|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 17:12:14 GMT 2
Вътрешно се чудя да отвея ли Фейт със спотифай подкаст за криминални теми, ама 90% от него да не е обясняване колко се старая за вас. 🤣🤣 Съвсем сериозно, приемам идеи на лично съобщение. Не е моята тема. Не гледам криманални неща нито чета подобни. Обаче съм "ЗА" да се натрие носа на всяка влогърка, която си мисли, че много знае и не дава дума да й се каже. Въпросната не съм я и гледала, няма и да я гледам поради гореспоменатите причини. Доста тъпо е постъпила с обидите. Тя била специалиста. Като си учил нещо и го работиш или имаш диплома поне тогава може да си специалист и да смяташ мнението си за достоверно. Ти му казваш, че не е така най-любезно изказваш мнение. То ти скача и те обижда. Само по една такава реакция се вижда колко й е капацитета. За какво се провъзгласила тая? За специлистка по криминалистика ли? Да иде да каже на хората които го учат това с години в Академията как се работи, овен🤔😃 На тая работа му се вика"пази Боже сляпо да прогледне". То и аз се имам за много знаеща на тема Тюдори примерно, ама все има и много по-знаещи от мен. Форума няма подкаст щот не ни стиска 😃поне на повечето, на мен със сигурност. Та затова няма.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 17:15:10 GMT 2
Всеки има различни интереси. Напълно окей е да има критика или да не се харесва на всеки, не знам защо толкова зле я приемат нашите инфлуцки. И то не хейт, а обективно градивна критика, която може да им помогне изключително много в това да се подобрят в работата си. Винаги има място за развитие, но не.. те знаят и могат всичко. Ми аз пък откровено се кефя на критиката. Помага ужасно много в това да видя грешките си и да се поправя. 😀 Като ощипани моми са всички , а уж са жени на по 20-30-40+... Просто не. Мария Андреева ми е май единствената симпатична, по-рядко качва, но си остава интересна и приятна за мен.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 22, 2022 17:16:33 GMT 2
Радостина ТОДОРОВА а.к.а JOY е най-голямата смешица и ИСТИНСКА селска пръчка от всички.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 22, 2022 17:21:43 GMT 2
(Бившият) чичи на руския пекинез приличал на ...Скалата.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 22, 2022 17:24:41 GMT 2
Прегледах пак на Ивана менюто, ами Бобчето за цяла седмица изяжда 1 свински котлет, останалото е малко прошуто и малко пушена сьомга. Смях в залата. Тук-таме пармезан и топено сиренце и толкоз с не-веганските гозби. Преди си мислех, че Боби е много силна личност и пълноправен партньор, но все повече ми прилича на мъж под чехъл, на когото един път седмично му се позволява да яде истинско месо. После защо набива като невидял на спонсорираните почивки? Тъжно ми става малко, ама сам си го е избрал.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 17:32:21 GMT 2
Аз не мисля, че на Боби някой му ограничава приема на месо и той си живурка така. Според мен яде толкова, колкото му се иска. Ивана ми прилича на всичко друго, но не и на властна жена, която държи мъжа си под чехъл. Те са от доста години заедно и според мен той доста е привикнал и с начина на хранене на Ивана и това не го притеснява чак толкова много.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 17:33:56 GMT 2
Прегледах пак на Ивана менюто, ами Бобчето за цяла седмица изяжда 1 свински котлет, останалото е малко прошуто и малко пушена сьомга. Смях в залата. Тук-таме пармезан и топено сиренце и толкоз с не-веганските гозби. Преди си мислех, че Боби е много силна личност и пълноправен партньор, но все повече ми прилича на мъж под чехъл, на когото един път седмично му се позволява да яде истинско месо. После защо набива като невидял на спонсорираните почивки? Тъжно ми става малко, ама сам си го е избрал. И аз точно това забелязах и коментирах, никакво месо, въобще не видях варианти за ястия с месо и такива без. Само в единия от дните имаше котлет доколкото си спомням(като