|
Post by lyra on Feb 22, 2022 19:01:46 GMT 2
Аз родих големия на 22, ма не съм си вяла гъза, докато го гледат баби. Таз Атанаска просто е бързала да не изпусне "бизнесмена".. В менюто на Иванка имаше варианти с пилешко в някой от дните, ама пак прекалено много треволяци, но пък Боби преспокойно може да си прави месно ядене само за него си, ако толкова държи. Гани е дъното на дъното..коя нормална майка ще си зареже детето, да си вее силикона с поредния мъж..?
|
|
|
Post by ggl on Feb 22, 2022 19:04:41 GMT 2
Как се прехвърля фирма, която е на двама собственици, без единия да знае? Според мен не е възможно. Не вярвам на цялата история с изневерите и че изобщо това е била причината. Според мен са имали проблеми и раздели преди заминаването й (съдя от записите, които той пусна), след което той я е ядосал с нещо по време на почивката й и тя му е казала "Така ли, ей са ше видиш как ще настроя всички против теб". Селска двойка със селски проблеми, соре Не знам подробности, може преди това тя да е дала съгласие.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:13:22 GMT 2
Радостина не се крие, че бременна, нееее.. Що го е сложила тоя си шал отпред, ъгъла на заснемане, позата, обработена в лице, че да не е подпухнала. Ние сме прости налии и ѝ вярваме и не сме ги виждали тия номера тя е първата. Сега ме изнерви и ще и пиша, очаквам блок ама не ме бърка. http://instagr.am/p/CaSL0YgtXoF Чакаме да споделиш,ако ти отговори
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 22, 2022 19:20:46 GMT 2
Не знам защо се впечатлявате от Джулката.Та тя си е като една средностатистическа ромка -все едно те да се интересуват от децата си. Нали ще си направи друго,какво й пука. Катуна,песните и танците си вървят. Единствената разлика е,че тя пътува и има Инстаграм. Иначе си е пропаднала жена от всякъде. И преди и след детето.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:23:39 GMT 2
Алекс Петканова има още няколко сторита от днес, видимо наконтена ще излиза някъде. Халката вече липсва от ръката й. Според мен отива на среща.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 22, 2022 19:28:52 GMT 2
Алекс имаше стори, че отива на премиерата на някакъв филм.
|
|
|
Post by KittY on Feb 22, 2022 19:29:41 GMT 2
Как се прехвърля фирма, която е на двама собственици, без единия да знае? Според мен не е възможно. Не вярвам на цялата история с изневерите и че изобщо това е била причината. Според мен са имали проблеми и раздели преди заминаването й (съдя от записите, които той пусна), след което той я е ядосал с нещо по време на почивката й и тя му е казала "Така ли, ей са ше видиш как ще настроя всички против теб". Селска двойка със селски проблеми, соре Принципно е сложно, но не е невъзможно, ако имаш човек нотариус и данните на лицето / освен имена, ЕГН и адрес, номер на лична карта, издадена на, от/, играе малко Фотошоп с подписа да се постави на документите, които трябва да минат през нотариуса, и готово. Само че не вярвам да е такъв случая, наистина трябва да е сигурен човек нотариуса, иначе никой случаен няма да си сложи главата в торбата. Пък и нямаше ли да разправя наляво-надясно, че го е направил без знанието й, аз не ги следя и не знам, може и да е казала нещо по въпроса, но според мен е лъжа. Само записите съм слушала и че Джулката е тъпа, тъпа е и е способна ей така да си го обижда, но според мен я е посъветвал адвокат да го провокира, за да я заплаши той и да пуснат молба за издаване на заповед за защита от домашно насилие. Иначе в Пловдивския съд докато бях в брачното деловодство, едната деловодителка чух да казва, че входирала на Джулката молбата за развод, май преди Нова година беше.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:30:21 GMT 2
Възможно е, не знам, защо ми дойде в главата, то това беше първата ми мисъл, че отива на среща. Може да не е така. Облеклото й е ужасно, обувките също. А Дани гледа Габчо и качва сторита с него.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:32:13 GMT 2
Ооо не, ще ни заливат с тъпи рийлсове вече и в ФБ... Mark Zuckerberg 32 m · Reels is already our fastest growing content format by far, and today we're making it available to everyone on Facebook globally. We want Reels to be the best place for creators to connect with their community and make a living, so we're launching new monetization tools too. More details in the comments.
