|
Post by magica on Feb 15, 2022 16:42:28 GMT 2
На мен също ми я предложи youtube. Мисля да ѝ дам шанс. Има няколко видеа на тема интериор и съм си я добавила да гледам. Малко да се разсеем от Бурата и простотии 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 17:02:26 GMT 2
Аниста и Танев грам не ме изненадват. Не мисля, че това, което тя разказа беше лъжа (преувеличето да, но не и лъжа), нито пък, че е било ПР. Тези двамата са толкова глупави, че беше ясно, че до месеци ще са отново заедно. Не ги следя, затова не знам, дали живеят заедно, но нито ще има развод, нито ще спрат да са си заедно. Най-много да се разделят като Петканови по 1-2 пъти в годината и после отново заедно.
Валери не вижда ли, как изглежда?! Потресаваща е, а видимо е красиво момиче.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 17:03:20 GMT 2
Ами не, Пепе не е вечно с фалшивата усмивка, но в момента, в който види, че някой я снима и е 😬. Точно с такава физиономия си я представям, когато не е пред камерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Attachments:
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 15, 2022 17:08:24 GMT 2
Ами не, Пепе не е вечно с фалшивата усмивка, но в момента, в който види, че някой я снима и е 😬. Точно с такава физиономия си я представям, когато не е пред камерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно така си изглежда, виждала съм я в Докторската градинка и на Оборище. Permanent bitch face & I hate the world kind of vibe.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 17:08:48 GMT 2
Криси, видях я и аз. Няма такава комична особа. Толкова е смешна, че наистина ме развесели. Прилича на момченце тук, а иначе се прави на секси мадама. Смях!
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 15, 2022 17:09:30 GMT 2
Ами не, Пепе не е вечно с фалшивата усмивка, но в момента, в който види, че някой я снима и е 😬. Точно с такава физиономия си я представям, когато не е пред камерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Вижте колко е обикновена тук. Начумерена, невзрачна дори, не е направена, реална. Но така никой няма да я забележи нали? Какво нещо е изградения розов образ в социалните медии и реалния такъв. Нищо общо нямат. Валери - на мнението на Аделина съм. Хубава жена, а се китосва като за световно.
|
|
|
Post by nomade on Feb 15, 2022 17:23:47 GMT 2
Аз пък харесвам Ксения. Видно е, че има висок стандарт, но някак не смятам, че нарочно парадира. Може би на това е свикнала и не и прави впечатление. Вайба и понякога наистина е пренавит, особено за mental health/spirituality, но иначе е свежа за гледане. Определено най-добрата АСМР в България. Кари също не е зле, но тя май преминава през някаква драма в живота си и във видеата и личи. Ксения инвестира и в техника наскоро, приятна е за гледане. Дано да се развие АСМР-а в България, аз лично много го харесвам. Разбира се, добре издържания такъв. Мляскане, близане на микрофони и подобни ме отвращават, но пък виж, някакъв нежен шепот, разлистване, tapping…и съм в рая. 😂😛
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 17:43:55 GMT 2
На Каролина мъжа ми изглежда като човек със слабо ангели, отделно доста говори и мисли за пари, как да забогатее и тн. Нещо там ми намирисва, но ще видим. Заедно са от над 10 години вече. С голям кредит за голяма къща са. Нейното семейство не го харесва.
|
|
|
Post by ggl on Feb 15, 2022 17:44:00 GMT 2
Ксения идва от заможно семейство. Не се е разделила с приятеля си, проверих личния ѝ инстаграм. Има ли го на снимка? Много ми е любопитно да го видя - може ли да споделиш снимка? Коя е Ксения?😰
|
|
|
Post by ggl on Feb 15, 2022 17:50:24 GMT 2
Пепа си изигра картите използва Филяка: 1. Да се стабилизира след раздялата с Филип, защото се беше отчаяла от живота с две деца и провален брак. Та Филяка я върна обратно в играта. 2. Да и помага с грижити за децата, защото той доста ги гледа 3. Да помата финансово, предполагам Сега вече си взе живота в ръце и Филка не и трябва и кака ви Пепа обикаля като мома и се озърта за нови жертви- Ф4 🤔🙄
|
|
|
Post by ggl on Feb 15, 2022 17:52:39 GMT 2
Някой след ли nicole db? И гледахте ли последното й видео където участва в Шоуто на Цитиридис?