вариант за ястие с месо) всичко друго беше завъртяни вегански манджи. Много ме дразни това при Ивана, че страшно много парадира с начина си на хранене, а уж не го натрапва. Не го натрапва, но не готви нищо, което Боби яде, нищо с месо. Аз даже Боби рядко съм го видяла да си готви и той ястия с месо, въпреки, че май готви доста често той и изобщо всячески й помага. Когато той готви пак е съобразено с нея, само пиците са им различни-на Боби с месо или Боби замезва със саламче покрай постната манджа. Дайте една акция "мръвка за Боби" по Еконт. С удоволсвие ще му наготвя😃😃😃имам свинско един фризер пържоли 😃
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 22, 2022 17:34:19 GMT 2
Прегледах пак на Ивана менюто, ами Бобчето за цяла седмица изяжда 1 свински котлет, останалото е малко прошуто и малко пушена сьомга. Смях в залата. Тук-таме пармезан и топено сиренце и толкоз с не-веганските гозби. Преди си мислех, че Боби е много силна личност и пълноправен партньор, но все повече ми прилича на мъж под чехъл, на когото един път седмично му се позволява да яде истинско месо. После защо набива като невидял на спонсорираните почивки? Тъжно ми става малко, ама сам си го е избрал. Боби според мен е душа човек и е много влюбен в Ивана и би направил всичко да е щастлива, включително и да яде треволяк 6 дена в седмицата 🤣 DMSПържолаЗаБоби. Ивана преди много я харесвах,но не съм я гледала от една година стана ми доста еднообразна. Кучето,котето, зеленчуците, бебето и всичко това с пинтерест стайлинг не мерси.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 22, 2022 17:39:16 GMT 2
Прегледах пак на Ивана менюто, ами Бобчето за цяла седмица изяжда 1 свински котлет, останалото е малко прошуто и малко пушена сьомга. Смях в залата. Тук-таме пармезан и топено сиренце и толкоз с не-веганските гозби. Преди си мислех, че Боби е много силна личност и пълноправен партньор, но все повече ми прилича на мъж под чехъл, на когото един път седмично му се позволява да яде истинско месо. После защо набива като невидял на спонсорираните почивки? Тъжно ми става малко, ама сам си го е избрал. Боби според мен е душа човек и е много влюбен в Ивана и би направил всичко да е щастлива, включително и да яде треволяк 6 дена в седмицата 🤣 DMSПържолаЗаБоби. Ивана преди много я харесвах,но не съм я гледала от една година стана ми доста еднообразна. Кучето,котето, зеленчуците, бебето и всичко това с пинтерест стайлинг не мерси. Сигурно е така и не казвам, че Ивана му се налага непременно, може и него да го мързи да си прави кюфтета и пържоли, просто прави впечатление, че все е нейното и то надделява. Вече всички са толкова изкуствени и показват само една страна живота, че няма да се учудя на изключена камера да му седи вкъщи на буквата Ф и да му прави проблем ако иска да си готви месо по-често. Не вярвам тя да пипа суров котлет или да му меси кайма за кюфтета. Аз съм месоядна и както вика мъжът ми "Без месо не мога да се наям". Затова така разсъждавам, каква е истината точно, си знае само Боби.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 17:47:56 GMT 2
Да, няма как да знаем каква е истината, защото това е режисиран влог най-малкото се показва само веднъж седмично. Аз не мисля, че на Ивана й е проблем месото чак толкова, за мен е позьорщина и е прекалено. Еми, направи му една манджа. Точно това, че главно е все нейното прави впечатлвние. Склонна съм да се съглася, че просто са си свикнали вече и са се напаснали. А Боби е истински добряк. И освен това работи човека, надали му е до готвене вечерно време, а Ивана седи в къщи, вярно бебе гледа, ама може да врътне една мусака с кайма😃
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 17:48:32 GMT 2
Радостина не се крие, че бременна, нееее.. Що го е сложила тоя си шал отпред, ъгъла на заснемане, позата, обработена в лице, че да не е подпухнала. Ние сме прости налии и ѝ вярваме и не сме ги виждали тия номера тя е първата. Сега ме изнерви и ще и пиша, очаквам блок ама не ме бърка. http://instagram.com/p/CaSL0YgtXoF