|
|
|
Post by playa on Feb 22, 2022 19:36:00 GMT 2
На Милена вчерашнито и стори ми се струва, че беше от терасата на Atlantis The Palm. Явно за там са скътвали парички последните месеци, през които тя се уби от спонсорирани постове 🤑🤑🤑
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 22, 2022 19:36:21 GMT 2
Ооо не, ще ни заливат с тъпи рийлсове вече и в ФБ... Mark Zuckerberg 32 m · Reels is already our fastest growing content format by far, and today we're making it available to everyone on Facebook globally. We want Reels to be the best place for creators to connect with their community and make a living, so we're launching new monetization tools too. More details in the comments. Мдаа онзи ден ММ ми показа, че при него се визуализират рийлс и бях в шок. Сега ще има помия от всяка една платформа
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 19:57:53 GMT 2
Радостина я разбирам защо крие, ако наистина е бременна. Помня сторита ѝ за тромбофилията, за съжаление, повечето жени разбираме, че имаме след претърпяна загуба на бременност или усложнения. Няма да се учудя и ако при нея е такъв случаят. Нормално е да крие, дори не искам да си представя да си публична личност и да претърпиш загуба и да трябва да понасяш хорските погледи върху себе си в такъв момент. Та разбирам я
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 22, 2022 20:00:15 GMT 2
Ясно, значи майката е тръгнала с дъщерята заради нейното учение и остават там. В един лайф чух да я питам за името на Камелия и тя каза,че баща и решил така, но починал отдавна и затова си помислих, че Красимир не е неин баща. От скоро ги гледам и не всичко,а и не чета коментари и затова не мога да им хвана развръзката на историята. Но браво 15 години далеч един от друг и все още заедно като съпруг и съпруга, това е похвално малко хора според мен биха го направили.Има някаква лека странност и при тях,въпреки че изглеждат интелигентни хора.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 22, 2022 20:11:04 GMT 2
Всеки сам преценява дали да крие бременноста си или не. Тук не става въпрос за това. Ако си решил да я криеш прави го без постоянни намеци, препратки и какво ли още не. Това е дразнещото. Говоря генерално, а не конкретно за нея. Повечето хем искат да скрият, ама хем и постоянно търсят с нещо да намекнат. Последно сърби ли ги или ги боли?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 20:19:19 GMT 2
Александра и на мен ми се вижда страшно отслабнала още преди житния режим. Напоследък заглеждам майката и дъщерята,които живеят в Корея. Знаете ли, как са решили да заминат и да останат да живеят там,че и майката и тя.Дъщерята как се казва,Ели ли?Майката и казва Ели,но и друга дъщеря ли има ?Веднъж показваше бебешки дрехи и говореше Камелия като беше бебе ги носеше.Красимир,мъжа на майката не ли баща на дъщеря и? Заминали са с покана за обучение на Ели доколкото помня,тя е била студентка там. Тя се казва Камелия,но й викат Ели. Красимир е баща й и мъжа на майка й.Казаха,че скоро ще се пренесе и той в Корея. Аз напоследък имам доста съмнения за знанията на Нели по езика. Уж е държала изпити за да получи гражданство,но нещо не ми се връзват нещата.По време на последния лайф викна Ели която готвеше ,за да прочете коментар на корейски. След няма и пет минути някой попита Йонг ходи ли на гости на Нели.Ели веднага каза ,че Йонг не знаел български и затова не ходил...ами не трябва ли Нели да знае корейски?Като са по магазини или кафенета само Ели се оправя и говори. Нели не съм я чула един път.Не знам как го е взела това гражданство, честно. Аз съм я чувала по видеа да говори на корейски Нели,но явно не говори чак толкова като дъщера си Камелия А,за ходенето на Йонг в дома на Нели аз разбрах,че не понасял животни,било го е страх или имал и като алергия нещо такова.И това била и причината да не ходи.Може да го е страх от кучето им и затова.Но се събирали някой път в дома на Камелия и Йонг,заедно с Нели.Поне аз така разбрах
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 20:23:34 GMT 2
Аз си мисля за Chrissy Teigen (съпругата на John Legend), която загуби дете също и тежко го преживяха въпреки че имат 2 деца вече. И как го гушкат в болницата макар и недишащо.. та онзи ден качи пост с молба да спрат да я питат бременна ли е отново. А тя се е подложила на IVF и много се подувала от лечението. На всички ни е клюка някоя бременна ли е или кога ще бъде, но само те знаят какво изживяват всеки път като видят бременна или новородено.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Feb 22, 2022 20:29:03 GMT 2
Някъде бях чела, че Илиян не идва от бедно семейство. Още преди Гани е имал един фитнес и бизнесът с чайовете е негов. Аз мисля, че и двамата са се опитали да се надхитрят. Той е усещал накъде вървят нещата и я записвал. Тя пък скалъпи историята с изневярата, за да излезе чиста. Като цяло симпатизирам на Илиян, за момента изглежда по-адекватен от Гани. Напротив🙂Илиян използва жените до себе си за финансова изгода. Фитнесът му преди Гани беше нищожен, нищо общо с новия му.. след Гани😁Използваше и Ванеса, по-скоро парите на техните, тя му помогна с първата книга и той доста удобно я махна след това от авторите, тааа не се съмнявам, че е искал да махне Гани от бизнесите. Адски подмолен, за мен толкова умело използваше Джулияна, само и само да стане известен.
