butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Feb 21, 2022 14:48:53 GMT 2
|
|
|
Post by dynanamite on Feb 21, 2022 15:09:56 GMT 2
Бившата любовница на Сираков, дето не била с него заради парите ама рева като ненормална за него и как се били разделили заради други женИ, но той бил любовта на живота ѝ. То бива, бива да си про**а ама като са ти спрели кранчето тръгваш по реалитита, че някой нов да те забележи. Гледах с превъртане ии нали има едно малко прозорче, с което да се види какво става напред. Та плъзнах аз по видеото и гледам някакви снимки с възрастен мъж, пък тя рони крокодилски сълзи. Викам си "ейй сигурно плаче я за баща си, я за дядо си" и после като дойде моментът и видях снимките на големия екран 🤢 😂 даже бях забравила, че е починал
|
|
|
Post by klaudia on Feb 21, 2022 15:11:14 GMT 2
Йоми е качила стори с Радостина, на което ми се вижда много подпухнала и подута в лице, може и заради прибраната коса, но е много различна. Хич не е инстаграмъбъл, за каквато се има.
Изумих се от Гана с плешивата снимка, то бива да нямаш мозък, ама чак пък толкова.
|
|
butterfly
God
|
Post by butterfly on Feb 21, 2022 15:16:29 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 15:31:28 GMT 2
Гергана какъв лайф ще направи?! Като този на Елица, в който се отговаря само на удобните въпроси ли? При Гера обаче се чудя, ще има ли нещо различно от въпроси за Париж. Щом има все някакви реални приятели (тук няколко момичета са споделяли, че са я виждали навън с приятели) най-вероятно им е казала, кога ще има лЯйф, за да й задават точно определени въпроси. Елица и Ивана за мен все повече отиват към дъното. Списъкът на Ивана за седмицата ме уби. Ама нали...реклата на Била да върви. При Елица е същата история. Съдържание има само, ако е спонсорирано. Ако няма - само чинии, чаши и салати тюрлюгювеч.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 15:32:22 GMT 2
Аз чакам избора й на дрехи и обувки от Aboutyou. Има стил, облича се цветно, а не монохром като Кристина Ян например. Има усет към модата, изключвайки палтото на голямото пиле хахах
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 15:35:08 GMT 2
Стил и усет за мода имаше преди години. В момента се облича отвратително. Красива е, има хубаво тяло и въпреки това се облича така, че да подчертае най-лошото от фигурата си и да прилича на лелка.
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 21, 2022 15:38:33 GMT 2
Даааа, менюто на Ивана и то спонсорирано. Колкото ми беше симпатична тая жена, сега ми е толкова антипатична (да не кажа противна). Голямо ламптене да пари, голямо нещо. Интересували се били хората от менюто им. Ами като се интересуват го публикувай на добра воля, да си полезна, а не само когато Била ти пълнят джоба.
Севито в последно време никаква я няма, още по-постно съдържание. Още не е почнала да влогва и вече се изчерпа. Вчера Aurikatarina качи видео, в което нагледно показва стъпка по стъпка как чисти мръсна фурна, като обясняваше подробно и сподели нейните трикове. Това е за мен полезно съдържание, да гледаш как точно се случват нещата, а не само чистене с щракане на пръсти преди/след.
На ергенът хич и няма да въртя трафик, вие информирате чудесно 😀
|
|
|
Post by muffin on Feb 21, 2022 15:41:21 GMT 2
Имам един въпрос, ако някой знае кое е момичето, което се кара на (психоложката май) от рекламата на епизода в четвъртък на Ергенът? Стана ми интересно коя е тая толкова пък важна, ама те половината кифли без грим нямат нищо общо. Мерси.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 21, 2022 15:43:25 GMT 2
Дениз ще дa e
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 21, 2022 15:52:12 GMT 2
Абсолютно съм съгласна, определено освен комплекси за килограмите, има и нещо сбъркано около цялото това вманиачаване по храната. Тя се храни по веднъж на ден и то с най-големият полуфабрикт, който има в магазина. Колко злобно изгледа Георги, когато ѝ каза, че ще си върне всички кг, когато се наяде в Събота. Спазва този режим, само защото,иска да свали килограми, а не му е това целта. Облича само дрехи, тип "чували", за да се прикрие, макар, че е слаба, никога няма да може да си промеи структурата на краката.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 15:57:47 GMT 2
Не е по темата инфлуенсъри, но някой знае ли нещо по случая с Денди?