|
|
|
Post by ggl on Feb 22, 2022 17:50:59 GMT 2
Прегледах пак на Ивана менюто, ами Бобчето за цяла седмица изяжда 1 свински котлет, останалото е малко прошуто и малко пушена сьомга. Смях в залата. Тук-таме пармезан и топено сиренце и толкоз с не-веганските гозби. Преди си мислех, че Боби е много силна личност и пълноправен партньор, но все повече ми прилича на мъж под чехъл, на когото един път седмично му се позволява да яде истинско месо. После защо набива като невидял на спонсорираните почивки? Тъжно ми става малко, ама сам си го е избрал. На мен Ивана отдавна ми е писнала и не я следвам… все едно и също Котана как лежи, Кучана (Лори), веган манджи, пазаруване от dm, пазруване от Зоя🙄 само тъпотий от нея… и всичко това на фона на ХОЛА 🙄😰
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 17:53:40 GMT 2
И е рекламка разбира се. Тя затова е и излязла от вкъщи. Обаче толква умело се е заснела и е застанала, че не може дори да предположиш. И лицето е пипала. Очаквам ако й пишеш после да има сто сторита в морален и извисен дух😃 каквито само тя ги пише.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 17:55:16 GMT 2
Пука ми дали ще има стори. Според мен няма да ми отговори дори и направо блок.
|
|
|
Post by ggl on Feb 22, 2022 17:57:46 GMT 2
Аз идвам да си излея злобата, че днес ми кипна. Не знам дали следвате Инстаграм " звездата" Атанасия или там както се казва новата жена на Бачорски. От известно време ми излиза това момиче и е просто потрес- бебето беше на няма и месец и го заряза и отиде на почивка. Днес я засичам в мола, сложила телефона на масата, навряла бебето на няма и две педи разстояние от него и така го храни. Сега видях в Инстаграм, че бебето е на 6 месеца и просто съм в потрес. Иначе бърза да роди, за да върже Бачорски и да му харчи парите на спокойствие. Милата наистина е много зле, те не са се спрели да ходят по почивки бебето израстна при техни близки само не е при тях, нали защото е по-важно да са вървежни и готини и да качват снимки от топ дестинации вместо да са с малкото си бебе и да му се радвам как расте…
|
|
|
Post by The Judge on Feb 22, 2022 18:09:39 GMT 2
Мен повече не вълнува като са самотни разходки без никой около нея, кой снима?
Или това като "ВСИЧКИ са на Сен Тропе, ДРУГИ на Малдивите, в Дубай пък ТРЕТИТЕ"
|
|
|
Post by ggl on Feb 22, 2022 18:13:38 GMT 2
За мен и Джлката и Илиян са на едно ниво. Да, Найденов гледа детето евала, но той много умело си играе картите, защото знае колко сгафи като го разкриха, че той е развалил семейството си и един вид изкупва вина сега и иска да се изхубави пред хората. Той е доста хитър и мазен 😁
Той знаеше кого хваща за жена, като иска да стате известен наготово покрай нея и да печели от това, че хората го познават да му купуват чайовете и да посещават фитнеса му… това е рискът, който пое
Друг е въпросът, че според мен Джулката просто няма инстинкт на майка за да си остави така детето и да не го вижда толкова време..
!!! ЕДНА МАЛКА ТАЙНА Найденов е ходил при нотариус (моя позната) преди още Джулка да замине за Кан тогава е сменил имената на фирмите си е ги е прехвърлил само на него били са и на двамата… явно проблема не е бил само, че тя като е заминала той е искал да и изневерява или се е подготвил хитреца по-рано с фирмите ако го хвани
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 22, 2022 18:24:08 GMT 2
Аз не мисля,че трябва Илиян така да се черни, че е развалил семейството им понеже е изневерил. Това с изневерята кой знае дали е станало или не и най-вече как и кога. Докато за заплахите и просташкото леко поведение на Джулка има доста солидни доказателства. Кой е прав и крив никога няма да разберем, но е повече от видно,че Джулка Гани е дъното на дъната. Определено не мога да кажа същото за Илиян. Роля или не,добре му се получава.
|
|
|
Post by mimsi on Feb 22, 2022 18:29:07 GMT 2
Joy, дори и с обработката си й личи, че е подпухнала в лицето от бременността.