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 22, 2022 20:32:44 GMT 2
[quote author="@youone2556"А,за ходенето на Йонг в дома на Нели аз разбрах,че не понасял животни,било го е страх или имал и като алергия нещо такова.И това била и причината да не ходи.Може да го е страх от кучето им и затова.Но се събирали някой път в дома на Камелия и Йонг,заедно с Нели.Поне аз така разбрах [/quote]
Да,това за косматковците го каза след това като причина.За мен беше като да замаже първоначалния отговор,че не знаел български.И определено Нели и Йонг не се срещат,дори не се сещам за последната им среща...може би на сватбата им? Пс сори нещо не ми се получи цитата😊
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 20:36:31 GMT 2
Капитонова се е превърнала в някаква врачка, то не бяха ритуали, дати за опаричване, сега за вибрации говори. Направо ще я блокирам, прилича ми вече на врачките от Евроком, намери и тя на хляба мекото и баламурници да ѝ се вържат и вече бълва простотии само.
|
|
|
Post by vivian27 on Feb 22, 2022 20:43:25 GMT 2
Аз съм гледала само няколко видеа на Нели и Ели, но имаше на два пъти от кухнята на Нели и такава мизерия беше, че не знам как сядат да ядат.. Никак не се притесниха да снимат мизериите по земята. Вярно, има животни, ама поне не си снимай мръстотията.. остави я за себе си..
Подкрепям Венелина с последното мнение за Радост. Ако ще запазва мълчание да го запазва и да спре с тия намеци.. не напразно хората са казали, че щастието обича тишината! То от Космос е видимо, че тя и в лице и в тяло се е променила, ако ще споделя с аудиторията си да споделя и да се свършва драмата тодоровска..
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 22, 2022 20:49:16 GMT 2
Аз за пореден път мога да дам Стефи за пример. Тя защо един път не се оплака, че някой я разпитва или досажда. Защото реши да запази всичко за себе си, ама от до! И проблемите, и забременяване и раждане. Не е изпитала нужда да се чуди как и какво да каже, защото много пъти е показвала, че социалните медии не са ѝ приоритет.
|
|
|
Post by ladybird on Feb 22, 2022 20:55:26 GMT 2
Някъде бях чела, че Илиян не идва от бедно семейство. Още преди Гани е имал един фитнес и бизнесът с чайовете е негов. Аз мисля, че и двамата са се опитали да се надхитрят. Той е усещал накъде вървят нещата и я записвал. Тя пък скалъпи историята с изневярата, за да излезе чиста. Като цяло симпатизирам на Илиян, за момента изглежда по-адекватен от Гани. Напротив🙂Илиян използва жените до себе си за финансова изгода. Фитнесът му преди Гани беше нищожен, нищо общо с новия му.. след Гани😁Използваше и Ванеса, по-скоро парите на техните, тя му помогна с първата книга и той доста удобно я махна след това от авторите, тааа не се съмнявам, че е искал да махне Гани от бизнесите. Адски подмолен, за мен толкова умело използваше Джулияна, само и само да стане известен. [b Да, съгласна съм. Той за да хареса жена, като Гани със сигурност е имал интерес. То си пролича още когато тя беше в Биг Брадър и той е звънял на продукцията постоянно. И на двамата сметките им излезнаха криви. Поне си гледа детето.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 20:59:41 GMT 2
Радостина я разбирам защо крие, ако наистина е бременна. Помня сторита ѝ за тромбофилията, за съжаление, повечето жени разбираме, че имаме след претърпяна загуба на бременност или усложнения. Няма да се учудя и ако при нея е такъв случаят. Нормално е да крие, дори не искам да си представя да си публична личност и да претърпиш загуба и да трябва да понасяш хорските погледи върху себе си в такъв момент. Та разбирам я Така е. Това е вероятно една от причините. И аз я разбирам. Дразни ме обаче как се прави, и това няма общо с идеята, че не иска да казва. Това го приемам напълно. Аз също имам една от мутациите, и имах проблеми с кръвотока, бях на терапия. При нея дразни държането, защото хем се крие, хем не, иска да има внимание към нея. Прави се на интересна тя, това не ми допада. Или кажи или не се крий поне, то е ясно, вече има и статии.
