|
Post by kalea on Feb 21, 2022 0:01:36 GMT 2
Ади, честит рожден ден на патерици 🤗 Много си права за детските надбавки. Всички са големи хитряги...
Много грозно изказване на Радостина по адрес на Евелин Костова. Страшно много я харесвам от Столичаните. Много красива и чаровна. Радостина е неуравновесена лейка. Спомнете си как кринджваше в сторита и правеше едни физиономии, едни мимики ненормални. Мантрата "аз съм различна от другите" наистина вече се изтърка.
Ако Ергенинът не е на другия бряг, чак ми е тъжно, че Парова му е разбила сърцето. Аз изобщо не я харесвам, той ми се вижда душа човек. Макар че заедно с Наум оформят една овощна градина, щото са ебати дървените!
Тейчето защо би ревнувала Козльо, не знам. По-хубава е от повечето от онези там, включително от Капитонката. Само да не си правеше устните така абсурдни (а отскоро и скулите). Че е далеч по-висока топка от Наум не мога да се съглася. Той все пак изглежда по-умния от двамата, макар че са еднакво мързеливи, даже май я бие по точки там. 😂
Зорница, която е нещо като Кралица на инвестициите, ме впечатли с хъса и самочувствието си първоначално. Малко е кухо да вееш дипломи от академии, то всеки има такива вече. Крипто, злато и накрая бутик за дрешляци. Но като каза, че е в школата на Норбеков, паднах от дивана, ей. ММ заяви, че сигурно е девствена. 🤔 За такива убеждения намекна.
Дамата от АЕЦ ми се струва доста зряла и улегнала. Художничката е красива, но безработна, кфо да правиш... Имаше и една със зелена рокля, Радостина, която също ми допадна визуално. В никакъв случай не ми изглеждаше на 36 г, но ако няма семейни ангажименти, нормално да е топ свежарка. Пепа например дотам изкуфя, че не може да си уцели цвета на косата.
А коя е тази, която обиждаше на "Стара мома" в тийзъра?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 0:13:58 GMT 2
Бившата любовница на Сираков, дето не била с него заради парите ама рева като ненормална за него и как се били разделили заради други женИ, но той бил любовта на живота ѝ. То бива, бива да си про**а ама като са ти спрели кранчето тръгваш по реалитита, че някой нов да те забележи.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 21, 2022 1:05:04 GMT 2
Ама имало е няква ::коко_око:: дето си е свалила и прашките ли в тоз Ерген ::въртящи се очи:: ? Майку Мила ::уооо:: От снощи попадам все на такива писаници и ми стана интересно истина ли е, все още не съм гледала целият епизод. Аз не мисля, че Пепе е разделена с Филип.А и не вярвам да се разделят да ви кажа честно.Не знам от къде тръгна това, но според мен нямат драми. Каква е причината новите емоджита да не се показват в коментарите ми? И снощи и сега не ги визуализира. Причината е, че ползваш нещо на твоето уст-во/компютър, което ти превежда текста. Да не ползваш кирилизатор? Емоджитата са с латински букви и ако ползваш такова нещо, след като ги кирилизира се чупи връзката до тях. ето това, което си избрала и то по default си е на английски, а при теб се превежда на български ::въртящи се очи:: Нарочно ще го оставя текста, за да се вижда. :: rollingg-eyes :: Офф... нищо не съм инсталирала аз, но да, има нещо което превежда страниците на различен език. И тук се включва също.