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 21, 2022 16:03:48 GMT 2
Не е по темата инфлуенсъри, но някой знае ли нещо по случая с Денди? Току що ми излезе новина, че е в многото тежко състояние. Не знам аз какви е станало, изскачат ми новините във ФБ.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 21, 2022 16:11:36 GMT 2
Бил е пребит с множество удари в главата и опсаност за живота, вкаран е в медикаментозна кома и шансовете са доста малки. Това слушах в сутрешният блок от говорителя на болницата, май е било с умисъл да бъде убит, защото нямало почти никакви удари по тялото, а предимно в главата. Други подробности не бяха изложени.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 16:33:03 GMT 2
Бил е пребит с множество удари в главата и опсаност за живота, вкаран е в медикаментозна кома и шансовете са доста малки. Това слушах в сутрешният блок от говорителя на болницата, май е било с умисъл да бъде убит, защото нямало почти никакви удари по тялото, а предимно в главата. Други подробности не бяха изложени. И аз так чух.Колкото и да не го харесвам ,дано да има надежда да се оправи.Жалко,че с умисъл са го пребили ,ако е вярно всичкото това. Пуснах си Ергенът малко и мозъчните ми клетки умряха.Толкова безмозъчни девойки 🤐Едната даже да си подари дипломата рамкираната.Колко пр**т трябва да си,за да го направиш.Голям резил са .Дори тази,която пиеше и се хилеше като п**а голяма излагация
|
|
|
Post by pchelica on Feb 21, 2022 16:42:27 GMT 2
Йоана Йокко с изкъртен зъб 😮 Как се случва да си изкъртиш целия зъб докато си с брекети 😮 Горката ни леля
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 21, 2022 16:46:49 GMT 2
Йоана Йокко с изкъртен зъб 😮 Как се случва да си изкъртиш целия зъб докато си с брекети 😮 Горката ни леля Според мен ѝ е изваден с цел мост или друга интервенция или може би зъбен импант.
|
|
|
Post by komkama on Feb 21, 2022 17:03:47 GMT 2
Крайно необичайно е да се извади кучешки зъб по време на ортодонтско лечение, а и изобщо. А да е само той избит с брекети без други последствия, едва ли. Може би е млечен зъб без зародиш и ще се слага имплант. Сторита с дупки от зъб е отвратително, но.. русенска пръчка, какво да правиш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 21, 2022 17:08:45 GMT 2
Мисля, че този зъб на Йоко ѝ беше млечен.
|
|
|
Post by ggl on Feb 21, 2022 17:12:09 GMT 2
Ако Виката се е държала толкова нахално и нагло с чичи, даже много я е изтърпял от 2017 г до 2021 лятото както казва тя… То сигурно е било искане на апартаменти, коли, почивки и т.н…
Т***о Джойче според мен и да рисува вежди не и стига капацитета, толкова е ограничена милата…
|
|
|
Post by annafox on Feb 21, 2022 17:17:22 GMT 2
Това за Денди е ужасно, дано се оправи. Аз прочетох, че кучето му Хинин е в неизвестност - миличкото обикаля само и стресирано.
