|
Post by peacock on Feb 15, 2022 21:16:57 GMT 2
Как може да ходиш на театър с бейзболна шапка Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 15, 2022 21:24:59 GMT 2
Как може да ходиш на театър с бейзболна шапка Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Много невъзпитано да отидеш на театър с такава шапка. Не прилича на себе си Петканова, все едно друг човек гледам.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 15, 2022 21:37:50 GMT 2
Сигурно е с шапка преди да влезне, за да не я разпознаят толкова. Вътре ще я свали, не прилича на чак такъв човек...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 21:38:08 GMT 2
А на вас остава ли ви време за себИ си? Sent from my iPhone using Tapatalk Attachments:
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 15, 2022 21:38:40 GMT 2
Те разделите са нормално нещо, но не е като при всеки друг, защото каквото и да си говорим една жена с 3 деца от 2 ма различни мъже няма да се изтрепят да я вземат. В каквито и модерни времена да живеем. И едно е веднъж да си нямал "късмет" с един брак или връзка, да си се развел(разделил с един човек), а съвсем друго, два, три пъти, че и 3 деца имаш. Не виждам проблем Пепа да си намери работа, пък било то и с връзки, какво от това.? Тя сега е толкова известна, че даже и без ще си намери. Такива нахални и пробивни хора(защото Пепа е точно такава) се оправят винаги по някакъв начин. Или вечно ги уреждат бащи и майки, или богат мъж или дори с измислен, финансиран от тати бизнес и правейки там нещо, курсове, тъпотии, пак се оправят. Та аз не мисля, че ще има каквито и да е проблеми Пепе в това отношение. Даже и на децата не съм сигурна доколко ще се отрази, защото те вече ще са свикнали и това за тях ще е нещо нормално,нормално ежедневие, те ще израстнат така. А Евентуално когато станат по-осъзнати като личности може да проявят характер и да се разбунтуват, като се усетят. Но дотогава кой знае какво ще е. Замислих се и за друго нещо. Защо Милена, която също си показва децата, никога така не е била обвинявана като Пепе, че чрез тях изкарва пари, не е коментирана как щяло да им се отрази на децата и прочие, не е коментирана в лоша светлина, а и другите подобни влогърки също поне не по начина по който е Пепе?
И се замислих, че в Пепа има нещо, което адски дразни, което е фалшиво,изкуствено, лицемерно, глупаво поднесено, за да е толкова критикувана. И също така ако някога се забрани деца да не се показват в социалните медии(което аз се чудя как може още да не е станало и да няма никакъв регламент за това у нас) половината ще престанат да съществуват, и първа от тях ще залезе Пепе. Защото нямат какво друго да показват освен бебетата си, пр пратки за тях и подобни неща.
|
|
|
Post by sisi91 on Feb 15, 2022 21:46:25 GMT 2
Направо с коремче ми изглежда Маги
|
|
|
Post by vivian27 on Feb 15, 2022 21:52:51 GMT 2
Магито какъв зъл поглед 😂 Тая жена ме плаши.
Календара на Пепондра не струва и една стотинка 🤦🏻♀️ Николета го разкъса по невнимание. Толкова ли не можаха да го увият в найлон, някак си да го запазят от късане или влага.. Свещта изглежда добре, ама 50лв абсурддд..
|
|
|
Post by ani on Feb 15, 2022 21:57:59 GMT 2
Позната, работеща в салон за красота ми разказа, че обикаляла салоните и просела процедури, срещу реклама. Всеки ден ходела в различен, понякога за едни и същи процедури. Не знам колко е истина, но като разгледаш профила й по скоро е така. А на вас остава ли ви време за себИ си? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 15, 2022 21:59:19 GMT 2
Мен ме впечатли повече, че се обясняваше как няма да даде 50 лв за свещи, ама като са пратка може. Ей, правят всичко за да са забелязаи, за да трупат слава чрез по-известните от тях, само и само да ги тагнат в стори или пост и да си направят взаимна реклама. Смятайте, колко вървят свещите щом Пепе ги разпраща на де що инфлуенсърка има.
