|
Post by tonita822 on Feb 21, 2022 22:11:14 GMT 2
На мен ли така ми изглежда или Ганюц се е запотила под мишниците на последният пост-иууууу! Милата все рекламира нещо само и само да я забележат, а бившата и вече приятелка дето не е и инфлЮенЦър гледам брандове като Ла Мер и пишат Гане…Гане … за нищо не ставаш мила , затваряй го тоя профил с индийчетата вече
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 21, 2022 22:22:44 GMT 2
В интерес на истината Елица е първата която доста добре е заснела парцалите на Абаут ю. Има талант момичето и сложи всички в малкия си джоб.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 22:28:30 GMT 2
Коя е бившата ѝ приятелка? На мен ли така ми изглежда или Ганюц се е запотила под мишниците на последният пост-иууууу! Милата все рекламира нещо само и само да я забележат, а бившата и вече приятелка дето не е и инфлЮенЦър гледам брандове като Ла Мер и пишат Гане…Гане … за нищо не ставаш мила , затваряй го тоя профил с индийчетата вече
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 21, 2022 22:39:32 GMT 2
На мен ли така ми изглежда или Ганюц се е запотила под мишниците на последният пост-иууууу! Милата все рекламира нещо само и само да я забележат, а бившата и вече приятелка дето не е и инфлЮенЦър гледам брандове като Ла Мер и пишат Гане…Гане … за нищо не ставаш мила , затваряй го тоя профил с индийчетата вече То тази блуза не я свали! Не казвам, че трябва да имаш 50 блузи, но имам чувството, че точно тази блуза я носи постоянно. Имам чувството че през снимка аутфитът й е съчетан с нея, а тя има доста дрехи.
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 21, 2022 22:39:38 GMT 2
Третото стихче е топ. Това за Гергана ми идва грубо и обидно, не, че не е истината, но все пак. И в третото има неща, които звучат гадно за моята ранима душа, но е супер оригинално и точно. Това да не се приема като критика. Предполагам, че става въпрос за частта с бременността и работещото бебе, нали?
|
|
|
Post by dannyd on Feb 21, 2022 22:51:11 GMT 2
Бояна Генова е махнала Гугъл страницата на Bosy. Ревютата бяха само негативни - 1,2 и беше рейтинга. Коментарите в Инстаграм си ги е заключила. Голяма лисица излезе тази, като изтрие и ограничи всички места, на които хората да коментират, си мисли, че е забравено. Заслужава да бъде C A N C E L E D!!
|
|
|
Post by molivcheto85 on Feb 21, 2022 22:54:57 GMT 2
Бояна Генова е махнала Гугъл страницата на Bosy. Ревютата бяха само негативни - 1,2 и беше рейтинга. Коментарите в Инстаграм си ги е заключила. Голяма лисица излезе тази, като изтрие и ограничи всички места, на които хората да коментират, си мисли, че е забравено. Заслужава да бъде C A N C E L E D!! [ Да се разкарва и да се затрие отвсякъде!
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Feb 21, 2022 23:19:26 GMT 2
Дайте да видим последната снимка на Гера
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2022 23:28:58 GMT 2
|
|
|
Post by monday on Feb 21, 2022 23:37:30 GMT 2
Гледах видеото на Попова, розовата рокля с панделките и червената ѝ седяха много добре.
Бояна Генова винаги ми е изглеждала много нечистоплътна. Съжалявам, че съм крайна, но има нещо в устните и носа, което направо ме отвращава при тази жена. След тази случка с кученцето разбирам, че е гнусна и отвратителна и вътрешно. Абсолютен боклук.
Не съм гледала ергенската глупост, но това момиче, на което сте споделили някаква "песен" .... има ли ѝ нещо? Все едно гледам Джордано
|
|
|
Post by umma on Feb 22, 2022 0:04:25 GMT 2
-Пепата на СПА естествено без Фичето😁 него кучета го яли😁 Писах й “А Филип lll?” И тя ми върна само една “?” Уж не разбра въпроса😁 Ами то явно и тя вече не си спомня кой е Филип Дъ Търд. То един ли, двама ли бяха? А и без това все по- ясно става, че последният е изпята песен. Финални акорди.