|
|
|
Post by Vanillia on Feb 22, 2022 21:00:43 GMT 2
И според мен Радост е бременна, всичко най-хубаво ѝ желая от сърце, тя наистина иска много да има дете. Дано всичко е наред. Аз съм човек, който не показваше бременността си т.е никъде не го обявих, но не се снимах, не качвах снимки и т.н. Почна да ми личи късно към 7-мия месец, тогава просто хората ме питаха дали съм бременна и казвах да и то само на живо. Когато родих, също не го оповестих. Просто така го усетих, исках да си е моето време. Така че Радост не знам защо го крив от страх или суеверие.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 21:02:57 GMT 2
И все пак говорим за Джулиана Гани, не за Опра 😅 тя милата и на челна стойка да застане няма с какво толкова да допринесе за нечий бизнес. Освен че е позирала на 20 поста с детокс книгата (тя и още 30 инфлуенсърки), и бременееше когато той издаде втората книга, надали се е скъсала от работа
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 21:03:18 GMT 2
Обявяването на бременността е личен избор на всяка двойка. Ще дам пример с наш приятел, който живее в Чужбина. Роди му се момченце и ни каза преди 1 седмица, а всеки път, в който идваше в България или се чувахме, не намери за редно да ни каже, че очаква дете. Знаехме, защото майка му ни каза, но ни помоли да не му казваме, че знаем. Все пак обаче в случая на Радост виждам точно това, което спомена Вени. Хем не иска да го обяви, хем не спира с намеците. Не пасем трева. Ясно е, че е бременна, дамите тук още преди месеци я разкриха. Просто с това поведение си проси коментари и подмятания. Нека не се прави на ни лук яла, ни лук мирисала и много засегната от коментарите. Сама си го прави такова.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 21:09:09 GMT 2
Стефи много я харесвам. След раждането беше пуснала Q&A и като четох отговорите разбрах, че сме се следили при едно и също АГ. Писахме си някакви неща за аг- то, за болницата, за самото раждане, но си личеше, че не го прави един вид насила, а си отговаря честно и без заобиколки. Да не говорим, че май е една от малкото инфлуенсърки, която по никакъв начин не си монетизира детето и му се посвети изцяло. Запазва му личното пространство. За разлика от други, който дори си снимаха голите бебета по време на слънчеви бани и ги качваха на сторита. Аз за пореден път мога да дам Стефи за пример. Тя защо един път не се оплака, че някой я разпитва или досажда. Защото реши да запази всичко за себе си, ама от до! И проблемите, и забременяване и раждане. Не е изпитала нужда да се чуди как и какво да каже, защото много пъти е показвала, че социалните медии не са ѝ приоритет.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 21:09:15 GMT 2
При Стефи всичко е различно точно, защото не й е цел, не се издържа от социалните мрежи, не е обсебена от тях, не живее за това и от това. Искала е да го запази за себе си. И това е. Не трупа известност чрез бременности и деца, което е масовката, Пепе така създаде "цялата империя"(не много подходяща за нашите мащаби е тази дума,но описва добре ситуацията) нея това я направи известна.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 21:14:53 GMT 2
При Стефи всичко е различно точно, защото не й е цел, не се издържа от социалните мрежи, не е обсебена от тях, не живее за това и от това. Искала е да хо запази за себе си. И това е. Не трупа известност чрез бременнисти и деца, което е масовката, Пепе така създаде "цялата империя"(не много подходяща за нашите мащаби е тази дума,но описва добре ситуацията) нея това я направи известна. Абсолютно.. Който не следи бг влогъри/инфлуенсъри и е чувал за Пепе, я е чувал за едно нещо и то е че си качи раждането в YouTube.. Голям подвиг, няма що
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 22, 2022 21:24:11 GMT 2
И за Филповците. Няма да забравя онзи подкаст. Дето трима мъже се питаха коя е Антоанет Пепе. И единият каза,че той, който изобщо не ги следи и не ги знае и тоя я знел и това била онази с Филиповците 1,2 и 3😃😃😃 Интернета ми баш тогава спря и не го излушах цялото. Много се смях.
|
|