|
Post by Bonbonka17 on Feb 22, 2022 13:36:33 GMT 2
Да, скоро бях на детски рожден ден(8-9 годишни) и слушаха някакви песни на Никол и бившия ѝ приятел и там е толкова красива. Сега изглежда потресаващо зле, нечистоплътно и някак гнусно.. Никол има красиви черти, но р много занемарена и отблъсква.. По-скоро на снимката е работил много фейсапа направоо не прилича на себе си..
|
|
|
Post by klaudia on Feb 22, 2022 13:38:52 GMT 2
Евелин ми е като Пепе, но вместо от Дания при нея е Англия. Ще бъде страшно преместване до Банкя. Като се почне от сапун до кресло. Обича да харчи чужди парички мамината готованка. Всичко било много изгодно, но като обърне от паунд в лева, идва на цена все едно е купено от тук. Ама в Англия плаща маминка и няма как да не се възползва.
|
|
|
Post by Victoria on Feb 22, 2022 13:39:13 GMT 2
Joy със снимка от център за проследяване на бременност. Защо не вземе да я оповести вече,ами само загатва (направо си крещи). Поне ще започнат да валят пратки, ако вече е официално бременна 😁
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 13:42:07 GMT 2
И аз й се чудя на Джой. Какво е седнала да се катае, като ако го каже, за 2 седмици ще е успяла да си набави всичко необходимо за раждането и след това само с пр пратки...
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 13:43:15 GMT 2
Да, скоро бях на детски рожден ден(8-9 годишни) и слушаха някакви песни на Никол и бившия ѝ приятел и там е толкова красива. Сега изглежда потресаващо зле, нечистоплътно и някак гнусно.. Никол има красиви черти, но р много занемарена и отблъсква.. По-скоро на снимката е работил много фейсапа направоо не прилича на себе си.. Абе и на мен не ми прилича на нея. Няма нищо общо, като цяло на мен не ми харесва като визия Никол, не виждам какво ми се вживява като красавица, но различни хора, различни вкусове.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 13:49:26 GMT 2
Дани Петканов и аз го харесвам. Не смятам, че е манипулатор нито хрантутник. Забелязвам обаче, че и двамата си носят халките. Също така виждам, че докато Габриел беше болен го гледаха и двамата, явно се редуват.
|
|
|
Post by Victoria on Feb 22, 2022 14:02:28 GMT 2
Дани Петканов и аз го харесвам. Не смятам, че е манипулатор нито хрантутник. Забелязвам обаче, че и двамата си носят халките. Също така виждам, че докато Габриел беше болен го гледаха и двамата, явно се редуват. Накрая да не излезе пак PR ход. Вече ще надминат и Алисия,Николета,Николай и Валери 😁 "Скъпи приятели в деня на развода, разбрахме, че сме един за друг и много се обичаме и за това скъсахме документите" Признавам,че ще се говори много за тях отново 😁
|
|
|
Post by scalestone on Feb 22, 2022 14:12:05 GMT 2
Съмнява ме този път да е PR, Алекс плака на рождения си ден, той в онзи reels с напечатания текст имаше много тъжни поглед и физиономия. Чааак такива актьори не са. Аз него го харесвам. И друг път съм писала, че не го виодам черен и мързелив, просто Алекс е прекалено амбициозна, дори алчна. Реално не виждам какво тоооолкова й липсва. Страхотна къща, тя си има вече апартамент, коли имат. Той даже й купи само за нея, после й я преписа. За визия съм не го намирам грозен, даже и преди ми е харесвал. Сега също добре му се отразиха подобренията. Обаче само на мен ли и двамата ми се виждат отслабнали? Тя, вярно, че е на житния режим, но сякаш и от преди това.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Feb 22, 2022 14:13:18 GMT 2
Евелин ми е като Пепе, но вместо от Дания при нея е Англия. Ще бъде страшно преместване до Банкя. Като се почне от сапун до кресло. Обича да харчи чужди парички мамината готованка. Всичко било много изгодно, но като обърне от паунд в лева, идва на цена все едно е купено от тук. Ама в Англия плаща маминка и няма как да не се възползва. Евелин е най-голямата фенка на Попова😂😂😂 Голямо драпане за внимание,ей!
|
|
|
Post by scalestone on Feb 22, 2022 14:47:53 GMT 2
На сторитата на Дани от днес се вижда пръстен. Тя на снимките за Maybelline също е с пръстен, но на reels-а от 15.02 за MP е без халка. На мен ми направиха впечатление няколко неща. Във видеото с рекламата на Самсунг Дани показа цитат на Къци, че бързаме нещо да ни се случи, а после осъзнаваме, че по-добре ни е било преди това. Изброи училището, университета, работата. Каза, че когато нещо си отиде тогава го оценяваме и мисля, че донякъде визираше и това, че се развеждат. Също на представянето на новия Самсунг се обърна към нея с Алик и помня, че е казвал, че така се обръща към нея, не с Алекс или нещо подобно. Отделно във видеото за годежа на приятелката й, тя каза да правели компромиси един с друг. Та според мен хич не им е широко около врата и на двамата.