|
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 22, 2022 0:12:43 GMT 2
Малко несеирджийски пост - излезе ми спонсориран пост на тази Хрисиландия, не знам дали сте я споменавали. По принцип не следя книжни блогъри/влогъри, защото не обичам да ми говорят назидателно по теми, които харесвам. Та по пада ми следно нейно интро "здравейте, аз съм книгохолик". Ок, само мен ли не ми се струва голямо героиство,че чак и книгохолизъм, човек да отваря някоя книга отвреме-навреме. Джойче с някакъв куиз с цитати от български автори. Нвма сила, която да ме убеди, че ако я срещна на улицата, ще знае поне 2 от кого са, сма с Гугъл всеки е силен..осврн Герхуц, която още разучава translate-а. Аз следя Хрисиландия и за мен е много мила и приятна жена, всъщност една от малкото, при която не помня да съм попадала на назидателен тон за каквото и да е. Поддържа изключително спокойна атмосфера и с удоволствие чета ревютата и. Не бих казала, че отваря книга от време навреме,а си чете доста, може би защото е свързано и с работата и (ако не се лъжа работи към някое от издателствата). Притежава огромна библиотека в дома си, на която би завидял всеки "книгохолик"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 0:26:55 GMT 2
Радостина какво се подиграва, че някой в Сървайвър написал "ПеЬо" като тя е написала "наТделяваха" и не е от бързината, явно така мисли, че се пише. Излагация след излагация от мис Капацитет.
|
|
|
Post by dilinika on Feb 22, 2022 0:40:41 GMT 2
Момичета, някой гледа ли новото видео на мама Сиси?
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 22, 2022 0:43:58 GMT 2
Така, идвам с информация, която сигурно знаете за Гането, но все пак да си кажа какво видях - има групи в инстаграм, телеграм и фейсбук, които са за подкрепа, не са български, а международни. В тях такива си обменят харесвания, коментари, последователи, а ако някой си заплати сума за седмица или месец, не трябва да връща коментари и харесвания. Имам информацията, тъй като в компанията, в която работим следим точно за такива неща при "инфлуенсърите", които пишат за реклама, за да разберем до каква степен ангажираността им е реална.
Та, реших да се загледам в коментарите на Гергана (под последния пост), видях няколко коментара, които не ми се виждаха адекватни и реших да проуча - Гергана е в такава група, има едно момиче в коментарите "evafleurose", която е коментирала също снимки на различни хора, коментирали под поста на Гергана (отново не български профили), както и е получавала коментари в замяна от същите тези, на които е коментирала. Звучи схемаджийско и объркано, но го правят, та, не виждам нищо от Гергана при въпросните профили, което ме навежда на мисълта, че си плаща, за да не ги връща тези коментари. Цените са различни, като сме засичали в Telegram доживотен премиум, който беше откъм порядъка на 200 евро еднократно, а във фейсбук - 30 долара например месечно. Коментари от сорта "I love that", "So beautiful", "Love your smile" и още подобни, които сигурно дори самата Ганка не може да си преведе са ми толкова роботизирани и фалшиви, да не говорим, че от тези същите хора коментарите стоят под доста от постовете, сега, адекватен бранд с нормални работодатели, та тези хора не са учили 5 години, за да ги баламосват с някакви фалшиви коментари с целта да се покажем колко сме "интересни", "интернационални", хората виждат, че всичко е фалш и дори брандовете, които изпращат на абсолютно всеки не се занимават с Гергана. До такава степен е зле положението. Няма да обсъждам наново лъжите и как се оплита в тях, но това прави впечатление и ако четеш тук (а съм сигурна, че го правиш), хората не са толкова малоумни, да знаеш.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 7:34:14 GMT 2
Не съм се и съмнявала, че Ганьо си проси харесвания и коментари, или си ги купува, както последователите си. Ама е жалка картинка и все по тъжно става. Да се смее ли човек, да плаче ли. Я живее в собствено жилище, я не. Вероятно под наем или при приятелка. Не знам какво работи, няма колаборации, ама уж има мениджър (дамата, която тагна, че ще ходи с нея в Париж). Оплешивява, ама дава съвети как да се грижим за косата си. Купува си фалшиви (или истински?) Гучи, Диор и т.н., но няма да отдели пари да отиде и да оправи усмивката си. Аз, като един собственик на бизнес, ако искам те да ми популяризира профилите, да речем, ще се откажа по доста причини. Иначе сторитата ѝ с въпроси и отговори са забавни донякъде, личи си че дава от себе си и е честна за доста неща. Само не я виждам наистина с гадже. Че тя един да е излъгала, пак добре. А Алфа не знам дали е неин или е на съквартирантката и тя се грижи за него и готви срещу безплатен наем. Ама пък в апартамента, в банята, си бяха някакви нейни неща. При Ганьо всичко е НО и т.н. да дава акъли като си изкара курса, отиде в Париж и си оправи зъбите. Неща, които е обещала пред себе си, не толкова за публиката си.