|
|
|
Post by babyshark on Feb 21, 2022 8:29:19 GMT 2
Детски надбавки не знам дали взимат, но то с тях и без тях за съжаление (около 40лв са мисля) положението е същото. Но със сигурност ползват обезщетение за майчинство. Хубавото е, че вече се гледа дохода 24м назад, а не както преди да си внасяш осигуровки на максималния праг 7-8месеца и после да ти дават парички. Затова и Джойката опитва да заработи поне нещо, пък после ще натяга на ПР пратки.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 8:59:08 GMT 2
Джойката с нейните Луи Вютон-и, Валентино-та какво си играе на дребно и чака мижавото майчинство, което е поне три пъти по-малко от една нейна чанта, само не ми казвайте и че ще работи до 8-мия месец, сетила се наш'та 😂 Ейййй, българин да се наричам, първа радост е за мене.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 21, 2022 9:03:38 GMT 2
Успешна седмица мили дами
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 21, 2022 9:54:20 GMT 2
Ивана публикувала седмичното им меню. Само един ден за обед има месо, всичко друго е нейните измислени манджи и треволяци. Пък после не натрапвала начина си на хранене на Боби. Да, не го натрапва, но за него не се готви нищо, а цялото меню от закуска до вечеря и десерт е съобразено само с нея и тояа, което тя яде.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 9:59:56 GMT 2
Джулиана има рожден ден и новият й мъж (както тя го нарича), й е подарил бебешки дрешки.. Това е намек да имат бебе ли?? Ако не съм си виждала детето от 2 месеца, и новият ми подари ританки с намек да имаме бебе, ще го залупам по кратуната с някоя лопата. От друга страна може да е за да я окуражи, че ще си върне Давид, въпреки че ританките не са за 2-годишно ама от къде да знае момчето. Аз дори не знам дали тя се бори за попечителство, нещо ми се струва че не е примряла да си взема сина обратно. Тя буквално е по-склонна да отиде до Шри Ланка, от колкото до Монтана.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 21, 2022 10:30:45 GMT 2
Ивана тотално ме загуби с тия кристали. Толкова да се чуди каква мания да си измисли, тая жена кара ранна критическа, заклевам се. Енергии, чакри, пречистване... Ако си мисли, че така ще намери себе си и ще реши душевните си терзания, жестоко се бърка.
Лигавенето с детето е толкова досадно. Едно е вкъщи, пред бабите, пред гости, насаме, друго е изтипосано в ютуб. И какво го караш да "чука" по тоя ксилофон, тая играчка е за по-голямо дете... Бърза справка в Гугъл показва, че тия играчки са поне за над годинка, а някои даже ги пише 3+. Ма, извинете, Усмивчо ще го правим вундеркинд по Монтесори тертип.
Не е реално колко много ме дразни тая жена, а преди толкова яростно я защитавах.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 21, 2022 10:32:02 GMT 2
Самият ерген каза за Капитонова, че е много обиграна и опитна.
Ади, с много голямо закъснение, но да си жива и здрава!
|
|
|
Post by okay on Feb 21, 2022 10:37:09 GMT 2
Няма да остане гладен Биби,спокойно. Ивана не я следя вече и в ИГ, но сега погледнах. Посочила е по два варианта на ястията - с месо и млечни и с нейните вегански глупости. Не мисля, че им е проблем това, че се яде предимно постно. Даже смятам, че е добре за Боби. Това, че яде месо, не значи че трябва да е на закуска, обед и вечеря. Това е също толкова нездравословно, колкото и крайностите на Ивана. Казвам го като човек, който години нсред е бил стриктен веган. Всичко завърши със сериозни здравословни проблеми. Особено за нас жените не мога да кажа, че е най-добрият начин на хранете, имайки предвид, че обърква хормоните.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 21, 2022 10:53:30 GMT 2
Така е, аз даже си мисля, че Ивана си е докарала голяма част от проблемите, които има точно с храненето си, но тя не го съзнава. Не мисля, че е са здравословни каквито и да е крайности,а тя изиключва много храни. Радост направо прекали, сега й четох коментарите, супер злобнаьпък претенция иначе, че е много морална и ерудирана. Напада хората и ги обижда в стори, много ниска топка на фона на хилядите и претенции. Ани от приказна кухня как се снима с в този вид за пред хората не знам, конкурира и Сладкиша. Прави ми впечатление, че Зорница съвсем се изгуби.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 11:32:29 GMT 2
Не мога, frichic си е купила куче, да й е в тон с детската и фийда.... Пфффф, ужасно гнусна ми е тази с показното кърменето 🤢 Сиг си мисли, че е много истинска и натурална, ама има тук един човек, дето като го види това, му се повдига и е наясно, че е поза. Да, аз, едва ли съм сама. Остава да почне да кърми и кучето и аз деца няма да родя, че това ще ми е пред очите всеки път.
