|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 18:53:14 GMT 2
На мен чантата ми дойде в повече, такава официална чанта на клин, маратонки, кроп и тренч..
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 18:57:32 GMT 2
Вика е лайф с мега филтъра, пускайтеее да гледате сеир. Извинявам се за поредните коментари!
|
|
|
Post by molivcheto85 on Feb 21, 2022 19:03:14 GMT 2
Една от участничките в “Ергенът”- тази с дипломите.. Отваряйте на ваша отговорност😂
|
|
|
Post by ariel on Feb 21, 2022 19:05:17 GMT 2
Гледах NJ и нейната среща в Пловдив. Разбира се, Стела Иванова, новоизгряващата звезда, с новиТЕ придобивки беше там. Забелязах, САМО от 10 минутно видео, колко е неспособна NJ да общува. Не може да се пенявиш само на сторита, а да нямаш 2 думи в речника си и комуникацията с хората, да ти е толкова чужда. Мен ме уби написаното в лексикона как го е оставила с грешките. Иначе идеята за среща ми хареса. Можеше да я комбинара със следващата реклама със заведението в мола. Можеше да ги покани там и на живо да видят как работи.
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 21, 2022 19:12:22 GMT 2
Една от участничките в “Ергенът”- тази с дипломите.. Отваряйте на ваша отговорност😂 Още от първия момент си личеше, че нещо не е окей с тази жена. И всичките са пишман инфлуенсърки - с блогове, последователи в инста и профили в YouTube.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 19:16:27 GMT 2
Ако продължават да се излагат така, ще напиша трето стихотворение. Давай.Те си го заслужават.Направо книга издай после.Наистина ще стане уникална .Ще задмине книгата на всяка една инфлуцка 😜❤️ Едит:Енджейката няма нито една мозъчна клетка в главата си.Убеждавам се ,че няма мозъчни гънки.Много й знае устата на стори,ама наистина на живо беден речник.Иначе на стори беше сложила лексикона и беше написала "Селски пръчки" 🤐😑😂Майко мила.Съвсем изпростя тази женица.И ми е малко жал за децата,че насам-натам се разкарва последно време и оставя децата да ги гледат.То много лесно така-раждаш и оставяш , а ти на купон ,да си развяваш дупето насам-натам.Не,че от време на време една жена не трябва и да излиза ,ама все пак.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 21, 2022 19:20:37 GMT 2
Такива Хммм, той или тя е с по-голям размер сутиен? 🤔🤔🤔
|
|
|
Post by nomade on Feb 21, 2022 19:22:39 GMT 2
Ох, Полинчик на новата снимка, която я е качила прилича на лелката от блока през 80те. Само един гоблен и липсва, и картинката е пълна. Що така, бе, девушка? 🤔
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 19:23:16 GMT 2
Това да не е Пеевски или бра'чед му? Съни, супер са ти стихотворенията! Даже ще е супер да издадем цялото творчество на съфорумките!
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 21, 2022 19:36:55 GMT 2
Понеже и аз попаднах на един репост за полезност на Иваниния профил и се чудя как ли се движи графиката и за последователи 🤔 Моля някоя от вас, която е в час къде се гледат тези статистики, да сподели с нас. Понеже в последно време видимо не е много долюбвана и доста критики отнесе, та ми е чудно колко хора са я отследвали/последвали. Аз, самата преди около месец, два и теглих чертата навсякъде
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 19:52:10 GMT 2
Сиса има нов влог, като цяло голяма скука. Купила на Ния пак дрехи от втората употреба и като видя едната блуза, че е 3 евро и беше супер изненадана колко скъпа била. Ния носи дрешки размер 110, което е 4-5 годишни, но тя не е дебела, нееее. Ния нон стоп казва тоС, супер е дразнещо, а Сиса най-накрая си е свършила праха за пране арИел. Имаше един хубав кадър на малкия Гого докато е с повърнато на устата, направо чудооо.. Ния продължвава даа виси над детето, да го целува навсякъде, да вика над главата му, ужас е просто. Сиса иначе е на диета и фастове ама от сутринта пие кафе с мляко, после палачинки, пица, дюнери, голяма диета, голямо чудо.
Кой бе, вие луди ли сте, Пепе най-голямата натегачка и дето се тика постоянно тук-там, че някой да я забележи и да ѝ предполижи някое предаване и добре, че още няма толкова луди да го направят.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 20:09:44 GMT 2
Как са ги избрали тези в "Ергенът" като всички са с гаджета......
