|
Post by anne on Feb 22, 2022 10:45:25 GMT 2
На Джугани повечето последноветели са купени.Има там някви макс стотина души, като гледам дето коментират и харесват глупостите и ( и те същите недоразумения като нея) ,или такива който обичат да гледат сеир, и затова са и харесали малумния Инстаграм.
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 22, 2022 10:47:44 GMT 2
Теа скоро ще мине Пепе по последователи според мен
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:51:34 GMT 2
Фейт, ти НЕ СИ интелигентна. Дори да си пуснеш Егренът, няма да се почувстваш такава. Опитът й за ирония е под кота нула. Но не съм изненадана, защото й знаем капацитета покрай видеата й. Постоянни лапсуси, глупави нейни разсъждения и само повтаря, колко много се старае... Честно казано не може да ме убеди, че няма поне 5 от тези, а може би и повече, които да са в пъти по-интелигентни от нея. Фейт, миличка, професионалистката, криминалния ютубър, “многостараещата” се Геновева, пускай си Ергенът, щом той ти носи чувството, че си “интелигентна”, но само да подшушна.. НЕ СИ. Ти си едно комплексирано момиченце, което се опитва да изпъкне, защото очевидно никога не е успявало през живота си. Не обичам да коментирам външния вид, но когато ми забрани коментарите ме нарече “грозна”, бих казала, че поне не съм кривогледа и не се опитвам да го прикрия с мигли, тип ветрило, за обратната захапка няма да коментирам, че и там ще искаш мигли да редиш. Хубаво е, когато се присмиваме на някого, няма значение дали участнички в реалити, случаен потребител в ютуб, дали пък да не се замислим, че той може да е повече от нас и не е хубаво да си избиваме така напиращите комплекси. Никак не си интелигентна, Фейтче, ако беше щеше да си закрила канала, ама ти галят егото и го държиш.. влязох в инстаграма ти и от там крещи ЧАЛГА, дори си представих как Тони Стораро пее, докато ти разглеждам безумните снимки. Намали самочувствието, пък туко виж станало нещо повече от теб, госпожице “професионалист” (Тонка 2).
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 10:58:30 GMT 2
Чакам някой да отвее Фейт, ама в бг още няма добри криминални канали.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 11:05:40 GMT 2
Фейт, ти НЕ СИ интелигентна. Дори да си пуснеш Егренът, няма да се почувстваш такава. Опитът й за ирония е под кота нула. Но не съм изненадана, защото й знаем капацитета покрай видеата й. Постоянни лапсуси, глупави нейни разсъждения и само повтаря, колко много се старае... Честно казано не може да ме убеди, че няма поне 5 от тези, а може би и повече, които да са в пъти по-интелигентни от нея. Фейт, миличка, професионалистката, криминалния ютубър, “многостараещата” се Геновева, пускай си Ергенът, щом той ти носи чувството, че си “интелигентна”, но само да подшушна.. НЕ СИ. Ти си едно комплексирано момиченце, което се опитва да изпъкне, защото очевидно никога не е успявало през живота си. Не обичам да коментирам външния вид, но когато ми забрани коментарите ме нарече “грозна”, бих казала, че поне не съм кривогледа и не се опитвам да го прикрия с мигли, тип ветрило, за обратната захапка няма да коментирам, че и там ще искаш мигли да редиш. Хубаво е, когато се присмиваме на някого, няма значение дали участнички в реалити, случаен потребител в ютуб, дали пък да не се замислим, че той може да е повече от нас и не е хубаво да си избиваме така напиращите комплекси. Никак не си интелигентна, Фейтче, ако беше щеше да си закрила канала, ама ти галят егото и го държиш.. влязох в инстаграма ти и от там крещи ЧАЛГА, дори си представих как Тони Стораро пее, докато ти разглеждам безумните снимки. Намали самочувствието, пък туко виж станало нещо повече от теб, госпожице “професионалист” (Тонка 2). Нарекла те е грозна?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 11:13:41 GMT 2
Фейт, миличка, професионалистката, криминалния ютубър, “многостараещата” се Геновева, пускай си Ергенът, щом той ти носи чувството, че си “интелигентна”, но само да подшушна.. НЕ СИ. Ти си едно комплексирано момиченце, което се опитва да изпъкне, защото очевидно никога не е успявало през живота си. Не обичам да коментирам външния вид, но когато ми забрани коментарите ме нарече “грозна”, бих казала, че поне не съм кривогледа и не се опитвам да го прикрия с мигли, тип ветрило, за обратната захапка няма да коментирам, че и там ще искаш мигли да редиш. Хубаво е, когато се присмиваме на някого, няма значение дали участнички в реалити, случаен потребител в ютуб, дали пък да не се замислим, че той може да е повече от нас и не е хубаво да си избиваме така напиращите комплекси. Никак не си интелигентна, Фейтче, ако беше щеше да си закрила канала, ама ти галят егото и го държиш.. влязох в инстаграма ти и от там крещи ЧАЛГА, дори си представих как Тони Стораро пее, докато ти разглеждам безумните снимки. Намали самочувствието, пък туко виж станало нещо повече от теб, госпожице “професионалист” (Тонка 2). Нарекла те е грозна? В коментар под ютуб видео. За “Черната Далия”, тъй като аз обичам подобни случаи и бях написала коментар, че има доста неща, които не са верни или достатъчно подробни съвсем добронамерено, дори ѝ предложих помощ. Фейт ми отговори, че тя е КРИМИНАЛНИЯ ЮТУБЪР и си разбира от работата, плюс че съм грозно и отвън и отвътре, защото завиждам и коментара изчезна, като на мен ми беше забранено да ѝ пиша коментари вече. Сега ѝ пиша в инста, веднъж сийна и си покри сторитата от мен. Ганка номер 2. Доста жалко се държи, шеметната ѝ кариера не ѝ се отразява добре.