|
|
|
Post by zahir on Feb 22, 2022 8:32:00 GMT 2
Aз следя Хрисиландия, красиви са снимките, които качва и чете доста, но основно някакви чиклити и женски романчета, мен лично не ме вдъхновяват ревютата ѝ, при все, че аз обичам много да чета, както и доста ровя по книжни блогове, чета ревюта на книги и т.н.
|
|
|
Post by anne on Feb 22, 2022 9:19:18 GMT 2
Джулияна със скандален лайф в момента. Нейната излагация край няма🤷🏻♀️ Любо Жечев с ново видео. Страшно много му се отдават тия видеа, дори повече отколкото на Цанов. Не е толкова пристрастен😁 Какво е казала тая кукувица Джулияна пак ?Излагациите и нямат край от инстаграм историята и с тоя новият дето и подарил за рождения и ден бебешки дрешки
|
|
|
Post by The Judge on Feb 22, 2022 9:30:25 GMT 2
Дане се е рсзплодила наново? Пази, Боже!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 9:36:56 GMT 2
Ганито е отвратителна. Не виждам обаче, защо са тези дрехи ако не е бременна. Освен да е намек... Илиян, който не ми е бил никога симпатичен, гледа детето и постоянно качва снимки и сторита с него. Имах го за голям льольо, но си промених мнението след раздялата им. Отворих профила му и видях, че снощи е пуснал стори с опция за въпроси. Днес ще отговаря.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 9:47:24 GMT 2
Аз съм ти много благодарна, че разясни тази загадка за мен, честно! Наистина недоумявах как тя има толкова много коментари, а по мои наблюдения те най-трудно се събират. Например Тейче, която само като качи снимка на копче и се почват 30 коментара "от къде е копчето? Cena?", в някои случаи има толкова коментари колкото Гергуц. Така, идвам с информация, която сигурно знаете за Гането, но все пак да си кажа какво видях - има групи в инстаграм, телеграм и фейсбук, които са за подкрепа, не са български, а международни. В тях такива си обменят харесвания, коментари, последователи, а ако някой си заплати сума за седмица или месец, не трябва да връща коментари и харесвания. Имам информацията, тъй като в компанията, в която работим следим точно за такива неща при "инфлуенсърите", които пишат за реклама, за да разберем до каква степен ангажираността им е реална. Та, реших да се загледам в коментарите на Гергана (под последния пост), видях няколко коментара, които не ми се виждаха адекватни и реших да проуча - Гергана е в такава група, има едно момиче в коментарите "evafleurose", която е коментирала също снимки на различни хора, коментирали под поста на Гергана (отново не български профили), както и е получавала коментари в замяна от същите тези, на които е коментирала. Звучи схемаджийско и объркано, но го правят, та, не виждам нищо от Гергана при въпросните профили, което ме навежда на мисълта, че си плаща, за да не ги връща тези коментари. Цените са различни, като сме засичали в Telegram доживотен премиум, който беше откъм порядъка на 200 евро еднократно, а във фейсбук - 30 долара например месечно. Коментари от сорта "I love that", "So beautiful", "Love your smile" и още подобни, които сигурно дори самата Ганка не може да си преведе са ми толкова роботизирани и фалшиви, да не говорим, че от тези същите хора коментарите стоят под доста от постовете, сега, адекватен бранд с нормални работодатели, та тези хора не са учили 5 години, за да ги баламосват с някакви фалшиви коментари с целта да се покажем колко сме "интересни", "интернационални", хората виждат, че всичко е фалш и дори брандовете, които изпращат на абсолютно всеки не се занимават с Гергана. До такава степен е зле положението. Няма да обсъждам наново лъжите и как се оплита в тях, но това прави впечатление и ако четеш тук (а съм сигурна, че го правиш), хората не са толкова малоумни, да знаеш.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 9:53:05 GMT 2
Aз следя Хрисиландия, красиви са снимките, които качва и чете доста, но основно някакви чиклити и женски романчета, мен лично не ме вдъхновяват ревютата ѝ, при все, че аз обичам много да чета, както и доста ровя по книжни блогове, чета ревюта на книги и т.н. И аз я следя, но наистина чете основно един жанр. Много книги ѝ минават през ръцете, но самата тя е казвала, че има подход как да чете и дори скипва страници. За мен четенето само, за да трупаш бройка не е ок, не казвам, че при нея е такъв случая. Мисля, че наистина обича книгите.