Всички плюят по "Ергена", но го гледат и коментират и всъщност така оправдават съществуването на подобен тип предавания. На тези момичета не им пука, че това е лоша слава, все пак е слава и ще го впишат като успех в биографията си. Не го гледам и няма да го гледам. Всъщност аз съм върл фен на Биг Брадър, така че не се правя на морално извисена и негледаща телевизия 😁 Просто от всички предавания, носещи бърза, но краткотрайна слава това ми е твърде унижаващо за жените - един мъж и 20 жени, които се борят за вниманието му почти като на пазар за булки. За Вика какво да кажа - в началото ми беше дори симпатична, но после стана ясно, че възгледите ни за живота са коренно различни. Обаче подобно участие въобще не ми се връзва с характеристиките на жена +, сигурно аз нещо не съм разбрала. За Гергана не мога да повярвам, че си е измислила и пътуването, това е лъжа, в която твърде лесно ще бъдеш уличен. Според мен се заиграва с форума, защото знае, че я държите изкъсо, не мога да си обясня с каква цел - може би движение към профила '. От About you вече и кодове май спряха да пускат, а само пълнят гардеробите на инфлуенсърите. Знам, че сте много против Валери, ама на мен само тя ми остана симпатична. С Мартин си е, ходят си заедно навсякъде двамата, интересува си се от нейните неща - дрехи и козметика, не се прави на голям капацитет, да, оставя впечатление на твърде повърхностна и лековата, но може ли пък всички да са нервозни и да се интересуват от ядрена физика.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 17:17:47 GMT 2
Лелята си е некултивиран и невменяем абориген. Нито е забавно, нито е сладко, просто едно нищо и това е..
|
|
butterfly
God
|
Post by butterfly on Feb 21, 2022 17:25:54 GMT 2
|
|
|
Post by lolla on Feb 21, 2022 17:30:36 GMT 2
Вчера си върнах да гледам "Ергенът", и през цялото време се чудех от къде е това недоразумение Габриела и защо физиономията и ми е толкова позната. Summer flirt, Сладки свалки - еднотипни Vbox "продукции". И в двете участва, та се чудя, по принцип след колко предавания смята, че е нормално да си намери мъж..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 17:55:10 GMT 2
Не съм ви чела днес, че нали знаете как е в понеделник, много задачки, много проекти, тегава работа. Само идвам да кажа, че ми идват ту мъч такива сторита и да гледам на някой как му слагат абокат в ръката.. 🙄 img321.com/view/image/18222a77-0a21-4382-a21a-91cee1072250И за Елица … само тя не рекламираше умрелия Абоут Ю ама и нея я огря, че и тръгнала да показва спортни дрехи, пхаа, добре че има ген, че като я знам колко е “бърза” представям си как тренира и колко често. Айде след малко почвам да ви чета какви сте ги обсъждали днес. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 21, 2022 18:00:04 GMT 2
Попадна ми снимка на Пепе и Филяка в профила на свещите. Така са се филтрирали и обработили, че Пепе изглежда най-малко 10 години по-стара. Направо е стряскащо.
Как се харесват така? Габриелата от Ергенът даде гащите и до там. Загуби ума и дума. И само обиждаше останалите, грозна работа, само не знам кои са тия мъже дето са й подарили 5 коли 😃😃😃
|
|
|
Post by ggl on Feb 21, 2022 18:10:26 GMT 2
Този не ми прилича на чичо, а и чичи беше по-едър и мускулест поне от това, което е качвала Вика със закрито лице разбира се… Това може да е друго гадже по-бившо тя нали е учила в Благоевград
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 21, 2022 18:10:30 GMT 2
Гледах NJ и нейната среща в Пловдив. Разбира се, Стела Иванова, новоизгряващата звезда, с новиТЕ придобивки беше там. Забелязах, САМО от 10 минутно видео, колко е неспособна NJ да общува. Не може да се пенявиш само на сторита, а да нямаш 2 думи в речника си и комуникацията с хората, да ти е толкова чужда.
|
|
|
Post by ggl on Feb 21, 2022 18:31:15 GMT 2
-Ваничка ще чака милата да я споделят за най-любим профил до сега само един човек я е споделил🤣🤣
-Джулиана Гани има рожден ден, новият й подарил бебешки дрешки…😬🙄 бягай Джулкаа
-На Еличка спортните дрехи не струват… консерви са като нея
-Пепата на СПА естествено без Фичето😁 него кучета го яли😁 Писах й “А Филип lll?” И тя ми върна само една “?” Уж не разбра въпроса😁
- Розовата Йоана какъв е този бабешки жикет от любимата Zara, където го е лепнала на стори?🤔
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 21, 2022 18:41:06 GMT 2
Ако продължават да се излагат така, ще напиша трето стихотворение.
|
|