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 21, 2022 20:11:54 GMT 2
Ани от Приказна кухня е почнала 90 дневната диета.Голямо вълнение,безброй много сторита.😄😁 Да видим колко ще я държи ентусиазма.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 20:13:46 GMT 2
Момичета, може ли да се коментира Ергенът в темата за реалити формати? Благодаря
|
|
|
Post by nomade on Feb 21, 2022 20:30:26 GMT 2
Хайде и аз да се разпиша с лично творчество. Гане, имаш невероятната и сигурно единствена възможност да бъдеш нечия муза и вдъхновение. 🤣😛
Аз съм Гана - найстумитю, на галено ми казват Гуца, маниерът ми тотално куца. Друго нещичко за мен - на Диорите съм фен. Рано сутрин се нареждам - репликите да преглеждам, после в стори да наспамя индийците от клана. Аз съм Гана - уатсйорнейм - за отговор приемам само Филип Плейн. Ако имаш друго име, ще те помоля - остави ме. Аз съм Гана, виж ми чантата на Ермес, но ще те помоля между нас да си остане, че е от АлиЕкспрес. Честичко ми казват, че не ставам, но аз на щръкнал зъб се уповавам, че тия квачки там ми завиждат и затуй кралската особа ми обиждат. Дреме ми на плешивата коса, аз съм Гана - пловдивска коза.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 20:44:17 GMT 2
Любо Жечев има ново видео за криптоизмамниците.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 21, 2022 20:48:38 GMT 2
Хайде и аз да се разпиша с лично творчество. Гане, имаш невероятната и сигурно единствена възможност да бъдеш нечия муза и вдъхновение. 🤣😛 Аз съм Гана - найстумитю, на галено ми казват Гуца, маниерът ми тотално куца. Друго нещичко за мен - на Диорите съм фен. Рано сутрин се нареждам - репликите да преглеждам, после в стори да наспамя индийците от клана. Аз съм Гана - уатсйорнейм - за отговор приемам само Филип Плейн. Ако имаш друго име, ще те помоля - остави ме. Аз съм Гана, виж ми чантата на Ермес, но ще те помоля между нас да си остане, че е от АлиЕкспрес. Честичко ми казват, че не ставам, но аз на щръкнал зъб се уповавам, че тия квачки там ми завиждат и затуй кралската особа ми обиждат. Дреме ми на плешивата коса, аз съм Гана - пловдивска коза. Страхотно е, само една бърза поправка - Гането живее в Пловдив, но си е дупнишка коза по душа. Да не се засегне някоя пловдивска съфорумка.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 20:58:40 GMT 2
Една от участничките в “Ергенът”- тази с дипломите.. Отваряйте на ваша отговорност😂 Ужас. Тя има още няколко песни в профила си и десетки видеа... Май имаме инфлЮенсър wannabe
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 21:01:59 GMT 2
Реших да пусна новото видео на Попова, в което брат ѝ и сестра ѝ избират рокля на Попо за бала им. Показва роклите и започва с първата, която според нея е в розово-лилав цвят и цитирам "сигурно цвета си има специфично име, но аз не го знам", айде бе, Тонке сериозно ли не знаеш, че има цвят цикламен/циклама. То бива, бива да ти е ограничен речника ама тия книги освен за снимки и да държиш вазите отгоре им, ще е добре и да ги прочетеш малко. Втората рокля, в която тя много се харесвала беше за мен доста зле, цвета е ужасен, все едно е прала бяло и черно заедно и накрая е излязла тая рокля, не я виждам изобщо розова, а по-скоро мръсно бяла и за мен я очертава прекалено много в корема и бедрата. Третата рокля беше супер лелченска, плисирана, с подплънки на раменете, която тя каза, че много харесва. Четвъртата рокля на мен ми допадна най-много, изчистена и стоеше много добре, ако беше черна и щеше да я вталява доста повече. Петата рокля ѝ седеше много добре, дълг официална рокля, но не виждам къде може да я носи, тя не излиза никъде, освен на някоя сватба ама то няма на кого, тя няма приятели. Шестата, която и беше топ фаворита на Тонка, не ми харесва деколтето, мразя рокли без презрамки и цвета е ужасен. И накрая уж те щяха да зибират роклята, но Тона си наложи нейното и ще носи последната рокля. Между другото близнаците са супер крийпииии, Иван супер лигльо и мека китка, а Никол е някаква супер покър фейс и като Уенсдей от семейство Адамс и двамата изглеждат същите задръстеняци като кака им.