|
|
|
Post by anne on Feb 22, 2022 9:53:37 GMT 2
Ганито е отвратителна. Не виждам обаче, защо са тези дрехи ако не е бременна. Освен да е намек... Илиян, който не ми е бил никога симпатичен, гледа детето и постоянно качва снимки и сторита с него. Имах го за голям льольо, но си промених мнението след раздялата им. Отворих профила му и видях, че снощи е пуснал стори с опция за въпроси. Днес ще отговаря. Илиян ще се окаже свестен накрая,и че тази която го е дърпала надолу е точно Гани.Знам, че монетата има две страни и в никакъв случай не казвам ,че и той е някакъв ангел ,но си личи с колко любов се грижи за Давид. Докато при Гани падението е брутално.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:00:55 GMT 2
Криминалният свят на ютуб и тя коментирала на стори ергенина. Била благодарна на продуцента на шоуто, защото предаването я карало да се чувства добре, да се оценява и обича себе си. Когато имала кофти период, си го пускала, наблюдавала разсъжденията, манталитата и инста ѝ минавало всичко. На светлини години се изкара пред другите. Многооооо голям го вади, много се има за голямата работа. А всъщност някои хора, когато си пуснат нейн клип, се чувстват като нея, след като е гледала ергенина.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:09:56 GMT 2
И аз мисля, че от двамата Илиян е този, който има нещо нормално в себе си. Освен цялата сага с детето, която е очевидна за всички ни, аз се възхищавам на находчиви хора, а той освен книги, фитнеси, създаде и чайове буквално от нищото. Явно е амбициозен. НООО все пак какъв трябва да си да срещнеш това бостанско пл*шило, което е извънредно вулгарно, пр*сто и меркантилно, и да припознаеш в него своята съпруга и майка на детето ти? За мен той има скрита страна, която не е за подценяване.
Между другото съм убедена че над половината последователи на Джугана са купени индийчета. Не може да си със 180 к или там колко, и да имаш по 2000 лайка на снимка.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 10:14:24 GMT 2
Третото стихче е топ. Това за Гергана ми идва грубо и обидно, не, че не е истината, но все пак. И в третото има неща, които звучат гадно за моята ранима душа, но е супер оригинално и точно. Това да не се приема като критика. Предполагам, че става въпрос за частта с бременността и работещото бебе, нали? Да, да точно. Стихът заслужава да обикаля мрежите. Много хора ще му се изкефят и така смятам че, ще разберем настроенията на хората за инфлуенсърите. Нашия инстаграм не е много четен, каквото и да си говорим. Трябва по-голяма трибуна. 😃
|
|
|
Post by emmilie on Feb 22, 2022 10:16:40 GMT 2
С 465К последователи е Джулиана🙄 сега погледнах, около 10-15 000 ѝ се въртят харесванията.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:20:56 GMT 2
Фейт, ти НЕ СИ интелигентна. Дори да си пуснеш Егренът, няма да се почувстваш такава. Опитът й за ирония е под кота нула. Но не съм изненадана, защото й знаем капацитета покрай видеата й. Постоянни лапсуси, глупави нейни разсъждения и само повтаря, колко много се старае... Честно казано не може да ме убеди, че няма поне 5 от тези, а може би и повече, които да са в пъти по-интелигентни от нея.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:27:45 GMT 2
Ни Ло ми е другата със съмнително малко лайкове. За 800 к ми изглежда слабо ако не може да задържи постоянни 25 к лайка, а при нея това е събитие. Моя грешка за Джула, нещо наизуст говоря. Пак я погледнах и все пак не може да достигне бройките на Алекс, а последователите им са близо. Пак споменавам Теа, но просто тя е добър пример 😅 много лайкове събира за броя последователи, чисто като %
|
|