|
|
|
Post by zahir on Feb 21, 2022 11:32:33 GMT 2
Нещо нямам муза да работя напоследък, затова си пуснах днес да видя запис на Ергенът, докато цъкам нещо на лаптопа. Аз съм в шок. То ме е срам да гледам, представям си да съм там с тия кресли.. Жени, лишени от всякаква женственост и финес. Крещят, арогантни са, нахални. Огромна част от тях имали моля ви се моден бУанд, да се чете внасят и преподават китайски боклуци. Едната, която визуално най- много ми хареса била художничка, ама на 36 още търси себе си. Детето и е на 14, ама тя висяла по детските площадки, на кой ги разправя тия?!? До колко години се виси с дете на площадка,ами после.. То тръгва на градина, на училище, а тя в носа ли си е бъркала?! Нямам думи за тия парцалеси. Аз отказвам да повярвам, че това се пробутва като извадка на българската жена. Капитонова е баш на мястото си там. Тя е нагла, арогантна, направо мо се доповръща от нея в деня на излъчване на първия епизод как ламтеше да види колко нови абоната ще има в инстаграм, й цял ден писа сторита да се представя. Отвратително.
Ганьо се е покрил някаде, разбра, че е голям гага с Париж и сега според мен се чуди как да излезе от ситуацията.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 21, 2022 11:32:48 GMT 2
Не мога, frichic си е купила куче, да й е в тон с детската и фийда.... Кокерът ли това? Той живее с тях още преди Кай да се роди.
|
|
|
Post by Minnie on Feb 21, 2022 11:33:11 GMT 2
Самият ерген каза за Капитонова, че е много обиграна и опитна. Ади, с много голямо закъснение, но да си жива и здрава! Капитанова не мога да я понасям, но си причиних предаването. Тя го раздаваше като маман през цялото време - направо ми стана неудобно да гледам. Направо изпитах secondhand embarrassment дето се казва 😂
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 21, 2022 11:35:25 GMT 2
Ох като гледам новото стори на Вика и си я представям как е седяла до ранни зори да чете какво сме писали за нея и е решила да пренапише сценария и да влезе в обяснителен режим. Забележете само как вика "оливия се появи 2019 в моя живот. Колата се появи в моя живот. Преместих се в нов апартамент." Ама Виктория обясни как са се появили - защо спестяваш на новата си аудитория,че бившия (а може и настоящ все още) чичо ти купи и Оливия и колата и те пренесе в нов апартамент и те избави от онези спартански условия в Оборище. Защо не си докрай откровена? И понеже знам,че четеш тук един добронамерен съвет - като се сприятелиш с най-големите парцали в това предаване - Дениз, Венета и онова силиконово чучало по-скоро ще си направиш антиреклама. В смисъл ние тук сме наясно,че споделяте общ вкус към по-стари мъже с по-дълбоки портмонета, но това е твоят шанс да замажеш очите на тв аудиторията. Няма как жена да е приятелка с горните 3 индивида и аудиторията да я възприема за класна, пък ако ще и да е с най-скъпата кола и най-модните дрехи. Жалко,че Ицо 100те манекенки е вече звездичка, иначе съм сигурна,че ти щеше да си 101та.
|
|
|
Post by klaudia on Feb 21, 2022 11:49:54 GMT 2
Следвам Фришик за кринджа. Тази жена е много странна. Днес показва нови дрешки за Кай, уж момченце, а му е купила момичешки дрехи с къдрички, дантелки, розови с цветенца. Горкото дете.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 21, 2022 11:50:51 GMT 2
Гана в Париж. Епизод 2.