|
|
|
Post by Ilieva on Feb 22, 2022 11:17:28 GMT 2
Идвам от последното видео на Цуро. Спонсорирано е от сторител, но е направено много приятно и забавно. Родния хайлайф в ютюб трябва да се учи от него. Личи си, че се е постарал и наистина е отделил време за подготовка, без да се обяснява 5 минути в интрото....на фона на останалите е глътка свеж въздух.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 11:19:27 GMT 2
Фейт, ако си мисли, че нейният канал е криминален, аз съм Путин. Нейното съдържание даже не знам на какво да го опрелича. Прочела е два реда от някъв си сайт и ги суфлира мудно като бавноразвиваща. За нея криминално е да прави автобиография на убиеца и да слага предупреждения за уж чувствителната част, която предстои. Убиецът имаше брадва. Мерси, на*ках се. Само от Ани Уилкис ме е страх повече. Сто про е гледала криминални канали в ютуб и се чудя не вижда ли разликата, защото ако я виждаше нямаше да се кръсти "криминалния свят на ютуб". Бавнярка е и не може да погледне по-далеч от носа си, което си е предпоставка за нулево развитие. Такава ще си остане и ще се кефи на хубавите коментари от дечицата, защото просто няма кой друг да ѝ оцени великия труд. И на нея. Смешни сте почти до една и най-вече с биенето по гърдите колко сте над другите. Не сте, нали ви виждаме на какво приличате.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 11:25:07 GMT 2
На мен Фейт в началото ми беше симпатична, но в някакъв момент започна да ме дразни,защото наистина се има за последна инстанция и говори все едно аха да разгадае някой случай 🤭, а видеата са сбити и претупани. Потресена съм,че е нарекла свой последовател, който си е позволил да й напише нещо грозна. Това даже не може да се сравни с Ганка, тя само тихомълком блокира - това си е баш Попова 2 - тя баш така се зъби. Ужас, ужас. Профилът и в инста наистина няма нищо общо с имиджа,който гради в криминалния канал. Да се чудиш как набра толкова последователи така бързо.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 11:34:56 GMT 2
И на мен в началото ми беше интересна. Гледах я, но го отдавам на това, че на български няма много такива канали, а когато тя се появи в ютуб, основните инфлуенсърки бяха в абсолютен застой и нямаше нищо за гледане. В началото се държеше добре и не показваше, каква простакеса е. Виждам я като много комплексиран човек. В едно от видеата й в продължение на 5 минути обясняваше, че има херпес на устата и да не го гледаме. 5 минути за това?! Също забелязвам, че много често сменя декора зад нея, което също показва неувереност в моите очи. В профила й в инстаграм има снимка с плюшено розово екипче от кроп топчИ и панталонки. Падам! Варианта на Гана с блокирането ми се вижда по-адекватен на фона на обидите заради градивна критика. В първите й видеа разказваше, че чете много, но за човек, който чете много има беден речник. Когато някой ми каже, че чете много, не си го представям да се опитва по всеки възможен начин да си покаже в инстаграм...