Мале какъв катун е в къщата на това момиче…🤦🏽♀️🙄
|
|
|
Post by katka on Feb 15, 2022 18:25:23 GMT 2
Аз съжалявам, че подкрепях Аниста в цялата патардия покрай Танев, признавам си. Покрах НГ я минахме семейно цялата програма с домашното насилие, полицията, ограничителната заповед и развода, та темата ми е много лична. Не е лесно да си тръгнеш, но и след като си обявил всичко публично, не можеш да се върнеш назад с цветята и розите.
|
|
|
Post by ladyinred on Feb 15, 2022 18:30:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 18:41:39 GMT 2
Джой отново е качила стори в цял ръст, уж от днес е.
Валери ми е комична, в 10 сутринта, в 11 или т.н. през деня с този грим...Като някоя фолкпевица на участие е. И какви са тези малоумни сторита, коя блуза щяла да си облече, пет пъти се преоблякла и накрая си останала с първата и голямата драма. Съжалявам много, но това момиче не просто гледа розово на живота и не се стресира излишно, а просто е куха, без нормални хобита, без смислено ежедневие, без обща култура, без ценности. Развитието ѝ е спряло някъде на 15 в ерата на фолка. Придава си вид, че е над нещата само, защото е проста.
|
|
|
Post by ggl on Feb 15, 2022 19:54:50 GMT 2
Валчето и на мен ми дойде в повече днес с този грим тип поп фолк и тази спортна визия изобщо не се връзваше…
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 15, 2022 20:02:56 GMT 2
За Джой не знам, ама аз в шести месец като си глътна корема и той се прибира, та снимката не е невъзможна😀 Не, че нещо нали хаха
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 20:07:35 GMT 2
За Джой не знам, ама аз в шести месец като си глътна корема и той се прибира, та снимката не е невъзможна😀 Не, че нещо нали хаха И аз си го помислих същото и да не говорим за ъгъла, за позата и за 5те ката дрехи.
|
|
|
Post by pchelica on Feb 15, 2022 20:23:54 GMT 2
Пепа си изигра картите използва Филяка: 1. Да се стабилизира след раздялата с Филип, защото се беше отчаяла от живота с две деца и провален брак. Та Филяка я върна обратно в играта. 2. Да и помага с грижити за децата, защото той доста ги гледа 3. Да помата финансово, предполагам Сега вече си взе живота в ръце и Филка не и трябва и кака ви Пепа обикаля като мома и се озърта за нови жертви- Ф4 🤔🙄 Абе чудно ѝ е направо - с 3 малки деца от двама мъже, кой ще я вземе сега? Кой ще гледа 3 чужди деца?
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 15, 2022 20:35:53 GMT 2
Пепе да си вземе една къща до техните, така или иначе те участват в отглеждането на децата наравно с нея. И да си води връзки без веднага да създава семейство и да ги запознава с децата, за всички ще е по-добре така. Млада е, изглежда добре, контактна е, няма да остане сама завинаги. Така или иначе времената на insta family goals са минали отдавна.
|
|
|
Post by mimsi on Feb 15, 2022 20:41:33 GMT 2
Само на мен ли Лелята не ми изглежда особено оформена и стегната?
За човек, който толкова много тренира и се храни здравословно, няма добре развита мускулатура поне на пръв поглед.
Не че изглежда зле жената, съвсем добре си е, но ми е странно нон стоп да спортуваш от години и да не си оформена поне малко.
|
|
|
Post by lol4e on Feb 15, 2022 20:46:14 GMT 2
Ами не, Пепе не е вечно с фалшивата усмивка, но в момента, в който види, че някой я снима и е 😬. Точно с такава физиономия си я представям, когато не е пред камерата. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно така си изглежда, виждала съм я в Докторската градинка и на Оборище. Permanent bitch face & I hate the world kind of vibe. Веднъж я видях на Ангел Кънчев, тъкмо излизаше от Савини. Дребна и доста невзрачна, с безумен тоалет. Някой по-горе беше писал, че тоя тип реклама е добре с малките бизнеси, което е и да, и не. Като чукнат определен брой последователи, хонорарите скачат. Колко дребни бизнеси ще имат 5-6-7к за пост и стори с Александра Петканова? Да не говорим, че същите консистентно рекламират едно и също, защото тия брандове им дават звездния статус, пък хората, които бачкат здраво, нямат време да се занимават с Ивана-от-дивана, защото стават всичко, включително си и правят реклама сами криво-ляво, щото парите не растат по дърветата. И в това отношение, въпросните госпожи злоупотребяват, защото е едно ламтене за лесни пари. И това прийчване “да подкрепим българското!”, докато позират с ПР пратки от-до е подигравка с всички хора, които са рискували всичко, за да построят и създадат нещо. По-горе zahir го написа добре. Имало е моменти, когато ми се е ревяло, защото всички гадни и непредвидени неща се случват сякаш само на теб, докато в същото време виждаш един лъснат, лъскав и изгладен инстаграм, и си викаш: аз толкова ли не ставам за нищо, че не ми де получи поне едно нещо без много зор? Ей така, за разнообразие.