Данданията, която се носеше по коридора застигна и стаята на Гана. Индийският скандал на тубмата, която пристигна малко след дупнишката кукона в хотел „Шпиц", успя да я разсъни още призори. Тъй като предстоеше първия шутинг дей в ПариШ, Ганка стана, за да забърка една от сутрешните си помии в картонена купа. Всички продукти носеше от България, не защото българския Лидл беше по-евтин, а защото българското е най-хубаво. След закуска, косата на Ганка също закуси смес от поширано яйце, ампула за косопад, лъжица кисело мляко, малко мед и капачка безалкохолна ракия. След като се накипри като за ревю то Гучи,Гана приличаше по-скоро като за ревю на Кучи. Ама такваз е днес модата в Париж по последни данни на Ройтерс и Асошиет Експерс. Беше се запътила с бодра крачка като на избягал от лудницата към площад ШанС Елизе, за да направи своите маймунски изпълнения. Е вярно, не беше Гребната в Пловдив ама и тоз площад щеше да свърши работа. Всичко, което се случи на този площад, не може да бъде изразено с думи, не може да бъде нарисувано, описано и за най-голямо съжаление забравено. Няколко парижанки бяха откарани за лечение в отделението за стресово пост травматично разстройство, а няколко французина успяха да разбият на пух и прах рекорда на Юсеин Болт. След като се посрами едно убаво с фалшивите гучита и шанели, Ганка капитанка се запъти към Айфеловата кула да я катери. Уви, Гана не изкатери езиковата бариера и остана на поляната да съзерцава този исполин, който се превърна в недостижима мечта. „Ама то горе е ветровито, студено е, има и много хора..абе с две думи не е убаво там. Тук доле е по-добре" - рече си тя преди да се прибере пеша към хотела. Не че не й се даваха 2 евро за метро, ама 5 км ходене е здраве. А здраве за 2 евро не може да си купиш. Стигна наша Ганка до хотела па издави дисагите, па тури буркана с лютите чушки, малко хлебче, 2 варени яйца на масата. Па си апна доволно, па й се приспа. Реши, че няма да мие зъбите. Все пак да не забравяме, че жълтото е цвета на зима-пролет 2022. Па заспа едно сладко, сладко, че утре я чакаше Шопинг. Край на епизод 2. Епизод 3 + финал с туист скоро.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 21, 2022 11:58:14 GMT 2
Бтв, още не съм гледала въпрсното предаване, което те коментира последните дни, но видях и че певицата Ева участва там. Тя май от доста време си има приятел, дори и сега не спира да го показва. Ясно е, че всички са едно голямо шоу и са там, за да гледат хората сеир. Самото предаване няма никакъв смисъл и просто цели рейтинг и прибиране на пари. Включването на инфлуенсърки носи само допълнителни гледания и кеш.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 12:12:49 GMT 2
Ергенът е дъното, но е факт, че днес, когато се събудих и отворих фейсбук и инстаграм, всичко е пълно с мемета за предаването. Честно казано ми е интересно, дали им се плаща и дали всичко е нагласено. Като цяло е голям сеир. Още съм 50/50 дали да го гледам, основно заради коментарите тук и да мога да се включвам адекватно в дискусиите. Но ми се струва, че ще е геноцид на мозъчни клетки.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 21, 2022 12:43:47 GMT 2
Ох, много се ядосах с глупостите на Деница. За пореден път говори в сторита за нейните хранителни ограничения. Има много деца, които я гледат и тя им дава грешни представи не само за живота, но и за здравето. Това момиче не разбира, че начина й на хранене е опасен и че само си вреди. Тя по принцип се ограничавала от към ядене, защото когато се отпуснела да си хапва малко повече веднага качвала. С Георги ядат много боклуци и храни, които засищат за 2 часа и след това отново са гладни и вечно ненаядени. Старбъкс напитки, замразени пици, чипсове, Доминос, Нескуик, разни сладки пакетирани неща и подобни. Когато пък си готвят нещо, Деница има голям "страх" от мазнина и слага по 2 капки олио, да не би случайно да качи 5 кг, ако сложи малко повече. Пазаруването от т.нар. пазар (когато го правят) не е по-различно от пазаруването в супермаркета. На въпросния пазар голяма част от продуктите са от същите места като тези в магазина, но според Деница там са едва ли не домашни.