|
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 11:44:20 GMT 2
Нищо не разбирате значииии, сега тЕй е модерно. Отидеш в Дюбай - не се снимаш, отидеш в Париж - не се снимаш..не следите тренда !Насладете се на НЕсподелените снимки от пътуването на Ганка и това е. Копирачка такава. Дамата е готина и свежа, ама...копират я.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 22, 2022 11:45:49 GMT 2
Идвам да кажа, че Даниел Петканов, в мойте очи се е разхубавил, откакто е в развод.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 22, 2022 11:51:28 GMT 2
По препоръка на една от съфорумките, ( благодаря ти! ) си пуснах едно след друго видеата на любимия ми MrBallen и Фейт. Специално този случай съм го гледала доста отдавна от трети източник и бях запозната с него. В случая и аз съм съгласна, че Фейт е по-подробна в информацията, но нивото на представяне е от тука от Луната и обратно по 1000000. MrBallen притежава талант какъвто Фейт и да се пъне няма да проима никога. Мисля, че най-много ме дразнят всички излишни глупости, които дрънка, които крещят за липсата на професионализъм. Първо НИКОЙ не го интересува личната преценка на Фейт. Тя е там, за да представи факти по увлекателен и достъпен начин. Второ липсата на добре структуриран изказ е кофти. Вместо в мигли, ще е добре да инвестира в книги. Речникът й не е особено богат. Колкото до коментарите й за „Ергенът" - присмял се хърбел на щърбел.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 22, 2022 11:55:30 GMT 2
Аз противно на повечето харесвам Даниел. Не го намирам за манипулатор, търтей или нещо подобно. Влизал е един път в магазина при мен да разгледа и беше адски възпитан и мил. Стана ми тъпо от последния рийл и от това, че още си носи халката. За мен това не е манипулативно и опит да се изкара жертва, а просто си обича Александра. Харесвам я и нея много, но тя си е типичната бръмчалка. Иска пари, звезден лайфстайл и за мен беше очеизвадно, че се опита да претопи Даниел по нейн си вкус и тип. Тя си търси лъскавата обвивка, а без Даниел никой нямаше да знае коя е.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 11:56:52 GMT 2
Идвам да кажа, че Даниел Петканов, в мойте очи се е разхубавил, откакто е в развод. От операцията на носа ще да е 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by klaudia on Feb 22, 2022 12:11:34 GMT 2
От любопитство реших да видя Фейт, защото до сега не съм попадала на нея. Голяма хубавица, няма що, без звук я видях за секунди, то мигли то чудо.
Не бях обърнала внимание на зъбите на Деница, на пръв поглед изглеждат добре, но този е много странно обърнат. Ама пък това да ѝ е кусура на нея.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 12:12:24 GMT 2
Не знам дали сте гледали скоро Евелин - придобивката, обаче ми се струва,че всячески се опитва да изнесе всичко от добрата стара Англия в Банкя. Тази жена с тир ще трябва да превози всичко, което накупи с на маминка парите
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 12:23:05 GMT 2
Фейт винаги ми е приличала на тази героиня от Аватар prikachi.net/image/QubJd. Не ми е симпатична грам, но има огромно самочувствие.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 12:31:13 GMT 2
Някой тук гледал ли е blair walnut - на мен случайно ми излезе на заглавната страница и се изненадах като разбрах,че е бг.за мен това момиче е на някакви субстанции - като я видях във видеа от преди няколко години - коренна разлика, а изгорялата й коса е направо плашеща как сама се е докарала до тук. Като някаква развалина е на фона на това,което е била преди няколко години. Изглежда ми супер депресирана, нещастна и самотна и водеща изключително празен живот.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 12:36:12 GMT 2
Някой тук гледал ли е blair walnut - на мен случайно ми излезе на заглавната страница и се изненадах като разбрах,че е бг.за мен това момиче е на някакви субстанции - като я видях във видеа от преди няколко години - коренна разлика, а изгорялата й коса е направо плашеща как сама се е докарала до тук. Като някаква развалина е на фона на това,което е била преди няколко години. Изглежда ми супер депресирана, нещастна и самотна и водеща изключително празен живот. Това е Бисера, която се опита да пробие и в БГ ютуб като Оливера, но когато не й се получиха нещата го обърна на лигавщина и тренди видеа.Изтри си стария канал или видеа май? Идваше си често в бг с годеника Ник дори, с когото се разделиха преди сватбата. Не знам какво стана там, но не е както преди и определено изглежда като развалина. Води много странно разюздан живот и бих казала, че сега е по-добре дори...Иначе е дете на български емигранти в Лас Вегас и е завършила психология. Надявам се скоро да излезне от тази дупка и да се стегне, но не вярвам да се случи в близката година. Скача като цветарка от място на място и провежда някви случайни срещи с противоположния пол.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 12:36:18 GMT 2
Да, гледах я преди, когато имаше канал на български език. Момичето се казва Бисера и беше изключителна сладурана. Знам, че има и други съфорумки, които са я гледали. Правеше видеа на български, развален, но беше много по-симпатична от Оливера. Имаше дългогодишен приятел, с който се сгодиха (Ник) и дойдоха да живеят в София. Нещо обаче явно не беше наред в отношенията им и се разделиха. След това от пухкавото момиче остана само блед спомен. Според мен се друса яко и е станала клечка, отделно от това имаше постоянно сторита по някакви яхти с чичаци. Абе пълен ужас. Някой тук гледал ли е blair walnut - на мен случайно ми излезе на заглавната страница и се изненадах като разбрах,че е бг.за мен това момиче е на някакви субстанции - като я видях във видеа от преди няколко години - коренна разлика, а изгорялата й коса е направо плашеща как сама се е докарала до тук. Като някаква развалина е на фона на това,което е била преди няколко години. Изглежда ми супер депресирана, нещастна и самотна и водеща изключително празен живот.