|
|
|
Post by ladybird on Feb 15, 2022 20:48:24 GMT 2
За лелята имам чувството, че не се храни толкова здравословно, колкото говори. Когато изказваше мнението за Бурата, аз се учудих, когато спомена,че понякога поръчвала от Хепи.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 15, 2022 20:50:43 GMT 2
Пепа си изигра картите използва Филяка: 1. Да се стабилизира след раздялата с Филип, защото се беше отчаяла от живота с две деца и провален брак. Та Филяка я върна обратно в играта. 2. Да и помага с грижити за децата, защото той доста ги гледа 3. Да помата финансово, предполагам Сега вече си взе живота в ръце и Филка не и трябва и кака ви Пепа обикаля като мома и се озърта за нови жертви- Ф4 🤔🙄 Пепона, ако си е взела живота в ръце... аз съм аватар! Съмнява ме да има някой по-заблуден от Фифи, че да я вземе след 3 деца, развод и провалена връзка. Взела, дръжки, взела.
|
|
|
Post by kalea on Feb 15, 2022 21:01:05 GMT 2
Разделите на Пепа, както и на всеки друг човек, са нещо нормално. Трудно е, но не е невъзможно да бъде майка на три деца. Има странична помощ също. Надявам се да са заедно, защото за децата би била стресираща тази раздяла, за Филяка също ще ми е леко гадно. 😃 Ама той по-бързо да се взима в ръце, защото измежду двамата той е в по-изгодна позиция. Това че лентяйства е въпрос на лична глупост... По-опасно е обаче, че освен с връзки, тази тотално изгубила кънекшъна с реалността жена, няма да си намери нормална работа. Настоящата ѝ работа според мен вреди на децата. Не е късно да освободи София от бремето на автоматизираните усмивки. Ако обаче всичко продължи както понастоящем, то ще мутира в нещо друго, защото децата ще пораснат, но няма да излязат от кадър. Изобщо това е човек, който или не е получавал адекватни съвети от хора, на които им пука, или не се е вслушвал в тях просто..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 21:09:25 GMT 2
kalea, по-скоро е второто - не се е вслушвала. Във видеото с нея и бавачката Макфифи Q&A тя каза, че е имало хора, които не са били много "за" връзката им. Също имаше един рожден ден на момичетата, на който Джовани пожела Пепе да го слуша повече. Не мисля, че не й дават съвети, дори напротив. Просто тя си прави, каквото иска и си мисли, че е много добре, но бързо животът я опровергава и стои като в небрано лозе. Родителите й видимо дават мило и драго за нея. Със сигурност нямаше да спрат да й помагат финансово и физически с децата, ако беше останала сама.
|
|
|
Post by ladybird on Feb 15, 2022 21:09:33 GMT 2
Прави сте за лъскавата част в социалните мрежи, но аз например искам да гледам красиви снимки и видеа. Дори и режисирани ме разтоварват. Не искам натурални тип Сиси, ревящи деца или оплакващи се колко им е труден живота, защото ме натоварват.
|
|
|
Post by emma on Feb 15, 2022 21:10:49 GMT 2
Лора с много вкусен влог от Истанбул. Огладнях докато я гледах.
|
|
|
Post by The Judge on Feb 15, 2022 21:14:05 GMT 2
Не е никак, ама никак добра идея да създаваш драматургия, ако дори и в 10% си била жертва на тоемоз. Просто си дърпаш дявола отвсякъде. А най-малоумното е да си го избълвал пъблик и да се върнеш при доказан алкохолик и насилник. Явно и двамата са пълни дебили-тъпи на гьон, арогантни недорасляци, които за огромно съжаление са се разплодили. Представям си как го възпитават отрочето и какво ще стане. То до момвнта какво е видяло, а май няма 2 години. Върховен цинизъм!
|
|
|
Post by emmilie on Feb 15, 2022 21:16:25 GMT 2
NJ нали нямаше да дава 50лв. за свещ от Пепе😀 даже тъмбнейла е със свещта😀
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 15, 2022 21:16:30 GMT 2
Според мен тя отдавна се опитва да си намери друга работа, в телевизията, и да направи крачка назад в инстаграм играта. Но засега не и се получава. Може би ако Ф4 има повече clout в българския шоубизнес?
|
|