|
|
|
Post by peacock on Feb 15, 2022 22:14:22 GMT 2
Направо с коремче ми изглежда Маги Хич не ѝ трябва. Мисля , че много се измъчи с дивна и хич не ѝ трябва второ дете с толкова малка разлика. Не съм против децата , просто Маги ме е готова според мен за второ дете Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Feb 15, 2022 22:21:07 GMT 2
Аз останах с впечатление, че Николета сама си поръча пратката от Пепе, защото имаше и касова бележка.. така че вложила е някакви пари. Аз ако съм на нейно място не бих се прежалила точно за тоя бизнес😆
|
|
|
Post by mimsi on Feb 15, 2022 22:44:06 GMT 2
Аз чакам децата на Пепа да поотраснат и да започнат да гълтат наистина сериозни разходи, тогава ще падне истинското шоу.
Но най-вероятно и те ще са инфлуенсъри, само още малко да се осъзнаят и ще тръгнат по стъпките на мама, просто защото така са възпитани.
|
|
|
Post by lol4e on Feb 15, 2022 22:48:57 GMT 2
Аз чакам децата на Пепа да поотраснат и да започнат да гълтат наистина сериозни разходи, тогава ще падне истинското шоу. Но най-вероятно и те ще са инфлуенсъри, само още малко да се осъзнаят и ще тръгнат по стъпките на мама, просто защото така са възпитани. Не се е сетила да им направи по един инстаграм, като на Габриел.
|
|
|
Post by sofi on Feb 15, 2022 22:56:27 GMT 2
Сетила се е, но явно няма време да качва и там. Видях ги заедно с Филяка, за мен са заедно и няма въобще да се разделят.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 15, 2022 23:05:07 GMT 2
Мен ме впечатли повече, че се обясняваше как няма да даде 50 лв за свещи, ама като са пратка може. Ей, правят всичко за да са забелязаи, за да трупат слава чрез по-известните от тях, само и само да ги тагнат в стори или пост и да си направят взаимна реклама. Смятайте, колко вървят свещите щом Пепе ги разпраща на де що инфлуенсърка има. Антоанета изпратила плесен свещ на Николета? 😳 Че тя на далеч по-популярни инфлуенсъри не прати, точно на нея ли намери… Доколкото помня, само Галя, Александра и Полина получиха пр пратки.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 23:09:46 GMT 2
Пуснах си Теа и Наум, в началото на видеото благодариха, че много хора се били абонирали след призива им, та Наум супер нагло заяви, че се радва като ги слушаме и да сме ги оставели да си вършат работата. Този гном за какъв се е взел? Догледах с превъртане, нищо полезно не казаха, освен, че дадоха добър пример с рециклирането. Сто пъти повториха за различни неща, че това не било спонсорирано. Отабонирах се.
|
|
|
Post by sisi91 on Feb 15, 2022 23:25:17 GMT 2
И на мен ми направи впечатление, че повториха много пъти, че нещо е спонсорирано. Аз не разбрах как спестяват освен от наемането на различни продукти от сайта, който рекламираха. Иначе заглавието е КАК СПЕСТЯВАМЕ?!
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 15, 2022 23:27:38 GMT 2
Ми, как спестяват?? Като всичко им е на аванта, нормално да спестяват. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 23:35:06 GMT 2
На Пепе плесена го рекламира и баща ѝ . Какво да прави завалията . Това настрана , седя и се чудя не можаха лк да поканят някой по приятен за водещ на Ергенът ? Наум ми е толкова неприятен на вид , а с характера си пък направо е още по-отблъскващ . Честно казано се чудя какво прави мацка като Тея с него ?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2022 23:55:59 GMT 2
Филип 2 има татуировка на Васил Левски. Приятно съм изненадана. 🤗
|
|
|
Post by pchelica on Feb 16, 2022 0:26:04 GMT 2
Сега Пепондъра да си изтипоса един Ханс Кристиан Андерсен татуиран на рамото и българо-датските отношения са бетонирани. 👌🏼
|
|
|
Post by The Judge on Feb 16, 2022 1:10:49 GMT 2
Тая татуировка е от отдавна. Дори не искам да си представям какво я е породило и колко е наясно с историята ни. Изобщо на Левски не му е мястото по тела и стени, ама айде.