|
|
|
Post by diamond on Feb 22, 2022 12:56:23 GMT 2
Бисера и аз я гледах, когато започна с канала си на български. Дори не си спомням как ми е попаднал тогава каналът ѝ. Беше едно леко пухкаво момиче, което споделяше и за проблемите си с теглото. После май отнесе критики за произношението си и видя, че няма да ѝ се получат нещата с влогове на български, поради което се преориентира. И какво се случи, не знам, но изведнъж стана дива бръмчалка. На фона на корекциите си все още ми е симпатична. И живо се интересувам как успя така да отслабне
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 12:59:20 GMT 2
Аз преди доста я следях и ми беше интересна, мисля че се казваше Bits by Bee или нещо подобно. Имаше интересни видеа, говореше за живота в Америка, за разликите там и тук. Имаше си приятел, сгодиха се. Изведнъж нещо и прищрака и много си промени поведението, спря да споделя интересна за мен информация и да качва видеа на български, не ми беше проблем да я следя и със съдържание на английски, но ми беше скучна. След време разбрах, че са се разделили с Ник, попадайки на профила ѝ в IG и от там дойде големият шок за мен. Съвсем различна, прилича ми на разпоретина, на леко момиче. Качваше снимки с някакъв възрастен чичко за гадже и после ги триеше, пишейки обяснения за мъжете и как трябва да се използват. Общо взето за мен вече не представлява никакъв интерес.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 13:03:04 GMT 2
Бисера беше дошла миналата година в София до Магама да й изработят перука, тъй като си е съсипала косата и отзад имаше плешиви места. Има видео в ютуб на английски. Гаджето й платил косата, въртят ми се $2000 за перуката, но тя директно си казва в клипа.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 22, 2022 13:05:16 GMT 2
Всъщност използването на забранени субстанции би обяснило от поведение до сваляне на тегло, защото определено не води здравословен начин на живот, нито се храни както трябва. Малко на Бритни ми прилича за съжаление. http://instagram.com/p/CYhE4Tslo9c
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 13:17:54 GMT 2
Всъщност използването на забранени субстанции би обяснило от поведение до сваляне на тегло, защото определено не води здравословен начин на живот, нито се храни както трябва. Малко на Бритни ми прилича за съжаление. http://instagr.am/p/CYhE4Tslo9c Да и аз мисля,че в началото е тренирала да отслабне, а сега просто не се храни редовно, не спи достатъчно и взима нещо забранено. Много добро сравнение с Бритни не се бях замисляла. Гледах някакво видео, в което обеснявашв,че се запознала с някакъв в дискотека и той й казал прати ми снимка на паспорта си и ще ти взема билет да дойдеш в Мексико мисля че беше и тя веднага скокнала. Цялото нещо звучеше супер злокобно, та чак като сценарий за Taken 5 с Лиам Нийсън. На мен точно видеата за съсипаната коса ми излезнаха и се изненадах като видях,че е в салон в Бг затова я загледах. Видях че преди няколко години е имала видео с Миа Мейпълс да си избира булчинска рокля и имала доста здрав вид. Сега фалшива коса, устни, май и цици, пластмасови нокти и един невинаги фокусиран поглед. Изглежда ми чак нечистоплътна към днешна дата. Общи взето такива момичета ги съжалявам, защото може да звуча като някоя пенсионерка,но ми се струва,че това е директен резултат на обсебване да следваш сляпо Инстаграм тенденциите за лайфстайл на "модерна" 20 годишна девойка.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 13:19:20 GMT 2
Влезнах да я прецъкам на свежо и виждам, че положението наистина е доста плачевно. Скролнах до първите ѝ публикации и си припомних какво приятно момиче беше. Може би раздялата с това момче така ѝ е повлияло. Имаше коментари, че е качвала стори с кратко обяснение какво се е случило, но аз не съм го гледала. И да както каза и Tual има прилики с Бритнито
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Feb 22, 2022 13:23:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 13:34:13 GMT 2
Да, скоро бях на детски рожден ден(8-9 годишни) и слушаха някакви песни на Никол и бившия ѝ приятел и там е толкова красива. Сега изглежда потресаващо зле, нечистоплътно и някак гнусно.. Никол има красиви черти, но р много занемарена и отблъсква..
|
|