|
|
|
Post by abc on Feb 22, 2022 15:01:57 GMT 2
Сега като споменахте Мексико, паспорти, филма Taken, ми хрумна да не би Бисера да е с отнети документи и сега да я принуждават да заработва с чичаци, за да й ги върнат? Няма да се учудя, такова падение не е случайно. Може би е искала в началото да дразни бившия като демонстрира разюздан живот, но се е подхлъзнала прекалено..и сега връщане назад няма.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 15:02:57 GMT 2
Аз идвам да си излея злобата, че днес ми кипна. Не знам дали следвате Инстаграм " звездата" Атанасия или там както се казва новата жена на Бачорски. От известно време ми излиза това момиче и е просто потрес- бебето беше на няма и месец и го заряза и отиде на почивка. Днес я засичам в мола, сложила телефона на масата, навряла бебето на няма и две педи разстояние от него и така го храни. Сега видях в Инстаграм, че бебето е на 6 месеца и просто съм в потрес. Иначе бърза да роди, за да върже Бачорски и да му харчи парите на спокойствие.
|
|
|
Post by annafox on Feb 22, 2022 15:13:06 GMT 2
Леле, голяма промяна при Бисера. В началото гледах доста влогъри и нея включително - имаше разкошна коса, беше по-пищна, но в никакъв случай не бих казала пълна, супер изглеждаше. Няколко влога имаше и от България, в един с баба си и дядо си бяха на разходка в планината, беше много мило. Сега няма нищо общо с предишния си образ. Евелин си кара в Англия, както в България. Надявам се сега приятелят и' като отиде там да внесе разнообразие - някой парк, градина или забележитеност. Иначе гледам с прескачане влоговете, та се извинявам ако съм пропуснала нещо друго освен пазаруването. Темите, които Фейт избира са интересни за мен, обаче просто ми липсва задълбоченост и някак не ме грабва. Обаче blood and lipstick си ги пускам с удоволствие. Понякога и докато работя и съм сама и влиза някой и то убийства, кръв не знам си какво, съвсем ще ме вземат за чалната.😁
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Feb 22, 2022 15:37:34 GMT 2
Обаче blood and lipstick си ги пускам с удоволствие. Понякога и докато работя и съм сама и влиза някой и то убийства, кръв не знам си какво, съвсем ще ме вземат за чалната.😁 Хахаха, същата съм. Само че си лежа на плажа и си гледам Stephanie със Coffee and Crime Time😂Ако някой ми преглежда събскрипшъните ще ме помисли за психопат с мазохистични наклонности… психопата заради true crimes каналите, мазохиста заради мама Сиса, Евелин, Валката, Попо😂Да се чудиш кое е по-страшно🤷🏻♀️
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 22, 2022 15:45:47 GMT 2
Бисера много я харесвам по принцип, но явно съм пропуснала няколко глави от живота ѝ, сега ще я прегледам. Когато Шейн Доусън правеше фурор с видеата си, тя много умно яхна една вълна и направи видео за една от конспирациите, които той разглеждаше - дали в Чъки Чийз взимат неизядените парчета пица и ги притоплят за следващи клиенти, сглобявайки нова пица. Даже самият Шейн я беше забелязал и ретуийтнал. Между другото, ако някой го следи, той лека-полека се завръща, след като беше кенсълнат за глупости.
За Даниел и Александра си мисля, че бяха перфектна двойка на ниво "гадженца" - харесват си се, забавни са си един на друг, има някаква страст и не им е скучно заедно. Но някак не успяха да узреят като двойка и да преодолеят различията си. То от самото начало започнаха с грешната нагласа - макар да не ги познавам и да не съм ги виждала никога на живо, знаех за всичките им кусури и неразбирателства, как единият бил прагматичен, а другият по-хаотичен, за какво спорят, също им беше голям проблем, че живеят извън града (това съм го чувала и от общи познати, които дори не са кой знае колко близки с Алекс, просто явно ѝ е било болна тема и винаги го е повдигала). Поне сме сигурни, че няма да стане като с Джулиана и Илиян и ще си гледат детенцето съвместно.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 15:54:05 GMT 2
Сега като споменахте Мексико, паспорти, филма Taken, ми хрумна да не би Бисера да е с отнети документи и сега да я принуждават да заработва с чичаци, за да й ги върнат? Няма да се учудя, такова падение не е случайно. Може би е искала в началото да дразни бившия като демонстрира разюздан живот, но се е подхлъзнала прекалено..и сега връщане назад няма. Ох знае ли човек - беше си идвала в Бг да си слага коса, та може би има документи, но всичко е възможно. Имах една позната на 15 се запозна с един на близо 30 и много се влюби и той я караше да спи с някакви, на които уж дължеше пари. Страшна работа, нищо не е изключено.