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 21, 2022 21:02:17 GMT 2
Така. Свърших всички задачки за днес. Пъхнах мусаката във фурната. Излегнах се по пижамка със сърчица и творчеството се изля от мен: Родните риалитита обикалям с всякакви се аз въргалям Попрището ми е „безработна“ но съм много оборотна Направете ме известна всички знаят, че съм лесна! Паля свещи за ритуали кинти имам във чували Свалям младите ергени нося маркови премени Меся скъпи козунаци за богатите глупаци Сок от целина преглъщам и на хейта аз отвръщам! Бременна съм вече с пето матката ми няма вето Щом детето се роди ще работи за пари! Пращат ми дрънкулки златни всичките безплатни Кой ще седне да работи вместо да брои банкноти? Трудно е да си известен най е трудно да си свестен...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 21, 2022 21:12:01 GMT 2
Така. Свърших всички задачки за днес. Пъхнах мусаката във фурната. Излегнах се по пижамка със сърчица и творчеството се изля от мен: Родните риалитита обикалям с всякакви се аз въргалям Попрището ми е „безработна“ но съм много оборотна Направете ме известна всички знаят, че съм лесна! Паля свещи за ритуали кинти имам във чували Свалям младите ергени нося маркови премени Меся скъпи козунаци за богатите глупаци Сок от целина преглъщам и на хейта аз отвръщам! Бременна съм вече с пето матката ми няма ветоЩом детето се роди ще работи за пари! Пращат ми дрънкулки златни всичките безплатни Кой ще седне да работи вместо да брои банкноти? Трудно е да си известен най е трудно да си свестен... Ще погинааааа. Страхотни сте, момичета, евала!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 21:21:30 GMT 2
Елица на сторитата със спортни дрехи се вижда какво хубаво тяло има, за моите стандарти е общо взето 9/10 ако не и 10. Защо се облича така безвкусно? Хубаво момиче, пък какво й стана… при Палина все едно, тя и наконтена за мен изглежда ужасно, но бях забравила колко хубава е Елица отвъд глупавите избори
|
|
|
Post by nomade on Feb 21, 2022 21:22:12 GMT 2
Хайде и аз да се разпиша с лично творчество. Гане, имаш невероятната и сигурно единствена възможност да бъдеш нечия муза и вдъхновение. 🤣😛 Аз съм Гана - найстумитю, на галено ми казват Гуца, маниерът ми тотално куца. Друго нещичко за мен - на Диорите съм фен. Рано сутрин се нареждам - репликите да преглеждам, после в стори да наспамя индийците от клана. Аз съм Гана - уатсйорнейм - за отговор приемам само Филип Плейн. Ако имаш друго име, ще те помоля - остави ме. Аз съм Гана, виж ми чантата на Ермес, но ще те помоля между нас да си остане, че е от АлиЕкспрес. Честичко ми казват, че не ставам, но аз на щръкнал зъб се уповавам, че тия квачки там ми завиждат и затуй кралската особа ми обиждат. Дреме ми на плешивата коса, аз съм Гана - пловдивска коза. Страхотно е, само една бърза поправка - Гането живее в Пловдив, но си е дупнишка коза по душа. Да не се засегне някоя пловдивска съфорумка. Уф, моя грешка! 🤣 Аз самата съм от Пловдив - за мен по-хубаво място няма, само ейтова нещо разваля облика му. 🤣
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 21, 2022 21:22:24 GMT 2
Няма ретрограден Меркурий, някои хора са си криви по природа.
За Денди видях доста положителни коментари, дори във Фейсбук. Хората се молят да се оправи. Но има нещо гнило в цялата история.
|
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 21, 2022 21:37:36 GMT 2
Третото стихче е топ. Това за Гергана ми идва грубо и обидно, не, че не е истината, но все пак. И в третото има неща, които звучат гадно за моята ранима душа, но е супер оригинално и точно. Това да не се приема като критика. Просто аз съм си такава, някои неща са ми малко грубички. Полина пак рекламка. Този път на Хип. Елица за мен има страхотна фигура.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 21:44:30 GMT 2
Този не ми прилича на чичо, а и чичи беше по-едър и мускулест поне от това, което е качвала Вика със закрито лице разбира се… Това може да е друго гадже по-бившо тя нали е учила в Благоевград И аз това мисля, снимала е ръцете и силуета му - доста якичък и набит изглеждаше. Този Мартин е слаб и млад, а нали нейния бил средна възраст?
|
|
|
Post by healthy1 on Feb 21, 2022 21:48:53 GMT 2
Аз съм от Благоевград и този е слаб да и е набор 91 или 90 мисля, ако е била с него е било по времето в което е учила в Американския университет. Той беше по едно време с Лора Караджова, но беше отдавна.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 21, 2022 21:53:00 GMT 2
Третото стихче е топ. Това за Гергана ми идва грубо и обидно, не, че не е истината, но все пак. И в третото има неща, които звучат гадно за моята ранима душа, но е супер оригинално и точно. Това да не се приема като критика. Просто аз съм си такава, някои неща са ми малко грубички. Полина пак рекламка. Този път на Хип.Елица за мен има страхотна фигура. Понеже съм на тая вълна, честно казано тоя път ме кефи наградата, но няма да отстъпя на принципите си и да я последвам, че и приятелка да тагна. Аз вече спечелих една томбола на Хип (несвързана с никакви инфлуенсъри), та пак намазах.
|
|
|
Post by jeri on Feb 21, 2022 22:00:07 GMT 2
Полина се връщала към живота си - Макси на градина, тя по ресторантите и безделието. Уж много големи заявки даваше, едва ли в държавната детска го гледат по Монтесори. Но друго си е да ти е лесно, нали. И разбира се, реклама. Виктория се опитва да се прави на много мила, работеща и обучаваща се за пред непознатите. Опасни са руската школа, ей. Манипулаторки. Догледах Ергенът и асоциацията ми беше за тиймбилдинг - неудобно ти е и се чудиш какво да си говориш с другите и накрая се получават някакви безсмислени разговори.
|
|