Като цяло Пепа не знам каква обша култура има.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2022 1:35:49 GMT 2
Маги от много време не я следя, но май наистина е бременна. А защо да се е измъчила с Дивна? Каква е драмата там?
|
|
|
Post by gabolina91 on Feb 16, 2022 8:33:52 GMT 2
Новото видео на Теа и Наум нищо особено... малко да отбият номера, да има нещо там. Заглавието не отговоря на очакванията ни най-малко. Ок, похвално е че се опитват да събират разделно, ама не казаха и много конкретно за това. Сигурно 2-3 пъти казаха няма да навлизаме в подробности... и после ако искате да научите повече по темата има мн информация в Интернет. Еми добре като си подхванал темата обясни до край... За мен претупаха нещата. За спестявания въобще пък нищо...Единствено реклама на този сайт от който наемат неща... И след това видеото си премина като обикновен влог - къде ходи Теа на процедури, къде пазаруват, какво готвят.
|
|
|
Post by supernova on Feb 16, 2022 8:34:13 GMT 2
Изборът за ерген е много странен, защото от доста места съм чувала, общи познати с Виктор С, че той ..да кажем не си пада по жени. Връзката му с Парова беше абсолютен параван.
Но като гледам и избора на участнички какъв е - това малко пекинезче Капитона, та какво се очудвам и аз.. 🙄
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Feb 16, 2022 9:03:30 GMT 2
Гана кога тръгва за Париж?
|
|
|
Post by nomade on Feb 16, 2022 9:30:32 GMT 2
Гана кога тръгва за Париж? На куковото лято може и да тръгне. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2022 9:34:29 GMT 2
Най-лесният вариант за Гана е, ако лъже, просто да каже, че ПСР-ът й е излязал положителен и така няма да изглежда чак толкова нелепо в очите на аудиторията си. Ние не сме в това число. Преди много години, пак по БТВ, имаше предаване, което беше нещо от сорта на "Бедняк търси жена" и бяха докарали едно момче, което беше обикновено, без финансови възможности. Пак бяха в имение, пак имаха задачи момичетата, за да го спечелят. Любопитното беше, че го представиха за милионер и едва на финала, казаха, че реално той няма пари. Да не стане така и тук. Бутат цял сезон тези "мацки" и накрая...еми той е бисeксуален
|
|
|
Post by ☀ on Feb 16, 2022 9:47:12 GMT 2
Гана кога тръгва за Париж? Беше нещо 21-23.02, ама наше Гане е УМНО и публикува всичко само в стори, щото нали те се забравят, лъжите, старите покупки се претоплят по-лесно...лъкшъри стайл, ю ноу
|
|
|
Post by kalimera on Feb 16, 2022 10:03:41 GMT 2
Каква ѝ е идеята на Капитонова?! С това участие какво точно цели? Хонорар? Известност? Може да е нечия любовница, може мъжа ѝ да е по-възрастен, по-млад, грам не ме вълнува. НО защо показваш, че имаш някой до себе си и в същото време участваш в предаване за евентуално някаква връзка? Не мога да ѝ хвана спатиите, както се казва. Веднъж показва, че има някой до себе си, в следващия момент е в предаване АМА “няма да ви давам обяснения, не ми пишете” what the… повтаря, че няма да коментира личния си живот, обаче на всяка вечерка прави бумеранг с мъжлето и чашите вино?? 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ Вие вярвате ли на такива предавания??
|
|