|
|
|
Post by abc on Feb 22, 2022 16:07:07 GMT 2
Ако я държат и с компроматни видеа може да пътува и пак да се връща при изродите.. дано да грешим де, но нещата хич не изглеждат добре при нея.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Feb 22, 2022 16:14:14 GMT 2
В коя вселена хората си чистят килимите по този начин, моля ви, споделете ми в коментар. В моите представи, методът на Севи не е чистене, а замазване. Или по-точно дълбоко замазване на мръстотията. Аз затова и нямам килими вкъщи, де. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1645539238b.gifSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 16:16:42 GMT 2
Не мисля, че се е стигнало чак до там, а по-скоро си запада сама. Нещо не е могла да се съвземе след раздялата и съвсем е изплискала легена.
|
|
|
Post by muffin on Feb 22, 2022 16:18:12 GMT 2
Какви са тези тъпи въпроси на сторитата на Валери? Какво предпочиташ- да си кралска особа или нормален човек? Wtf
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 22, 2022 16:25:43 GMT 2
Какви са тези тъпи въпроси на сторитата на Валери? Какво предпочиташ- да си кралска особа или нормален човек? Wtf С подобни въпроси се вдига енгейджмънта и сторитата почват да се показват повече. Много се използва, когато има рекламна кампания и измежду тези сторита да се появи рекламно стори. Изглежда при Валери креативността е нула Между другото преди години за мен Андреа направи един подобен трик - плюеше по колегите си и Пайнер и между сторитата намърда някакви реклами на вейпове май бяха. Сигурно са имали стотина хиляди гледания тези вейпове, то целият фейсбук и инстаграм беше в репостване на нейните сторита.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 16:35:25 GMT 2
Какви са тези тъпи въпроси на сторитата на Валери? Какво предпочиташ- да си кралска особа или нормален човек? Wtf И аз оттам идвам. Тип 2 ри клас лексикона😃
|
|
|
Post by plam on Feb 22, 2022 16:41:09 GMT 2
Ами то на Валката скъла стига до 2ри клас. Хора без работа иначе много "задачки" 🥴
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 22, 2022 16:42:24 GMT 2
Александра в сторитата от днес е с халката си. Странно защо ги носят още.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 16:50:39 GMT 2
Алекс си носи халката. Има сторита от днес по темата за Житния режим и е с халка. На сторитата на Дани от днес се вижда пръстен. Тя на снимките за Maybelline също е с пръстен, но на reels-а от 15.02 за MP е без халка. На мен ми направиха впечатление няколко неща. Във видеото с рекламата на Самсунг Дани показа цитат на Къци, че бързаме нещо да ни се случи, а после осъзнаваме, че по-добре ни е било преди това. Изброи училището, университета, работата. Каза, че когато нещо си отиде тогава го оценяваме и мисля, че донякъде визираше и това, че се развеждат. Също на представянето на новия Самсунг се обърна към нея с Алик и помня, че е казвал, че така се обръща към нея, не с Алекс или нещо подобно. Отделно във видеото за годежа на приятелката й, тя каза да правели компромиси един с друг. Та според мен хич не им е широко около врата и на двамата.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 16:57:34 GMT 2
Вътрешно се чудя да отвея ли Фейт със спотифай подкаст за криминални теми, ама 90% от него да не е обясняване колко се старая за вас. 🤣🤣 Съвсем сериозно, приемам идеи на лично съобщение.
|
|
|
Post by scalestone on Feb 22, 2022 17:06:31 GMT 2
Аааааа много ша ва замола!!!! В лексиконите, които съм попълвала и са ми попълвали НЕ е имало такива "въпроси"!!!!!
Ами може да чакат да се разведат официално и да ги махнат, макар че пак няма логика, ама знам ли ги.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 17:08:09 GMT 2
Вътрешно се чудя да отвея ли Фейт със спотифай подкаст за криминални теми, ама 90% от него да не е обясняване колко се старая за вас. 🤣🤣 Съвсем сериозно, приемам идеи на лично съобщение. Ще ти бъда спонсор, молА та давай!
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Feb 22, 2022 17:09:48 GMT 2
Вътрешно се чудя да отвея ли Фейт със спотифай подкаст за криминални теми, ама 90% от него да не е обясняване колко се старая за вас. 🤣🤣 Съвсем сериозно, приемам идеи на лично съобщение. Искам да ме викнеш за гост😄❤️Обещавам,че говоря по-увлекателно от Верчето😁 За да не е много офф гледах Деница чак сега. Толкова си личи,че прави житния режим заради килограмите, а не заради “прочистването”. Има страшни комплекси заради това и няма да е зле да поработи над тях, защото поне за мен в момента изглежда добре.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 17:10:26 GMT 2
Вътрешно се чудя да отвея ли Фейт със спотифай подкаст за криминални теми, ама 90% от него да не е обясняване колко се старая за вас. 🤣🤣 Съвсем сериозно, приемам идеи на лично съобщение. Ще ти бъда спонсор, молА та давай! Приемам плащането под формата на мусака. 😏 Впрочем, чудя се защо форума няма и той подкаст, брутални сте, мацета. Ще изядем всички инфлуенсърки.
|
|