кога да си затвори устата. Започна да обяснява, как няма как човек да не знае, дали има алергия или не към това вещество, защото всеки го е пипал. Като цяло Гала наистина се почувства много неудобно за разлика от МЪри, която пак стана за резил, но явно не й пука особено. Не казаха нещо съществено и интересно. Гала прави по-добри и полезни видеа, когато е сама или кани гост, който да е запознат като д-р. Аля или друг професионалист. Нека бъда зла мусакаджийка и ще кажа, че естествените кафяви корени на Марчето са стигнали до ушите й. Нещо не е баш РУСА.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Feb 15, 2022 13:11:14 GMT 2
Не знам дали гледате/слушатр подкастите на Комеди Клуб, но им пуснах сега последния клип, в който коментират Ергенът и участничките. Стигнаха до Виктория /показват ги една по една на екрана и Иван Кирков като я видя /необработената снимка нали/ почна да се смее и вика “тая миличката няма смисъл да ходи в предаването, няма никакъв шанс” ахахаха Чудно ми е, ако я види в инстаграм и най-вече последната и’ снимка, дали ще я познае?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 13:22:56 GMT 2
Елица в новото си стори официално за мен е с най-грозния си аутфит. Жабешките ботуши и тези дрехи, твърдо не. Ако се окаже, че връхната й дреха е жълтото палто на Пилето....... Пепона кара сноуборд, видимо сама и пак с отворената устичка.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 15, 2022 13:59:03 GMT 2
Пепона кара сноуборд, видимо сама и пак с отворената устичка. Нещо лЯйф ис лЯйф го раздава май ? Като се замисля може от филъра да не може да си затвори устата
|
|
|
Post by komkama on Feb 15, 2022 14:00:18 GMT 2
Аз имам друго мнение за рекламирането. Рекламата се прави за по-голям рийч, особено от по-малки бизнеси, и популяризирането от инфлуенсъри е бърз и евтин начин това да стане. Не е задължително да си купиш даденото нещо, но като го видиш вече няма да ти е непознато и имам по-голям шанс да се замислиш за покупка на по-късен етап. Сега, наптрапването на 10 човека рекламиращи едно и също е супер отблъскващо наистина - абаучу, моятакозметика, мобайлфокс (които са дъно), сега и Бурата, но не обвинявам останалитте рекламодатели, че рекламират при тези бездрарници. Лесно е и явно има успех, щом толкова хора си напуснаха работата, за да станат билборд. Имам приятелка, която разработва нов бизнес и също ще използва инфлуенсъри за целта (ще споделя тарифи 😃) Еми, хем ми стана смешно като ми каза, хем като се замислих ми прозвуча логично бизнес, неразполгащ с огромна сума пари за реклама и искащ да стане разпознаваем бързо, да опре до инфлуенсъри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Feb 15, 2022 14:08:20 GMT 2
По-лесно и бързо се популяризира да, но не знам колко това е добре за името на самия бизнес. Днес е Бурата, утре е Х, У и т.н. Помня как Пепе се скъса да рекламира Вердемивида и продуктите на Биобаза, а къде са те сега? И много такива дребни, средни, малки бизнеси, които с хонорар от 1000лв не знам дали с продажби избиват и разхода дори? Абсурдно е да си окепазиш името на бизнеса чрез реклама от инфлуенсъри, според мен. Тези хора са готови и най-милото си да продадат за пари и придобивки, каква полза имам аз като клиент от едни 5% отстъпка? Някой да е виждал да се носят дрехите от безбройните сайтове? Не. Пак Хм, Зара и това е. Грам полза не виждам освен, че ще те видят онлЯйн за известно време и ще си сред силните на деня , после питам аз какво става. Като свърши хайпа Отделно за козметични продукти пък изобщо не може да се гради доверие на гърба на тези хора, защото в повечето пъти е лъжлива, непълна, неточна информация. Ще купиш 1 крем, 1 път, а след това?
|
|
|
Post by komkama on Feb 15, 2022 14:17:38 GMT 2
Аз не казавам, че е най-правилното нещо. Лоша реклама определено има. Но явно е наистина ефективно, защото сумати народ се издържа по този начин вече години и не смятам, че с реклама при инфлуенсъри си окепазяваш бизнеса. Ние тук смятаме, че реклмите са нелепи и не бихме си взели дадения продукт, но има супер много хора, които се подвеждат и много мои познати са ми споделяли за нещо си, което са видели при еди кой си инфлуенсър. Пак казвам, че рийча, които инфлуенсърите дават за тези пари е добър. Не съм в тази сфера изобщо, просто наблюдения.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 15, 2022 14:18:38 GMT 2
Ами, лошо няма, това е бъдещтето, така стоят нещата вече. Няма смисъл да го отричаме вижда се, че работи. Просто цялата идея на мен не ми допада, защото се заливаме с едно и също. Какво излиза, започваш като хоби, с видеа, натрупваш популярност и ставаш рекламно лице, зарязваш всичко, професия, това, което си учил(Мона примерно, Полина, Ивана, Евелинче) и рекламираш до откат едни и същи стоки. Еденици са жените-Зорница, Виолета Буреле,Йокото, Радост,(все пак започна да се занимава с микроблейдинг), които си работят нещо. Тази пък с 4 те деца и тъмната коса(все я забравям фаб мама ли беше) и мъжа й футболист каква е точно? Обикаля света и си живее животът, качва красиви снимки и се гласи и й плащат. Моделът с многото деца и секси мамата се харесва на хората, кефят им се на такива семейства (аз също им се радвам), но много се набляга на реклама и всичко живо е в нета. Ами защо ще работят, като може и така? Големите звезди също го правят, гледам им инстаграмите, така че от една страна в това няма нищо чудно.