На Евелин ще й трябва тир, за да си пренесе всички боклуци от Англия. И кой купува ароматизатор само заради опаковката, без да го ползва, а единствено за декорация? 🤭
Да са живи и здрави майка й и Гошко, че е за никъде без тях.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 18:30:42 GMT 2
Разгледах госпожа Бачорски след като съфорумка спомена, че я е видяла наскоро. Не знаех нищо за нея, но набързо се запознах с историята им с мъжа й от това, което са поствали в инстаграм: - Явно са се запознали септември 2019, когато той е имал забележете новородено бебе (има пост от тогава и ситуацията според мен е меко казано гротескна) - Тя в този момент е на 21 🥴 - През февруари 2020 се гаджосват (наскоро е писала че това им е годишнина) - И тя от август 2020 се показва с него в профила си
За обиколки по света докато бебето ти е на 40 дни не знам какво да кажа, без думи съм.. ама ако бях родила на 22 сигурно щях да съм на същия акъл.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 22, 2022 18:30:49 GMT 2
Александра и на мен ми се вижда страшно отслабнала още преди житния режим.
Напоследък заглеждам майката и дъщерята,които живеят в Корея. Знаете ли, как са решили да заминат и да останат да живеят там,че и майката и тя.Дъщерята как се казва,Ели ли?Майката и казва Ели,но и друга дъщеря ли има ?Веднъж показваше бебешки дрехи и говореше Камелия като беше бебе ги носеше.Красимир,мъжа на майката не ли баща на дъщеря и?
|
|
|
Post by haladriel on Feb 22, 2022 18:35:02 GMT 2
Много долна постъпка от страна на Илиан. Все пак те двамата създадоха бизнесите, той нали идва от бедно семейство и явно е решил да се възползва.
Радостина я разбирам, със сигурност е с рискова бременност и затова не иска да сподели. Няма смелостта да сподели, но в същото време иска всички да разберат, защото се радва много. Аз нея не я харесвам, малко като Гергана ми е, доста послъгва. Имаше едно видео, в което обясняваше колко трудно е да си инфлуенсър. След 2-3 седмици в инста каза, че не се определяла като инфлуенсър. Кой би си кръстил кучето на себе си?! Със сигурност има нещо странно в нея.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 18:40:35 GMT 2
Как се прехвърля фирма, която е на двама собственици, без единия да знае? Според мен не е възможно.
Не вярвам на цялата история с изневерите и че изобщо това е била причината. Според мен са имали проблеми и раздели преди заминаването й (съдя от записите, които той пусна), след което той я е ядосал с нещо по време на почивката й и тя му е казала "Така ли, ей са ше видиш как ще настроя всички против теб". Селска двойка със селски проблеми, соре
|
|
|
Post by monday on Feb 22, 2022 18:42:11 GMT 2
Ох знае ли човек - беше си идвала в Бг да си слага коса, та може би има документи, но всичко е възможно. Имах една позната на 15 се запозна с един на близо 30 и много се влюби и той я караше да спи с някакви, на които уж дължеше пари. Страшна работа, нищо не е изключено. Кажи, че само я е карал и тя не се е съгласявала, моля те .... ужас. Пълен потрес, къде са били родителите на това момиче?! Попова току-що качи някакви снимки в инстраграм, втората ми е леко психарска.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 18:42:56 GMT 2