Понякога се стига до крайност Деница да не яде нищо по цял ден. И тя го казва доста често във видеа или сторита. Това, че казва "не правете като мен" не означава, че децата изобщо се вслушват в думите й. Утре някое по-пълно момиченце ще реши да не се храни по цял ден като Деница и изобщо няма да се сети за "не правете като мен". За мен това момиче има някакво хранително разстройство, за което трябва да посети психолог. Не е нормално да имаш такъв страх от храна и всяка сутрин да се притегляш на кантара и да следиш всеки грамаж. been there, done that. Да допълня само, че Георги, незнайно по каква причина, не обръща внимание на това и не се замисля за последствията, което е тъжно.
|
|
|
Post by mimsi on Feb 21, 2022 12:48:22 GMT 2
Абе мусаджийки такива, нищо не разбирате значиии.. Гергана е в Париж и не иска да го показва и затова се е покрила и липсва на сторита и постове, оставила си е профила на някой "асистент" докато нея я няма. Е, айде малко вече да влезете в час, толкова години само съскате и не схванахте как стават нещата. Утре като се върне от Париж ще видите новите Шанели, козметика висок клас и някой френски кроасан за закуска от Лидл. Да и затова качва стори с нов шампоан с етикет на български. 😁😁😁
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 12:48:35 GMT 2
Здравейте не се включвам често. Снощи с моя приятел си пуснахме Ергенът да погледаме сеир а и ни се гледаше някаква комедийка. Като изключим коментарите му за всички, че са тотал щета стигаме до руската девойка . Оказа се, че я познава били са заедно на бригада в САЩ, но още по интересното и очаквано нещо, което сподели той е Викито в САЩ не се е отдавала на работа а се е отдавала на това да се "сближава" (не знам по културно как да го напиша) с шефовете. Нон стоп обикаляла наляво и надясно по ресторанти с шефовете на този голф комплекс където нон стоп пък те са си я менкали. То си лъха от нея, че е елитен ескорт (елитна бръмчалка както я нарече моя) обаче вече поне за мен и се потвърди, че си е една "златотърсачка" .
|
|
|
Post by ☀ on Feb 21, 2022 12:55:54 GMT 2
Е то това се знаеше, нали сподели в клип как избрала място, където ходят само богаташи, а и се местела от едно работно място на друго, като се криела от 'шефовете'....апфф
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 13:07:42 GMT 2
Ганьо със стори на плешивата си кратуна. Отваряте профила на свой риск. 😀
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 21, 2022 13:17:28 GMT 2
Леле! Не е добре положението при Гана изобщо. Видях, че щяла да има лайф. Сигурно пак ще се включат 80 човека от почти 170К последователи. Гане, ще вляза да съскам в лайфа ти, да знаеш. Имам въпроси, на които ти не искаш да отговаряш на сторита, а всички ние се интересуваме от тях.
|
|
|
Post by pchelica on Feb 21, 2022 13:35:00 GMT 2
Ааа, добре, защо си е снимала темето с оредяващата коса Гано, мисли преди да публикуваш!!! Утре чакаме въпрос “Страдате ли от разтройство?” придружен със снимка на тоалетната…
|
|
|
Post by zahir on Feb 21, 2022 13:39:45 GMT 2
Какво е елитното на ескорта, който Виктория предлага? Че е ескорт, ескорт е ама елитната част ми се губи. Тя е толкова нагла, нахална, простееща, злобна, не смятам, че е интелигентна.. Какво ли си говорят с чичовците, преди да стигнат до важната част? Изгледах първият епизод на Ергенът. В потрес съм, той там на няколко пъти доста я сряза, но то това руско чудо не разбира от дума. Как не и стана неудобно, не зная за каква се е взела.. Но се излага много
|
|
|
Post by nomade on Feb 21, 2022 14:11:25 GMT 2
Лайфа на Гергана със специалист ще е колкото лайфа на Гергана в Париж. Кой ще се върже на такава психопатка - не знам. Наше Гане е гледала лайфовете на свои колежки и си мисли, че и тя може. То ако въобще се състои това нещо, ще е тотален криндж, свеждайки образоваността и до 0. Аз все пак си запазих скрийншот, в който обещава въпросния лайф. Да го добавим към папката с лъжи и неосъществени ПРОЕКТИ. 🤣
|
|