|
|
|
Post by kalea on Feb 15, 2022 14:22:35 GMT 2
До оня ден рекламите бяха с брошури и диплянки, също по ТВ и радио, като първите са мнооого скъпи, както всички знаете. С инфлуенсъри е изгодно. Но светът е променлив. Как мислите ще изглежда маркетингът след 20 години? Доста мат'рял за сай фай има тука 🤔😅
|
|
|
Post by komkama on Feb 15, 2022 14:25:31 GMT 2
О, да и ме ме дразнят като станат само рекламен блок без добавена стойност. Аз обичам да гледам интересни хора, затова и не следя нашите кокони, информирам се от тук. Яд ме е че нямаме и интелигентни жени от инфлуенсърския небосклон. Една Зорница и Поли Недкова също може да мине за интелигентна, всички останали са потрес интелектуално.
Гледах Бохотата, още са ми интересни. Много ми стана смешно как в един от клиповете имаха специално отделен момент как казват, че влизат да се къпят и монтаж как двамата се запътват към банята по хавлии 😂 Да не кажете пак, че не се къпят, ей 😂
|
|
|
Post by The Judge on Feb 15, 2022 14:31:01 GMT 2
Тези се оказа, че са приятели на една много близка моя приятелка. Каза, че като хора били доста свестни, но и тя странно намира решението им, хем в Канада са били с никак не лош стандарт.
|
|
|
Post by Niki on Feb 15, 2022 14:32:42 GMT 2
Не пожелавам на никого нещо лошо или да не му върви в работата, но всичко е до време в този "бизнес". Това си говорихме вчера и с мъжа ми, гледахме "Под прикритие" и забелязах, че през 2011-2012 още сме били с телефоните с копчета, изобщо не сме се замисляли, че ще можем да използваме социални мрежи по всяко време на деня. Реклами имаше само по вестници, билбордове и ТВ. Така че и тази мода с рекламите и безсмислени влогове в ютуб при инфлуенсъри рано или късно ще отмине. Това не е работа за цял живот. Искрено се надявам и те да го осъзнават 🤔
Пепе с толкова клипчета на Сано може и да иска да му привлече вниманието 🤣 Но неговата жена ми изглежда на много по-високо ниво😃
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 15, 2022 14:41:58 GMT 2
Тези се оказа, че са приятели на една много близка моя приятелка. Каза, че като хора били доста свестни, но и тя странно намира решението им, хем в Канада са били с никак не лош стандарт. Мони каза, че парите не са им стигали, само от месец до месец и плащали само сметките, но са имали някакви спестявания, а са работили и на по две места. На мен са ми готини, аз си писах с Мони и беше много мила.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 14:44:20 GMT 2
Аз ли изтървах нещо или просто Пепе и Филяка не си честитиха Свети Валентин вчера? Освен, разбира се, рекламата на ресторанта, която се оказа са посетили "преди няколко дни".
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 14:47:28 GMT 2
Ксения идва от заможно семейство. Не се е разделила с приятеля си, проверих личния ѝ инстаграм.
|
|
|
Post by peacock on Feb 15, 2022 14:47:50 GMT 2
Продължавам да не разбирам как тази жена е написала книга. Във всяко, всяко стори има поне 1 грешка. В това има 2... Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 15, 2022 15:01:51 GMT 2
Ксения идва от заможно семейство. Не се е разделила с приятеля си, проверих личния ѝ инстаграм. Има ли го на снимка? Много ми е любопитно да го видя - може ли да споделиш снимка?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 15:04:27 GMT 2
Ксения идва от заможно семейство. Не се е разделила с приятеля си, проверих личния ѝ инстаграм. Има ли го на снимка? Много ми е любопитно да го видя - може ли да споделиш снимка? И аз искам снимка, изяждам се от любопитство...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 15:10:10 GMT 2
Заключен ѝ е личния профил и не помня как се казваше момчето, но профила ѝ е @xxzmmj , а тя се казва Ксения Цайслер (Xenia Zeissler), първо я намерих в LinkedIn. Интересно ми е някой има ли информация за nymfyasmr, освен че се казва Елена?
|
|
|
Post by ☀ on Feb 15, 2022 15:31:26 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 15, 2022 15:51:52 GMT 2
Заключен ѝ е личния профил и не помня как се казваше момчето, но профила ѝ е @xxzmmj , а тя се казва Ксения Цайслер (Xenia Zeissler), първо я намерих в LinkedIn. Интересно ми е някой има ли информация за nymfyasmr, освен че се казва Елена? Ааа жалко. Аз се обнадеждих като каза,че си проверила личния й профил и си видяла,че още са заедно и си помислих,че си видяла някоя снимка. Червейчето на любопиството явно ще продължи да ме гризе.😂
|
|
|
Post by teguhka on Feb 15, 2022 16:20:39 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Feb 15, 2022 16:21:56 GMT 2
Сетих се на Гането
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 15, 2022 16:37:21 GMT 2
Вървя си аз по центъра на Пловдив, по задачки (както нашите инфлуц ще кажат), и срещу мен вървят двама нахилени, прегърнати Чарли Танев и Аниста. С чантите под ръка, влизат си по магазините, хич не им дреме. То беше ясно, че целият парад беше за известност, смешници.
|
|