Аз идвам да си излея злобата, че днес ми кипна. Не знам дали следвате Инстаграм " звездата" Атанасия или там както се казва новата жена на Бачорски. От известно време ми излиза това момиче и е просто потрес- бебето беше на няма и месец и го заряза и отиде на почивка. Днес я засичам в мола, сложила телефона на масата, навряла бебето на няма и две педи разстояние от него и така го храни. Сега видях в Инстаграм, че бебето е на 6 месеца и просто съм в потрес. Иначе бърза да роди, за да върже Бачорски и да му харчи парите на спокойствие. Милата наистина е много зле, те не са се спрели да ходят по почивки бебето израстна при техни близки само не е при тях, нали защото е по-важно да са вървежни и готини и да качват снимки от топ дестинации вместо да са с малкото си бебе и да му се радвам как расте… Бачорски написал, че бебето е болно, а онзи ден иху-аху бяха на сватба. После се снима с жълти слипове как го разнася из хотелската стая, понеже му растат зъби и се чувства зле. Ако ми е болно детето, последното нещо което ще ми дойде на ум е да го снимам за инстаграм как е заспало от изтощение. Дано някоя баба поеме нещата в ръце, то се е видяло, че тази Атанаска няма мозък за това.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 18:43:36 GMT 2
Аз виждам фактите и те са, че детето се гледа само от Илиян. Може би неговото семейство му помага, но мисля, че това не е от значение. За сметка на това Джулката дори на рождения му ден не беше с него. Вее си дупарата в други държави и овършава цяла България с ново гадже, а детето не го поглежда. З
|
|
|
Post by pchelica on Feb 22, 2022 18:46:36 GMT 2
Милена преди няколко дни постваше сторита, че ходила да ѝ слагат спрей-тен в Швеция, сега поства, че са на морски курорт семейството… Едно време ходехме на море за да хващаме тен, а сега хващането на тен е предпоставка, за да се пусне човек по бански. 😂
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 22, 2022 18:52:08 GMT 2
Александра и на мен ми се вижда страшно отслабнала още преди житния режим. Напоследък заглеждам майката и дъщерята,които живеят в Корея. Знаете ли, как са решили да заминат и да останат да живеят там,че и майката и тя.Дъщерята как се казва,Ели ли?Майката и казва Ели,но и друга дъщеря ли има ?Веднъж показваше бебешки дрехи и говореше Камелия като беше бебе ги носеше.Красимир,мъжа на майката не ли баща на дъщеря и? Заминали са с покана за обучение на Ели доколкото помня,тя е била студентка там. Тя се казва Камелия,но й викат Ели. Красимир е баща й и мъжа на майка й.Казаха,че скоро ще се пренесе и той в Корея. Аз напоследък имам доста съмнения за знанията на Нели по езика. Уж е държала изпити за да получи гражданство,но нещо не ми се връзват нещата.По време на последния лайф викна Ели която готвеше ,за да прочете коментар на корейски. След няма и пет минути някой попита Йонг ходи ли на гости на Нели.Ели веднага каза ,че Йонг не знаел български и затова не ходил...ами не трябва ли Нели да знае корейски?Като са по магазини или кафенета само Ели се оправя и говори. Нели не съм я чула един път.Не знам как го е взела това гражданство, честно.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 18:54:00 GMT 2
Аз не го разбирам това на Джулката. Тя нищо не публикува с детето, все едно го няма. Мисля, че всяка една майка би се поболяла ако не си вижда детето толкова време, а не да се втурва в снимка с някъв дето я държи за задника.
Това с прехвърляне на фирма без двамата собственика е незаконно и наказуемо. Ако е правил нещо по фирмата или той е бил собственик, а тя е била МОЛ или управител или нещо такова , или нещо друго се е случвало при нотариус.
|
|
|
Post by ladybird on Feb 22, 2022 18:56:29 GMT 2
Някъде бях чела, че Илиян не идва от бедно семейство. Още преди Гани е имал един фитнес и бизнесът с чайовете е негов. Аз мисля, че и двамата са се опитали да се надхитрят. Той е усещал накъде вървят нещата и я записвал. Тя пък скалъпи историята с изневярата, за да излезе чиста. Като цяло симпатизирам на Илиян, за момента изглежда по-адекватен от Гани.
|
|